Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylenecek söz bulamıyorum. Bu başlığı atan adam ne kullanıyor acaba
kani bozuk genetik eksikligi gibi hastalikda olabilir
Yorum
-
İlk olarak serhatki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.htspor.com/futbol/haber/7...kan-mi-dokelim
başlığa bakın hele
işte bukadar aşağılık bir basınımız varİlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylenecek söz bulamıyorum. Bu başlığı atan adam ne kullanıyor acaba
Yorum
-
İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylenecek söz bulamıyorum. Bu başlığı atan adam ne kullanıyor acaba
Yorum
-
alta yorum atan kuş beyinliler de şehitlerimizi aşşağılıyor diyorlar bunlar bu kadar kuş ki adamın ne demek istediğini anlamıyorlar millet birbirini kıracak haberleri yok yemin ediyorum artık konuşmuyorum bu meseleleri de yukarda bi arkadaş yorum yazmış ilk izlediğimde aynı hisleri bende hissettim hissetmeye de devam ediyorum onun için basın toplantısını ikinci kez izlemeye cesaret edemiyorum
Yorum
-
Maça gitme şansı olan herkese Şenol hoca'nın yüzünü kara çıkarmamak düşer. Şenol hoca hepimizden son nefesimize kadar "temiz" bir performans istedi. Futbolcular yenilseler bile en son güçleriyle mücadele etmeli. Maça gelebilen herkes gelmeli ve sonuç ne olursa olsun, Şenol hocayı utandıracak bir taşkınlık yapmadan, ama bir an bile durmadan son nefeslerine kadar destek vermeli. Kazanırız kaybederiz önemli değil, önemli olan bugünkü bu sözlerin altını o gün doldurabilmek. Yenersek de elbette bu da en büyük ödülümüz olur.En son hatipoglu tarafından düzenlendi; 03.05.2012, 00:59.hatipoglu
Yorum
-
Her türlü eylemi yapabiliriz ama şiddete kaçmasın. Çıkabilecek olayların suçlusu olarak Şenol hoca gösterilecektir, O'na bu kötülüğü yapmayalım.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEee BMN yönetimi, basın açıklamasını ne zaman giriş sayfasına koyacaksınız?
Bunu koyarak en güzel açılış sayfasını yapmış olursunuz.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEee BMN yönetimi, basın açıklamasını ne zaman giriş sayfasına koyacaksınız?
Bunu koyarak en güzel açılış sayfasını yapmış olursunuz.
Yorum
-
İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer türlü eylemi yapabiliriz ama şiddete kaçmasın. Çıkabilecek olayların suçlusu olarak Şenol hoca gösterilecektir, O'na bu kötülüğü yapmayalım.
90 dk baskı ziyade hava alanına indikten gidene kadar her türlü eylem şart@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
lig tv ye şiddet uygulanabilir, sesi kısmaması için@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Bunu koyarak en güzel açılış sayfasını yapmış olursunuz.
Cuma gününü bekleyin.Bordomavi.net
Yorum
Yorum