Yaklaşık 30-35 dakika kaliteli bir oyun oynadık. Git gide daha iyi oluyoruz. Herkesin ayağına, ellerine sağlık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Basketbol Ekibi Maç Organizasyonları
Daraltma
X
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaftaya şantiyenin durumuna göre katılmayı düşünüyorum.
ortam ve saha güzele benziyor. 60 dakika boyu basketbol oynuyor musunuz?) çift pota oynuyoruz
Yorum
-
İlk olarak SiNo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet durmadan ara vermeden) çift pota oynuyoruz
inşallah katılmaya çalışıcam.Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefazladan kişi olunca dönüşümlü rahat oluyodur.
inşallah katılmaya çalışıcam.
Yorum
-
Yorum
-
Avcılar MEtrobüs durağında yeni bir tesis açılmış. Kapalı basketbol sahası gayet iyi duruyor.
Yorum
-
Maçı mız cuma günü saat 8-9 arası katılmak isteyen arkadaşları bekleriz salon bayrampaşa spor kompleksi ulaşım sağmacılar metro istasyonuna 5 dk uzaklıkta ulaşım için özelden yardimci olabilirim.
1- Sinan
2- Cihan
3- M. Akif
4- Apo
5- Apo+1
6- Sinan+1
7- Behçet abi
8- Tunç
9-
10-
11-
Yorum
-
İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.ibb.istanbul/tr-TR/Pages/...1#.V81iGfmLTIU
Avcılar MEtrobüs durağında yeni bir tesis açılmış. Kapalı basketbol sahası gayet iyi duruyor.
Güzel oldu bu.Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVaay orası açılmış mı yaa. Ben de bekliyodum oranın açılmasını. 16.00'dan sonra halkın kullanımına açıkmış.
Güzel oldu bu.
Yorum
-
İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGördüğüm en iyi salonlardan biri..Bize Her Yer Trabzon
Yorum
-
İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegittin mi hiç?
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hafta kadro da müsait gelsene maçaBize Her Yer Trabzon
Yorum
-
Esenler metrosu nu kullanabilirsiniz
Yorum
-
Bu hafta da şehir dışındayım. Er ya da geç katılacağım.
Yalnız bu ekibi 8 Ekim haftası Büyükçekmece'deki maça organize etmek lazım.
Gerçi geçen seneki maç sonundaki kavgadan sonra inşallah deplasman yasağı filan almayız.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum