Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Lacivert renk font yüzünden mi burada ? tamamdır beyler, seneye lacivert formamız var

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak emirhan makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aynı stratejiyi kadroya giremeyen topçulara da uygulamamız lazım, adrian'ı da dallara oturtturalım belki uzaktan iyi topçuymuş gibi görünür.
      hahaha

Yorum

• sitede inanılmaz ürünler cıkıyor arkadaşlar sabahtan beri bir sürü ürün cıktı
        nasıl bakarsan öyle görürsün
        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Anangi sataym bu nasil bi gazak???

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 2013 Tasarım Ödülü alır o derece..

Yorum

• Ben aslinda begendim ya. Düz siyah gara kuru bir sey degil en azindan..

Yorum

• Ama bu cok hosuma gitti. Mavi markali bir t-shirt aldim, güya "Trabzon" kelimesini olusturmaya calistilar. Üzerinde hamsi temel hacan gibi sacma sapan seyler yaziyodu. Ona bin basar.

Trabzonspor daha iyi anlatilamazdi bir resimde.

Zafer, Tarih, Hirs, Baskaldiri, Inanilmaz, Isyan, Onur = Trabzonspor

En son ibrahim tarafından düzenlendi; 22.10.2012, 15:56.

Yorum

• İbo bu ürün benim de çok hoşuma gitmişti,
                  üstünde yazanları gogıl a çevirttirecektim üşendim
                  sağolasın tercüme için.
                  Güzel ürün ama, gerçekten iyi düşünülmüş,iyi dizayn edilmiş.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Yazının arkasına beyaz amblem koyma fantezisi var adamın, adam gerçekten ağır piskopat. Yukarıda ki tişörte de türkcell'in reklamlarda kullandığı çekim gücü dalgalarını koymuş, nasıl bir hayal dünyası Allah'ım.
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ama bu cok hosuma gitti. Mavi markali bir t-shirt aldim, güya "Trabzon" kelimesini olusturmaya calistilar. Üzerinde hamsi temel hacan gibi sacma sapan seyler yaziyodu. Ona bin basar.

Trabzonspor daha iyi anlatilamazdi bir resimde.

Zafer, Tarih, Hirs, Baskaldiri, Inanilmaz, Isyan, Onur = Trabzonspor

bu ürünü sitede bulamadım ..

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu ürünü sitede bulamadım ..
                        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 22.10.2012, 23:13.

Yorum

• abi kışlık ürünler süper yaaaaaa
                          En son Canberk tarafından düzenlendi; 23.10.2012, 17:22.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynı stratejiyi kadroya giremeyen topçulara da uygulamamız lazım, Adrian'ı da dallara oturtturalım belki uzaktan iyi topçuymuş gibi görünür.
                            ahaha yarildim

Yorum

• o değilde tsclup ürünleri hiç iyi değil kaldı ki nike'in tasarımları da.. nike'nin kendi tasarım sayfasında bizim formalar mevcut rengini seçiyorsun almak istiyorsun 40-45 tl diyor aynı formaya armamızı koyuyoruz oluyor 95 TL hadi ona lafım yokta şu tsclup ürünleri ne olacak bedenine göre bişey alıyorsun dışarıda giyeceksin bordo-mavi armamızı ve giyiyorsun birkez kirleniyor makineye atıyorsun hop daha giyemez vaziyette

Yorum

• arkadaşlar bu ürünün bedeni nasıl gelir. Boyum 175. M beden almayı düşünüyorum alan varsa yardımcı olabilir mi?

Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

Yükleniyor...
                                X