Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Adrian Mierzejewski

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence fizik olarak bile güclenmis.

Cünkü fizik olarak iyi durumda olmayan bir oyuncu akhisar macindaki golleri atamaz.

Ciddi bir yükselis icinde,umarim üstüne koyarak devam eder bu gidisle takimin yildizi olacak adrian.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• birisi cafer abinin hesabıyla giriş yapmış bence
      Özkan SÜMER

Yorum

• Hugo Broos yazısını gördüm de aklıma geldi kaybettiğimiz 3-1'lik Kasımpaşa maçının son 20 dakikasında Hasan Ahmet Sarı'ya görev vermişti hoca. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam hoca Kasımpaşa maçından sonra değil de 2-1 kazandığımız Kayseri maçından sonra görevi bırakmıştı değil mi ?
        En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 12.11.2012, 23:39.
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Adrian Trabzonsporun şampiyonluğa koşar adım gideceği futbolcusu değildir.bunun gibi yığınla basit topçu var kadroda.bana göre Onur,Tolga,Bamba ve Colman hariç hiçbiri büyük Trabzonsporun futbolcusu olamaz.hele Adrian hiç olamaz.ama işte alınmışlar bir kere katlanmaktan başka çaremiz yok.

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haklılık paylarıda var ama bir yıl bekledik
            İlla ki haklılık payları var. Ama komik mesajlarda çok fazla var.

İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha neler neler Soner'im.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adrian Trabzonsporun şampiyonluğa koşar adım gideceği futbolcusu değildir.bunun gibi yığınla basit topçu var kadroda.bana göre Onur,Tolga,Bamba ve Colman hariç hiçbiri büyük Trabzonsporun futbolcusu olamaz.hele Adrian hiç olamaz.ama işte alınmışlar bir kere katlanmaktan başka çaremiz yok.
              Noldu yine Fatih abi, bu ümitsizlik niye takıma 2 hafta daha şans doğdu.Ondan sonra gireriz depresyona olma mı ?
              9 # Osvaldo'

Yorum

• şenol güneş 1-2 ay önce aynen şöyle demişti sapara çok çalıştı ve bu takımda kalmak istediği çalışarak gösterdi.. adrianda çok yetenekli bi oynucu ama hiç çalışmıyo onunda formayı alması için çalışması lazım dedi .. ve aradan 1-2 ay geçti adrian güçlü hızlı bi şekilde döndü kimse şenol güneşe sallamasın.. zeki yazvru nie oynamıyo dedinz aldı şimdi zekiye sallıyonuz volkana şans verdi şimi herkes defolsun gitsin dionz daha sürüsüne örnekk ayrıca geçen sene 40 maç görev vermiş adriana o zamanlarda bu kazmada ne buluyo kazık yedi dienler şimdi adriana daha çok çalşması için kadroya almayan şenol hocaya sallıyonuzz değişik bi taraftar profilimiz var ...
                !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak onur_alabuga_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  şenol güneş 1-2 ay önce aynen şöyle demişti sapara çok çalıştı ve bu takımda kalmak istediği çalışarak gösterdi.. adrianda çok yetenekli bi oynucu ama hiç çalışmıyo onunda formayı alması için çalışması lazım dedi .. ve aradan 1-2 ay geçti adrian güçlü hızlı bi şekilde döndü kimse şenol güneşe sallamasın.. zeki yazvru nie oynamıyo dedinz aldı şimdi zekiye sallıyonuz volkana şans verdi şimi herkes defolsun gitsin dionz daha sürüsüne örnekk ayrıca geçen sene 40 maç görev vermiş adriana o zamanlarda bu kazmada ne buluyo kazık yedi dienler şimdi adriana daha çok çalşması için kadroya almayan şenol hocaya sallıyonuzz değişik bi taraftar profilimiz var ...
                  Yalancı demek istemiyorum ama yanlış bilgi veriyorsun.Alanzinho çok çalıştı , Adrianda çok çalıştı dedi formayı Alanzinhoya verdik dedi hoca.Sen neyi baz alarak o lafı dedin merak ediyorum
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Noldu yine Fatih abi, bu ümitsizlik niye takıma 2 hafta daha şans doğdu.Ondan sonra gireriz depresyona olma mı ?
                    Abicim sevmiyorum böyle topçuları.bunun gibi bide Alanzinho var.yakıştıramıyorum bu topçuları koskoca Trabzonspora.Musampa gibi kariyeri başarılarda dolu futbolcuya 3 maç sabredemedik ama bu yağ tenekesi binlerce dakikadır formamızı terletiyor.

Yorum

• İlk olarak sefer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      karıştırmıyosun dimi genç arkadaşım , messi değil , o sadece bir adrian.
                      Merhaba yaşlı biraderim
                      Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                      (Dozer) Cemil Usta
                      Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• 10 Numara budur.... =))) 50 sayfa geriye gitmeyin. hakkında iyi şeyler yazmamıştım. asdfghjklkjhgfghjk

Yorum

• şenol güneş bu adam için çalışıp formayı aldı dedi
                          halbuki hocamız yalan konuşuyor ne yazık ki
                          antalya maçında sapara sakat olmasa adrian oynayamayacaktı
                          sonra golüde atınca akhisar maçında mecbur oynattı
                          ordada 2 gol atınca adamın başarısını kendi başarısı gibi lanse etti
                          yani adrianda değişen birşey yok
                          Şenol Hocadan beklemediğim bir davranış
                          adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şenol güneş bu adam için çalışıp formayı aldı dedi
                            Altına imzamı atarım. Colmanın yokluğu Saparaya yaradı. saparanın sakatlığı Sonere ve Adriana... Volkanın hocayla bozuk olması yasine, Halilin berbat olması da Emre Gürala yaradı... Şenol Güneş çok takıntılı... Adrian tesadüfen aldı formayı ama Terletti haketti formayı. şenol güneş bidaha alamadı sırtından...

Yorum

• İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şenol güneş bu adam için çalışıp formayı aldı dedi
                              abi kime neyi lanse etmiş allah aşkına, böyle yorumlar yapacağınıza diyin ki ben şenol hoca dan nefret ediyorum,istifa etsin.öylesi daha dürüstçe olur.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                abi kime neyi lanse etmiş allah aşkına, böyle yorumlar yapacağınıza diyin ki ben şenol hoca dan nefret ediyorum,istifa etsin.öylesi daha dürüstçe olur.
                                şenol güneşi daima savundum hala savunurum fakat bu adamın sezon başından beri 1 dk bile oynamaması sadece formsuzluğa bağlanamaz bu da hocanın kendi takıntılarını takımın önünde tuttuğunu gösterir.Geçen sene bu adama ana avrat küfrettiğini tv ekranından hepimiz gördük.bizim bilmediğimiz birşeylermi var varsa bile takım için sineye çekeceksin çünkü seni orda futbolcu tutar
                                adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

Yükleniyor...
                                X