İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
o değil de bu takımlar şike yaparak mücadele ettikleri diğer takım ve taraftarlarının haklarını gasp etmiştir
ama bu hakkı gasp edilen taraftarların hakkının teslimi şike yapanların küme düşmesi puan silinmesi gibi cezalarla olamaz
şike bir maçta dahi yapılmış ise geriye dönük puan siilme cezası olarak verilmeli ve şampiyon ona göre tescillenmeli
türkiye kupası ibb ye verilmeli
ceza yı kulübe ver tamam ama hakkı yenenin de hakkını teslim et
bi daha belki şampiyonluğa hiç oynayamayacak bir takım şike ile şampiyonluğu engellendiEn son serkanholep tarafından düzenlendi; 28.06.2013, 18:15.
Yorum
-
Fener ceza alinca magdur rolüne girmis oldu, malum Türkiyede magdur rolüne girenler mutlaka birileri tarafindan
acinarak lanse edilir insanlara. fb yi magdur edenlerin basindada Trabzonspor gösteriliyor, simdi Trabzonspora vurmaya
basladilar. Belki Trabzonsporda bir tesebbüsde bulunmus olabilir, ancak mahkemelerde herhanki bir kanit olmadigi icin
cezaya gerek görülmedi. Suclananlar kendilerini savunacagi yerde baskalarininda bu sucu isledigi tezini ortaya atarlar,
bazan düsünüyorumda böyle bir kaosun icinde yogrulan Trabzonsporu izlemeye beni yönelten nedir? Öyle ya bunun icinde
sike var, tesvik var, takim kayirma var, insani gicik eden capsiz konusmalar var, taraf tutma var, ben kendimi
bildim bileli sokaktaki insandan en yetkili insanlara kadar her senaryo yaziliyor, konusuluyor. Eski hakemlerden Ilhami
Kaplanin bazi aciklamalarindan sonra Trabzonspordanda biraz sogumustum, ve sonra düsündüm, bu kadar pisligin icinden
temiz kalarak sag salim cikilamayacagina inanarak kafamdaki o imaji sildim. Bundan sonra Türk futbolunda bir temizlik
olacaksa buda Trabzonsporun sayesinde olacaktir, ancak bu pisligi senelerdir uzaktan izleyen Türk makamlari her seyin
ortaya cikmasindan sonra bunu nasil örteriz telasina düsdüler. Türkiyede olan her karisiklikta sucladigimiz dis mihraklar,
simdide futbolumuzu temizleme isine soyundular. Oysa biz kendi kendimizi; "avrupa avrupa duy sesimizi, bu gelen Türklerin
ayak sesleri" diye diye ne güzelde kandiriyorduk. Ama ne ayak sesi ha, Edirneden basinca Viyanayi salliyoruz be..insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Bana göre bu konudaki en büyük şansımız, Aziz Yıldırım'ın baştan beri hep yanlış adımlar atması. Buna isterseniz ilk düğmeyi yanlış ilikleyince, öbürlerinin de yanlış iliklenmesi diyebilirsiniz.
Gelin süreci baştan hatırlamaya çalışalım:
1-) Seçimli genel kurulda yeniden aday olduğunda, peşpeşe üç şampiyonluk sözü vermek.
2-) Bu üç şampiyonluğu bir öz evlâttan beklemek (Yorumsuz).
3-) Öz evlât lige berbat bir giriş yapıp, kupada da Yeni Malatyaspor'a yenilince teknik direktörü değiştirmek gibi doğru olanı yapmayıp, arkasında durmak.
4-) Verdiği sözün daha ilk senede yalan olmaması için yasa dışı yollara başvurmak.
5-) Yüzüne gözüne bulaştırıp yakalanmak.
6-) Buna rağmen UEFA'ya "temiziz" beyanatı vermek.
7-) CL'den dirseği yiyince, "Biz temiziz", "Madem öyle düşürün bizi", "Yok ne olur düşürmeyin", "Bari kişilerle kurumları ayırın" gibi; maalesef Türkiye'de geçerli ama Avrupa'da pirim yapmayacak şarlatanlıklara sarılmak.
8-) Tutuklandığı ve ceza yediği halde, istifa etmemek.
9-) Bunun üstüne iki sene daha "teimiziz" beyanatı vermek.
10-) Kendilerine ayrılan sürede, UEFA'da hiç geçerli olmayacak bir savunma yapmak.
11-) İçeride "Heyt ulan, siz kim oluyorsunuz?" diye höykürmek.
12-) Bu höykürdüklerini iç basınla paylaşmak.
13-) Basın toplantısında "UEFA çatırdıyor." demek
14-) Eğer yazılanlar doğruysa, tahkime başvuruda da abuk subuk bir savunma yapmak.
Bence kimse sesini çıkarmasın. Bu Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye yeter. Birazdan bu konuyle ilgili bir fıkra anlatacağım.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana göre bu konudaki en büyük şansımız, Aziz Yıldırım'ın baştan beri hep yanlış adımlar atması. Buna isterseniz ilk düğmeyi yanlış ilikleyince, öbürlerinin de yanlış iliklenmesi diyebilirsiniz.
Gelin süreci baştan hatırlamaya çalışalım:
1-) Seçimli genel kurulda yeniden aday olduğunda, peşpeşe üç şampiyonluk sözü vermek.
2-) Bu üç şampiyonluğu bir öz evlâttan beklemek (Yorumsuz).
3-) Öz evlât lige berbat bir giriş yapıp, kupada da Yeni Malatyaspor'a yenilince teknik direktörü değiştirmek gibi doğru olanı yapmayıp, arkasında durmak.
4-) Verdiği sözün daha ilk senede yalan olmaması için yasa dışı yollara başvurmak.
5-) Yüzüne gözüne bulaştırıp yakalanmak.
6-) Buna rağmen UEFA'ya "temiziz" beyanatı vermek.
7-) CL'den dirseği yiyince, "Biz temiziz", "Madem öyle düşürün bizi", "Yok ne olur düşürmeyin", "Bari kişilerle kurumları ayırın" gibi; maalesef Türkiye'de geçerli ama Avrupa'da pirim yapmayacak şarlatanlıklara sarılmak.
8-) Tutuklandığı ve ceza yediği halde, istifa etmemek.
9-) Bunun üstüne iki sene daha "teimiziz" beyanatı vermek.
10-) Kendilerine ayrılan sürede, UEFA'da hiç geçerli olmayacak bir savunma yapmak.
11-) İçeride "Heyt ulan, siz kim oluyorsunuz?" diye höykürmek.
12-) Bu höykürdüklerini iç basınla paylaşmak.
13-) Basın toplantısında "UEFA çatırdıyor." demek
14-) Eğer yazılanlar doğruysa, tahkime başvuruda da abuk subuk bir savunma yapmak.
Bence kimse sesini çıkarmasın. Bu Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye yeter. Birazdan bu konuyle ilgili bir fıkra anlatacağım.
.
Çok doğru yorum, çok doğru tespitler. Dünyada şikebahçe taraftarları kadar düşünmekten yoksun mal bir taraftar grubu daha var mıdır ? Şikebahçe'yi zerre düşünmeyen suç örgütü lideri şerefsiz Aziz Yıldırım taraftar gücünü kalkan olarak kullanıyor kendisine. Kaç yıl geçti bu mallar hala suç örgütü lideri şerefsiz Aziz Yıldırım'ın kalkanı görevini yerine getirmeye devam ediyor. Bunları teselli falan etmeyeceksin sürekli aşağılayacaksın.
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHürmetler abi.
Çok doğru yorum, çok doğru tespitler. Dünyada şikebahçe taraftarları kadar düşünmekten yoksun mal bir taraftar grubu daha var mıdır ? Şikebahçe'yi zerre düşünmeyen suç örgütü lideri şerefsiz Aziz Yıldırım taraftar gücünü kalkan olarak kullanıyor kendisine. Kaç yıl geçti bu mallar hala suç örgütü lideri şerefsiz Aziz Yıldırım'ın kalkanı görevini yerine getirmeye devam ediyor. Bunları teselli falan etmeyeceksin sürekli aşağılayacaksın.
Yorum
-
Cyzio hocam, iki nolu siktaki "Yorumsuz" yorumunuz...O kendini zorlukla zaptedis, dilin ucuna kadar gelen kelimelerin geri yutulmasi, ana konudan sapmamak icin gosterilen ozen, yine de "Yorumsuz"'un markajdan siyrilip kanattan suzulen topa kafayi vurup golu yazmasi, vs... GuldurduEn son fteotdgs tarafından düzenlendi; 28.06.2013, 18:38.
Yorum
-
Şimdi gelelim fıkraya. Biraz ahlâka mugayir ama, forum yöneticileri uygun görmezse silebilir.
Adamın biri kuş tüfeğiyle ayı avına çıkmış. Ormanda öyle dolaşırken birden bir kütüğün üzerine oturup iştiha ve zevkle bal yiyen bir ayı görmüş. Ayının tam ensesine nişan alıp ateş etmiş. Tüfek kuşlar için imal edildiğinden ayıya zarar vermemiş ama canını çok yakmış. Ayı adamın yanına gelmiş, bir tokatta tüfeği elinden atmış, bir tokat da adamın suratına çakmış. Hırsı geçmediğinden bir de ....
Adam baygın düşmüş. Bir süre sonra gene ayılmış. Bakmış ayı hâlâ bal yiyor, tüfek de hâlâ yanında ve zarar görmemiş. Sessizce doğrulup tüfeği yerden almış ve ayıya nişan alıp ateş etmiş. Ayı bir hamlede adamın yanına gelmiş ve iki eliyle adamı kavrayıp sormuş:
-"Affedersin ama bir şey soracağım: Sen ayı avlamaya mı çıktın, kendini sevdirmeye mi?"
Bence tahkim kurulu da aynı soruyu Fenerbahçe'ye soracak:
-"Siz savunma mı yapıyorsunuz, yoksa ......?"
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Cyzio hocam, iki nolu siktaki "Yorumsuz" yorumunuz...O kendini zorlukla zaptedis, dilin ucuna kadar gelen kelimelerin geri yutulmasi, ana konudan sapmamak icin gosterilen ozen, yine de "Yorumsuz"'un markajdan siyrilip kanattan suzulen topa kafayi vurup golu yazmasi, vs... Guldurdu.
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledün gerzek bir fenerli böyle diyor bana herkes sike yapiyor , bende dedimki gs allahdan sampiyonluga oynamiyorlardi yoksa onlarda sikeden cezayi yiyecekdiler dedim , yok diyor onlara haber gelmis telefonlar dinleniyor diye muhhhhaaaaaaa tam salak bunlar adam degiller insan degiller !!!!!!
-Herkes konuşuyor, bir tek beni görüyorsunuz hocam! diyen çocuk fenerlidir.
O'nun size karşı verdiği "Herkes şike yapıyor" adlı savunmanın da şu üstte verdiğim örnekten bir farkı yok.
Kardeşim, seninle birlikte başkası da konuşuyorsa, ben bir tek seni görmüşsem, bu senin konuşmadığını mı kanıtlar?En son B61 tarafından düzenlendi; 28.06.2013, 18:59.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Fenerlilerin bu soruşturma başladığından beri söylediği bir kaç cümle var ve etrafında dönüp duruyorlar.
1)Sizin maçta da mı şike yaptık kalemize gelemediniz
2)zamanında 4-0'lık maçta Gs'ye yatmadınız mı?
Siz de şikecisiniz.Başka hiçbir argümanları kalmadı.
Aslında çoğu kabul ediyor şike yaptıklarını.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCAS halihazırda şike olaylarına yönelik davalar için geçerli olacak ispat standardını karara bağlamış bulunmaktadır. (bkz. CAS 2009/A/1920, CAS 2010/A/2172, CAS 2010/A/2266, CAS 2011/A/2528)
*
UEFA'nın Beşiktaş'a gönderdiği raporu okuyorum da bu kısmı anlayamadım. Ne denmek istemiş?
Cas buna benzer davalar hakkinda Uefa lehine kararlar vermis ve ictihat olusturmus. Uefa'da o ictihatlara dayandiriyor verdigi kararlari.
Kusura bakmayin, spor hukukunda böyle bu is diyor yani.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
Beyler, bu kuşlar başvurdu mu tahkime? Süre doluyor da, tahkime başvurmazlarsa kahrolurum.Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.
Yorum
Yorum