Öncelikle böyle bir başlık açmamın nedeni forumda buna yönelik bir başlık olmaması [Eğer böyle bir konu varsa bu yazdıklarımı oraya aktarırsanız sevinirim] ve hali hazırda youtube kanalımızdan izlediğimiz antrenmanları yorumlamak. Antrenmanlar üzerinde durmak. Daha önce bu işin içinde olup başarılar elde eden ve tecrübesi olanların bilgilerinden ve yönlendirmelerinden faydanalanmaktır.
Bildiğimiz gibi takımımız kötü bir yolda ilerliyor. Hatta Trabzonspor tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. Tabi ki de bu sonuçların nedeni %60-70 gibi bir oranlarla antrenman ve oyun kurgusu aşılamasından geçiyor.
Bugün twitterda gezerken bir video denk geldi. TRTSPOR'da bir programda CEM DİZDAR'ın yaptığı öneri kafama aşırı derecede yattı.
Video burada ; https://twitter.com/i/videos/8032055...ource=facebook
Videodaki içeriği maalesef yazamayacağım izleyip birinci ağızdan olduğu gibi duyarsanız memnun olurum.
Evet renkdaşlarım bu video hakkında ve Trabzonspor Antrenmanları hakkında yorumlarını bekliyorum.
TRABZONSPOR'UN ANTRENMANLARDAKİ SORUNU NE?
İlk gördüğüm ve maçta etkisini göremediğim sorunu anlatayım.
Bu videonun 48. saniyeden sonrasını izleyin lütfen ;
Evet sonuca gelelim ben bu antrenmanı youtube sayfasında "defalarca" gördüm. Çok da şaşırdım. Anladığım kadarı ile isabetli kafa pası için uygulanan bir antrenman. ANCAK tüm maçlarımızı izlediğim halde bu verimi bir türlü göremedim. Defansta kafayla top uzaklaştırma olsun keza orta sahada kafayla pas veya forvette olsun neredeyse hepsi hatalı eğer oranlarsak bu %80 gibi değerlere takabul eder.
Evet tekrar soruyorum.
Bildiğimiz gibi takımımız kötü bir yolda ilerliyor. Hatta Trabzonspor tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. Tabi ki de bu sonuçların nedeni %60-70 gibi bir oranlarla antrenman ve oyun kurgusu aşılamasından geçiyor.
Bugün twitterda gezerken bir video denk geldi. TRTSPOR'da bir programda CEM DİZDAR'ın yaptığı öneri kafama aşırı derecede yattı.
Video burada ; https://twitter.com/i/videos/8032055...ource=facebook
Videodaki içeriği maalesef yazamayacağım izleyip birinci ağızdan olduğu gibi duyarsanız memnun olurum.
Evet renkdaşlarım bu video hakkında ve Trabzonspor Antrenmanları hakkında yorumlarını bekliyorum.
İlk gördüğüm ve maçta etkisini göremediğim sorunu anlatayım.
Bu videonun 48. saniyeden sonrasını izleyin lütfen ;
Evet sonuca gelelim ben bu antrenmanı youtube sayfasında "defalarca" gördüm. Çok da şaşırdım. Anladığım kadarı ile isabetli kafa pası için uygulanan bir antrenman. ANCAK tüm maçlarımızı izlediğim halde bu verimi bir türlü göremedim. Defansta kafayla top uzaklaştırma olsun keza orta sahada kafayla pas veya forvette olsun neredeyse hepsi hatalı eğer oranlarsak bu %80 gibi değerlere takabul eder.
Evet tekrar soruyorum.
(Ben de dahil) Kaldı ki amatörde haftada 1-2 yapılan idmanla üst lig seviyesindeki idmanlar arasında dağlar kadar fark var.
Yorum