Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BSL 21. Hafta | İBB 96-78 Trabzonspor MP | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hiç atmasaydınız zahmet oluyor sizlere de [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Deniz Kılıç ı transfer etsinler. Adamın içinden Zach Randolph çıktı
      En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 12.03.2017, 20:00.

Yorum

@Ogün' ve @bordo--mavi ile birlikte seyrettik maçı. İlk beş dakikadan sonra hücum dengemiz alt üst oldu. Bunda İBB'nin savunma performansından çok bizim dağınıklığımız etkiliydi. Çembere yakın şutları bitiremedik.

Geçen akşam Brose maçında Doğuş'un kaçan şutlarını görünce kariyer ortalamasına bakmıştım: 15%. Bugün aynı durum Gutierrez için geçerli. 24%'le atan adam bugün denedikçe denedi. Üçüncü çeyrek sonunda turnikeyle bitirdiği bir pozisyon vardı. Hatta sonra İBB topu oyuna sokarken Lee çaldı Metecan'dan, son hücum bize kaldı. Guti'den hem de onu Metecan savunurken yine penetre etmesini bekledim, orta mesafeden kaldırdı attı. Bu şut seçimleri çok yanlıştı. Maçın başında çember altında üst üste kaçırdığı iki topta kalmış gibiydi...

Diğer yandan TED maçlarını ve normal süresi 85-85 biten Banvit maçını saymazsak İBB bu seneki en yüksek sayısını attı.

Darüşşafaka maçı için Kadji'nin yokluğunun çok önemli olmadığını söylemiştim. Sağ olsun geçen hafta ve bugün bunu doğruladı. Varlığı yokluğu aynı. Sıfır mücadele, sıfır savunma, hücumda alan açamayan, pas istasyonu olmayan, kendi istatistiklerine oynayan biri...

Green ve Wright'tan biri olunca bir şekilde oyunda kalmanın yolunu bulduk da ikisi olmayınca tablo çok kötüydü.

Bakalım bu hafta nasıl geçecek? Gündemi merak ediyorum!
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Moody ve Gutierrez gibi Avrupa basketbolu hakkında en ufak fikri olmayan iki oyuncu yerine Avrupa basketbolunu bilen tecrübeli iki PG'miz olsaydı üç dört galibiyet fazlamız olurdu. Gutierrez Meksikalıların NBA'e ilgisini daha fazla çekmek için kullanılır en fazla, başka da bir işe yaramaz.

Yorum

Yorum

Düsmeyelim yeter. Nihat mala ve Koc gitmeli. gecmiste yaptiklari beni ilgilendirmez Trabzonspor perfomansi sifir. Moody de israr eden ve gutierrezi israrla getiren Koctur. Üclük sokamayan, cember savunamayan, ribaund alamayan Takimimiz var, böyle Takim mi olur? Kandemir bile kalsa en kötü yine 7 galibiyeti olurdu. Pozisyonu belli olmayan jp Prince bu 2 yeteneksiz guti ve Moody den iyi oyun kuruyordu. Kadji etliye sütlüye karismayan yumusak bir oyuncu. Wright ve green birde erolcan haric her oyuncu gitsin. Ki Wright kalmaz zaten.

Yorum

DavidPick Koçun ve oyuncuların ödemelerinde bir sorun olduğunu belirtti

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Az önce ısınıyordu Wright. Fakat mac kadrosuna yazılmadı. İlginç...
                  İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bakalım bu hafta nasıl geçecek? Gündemi merak ediyorum!
                  Yazmak istememistim olan biteni. Gundem bu işte. Çok üzülüyorum bu takimin haline.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Klasik trabzonspor yönetimi bu takım.. Çok iyi bir iskletle takım oluştur.. Sonraki sene eksikleri saçma sapan adamlarla tamamla.. İskelette gider takımda..

Yorum

Acil maddi kaynak lazim. Yaklasik 2 M TL.

Trabzon Valiligi
                      Trabzon BSB
                      Ortahisar Bld.

Bir kere olsun, su takima destek verin. Boyle bir şey mumkun mu? Evet mümkün. İste örneği:
                      Usak http://m.milliyet.com.tr/usak-beledi...9-skorerhaber/

Gaziantep http://m.sporx.com/gaziantep-basketb...SXHBQ561103SXQ
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.03.2017, 16:37.

Yorum

Kimse bu takım için elini taşın altına sokmaz Oğuz.Siyasi rant yoksa destekte yok.ABV.
                        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

yaw bu markoviç neden gitti
                          "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                          Louis D. Brandeis

Yorum

Bugun neyse de yarin kritik. Antrenman olacak mi?

Eger koca Trabzon(spor) camiasi su takimi yasatamiyorsa birakalim. Duyduklarimiz hos degil. Her takimda olan gecikmeler neden bizde bu kadar buyuyor? Kimler bu krizleri kullaniyor? Takimi sabote eden oyuncuyla devam etmek dogru mu?

Simdilik yapilmasi gereken yerel idare ve nufuzlu sahislarin kisa vadede sorunu cozume kavuşturması. Tabii bu kesin cozum olmayacak. Surdurulebilir bir cikis lazim.

Oyuncuyu ortaya atmayalim, eyvallah ama bu is Trabzonspor menfaatleri dogrultusunda cozulmeli.
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.03.2017, 20:21.

Yorum

Takimi sabote etmek ne demek oguz abi, parayi zamaninda ö-de-me-li-yiz. Ödeyemiyorsan böyle sözlesmeler yapma. TRABZONSPOR da para neden gec yatirilir, ayip ya. Imaj kaybi. Moody bir rookie icin cok yüksek para aliyormus, sezon basinda okumustum. Su cocuga neden böyle bir kontrat Veriyorsun? Nihat Malayi kovmazsa Abis hopikoglu da gitsin. Basarisizligin bir Bedeli olmali.

Yorum

İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takimi sabote etmek ne demek oguz abi, parayi zamaninda ö-de-me-li-yiz. Ödeyemiyorsan böyle sözlesmeler yapma. TRABZONSPOR da para neden gec yatirilir, ayip ya. Imaj kaybi. Moody bir rookie icin cok yüksek para aliyormus, sezon basinda okumustum. Su cocuga neden böyle bir kontrat Veriyorsun? Nihat Malayi kovmazsa Abis hopikoglu da gitsin. Basarisizligin bir Bedeli olmali.
                                Geçmişte sebep-sonuç çerçevesinde uzun uzun yazardım. Bu sefer kısa ve öz yazdım dikkat ederseniz. Yine de açık olduğunu düşünüyorum.

Oyuncunun ve personelin hakkı tabii ki zamanında + eksiksiz ödenmeli. Geçmişteki borçlara dair birçok yazım var. Ancak ödeme gecikti diye takımı sabote etmek ne demek? Mücadele etmemek ne demek? Bu nasıl profesyonellik? Maç akşamı daha bu olaylar basına yansımadan yazdım yukarıda.

Koç için durum basına yansıyandan çok farklı. Bugün hele bir geçsin... Antrenman olacak mı, olmayacak mı bir görelim hele...

Sadece şunu söyleyeyim: "Oyuncularım duruma dikkat çekmek için antrenmana çıkmamayı düşünüyorlar" ifadesi, "Oyuncularım duruma dikkat çekmek için maça asılmadılar"ın yumuşatılmış haliyse (ki bence öyle) Allah hepsinin ...!

Bu kadar net!

Bazarevich'i seviyor olmam her yaptığını, her söylediğini onaylayacağım anlamına gelmez.
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.03.2017, 13:57. Sebep: Düzeltme

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X