Bu adami almasalar varya Almanya'dan gelip o tesisleri basarim vallah...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adami almasalar varya Almanya'dan gelip o tesisleri basarim vallah...1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvdeyim şu an
Arkadaşlar geçmiş sayfada da yazdığım gibi, bu akşam kaptan ile görüşme fırsatım oldu. Uzun zamandan beri aramıyordum. Bu akşam gelişmeleri de öğrenmek amacıyla kaptanı aradım, olanı biteni sordum kendisine, kaptanı uzun bir zmandan beri ilk kez bu kadar keyifli gördüm (konuştum yani).
Kaptana gelme durumu ile ilgili ilk sorum; kaptan ne zaman geiyorsun oldu
- Kardeşim bu numaramı senden başka kimse transfer işi için aramadı henüz dedi.
Abi ama btün haber kanalları seni gelecek diye yazıyor diye eklemek istedim ki ;
- Kardeşim arayan yok, bede hakkımdaki gelişmeleri netten okuyorum zaten oldu cevabı gülerek
Daha sonra ekledi;
- Ben Trabznspor için çok fedakarlık yaptım, hala daha yapıyorum, geçenlerde Türkiyede futbol onaan bir arkadaşım (takım ve oyuncu ismi vermedi) beni arayarak ligler bitsin seni gelip özel uçakla alalım bu işi bitirelim dedi, ama ben önceliğin her zaman Trabzonspor olduğunu, eğer hiçbir gelişme olmazsa o zaman sizinle belki görüşürüz diye konuyu kapattım. Aslında biraz da bu işi irdeleyen kişiler tarafsız olmalı, doğruları yazmalı, yazmalı ki o zaman herkes doğruları bilsin, kafalarda soru işareti kalmasın, ama galiba böyle değil. Geldiğimde kafam rahat olacak mı onu da bilmiyorum, biraz baskı hissedebilirim dedi.
Şenol Güneş ile ilgili görüşünü almak istedim;
- Abi biliyorsun Şenol Hoca takıma gelecek büük ihtimal seninle bir sorunu olabilir mi ? seni itememesi falan;
- Geliyor mu, kesinleşti mi ki, (arada gelişmeleri anlattım) futbolcu ile hoca arasında herhangi bir sorun olmaz, ben zaten Şenol Hoca ile çalıştım, onun zamanında en iyi futbolcu bendim, o yüzden sorun olacağını sanmıyorum.
Trabzona gelme konusunda;
- Rusya ligi biter bitmez Trabzonda olacağını söyledi.
Sağolsun ine her zamanki gibi sevecen ve tam bir abi gibi karşıladı, ve şunu da önemle belirtti,
Trabzonspor'a gelmemin en önemli nedenlerindenbir tanesi de (Trabzonsporu sevmesinden ziyade) sizin bana olan sevginiz ve isteğiniz, para ile ölçülmez diyerek sözlerine son verdi.
Herkese çok selamı var arkadaşlar.
Saygılar;Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanın Fatih askerlik mevzusunu bizim kadar takmıyor, adam gelmeye razı, siz askerliğini bırakın, nasıl geri getirilir onu düşünün.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvdeyim şu an
Arkadaşlar geçmiş sayfada da yazdığım gibi, bu akşam kaptan ile görüşme fırsatım oldu. Uzun zamandan beri aramıyordum. Bu akşam gelişmeleri de öğrenmek amacıyla kaptanı aradım, olanı biteni sordum kendisine, kaptanı uzun bir zmandan beri ilk kez bu kadar keyifli gördüm (konuştum yani).
Kaptana gelme durumu ile ilgili ilk sorum; kaptan ne zaman geiyorsun oldu
- Kardeşim bu numaramı senden başka kimse transfer işi için aramadı henüz dedi.
Abi ama btün haber kanalları seni gelecek diye yazıyor diye eklemek istedim ki ;
- Kardeşim arayan yok, bede hakkımdaki gelişmeleri netten okuyorum zaten oldu cevabı gülerek
Daha sonra ekledi;
- Ben Trabznspor için çok fedakarlık yaptım, hala daha yapıyorum, geçenlerde Türkiyede futbol onaan bir arkadaşım (takım ve oyuncu ismi vermedi) beni arayarak ligler bitsin seni gelip özel uçakla alalım bu işi bitirelim dedi, ama ben önceliğin her zaman Trabzonspor olduğunu, eğer hiçbir gelişme olmazsa o zaman sizinle belki görüşürüz diye konuyu kapattım. Aslında biraz da bu işi irdeleyen kişiler tarafsız olmalı, doğruları yazmalı, yazmalı ki o zaman herkes doğruları bilsin, kafalarda soru işareti kalmasın, ama galiba böyle değil. Geldiğimde kafam rahat olacak mı onu da bilmiyorum, biraz baskı hissedebilirim dedi.
Şenol Güneş ile ilgili görüşünü almak istedim;
- Abi biliyorsun Şenol Hoca takıma gelecek büük ihtimal seninle bir sorunu olabilir mi ? seni itememesi falan;
- Geliyor mu, kesinleşti mi ki, (arada gelişmeleri anlattım) futbolcu ile hoca arasında herhangi bir sorun olmaz, ben zaten Şenol Hoca ile çalıştım, onun zamanında en iyi futbolcu bendim, o yüzden sorun olacağını sanmıyorum.
Trabzona gelme konusunda;
- Rusya ligi biter bitmez Trabzonda olacağını söyledi.
Sağolsun ine her zamanki gibi sevecen ve tam bir abi gibi karşıladı, ve şunu da önemle belirtti,
Trabzonspor'a gelmemin en önemli nedenlerindenbir tanesi de (Trabzonsporu sevmesinden ziyade) sizin bana olan sevginiz ve isteğiniz, para ile ölçülmez diyerek sözlerine son verdi.
Herkese çok selamı var arkadaşlar.
Saygılar;
hala görüşmemek diye birşey olur mu ya bu yönetim ne akla hizmet ediyor
şenol güneş'e imza atıldığı günün ertesi günü de fatihle anlaşıldığı resmi siteden anlatılması gerek
akıl var mantık var zaten iki forvetimiz vardı birini de malum sebeplerden kadrodışı bıraktık ne kaldı elimize ve bu kötü zamanda şu taraftarın gönlünde bir huzuru çok görmesinler artık"fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Fatih Tekke derki;
"Trabzonspor'da şampiyonluk görmeden ölürsem gözlerim açık gider" ve " Askerkiğim konusunda eğer yasal bir hakkım varsa tabi ki bunu kullanmak istiyorum.şimdi sayım yaptıracam konsolukdan kaç günüm kaldı diye bu hakkı kullanmam için. eğer 1 2 ay gibi kısa bir süre kalmışsa muhtemeln burda kalırım. Ağustos gibi ancak dönebilirim Türkiye'ye"...
lig tv bordomavi programı
Yorum
-
Fatih'i Türkiye'den oynadığı takıma çağırabilecek tek adam Hüseyin'dir. Onun dışında Fatih'in samimi olduğu kaç arkadaşı var bilmiyorum. Erdal abinin Şenol hoca başlığında yazısını görünce emin oldum.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih'i Türkiye'den oynadığı takıma çağırabilecek tek adam Hüseyin'dir. Onun dışında Fatih'in samimi olduğu kaç arkadaşı var bilmiyorum. Erdal abinin Şenol hoca başlığında yazısını görünce emin oldum.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
Yorum