İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Rusya basınında Trabzonspor'un Spartak Moskova ile Serdar Taşçı için 1.7 Milyon Euro karşılığında anlaştığı yazıyor. Haftaya bitecekmiş
Lan bu hafta gelmedi bir türlü ☺☺
Ama 1.7 rakami iyi yani ☺☺
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
4 yil ceza alabilirmis yani. Koymalari sart.İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleceza alması durumunda antalya nın haklarını koruyan bir sözleşme imzalayacaklarmış. Uçak fotoğrafını sosyal medya ya koymuş
Ama ne olursa olsun iyi transfer.
Kıskanmadım desem yalan söylerim..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
Yorum
-
bencede bugünkü maçta kesin kaybedecez..(gol dahi atamadan 2-0 )İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün maçtan sora heralde bir hareketlilik olur diye düşünüyorum ben...
ve buralar dolar..
yönetimde transfer için daha istekli olur..
bu arada bende Ganso isterim.........En son alperrr tarafından düzenlendi; 20.08.2017, 12:37.samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
Transfer lazim. Yoksa ben de şansımızı hala yüksek görüyorum.İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha haftalar önce ooooo beşiktaş, oooo başakşehir yapanlar ne oldu
şimdi Ooo gtsaray yapıyor
bu sene şampiyonuz dedik
inananlar hayallerinden değil
siz inanmayanlar , öğrenilmiş çaresizliğinizden uyanın.
En az bir kilit acacak oyuncu ile bir stoper sart..
Ama bugünkü mactan ümitliyim. Kazanacağız.. Allahın izniyle..
Yorum
-
Hayırlı günler.İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha haftalar önce ooooo beşiktaş, oooo başakşehir yapanlar ne oldu
bu sene şampiyonuz dedik
Şampiyonluk bir kenara takımımız ligi 4. bitirsin büyük başarıdır.
Kale dışında birbirini hakkıyla yedekleyecek tek mevki yok, kaldı ki ilk onbire 3-4 mevkiye net oyuncular lazım hangi şampiyonluk?Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Gole yakın üs düzey bi sağ açık bizi şampiyon yapabilirdi. Ama ben de çok inanıyorum. Bu sene bişeyler olacakİlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha haftalar önce ooooo beşiktaş, oooo başakşehir yapanlar ne oldu
bu sene şampiyonuz dedik
Yorum
-
eski macları izliyorum da ben varyate yapan,aslında iyi adam geciyor ama bitiriciliği zayıf,potansiyeli var,hede höde değil.
orhan gibi hızlı,bitirici,basit oynayan,skora yatkın kanat oyuncusu istiyorum.
Bize lazım olan oyuncu tipleri orhan ve tabi daha önce de yazdıgım gibi gökdeniz veya onun gibi sadece skor düşünen,basit oynayan adamlar.
Yorum
-
bongonda ve castillo hızlı,teknik oyuncular ama skor katkıları yok denecek kadar az.
Bize basit oynayan,skor dusunen en az bir kanat oyuncusu,oyun kurma görevini layıgıula yapacak,tempoyu ayarlayacak,kilit pas atacak bir oyun kurucu,oyunu geriden baslatacak,seri bir stoper gerekli.
Bunlardan biri dahi eksik olsa takım yarım kalır ve ilk üç hayal olur.
Yorum
-
Her sene aynı terane. Şimdi bende diyorum ki es kaza fener'i yensek sonra Göztepe içerde onuda yendik. Milli maç arası taş gibi 2,3 takviye ve sonrası şampiyonluk olabilir diyorum. Ama ben bunu 5 senedir diyorum ve heves kursak oluyo. Onun için ümitlenmeyelim. Usta şampiyon yapabilecek bir başkan değil malesefYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
hepimizin kızdıgı konu bu aslında.Son hamle neden bir türlü yapılamıyor.Bu sene hic transfer yapmasa kimsenin sesi cıkmazdı yada genc,potansiyelli,ucuz maliyetli adamlar alınsa kimse birsey demezdi.İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer sene aynı terane. Şimdi bende diyorum ki es kaza fener'i yensek sonra Göztepe içerde onuda yendik. Milli maç arası taş gibi 2,3 takviye ve sonrası şampiyonluk olabilir diyorum. Ama ben bunu 5 senedir diyorum ve heves kursak oluyo. Onun için ümitlenmeyelim. Usta şampiyon yapabilecek bir başkan değil malesef
Ama burak,kucka ya onemli yatırım yapıldı ve bu adamlar 30 un uzerinde yani en fazla iki yıl ust duzey oynarlar.O zaman bu yıl yada onumuzdeki yıl mutlaka sampiyon olmak zorundayız.
O zaman eksik bolgelere ne pahasına olursa olsun 2-3 adam alıp tam olarak lige girmeliydik.Para yok desek fenerin aldıgı adam icin harcamayı dusundugumuz miktarı hepimiz biliyoruz.
O zaman neden transferler tamamlanmadı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum