Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş Hocamıza Mektuplar Yazdık, Teslim Ettik... | Şenol Hoca "Devam" Dedi!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Hocam,

Sen bize Faroz'u, Arafilboy'u,Sotka'yı,Boztepe'yi ve o eski efsane günleri hatırlatan yegane varlıksın.
    Sana çok ihtiyacımız var.Kimin yanlışı varsa söyle lütfen.Emin ol ki bu taraftar arkanda olacaktır.Yaşadığımız malum süreç,kimin dost kimin düşman olduğunu bize göstermiştir.Sonuna kadar arkandayız hocam.
    İdmanocağı'ndan Osman Burma'nın torunu olan ben,anılarınızla büyüdük Trabzon sokaklarında.Daha anlatılacak çok şey var hocam.
    Sevgilerle....

İlker Yazıcıoğlu-Ankara
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Sevgili Şenol Güneş Hocam,

Senin gibi biz de haksızlıklar adil olmayan futbol ortamından soğuduk. koskoca 1 yılın emeği elimizden çalındı hatta şampiyonluğumuzun elimizden alınması bu seneyi de etkiledi kadromuzdaki futbolculardan gidenler oldu, çok sıkışık bir fikstürde maçlar oynamak zorunda kaldık. Eğer geçen sene şike yapılmamış olsaydı play off denen düzen ortaya çıkmaz 3 günde 1 maç yapmak zorunda kalmazdık. yine de bu kadar olumsuzluğa rağmen ligi 3 bitirmiş olmamız başarıdır. Şenol hocam televizyonlarda verdiğin demeçleri , basın toplantıları röportajları takip etmeye çalışıyorum ve söylediğin her kelimeye harfi harfine katılmamak elimizde değil. ne yazık ki güçlülerin ( ki güçlerini paradan alıyorlar ) hukukunun hakim olduğu şu ortamda pes etmek üzere olduğunun farkındayız. ne yazık ki ne kadar başarılı olursak olalım ne kadar emek verirsek verelim bu futbol ortamında şampiyon olmamız imkansız 82 puan aldığımız geçen sezon bile saha dışı faktörlerle elimizden zorla alındı. Türkiye futbol liginin adı digitürk futbol ligi dir. yayıncı kuruluşun para kazanması için sadece sonucu belli tiyatro oynanmaktadır biz de sonucu hersene belli bu tiyatro oyununu seyretmekten sıkıldık herkesin rolünün belli olduğu yerde senaryo dışına çıkıp kötülerin kazandığı bu masalda iyilerin kazandığı iyi masalları efsaneleri yazmaya çalışmaktan yorulduk hele bu sene futboldan iğrenme noktasına geldik. şike yaptığı bariz bir takımı düşürmemek adına ne taklalar atıldığına şahit olduk. medya nın ne kadar yanlı olduğu bir kez daha kanıtlandı. ama Şenol hocam sende bırakırsan biz kimi örnek alıp seyredeceğiz. kim kötülüklere haksızlıklara karşı mücadele edecek kim kapkaranlık futbol ortamında güneş gibi parlayıp etrafa ışık saçıp doğru yolu gösterecek. Şenol hocam Türk futbolunun sana ihtiyacı var. Trabzonsporu bırakman demek yalnızca Trabzonsporu değil Türk hatta dünya futbolunu da öksüz bırakman demektir. Hocam bu kirli ortamdan bile geçen sene şampiyonluğu kazandık bu sene de 3 olduk o bilge kişiliğinle eminim bu iğrenç futbol ortamında kötülerle nasıl başa çıkacağımızın bir yolunu bulabilirsin. biz sana güveniyoruz hocam ve sonuna kadar arkandayız. bizi yalnız bırakma

Ercan Kalay
      ISTANBUL ama bize her yer trabzon

Yorum

• Trabzonspor'un Efsanesine;

Ne yazacağımı, hangi kelimeleri kullanacağımı bilemiyorum hocam , kelimeler düğümleniyor boğazımda titriyorum ve ağlıyorum..
        Ben kendimi yazacağım size hocam yaşadıklarımı, hissettiklerimi hatta tüm taraftar gibi verdiğimiz mücadeleyi yazacağım umarım okuma fırsatı bulursunuz.
        Benim annem Galatasaray'lı babam Fenerbahçe'lidir ama maç dahi izlemezler. Okulda arkadaşlarımın çoğu hep İstanbul takımlarının taraftarıydı, bende Beşiktaş taraftarıydım ama futbolcularını sorsalar birinin adını dahi söyleyemezdim.. Babamla konuşabildiğimiz tek konu sizdiniz hocam, babamla birtek sizi konuşabiliyor sadece sizinle ilgili sohbet edebiliyorduk zira başka hiçbir konuda anlaşamaz ve iki kelime dahi edemeyiz çünkü iki yabancıyız... Bana bir efsane anlattı dedi ki adı Şenol Güneş! Onun gibi bir kaleci daha gelmez gelmedi Türkiye'ye.. Bırakmadı takımını bıraksada geriye döndü çok büyük futbolcuydu çok.. Araştırdım bulduğum tüm videoları , yazıları okudum, hakkınızda herşeyi öğrenmek istedim öğrendim, bundan sonra Trabzonspor'luyum dedim. Trabzonspor taraftarı olarak izlediğim ilk maç ise Trabzonspor - Lille maçıydı..
        Ben hayatta tuttuğu tüm dalların kırıldığı bir insanım hocam, güvendiğim,sevdiğim ve kaybetmek istemediğim herşeyi herkesi kaybetmiş bir insanım, artık yaşamak istemiyorum diyecek kadar acı yaşamış , yılmış , yıldırılmış biriydim. Nasıl tutundum hayata? Sizinle hocam inanın ki sizinle.. Sizi her televizyon başında gördüğümde babam deyip içim titrer , söylediğiniz her kelimede gözlerim dolar ağlarım, sahi insan hiç tanımadığı ve kan bağı olmayan birini bu kadar sevip babam diyebilir mi? Sevdim hocam hiç baba sevgisini tatmamış biri olarak sizinle tanışmadığım halde o sevgiyi sizinle tattım. Trabzonspor - Galatasaray maçından sonra basın toplantısında 'içim yanıyor içim, ençok benim hakkım yenildi' demiştiniz videoyu tekrar tekrar izleyip bir gece boyunca ağladım çünkü sizinle birlikte içim yandı siz belki gözyaşınızı kalbinize akıttınız ben ise sizinde gözyaşınızı dışa vurdum hocam.. Beşiktaş maçından sonra futbolculara sarılışınız bir babanın evlatlarına sarılışıydı adeta, gülüyordunuz mutluydunuz benim hiç yaşamadığım birşeydi gözlerimi kapatıp kendimi orada size sarılırken hayal ettim sizinle güldüm sizinle mutlu oldum kalbim öyle hızlı atıyordu ki sanki yerinden çıkacaktı.. Ben sizinle tekrar mücadele etmeyi öğrendim çünkü... Dik duruş , şeref , onur , gurur , kısacası siz herşeysiniz ve ben bunları sizinle öğrendim, sevinci mutluluğu.. Ve siz olmasaydınız belki de yolundan sapmış biriydim. Her gece başımı yastığa koyduğumda ilk sizin için dua ediyor, Rabbim Şenol hocamın yani babamın yüzündeki gülücüğü eksik etme onu başımızdan eksik etme diyorum. Sizinle tanışıp elinizi öpmenin hayalini kuruyor, hatta önünüzde diz çöküp bizi bırakma diye yalvarmak istiyorum.. Abartmıyorum çünkü ben yüreği kocaman olan bu yüce insanı çok ama çok seviyorum, bana anlatılan efsaneyi, bana Trabzonspor'u sevdiren bilge kişiyi çok seviyorum.Siz benim sadece babam değil hayal kahramanımın yeryüzünde ki canlı halisiniz hatta hayal kahramanımdan bile daha kahramansınız komutansınız, bende her Trabzonspor taraftarı gibi o komutanın bir askeriyim.. Her türlü pislik dönen parayla yönetilen bu düzenin içinde onurumuzla mücadele ediyoruz yalnız değilsiniz.. Bıktım , yoruldum , enerjim bitti dediniz soruyorum size bir baba evlatlarını savaşın ortasında nasıl yalnız bırakır? Bizleri çakalların önüne yalnız başımıza atamazsınız! Başımızda komutanımız, babamız olmadan bizler nasıl savaşacağız? Hangi inançla davamızın peşinden koşacağız? Bir baba evladına sarıldığında tüm yorgunluğunu unuturmuş... Sarıl bize baba ne olur bizi yalnız bırakma! Bizi bu kötü düzende tek başımıza bırakıp çakallara yem etme! Gün birlikte mücadele edip kötülüklerin üstesinden gelme günüdür, biz inanıyoruz Şenol GÜNEŞ'imizle karanlığı aydınlatacağız!
        Şimdi elinizi o güzel yüreğinizin üzerine koyup vicdanınızın sesini dinleyin, bir baba olarak göreviniz evlatlarınızı yalnız bırakmamaktır. Bizi o sevgi dolu kucağınızdan, güzel gülümsemenizden, doğru yolu gösteren öğütlerinizden, davamızın peşinde koştuğumuz inancımızdan mahrum etmeyin. Elini uzat baba , elini uzat ki gücümüzü birleştirip yıkalım karanlık düzeni, sakın bırakma bizi emin ol bırakırsan ne inancımız kalacak geri ne de davamız, gidersen eğer bizde bırakıp bitireceğiz bordo-mavi masalını.

Saygılarımla
        Sercan Aslan - Zonguldak
        #7 Óscar René Cardozo Marin
        #28 Abdul Majeed Waris
        #8 Mehmet Ekici
        #11 Kévin Constant

Yorum

• Hocam hocaların Şahı bak burda binlerce benim gbi Şampiyonluk görmemiş genç var ümidimiz varsa sebebi güneşimizin olmasıdır... Batmayacak br Güneş... Bizim sevdamız başkadır Hocam Bizim ki memleket sevdası değil TRABZONSPOR sevdası. ölene kadar bizmle bu sevda öldükten sonra Kıyamete kadar neslimizle gidecek bir sevda... Bizi Güneşşiz bırakma hocam bu zor zamanımızda... Saygılar Ellerinden öperim hocam (DADASH)
          (dadash) Hayat BORDO MAVi_İ

Yorum

• Saygideger Senol Hocam...
            Su an yasanan surec eminim en cok sizi yipratmistir. Haliyle aklinizdan biraz ara vermek,dinlenmek geciyor olabilir. Ancak, hepimizin umit ettigi sekilde hakkin er yada gec yerini bulacagina,gecen yil kazandiginiz kupanin gelecegine inancimiz tam. Siz birakip giderseniz kupa gelince sevincimiz buruk olur. Hatta sahsen benim sevincim olmaz. Parasi olanlarin saltanat surdugu,haksizlik ve cirkeflikle kupa kazandiklari bu gunlerde onlara karsi DUR diyecek,sesimizi kamuoyuna duyuracak sizin gibi ONURLU kisilere Trabzonumuzun ihtiyaci var.Birkac namussuz yuzunden sizin gibi esi bulunmaz bir kisiligi kaybetmek isteyecegimiz en son seydir.Taraftar arasindada size atip tutan,kufreden...vs. Kisilerede sakin aldirmayin HOcam.Onlari yaptiklari ayiplarini elbet farkedecekler.
            Siz bizim GUNESimizsiniz.Sizsiz bizim Dunyamiz,Bizim Trabzonumuz karanliga gomulur.Buda onursuz kisilerin ekmegine yag surmekten baska bisey olmaz.
            Sizden istegimiz,sonuna kadar takimin basinda kalmaniz ve su andan tezi yok FIRTINA takimi kurmanizdir.Bu firtina sahalardan namussuzlari supurup atsin.
            Yarinlar sizin gibi ONURLU ve NAMUSLU insanlara kalsin...
            Saygilarimla...
            Baris OZTURK
            Rusya
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor!

Yorum

• Şenol Öğretmenim

19 yaşındayım .İnanın şu mektubu yazarken hüngür hüngür ağlıyorum Tutamıyorum , doluyum öğretmenim.
              Tıpkı 2010 senesinde Türkiye kupasını aldığımızdaki gibi ,İnter galibiyeti gibi ,belki de Eskişehir maçı sonrası gibi ...

Canımız yandı hocam , senin gibi !
              Biz şerefli mücadele ettikçe onlar daha da şerefsizleşti,biz düzeltirken onlar daha da dağıttı .O kadar haksızlık yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor ki hocam ; bıraksak mı artık diyorum meydanı onlara ama sonra Trabzonspor geliyor aklıma.Güçlüklerle mücadelesi geliyor,şampiyonluklara koyduğu ambargolar , dik duruşu , paraya karşılık emeğin savaşını verdiği geliyor .

Şenol Hocam çok kez haksızlığa uğradın ve uğratıldık.Bunları biliyoruz ve arkandayız.Senin gücün kalmadığında güç olarak yanında biz olacağız.Asla yanlız hissetme kendini , Trabzonspor taraftarı yanında ...

Üzerimizdeki ölü toprağı atıp , şampiyonluklara tekrar ambargo koyma zamanı .Tek yumruk olup gemide yer almalıyız ve O GEMİNİN KAPTANI SEN OLMALISIN .Kaptan gemiyi en son terkeder derler ya işte o gemiyi kimse terk etmeyecek .O gemide herkes duracak , ne olursa olsun ...

Adalet yerini er yada geç bulacak .Geçen sene Trabzonspor'u şampiyon yaptığın için teşekkür ederim hocam.Seni o kadar seviyorum ki

Seninleyiz Efsane ! Bizi bırakma ...

Berat Akçay / İstanbul

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Bu kulüp son 1 senede çok büyük badireler atlattı. Senin gidişini, hele ki böyle bir dönemde kaldıramaz. Trabzonspor benim, bizim değil senin ve bir avuç arkadaşının eseri. Eserine sahip çık. Bırakırsan bu yükü, kimse kaldıramaz. Allah yardımcın olsun.

Erhan Can-Trabzon
                En son brushfield tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 21:53.
                TRABZONSPOR
                Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
                Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
                ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• Tek tek okudum mektuplarınızı. Yüreğinizin güzelliği satırlara yansımış.
                  Meğer yazı sanatını iyi kullanan ne çok arkadaşımız varmış.
                  bordomavi@bordomavi.net'e de bayağı mektup mesajı geliyor. Şenol hocamıza iyi bir süpriz olacak.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• Arkadaşlar isim soyisim ve şehirlerinizi yazmayı unutmayın.
                    Trabzonspor √
                    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                    İki Renk ve Asalet √
                    BordoMavi.Net √

Yorum

• ŞENOL HOCAM,

Ben TRABZON u hiç görmemiş, gurbetçi bir neferim. İnsan görmeden de sevebiliyor adaletsizliğin kol gezdiği güzel yurdumda sensiz bir TRABZON başarısızlık ve silik bir şehir olarak ülke sahnesinden silinecektir. zalimlere adaletsizlere karşı seninle yürümek boynumuzun borcudur. değil 25 milyon milyar olsalar inancımıza karşı her zaman acizler.
                      HOCAM, gitmesi gereken biri varsa size 2. sınıf futbolcuları bulan yönetimdir. 3 kağıtçı menejerlerle iş yapan yöneticilerimizdir. Siz isteyin yerine getirmeyen yönetimi biz indirelim. Siz bu camianın efsanelerinin en önde gelenisiniz. Gücünüzün farkına varın ve her zaman durduğunuz gibi DİK durun. Gurbetteki bu yürek ve daha milyonlarca yürek sizden bunu bekler.

kerim ALBAYRAK ANKARA/BURSA

Yorum

• sizin bu renkler için anlamınız, bu renklere aşık bizlerin kalbindeki yeriniz bir başka hocam.. bu milyonlarca taraftarın duaları seninle hocam.. daha görecek çok GÜNEŞli günlerimiz var..lütfen bırakmayın hocam..
                        Musatafa ERDÖL/Karabük

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tek tek okudum mektuplarınızı. Yüreğinizin güzelliği satırlara yansımış.
                          Meğer yazı sanatını iyi kullanan ne çok arkadaşımız varmış.
                          bordomavi@bordomavi.net'e de bayağı mektup mesajı geliyor. Şenol hocamıza iyi bir süpriz olacak.
                          Böyle güzel bir şeye öncülük ettiğiniz için çok ama çok teşekkür ediyorum. Hocamız herşeyin en iyisini hakediyor, ne yazık ki Trabzon bölgesinden spor yazarları hocamız için ağır yazılar yazmış ve Cevat Kol abimizde o kişilere twitterından ateş püskürmüş hocayı yıldıran yoran kişiler bunlardır demiştir..
                          Sizin başlattığınız bu güzel organizasyon umarım hocamıza moral ve destek olacaktır. Hepimiz kalbimizin en dibinden gelen hislerimizi döküyoruz yazılarımıza.. İnanıyorum hocamız babamız bunları okuduğunda birkez daha güç toplayacaktır.. Birkez daha teşekkür ediyorum sizlere.
                          #7 Óscar René Cardozo Marin
                          #28 Abdul Majeed Waris
                          #8 Mehmet Ekici
                          #11 Kévin Constant

Yorum

• Değerli Şenol Hocam;
                            Sen değilmisin bu takımın tüm yükünü kalede başlayıp bu zamana kadar yağmur çamur demeden çeken eğer bu zamandan sonra takımı kimlere bırakıp hele bizim gibi cefakar seyirciyi kimlere bırakıp gideceksin.İçin rahat olacak mı?Bizi kimlere bırakacaksın sen bu takımın ilaçısın eğer tek yetkili olarak takım başında olmanı bizleri bırakmanı istemiyorum.Senden başka bu takımı zirveye taşıyacak bir hocanın olmadığı hele İstanbul kurtlarına tek ayakta duran kişi olarak her zaman yanındayız.Eleştirilere açık olman nerde yanlış yapıldığını ve arka planları bizlerden daha iyi bilensin hayatın hep engellerle uğraşmak oldu artık bu engenleri aşmak zamanı geldi ŞANLI TRABZONSPORUMU inşallah en kısa zamanda layık olduğu ŞAMPİYONLUĞU senin önderliğinde hep beraber yaşamak istiyoruz.Onun için tek yumruk olarak masaya vurma zamanı çoktan geldi.Haydi ŞENOL HOCAM bizleri yanlız bırakma.RABBİM Yar ve Yardımcımı olsun.
                            Saygılarımla,
                            Durmuş ŞENER / İSTANBUL
                            En son ofludurmuş tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 22:06.
                            Birgün herkez fenerli olabilir ama geri kalan 364 ´de TRABZONSPORLU!!!

Yorum

• Duruşun,içimizi ferhlatan cümlelerin,her seferinde bize fanatikliği değil taraftarlığı hatırlatan mesajlarrın,rakiplerin futbolcusu dahil teknik adamlarına gösterdiğin saygı ve kısacası koskoca Trabzonspor camiasının lideri, önderi ve inşallah başkanı olacak sizlerin önünüzde saygı ile eğiliyorum.

Ali Turhal

Rami Eyüp İstanbul
                              En son Ali Turhal tarafından düzenlendi; 18.05.2012, 22:09.
                              TEMİZE ÇIKTIKÇA KİRLENİR İNSAN

Yorum

• Ben de yazdım ve göndereceğim
                                Entropi İyidir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X