isaac'i gördük den sonra hacettepe macinda onun oynamasini istereim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Umut Bulut
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
Valla azim hırs devride kapanır gibi oldu artık...
Gökhan'ın raket gibi ayağı varken Umutun ayağına çarpan top 10 metre one kacıyor...
He Gökhanda 3 metre önünden giden topa müdahele etmezken Umut'ta 20 metre pres yapıyor...
İkisinden biri tam kıvamına gelmedi...
Ama bence ne olursa olsun GökhanEn azından bulduğunu atıyor...
Ama yedek klübesi Umut'u hırslandıracaktır..Buda ayrı mevzu...
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan'ın ayağını da raket gibi yaptınız ya.
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'un hırsını Gökhanın boşvermiş tavrına tercih ederim
Gokhanin sorunu belli, formsuz, istedigini yapamiyor su aralar, ama Yattaraninki apacik cani istememesi....Bazi APTAL kafalara gore 4. buyuk olamadik, ama herzaman TEK ve en BUYUK olarak kaldik!!!!
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut'un hırsını Gökhanın boşvermiş tavrına tercih ederim
taktım ben de bu gökhana. sanki Trabzonspor çiftlik.Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla azim hırs devride kapanır gibi oldu artık...
Gökhan'ın raket gibi ayağı varken Umutun ayağına çarpan top 10 metre one kacıyor...
He Gökhanda 3 metre önünden giden topa müdahele etmezken Umut'ta 20 metre pres yapıyor...
İkisinden biri tam kıvamına gelmedi...
Ama bence ne olursa olsun GökhanEn azından bulduğunu atıyor...
Ama yedek klübesi Umut'u hırslandıracaktır..Buda ayrı mevzu...ayağını kullanmıyor.
gs maçında girdiği 3 tane net pozisyonun en az birinde gösterseydi o ayaklarını rezil olmazdık.Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
Umut kendini kanıtlamak zorunda hissediyor. O yüzden çalımlara giriyor, çalım atabildiğini, şut çekebildiğini ispat etmeye çalışıyor. Halbuki basit oynadığı zaman çok daha faydalı.
Peki Umut'un neden kendini kanıtlamaya ihtiyacı var bunu hiç sordunuz mu kendinize? Trabzonsporlu Umut neden daima kendini bu taraftara ispat etmeye çalışıyor ve bu noktada taraftarın rolü nedir? Alın size tez konusuSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut kendini kanıtlamak zorunda hissediyor. O yüzden çalımlara giriyor, çalım atabildiğini, şut çekebildiğini ispat etmeye çalışıyor. Halbuki basit oynadığı zaman çok daha faydalı.
Peki Umut'un neden kendini kanıtlamaya ihtiyacı var bunu hiç sordunuz mu kendinize? Trabzonsporlu Umut neden daima kendini bu taraftara ispat etmeye çalışıyor ve bu noktada taraftarın rolü nedir? Alın size tez konusu
Yorum
-
Umut'u gören görüyor benim bir çaba sarfetmeme gerek yok ki
Yani cevap vermek istiyorum da söyleyecek bir şey bulamıyorum yahu. Ben Umut'un sadece pres yaptığını düşünmüyorum. Ayman'ı değil forvete Trabzon'a bile koymam ben. Ayman madem o kadar koşuyordu Hüseyin'in yerini alsaydı önce
Ama yine de şansına 50 tane gol attığı zaman forvete koymayı düşünebilirimSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
Yorum