Sayfa 12377 Toplam 12959 Sayfadan BirinciBirinci ... 11377 11877 12277 12327 12367 12375 12376 12377 12378 12379 12387 12427 12477 12877 ... SonuncuSonuncu
Toplam 323965 adet sonuctan sayfa basi 309,401 ile 309,425 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Þike Davasý | Þike Tescillendi! UEFA, CAS ve ÝFM Onadý!

  1. #309401
    Tayfun Aydýn - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.05.2008
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    44
    Mesajlar
    4,412

    Standart

    Alýntý Hakan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Mehmet Berk: "Mehmet Ali Aydýnlar bana dava açacakmýþ. Dava açýlýrsa ben de bana yapýlan rüþvet tekliflerini, siyasi baskýlarý açýklarým"

    Mehmet Berk: "400 sayfa iddaname yazdým, her satýrý doðrudur."

    Mehmet Berk: "O tapelere bakarak kim diyebilir ki bunlar bu suçu iþlemedi?"

    Mehmet Berk: "Rüþvet de teklif edildi bana. Zamaný gelince söyleyeceðim isimleri."

    (360 / Telegol)
    Adama sorarlar sen kanun adamýsýn bir yola baþ koydun hergün hakaret yedin de þimdi mi çýkýp rüsvet tekliflerini anlatmak aklýna geldi. Dürüst adamsýn ama

  2. #309402
    Tayfun Aydýn - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    13.05.2008
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    44
    Mesajlar
    4,412

    Standart

    )))))))))))) gülüyorum be azýlý RTE düþmaný oda tv her fýrsatta RTE ye yalaklýk yapýp teþekkür eden azizi cidden aziz ilan etmiþ. Artýk midem bile bulanmýyor. Bunlara anlatacak lafta kalmadý. Eskiden olsa benim memleketim tepkisini koyar derdim. O tren gelmiþte geçmiþ bile. Ülke içinde bu davadan hiçbirþey olmaz. En baþýndan beri söylüyorum cemaat falan febeþi ele geçirmesi operasyonu hiç bir zaman olmadý bu. Operasyon arayan borsaya baksýn.

    http://finans.mynet.com/borsa/hissel...erbahce-futbol
    buyrun burdan bakýp inceleyin. Birileri bu salaklarýn sayesinde parayý vurdu. Yanarým yanarým da her bir adýmý doðru tahmin edip burdan para kazanmadým ya ona yanarým. Aaaaa pardon biz Trabzon luyduk dimi haksýz penaltýdan ofsayttan olmayan faulden gol atmak bize yakýþmazdý dimi bu da yakýþmaz. Durmak yok yola devam be memleketim. Her zaman Trabzon luyum demekle övünecem. Ýçinden çýkan nice deðerli insanlarýmla övünerek.

  3. #309403
    Mustafa Ayazoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.12.2005
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    16,666

    Standart

    karþýlýklý bir birini tehdit ediyorlar

    faik ýþýk : senin hsyk da dosyan var tetikleriz

    mehmet berk : rüþvet siyasi baský var dava açýlýrsa öterim
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuðu olmakla açýklanabilecek milliyetçi bir davranýþ deðildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karþý koyan ve herkesi yenen hayali kahramandý. Öyle bir kahramandý ki statükoyu bile devirmiþti." KAZIM KOYUNCU

  4. #309404
    HOPA'LI TS'LÝ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2012
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    52
    Mesajlar
    27,647

    Standart

    Stockholm sendromunu yaþayan Trabzon halkýndan kupasýný vermeyenlere %90 destek çýkar.

    TRABZON'DA ÖNCE TRABZONSPOR GELÝR.
    TRABZONSPOR HAYATTIR ORADA, NEFESTÝR, KANDIR, CANDIR, SUDUR, EKMEKTÝR.
    HAYATINA, EKMEÐÝNE ÝHANET ETME TRABZONSPOR'LU
    SENÝ YOK SAYANLARI SEN DE CEZALANDIR 1 KASIM'DA
    2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

  5. #309405
    7can61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    26.05.2008
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    42
    Mesajlar
    5,346

    Standart

    O siyasi baskýyý yapanlara bassýnlar þeref yoksunu adi itler.

  6. #309406
    BMN Yönetim Kurulu Yiðit Gayretli - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    09.12.2005
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    34
    Mesajlar
    33,938

    Standart

    Þöyle kenarda dursun...
    Adsýz.jpg
    Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunan (ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
    Ayaða KALK!

  7. #309407
    Trabzonspor Kongre Üyesi

    Üyelik tarihi
    29.05.2004
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    48
    Mesajlar
    368

    Standart

    Türk futbolu konusunda uzman gazeteci - yazar Tobias Schächter'in Almanya'nýn ulusal gazetelerinden Berliner Zeitung'da Türk futbolundaki son geliþmeleri de içine alan bir makale yayýnladý. Tobias Schächter ciddi, önemli gazete ve dergilerde yazýlar kaleme alan saygý gören uzman bir isim.

    Makalesinde Türk futbolunu milli takým bazýnda deðerlendiren Schächter, yazýsýnýn son bölümünü de þike davasýna ayýrdý. Fenerbahçelilerin þike davasý sonucunda anlamsýz bir sevinç yaþadýðýný belirten Schächter, bu kararýn UEFA ve CAS nezdinde en küçük bir önemin olmadýðýnýn altýný çizdi.

    Tobias Schächter'in yazýsýnýn tercümesi þöyle:

    "Türkiye bir ay içinde Avrupa Þampiyonasý'na katýlabilme þansýný yakaladý Geçen hafta Robin van Persie, “Türkiye'nin Avrupa Þampiyonasý elemelerinde puan kaybedeceðinden eminim diye bir açýklama yapmýþtý. Bunu van Persie geçen hafta cumartesi günü zar zor Kazakistan'da 2-1 kazandýklarý maçtan önce söylemiþti. Bu maçta van Persie 87. dakikada oyuna girmiþti.

    Bu ayný zamanda Türklerin üstün Çek Cumhuriyeti'ne karþý hak ederek 2-0 kazandýklarý maçtan önceydi.

    Böylece Van Persi'nin ve Hollanda futbolunun Grupta 3. olma umutlarý gerekçesiz kalýyordu. Türklere salý günü Grup A'nýn son maçýnda kendi evlerinde Izlanda'ya karþý grubu 3. olarak bitirmek için bir beraberlik yetiyor. Eðer Izlanda salý günü Türkiye'de galip gelemezse Fransa'daki 2016 Avrupa Futbol Þampiyonasý Hollanda'sýz olacak. Bu durumu o zaman Hollanda'nýn son maçýný Çek Cumhuriyeti'ne karþý kazanmasý dahi deðiþtiremeyecek. Ýzlanda ve Çek Cumhuriyet'i 2016 Fransa Finallerine gitmeyi garanti ettiler.

    Türkler de daha endiþelenmek, korkmak durumundalar. Fakat kazandýklarý öz güvenle bunu baþarmalarý zor olmasa gerek.

    Kurt antrenör Fatih Terim kendisini belki tekrar Türk futbolunu ümitsiz bir ortamdan kurtaran bir lider olarak alkýþlatabilecek. Grupta 3.'lük geçen ay Hollanda'ya karþý alýnan 3-0'lýk galibiyete kadar o zamana kadarki performans açýsýndan mucize gözüküyordu. Fakat Türkleri bir yerde de Fatih Terim'in takým futbolcularý ile tuhaf olan iliþkisi bu duruma düþürmüþtü.

    Tabanca olayýný iyi çözemedi. Gökhan Töre'nin bir tanýdýðý Leverkusenli futbolcular Hakan Çalhanoðlu ve Ömer Toprak'ý bir tabanca ile tehdit etmiþti. Ömer Toprak o zamandan beri Milli Takým'da oynamýyor. Zira Terim, Ömer Toprak'la görüþmeden Gökhan Töre'yi yine Milli Takým'a çaðýrmýþtý. Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti'ne 2-0'ý atan Çalhanoðlu sene baþýndan beri Milli Takým'a tekrar döndü. Þimdi Fatih Terim, hiç deðilse Kasým ayýnda Playoff üzerinden Avrupa Þampiyonasý biletini alabilme konusunda kendinden emin gibi. Bu, 2008'den sonra büyük bir turnuvaya ilk katýlým olacak. Fakat daha o zamandan beri Türk futbolu kendilerinin sebebiyet verdiði bir çöküþ içinde.

    2011 senesine þike skandalý da bu konuda sorumlu. 2011 senesinde herþeyden önce Fenerbahçe þampiyonluðu satýn almýþtý. Bu durumda Fenerbahçe baþkaný Aziz Yýldýrým çýkar amaçlý bir suç örgütü kurmak ve yönetmekten dolayý 6 sene 3 ay hapis cezasý almýþtý. Geçen cuma günü aralarýnda Aziz Yýldýrým'ýn da olduðu hükümlüler beraat ettiler. Burada Aziz Yýldýrým bir kanun deðiþikliðinden yararlandý. Bu kanun deðiþikliði o zamanki Baþbakan Erdoðan'ýn hükümet üyelerine ve oðluna karþý yolsuzluk araþtýrmasý çerçevesinde parlemento tarafýndan yapýlmýþtý. Sonradan soruþturmacýlar ve sorumlu savcýlar tarafgir olarak gösterilerek bütün yargý sistemine Gülen Hareketi'nin üyelerinin sýzdýðý belirtildi.

    Amerika'da yaþayan Fethullah Gülen ilk önce Erdoðan'la birlikte idi. Þimdi ise düþmanlar. Deðiþen kanun sayesinde telefon dinlemeleri artýk delil olarak kabul edilmiyor. Fakat futbol þike skandalýnda dinlenen konuþmalardan apacýk þike yapýldýðý anlaþýlýyor. UEFA da ve Uluslararasý Spor Tahkim Mahkemesi CAS da bunu böyle gördü. UEFA, Fenerbahçe ve Beþiktaþ'ý bütün Avrupa müsabakalarýna katýlmaktan men etti. Fenerbahçe'ye 2 sene ceza vermiþti. Beþiktaþ ise kupa finalinde þike yapmaktan men edilmiþti.

    Ýsviçre Federal Mahkemesi Fenerbahçe'nin 6 maçta þike yaptýðýný onaylamýþtý.

    Türkiye Futbol Federasyonu güçlü olan Beþiktaþ ve Fenerbahçe'yi düþürmemek için o zaman çeþitli oyunlarla talimatlarýný deðiþtirerek þikenin sahaya yansýmadýðýný belirtti. O zaman 2. olan Trabzonspor kupanýn kendi haklarý olduðunu ileri sürüyor. Bu karara karþý Trabzonspor Yargýtay'a gidecek ve ayrýca FÝFA'ya da müracaat edecekler.

    Fenerbahçe buna karþýlýk görünürde þimdi UEFA'yý Avrupa kupalarýna katýlamamalarýndan dolayý zarar- ziyan için dava etmeyi düþünüyor. Fakat daha ziyade Türkiye'de siyasi amaçlý alýnan bu kararýn CAS kararýna her hangi bir etkisi yok.

    Bütün bu kargaþalardan sonra Fenerbahçe taraftarlarý ve onlarýn Türk yargýsý tarafýndan aklanan yöneticileri bu kararý sanki bir þampiyonlukmuþ gibi kutluyorlar."
    Tarih ve tecrübenin bize öðrettiði, uluslarýn ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir þey öðrenmedikleri, ondan hiç bir ders çýkarmadýklarýdýr. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

  8. #309408
    duyurukcu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.07.2013
    Nereden
    Nevþehir
    Mesajlar
    3,269

    Standart

    UEFA, Finansal Fair Play görüþmeleri için Fenerbahçe yetkililerine davet gönderdi. bu haberi UEFA tazminat talep etmemesi için feneri görüþmeye davet ettidiye lanse eden þerrefsiz bir medya var

  9. #309409
    calypso - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28.09.2004
    Nereden
    Güney Amerika
    Mesajlar
    866

    Standart

    Böyle açýklama yapmalarýný komik buluyorum, bana þunu yaptýlar bunu yaptýlar..yaptýlarsa gereðini yapsaydýnýz sizde emrinizdeydi kolluk kuvvetleri. Bu konumlardaki insanlar olabilecek baskýyý göze alarak o makama oturuyorlar,
    baskidan yýlacaksan veya gereðini yapmayacaksan o makamda oturmanýn ne anlamý var? "Dava açýlýrsa anlatýrým" ne demek?
    ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

    Ayinesi ÝÞTÝR Kiþinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakýlmaz !

  10. #309410
    HOPA'LI TS'LÝ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2012
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    52
    Mesajlar
    27,647

    Standart

    Alýntý duyurukcu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    UEFA, Finansal Fair Play görüþmeleri için Fenerbahçe yetkililerine davet gönderdi. bu haberi UEFA tazminat talep etmemesi için feneri görüþmeye davet ettidiye lanse eden þerrefsiz bir medya var
    Bu medyaya þerefsiz kelimesi bile yetersiz kalýyor.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

  11. #309411
    HOPA'LI TS'LÝ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2012
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    52
    Mesajlar
    27,647

    Standart

    Alýntý kurt61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Türk futbolu konusunda uzman gazeteci - yazar Tobias Schächter'in Almanya'nýn ulusal gazetelerinden Berliner Zeitung'da Türk futbolundaki son geliþmeleri de içine alan bir makale yayýnladý. Tobias Schächter ciddi, önemli gazete ve dergilerde yazýlar kaleme alan saygý gören uzman bir isim.

    Makalesinde Türk futbolunu milli takým bazýnda deðerlendiren Schächter, yazýsýnýn son bölümünü de þike davasýna ayýrdý. Fenerbahçelilerin þike davasý sonucunda anlamsýz bir sevinç yaþadýðýný belirten Schächter, bu kararýn UEFA ve CAS nezdinde en küçük bir önemin olmadýðýnýn altýný çizdi.

    Tobias Schächter'in yazýsýnýn tercümesi þöyle:

    "Türkiye bir ay içinde Avrupa Þampiyonasý'na katýlabilme þansýný yakaladý Geçen hafta Robin van Persie, “Türkiye'nin Avrupa Þampiyonasý elemelerinde puan kaybedeceðinden eminim diye bir açýklama yapmýþtý. Bunu van Persie geçen hafta cumartesi günü zar zor Kazakistan'da 2-1 kazandýklarý maçtan önce söylemiþti. Bu maçta van Persie 87. dakikada oyuna girmiþti.

    Bu ayný zamanda Türklerin üstün Çek Cumhuriyeti'ne karþý hak ederek 2-0 kazandýklarý maçtan önceydi.

    Böylece Van Persi'nin ve Hollanda futbolunun Grupta 3. olma umutlarý gerekçesiz kalýyordu. Türklere salý günü Grup A'nýn son maçýnda kendi evlerinde Izlanda'ya karþý grubu 3. olarak bitirmek için bir beraberlik yetiyor. Eðer Izlanda salý günü Türkiye'de galip gelemezse Fransa'daki 2016 Avrupa Futbol Þampiyonasý Hollanda'sýz olacak. Bu durumu o zaman Hollanda'nýn son maçýný Çek Cumhuriyeti'ne karþý kazanmasý dahi deðiþtiremeyecek. Ýzlanda ve Çek Cumhuriyet'i 2016 Fransa Finallerine gitmeyi garanti ettiler.

    Türkler de daha endiþelenmek, korkmak durumundalar. Fakat kazandýklarý öz güvenle bunu baþarmalarý zor olmasa gerek.

    Kurt antrenör Fatih Terim kendisini belki tekrar Türk futbolunu ümitsiz bir ortamdan kurtaran bir lider olarak alkýþlatabilecek. Grupta 3.'lük geçen ay Hollanda'ya karþý alýnan 3-0'lýk galibiyete kadar o zamana kadarki performans açýsýndan mucize gözüküyordu. Fakat Türkleri bir yerde de Fatih Terim'in takým futbolcularý ile tuhaf olan iliþkisi bu duruma düþürmüþtü.

    Tabanca olayýný iyi çözemedi. Gökhan Töre'nin bir tanýdýðý Leverkusenli futbolcular Hakan Çalhanoðlu ve Ömer Toprak'ý bir tabanca ile tehdit etmiþti. Ömer Toprak o zamandan beri Milli Takým'da oynamýyor. Zira Terim, Ömer Toprak'la görüþmeden Gökhan Töre'yi yine Milli Takým'a çaðýrmýþtý. Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti'ne 2-0'ý atan Çalhanoðlu sene baþýndan beri Milli Takým'a tekrar döndü. Þimdi Fatih Terim, hiç deðilse Kasým ayýnda Playoff üzerinden Avrupa Þampiyonasý biletini alabilme konusunda kendinden emin gibi. Bu, 2008'den sonra büyük bir turnuvaya ilk katýlým olacak. Fakat daha o zamandan beri Türk futbolu kendilerinin sebebiyet verdiði bir çöküþ içinde.

    2011 senesine þike skandalý da bu konuda sorumlu. 2011 senesinde herþeyden önce Fenerbahçe þampiyonluðu satýn almýþtý. Bu durumda Fenerbahçe baþkaný Aziz Yýldýrým çýkar amaçlý bir suç örgütü kurmak ve yönetmekten dolayý 6 sene 3 ay hapis cezasý almýþtý. Geçen cuma günü aralarýnda Aziz Yýldýrým'ýn da olduðu hükümlüler beraat ettiler. Burada Aziz Yýldýrým bir kanun deðiþikliðinden yararlandý. Bu kanun deðiþikliði o zamanki Baþbakan Erdoðan'ýn hükümet üyelerine ve oðluna karþý yolsuzluk araþtýrmasý çerçevesinde parlemento tarafýndan yapýlmýþtý. Sonradan soruþturmacýlar ve sorumlu savcýlar tarafgir olarak gösterilerek bütün yargý sistemine Gülen Hareketi'nin üyelerinin sýzdýðý belirtildi.

    Amerika'da yaþayan Fethullah Gülen ilk önce Erdoðan'la birlikte idi. Þimdi ise düþmanlar. Deðiþen kanun sayesinde telefon dinlemeleri artýk delil olarak kabul edilmiyor. Fakat futbol þike skandalýnda dinlenen konuþmalardan apacýk þike yapýldýðý anlaþýlýyor. UEFA da ve Uluslararasý Spor Tahkim Mahkemesi CAS da bunu böyle gördü. UEFA, Fenerbahçe ve Beþiktaþ'ý bütün Avrupa müsabakalarýna katýlmaktan men etti. Fenerbahçe'ye 2 sene ceza vermiþti. Beþiktaþ ise kupa finalinde þike yapmaktan men edilmiþti.

    Ýsviçre Federal Mahkemesi Fenerbahçe'nin 6 maçta þike yaptýðýný onaylamýþtý.

    Türkiye Futbol Federasyonu güçlü olan Beþiktaþ ve Fenerbahçe'yi düþürmemek için o zaman çeþitli oyunlarla talimatlarýný deðiþtirerek þikenin sahaya yansýmadýðýný belirtti. O zaman 2. olan Trabzonspor kupanýn kendi haklarý olduðunu ileri sürüyor. Bu karara karþý Trabzonspor Yargýtay'a gidecek ve ayrýca FÝFA'ya da müracaat edecekler.

    Fenerbahçe buna karþýlýk görünürde þimdi UEFA'yý Avrupa kupalarýna katýlamamalarýndan dolayý zarar- ziyan için dava etmeyi düþünüyor. Fakat daha ziyade Türkiye'de siyasi amaçlý alýnan bu kararýn CAS kararýna her hangi bir etkisi yok.

    Bütün bu kargaþalardan sonra Fenerbahçe taraftarlarý ve onlarýn Türk yargýsý tarafýndan aklanan yöneticileri bu kararý sanki bir þampiyonlukmuþ gibi kutluyorlar."
    Adamlar yazmýþ:

    Türkiye'de siyasi amaçlý alýnan bu kararýn CAS kararýna her hangi bir etkisi yok.

    Sonuç:

    þikebahçe dünyada nereye giderse gitsin aklanamaz (tff hariç)
    CAS'a gidip 2010-2011 tescilini zorlamalýyýz. Elimizde kapý gibi CAS kararý olan biziz, o þerefsiz hýrsýzlar deðil.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

  12. #309412
    katre-i.matem - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    21.08.2012
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    40
    Mesajlar
    3,106

    Standart

    Bir savcýnýn bana rüþvet teklif ettiler kuyruðuma basarsalar açýklarým demesi kadar trajikomik bir açýklama olamaz. Neresinden tutsan elinde kalir. Bu arkadaþý görevi kötüye kullanmak/ihmal etmek suçundan meslekten ihraç etsinler en iyisi.

    Senin iþin bu güzel kardeþim suç unsuru gördüysen dava açarsýn boþ boþ konuþup komik duruma düþmezsin.
    ...6 Aralýk 2015...

    Takvim yapraklarýnda "Trabzonspor'un Hacýosmanoðlu Ýþgalinden Kurtuluþ Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

  13. #309413
    HOPA'LI TS'LÝ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2012
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    52
    Mesajlar
    27,647

    Standart

    Alýntý Yiðit Gayretli Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Þöyle kenarda dursun...
    Adsýz.jpg
    Alýn size þikenin daniskasý
    Tehdit, þantaj, þike, teþvik, tape, çanta, tarla, iþçi........hepsi ezikbahçenin pisliklerini örtmeye yetmez.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

  14. #309414
    HOPA'LI TS'LÝ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2012
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    52
    Mesajlar
    27,647

    Standart

    Alýntý katre-i.matem Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bir savcýnýn bana rüþvet teklif ettiler kuyruðuma basarsalar açýklarým demesi kadar trajikomik bir açýklama olamaz. Neresinden tutsan elinde kalir. Bu arkadaþý görevi kötüye kullanmak/ihmal etmek suçundan meslekten ihraç etsinler en iyisi.

    Senin iþin bu güzel kardeþim suç unsuru gördüysen dava açarsýn boþ boþ konuþup komik duruma düþmezsin.
    Bence asýl mücadelemiz yeni baþlýyor TS sevdalýlarý
    Biz bu mücadele azmimizi sýcak tuttukça, kulüple temas halinde oldukça AY denen þerefsize rahat yok, þikebahçe camiasýna aklanmak yok.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

  15. #309415
    Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr
    Üyelik tarihi
    17.02.2011
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    42
    Mesajlar
    8,944

    Standart

    Alýntý kurt61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Türk futbolu konusunda uzman gazeteci - yazar Tobias Schächter'in Almanya'nýn ulusal gazetelerinden Berliner Zeitung'da Türk futbolundaki son geliþmeleri de içine alan bir makale yayýnladý. Tobias Schächter ciddi, önemli gazete ve dergilerde yazýlar kaleme alan saygý gören uzman bir isim.

    Makalesinde Türk futbolunu milli takým bazýnda deðerlendiren Schächter, yazýsýnýn son bölümünü de þike davasýna ayýrdý. Fenerbahçelilerin þike davasý sonucunda anlamsýz bir sevinç yaþadýðýný belirten Schächter, bu kararýn UEFA ve CAS nezdinde en küçük bir önemin olmadýðýnýn altýný çizdi.

    Tobias Schächter'in yazýsýnýn tercümesi þöyle:

    "Türkiye bir ay içinde Avrupa Þampiyonasý'na katýlabilme þansýný yakaladý Geçen hafta Robin van Persie, “Türkiye'nin Avrupa Þampiyonasý elemelerinde puan kaybedeceðinden eminim diye bir açýklama yapmýþtý. Bunu van Persie geçen hafta cumartesi günü zar zor Kazakistan'da 2-1 kazandýklarý maçtan önce söylemiþti. Bu maçta van Persie 87. dakikada oyuna girmiþti.

    Bu ayný zamanda Türklerin üstün Çek Cumhuriyeti'ne karþý hak ederek 2-0 kazandýklarý maçtan önceydi.

    Böylece Van Persi'nin ve Hollanda futbolunun Grupta 3. olma umutlarý gerekçesiz kalýyordu. Türklere salý günü Grup A'nýn son maçýnda kendi evlerinde Izlanda'ya karþý grubu 3. olarak bitirmek için bir beraberlik yetiyor. Eðer Izlanda salý günü Türkiye'de galip gelemezse Fransa'daki 2016 Avrupa Futbol Þampiyonasý Hollanda'sýz olacak. Bu durumu o zaman Hollanda'nýn son maçýný Çek Cumhuriyeti'ne karþý kazanmasý dahi deðiþtiremeyecek. Ýzlanda ve Çek Cumhuriyet'i 2016 Fransa Finallerine gitmeyi garanti ettiler.

    Türkler de daha endiþelenmek, korkmak durumundalar. Fakat kazandýklarý öz güvenle bunu baþarmalarý zor olmasa gerek.

    Kurt antrenör Fatih Terim kendisini belki tekrar Türk futbolunu ümitsiz bir ortamdan kurtaran bir lider olarak alkýþlatabilecek. Grupta 3.'lük geçen ay Hollanda'ya karþý alýnan 3-0'lýk galibiyete kadar o zamana kadarki performans açýsýndan mucize gözüküyordu. Fakat Türkleri bir yerde de Fatih Terim'in takým futbolcularý ile tuhaf olan iliþkisi bu duruma düþürmüþtü.

    Tabanca olayýný iyi çözemedi. Gökhan Töre'nin bir tanýdýðý Leverkusenli futbolcular Hakan Çalhanoðlu ve Ömer Toprak'ý bir tabanca ile tehdit etmiþti. Ömer Toprak o zamandan beri Milli Takým'da oynamýyor. Zira Terim, Ömer Toprak'la görüþmeden Gökhan Töre'yi yine Milli Takým'a çaðýrmýþtý. Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti'ne 2-0'ý atan Çalhanoðlu sene baþýndan beri Milli Takým'a tekrar döndü. Þimdi Fatih Terim, hiç deðilse Kasým ayýnda Playoff üzerinden Avrupa Þampiyonasý biletini alabilme konusunda kendinden emin gibi. Bu, 2008'den sonra büyük bir turnuvaya ilk katýlým olacak. Fakat daha o zamandan beri Türk futbolu kendilerinin sebebiyet verdiði bir çöküþ içinde.

    2011 senesine þike skandalý da bu konuda sorumlu. 2011 senesinde herþeyden önce Fenerbahçe þampiyonluðu satýn almýþtý. Bu durumda Fenerbahçe baþkaný Aziz Yýldýrým çýkar amaçlý bir suç örgütü kurmak ve yönetmekten dolayý 6 sene 3 ay hapis cezasý almýþtý. Geçen cuma günü aralarýnda Aziz Yýldýrým'ýn da olduðu hükümlüler beraat ettiler. Burada Aziz Yýldýrým bir kanun deðiþikliðinden yararlandý. Bu kanun deðiþikliði o zamanki Baþbakan Erdoðan'ýn hükümet üyelerine ve oðluna karþý yolsuzluk araþtýrmasý çerçevesinde parlemento tarafýndan yapýlmýþtý. Sonradan soruþturmacýlar ve sorumlu savcýlar tarafgir olarak gösterilerek bütün yargý sistemine Gülen Hareketi'nin üyelerinin sýzdýðý belirtildi.

    Amerika'da yaþayan Fethullah Gülen ilk önce Erdoðan'la birlikte idi. Þimdi ise düþmanlar. Deðiþen kanun sayesinde telefon dinlemeleri artýk delil olarak kabul edilmiyor. Fakat futbol þike skandalýnda dinlenen konuþmalardan apacýk þike yapýldýðý anlaþýlýyor. UEFA da ve Uluslararasý Spor Tahkim Mahkemesi CAS da bunu böyle gördü. UEFA, Fenerbahçe ve Beþiktaþ'ý bütün Avrupa müsabakalarýna katýlmaktan men etti. Fenerbahçe'ye 2 sene ceza vermiþti. Beþiktaþ ise kupa finalinde þike yapmaktan men edilmiþti.

    Ýsviçre Federal Mahkemesi Fenerbahçe'nin 6 maçta þike yaptýðýný onaylamýþtý.

    Türkiye Futbol Federasyonu güçlü olan Beþiktaþ ve Fenerbahçe'yi düþürmemek için o zaman çeþitli oyunlarla talimatlarýný deðiþtirerek þikenin sahaya yansýmadýðýný belirtti. O zaman 2. olan Trabzonspor kupanýn kendi haklarý olduðunu ileri sürüyor. Bu karara karþý Trabzonspor Yargýtay'a gidecek ve ayrýca FÝFA'ya da müracaat edecekler.

    Fenerbahçe buna karþýlýk görünürde þimdi UEFA'yý Avrupa kupalarýna katýlamamalarýndan dolayý zarar- ziyan için dava etmeyi düþünüyor. Fakat daha ziyade Türkiye'de siyasi amaçlý alýnan bu kararýn CAS kararýna her hangi bir etkisi yok.

    Bütün bu kargaþalardan sonra Fenerbahçe taraftarlarý ve onlarýn Türk yargýsý tarafýndan aklanan yöneticileri bu kararý sanki bir þampiyonlukmuþ gibi kutluyorlar."
    Gözlerine sokacaksýn bu yazýyý. Hatta baþka yerlerine . Uefa dan ve Cas tan tazminat gelecekmiþ, zýrnýk koklatmazlar size , o kadar kolay deðil. Adamlar kesinleþmiþ bir suçtan emin olmadan ceza veremezler kimseye.

  16. #309416
    gurur6134 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    22.06.2013
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    42
    Mesajlar
    15,817

    Standart

    Cik acikla savci berk simdi degilde ne zaman...dok yapilan siyasi baskilari dokde utanir belki trabzonun yuzsuz halki ama hic sanmiyorum paralelin oyunu der gecerler kotkafalilar..

  17. #309417
    HOPA'LI TS'LÝ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2012
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    52
    Mesajlar
    27,647

    Standart

    Alýntý gurur6134 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Cik acikla savci berk simdi degilde ne zaman...dok yapilan siyasi baskilari dokde utanir belki trabzonun yuzsuz halki ama hic sanmiyorum paralelin oyunu der gecerler kotkafalilar..
    Her zaman olduðu gibi yine paralele yýkarlar iþi
    Onlar sütten çýkmýþ ak kaþýk ya
    Baþlarý sýkýþsa, yaptýklarý bir ahlaksýzlýk ortaya çýksa
    Paralel yalanýyla milleti salak yerine koyuyorlar, nereye kadar sürecek bakalým, Allah büyük hesap soracaðý günler yakýndýr.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

  18. #309418
    Muhammet Hacýsalihoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    19.12.2009
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    36
    Mesajlar
    1,121

    Standart

    Savcýnýn þu anda söylediði de suç ama gel gör ki bu ülkede suç serbest..

    Gün gelecek, kaçacak delik arayacaksýnýz..

    Sabýrla, inatla bekliyoruz..
    Baþkalarýný affet, ama kendini asIa..

  19. #309419
    alone_6161 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.06.2009
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    45
    Mesajlar
    2,840

    Standart

    Arkadaþlar lütfen burada cemaatin yayýn organý Berliner Zeitung'dan paylaþým yapmayýn. Zaten Tobias Schacter'in de geçen ay Pensilvanya'da Hoca Efendiyi ziyaret ettiðini, elini öptüðünü, hayýr duasý aldýðýný herkes biliyor.
    Marka deðerini sevdiðimin Türk futbolu....

  20. #309420
    HOPA'LI TS'LÝ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2012
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    52
    Mesajlar
    27,647

    Standart

    Beraat kararý büyük ihtimalle yargýtaydan döner (yargýtay, aðýr ceza mahkemesinin þike kararýný onamýþtý) ama ne deðiþecek ki?

    Birilerinin talimatýyla o koltukta duran YD efendi, kupayý vermez.

    CAS yolunda darbeyi çakmalýyýz bu emek hýrsýzý vicdansýz güruha
    2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

  21. #309421
    HOPA'LI TS'LÝ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2012
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    52
    Mesajlar
    27,647

    Standart

    Alýntý Muhammet Hacýsalihoðlu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Savcýnýn þu anda söylediði de suç ama gel gör ki bu ülkede suç serbest..

    Gün gelecek, kaçacak delik arayacaksýnýz..

    Sabýrla, inatla bekliyoruz..
    Bu hükümet gittiði andan itibaren bu ödleklerin hepsi bir bir ceza yiyecek.

    Hýrsýzlar, þikeciler, tefeciler, savcýlar, hakimler alayý tek tek masum insanlarýn hakkýný yemenin bedelini ödeyecek.

    O zaman biz de onlara acýmayacaðýz.

    Keser döner
    Sap döner
    Gün gelir
    Hesap döner
    2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

  22. #309422
    tonya55 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    05.07.2015
    Nereden
    Ýstanbul
    Mesajlar
    6,945

    Standart

    Olay kapanmistir 4 yil boyunca. Konustu yonetimler baskanlarimiz hicbir netice alamadik bu saatten sonra yazilan hersey hayal urunudur.davamiza sahip cikamadik.olay bitmistir.bu saatten sonra mucizedir.

  23. #309423

    Üyelik tarihi
    12.05.2009
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    19,892

    Standart

    Acaba Trabzonspor'da bir Allah'ýn kulu Mehmet Berk'in söylemleri üzerine dava açmayý düþünüyor mu?
    Marsta su bulunmuþ diye umut ediyorum iþte.
    Tabi açsa ne olacak orasý da var. Kimi kime þikayet edeceksin bu ülkede ben anlamýþ deðilim.

  24. #309424
    demir - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14.02.2007
    Nereden
    Kocaeli
    Yaþ
    42
    Mesajlar
    4,230

    Standart

    býzým sozde trabzon asýklarý konusmaya gelýnce cosarda ýs ýcraata gelýnce kýmse parmagýný oynatmaz varsa yoksa tt yý elýstýr baskaný elestýr e buda normal her gelen kendý ýstedýgý adamý getýrýrken cebýný dolduruyor.... bu kararaýn cýkacagý zaten bellýydý madem yenýden yargýlama yapacaksýn neden sadece bu adamlar var ? bu davada kac ýnsan yargýlandý ?
    Turkýyede adalet 12 yasýnda kýz cocugudur, O nun da kendý Rýzasý vardýr.... Turk mahkemeleri..

    "Adaletýn Temelý Mulktur"

  25. #309425
    Mert Oðuzlu61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.06.2009
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    31
    Mesajlar
    19,980

    Standart

    Alýntý Sibel Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Acaba Trabzonspor'da bir Allah'ýn kulu Mehmet Berk'in söylemleri üzerine dava açmayý düþünüyor mu?
    Marsta su bulunmuþ diye umut ediyorum iþte.
    Tabi açsa ne olacak orasý da var. Kimi kime þikayet edeceksin bu ülkede ben anlamýþ deðilim.

    Bu ülkede dava açmalýk bir durum yok çünkü hukuk üstünlüðü bitmiþ durumda, ne yaparsan yap elinde tokmakla ergenlik taslayan paralý tasmalý elemanlar güçlüyü kollayacaktýr, paralel maralel ama adamlar intikam için ülkenin en büyük yolsuzluðunu çarþaf çarþaf gözler önüne serdi, ben bittim sende bit dediler ama toplumun zeka oranýyla oy verme iþlevinin doðrudan iliþkili olduðu gerçeðiyle onlarda yüzleþti. Yolsuzluk operasyonunda birbirini satan siyasiler oldu bunlar açýk açýk dile getirildi normal þartlarda ülke iktidarýný havaya uçuracak dava kapatýldý, üstelik darbe darbe, hak hukuk diye zýrvalayanlar baþardý bunu. Ayda bin Tl ye çalýþan adamlar kavhehane köþelerinde ''Helali hoþ olsun yesinler abi ne olacak, yiyorlar ama ülke için çalýþýyorlar'' diyerek destek veriyordu, cümlesinin sonunda çay parasý arýyorlardý ceplerinde. Koltuk altlarýnda akit gazetesiyle gezerler, varoþ kahvehane köþelerinde bolca bulunurlar.


    Özetleyecek olursak ülkede mazlum olan taraf hakkýný alamaz o iþi geçelim ancak Mehmet Berk in bu þok etkisi yaratan açýklamalarý (Yine normal þartlarda ülkeyi karýþtýrmasý gereken bir açýklama ama biz anormal þartlarý yaþayan ülkeyiz malum) kesinlikle dikkate alýnmalý ve CAS a giderken ek bilgi olarak sunulmalý. Yani dünyanýn kozu var elimizde, somut bu kadar belgeyle açýklamayla bizim býrakýn fb yi aziz i, ülke futbolunu cayýr cayýr yakmamýz gerekir. Dava satýlmadýkça, bunlar bizim avukatlarýn kafasýna sýkmadýkça (O kadar ileri gidilmez herhalde ama bu ülkede her þey beklenir) veya avukatlarýmýz satýn alýnmadýkça ben CAS tan ciddi anlamda sportif darbe yaratacak bir karar bekliyorum. Tabi oraya gidene kadar daha ne kadar bekleyeceðiz bilemiyorum. Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldýr ve kazanacaðýmýzdan emin olduðum için sabretme gücünü kendimde buluyorum ama biz oraya gidene kadar baþýmýza bir pislik çýkarmalarýndan korkuyorum, en çokta þu baþýna sýfat koyamadýðým olmayan yönetimden korkuyorum. Bunlardan tez vakit kurtulmalýyýz.
    "Daðlardan yaðmur gibi geçtiler, çayýrlardan yel gibi estiler. Günler batýdan battý bile, tepelerin ardýndan gölgeler içine. Nasýl bu hale geldik?"

Sayfa 12377 Toplam 12959 Sayfadan BirinciBirinci ... 11377 11877 12277 12327 12367 12375 12376 12377 12378 12379 12387 12427 12477 12877 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 6 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 6 misafir)

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •