Siyaset sahaya yansıdı daha ne olsun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UTANIYORUZ! | BMN Bildiri...
Daraltma
X
-
Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Beni acayip güldürdünüz şimdi. Bildirinin hiçbir yerinde tek parti ismi geçmezken ve kanuna her parti onay verirken, BMN'nin herhangi bir siyasi oluşum içinde olmadığı söylenirken bildirinin muhatabı tek parti oluyormuş.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence siz anlamak istemiyorsunuz.
Bildirinin muhatabı tek parti. Çünkü o maç ile futbolu siyasete alet eden tek parti.
Bence kabul etmemek için kıvranıyorsunuz ama her şey çok açık.
Vallahi espri yeteneğinize bayıldım.
Yorum
-
Tabii ki yansıdı ve yansıtıldı. Başta iktidar partisi olmak üzere meclisteki HER PARTİ tarafından...İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyaset sahaya yansıdı daha ne olsun...
Yorum
-
Üzeyir Bey, okuduğunuzu anladığınızdan emin misiniz?İlk olarak Üzeyir Gönül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni acayip güldürdünüz şimdi. Bildirinin hiçbir yerinde tek parti ismi geçmezken ve kanuna her parti onay verirken, BMN'nin herhangi bir siyasi oluşum içinde olmadığı söylenirken bildirinin muhatabı tek parti oluyormuş.
Vallahi espri yeteneğinize bayıldım.
Size partiniz ile mutluluklar.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Arkadas belli akp il baskanligindan yolluyo bu mesajlari.
Muhabbete bak.
Neymis diger partiler niye elestirilmiyomus.
Yav sizin gibiler bu kulubun bas zararlilari.
Adamlar hakkimiza tecavuz etti.
Ancak sizler buyuk bir keyifle onlara oy vereceksiniz.
Sayet diger partileri buraya yazan varsa artik sehirde bi degisim olmasi gerektiginden yaziyo.
Ancak ayni zamanda o partileri yerin dibine sokuyo.
Amma sana anlatmak zaman kaybi.
Bazen diyorum kulube uye olun diye.
Aman lutfen sen ve senin gibiler olmaliyin.
Bu kulup temiz kalmali cunkuEn son Anıl C tarafından düzenlendi; 30.05.2015, 00:32.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
sabahtan beri bildiğin AKP propagandası yapıyorsunuz, bmn ye yönelttiğiniz suçlamalar mesnetsiz ve saçma, gerek diğer başlıkları ve duyuruları yaptığımız organizasyonlarda aramızda olsa idiniz diğer partilerede aynı öfke ile baktığımızı anlardınız.İlk olarak Üzeyir Gönül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabii ki yansıdı ve yansıtıldı. Başta iktidar partisi olmak üzere meclisteki HER PARTİ tarafından...
burada mhp,chp ve liderlerine de aynı tepkiyi gösterdik bu bildiri akpnin yaptığı bir girişime karşı olduğu için bildirinin vurgusunda akp olması gayet doğal bu diğer partileri aynı kefe koymadığımız manasına gelmez.
Aklınız sıra bunları bahane edip dolaylı yoldan akpyi savunacaksınız.
Doğru dürüst bmn yi takip eden iyi niyetli bir insan bunları yazmaz ya takip etmiyorsunuz yada bizi yiyorsunuz...
dipnot herhangi bir partininin sempatizanı değilim ve bmn bu konuda çoğunluktayız..
son zamanlar abuk subuk şeyleri bahane edip dolaylı yönden akpyi savunmak moda oldu...En son memmedaga tarafından düzenlendi; 30.05.2015, 00:49.sakin olun...
Yorum
-
Siz hangi partiye oy vereceksiniz? Mecliste yasanın tam kadro geçmesini sağlayan diğer partilerden birine değil mi? Siz ne oluyorsunuz bu durumda?İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadas belli akp il baskanligindan yolluyo bu mesajlari.
Muhabbete bak.
Neymis diger partiler niye elestirilmiyomus.
Yav sizin gibiler bu kulubun bas zararlilari.
Adamlar hakkimiza tecavuz etti.
Ancak sizler buyuk bir keyifle onlara oy vereceksiniz.
Sayet diger partileri buraya yazan varsa artik sehirde bi degisim olmasi gerektiginden yaziyo.
Ancak ayni zamanda o partileri yerin dibine sokuyo.
Amma sana anlatmak zaman kaybi.
Bazen diyorum kulube uye olun diye.
Aman lutfen sen ve senin gibiler olmaliyin.
Bu kulup temiz kalmali cunku
Bu arada, ben senin arkadaşın değilim. Ayrıca hiçbir Ak Parti binasından içeri adım atmışlığım da yoktur.
Ayrıca, benim Trabzonspor sevgimi sorgulumak ne senin ne de bir başkasının haddinedir.
Yorum
-
Ben propaganda yapmıyorum. Kimsenin benim propagandama ihtiyacı yok. Ben doğruları söylüyorum. Sadece görmek isteyen görür, duymak isteyen duyar.İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesabahtan beri bildiğin AKP propagandası yapıyorsunuz, bmn ye yönelttiğiniz suçlamalar mesnetsiz ve saçma, gerek diğer başlıkları ve duyuruları yaptığımız organizasyonlarda aramızda olsa idiniz diğer partilerede aynı öfke ile baktığımızı anlardınız.
burada mhp,chp ve liderlerine de aynı tepkiyi gösterdik bu bildiri akpnin yaptığı bir girişime karşı olduğu için bildirinin vurgusunda akp olması gayet doğal bu diğer partileri aynı kefe koymadığımız manasına gelmez.
Aklınız sıra bunları bahane edip dolaylı yoldan akpyi savunacaksınız.
Doğru dürüst bmn yi takip eden iyi niyetli bir insan bunları yazmaz ya takip etmiyorsunuz yada bizi yiyorsunuz...
dipnot herhangi bir partininin sempatizanı değilim ve bmn bu konuda çoğunluktayız..
son zamanlar abuk subuk şeyleri bahane edip dolaylı yönden akpyi savunmak moda oldu...
Yorum
-
Muhur kimdeyse suleyman o dur..uzatmaya gerek yok kupa rte de..meclisdeki hic bir partiye oy vermedim bu zamana kadar gecen 2 secim sandiga trabzonspor yazip attim..benim tespitim su mhp chp elestirilirken nedense o partinin sempatizani cikip konusmuyor tepki vermiyor ar ediyor utaniyorda burda akp rte elestirilince bitiniz kayniyor..hadi ordan siz de mert olun mert sizin yuzunuzden o kupa gelmiyor..bmn yi siyaset yapmakla suclayip asil siyaseti utanmadan siz yapiyorsunuz bu ne yuzsuzluk ..İlk olarak Üzeyir Gönül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bildiride bütün partilerden bahsederken, bildirinin altındaki yorumlarda tek bir partiden bahsetmek de olaya kimin nasıl baktığının kimin fanatiklik yaptığının göstergesidir.
Ben burada Ak Parti eleştirilmesin demiyorum ki. Neden diğer partiler de eleştirilmiyor, onu soruyorum.
Millet, meclisteki büyük grubun Ak Parti olduğunu, muhalefetin ne yapabileceğini söylüyor. Yasa çıkarken diğer partiler neden ret oyu vermediler, diyorum. Neymiş, muhalefet ne yapacakmış? Muhalefetin işi ne? Muhalefet Tayyip Erdoğan'ın güdümündeyse ülkeyi yönetmeye talip olmasınlar. Ben olaya at gözlüğüyle bakıyorsam, diğerleri hangi gözle bakıyor merak ediyorum.
Yorum yaparken bütün partileri eleştirsinler, o zaman yorumlara ben de imzamı atayım.
Ben de bu tutumdan dolayı Tayyip Erdoğan hakkındaki düşüncelerimi zaten diğer yorumlarda belirttim. Tayyip Erdoğan'a olan sempatim, kulübün değil kişilerin ceza alması yönünde görüş beyan ettiği zaman zaten bitti. Bunu anlattım ama anlamayan beyinler varsa benim yapacak bir şeyim yok daha.En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 30.05.2015, 09:37.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Abiye tek şu yönden katılıyorum; Yoğunluğu akpye verince o kesimde bir inatlaşma başlıyor. Bu da taraftarın kendi içinde ayrışmasına yol açıyor.
Durum böyle olunca işin içinden çıkamıyoruz. Bu da tayyip beyin işine geliyor.
Son zamanlarda yapılan reklamları bir izleyin. Sürekli inatlaşıp tartışan iki kişi görüyoruz. Tartışma programlarını izliyorum, yine aynisi yapılıyor. Güya muhalif gibi gözüken adamlar sürekli akpli yorumcunun sözlerini kesiyor falan. Bu iş inada bindi artık, son zamanlarda inadına oy veren seçmenler türedi bu yüzden. Akp bunu çok iyi kullanıyor. Adamın siyaseti son iki üç seçimdir bu yöne kaydı. Bu şekilde topladıkları oyun haddi hesabı yok. Sosyal ortamlarda Trabzonspor taraftarının şike tartışmalarını bi izleyin hepsinin temelinde bu inat var.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Şike meselesinin aslında hiçbir partiyle ilgisi yok. Konuyu biraz daha somutlaştıralım. 3 temmuzdan sonra şike sürecini yöneten, şike örgütünün başına geçen tek bir isim var. O da RTE'dir. Fanatik bir şikebahçeli olan RTE, bu sürece doğrudan müdahil olmuştur. 3 temmuzdan sonra Türkiyede yaşanan tüm bu rezilliklerinin de planlayıcısıdır.
Piyon olarak getirdiği tüpçü, kişilerle kurumları ayıran düşünce sistemi, şike yasasında yaptığı değişiklikler, Uefa başkanı platini ile görüşmeleri ve yeniden yargılama kararları ile şikeyi yapan azizden benim gözümde daha da değersizdir. Aziz Yıldırım bile ondan daha mert ve onurludur. En azından "şike yaptıysam şikebahçe için yaptım" sözünü diyen adamdır. Buradan bakınca RTE'nin ve onun etrafındaki kalabalığın hak ve adalet anlayışına nasıl baktığını anlamak o kadar da zor değil. Bu tablodan Akpye ve diğer partilere ne kadar pay çıkar onun da kararını sizler verin.
Benim bu konuda bir iddiam var. Eğer devletin başında RTE olmasaydı bu konu böyle sonuçlanmayactı. RTE dışında her kim olursa bu sürece bu kadar adaletsiz bir biçimde müdahale etmezdi. Zaten siyasi müdahale olmasaydı sadece kanunlar işletilseydi şampiyonluğumuz 2011 yılında tescil olacaktı. RTE'nin şikebahçe fanatikliği, siyasi oy kayıpları, yolsuzluklar ile şikenin bir yerde örtüşmesi bu durumun sebeplerindendir.
Sözün özü yıllardır beklediğimiz , hayallerini kurduğumuz şampiyonluğumuz şike+RTE kombinasyonu ile elimizden alınmıştır. Bu heyecanı , sevinci bizden çalanlara, Trabzonspor sevdası uğruna can verenler için hakkımı helal etmiyorum.Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Yorum
-
Benim partizanlık yaptığımı düşünen beyinlere son kez söylüyorum. Bu başlık altına bir daha yorum yapmayacağım ve bu başlığa da bir daha uğramayacağım.
Çalınan kupamızın en büyük sorumlusu Tayyip Erdoğan'dır. Bunu kabul ediyor ve diyorum ki: Bu konu yüzünden benim mutluluğumu, geleceğimi kim çalmışsa hakkımı helal etmiyorum.
Ben Tayyip Erdoğan'ın bir daha siyaset yapmasını da istemiyorum. Evet, birinci sorumlu Tayyip Erdğan ve Ak Parti ise mecliste oy veren diğer partiler de en az o kadar sorumludur.
Son sözüm budur. Dediğim gibi, bu başlığa bir daha uğramayacağım. Anlamak istemeyenlere bir şey anlatamazsınız.
Sağlıcakla kalın
Yorum
-
bu isimler asla unutulmamalidir özellikle TS'de oynamis eski futbolcular. TS'nin hakki yendiginde sessiz kalanlar, is siyasete gelince ortaya cikti.
BEYAZ KADRO:
Başbakan Ahmet Davutoğlu,
Genel Başkan Yardımcısı,
Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu,
Eski Bakan ve Trabzon Milletvekili Faruk Özak,
Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli,
İstanbul Milletvekili Oktay Saral,
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,
Başbakan Danışmanı Ali Sarıkaya,
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,
Eski Trabzon Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Büyükaydın
Yedeklerde ise;
Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın,
Gençlik Kolları İl Başkanı Halim Yılmaz,
Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş,
Trabzon Milletvekili adayları Muhammet Balta,
Adnan Günnar,
Nihat Tosun,
Salih Cora,
İsmail Atasoy,
Mustafa Akkaya
KIRMIZI KADRO:
Şota Arveladze,
Tolunay Kafkas,
Metin Aktaş,
İlyas Akçay,
Serdar Bali,
Turgay Semercioğlu,
Sinan Ünal,
Hüsnü Özkara,
Bahattin Güneş,
Orhan Çıkrıkçı,
Kemal Serdar
Yedeklerde ise:
İhsan Derelioğlu,
Hüseyin Tok,
Necati Özçağlayan,
Mehmet Köroğlu,
Turgut Kural,
Metin Bak,
İsmail Şahin,
İsmail Çelik,
Muzaffer Bilazer,
Soner Boz,
Hamdi Aslan,
Yavuz Şanver,
Omay Yılmazer
Yorum
-
Muthis yorum. Bu yuzden tartismalar sert geciyor, agir ifadeler kullaniliyor. Biraz daha ilimli olunsa... Ben yaptim oldu mantalitesi degismesi lazim.İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı arkadaşlar.....
Çalınan minareye kılıf aramaya çalışıyorlar ama nafile......
Yapılan iyi şeylerde partilerini övenler ,
muhalefete ya da o icraatı belirli bir kıvama getirenlere hiç pay bırakmayanlar
nedense kötü işlerde hep başkalarını suçluyorlar....
kötülüğü bir başka kötülükle kapatmaya çalışıyorlar ( herkes çalıyor gibi...)
ama maalesef züğürt tesellisi bunlar....
kendi iç dünyanızı bile ikna edemiyorsunuz aslında....."Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum