Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dedikleri gibi 4-5 bakıyorlarsa, Rob Kurz boşta.

Pahalı olmakla birlikte Skorer Abdli Kc Rivers da boştaymış.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 03.09.2013, 07:37.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Zuza ve El-amin'in durumları bir an önce netleşmeli
      yerli oyuncu transfer sezonu zaten bitti ancak kiralık olarak kadroya katabiliriz bu saatten sonra
      yabancı durumunu netleştirip kadroya son şeklini vermeliyiz
      çok geç kaldık
      antremanlar başladı kamp yapılacak mı Trabzon'da mı çalışacağız...
      hazırlık maçlarımızı nerede kimlerle yapacağız
      lige kadar sürekli hazırlık maçı yapmalıyız ligin en çok hazırlık maçı yapan takımı olmalıyız
      zira
      12 yeni oyuncu bunların birbirlerini tanımaları oyun içindeki hareketlerini ezberlemeleri lazım
      en iyi hazırlık maçtır

Yorum

• Muharrem Ustanın basketbola yaptığı transferlere bakınca keşke kulübe başkan seçilseydi diyorum

Yorum

• İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Muharrem Ustanın basketbola yaptığı transferlere bakınca keşke kulübe başkan seçilseydi diyorum
          Küsmez ve bir sonraki seçimde aday olursa açık ara kazanır. Hatta karşısına rakip bile çıkmayabilir.
          Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dedikleri gibi 4-5 bakıyorlarsa, Rob Kurz boşta.

Pahalı olmakla birlikte Skorer Abdli Kc Rivers da boştaymış.
            Mike Wilkinson da boştaymış. Hala iş yapar bence. Üstelik Bosman.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Mike Wilkinson da boştaymış. Hala iş yapar bence. Üstelik Bosman.
              Beynim beni yanıltmıyorsa UNICS Kazan iki sezon önce Euroleague'de oynuyordu,o dönem izlediğimde iyiydi Wilkinson,sonraki dönemde yine yanlış hatırlamıyorsam Wilkinson şutunu etkileyecek bir sakatlık geçirmişti(bir omuz sakatlığı olabilir)ondan sonraki dönemde hiç izlemedim,sağlıklıysa kesinlikle iş yapar.Hasan Hocanın 4 numara tarzına da uyan,dışarı devrilip tepeden şutlayan bir uzun,ama tabi dediğim gibi son durumunu bilmiyorum.

Yorum

• Chuck Davis gibi bir oyuncu alınması lazım bence, Trabzonspor ile özdeşleşecek bir isim lazım bize.Geriye dönüp bakalım hiçbir yabancı oyuncu ile iki sene üst üste kadromuzda bulunmadı. Jack Cooley'den çok umutluyum, hayırlısı bakalım.

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beynim beni yanıltmıyorsa UNICS Kazan iki sezon önce Euroleague'de oynuyordu,o dönem izlediğimde iyiydi Wilkinson,sonraki dönemde yine yanlış hatırlamıyorsam Wilkinson şutunu etkileyecek bir sakatlık geçirmişti(bir omuz sakatlığı olabilir)ondan sonraki dönemde hiç izlemedim,sağlıklıysa kesinlikle iş yapar.Hasan Hocanın 4 numara tarzına da uyan,dışarı devrilip tepeden şutlayan bir uzun,ama tabi dediğim gibi son durumunu bilmiyorum.
                  Sağlığı hakkında bilgim yok Hami. Ama sıkı oyuncudur.

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oguz ben bu tip konularin direk Muarrem Usta'ya yonlendirilmesinin iyi olacagini dusunuyorum.
                    Twitter'dan direk yazmayi dusundun mu?
                    Abi, çok çok geç gördüm uyarınızı, kusura bakmayın.

Twiiter hesabımı bir süre kapatmıştım. Blog filan da yazmıyorum artık. Oyuncu tanıtımı yapılacakmış, sevindim buna.

Yorum

Sağlığı hakkında bilgim yok Hami. Ama sıkı oyuncudur.
                      Sakatmış abi,bu da boşta olmasının nedenini açıklıyor bence.

Yorum

• bence zuzanın yerine iyibir yabancı alınmalı
                        2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Pınar Karşıyaka'nın yabancıları hep kaliteli isimler olmuştur; ordan lige yayılan çok isim var
                          Nihat Mala'dan Karşıyaka'ya getirdiği tarzda sürpriz yabancı oyuncular bekliyorum
                          3 ve 4 (Zuza muhtemelen gidiyor) oynayacak isimler

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pınar Karşıyaka'nın yabancıları hep kaliteli isimler olmuştur; ordan lige yayılan çok isim var
                            Nihat Mala'dan Karşıyaka'ya getirdiği tarzda sürpriz yabancı oyuncular bekliyorum
                            3 ve 4 (Zuza muhtemelen gidiyor) oynayacak isimler
                            Taner Abi,

O transferleri GM mi yapıyordu yoksa koçlar mı? Bence koçlar... Özellikle Ahmet Kandemir'in getirdiği Domercant, G. Neal...

Yorum

• Milan Katorac???

Yorum

Taner Abi,

O transferleri GM mi yapıyordu yoksa koçlar mı? Bence koçlar... Özellikle Ahmet Kandemir'in getirdiği Domercant, G. Neal...
                                o kadar sürede bir portföy edinmiştir ya, Cooley transfer'i onun diye okumuştum, röportajlarındada hep transferlerle ilgilendiğini belirtiyor zaten
                                Nihat Mala'nın bir portföyü yoksa bizim koç Hasan Özmeriç'in oyuncu önerisinde bulunacağını hiç zannetmiyorum
                                o zaman bizim bu transferleri kim yapıyor/yaptırıyor. gene menejer tuzağındamıyız....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim