Valla felaket stres bastı beni de.Dayanılır gibi değil.Hoca değişikliği normalde ara gazı vazifesi görüp 2-3 maç kazandırırdı.Biz de o bile olmadı.Beğenmediğimiz aykut bugünkü colmandan iyi oynar mıydı? onu düşünüyorum.Adrian nerde onu düşünüyorum. Henrique forvet mi? Ya çıldırmamak işten bile değil...
24.Hafta | Kasımpaşa 2 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Valla felaket stres bastı beni de.Dayanılır gibi değil.Hoca değişikliği normalde ara gazı vazifesi görüp 2-3 maç kazandırırdı.Biz de o bile olmadı.Beğenmediğimiz aykut bugünkü colmandan iyi oynar mıydı? onu düşünüyorum.Adrian nerde onu düşünüyorum. Henrique forvet mi? Ya çıldırmamak işten bile değil...BÜLENT -
Beşiktaş....1
Bursa (D)....0
Antalya..........1
Akhisar (D).........3
Ordu........3
Satılmışşehir (D).......0
Gençler...........1
Kayseri (D).........1
İBB...........3
Ğs(D)............(kümede kalmayı garantilersek 0 aksi takdirde 3)
lNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,Yorum
-
Takımda lider oyuncu yok,insiyatif alan oyuncu yok,yıldız oyuncu yok...5 milyon avro luk topçu kadroda dahi yok...10 milyon tl lik zokora yı bi ara hakem sandım,hakem gibi dolanıp duruyor...Colman,Trabzonspor bayan takımında oynamalı...resmen "saldım çayıra mevlam kayıra"durumlarındayız.....
Yorum
-
4 tane stoperden kurulu defans hattının, Zokora ve Colman gibi özürlü 2 ortasahanın ve iyi niyetli fakat yetersiz Serkan'dan oluşan sağ kanatın, Starwars filmlerindeki karakterlere nazire yaparasına adamların içinden geçmeye çalışan Olcan'ın ve Hepatit B hastası kılığındaki Sapara'nın, Sumo güreşçisi Henrique'nin oynadığı takım ancak Mersin maçındaki gibi cümbğr cemaat ileriye çıkan defansa ve Antalya maçındaki gibi Isaac'in yaptığı asist ile eksik yakalanan defansa karşı gol atabileceğini, maç kazanma ihtimali olmadığını defalarca söyledik de dinletemedik...
Takım 2. yarıda olması gereken dizilişe döndü ama sezon başından beri üzerimizde olan talihsizlik, becriksizlik ve hakem hataları ile maçı çevirebilmeyi başaramadı...
Bu akşam iyi bir ders olur umarım...
Karmil bir daha sağbek oynamaz...
Bamba, Adrian ve Alanzinho 11'de oynar, Colman , Zokora ve Olcan forma yüzü göremez inşallah...
Olur mu?
Bence olmayacak...
Bu da olmayacak...
O kulübeye oturan delileniyor, saçmalıkların ve fantezilerin uç noktalarında geziniyor...
Olan da biz taraftarrlara oluyor...Med-cezir yaşamak istemeyen,içindeki MUSA'yı büyütmeli ,o vakit firavun zaten ölmüş olur...Yorum
-
Futbolculuk yıllarında bır maçta pozısyon ıcabı rakıbıyle çarpışan Şenol hocanın ön taraftaki tüm dişlerı dökülür.maçı o haliyle tamamlarken kimsenın bundan haberi olmaz.utanır,sıkılır bu durumu ilgililere söylemeye.ve napar bılıyormusunuz?ertesı hafta ağzında dişsız deplasmana maça çıkar!!!böyle bır efsaneye laf atmak,istanbul yalakası demek düpe düz hainliktir.daha ileri gidip kimsenin kalbini kırmak ıstemıyorum.götü sıcak koltukta olup oturduğu yerden efsaneye ahkam kesenlere selam olsun!Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Elazığspor'a taktım galiba..Adamlar 9 defa yenilmiş,biz 10 defa!
Bu eziyet nedir böyle?
Şenol Güneş gelen faciayı izledi ve gitti.
Sıra Yönetimde..
Önce bir düzlüğe çıkabilsek..Ama nasıl!!Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.Yorum
-
alanzinho yedekliği sorun etmeyen,oyuna sonradan girip hareketlilik getiren süper bir yedektir...asla satılmamalı...Takımda ahenk olsa,Alanzinho da Sapara da çok daha iyi oynarKaç gol atmış kaç asist yapmış messimiz?
Yanlış anlaşılmasın elimizdekilerden en kötüsü alanzinho demiyorum. Ancak Trabzonspor'a yakışmayan, üst düzey futbol oynayamayan oyunculardan biri alan. Misal alan gönderilse 1461den yerine jebrin alınsa kesinlikle hissetmeyiz eksikliğini........
Yorum
-
Takım daima böyle olacaksa, çok yaşamak sıkıntılı bir süreç olabilir, emin değilim... Siz de çok yaşayınız efendim, Halil'siz, Olcan'sız, Volkan'sız, Colman'sız... (Bu son cümleyi İsmail YK'ya göndersem besteler mi acaba?)Yorum
-
Ağzına sağlık. Yüreğine sağlık.Futbolculuk yıllarında bır maçta pozısyon ıcabı rakıbıyle çarpışan Şenol hocanın ön taraftaki tüm dişlerı dökülür.maçı o haliyle tamamlarken kimsenın bundan haberi olmaz.utanır,sıkılır bu durumu ilgililere söylemeye.ve napar bılıyormusunuz?ertesı hafta ağzında dişsız deplasmana maça çıkar!!!böyle bır efsaneye laf atmak,istanbul yalakası demek düpe düz hainliktir.daha ileri gidip kimsenin kalbini kırmak ıstemıyorum.götü sıcak koltukta olup oturduğu yerden efsaneye ahkam kesenlere selam olsun!BÜLENTYorum
-
son 10 macta tahmin yarışması
BMN yönetimine teklifimdir, hani şu meşhur tahmin yarışmamız vardı ya oanun yeni versiyonunu yapalaım son 10 hafta. her hafat trabzonsporun ilk 11 i tahmin edelim, bilen arkadaşlar 10 puan alsın toplam 50 puanı gecene forma hediye edilsin.
bence kazanan cıkmaz. . .BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
Oyuncu tercihlerinde yanlışlık var!!!
Bir takımda kim iyi ise oynar!..Giray'ın şu an yetersiz olduğu ortada!..Sanki sadece takımda abi ya da eski olup kaptan olduğundan oynuyor gibi bir hava var!!!
Bizim takımda sebepsiz yere görünürde en iyi forvet Adrian ve Emre "gadro" dışı!..Yorum
-
Düzlüğe çıkabilme fırsatı geçti, Şenol hocadan sonra Tolunay Kafkas yanlış tercih oldu. Bundan sonrası şansa kalmış, oynadığımız futbol ortada.Yorum
-
antalya (3) belediye (3) gençler (1) kayseri (1) ordu (1) akhisar (1)
10 puan alır ligde kalır takım
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
Evet...
Gecenin en gülümseten yazısı!!!BMN yönetimine teklifimdir, hani şu meşhur tahmin yarışmamız vardı ya oanun yeni versiyonunu yapalaım son 10 hafta. her hafat trabzonsporun ilk 11 i tahmin edelim, bilen arkadaşlar 10 puan alsın toplam 50 puanı gecene forma hediye edilsin.
bence kazanan cıkmaz. . .Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum