Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN'de En Komik Mesajlar
Daraltma
X
-
Hürgün Gençlerbirliği maç başlığını açar ;
Hele Sultanın son mesaja koptum ya ççç Kahkaha atıyorum halâ
İlk olarak İlker Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlasik Hürk uğursuzluğuolmazsa seriye devam ederiz
)
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYöneticilerden birinin başlığı silmesini talep ediyorum. Puan kaybına tahammülümüz yok.İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa çocuk sen niye başlık açıyorsun ki ? Özge ilgilenir misin şu başlıkla lütfenİlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHürgün'e rağmen kazanmalıyız o zaman
Tolga
Serkan-Giray-Celustka-Cech
Zokora-Colman
Adrian-Alanzinho-Olcan
Burakİlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHürgün açmış başlığı önce beraberlik sonra belki galibiyet.İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi bu maçın sonucu galibiyet olmazsa kan çıkar .İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHürgün 3 - 1 TrabzonsporBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHürgün Gençlerbirliği maç başlığını açar ;
Hele Sultanın son mesaja koptum ya ççç Kahkaha atıyorum halâTrabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
- Alıntı
Yorum
-
Abi adamın ne açtığı başlıktan nede gittiği maçtan iflah geliyor . Nerde mutlak kazanacağımız da verdiğimiz maç varsa araştır ya gitmiştir ya başlığını açmıştır ya da gitmeye teşebbüs etmiştirhal bu olunca ve 31. hafta da kritik bir durumda olunca bu tepkiyi vermemiz gayet doğal bence
Arkadaşlar da aynı görüşte
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Maç başlığı adeta Hürgün'e serzeniş başlığına dönüştüSibel'in iki yorumu arasında ki 180 derecelik fark Hürgün'ün forum kullanıcıları üzerinde bıraktığı etkiyi adeta özetliyor
İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu dönemde bu risk alınmaz.
bu başlığın kapatılıp, canberk tarafından yeniden açılmasını talep ediyorum
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHergün eğer bi kazaya uğrarsak kimseye belli etmeden kullanıcı adını imzanı avatarını değiştir buralarda takılmaya devam et, yada kaçacak delik ara.
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlısıyla 3 puanı alıp yolumuza bakmalıyız.
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHürgünNeyse
sağlık olsun bir dahaki maçı alırız.
Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!
- Alıntı
Yorum
-
Bunlar daha iyi günlerin az kaldı 3 gün daha mesaj at sen forumaBordoMavi.Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar daha iyi günlerin az kaldı 3 gün daha mesaj at sen forumaAllah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...
- Alıntı
Yorum
-
Hürgün'ün Laneti başlığı forum efsaneleri arasına girecek halen daha bakmayan varsa girip kopsun
Konu : Sizce bütün zamanların en önemli Türkleri kimlerdir?
İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla ben değilim.BordoMavi.Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Merve H.Oğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ççç
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Merve H.Oğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
uğraşmış yazmış gerçekten güzel olmuş
Bir haber sitesine koyulsa herkes inanır Hürgün'ün sonu gelirForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
Yorum