Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN -"Dışarıdan Bakınca Trabzonspor" Söyleşisi / 10.01.16 - 12:00 / İst. Aydın Üni.

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BMN -"Dışarıdan Bakınca Trabzonspor" Söyleşisi / 10.01.16 - 12:00 / İst. Aydın Üni.

bmnweb_03.jpg

Trabzonspor'un maddi manevi tüm değerlerini her platformda şahıs ve kurum gözetmeksizin savunan BordoMavi.Net olarak yeni bir projeyle karşınızdayız... Bildiğiniz üzere yeni yönetimimiz göreve geleli kısa bir süre oldu bu bağlamda bizler Trabzonspor'un hem mevcut düzenini değerlendireceğiz hem de geleceğe yönelik Trabzonspor'un planlamaları ne olmalı bunlar nasıl yapılmalı minvalinde kurumsal meseleleri masaya yatıracağız...

Bu söyleşisinin Ana konusunu "Dışarıdan Bakınca Trabzonspor" olarak belirledik.

Listedeki üyelerimiz dışında söyleşiye Serhat Demirtaş, Hasan Al, Seymen Gençtürk ve Veysel Taşkın
    katılacak. Söyleşinin moderatörlüğünü ise Aytekin Akay yapacak.

Tüm bunları yaparken siz üyelerimizide aramızda görmek istiyoruz...

Toplantımız 10 Ocak Pazar günü saat 12:00'de İstanbul Aydın Üniversitesi'nde gerçekleşecek olup kontenjan 50 kişiyle sınırlıdır... Hem birbirimizi daha yakından tanımış olacağız hem de Trabzonspor'u daha sıcak bir ortamda konuşacağız...

İstanbul Aydın Üniversitesi Adres: Beşyol, İnönü Cd. No:38, 34295 Küçükçekmece/İstanbul

Kroki için tıklayın: http://www.aydin.edu.tr/kroki.html

Liste:

1- Mollasalihoğlu
    2- Cengiz Çubukçu
    3- U.Sadıkoğlu
    4- Halit M. Mollasalihoğlu
    5- S.ÖZKAN
    6- Bkandil
    7- Şakoğlu
    8- Uğur Kalaylıoğlu
    9- DEEP BLUE
    10- Cafer Özer
    11- Sencer Bulut
    12- DNA-TS
    13- Berat
    14- Kaya
    15- Hakan Yeşilyurt
    16- ertuuu
    17- Serkan Miletli
    18- Burak DERELİ
    19- oflubektas
    20- A.Ali Karanis
    21- Fatih Çelik
    22- HIZIR_IR
    23- Cihan Kibar
    24- UNİVeRSeLoRD
    25- Ali Kolancı
    26- Halil İbrahim
    27- Hakan
    En son Hakan tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 17:23.
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Kontenjan dolunca gelmeyin bana "yer var mı?" diye.
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Benide eklerseniz sevinirim

Yorum

orada olacağım.

Yorum

Cafer özer abimiz de gelecek...

Yorum

Kontenjan sınırlı haaaa !!!!!

Yorum

Ben de geleceğim inşallah.
                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

Herkese merhaba,

Ben de büyük bir aksilik çıkmaz ise aranızda olacağım.

Toplantı öncesinde belirtmek isterim ki gerek Trabzonspor gerekse BMN'ye dair konuşulacak ve irdelenecek konuların tüm süreçlerimize yararlı olacağını düşünüyorum. BordoMavi.Net bugüne kadar yaptığı tüm olumlu ve güzel işleri tüm forumun katılımı ile gerçekleştirdi. Bunun devam edebilmesi ve korunması amacıyla müsait olan herkesin katılması ve fikirlerini ortaya koyması gerekiyor. Hatta ve hatta sadece fikir ortaya koymakla da kalınmamalı aktif rol de alınmalıdır...

Umarım güzel bir gün geçirir ve çok faydalı olmasını dilerim...

Görüşmek üzere...
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

Ben, [MENTION=23813]ertuuu[/MENTION] ve [MENTION=25253]Serkan Miletli[/MENTION]yide yazarmisiniz?

Yorum

İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben, @ertuuu ve @Serkan Miletliyide yazarmisiniz?
                      [MENTION=11015]Ali YİĞİT[/MENTION] Neden yok diye soruyorum istemsizce
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [MENTION=11015]Ali YİĞİT[/MENTION] Neden yok diye soruyorum istemsizce
                        Burada soyleyemem simdi mevzular derin..

Sende olsaydin keske

Yorum

İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burada soyleyemem simdi mevzular derin..

Sende olsaydin keske
                          Bu ayin son haftasi geliyorum Ankaraya kanka daha ucak bileti almadim ama kesin gelcem
                          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Evime 1 km mesafede ama yazikki o tarihde yurt disinda olacagim.

Gelmek cok isterdim valla.
                            TRABZONSPOR

Yorum

İnşaallah beraber olacağız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X