Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Başımız Sağolsun... | BMN Kamuoyu Duyurusu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başımız Sağolsun... | BMN Kamuoyu Duyurusu!

142496170941740.jpg

BAŞIMIZ SAĞOLSUN...

Yıllardan beri yerel ve genel tüm seçimlerde oy malzemesi olarak kullanılan Akyazı Kompleksi, söz verilişinden tam 10 yıl sonra Trabzon'a ve Trabzonspor'a görkemli(!) bir törenle teslim edildi. 2011 yılından bu yana siyasetin, kendisini Trabzonsporlu olarak tanımlayanların ve diğer malum odakların el birliğiyle canına okuduğu, sürüm sürüm süründürüp adeta tabuta koyduğu Trabzonspor'un selâsı bu akşam Akyazı'da verildi. Mesele başka bir takımın teknik direktörünün adının Trabzonspor'un kompleksine verilmesi değildi Trabzonsporluların gözünde. Şenol Güneş'in ne bu takıma verdiği hizmetler göz ardı edilebilir ne de Şenol Güneş gerçeği Trabzonspor tarihinden silinebilir. Ancak! Ömrü boyunca Trabzonspor için bir çivi bile çakmamış, Dozer Cemil'in Trabzonspor'undan bihaber, Trabzonspor olgusuyla ömrü boyunca hiç muhatap olmamış, hatta belki de başka takım taraftarı olan ve belki de yolu bugüne dek Trabzon'a dahi düşmemiş olanların, söz konusu malum kişiler olunca otobüslere doluşup o stadyuma koşarak gelenlerin ve onları oraya getiren alakasızların isteklerinden bahsetmiyoruz. Gerçek Trabzonspor taraftarından bahsediyoruz. Gerçek Trabzonspor ruhundan bahsediyoruz. Anadolu'nun ağabeyi olan, avuçlarında bir ihtilal büyüten Trabzonspor'dan bahsediyoruz.

Ne mi isterdi gerçek Trabzonsporlular? O stadyuma Şenol Güneş veya Trabzonspor mazisine mal olmuş başka birinin adını "birileri buyurdu" diye değil kendi iradesini yansıtan bir seçim hakkıyla ve arzusuyla uygun gördüğü verilmesini isterdi. Dozer Cemil isterdi, Hüseyin Avni Aker isterdi, Özkan Sümer isterdi, Ahmet Suat Özyazıcı isterdi, Şamil Ekinci isterdi, belki yine Şenol Güneş isterdi. Belki de Kazım olsun isterdi... Ama öyle olmadı. Siyaset Trabzonspor'u bir kez daha çiğnedi. Dozer Cemil'in, Mehmet Dalman'ın, Mustafa abinin bir kez daha kemiklerini sızlattılar bugün. Bizlerse çaresizce izledik. Bir şehrin teslim oluşuna bir kez daha tanıklık ettik. Bir avuçtuk... Cumhurbaşkanının iki dudağının arasından dökülecek birkaç kelime için başka camialaraın "Hocamızın adı Trabzonspor'un stadına verildi" samimiyetsizliğini okumak zorunda bırakıldık. Defalarca sportif veya hukuki arenada hakkımızı gasp edenlerin bin bir lütufla tamamladıkları stadyumumuza isim tayin edişi yetmezmiş gibi şov yapışını yine oraya Trabzonsporlu(!) kisvesi altında getirilen "şakşakçı" güruhun sloganlarının gölgesinde sadece izleyebildik. Nitekim, aynı güruh oraya geliş amaçlarını henüz Trabzonspor efsaneleri maç yaparken stadyumu boşaltarak göstermekten de çekinmedi.

2 hafta önce basın yayın organları aracılığıyla Akyazı Kompleksini ve Trabzon camiasını zan altında bırakarak aşağılayanların baş tacı edildiğini gördük. 2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur diyen Giray Bulak'a adeta fırça atan bir yaltakçının, Akyazı'da havalı havalı sunuculuk yaptığını gördük. Trabzonspor'u yönettiğini iddia eden Trabzonspor Yönetim Kurulu, bugün açık açık "biz bu kulübü yönetmiyoruz" mesajını verişini ve kulübün anahtarını hükumete teslim edişini gördük. Güçlülerin iktidarını yerle bir eden, hegemonyayı yıkan Trabzonspor'a bugün kapanmaz bir yara daha açılmıştır. Söz biteli çok olmuş, Trabzonspor ruhu çoktan rahmetli olmuştur.

Biz “öteki Trabzonsporlular” olarak; sevdamızı ve bildiğimiz Trabzonspor’u anılarda yaşamaya, ruhunu da şahsi hayatımızdaki mücadelelerde yaşatmaya devam edeceğiz. Başımız sağolsun…

BordoMavi.Net Yönetim Kurulu
    En son admin tarafından düzenlendi; 19.12.2016, 09:52.

Helal olsun gedigine oturmus iste bu yuzden burdayiz..bu ruh ölmedi daha ölmemeli..gozune soksun usta ve yonetimi bu bildiriyi yuzsuz adamlar..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

doğru tespitler, elinize sağlık....

Yorum

bakıyorum da bir çok arkadaş stadın ismine takılıp kalmışlar.
        Bir çok şehrin gıpta ettiği güzel bir stada kavuşmanın mutluluğunu yaşayalım.
        Şimdi önemli olan bu stadta Trabzonsporumuzun göstereceği performans nasıl olacak.
        Tek isteğimiz iyi olması ve mazide kalan başarıların yeni stadımız da da tekrarlanmasıdır.
        Trabzonspor hiçbir zaman siyaset partilerinin malı değildir. Bu mevzulara takılıp kalmayalım.
        Trabzonspor 2011 yılından beri halen kötü yönetilmektedir. Bu kötü yönetime biz taraftarlarda kötü yönde daha çok zarar verdik. Son 5 yılın en çok sahası kapatılan ve yapılan seyirci taşkınlığı yüzünden en çok para cezası ile zarara uğraması, seyircisiz ve az seyircili maçlar yüzünden gelir elde edememesi yüzünden karşılaşılan acı tabloya rağmen şimdi yep yeni bir stad ile beyaz sayfa açmak mümkün.
        ANCAK BENİM BİR ÖNERİM VAR: Yeni stadta bir süre bilet fiyatlarını stadı doldurmak adına uygun tutmak. Çünkü Trabzon hiçbir zaman İstanbul, İzmir veya Ankara değil. Orada gelir daha kısıtlı ve insanlar dağbaşı köylerden de maça geldiğini düşünmek lazım.
        İsim mevzusun da haksızlık yapmayalım. “Şenol Güneş” ismi en yakışan isimdir. Trabzonsporun efsane sporcusu, efsane hocası ve öz Trabzon insanıdır. Şu an BJK de hocalık yaptığına takılmayalım, ileriki yıllar ne malum tekrar Trabzonspora dönmeyeceği ki benim böyle bir beklentim var. Gelmese de canı sağolsun . Dipnot: Ülkemiz üzerinde kirli emelleri hedefleri olan bu hedef doğrultusunda insanlarımızın kafasını bulandıran algılarla oluşturulan söylemlere inanmayalım. Trabzon’u yıldızlaştıran parlatan Trabzonspora değer katan güzel bir tesise kavuşulmuş durumda Trabzonlular ve tüm Trabzonsporlular hep birlikte sahip çıkalım. Siyasetçiler ve algıcılar geçicidir ama o tesisler Doğu Karadenizde her zaman pırıl pırıl parlayacak. Trabzonsporumuzun yeni stadı hayırlı olsun.
        hobisi amatör fotoğrafçılık >>
        .

Yorum

Bence çok hafif kaldı bu tepki yazısı.

Daha ağır olmasını bekliyordum.

Ama hiç yoktan iyidir
          TRABZONSPOR

Yorum

Tebrikler güzel yazı

Yorum

İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ama hiç yoktan iyidir
              Sövse miydik Fatih?
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

Yayını yapan Aspor
                Sunucu Ersin DÜZEN (fenerli)
                Ulan TRTSPOR'da TS'yi soğaının cücüğü gibi çok az konuşuyorsunuz, stad açılışında süslü laflarla bizi kandıramazsınız
                Aspor TS'ye hakkını teslim eden tarafsız bir spor kanalıdır ve bu alemde tektir.

TrabzonAjans sahibi Altuğ ATALAY Hazretleri de, otobüsler stada giremiyormuş ,alçakmış şeklinde propaganda yapıyor. (her güzelin bir kusuru olur ve düzeltilir)
                TS seni kovunca ekmek teknen bitti di mi Altuğ efendi
                Pazartesi akşamları ÇAYTV'de, diğer günler de bu takımın başarısız olup sana malzeme çıkması için uğraşıyorsun
                Sizin gibiler TS'li değilsiniz, olamazsınız
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

Ama hiç yoktan iyidir
                  İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sövse miydik Fatih?
                  Bence çok güzel ve tadında olmuş......

Yaptığımız şey birazda bize yakışacak....

Bunu da düşünmek lazım....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sövse miydik Fatih?
                    Ağır dedim de okadar da değil

Ne bilim haci, Ş.g ye olsun M.u ya olsun biraz daha giydirebilirdik sankim de.

Ama dedim ya, bunada şükür hacim.
                    TRABZONSPOR

Yorum

Hüseyin Avni Aker
                      Şamil Ekinci
                      Dozer Cemil
                      veya
                      Kazım Koyuncu adlarından biri verilmeliydi.
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

Ağır dedim de okadar da değil

Ne bilim haci, Ş.g ye olsun M.u ya olsun biraz daha giydirebilirdik sankim de.

Ama dedim ya, bunada şükür hacim.
                        Sence baş rolde onlar mı vardı?
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

Eşek ölür kalır semeri,insan ölür kalır eseri...

Dünün özetini Sayın Bakan yaptı zaten!!!
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Tebrikler çok güzel bir yazı.

Yorum

her bir harfine katılıyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X