Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Klipler - Şimal Yıldızı Katkılarıyla

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• karşılama çok güzel olmuş elinize sağlık
    "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• saol kardeş emeğine teşekkürler....

Yorum

• Bir klip de benden.

Yorum

• Bir tane daha.

Yorum

• Altay 2 Trabzonspor 5 (1995)

bu maçın linki kırık düzelteblrmsnz acaba??
            "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• @ omer61

O maçların tamamını daha sonra bordomavi.net sürücüsüne yükledik. Rapidshare linkleri zaman aşımı nedeniyle çalışmıyor olabilir. Ama özellikle maçların hepsi: BMN anasayfasındaki Mulimedya / videolar bölümünde var.

Örneğin senin istediğin maç:

Yükle butonuna tıklayıp, izleyebilirsin.
              Trabzonsporlu olmak...
              Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• saol tesekkr edermde ordnda indriemdm ben ya. yukle diynce ilerleyn noktalr çıkıo o noktalr bi süre sora duruo.. napmlym??
                "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak omer61 tarafından gönderildi
                  saol tesekkr edermde ordnda indriemdm ben ya. yukle diynce ilerleyn noktalr çıkıo o noktalr bi süre sora duruo.. napmlym??
                  Aslında ben kontrol ettim, çalışıyor fakat şu verdiğim link'e sağ tuş ile tıklayarak "Hedefi farklı kaydet" seçeneği ile de indirebilirsiniz.

Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• Fatih SULTAN Tekke için seni asla unutmayacağız klibi...

3 dakika 20 saniye uzunluğunda 17155 kb. boyutunda Fatih TEKKE için kendi çapımda bi klip hazırladım. Bunu sizlerle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz arkadaşlar. Fatih TEKKE'nin resimlerinden ve gol görüntülerinden harmanlanmış bir klip işte

http://rapidshare.de/files/27717065/..._305_.wmv.html
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• @ My
                      Çok güzel olmuş eline sağlık. Ancak yeni forumumuz aynı mesaj içinde 4'ten fazla link veya resme izin vermediği için ilk sayfaya taşıyamıyorum.
                      Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• Teşekkür ederim Şimal Yıldızı Ayrıca tüh bee!!! Arada kaynıyacak bizim klip desene
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• http://www.dostcafe.org/dosyalar/fatihelveda.wmv

Arkadaşlar benim Fatih Tekke için yaptığım elveda vidyosu. Baya büyük 150 mb ama bence çok güzel oldu. Yorumlarınızı bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi
                            http://www.dostcafe.org/dosyalar/fatihelveda.wmv

Arkadaşlar benim Fatih Tekke için yaptığım elveda vidyosu. Baya büyük 150 mb ama bence çok güzel oldu. Yorumlarınızı bekliyorum.
                            Şimdiye kadar izlediğim bordomavi.net videoları içinde en güzellerinden biri. Harika olmuş. Eline sağlık.

Başta 150 Mb olunca hani biraz suratım asılmadı değil. Bu işin sorumlusu olarak da izlemem lazımdı. Mecburen indirdim ama kesinlikle söylemeliyim ki "İNDİRİLMEYE DEĞER".

Not: Hele bir de araya benim grafiklerden koymuşsun ki, o da benim için ayrı keyif oldu. Şimdi bu 9 dakikalık videoyu tekrar izliyorum.

Eline sağlık bir daha.
                            Trabzonsporlu olmak...

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi
                              http://www.dostcafe.org/dosyalar/fatihelveda.wmv

çok güzel bir videoya benziyodu ama 1-2 dk dan sonra durdu.diğer tarafı izleyemedim niye böyle oldu anlamadım yaaçok güzele benziyodu yinede tşkler..
                              Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

• gerçekten çok güzel bir video yanlız videoyu indirmek sorun oluyor çok fazla denemeden sonra indirdi.
                                senden ricam başka bir paylaşım sitesine koyarsan renkdaşlarımız daha rahat ulaşabilir.
                                emegine saglık.Teşekkürler.
                                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                                İşte BMN!*

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X