Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1. i7 olan sadece normal HDD, ama kardesin onunla rahatlikla idare eder. Baktim bir daha, senin o toshiba o fiyata iyidir, daha iyisini ayni fiyata bulmak zor. Belki kardesin beyaz rengini daha cok begenir: http://www.surcouf.com/F-10459-ordin...iption-produit
    2. CD/DVD nin zamani gecti, kimse daha kullanmiyor onlari, simdi ki devirde hersey internetden yüklüyorsun. Alir kendine 10-20€ arasi bir USB-Stick ve CDye daha gerek kalmaz. Ben en azindan bir yil, elime bir CD/DVD almadim, PlayStation haric

bak bu ikisi 100euro daha ucuz ve isinizi de rahatlikla görür. Ikisi hemen hemen ayni, Sony nin HDDsi 750GB, Samsungun 500GB, ama Samsungun ekran karti biraz daha iyi. Karar sizin.
    sagolasin reyiz bugün yarin alabiliriz bilgisayari, yalniz 3 model arasinda gidip geliyoruz, hangisi daha iyi, bence L855 10P.....

İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ohooooo sefer sen benım omrumu yedın yaa ))) bak kardesım microsoft ısletıom sıstemlerının tamamının lisans olayını kurdugun cd degıl girdiğin şifre belirler yanııı dunyanın obur ucundan getırdıgın WİN7 ULTİMATE cd sıne kendı sıfrenı yazdıgında o ısletım sıstemın bılgısayarında lısanslı olur bundan daha acık ıstesemde anlatamam sefer oyuzden anlamadıysan bır daha sorma ))
    hele bi alalim bilgisayari da ondan sonra bakariz tekrar sorarim
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bunu al o zmn. ama aslinda gereksiz 100euro ekstra ödemeye.
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Samsun r520 laptop e tuşu pert. ama sadece klavye ile tuş arasındaki o plastik mekanizma kırıldı . 1 tuş için klavyemi değiştireceğim şimdi : ( . Kadıköy Yazıcıoğlu'nda tamir ettiririm ama oraya kim gidecek .. Günde iş gereği 8 saat kod yazan birisi için kötü bir durum .
        En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 09.10.2012, 16:09.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Samsun r520 laptop e tuşu pert. ama sadece klavye ile tuş arasındaki o plastik mekanizma kırıldı . 1 tuş için klavyemi değiştireceğim şimdi : ( . Kadıköy Yazıcıoğlu'nda tamir ettiririm ama oraya kim gidecek .. Günde iş gereği 8 saat kod yazan birisi için kötü bir durum .
          onlar tus takımları dahı nsatılıyor servısıne gotur 5-10 lıra bıle almazlar tus ıcın ... ama klavye sıstemınde sorun varsa mecbur degıstıreceksın
          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            http://www.surcouf.com/F-10459-ordin...-%28core-i7%29

bunu al o zmn. ama aslinda gereksiz 100euro ekstra ödemeye.
            ilkini aldik yaa, yani 850-147
            fena degil hizli sayilir, su fuzuli seyleri de silsek tamamdir, game place video place software place music place var bunlar ise yaramaz silebilirim yani ??
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ilkini aldik yaa, yani 850-147
              fena degil hizli sayilir, su fuzuli seyleri de silsek tamamdir, game place video place software place music place var bunlar ise yaramaz silebilirim yani ??
              kardesim hepsini silebilirsin, hepsi gereksiz, Toshibadan ne varsa hepsini sil.
              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• sevgili virüsçüler bir sıkıntım var

şimdi bende windows xp ve millattan önceden kalma bir bilgisayar var ama maşallahı var.iyi çalışıyor
                yakın zamana kadar avira antivir kullanıyordum(kırmızı logonun içinde beyaz şemsiye)
                bugün bir baktım ki update edilemiyor
                zaten bir kaç aydı hiç trojan mrojan uyarısı atmıyordu
                ufaktan kıllanıyordum

her neyse anti viri bilgisayardan kaldıramadım.
                ancak avast antivirüs diye bir prgoram yükledim
                bilgisayarı baştan aşağı tarattım
                taklaşık 250 kadar trojan buldu
                bunları ne yapayım dedi
                bende karantinaya alınsın dedim
                şimdi trojanlar karantinada duruyor
                bazı sorularım var:

1)bu trojanlar karantinadayken bilgisayara zarar verebilir mi?
                2)bu trojanların hepsi win 32 vs. gibi önemli dosyalara sızmışlar bunları karantinaya aldıktan sonra bilgisayarda yavaşlama oldu,bununla alakası var mı?
                3)avast programı demo,yani 30 günlük kullanım veriyor.bunu kullandıktan sonra tekrar avast yükleyebilir miyim?ya da bana ne tavsiye edersiniz(peşin not:virüs programına para vermem )
                4)bu karantinaya alınan trojan sızmış win 32 gibi dosyaları silsem bilgisayar hepten çöker mi?
                5)başlangıçta donatılar kısmına gelince '' iiiii '' şeklinde bir klasör var,bilgisayarı her kapattığımda siliyorum,bakıyorum yine var.virüs bu mu?
                buysa avast bunu niye bulmuyor?
                6)bilgisayarımın ne kadar ömrü kalmış
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• arkadaşlar bana ide dvd rom lazım. ucuza bilen varsa yer söylesin bana size zahmet...
                  mesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....

Yorum

• İlk olarak YakupDayi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar bana ide dvd rom lazım. ucuza bilen varsa yer söylesin bana size zahmet...
                    Abi bende CDRom eski bilgisayardan kalma , iş görürse sana göndereyim
                    Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                    Real Madrid
                    Manchester United
                    twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Bir Hikaye

Terzi kendi söküğünü dikemez derler ya , işlemci ısısını bir ara 112 derecede gördüm.

Gözlerime inanamadım , helal olsun ne bilgisayar toplamışım dedi Çaat dedi kapandı.

Kasayı açtım ne fanı tutabiliyorum ne işlemciyi

20 dk bekledim olmadı sonra buz attım kasanın içerisine anca soğudu , tabi burası şaka

Sonra bir baktım ki termal macun kalmamış , siz siz olun benim gibi yapmayın ara ara kontrol edin.

Tabi burada macun sürerken çok az sürün , minnak yani
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sevgili virüsçüler bir sıkıntım var

şimdi bende windows xp ve millattan önceden kalma bir bilgisayar var ama maşallahı var.iyi çalışıyor
                        yakın zamana kadar avira antivir kullanıyordum(kırmızı logonun içinde beyaz şemsiye)
                        bugün bir baktım ki update edilemiyor
                        zaten bir kaç aydı hiç trojan mrojan uyarısı atmıyordu
                        ufaktan kıllanıyordum

her neyse anti viri bilgisayardan kaldıramadım.
                        ancak avast antivirüs diye bir prgoram yükledim
                        bilgisayarı baştan aşağı tarattım
                        taklaşık 250 kadar trojan buldu
                        bunları ne yapayım dedi
                        bende karantinaya alınsın dedim
                        şimdi trojanlar karantinada duruyor
                        bazı sorularım var:

1)bu trojanlar karantinadayken bilgisayara zarar verebilir mi?
                        2)bu trojanların hepsi win 32 vs. gibi önemli dosyalara sızmışlar bunları karantinaya aldıktan sonra bilgisayarda yavaşlama oldu,bununla alakası var mı?
                        3)avast programı demo,yani 30 günlük kullanım veriyor.bunu kullandıktan sonra tekrar avast yükleyebilir miyim?ya da bana ne tavsiye edersiniz(peşin not:virüs programına para vermem )
                        4)bu karantinaya alınan trojan sızmış win 32 gibi dosyaları silsem bilgisayar hepten çöker mi?
                        5)başlangıçta donatılar kısmına gelince '' iiiii '' şeklinde bir klasör var,bilgisayarı her kapattığımda siliyorum,bakıyorum yine var.virüs bu mu?
                        buysa avast bunu niye bulmuyor?
                        6)bilgisayarımın ne kadar ömrü kalmış
                        1)Verir
                        2)Var
                        3)AVG Free http://free.avg.com/tr-tr/homepage
                        4)Çöker , Evet
                        5)Evet
                        6)En kısa zamanda format at.Ömrü her geçen gün azalıyor ..
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1)Verir
                          2)Var
                          3)AVG Free http://free.avg.com/tr-tr/homepage
                          4)Çöker , Evet
                          5)Evet
                          6)En kısa zamanda format at.Ömrü her geçen gün azalıyor ..
                          bilgsiyardan iiii dosyası silindi
                          karantinadaki soyalar hala duruyor
                          dün bilgisayarla oturdum konuştum (hoparlörden konuştu makina)
                          bana sıkıntı olmadığını,bu şekilde de devam edebileceğini,ötenazi ya da format istemediğini gerekçeleriyle anlattı
                          bende kendi haline bırakıyorum
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Lisanlı ürünlerin linklerini ve isteklerini paylaşmak kanunen yasaktır..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Laptobumun maksimum ekran çözünürlüğü 1200x800. Windows 8'i sorunsuz kurup kullanabilir miyim?
                              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Benim eski laptopun anakart yanmıştı, onun içindeki dosyaları falan kurtarabilirmiyim?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X