Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sagol bizi aydınlattıgın icin
    dalga geçmene gerek yok yazdığımı anla burda herkes yok çatı nasıl olacak yok trübün yapısı nasıl olacak bi ton muhabbet dünüyor verdiğim adresdeki gibi stadın bitmiş halinin fotoları mevcut orda boşuna boş muhabbet yapılıyor

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dalga geçmene gerek yok yazdığımı anla burda herkes yok çatı nasıl olacak yok trübün yapısı nasıl olacak bi ton muhabbet dünüyor verdiğim adresdeki gibi stadın bitmiş halinin fotoları mevcut orda boşuna boş muhabbet yapılıyor
      Sen gidip o fotoğraflar ile yetin kardeşim. Bizim burada merak ettiğimiz sorular var. Sana mı soruyoruz ?

O fotoğraflara bakılarak Çatının kalitesini yapılışını yüksekliğini oluşacak atmosferi hesaplayarak bana bilgi verir misin ? Koltukların yapısı hakkında da bilgi istiyorum senden. Gidip o siteye bakarak bunlara cevap ver.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Wow da stadyum başlıklarında dolanırken Bjk başlığında Hibrit çimle ilgili konuyla karşılaştım. Hibrit çim nedir nasıldır diye burada paylaşmak istedim normal çimden artısı nedir diye.

HİBRİT ÇİM NEDİR?
        Hibrit çim çözümü doğa ve teknolojinin birleşimi 20 milyon yapay lifler ile güçlendirilmiş % 100 doğal çim. 18 cm derinliğinde, 2 cm yüzey yüksekliğindedir.

AVANTAJLARI
        - Doğal çim zeminde oynama kalitesi
        - Dört mevsim kullanım avantajı
        - Daha güçlü çim sahalar
        - Çim kopmaları görülmez
        - Çim kökleri muhafaza altındadır
        - Kendini yenilemesi daha hızlıdır
        - Yeniden çimlendirmeye ihtiyaç duyulmaz.
        - Etkinliklerden spor aktivitelerine kolay geçiş imkanı
        - Yatırımın en hızlı şekilde geri dönüşümü

Yorum

• Arkadaşlar, ikili tartışmalardan uzak duralım lütfen..
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Madem yöneticiler stadın yetişeceğine emin bjk gibi kombineleri şimdi satışa çıkarsın alalım yetişmezse kombine alanlar gecikme süresindeki tüm maçları ücretsiz seyretsin + akyazıdaki ilk sezon kombinesi geçerli olsun..

Yorum

• Cim olayinda sıkıntı etmeyin Rize stadı acılalı 5 6 sene oldu ozaman ekıldı tohum la ve hala o var en şiddetli yağmur da bile birşey olmadı suan görüyorsunuz zaten

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cim olayinda sıkıntı etmeyin Rize stadı acılalı 5 6 sene oldu ozaman ekıldı tohum la ve hala o var en şiddetli yağmur da bile birşey olmadı suan görüyorsunuz zaten
                rize en iyi sezonunda o stadda max 25 mac oynar, normalleri 20yi gecmez
                bizim en kötü sezonumuz 25 mac evde
                iyi gittigimiz bir sezonda acilisi vs derken bide 1461 de basarili olursa 35 mac kadar olabilir
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bmv yada trabzondaki sitelerden biri trabzonda gezse dolaşsa halkla söyleşi yapsa maçlara neden gelmiyorsunuz diye bizde görsek neden gelmediklerini galiba en akıllıca yapılacak olan istanbulda maçlarımızı oynamamız böylelikle şehir trabzonsporun değerini anlar bu sayede çünkü trabzonspor dünyaca ünlü bir kulüp kesilikle hakaketmiyor böyle durumları ben başkana direk diyorum maçları istanbulda oynayalım fuul trbünler dolsun trabzondakilerde herzamanki gibi kahvanelerde izlesinler şehirlerinin takımını

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beyler bizim localar ile ilgili detaylı bilgi nereden alırız? Fiyat vs kac kişilik olacağı konusunda? Birde locaya dawet edeceğim misafiriminde pasolig kartı olması gerekecek mi acaba?
                    stad henüz devir edilmediginden net bisey yok, simdiye kadar burda gecen dedikodular bunlardi
                    12 kisilik olacaklari denilmisdi
                    en ucuzlarini yillik 25 bin dolardan asaga satacaklarini sanmiyorum, iyi giderseler o fiyatada bulunmaz diye düsünüyorum
                    bugünki duruma göre passoligsiz olmaz
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya beyler stad tanıtımı bekliyenler neyi bekliyorsunuz giriceksiniz akyazıstadı.coma orda fotolar var stad o olucak işte bişey beklemeyin boşuna
                      Stadyum o görsellerde olduğu gibi olmayacak.
                      O görseller, özellikle de iç dizayn ile ilgili görseller tam olarak mevcut yapılan stadyumu karşılamıyor. Yuvarlak hesap bu şekilde olacak diyorsanız orası ayrı mesele...

İnce işçiliği gösteren bir görselimiz mevcut değil, hatta dış cepheyi de tam olarak ifade eden bir görselimiz yok...

Birçok taraftar ince işçilik ili ilgili detayları merak ediyor. Bu beklentileri tatmin eden bir bilgi paylaşımı ya da veri yok elimizde. Maalesef...

Yorum

• Yorum

• Localar locadan daha çok memur yazıhanesine benzemiş, beğenmedim.

Yorum

• bende begenmedim. Bir kere camlar koyu degil bide beyaz.
                            localar cok kucuk ben buna 1 lira bile vermem.
                            loca olsun diye loca yapiyorlar

Yorum

• Bunlar normal localar galiba, stadyumca VIP localar da olacak mı?

Yorum

• Yeni yapılan bakü olimpiyat stadındaki localardan örnekler.

En son The Legend tarafından düzenlendi; 29.12.2014, 16:08.
                                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                                legends never die ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X