Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -6-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emre Güral@emregueral
    Yarın saat 15 uçağı ile izmirden Trabzon'a... Hayırlısıla imzayı aticagiz ..

Ben çok sevdim bu çocuğu İnşallah faydalı olur..
    https://twitter.com/#!/musa_turan

Yorum

• Bende ukraynanin tribünlerini begendim

Yorum

• İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Farkindayim Hele bi gelsin beraber uyaririz milleti.
        İnşallah abi gelsin de uyarırız.

Ben de FM'den tanıdığım sonra 4-5 maçını izlediğim ve bugün de izlediğim Garmash'ı beğeniyorum.

Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İnşallah abi gelsin de uyarırız.

Ben de FM'den tanıdığım sonra 4-5 maçını izlediğim ve bugün de izlediğim Garmash'ı beğeniyorum.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/d...ler_70754.html
          İsmi de çok güzel
          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Transfer Markete baktımda Burak Yılmaz 30 maç 32 gol 9 asisst selçuktan 3 eksik asisstti var Orta saha oynasa ne olur kimbilir.)

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Soner'e ofansif ofansif diyoruz da, top kapma ve kaybetme istatistikleri:

Alper----------------Soner
              263---Top Kazanma---225
              280---Top Kaybetme---259
              Bu istatistiğin yanında aldıkları süreyi de görmek lazım değil mi?
              https://twitter.com/#!/musa_turan

Yorum

• Kendini kanıtlamış, kariyerli, takıma liderlik yapabilecek bir stoper almamız lazım. Mustafa Yumlu, Giray Kaçar, Souleymane Bamba, Ondrej Celusta bana yeterli gelmiyor. Tartışılmaz bir isim lazım oraya.

Yorum

• İlk olarak mterdemli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alper=2562
                  Soner=2377
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

alper 2562 soner 2377
                    Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

Alper----------------------------Soner
                      2564 dk.---Oyunda Kaldığı Süre---2379 dk.

Yorum

• Cenk Ahmet Alkılıç ı izleyen varmı

Rüzgarın oğlu valla sağ kanadı süpürüyor çalım atma beceriside yüksek yorulmak nedir bilmez anlamıyorum Bank Asyada oynuyor diyemi kimse ilgilenmiyor

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi adam anasının gözü ya nevzat başgan bu sene transferde güldürüyor yüzümüzü.

Bambanın alacağı ücrete bakın ilk iki seneden sonra çaktırmadan 50 bin tl eksiltmiş
                          bence yasin vede soner on numara transfer olmuş.(soner kesinse tabi)
                          ADALET GECİKMEZ TEZ VERİLMELİ!

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Transfer Markete baktımda Burak Yılmaz 30 maç 32 gol 9 asisst selçuktan 3 eksik asisstti var Orta saha oynasa ne olur kimbilir.)
                            süper mantık gerçekten.
                            şuan itibariyle gol yemişliği de yok, kaleye geçse tolgadan daha fazla katkı da verebilir.

Yorum

• mustafayı orduya kiraya versek fena olmaz
                              Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !

Yorum

• Bu takımın hala çok iyi bir stoperi yok. Defans hattı hala geçen seneden kaliteli değil. Bekliyoruz defansa yapılacak en az 2 transferi ve kalitelerini. Aynı zamanda santrafor durumunu. Alper'den tamamen vazgeçildiğine inanamıyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X