Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -7-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alper bizi istedikten sonra gerisi önemli değil.

Bir futbolcu GS'ye gitme şansı varken ben Trabzon'u istiyorum diyorsa o adam alınmalıdır.

Bedeli ne olursa olsun.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gökhan töre den ziyade kerim frei ya da sercan saraer daha iyi olur. alper,eren ve ömer harika olur ama olabilitesi olan tek isim alper gibi

sapara,barış,vittek i o fiyatlara satamayız bence

volkan a da 2,5 çok az

aynı şkilde emersona da (ki adam yni geldi fena değil gitmesi için şu an neden yok)

vittek,barış,sapara,alan,henriqe yi yurt içinde takasta çok rahat kullanabiliriz

defansa serdar aziz,sağ beke antepten serdar

forvete hızlı adam almamız şart. öne geçtiğimiz maçlarda 2 yi 3 ü bulamıyoruz

mevlüt alınabilir mesela

son vuruşları zayıf ama karşı defansı ürkütür çabukluğuyla

yani şu an olmasını istediğim kadro

onur

serdar,giray,bamba,emerson

colman-alper-soner

olcan------sercan

janko

yedek:tolga,serdar aziz,zeki,celutska,mevlüt,frei,adrian
      Hayal de kurdurtmadın bize
      Eren-ömer-gökhan gibi futbolcuları almanın zor olduğunu biliyorum ama bu maddi bir konu değil. Bahsettiğin oyunculara verilecek bonservis ve yıllık oyuncu ücretlerini saçma sapan adamlara verdik ve vermeye de devam ediyoruz maalesef. Para da versek Trabzon'a gelme ihtimalleri düşük bu bir gerçek.
      Senin kadronda emerson ve janko bende soru işareti olur.
      Janko'nun türkiye'de iş yapabileceğini düşünüyorum ama emerson'un ne cech'den ne de ferhat'tan bir artısını göremedim şimdiye kadar.
      Serdar kurtuluş benceserkan'dan veya celustka'dan artıları olan bir oyuncu değil ama hoca çok istiyor devre arası olmadı sene sonu sapara ile takas edilir diye düşünüyorum.

Yorum

• Şenol Güneş 3 senedir Ozan'ı istiyor. Hazır kadro dışı kalmışken alınacağını tahmin ediyorum. İyi futbolcu ama önemli olan kafasının nerde olduğu. Ben Trabzon'da mutlunolacağını düşünmüyorum. Mutsuz adamdan da bize fayda gelmeyeceğini bodukları ilk fırsatta kaçtıklarını defalarca gördük. Hata tekraralandığında hata olmaktan çıkıp aptallığa dönüşüyor.

Yorum

• Ozan için Gökhan'ı vermek aptallık olur.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Mutlu Topçu Trabzon'a kadar geldiyse o iş bitmiştir.
            Bordomavi.net

Yorum

• ozan icin gökhan yusuf + para istemisler

sonrada yardimci hocalari 1461in macini izliyor

inanilir gibi degil, insallah olmaz bu transfer
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• hem devre arası hemde sene sonu trabzonspor kampına 1461 den

ofoedu,yusuf,göksu,gökhan

4'lüsü alınmalı....bunlarla özel ilgilenceksin fizik kondisyon son vurus pas kalitesi felan bunların eğitimini özel olarak vericeksin...sonra hazır olma durumlarına göre yine 1 devre yada 1 sene 1461 e oynayıp tam haliyle pişip trabzonspora alınmalı...

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ozan icin gökhan yusuf + para istemisler

Ozan ellerinde patladi.Transferleri zaten hoca yapmasin.gelecek sezon takimin basinda görmek istemiyorum onu.
                  En son Canberk tarafından düzenlendi; 25.11.2012, 17:58.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• ozan=volkan

yok genç oyuncu istiyorlarsa

ozan=sercan+jebrin+para

onadamı yok dediler....

gitsinler ozaman...
                    En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 25.11.2012, 23:25.

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ozan icin gökhan yusuf + para istemisler

Kulübe ya da hangi aklıevvelin aklına geldiyse Giray Hoca+Şenol Hoca dahil, mail atalım az vermişsiniz yanına Ofe+Jebrin i de verin diye.

Belki utanırlar...

Ozan kimdir yahu, Volkan' da da aynı şeyleri söyledik , yok Bursayı şampiyon yapmışlar da Cl tecrübeleri varmış da falan da filan da şu adamların arka arkaya 3 maçını izleyen adam bunlardan bi halt olmayacağını anlar. Alınacak tek adam var o da Alper yok alamıyorsan Gökhan'la Yusuf'u çıkarırsın A takıma. Ama nerdeeee acaba bazı arkadaşların uğruna evlerini yakacakları Şenol Hocaları acaba bir kez olsun şu 1461 in maçını izlemiş midir tribünde. Acaba ne oluyor burda diye, bize faydalı adam çıkar mı burdan diye. Gökhan Alsan , Yusuf , Ofeeudu kimdir necidir.

Hiiiiiç sanmıyorum.
                      En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 25.11.2012, 17:18.

Yorum

• @nihat

abi zekiyi nerde izledide beğendi ??

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şahsen ben 1461'den A takıma yükselme olasılığı en fazla olan oyuncu Gökhan'ı verip 'sorunlu' Ozan'ı almaya karşıyım.

Böyle bir hata yapılmamalı !
                          Şenol Hoca altyapıdan futbolcu çıkaramadığı gibi çıkabilecek olanı da böyle harcar işte
                          Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ozan=volkan

yok genç oyuncu istiyorlarsa

ozan=sercan+jebrin+para

onadamı yok dediler....

s... olup gitsinler ozaman...
                            Hüseyinim Jebrin i çıkar ordan ondan sonra s..tirp gidebilirler

Vallahi günahı boynuma izlememiştir bence, adettir zaten çıkacak bi eleman vardır o da Zeki olmuştur. Yoksa Hocanın ısrarla istediğini sanmıyorum, zaten işin garibi ben kendimi bildim bileli Hocanın ısrarla istediği bi adam olmaz. Kendi de söylüyor zaten
                            En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 25.11.2012, 17:22.

Yorum

• Yeminle millet bizi enayi saniyor.Adam isterken Dünyayi istiyorlar bizden adam istediklerinde Dilenciye sadak verir gibi teklif veriyorlar.Ama suc Bizde.
                              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hüseyinim Jebrin i çıkar ordan ondan sonra s..tirp gidebilirler

Vallahi günahı boynuma izlememiştir bence, adettir zaten çıkacak bi eleman vardır o da Zeki olmuştur. Yoksa Hocanın ısrarla istediğini sanmıyorum, zaten işin garibi ben kendimi bildim bileli Hocanın ısrarla istediği bi adam olmaz. Kendi de söylüyor zaten
                                izliyor abi ben çok gördüm.....hayır isteyerek almamıs olsa celu varken zekiye sans verirmiydi bence haksızlık yapıyorsun....kaldıki bursanın o teklifi kabul görmedi yinede izlemeye gelmişler belki bonservis önericekler bilinmez...

jebrin konusuna gelince ben jebrinde açıkcası ışık görmüyorum bizim ligimiz özellikle süper lig çok yüksek derecede fiziki mücadeleye dayanıyor....jebrin oyüzden iş yapamaz bence...

Yorum

Yükleniyor...
                                X