Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Şen

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadroda olmamasi zaten normal olani...

Son mactaki isteksizlik masallah..
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Zaten her$eyin sorumlusu $enol hoca...tabi canim (:
      Volkan iyi has oyuncu olabilir...Bursa'da iken cok iyi maclar cikardi...hele hele $ampiyonlukta...
      Ama buraya geldi adam oynamamak icin ugra$iyor resmen...mac icerisindeki hal ve hareketlerinden bunu cok kolay zaten anlarsiniz...
      $u son BJK macinda zaten ayri bir dünya da idi...
      Bu takimda kalir veya gider...kendisi bilir...ama kalmak istiyorsa da artik takim oyununu benimsemeli...
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Olmadı. Bu sezon başında çok iyi başlayıp gol de atmıştı. Galiba bu sefer no17 etkisi diyordum ama sakatlandı mı bir şeyler oldu araya milli maçlar falan girdi, Volkan gene kayboldu.

Janko falan var bize çizgi oyuncusu lazım diyeceksiniz ama bizim takımda kanatta oynayanlar gol atmak zorunda. Başka gol atacak adam yok çünkü. Zaten çizgi oyuncusu ama bir tane kanat orta asistini bırakın, isabetli ortasını hatırlamıyorum.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Milli Takımın yolu İstanbul takımlarından geçer, belki de bundandır herşey..
          Ama İlhan'ın da dediği gibi gidişi kimseye koymaz.
          1461 Trabzon'a gönderdiğimiz halde gıkını çıkarmayan, ben Trabzon'da mutluyum A takım olsun, pilot takım olsun oynarım diyen adam gelsin, yani Sercan Kaya..
          #7 Óscar René Cardozo Marin
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

• Daha olayı bilmeden Volkan'a atıp tutanlar var. Hele bir sakin olun neden almamış kadroya öğrenelim sonra ne diyorsanız deyin.

Yorum

• Uğurlar olsun 1 maç oynayıp 5 maç yatan adamın gidişi kimseye zarar vermez.
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Aslında Bize Çok Faydası Olacak Adam : /
                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Dingonun ahırı oldu zaten koskoca Trabzonspor gitmek isteyen gidiyor gitmesi gereken teknik direktör ve futbolcular hala takımda hatta sözleşmeleri uzatılıyor
                  Volkanın gitmek istemesini anlıyorum ama adam baktı dünyaları kaçıran taraftarına saç baş yolduran Olcan, sahada ne yaptıgı belli olmayan ruh gibi Halil her maç 90 dk oynarken kendisinin toplamda bir devre oynatılmadığına tabi gider..
                  Neye bakarak memnun olmadı acaba şenol beyfendi bjk maçında !!!

Yorum

• İlk olarak Bülent Bayraktar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Volkanın gitmek istemesini anlıyorum ama adam baktı dünyaları kaçıran taraftarına saç baş yolduran Olcan
                    Olcan olmasa gol pozisyonlarına bile giremeyecekti takım. Adam kaçırmışmış, bu takım barcelona değil futbolcularımızda Messi değil. Gol kaçıramaz mı? Adam dünya gol pozisyonuna girmiş başka hangi futbolcun o kadar çalışmış? Ama ne bunlar görülmez o gol kaçırmışmış. Futbol sadece gol atmak haklısınız. Sanki o pozisyonlara girebilenler girenler Sapara'ydı, Volkan'dı, Yasin'di, ıdıydı vıdıydı.. Olcan saç baş yolduruyormuş. 90 dakka boyunca rakip kaleciye bir tane şut çekemeyecektik o adam olmasa. Futbol sadece gol atmaktır ya..

''Beşiktaş maçını söylemiyorum çünkü izleyemedim, diğer maçlar hakkında yorum yapıyorum''
                    #7 Óscar René Cardozo Marin
                    #28 Abdul Majeed Waris
                    #8 Mehmet Ekici
                    #11 Kévin Constant

Yorum

• İlk olarak Hatice Aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olcan olmasa gol pozisyonlarına bile giremeyecekti takım. Adam kaçırmışmış, bu takım barcelona değil futbolcularımızda Messi değil. Gol kaçıramaz mı? Adam dünya gol pozisyonuna girmiş başka hangi futbolcun o kadar çalışmış? Ama ne bunlar görülmez o gol kaçırmışmış. Futbol sadece gol atmak haklısınız. Sanki o pozisyonlara girebilenler girenler Sapara'ydı, Volkan'dı, Yasin'di, ıdıydı vıdıydı.. Olcan saç baş yolduruyormuş. 90 dakka boyunca rakip kaleciye bir tane şut çekemeyecektik o adam olmasa. Futbol sadece gol atmaktır ya..

''Beşiktaş maçını söylemiyorum çünkü izleyemedim, diğer maçlar hakkında yorum yapıyorum''
                      Olcan olmasaydı kaleye sutumuzun olmayacak olmasının suçlusu sahada olmayan Volkan değil çok değerli teknik direktörümüzdür
                      Kaç maçdır forvetsiz oynuyoruz bilen varmı acaba.Senol güneşin kendi başarısızlığının ve bunun akabindede sessiz sedasız yapılan 3 yıllık antlaşmanın üstünü Volkanı ortaya atarak kapatıyorlar
                      Evet malesef futbol=gol demek keşke olmasaydı ama malesef öyle gol atmazsan sana hiç bir şey vermiyorlar
                      Olcan bana sadece saç baş yoldursaydı keşke ...

Yorum

• niye sasiriyorsunuz ki?senol gunes'in canina okudugu ilk futbolcu degil..

Yorum

• Olayın ne olduğunu bilmeden suçlu(!) Şenol Güneş tespit edilmiş.. Komedi..
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Volkani Ozan Ipek-Alper Potuk - Emrah Bassan gibi yerli oyuncularla takas etmekte sakinca yok bence.

Yorum

• O kadar kötü oynayanlar var ilk 11de hep oynuyorlar ama volkan hep yedek..

Böyle bir yetenekten yararlanamiyor senol günes..

Sent from my iPhone using Tapatalk
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Tek suçlu şenol güneştir adrian'ın da futbol hayatını bitirdi.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yükleniyor...
                                X