Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Umut Bulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• isaac'i gördük den sonra hacettepe macinda onun oynamasini istereim

Yorum

• Bir insanı körü körüne eleştirmek bu olsa gerek...

Umut Karadenizspor'a verilmeli sözü bence herşeyi açıklıyor..

Bazı arkadaşların art niyetli olduklarına inanıyorum...
      En son Murat' tarafından düzenlendi; 10.11.2008, 22:23.

Yorum

• Aslında fena oyuncu değil ama son zamanlarda çok kötü; umarım düzelir.

Yorum

• Valla azim hırs devride kapanır gibi oldu artık...

Gökhan'ın raket gibi ayağı varken Umutun ayağına çarpan top 10 metre one kacıyor...

He Gökhanda 3 metre önünden giden topa müdahele etmezken Umut'ta 20 metre pres yapıyor...

İkisinden biri tam kıvamına gelmedi...

Ama bence ne olursa olsun GökhanEn azından bulduğunu atıyor...

Ama yedek klübesi Umut'u hırslandıracaktır..Buda ayrı mevzu...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Gökhan'ın ayağını da raket gibi yaptınız ya .
            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gökhan'ın ayağını da raket gibi yaptınız ya .
              Olanı söylemiş olmayalım

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Umut sana büyük takım macerası yeter artık hadi dön ankara'ya seni gece kondu özlemiştir.
                Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• Acilen ankaracüne satılmalı klüp zor durumda bizde yerine "Forvet Oyuncusu" Almalıyız.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Umut'un hırsını Gökhanın boşvermiş tavrına tercih ederim
                    evet bende ozaman Gokhani Yattaranin bosvermis tavrina tercih ederim, yani bu demek oluyorki Yattara kulubeye, Umut Gokhan ilk onbire........Yattara Gokhan'dan dahada isteksiz...

Gokhanin sorunu belli, formsuz, istedigini yapamiyor su aralar, ama Yattaraninki apacik cani istememesi....
                    Bazi APTAL kafalara gore 4. buyuk olamadik, ama herzaman TEK ve en BUYUK olarak kaldik!!!!

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Umut'un hırsını Gökhanın boşvermiş tavrına tercih ederim
                      hay ağzına sağlık.
                      taktım ben de bu gökhana. sanki Trabzonspor çiftlik.
                      Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Valla azim hırs devride kapanır gibi oldu artık...

Gökhan'ın raket gibi ayağı varken Umutun ayağına çarpan top 10 metre one kacıyor...

He Gökhanda 3 metre önünden giden topa müdahele etmezken Umut'ta 20 metre pres yapıyor...

İkisinden biri tam kıvamına gelmedi...

Ama bence ne olursa olsun GökhanEn azından bulduğunu atıyor...

Ama yedek klübesi Umut'u hırslandıracaktır..Buda ayrı mevzu...
                        gökhan hem koşmuyor hemde o raket gibi ayağını kullanmıyor.
                        gs maçında girdiği 3 tane net pozisyonun en az birinde gösterseydi o ayaklarını rezil olmazdık.
                        Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Umut kendini kanıtlamak zorunda hissediyor. O yüzden çalımlara giriyor, çalım atabildiğini, şut çekebildiğini ispat etmeye çalışıyor. Halbuki basit oynadığı zaman çok daha faydalı.

Peki Umut'un neden kendini kanıtlamaya ihtiyacı var bunu hiç sordunuz mu kendinize? Trabzonsporlu Umut neden daima kendini bu taraftara ispat etmeye çalışıyor ve bu noktada taraftarın rolü nedir? Alın size tez konusu
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Umut kendini kanıtlamak zorunda hissediyor. O yüzden çalımlara giriyor, çalım atabildiğini, şut çekebildiğini ispat etmeye çalışıyor. Halbuki basit oynadığı zaman çok daha faydalı.

Peki Umut'un neden kendini kanıtlamaya ihtiyacı var bunu hiç sordunuz mu kendinize? Trabzonsporlu Umut neden daima kendini bu taraftara ispat etmeye çalışıyor ve bu noktada taraftarın rolü nedir? Alın size tez konusu
                            Hocam bence Umut'u iyi bir futbolcu olarak gostermen icin bu kadar caba harcaman bile adamin seviyesinin bir belirtisidir. Kagit uzerinde Umut'u oynatmak mantikli olabilir ama pratikte fazla bir faydasini goremiyorum. Herkezin dedigi tek birsey var hirsli mucadeleci futbolcu. Tamam o zaman niye Ayman'i gonderdik koysaydik forvete adam durmadan kosuyor pres yapiyordu arada birde sansina gol atiyordu, yani anlayacagin Umut'tan fazla bir farki yok.

Yorum

• Umut'u gören görüyor benim bir çaba sarfetmeme gerek yok ki

Yani cevap vermek istiyorum da söyleyecek bir şey bulamıyorum yahu. Ben Umut'un sadece pres yaptığını düşünmüyorum. Ayman'ı değil forvete Trabzon'a bile koymam ben. Ayman madem o kadar koşuyordu Hüseyin'in yerini alsaydı önce

Ama yine de şansına 50 tane gol attığı zaman forvete koymayı düşünebilirim
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• Hayde Umut Bulut bu gün senden'de patlama bekliyorum. Sana sonuna kadar güvenenlerden biriyim ben.
                                TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

Yükleniyor...
                                X