Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor'da 5-6 Aralık'ta gerçekleştirilecek kongre öncesinde gerilim yükseldi. Şehir merkezinde bir otelde Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na yakınlığıyla bilinen K.B. isimli şahıs, başkan adayı Muharrem Usta'nın yeğeni olduğu iddia edilen F.U. ile tartıştıktan sonra 2 el ateş açtı.
    Olay dün gece Trabzon'un Kahramanmaraş Caddesi'nde bir otelde meydana geldi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na yakınlığıyla bilinen K.B. isimli şahıs, kendisiyle ilgili çeşitli sözler sarf ettiği iddiasıyla, başkan adaylarından Muharrem Usta'nın yeğeni olduğu iddia edien F.U. ile sözlü tartışmaya girdi. Bu sırada K.B.'nin, "Ne işiniz var Trabzon'da? Size mi kaldı Trabzonspor" dediği iddia edildi. Otel lobisindeki tartışmanın büyümesi üzerine silahını çeken K.B., yere doğru 2 el ateş açtı. Seken kurşunlar otelin duvarına isabet ederken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Olayın ardından K.B., aracıyla otelden ayrılırken, polis olay yerinde inceleme yaptı. Soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

USTA: "KORKAKLAR TARİH YAZAMAZ"
    Olay sırasında İstanbul'da bulunan Muharrem Usta, bugün Twitter hesabından bir mesaj paylaşarak olayı değerlendirdi. Usta'nın mesajında, "Değerli arkadaşlar, biz birilerinin tehditlerinden yılacak, kaçacak insanlar değiliz. Unutmayın ki korkaklar tarih yazamaz" ifadesini kullandığı gözlendi.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• trabzonspor trabzondan yönetilemeyecek kadar büyük bir markadır..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• şu kulübün başına ismen ve madden Trabzonspor'dan büyük biri gelmediği sürece işimiz zor.şu an ki durum gösteriyor ki:Trabzonspor ekmek kapısı.oldu olacak başkanı KPSS sınavıyla seçelim.
        YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          trabzonspor trabzondan yönetilemeyecek kadar büyük bir markadır..
          İşte bütün mesele bu. Duygusallığı bir kenara bırakıp realist düşünmek lazım. Zaten Trabzondaki azcık büyüse kapağı İstanbul'a atıyor. Ne işi var Trabzonda. Trabzondaki sözde iş adamlarının vizyonu yetmez bu markayı yönetmeye.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Valla Muarrem Usta Trabzona her geldiğinde oy kaybettirıyor kendine diyorlarya,ben onu bilmememde Sabahatin Çakıroğlunun Twiterda Olan Hekimoğlu oylarını kaybettirdiği kesin...
            Hiç öyle olduğunu sanmıyorum bizim halkımız asıp kesen tiplere hasta olduğu için sağlam destek alıyor gibi geliyo bana.
            Başkan adaylarını bilmesem twitter sayfasında ki kapak fotoğrafına bakıp kesin başkan adayı bu derdim bu celil'in ayağını da kaydırabilir gibi geliyo bana

Bu arada Celil Hekimoğlu halkın içine girdi kahve, sanayi, dernek dolaşıp duruyor insanlarla birebir konuşuyor bunlar hep + puan ; Usta bence bu konuda çok ama çok geç kaldı

Yorum

• Osmanlı döneminde eğitim dini eğitim olduğu için insanlar ulaşabilecekleri en yüksek merci olarak din adamlığını görüyorlardı. Liberal demokrasi düzenindeki Türkiye'de eğitim para kazanma ve iş istihdamı üzerine olduğundan bugünün hedefi Hukuk , tıp okumaktır. Yaşadığın çevre , aldığın eğitim senin önüne hedefler koyar. Hayali olmayan kimse bu hedefleri aşamaz.

Eğitim alan insanlar hayalini hedefe dönüştürür. Bu yüzden eğitim önemlidir.

İHO'nun hayali Trabzonspor başkanı olmak. O yüzden alt yapısını kurmadan eğitimini almadan bilmeden etmeden geldi.

Birkaç gündür dikkatlice bakıyorum. Hekimoğlu'nun hedefi yok hayali. Söylemler hayali. Hedef belirlenmemiş.

Usta'nın hayali değil sadece Hedefi Trabzonspor. Bir önceki seçimde gördüm. Yine şiddetle söylüyorum ki Usta desteklenmelidir.
              Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
              Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak kurt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Benden iyi tanıyorsan Sayın Usta'yı diyecek birşey yok, sana güveniyorum

MU, geçen seçimde delege olmadığı için kendine oy kullanamamıştı. Umarım bu seçimde oy hakkı vardır.

Bu sefer telefonla bedava uçak teklifi de yapılmadı ama salon önünde beleş sandviç ve içecek olacak mı merak ediyorum.
                arifberkay yazıyordu ucak kalkacak ist den , yararlanmak isteyen bana ulaşsin yazdiydi birkaç sefer ☺

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Usta başkanlığındaki Trabzonspor hata yaptığında eleştirilebilecek. İho veya Hekimoğlu başkanlığındaki Trabzonspor'da yanlışı alkışlayanlar olacaktır. İho'yu bugün destekleyenler kulüp düştüğünde kümeye gittiğinde de destekler. Oy kullanacaklar göz önünde bulundursunlar.
                  Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eğer Hekimoğlu gelirse bu Çakıroğlu ile araları bozulur benden söylemesi. Anlaşamaz bunlar.
                    seçimden sonra en fazla bir hafta durur .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Korkum su, halk yani oy kullanan üyeler iho gibi cogunlugu cahil kesimden olusuyorsa Hekimoglu veya iho tekrar baskan olur, sonucda bu üyeler kendilernin dilinden konusan insanlari secerler, Usta bu diger ikisine göre daha elitist daha entellektüel kaciyor ve maalesef ülkemizde moda iho, hekimoglu gibileri en büyük örnegide sayin Cumhurbaşkanımiz zaten.
                      En son Nazim Can tarafından düzenlendi; 23.11.2015, 19:41.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Şirketime yönetici alacak olsam , Bir Usta'ya bakarım Birde İho'ya. İho'ya oy veren insanlar ile arkadaşlık kurmam. Tek bir mantıklı cümleleri olamaz. İnatçı ve yüksek ihtimalle eğitimsiz veya çıkarcı kişiliklerdir.

Yorum

• ne buyuk camia olmusuz ki butun siyasiler bizim secimi takip ediyor.cumhurbaskani,basbakan,genelkurmay hepsi pur dikkat secim sonuclarini bekliyor,hepsi muharrem usta'yi destekliyor..
                          ya aga bizim milletin dunyanin sadece kendi etrafinda dondugunu sanmasina bitiyorum..sadece biz degil genel olarak komplo teorileri ulke insaninin genlerinde var.hani bize cocukluktan itibaren ogretilir ya, yok o dusman yok bu dusman yok amerika yok bilmem ney..medyaya bakarsin butun dunya bize karsi sanirsin,hepsi agizbirligi etmiscesine turkiye uzerinde oyunlar oynaniyor diye bir goygoy yaparlar..sonra yurt disina cikarsin disaridan kendi ulkene baktiginda aslinda kimsenin pek iplemedigini gorursun..bizimki de o hesap.komplo teorileri almis basini gidiyor,sanirsin butun ulke bizim secim sonuclarini bekliyor..
                          turkiye gibi ucuncu dunya ulkelerinde siyasetle zaten ic icesin.hukugun,adaletin iktidara gore sekillendigi bir ulkede iktidara zaten posta koyamazsin,koyacak adami da bulamazsin..en fazla sen ben sallariz yoksa sorumluluk sahibi bir adam kendini atese atmaz..gecen secimde bunu gormedik mi..muharrem usta icin calismalar yapiliyor dendi,iktidar sikeyi ortbas etmesi icin gorevlendirdi bilmem ne yapti diye binbir turlu karalamalarla adami sectirmediler..sonuc ne oldu?o delikanli dedikleri sahis secimin birinci ayinda parti mitingden selam cakti..eee hani gecen secimde iktidar muharrem usta'yi istemisti?ne oldu herseye gucu yeten iktidarin gucu her secimde en az yuzde yetmis oy aldigi sehrin takiminami yetmedi?

bugun istanbul ucuzlerine kadar siyasetle tamamen bagimsiz hareket edebilecek bir guc yok..el muhtac ya..herseyi gectim iktidar istese 2 tane maliyeciyi pesine takar seni 2 gunde dumduz eder..oteledigin vergileri hemen ister yapma etme pasam dersin..
                          kisilerin x partili olmasi veya olmamasinin bize bir zarari yok.trabzonspor'u siyasi partilerin il baskanligi gibi kullanmasinlar yeterli.yoksa muharrem usta iktidarla yakin olmus kime ne?siyasi fikirleri onlarla ayni olmus bize ne?hatta bu gucunu lehimize kullanabilirse ne ala.
                          bunu parti otobusunun ustune cikmayarak yapabilecekse,havaalanlarina gidip herkesi karsilamayacaksa,yalakaligin dibine vurmadan yapabilecekse,tff denen serefsizler federasyonunda agirligini hissettirecekse sahsen ben bu gucunu kullanmasindan rahatsiz olmam..hatta savunurum..herkes ne koparabilirimin pesindeyken biz mahallenin aptalimiyiz?bizde siyaseti kullanalim..
                          bu saydiklarimi istanbul kulupleri kendilerini asagilamadan bir sekilde yillardir zaten yapiyor ama biz yapamiyoruz..dusunun siyasete en yakin olan baskan iho idi ama tarihte bu kadar eziklendigimiz,hor goruldugumuz,haksizliga ugradigimiz bir donemi daha ben hatirlamiyorum..

mesele yalakalik degil mesele guctur..is dunyasinda ne kadar gucluysen masa basinda artik o kadar guclusundur..ne kadar paran varsa o kadar soz sahibisin.80lerde 90larda mafyavari hareketler prim yapiyordu ama artik bu tip hareketler yemiyor.uc senedir ona gider buna atar yapan iho'yu en son 9 ay 10 gun ceza vererek madara ettiler,bildigin billur gectiler.
                          simdi bazi arkadaslar usta 1 kasimi bekledi diyor.yok aga ben adami en son kongremizden sonra takip ettim, bu secime hazirlandigi cok bariz belliydi..aday olmak icin tabii ki bazi kisilerin destegini almak gerekiyor.faruk ozak'i gectim zaten eski baskanimiz ama suleyman soylu'nun kongrede oyu varsa onu da kullansin.ben sahsen rahatsiz olmam.trabzonspor''u kucuk dusurmeden yapacagi hicbir lobiye karsi degilim..siyasi baglantilarini kullanarak stadi erken yaptirsin mesela?veyahut siyasi baglantilarini kullanarak dusuk faizle kredi bulsun?elin oglu butun sartlari zorlarken bizimkiler niye yapmasin?

olaya partizanlik yaparak bakilmamasi gerekiyor.ben zamaninda malum partiyle tamamen farkli cizgilerde olan sadri sener'i de destekledim bugun muharrem usta'yi da destekliyorum..siyasi fikirleri bir yana eli kalem tutan,is dunyasinda bir statusu bir agirligi olan adamlarin verebilecegi zararlar bellidir..mesela sadri sener, muazzam basarili ilk donem ve sike sureciyle baslayan basarisiz bir ikinci donem.adam ne yapti, biz basarisiz olduk yapamadik deyip ayrildi.aslinda kalmak icin milyon tane gecerli diyebilecegimiz bahanesi vardi ama hic uzatmadi madem oyle buyrun siz yapin dedi..simdi iho ne yapiyor?gorevde kalmasi icin bir tane gecerli sebebi yok ama kalmak icin binbir tane haysiyetsiz oyunlara giriyor..neden biliyor musun?cunku adamin bir statusu yok, tek olayi trabzonspor baskani olmakti ve kendisi buna muhtac..bugun havaalanlarinda karsilamalar yapiyor ya, trabzonspor baskani olmasa onu guvenlik kapisindan iceri almazlar.muharrem usta zaten maddi olarak bu kulupten bir beklentisi yok, guc olarak ulkenin 1 numarasina istedigi an ulasabilir vss..trabzonspor baskani olunca hastanelerine daha fazla hasta gitmeyecek veyahut trabzonspor baskani oldugu icin siyasiler kendisine randevu vermeyecek..adam su an bunlarin hepsini bir fiil yapabilecek gucte..
                          simdi boyle bir adayimiz var ve biz hala yok ihoymus yok hekimogluymus omur tuketiyoruz.yetmiyor ustune siyasiler usta'yi istiyor,sike sureci bilmem ney diye adami gommeye calisiyoruz..
                          yahu bir elestiri yapmadan,gozumuze perde inmeden adamin dediklerini bir dinleyelim, bir donem baskanlik yapsin gorelim sonra yapamazsa iho'yu bugun nasil gomuyorsak onu da gomeriz..ama bir gorelim.abuk subuk seylerle burada insanlari yonlendirmeyin.

Yorum

• [MENTION=46210]tristram[/MENTION]

Ne yazmışsın be kardeşim. :-)))) Okumaya başladığımda uçağa binenler Amsterdam'a indi... Ama her zamanki gibi şahanesin...

Yorum

• Arkadaşlar bugün Usta'nın Trabzon'da verdiği yemeğe katıldım(kongre üyesi değilim ama kaçak girdim[emoji14]) Şunu söyleyeyim ki Usta bu kulüpteki ağır yükün altından kalabilecek birisi bu çok net.
                              Birkaç projesinden bahsetti ve hemen hemen hepsinin altını doldurdu. Yani Hekimoğlu'nun radyo programını hatırlıyorum da arada büyük fark var.

Öncelikle Akyazı'nın yeni sezona yetişeceğini ve açılışı büyük bir takımla yapacaklarını belirtti. İsiM sponsorluğu konusunda ise görüştüğü birkaç sirketin olduğunu, olabilecek en yüksek rakama bu hakkın kiralayacaklarını söyledi. Ayrıca Akyazı'ya biz müze yapacağını, içinde her an TS tarihinin yaşatılacağından bahsetti. Efsane oyuncuların heykelleri olsun, Trabzonspor tarihiyle ilgili belgesel olsun bir sürü fikir ortaya koydu.

50. Yılda şampiyonluk sloganıyla ilgili sadece önümüzdeki sezonu kastetmediğini söyledi. Yani 2017 bizim 50. Yılımız. Ya 2016-17 ya da 2017-18 sezonunda bu başarıyı yakalamak istediklerini belirtti. Bunun da doğru teknik ekip ve doğru oyuncularla mümkün olacağından bahsetti. Mesela 1461 takımı ve alt yapı takımlarının sistemlerinden bahsetti. Trabzonspor'un sistemi yok ki diğer takımlarımızı bu sistemde oynaTıp oyuncular yetiştirip takıma kazandıralım diyor. Öncelikle bu sistem ve takım -alt yapı arasındaki iletişimin sağlıklı hale getirilmesi gerektiğini belirtti..

Ekonomik problemlerle ilgili olarak mali fair Play kriterlerinde istenen 4 kriterde de Trabzonspor'un dibe vurduğunu, bu yüzden de ceza ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Gelecek yönetimin bir anda ekonomiyi düzeltme şansı olmadığı için yapılması gerekenin GS'de olduğu gibi 2 yıl süre istemek olduğundan bahsetti..

Bunlara ek olarak Yavuz Selim stadının biraz 19 Mayıs tarafina kaydırılarak tekrar modern bir şekilde inşa edileceğini ve amatör takımlara hizmet edeceğini belirtti. Ayrıca çok amaçlı bir spor salonu yapılacağını ve basketbol takımının da maçları burada oynayacağını söyledi

Genel hatlarıyla durum bu.
                              En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 23.11.2015, 21:17.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şirketime yönetici alacak olsam , Bir Usta'ya bakarım Birde İho'ya. İho'ya oy veren insanlar ile arkadaşlık kurmam.
                                Hahahahahahahahahaha yav ne adamlarsınız. :-)))))

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X