Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• volkan daki yetenek bizim köydeki inektede var...topu atsam oda ayaklarıyla üstünden feyk atar sonra kaptırır..

Yorum

• Istanbula git de yen Senol Günesi.
      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Istanbula git de yen Senol Günesi.
        Trabzon a gelerek Ertuğrul Sağlam ımı yendi... saçma sapan yorumlar yapılıyor, şenol güneş nefretinizi gidip şenol güneş sayfasında yapın, şöyle saçma sapan oyuncuları savunarak değil

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Istanbula git de yen Senol Günesi.
          onu bu zamana kadar kimse yapamadı volkanda yapamaz rahat ol ..

Yorum

• Sezon başında olacak sandım. Umutluydum...

Şimdi bjk'ye gidip Oğuzhan'ı buraya yollarsan memnun olacağım.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak atigol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzon a gelerek Ertuğrul Sağlam ımı yendi... saçma sapan yorumlar yapılıyor, şenol güneş nefretinizi gidip şenol güneş sayfasında yapın, şöyle saçma sapan oyuncuları savunarak değil
              Neyse bisey demeyecegim.
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Açıkçası transferine çok sevindiğim bir oyuncuydu. Kendisini yetenekli buluyorum. Gönderilecekse eğer adam gibi 6 maç üst üste izleyip öyle gönderelim. Bu kalitede bir adamın oynamadan gitmesi beni üzer.

Diğer taraftan bazı arkadaşlar Volkan gidince harika bir performans göstereceğini düşünmüşler. Ben Şenol Güneş'in elinden tutmayıp sonra bir x takımda efsane olan bir adam görmedim. Tam tersinin ise örnekleri bol. Şenol Hoca'nın kendisini göndermek istemeyeceğini de düşünüyorum.

Hayırlısı olsun. Ancak yerine ne Oğusan'ı ne de Potuk'u isterim ben.

Yorum

• Pırasa yemeği gibi benim için Volkan , yokk yemem demem . Ama 3 ay yapılmasa niye pırasa pişmiyor bu evde de demem .

Güle güle
                  En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 28.10.2012, 11:58.
                  Twitter Adresim

Yorum

• Gitsin Volkan....Hic üzülmem....Volkan sen ve Henrique bize yapilan en büyük transfer kaziklari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                    TRABZON / AYASOFYA MAH.
                    HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Karşılığında Q7'yi alsak tadından yenmez aslında. Janko'yu orta manyağı yapar.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Volkan'ın ruh hali normal değil. Beşiktaş maçında sarı kart gördüğü pozisyonda yaptığını hiçbir aklı başında futbolcu yapmaz. Tamamen haklı bir karara böyle tepki vermek normal birşey değil. Yetenekli bir futbolcu olabilir, ama takım için yeteneklerini kullanmayan bir futbolcunun benim için bir takımda yeri yoktur. Gitse de kalsa da benim için en fazla yedek olabilir. O da çok kısa anlarda maçı çevirmek için kullanılabilir. Sağ kanatta alternatifler bulunabilir...
                        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                        You'll Never Walk Alone...
                        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Volkan'ın takımdan ayrılması belki Emre'nin daha fazla şans bulması için bir fırsat olabilir.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Gitmek mi istiyormuş? Sonunda güzel bir haber geldi.

Hemen, derhal, bugünden tezi yok gitsin. Alınması hataydı zaten. Yanına Barış Özbek'i de alsın, nereye giderse gitsin.

Büyük Trabzonspor'un şanlı formasını yoldan geçen herkes giymemeli!
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gitmek mi istiyormuş? Sonunda güzel bir haber geldi.

Hemen, derhal, bugünden tezi yok gitsin. Alınması hataydı zaten. Yanına Barış Özbek'i de alsın, nereye giderse gitsin.

Büyük Trabzonspor'un şanlı formasını yoldan geçen herkes giymemeli!

Çok doğru.

Yorum

• sen ofansif bir oyuncusun volkan.sen atağı düşünürsün.sen gol istersin.sen defansa yatan takım değil, rakibi boğan takım oyuncususun.o sebeple korkakça futbol mantalitesi olan bir teknik direktör seni harcar.cesur takımlara git volkan, git de izleyelim seni layık olduğun futbol mantalitelerinde

Yorum

Yükleniyor...
                                X