Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Halilhodzic:"Ayrilmaya karar verdim"

  1. #1
    #10 Fietra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2004
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    4,213

    Standart

    Teknik Direktör Halilhodžić: “Ayrilmaya karar verdim”
    Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodžić bugün düzenledigi basin toplantisinda Turkcell Süper Ligi’nin son haftasinda Besiktas’la yapilacak maçin ardindan sözlesmesini uzatmayacagini ve Fransa’ya dönme karari aldigini açikladi.

    Saat 12.00’de Mehmet Ali Yilmaz Tesisleri’nde düzenlenen basin toplantisinda konusan Halilhodžić, kararini Ankaraspor maçindan sonra Baskan Yardimcisi Ibrahim Haciosmanoglu’na ilettigini kaydederek, “Aslinda kararimi birkaç gün önceden vermistim fakat bunu ailemden baska kimse bilmiyordu. Son iki-üç hafta içerisinde çok düsündüm ve bu karari almak hiç de kolay olmadi” dedi.

    “Çocuklarimi 8 aydir görmedim”
    Trabzon’da en büyük sikintisinin ailesinden uzakta yasamak oldugunu söyleyen Bosnak teknik adam, “Çocuklarimi tam 8 aydir görmedim. Bu gerçekten çok zor. Esimin buraya gelip yasamasi söz konusu olabilirdi ama ailevi nedenlerden ötürü böyle bir imkan da olmadi.” diye konustu.

    “Trabzonspor’la Sampiyonlar Ligi"
    Halilhodžić sözlerini söyle sürdürdü: “Tesadüf eseri geldigim Trabzonspor’da yedi zorlu ay geçirmeme ragmen bu kulüpte çalistigim için hiç pisman degilim. Bir gün mutlaka çalismak istedigim bir ülkeye geldim ve çok insan taniyip, çok dost edindim. Maalesef burada kalma sürem çok kisa oldu çünkü 7 ay futbolda çok kisa bir dönemdir. Türkiye ve buranin insanlari banim karakterime uygun bu nedenle belki ileride geri gelirim. Trabzonspor’a tekrar gelip takimi Sampiyonlar Ligi’nde oynatmak en büyük istegimdir”

    Proje sundular
    “Baskan Nuri Albayrak ve Baskan Yardimci Ibrahim Haciosmanoglu bana stadyum projesinden bahsettiler. Ayrica gelecek sezona daha genis bir bütçeyle hazirlanilacagini söylediler. Duyduklari güvenden ötürü onlara tesekkür ederim. Benim Trabzonspor’da kalmami istemeyenlerin de oldugunu biliyorum ama bunu dogal karsiliyorum. Kalmamdan yana olan yönetim kurulu üyelerine de tesekkür ederim”

    “Konumumuzdan memnunum”
    Halilhodžić, Trabzonspor’da mevcut konumundan ötürü memnun oldugunu ifade ederek “Bu sezonu kurtardigimiz görüsündeyim. Trabzonspor’u ilk kez Galatasaray maçinda izlemistim ve o zamanki takimla simdi sahada gördügüm takim arasinda büyük fark var. Geldigimde takim orta siralarda bulunuyordu, hatta küme düsme adaylari arasinda bile gösteriliyordu. Simdi ise üçüncü ve UEFA Kupasi’na katilma mücadelesi veriyor. Kulübün bu sezon yasamis oldugu sakatlik, ceza, yönetim ve oyuncu kadrosundaki büyük degisiklik gibi olaylardan sonra bu basarilabilirse büyük basari olur. Trabzonspor’un bu sezon yapabilecegi en iyi sey ligi üçüncü bitirmekti. Kulüp eger sürekli basa oynamayi düsünüyorsa bütün bunlardan ders çikarmali. Kulübün kurallari her seyin üzerinde olmali ve bu kulübün formasini tasimak için onu hak etmek gerektigi iyice kavranmali” görüsünü seslendirdi.

    “Ufak bir devrim”
    Trabzonspor’da bir yöneticinin söyledigi gibi “ufak bir devrim” yaptiklarini kaydeden Bosnak teknik adam, “Gerek saha içinde gerekse saha disinda birçok alanda Trabzonspor’un gelisme gösterdigini düsünüyorum. Özellikle ikinci yari güçlenmis kadromuzla daha iyi bir performans gösterebilir, en azindan iki maç daha kazanbilirdik. Her ne kadar böyle durumlarda tek sorumlu ben olarak görülsem de, oyuncular arasinda biraz daha fazla dostluk olsa ve takimin moral motivasyonu biraz daha güçlü olmus olsa büyük ihtimalle bu yenilgileri almayabilirdik” açiklamasini yapti.

    “Dostluk olmadan sportif basari gelmez”
    “Görevde kaldigim süre boyunca Trabzonspor ailesinin olusmasini çok istedim” ifadesini kullanan Halilhodžić, “Burada insanlar birbirlerini çok elestiriyorlar. Halbuki yönetimden, takima ve personele kadar herkesin Trabzonspor ailesini olusturmasi lazim. Dostluk olmadan sportif basariyi elde etmek zordur” ifadesini kullandi.

    Yabancilarin uyum sorunu
    Trabzospor taraftarlarinin en büyük isteginin takimlarini bir gün Sampiyonlar Ligi’nde görmek oldugunu söyleyen Halilhodžić, “Bunun basarilabilmesi için çok çalisma, disiplin ve zaman gerekli. Radikal bazi degisikliklerin yapilmasi sart” diye konustu. Halilhodžić, Trabzonspor’a gelen yabancilarin takima uyum süresinin uzamasinin da bir dezavantaj olusturdugunun altini çizerek, “Yöneticiler ve takim arkadaslari böyle oyunculari çabuk uyum saglamalari için iyi benimsemeli, onlari kendi evlerindeymis gibi hissettirmeli. Bunlar basit gözükse de sonuca ve takima etki eden faktörler” diye konustu.

    Teknik kadroya övgü
    Trabzonspor’da çok iyi bir teknik kadroya sahip oldugunu da sözlerine ekleyen Bosnak çalistirici, “Geldigim günden bu yana hiçbir oyuncumuz kas sakatligi yasamadi. Bu gerçekten kayda deger bir durum. Futbol oynamalari yasaklanabilecek bazi oyuncularimiz vardi. Yapilan çalismalarin onlari da iyilestirdigini düsünüyorum” dedi.

    Son görev
    Kendisine Trabzonspor’da düsen son görevin takimi Besiktas’la oynanacak maça hazirlamak oldugunu söyleyen Halilhodžić, “Simdiye kadar oldugu gibi bu maça da çok çalisarak hazirlanacagiz. En büyük istegim takimin gelecek sene UEFA Kupasi’nda oynamaya hak kazanmasi” yorumunu yapti.

    Veda hediyesi
    Halilhodžić ayrica, birçok kulüple temasi olmasina ragmen 6 ay ya da bir yil gibi bir süre dinlenmek istedigini belirterek, “Son birkaç yil içinde ailemden çok uzak kaldim. Artik onlara zaman ayirmak istiyorum. Paris Saint-Germain’den sonra Trabzonspor’da da zor dönemler yasadim. Ancak simdilik Trabzonspor sonrasini fazla düsünmüyorum. Aklimdaki birinci sey takimi Besiktas maçina en iyi sekilde hazirlamak ve gelecek yil Avrupa Kupalari’nda oynamasini saglamak. Bu benim için en güzel veda hediyesi olur” açiklamasini yapti.

    Tesekkür etti
    Halilhodžić konusmasinin sonunda tüm oyuncularina, teknik ekibe, Trabzonspor personeline, taraftarlara ve kendisine her adimda sicak ilgi gösteren Trabzon halkina tesekkür etti.

    Muratoglu da konustu
    Ayni zamanda Vahid Halilhodžić’in tercümanligini yapan yardimci antrenör Cemsir Muratoglu ise, Halilhodžić’le birlikte çalismaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Türk futboluna büyük katkisi oldugunu inaniyorum. Titiz ve mükemmeliyetçi bir insan olusuyla futbolculara tam bir profesyonellik düsüncesi asiladi. Ondan çok seyler ögrendim. Kendisine tesekkür ediorum” diye konustu.

    Vahid Halilhodžić Basin Toplantisi





















    09.05.2006 16:23:00




    Vahid Hoca iyi isler yapti kim ne derse desin.
    Edited by: #10 Fietra

  2. #2
    Barış BAKIRTAŞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2004
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    44
    Mesajlar
    637

    Standart

    Güle güle vahid hoca. Kim nederse desin çok büyük katkilarin oldu bu takima. Daha uzun bir süre çalismasi gerek bir hocaydi. Bu kadar krize ragmen yinede basariliydi..

  3. #3
    halil ibo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.08.2004
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    55
    Mesajlar
    6,119

    Standart



    Geldigi zaman ki Trabzonspor ve bize biraktigiTrabzonspor.Puan cetvelindekiyer olarak bayagi bir asama kaydettik.Bundada hocanin katkisini görmemek olsa olsa önyargili olmaktir.


    Emeklerin için tesekkürler hocam...

  4. #4

    Üyelik tarihi
    15.10.2004
    Nereden
    Hakkari
    Mesajlar
    2,146

    Standart



    Alıntı BarisBakirtas Nickli Üyeden Alıntı
    Güle güle vahid hoca. Kim nederse desin çok büyük katkilarin oldu bu takima. Daha uzun bir süre çalismasi gerek bir hocaydi. Bu kadar krize ragmen yinede basariliydi..

    Katki; geldiginde takim neydi; su an ne;- Senol Günes bir beraberlige gitti bu takimdan unutmayalim lütfen?


    Üzerimizden yük kalkti...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

  5. #5

    Üyelik tarihi
    29.01.2005
    Mesajlar
    509

    Standart

    helal olsun adam gibi adam derim sadece türkiyedeki oyun yapisina alisamamisdi okadar bence iyi teknik adamdi.gidene dur denmez güle güle hodziç yolun açik olsun [img]smileys/smiley32.gif[/img]

  6. #6
    Salih Yazıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.11.2005
    Nereden
    Ankara
    Mesajlar
    4,230

    Standart

    yolun açik olsun[img]smileys/smiley32.gif[/img] vahid hocam son konusmasini okurken tüylerim diken diken oldu[img]smileys/smiley19.gif[/img]

  7. #7
    Trabzonspor Kongre Üyesi

    Üyelik tarihi
    03.11.2005
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    34
    Mesajlar
    2,967

    Standart

    gitmeye karar wermekle çok iyi ettin hadi sana bye bye

  8. #8
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    Nytre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    31.05.2004
    Nereden
    Trabzon
    Yaş
    40
    Mesajlar
    8,700

    Standart



    adam yaslandi 6 ayda...


    Allah yolunu açik etsin...



  9. #9

    Recep Çaltepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.06.2004
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    3,278

    Standart



    Güle Güle Vahid Hoca. Her sey için tesekkürler.


    Yolun Açik Olsun.

  10. #10

    Üyelik tarihi
    07.05.2005
    Mesajlar
    308

    Standart



    hocamizin gitmesinide bende istiyodum ama su söylemleri beni nildigim bisede olsa iyice kafami bulandirdi


    "Trabzonspor?un bu sezon yapabilecegi en iyi sey ligi üçüncü bitirmekti. Kulüp eger sürekli basa oynamayi düsünüyorsa bütün bunlardan ders çikarmali. Kulübün kurallari her seyin üzerinde olmali ve bu kulübün formasini tasimak için onu hak etmek gerektigi iyice kavranmali? görüsünü seslendirdi. "


    ama bazi söylediklerinden ders çikarmamiz lazim kötüde olsa iyide olsa takimda arkadaslik yok diyor ve birçok aci durumu altini çiziyo bizim taraftar olarak önce bunlari sorgulamamiz lazim diye düsünüyorum


    kendisine çok tesekkür ederim hoca olaraka begenmesemde insan olarak kendisini begeniyordum kendi namima tesekkür ederim ama en çok sevdigim yani her zaman maça bordomavili atki ile çikmasiydi bunun artik bi gelenek olmasini istiyorum böyle bi topikte açilabilir kidemli arkadaslar tarafindan

  11. #11
    eys_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    27.09.2004
    Nereden
    Gaziantep
    Yaş
    38
    Mesajlar
    1,473

    Standart

    tesekkürler vahid hoca,yolun açik olsun...

  12. #12
    Mustafa Ayazoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.12.2005
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    16,666

    Standart



    Belki takimi sampiyon yapamadi amaAvni Akerde fenerbahçeye yenilmemize ragmen istifa etmeden giden teknik adam


    TEBRIKLER YOLU AÇIK OLSUN

  13. #13

    Üyelik tarihi
    13.04.2006
    Mesajlar
    101

    Standart

    yolun acik olsun vahid hoca, hayatinda basarilar dilerim,

    sira geldi fatihe, fatih giderse biz napariz yaa allahim sen bana yardiim eyle [img]smileys/smiley19.gif[/img]


  14. #14
    Egemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.09.2004
    Nereden
    İzmir
    Yaş
    39
    Mesajlar
    6,859

    Standart



    trabzonsporagelen en büyük hocalardan birisin.
    gitmeni hiç istemedim ama gitmene hiç üzülmedim çünkü çok fazla yipratti seni trabzon. bizim taraftarimiza ne yapsan yaranamazsin. gelecek yasantinda basarilar. yolun açik olsun.

  15. #15
    zanoylu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.12.2004
    Nereden
    Sinop
    Yaş
    48
    Mesajlar
    2,604

    Standart



    Madem yeni konu , hoca hakkinda iki üç kelimede burda edelim.


    Öncelikle dedigi gibi bu kadar olumsuzluklara ragmen takim 3. (tabiki genel anlamda Trabzonsporun 2. ligi bile basarisizliktir.) Ne bu olumsuzluklar yildiz oyuncularin sakatliklari,cezalari,yönetim degisimi,alinan topçularin1-2 sihariç uyum sorunlari falan filan.Hatiliyorumda maçlara fatih,gökdeniz,miroslaw,yattarasiz çiktigimiz zamanlar bile vardi.Tabii kolay degil bu arkadaslar.Yeni bir ülke yenibir lig farkli bir cografya.Ayrica takima disiplin ve profesyönellik babinda çok sey kattigina inaniyorum.Ilkeli ve dik bir durusu vardi.


    Elestri alan taraflarida vardi tabii,takimi defansif bir anlayisla yönetmesi,soguk olmasi,takimin basarisiz sonuçlar almasi......vs


    Yerine Lucescu düsünülüyormus,soruyorum Allah askina Lucescu gibi klasik bir italyan ekolunü uygulayan hocanin Türkiye liginde kaç ofansif düsünceli maçi vardir(1 gol atarim üstüne yatarim,aman yemiyim nasil olsa atarim....vs) Keza M.Denizlide pek ondan farkli degil yani,Bunlarmidir Vahid hocanin alternatifi hayretle izliyorum valla...!

  16. #16
    schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.05.2004
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    478

    Standart



    yillar önce hami shalkeye gittiginde bir fotograf vardi meydanda.. yildiz büfenin caminda.. belki görenler hatirlar firikik sirasinda çekilmis bir fotograf sanirim besiktas maçiydi tüm baraj dagilmisti hami topa vurdugunda.. güzel bir fotografdi... hatta simdide olmasi lazim.. ama o zamaki fotografin altinda bir de su yazi vardi; "çok arar seni bu sivri zekalilar"


    vahit hocanin gitmesi kalmasi mühim degil bu saatten sonra ancak iyisiyle kötüsüyle bize, takimimiza hizmet etmis bir hocaya bile tesekkür edemeyen yolun açik olsun diyemeyen bir taraftar toplulugu çogunlukta oldugu müddetce Trabzonsporumuzun basarili olmasi malesef çok zor..


    yolun açik olsun vahit hoca, hizmetlerin için tesekkürler.

  17. #17
    frango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    24.09.2004
    Yaş
    43
    Mesajlar
    2,224

    Standart

    yolun açik olsun vahid hoca emeklerin için tesekkurler bundan sonraki hayatta basarilar

  18. #18
    zky_ts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.11.2005
    Mesajlar
    1,051

    Standart

    hersey için tesekkürler Vahid Hoca...sana çok inanmistik ama olmadi...bazi aksiliklerde oldu tabi...emeklerin için sagol...gelecek hayatinda basarilar dilerim...yolun açik olsun...[img]smileys/smiley17.gif[/img]

  19. #19
    zanoylu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.12.2004
    Nereden
    Sinop
    Yaş
    48
    Mesajlar
    2,604

    Standart

    Alıntı schumi Nickli Üyeden Alıntı


    yillar önce hami shalkeye gittiginde bir fotograf vardi meydanda.. yildiz büfenin caminda.. belki görenler hatirlar firikik sirasinda çekilmis bir fotograf sanirim besiktas maçiydi tüm baraj dagilmisti hami topa vurdugunda.. güzel bir fotografdi... hatta simdide olmasi lazim.. ama o zamaki fotografin altinda bir de su yazi vardi; "çok arar seni bu sivri zekalilar"


    vahit hocanin gitmesi kalmasi mühim degil bu saatten sonra ancak iyisiyle kötüsüyle bize, takimimiza hizmet etmis bir hocaya bile tesekkür edemeyen yolun açik olsun diyemeyen bir taraftar toplulugu çogunlukta oldugu müddetce Trabzonsporumuzun basarili olmasi malesef çok zor..


    yolun açik olsun vahit hoca, hizmetlerin için tesekkürler.


    Yazini ikinci pragrafi iste mesele budur...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

  20. #20
    Bartuğ13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.04.2005
    Nereden
    Ankara
    Yaş
    34
    Mesajlar
    3,416

    Standart

    iyi etti karar vermekle bence.istediklerimizi yapan bir hoca degildi.oyuna müdahale etmekte özellikle çok geç kaliyodu.ama insanligi iyidir.en azindan uefaya götürürse iyi iz birakir belki

  21. #21

    BDiler61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    29.05.2004
    Nereden
    Ankara
    Yaş
    39
    Mesajlar
    3,170

    Standart

    tesekkürler vahid hoca bu takima profosyonelligi ögrettin yolun açik olsun

  22. #22
    zedboysts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.05.2005
    Mesajlar
    366

    Standart

    Yolun açik olsun Vahid hoca sen bu takima gelmis en büyük devrimcilerdensin..[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]Ne kadatr gitmeni istemesde güe güle Gerilla Vahid Halilodziç

  23. #23
    mensure 61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.12.2005
    Mesajlar
    1,022

    Standart






    Seni hiç bir zaman unutmayacagiz!!! Yolun açik olsun Vahid hocam...


  24. #24
    murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.10.1999
    Nereden
    Avrupa Diğer
    Yaş
    46
    Mesajlar
    4,657

    Standart



    burdan devam lutfen


    http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=5255& amp;PN=1&TPN=1

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •