Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şunu izlemeyen kimse konuşmasın
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Söylenecek söz bulamıyorum. Bu başlığı atan adam ne kullanıyor acaba
      birseyde kullansa bile bunlar icimizdeki bizansilar türk düsmanlari !!
      kani bozuk genetik eksikligi gibi hastalikda olabilir

Yorum

• İlk olarak serhatki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.htspor.com/futbol/haber/7...kan-mi-dokelim
        başlığa bakın hele
        işte bukadar aşağılık bir basınımız var
        İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne kullanacak büyük ihtimal anne sütü yerine hayat kadını sütü içmiştir ondan böyle şerefsizce başlık atıyor.

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şimdi başına "adalet için" kanmı dökelime çevirmişler manşeti

Yorum

• Hayat kadını sütü ne ya?

Yorum

• alta yorum atan kuş beyinliler de şehitlerimizi aşşağılıyor diyorlar bunlar bu kadar kuş ki adamın ne demek istediğini anlamıyorlar millet birbirini kıracak haberleri yok yemin ediyorum artık konuşmuyorum bu meseleleri de yukarda bi arkadaş yorum yazmış ilk izlediğimde aynı hisleri bende hissettim hissetmeye de devam ediyorum onun için basın toplantısını ikinci kez izlemeye cesaret edemiyorum

Yorum

• Maça gitme şansı olan herkese Şenol hoca'nın yüzünü kara çıkarmamak düşer. Şenol hoca hepimizden son nefesimize kadar "temiz" bir performans istedi. Futbolcular yenilseler bile en son güçleriyle mücadele etmeli. Maça gelebilen herkes gelmeli ve sonuç ne olursa olsun, Şenol hocayı utandıracak bir taşkınlık yapmadan, ama bir an bile durmadan son nefeslerine kadar destek vermeli. Kazanırız kaybederiz önemli değil, önemli olan bugünkü bu sözlerin altını o gün doldurabilmek. Yenersek de elbette bu da en büyük ödülümüz olur.
                En son hatipoglu tarafından düzenlendi; 03.05.2012, 00:59.
                hatipoglu

Yorum

• Eee BMN yönetimi, basın açıklamasını ne zaman giriş sayfasına koyacaksınız?
                  Bunu koyarak en güzel açılış sayfasını yapmış olursunuz.

Yorum

• Her gelişmeden sonra afedersiniz kusmamak için kendimi zor tutuyorum.

Yorum

• Her türlü eylemi yapabiliriz ama şiddete kaçmasın. Çıkabilecek olayların suçlusu olarak Şenol hoca gösterilecektir, O'na bu kötülüğü yapmayalım.
                      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eee BMN yönetimi, basın açıklamasını ne zaman giriş sayfasına koyacaksınız?
                        aynen!!!!!!
                        #7 Óscar René Cardozo Marin
                        #28 Abdul Majeed Waris
                        #8 Mehmet Ekici
                        #11 Kévin Constant

Yorum

hemen koyulması lazım

Yorum

• İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Her türlü eylemi yapabiliriz ama şiddete kaçmasın. Çıkabilecek olayların suçlusu olarak Şenol hoca gösterilecektir, O'na bu kötülüğü yapmayalım.
                            fb taraftarı yok zati şiddet nasıl olabilir,

90 dk baskı ziyade hava alanına indikten gidene kadar her türlü eylem şart
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• lig tv ye şiddet uygulanabilir, sesi kısmaması için
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

Gece 1'de mi koyalım açıklamayı?

Cuma gününü bekleyin.
                                Bordomavi.net

Yorum

Yükleniyor...
                                X