Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haberin kaynağı nedir acaba ?
    Trabzonspor Basketbol Kulübü facebook sayfası

Yorum

• Butun güzel haberler aynı anda geliyor

Hadi inşallah kapanmaz klüp

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Kulübün kapanmayacağı netleşti, bakalım bu sponsor olayı nasıl sonuçlanacak.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

...........................
          Alıntı:
          Trabzonspor Basketbol Kulübü
          Son dakika: Yarınki YK Toplantısına yüksek katılım olması bekleniyor. MP YK Başkanı ve aynı zamanda Basketbol Kulübü bşk yrd. olan Muharrem Usta'da toplantıya katılıyor. Sürpriz bir şekilde MP sponsorluğu gelebilir.

bir sponsor ayni anda iki lig takimina sponsor olabilir mi???
          en azindan isim yönünden.
          mp galatasaray---mp trabzonspor
          „Choose a lazy person to do a hard job.
          Because a lazy person will find an easy way to do it.“
          BILL GATES

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alıntı:
            Trabzonspor Basketbol Kulübü
            Son dakika: Yarınki YK Toplantısına yüksek katılım olması bekleniyor. MP YK Başkanı ve aynı zamanda Basketbol Kulübü bşk yrd. olan Muharrem Usta'da toplantıya katılıyor. Sürpriz bir şekilde MP sponsorluğu gelebilir.

bir sponsor ayni anda iki lig takimina sponsor olabilir mi???
            en azindan isim yönünden.
            mp galatasaray---mp trabzonspor
            Ülker farklı isimlerde hepsine sponsor oluyordu
            Aynı ad bir sorun yaratmazsa neden olmasın.

Yorum

• Doğan Hakyemez ve başkan Yıldırım Demirören bugün görüştü. Yönetim Kurulu onayı sonrasında BJK erkek takımı menajeri olarak göreve başlıyor.
              1

Yorum

• Aynı ligde aynı sponsor iki kulübe sponsor olamaz. Medical Park Galatasaray'ın sponsoru olacak. Trabzonspor'a bakalım kim sponsor olacak?
                Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                You'll Never Walk Alone...
                https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynı ligde aynı sponsor iki kulübe sponsor olamaz. Medical Park Galatasaray'ın sponsoru olacak. Trabzonspor'a bakalım kim sponsor olacak?
                  Olabilir olmasında yasal olarak hiçbir sıkıntı yok.

Bu arada Doğan Hakyemez Beşiktaş'a gitmiş, şimdi Beşiktaş düşünsün.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Olabilir olmasında yasal olarak hiçbir sıkıntı yok.

Bu arada Doğan Hakyemez Beşiktaş'a gitmiş, şimdi Beşiktaş düşünsün.
                    yandı hakikaten Beşiktaş Murat bu arada İsmail abi haber yaptı, bütçeyi artırarak devam ediyoruz ama bazı yöneticiler Yücel platin'i istememişler...

Yorum

• Galiba hakkınaki iddialardan dolayı istemiyorlar.

Bu arada tek temennim gerçekçi hedef ve bütçe ile yola çıkılır.

Açıkçası bu bütçe arttırıldı lafından korkuyorum ben.

Yücel Platin olmuyorsa Ahmet Kandemir de olmaz o zaman, geriye bir tek Cem Akdağ kalıyor.

Bu arada yerli oyuncu portföyü de git gide daralıyor, elimizi çabuk tutmamız lazım.
                      En son Murat' tarafından düzenlendi; 05.07.2011, 22:05.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yandı hakikaten Beşiktaş Murat bu arada İsmail abi haber yaptı, bütçeyi artırarak devam ediyoruz ama bazı yöneticiler Yücel platin'i istememişler...
                        Hangi yöneticiler kabul etmemiş merak ettim?

Her halde şöyle düşünüyorlar:

"100 bin lira veriyorum, istediğimi getiririm".

Basketbol aklı yerlerde sürünüyor.

Sadece geçen hafta sonu basında çıkan Yücel Platin haberlerini ve altındaki yorumları okusalar ne kadar uygun bir ismi yakaladıklarını görürlerdi. Ama nerede... basketbol aklı?

*

Doğan Hakyemez hakkında...

İyisiyle kötüsüyle geride kaldı.

Yaptıkları yapamadıklarını anlatacak değilim. Tek çekincem şu: Şu anda takımda basketbolla alakası olan kimse yok. Doğan Hakyemez o boşluğu dolduruyordu, hem de fazlasıyla.

Para artırmaları şu aşamada bir şey ifade etmiyor. Çünkü elit oyuncular getiremedikten sonra yabancı oyuncu bütçesi üç aşağı beş yukarı aynı. Fark yaratansa yerli oyuncular. Boşta kalmış yıldız yerli oyuncu da yok.

Kısacası bütçe artırmak pek anlamlı değil.
                        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 05.07.2011, 22:12.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bütçe 1.5 trilyon olacak, 2 sponsorla görüşmeler devam ediyor, Koç olarak Yücel Platin ismi kabul görmedi. Ya Cem Akdağ ya da Halil Üner olacak. Ben Cem Akdağ'ı istiyorum..

Bir de sponsor da olursa; 1.5 trilyon + sponsor mu olacak?

Yorum

• Kongre, toplantı, sponsor, bütçe... Her neyse... Bir önce belirlenmeli!

Koç bulunmalı ve takım oluşturulmalı.

Geç kalıyoruz.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kongre, toplantı, sponsor, bütçe... Her neyse... Bir önce belirlenmeli!

Koç bulunmalı ve takım oluşturulmalı.

Geç kalıyoruz.
                              geç kaldık bile Oğuz, ben bu hafta en azından bir coach seçimi beklerdim ....bir de en çok merak ettiğim şey Dodo ile dostane bir şekilde mi ayrıldık? sürekli karşı karşıya geleceğiz çünkü....

Yorum

• TB2L ile Beko arasında epey fark var. Oyun düzenleri, sertlik vs.

Kadroyu sıfırdan kuracağımız gerçeğiyle karşı karşıyayız. Bu aşamada büyük paralara yerli oyuncu getirmemiz zor görünüyor. Beko takımları kadrolarında, sezonu oturarak geçirmiş oyuncuların takibinde olabiliriz, gayet doğal.

Bir de gözden uzak, TB2L'de geçen sezonu verimli geçiren, Beko tecrübesi olan oyuncuları da düşünebiliriz.

Mesela...

Hakan EROL (SF - 1983 - 200) Vestel'de ortalama 29 dakika sahada kalmış. İyi yüzdeyle oynamış. Zaten her zaman iyi bir tamamlayıcı olmuştu.

Enver EKMEN (PF/C - 1983 - 206) Son yıllarda İTÜ'de şans buldu. TB2L dönemini verimli geçirdi, bu sene iki kez izleme fırsatım da oldu. İlk günlerini hatırladığım için gelişimini, daha doğrusu olgunluğunu gözlemledim. Uzun pozisyonunda kenardan gelip süre alabilecek bir oyuncu.

Gençlerden ise;

Daha önce de forumda paylaşmıştım. Nusret YILDIRIM (PF - 1989 - 200). İstanbulspor'da oynadı. Altyapılarda çalışkanlığıyla ön plana çıkmıştı. Hadi'den doğan boşluk için uygun bir aday bence.

Bir de Beykoz'un gardı Erkan İNAN (PG/SG - 1989 - 192). Banvit tarafından getirilmişti. Ama asıl patlamayı bu yıl yaşadı. Genç ve potansiyelli bir oyuncu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim