Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 18. Hafta | Trabzonspor 3-1 Sivasspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadro beklediğimiz gibi.

En çokta Zafer , Teofilo yu merak ediyorum inşallah ikinci yarı oyuna girerler

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi o zaman biraz küçük kaçmaz mı hamsiler
      Siz de çok insafsız çıktınız ama
      ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• serkan ferhat burak song e yetmedi karadenizsporada gittik gsden erkan ferini aldik heralde bunlar artik degil galiba
        bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• hadi bizde modaya uyalim
          Köln den Bordooooooooooooo
          Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar ! Maç linki istemek, istemeyi ima etmek, Özel mesajlardan istemek, maç linki vermek, vermeye yeltenmek, imalı olarak yol göstermek vb durumlar kesinlikle yasaktır.

Yasağa uymayanlara 3 gün ceza verilecektir. Sonra vay ben duymadım vay ben görmedim demeyin.
            ........................

Yorum

• İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              trabzonda yağmur var mı?zemin nasıl
              zemın dısardan ıyı gorunuyo ama can karyagdı sdat gorevlılerıyle konustu zemın ılk 15 dakıka kalkabılır dedılr yagmur da hafıf hafı yagıyor

Yorum

Arkadaşlar ! Maç linki istemek, istemeyi ima etmek, Özel mesajlardan istemek, maç linki vermek, vermeye yeltenmek, imalı olarak yol göstermek vb durumlar kesinlikle yasaktır.

Yasağa uymayanlara 3 gün ceza verilecektir. Sonra vay ben duymadım vay ben görmedim demeyin.
                bunuda görmezlerse yuh derim artık

Yorum

• Maçı izlemek için link isteyenlere.

Yorum

• Teo emmi bu maçı 2.yarıda kopartır.1.yarı maç koparsa Teo emmi o zaman bağırtır..
                    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

Özelden veriyorum ben reçeteyi. 3 gün istirahat edin.
                      ççççççsüperdi

Yorum

• Onur maç başlamadan avlamaya başladı yerlere. Iyi de kurtarıyor kerata.

Yorum

• galibiyete hasret takımlar genelde bizden puan alıp çıkışa geçer inş. buda öyle olmaz
                          Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• arkadaslar dıkkatınızı cekerım yıne golcumuz yok umuta kaldıysaakk saclarınızı yolmaya hazırlanın. çift forvet baslamalıydık
                            Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              serkan ferhat burak song e yetmedi karadenizsporada gittik gsden erkan ferini aldik heralde bunlar artik degil galiba
                              Serkan' a Ferhat'a Song'a artık demek ayıptır.
                              ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak elrio tarafından gönderildi
                                beyler ben ıkyorum maçtan sonra yine burda görüşürüz inşallah...ben skor ne olursa olsun kimseyi tahrik edcek degilim..huyum degildir..kazanırsanız sizi tebrik etmeye gelirim buraya...futbolu foutbul oldugu için farklı ırklardan farklı dünyalardan biribirni hiç tanımayan insalrın bir ortak nokta iin bulşması olarak görüyorum ve olaya böyle bakan biryim..güzel bi maç olması dileğiyle hepniz allaha menat olun...ve tekrar diyorum..elrioo van heerdene dikkat !
                                Abi valla akıllı yorumlar yazıyorsun tebrik ederim. Burada bir kaç kişi seni tahrik etmeye çalıştı ama hiç oralı olmadın. Sivas umarım düşmez, ne olursa olsun Sivasspor'un düşmesini istemem, fakat bazı taraftarları emin ol bizimle çok uğraştı hiç bir sebep yokken. Bu nefret oradan gelmekte yoksa Sivas'a bir garezimiz niye olsun bizim.

Yorum

Yükleniyor...
                                X