o kadar umutluydum bundan ama yahu bu kadar israr edilmez kendi yanlışlarından vazgeçeçksin ZİYAA
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ziya Doğan
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak bordolumavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya doğan a ben güveniyorum
evet çok büyük bir teknik direktör olmasada eldeki malzemeyi en iyi kulalnacak hocadır gecen sezonun ikinci yarısı gördük bunu ilk yarıyı diyeceksiniz ozaman ne oldugunu trabzonun içine neler yaşandıgını hiç bilemiyorum ziyanın elinde degıldı ama nedenlerinide bilmiyorum neyse
bu sene çok büyük bir başarı yakalayacagımızı sanmıyorum şampiyon luruz derdim
eğer kaleci sol bek forvet arkasaı ve forvet yani4 transfer yapacagız demişlerdi 3 transferden osnra onalr yapılsaydı tamamdı ama şimdi zirveyi zorlayacagız
şampiyonluk bir umut neden olmasın
aralıkta yönetim gider glecek yönetim inşaallh daha iyi bir akdro daha iyi bir teknik direktör getirir
katiliyorumSampiyonluk Önemli Degil
Senin Bu Adaletsiz Arenada
Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!
Yorum
-
İlk olarak bordolumavi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya doğan a ben güveniyorum
evet çok büyük bir teknik direktör olmasada eldeki malzemeyi en iyi kulalnacak hocadır gecen sezonun ikinci yarısı gördük bunu ilk yarıyı diyeceksiniz ozaman ne oldugunu trabzonun içine neler yaşandıgını hiç bilemiyorum ziyanın elinde degıldı ama nedenlerinide bilmiyorum neyse
bu sene çok büyük bir başarı yakalayacagımızı sanmıyorum şampiyon luruz derdim
eğer kaleci sol bek forvet arkasaı ve forvet yani4 transfer yapacagız demişlerdi 3 transferden osnra onalr yapılsaydı tamamdı ama şimdi zirveyi zorlayacagız
şampiyonluk bir umut neden olmasın
aralıkta yönetim gider glecek yönetim inşaallh daha iyi bir akdro daha iyi bir teknik direktör getirir
Yorum
-
İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya doğana güveniyorsunuz. ama halen daha takımın eksıklerı var dıyorsunuz. pekı güvendiğiniz ziya doğan eksikleri görmüyormu.görüyorsa neden oralara transfer istemiyor.Sampiyonluk Önemli Degil
Senin Bu Adaletsiz Arenada
Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!
Yorum
-
ZD istese ne olacak ki,iki gün sonra vazgeçiyor nasılsa.Bende yönetimin yerinde olsam onun istediklerini yapmam.Daha dün Jabi'yi isteyen haşmetmeapları bugün ''buda Yattara gibi hain çıktı,ben böyle topçu istemem'' deyip ağlaşıyor.Kardeşim hani siz NOKTA TRANSFER yapıyordunuz.Her futbolcuyu ince eleyip öyle transfer ediyordunuz.Şimdi ne oldi?İki hafta önce meth-u sena dizdiğiniz adamlar trabzon'a dönmeyince tü kaka oldular.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
İlk olarak +TS1967+ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistiyor ya kardesim.ama yönetim istemiyor
- Sol bek
- Sol kanat
- Kaleci
Bize 3 oyuncu yukarida yazdigim mevkiilere lazim. Forvet Umut ve Ersen idare eder, Ceyhun da küstürülmese iyi oynar, biraz ego luk var ama olsun. Aslinda sol kanat icinde oyuncumuz var ama yabanci oldugu icin ZD nin gözünde onun takimda yeri yok.
Yorum
-
takıma hala stoper transfer etmek istiyor. bu ziya doğanda vizyonu bırak bence akılda yok. tam bir ....
sinirimden öleceğim yahu. sağbek ve önlibero doldu takım. herif hala savunmaya adam istiyor. ziya doğan hoca ise bende astronotum.
ziya doğan hala hocamız olduğu için utanç duyuyorum. yazıklar olsun ziya doğana. yazıklar olsun bu takımı zizya doğan çapında birine mahkum edenlere. ahirette 2 eli yakanızda. yüzsüz herif....bekliyoruz..
Yorum
-
ne dersek diyelim bu kültürsüz- vizyonsuz- çapsız üstüne alınmıyor ve de istifa edip defolup gitmiyor. taşa bu kadar hakaret etsen toz olurdu. anlamıyor adam. illa oturacak o koltukta. trabzonda ziya doğana kimse inanmıyor, kimse istemiyor ziya doğanı. Allah bu hocadan daha yüzsüzünü göstermesin bir daha. sadece bu sezonu değil önümüzdeki sezonu da heba etti bu zavallı çapsız insan. defol git ziya doğan defollll !!!En son TUFİÇİLO tarafından düzenlendi; 08.07.2007, 03:32.özlemişim futbolu
Yorum
-
birazdan ziya severler gelir ve bu iddialarinizi sizlere teker teker geri iade eder onlarla basa cikamazsinizEn son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 08.07.2007, 14:18.
Yorum
Yorum