Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tayfun Cora

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak AYSUN tarafından gönderildi
    ILK ÖNCELIKLE BENCE TÜRKIYENIN ENIYI DEFANS OYUNCULARINDAN BIRISIN DÜN AKSAMKI MAÇTA OYNAYAMAMAN BÜYÜK TALIHSIZLIK BENCE EMRAHLA KIYASLANAMASSIN SENI DAHA YETENEKLI BULUYORUM ASLINA BAKARSAN ÇOK TATLISIN ÇOK HOSSUN ITIRAF EDIYORUM SENI ÇOK SEVIYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM SANA NASIL ULASABILIRIM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUN

yaw burasi forum [img]smileys/smiley1.gif[/img]... itiraf.com degil ki... tayfun hakkindaki futbol yeteneklerinden bahsediyoruz,bilgin olsun..
    NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

ILK ÖNCELIKLE BENCE TÜRKIYENIN ENIYI DEFANS OYUNCULARINDAN BIRISIN DÜN AKSAMKI MAÇTA OYNAYAMAMAN BÜYÜK TALIHSIZLIK BENCE EMRAHLA KIYASLANAMASSIN SENI DAHA YETENEKLI BULUYORUM ASLINA BAKARSAN ÇOK TATLISIN ÇOK HOSSUN ITIRAF EDIYORUM SENI ÇOK SEVIYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM SANA NASIL ULASABILIRIM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUN

yuuuhhh artiiiiiik...[img]smileys/smiley36.gif[/img]
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi

yuuuhhh artiiiiiik...[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Aysuncum bence askini kalbine gömmelisin.Bu sitede ancak onun futbolcu kimligi ile ilgili yorumlar yapmanda fayda var.Ha asigim diyorsan buradan ulasamazsin...
        Bu arada sana kötü bir haber.Tayfun sözlü.Yakinda nisanlanacak.Çokta mutlu,gel sen bu sevdadan vazgeç
        Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
        Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

dinamo kiev ilk macindaki mucadelesi beni acaip ama acip sevindirmisti ben hayatimda oyle mucadele gormemistim sastim kalmistim helal olsun tayfun helal olsun sana buyuk cok buyuk bir futbolcu olacaksin!
          İnsan ol evlat!

Yorum

kendidni biraz daha gelistirmelisin
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

kardes dogrumu söylüyosun ya sözlü mü tayfun cidden?nerden biliyosun hem[img]smileys/smiley11.gif[/img]

Yorum

kardes dogrumu söylüyosun ya sözlü mü tayfun cidden?nerden biliyosun hem[img]smileys/smiley11.gif[/img]

esra sözlü doyorsa sözlüdür[img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley1.gif[/img]

bosver Trabzonsporda 21 futbolcu daha var[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

kardis tesellin için saolasin mutlu oldugunu nerden biliyomus yaf[img]smileys/smiley19.gif[/img]

mutluysa tayfun biyerlerine kina yaksin[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

arkadas hem tayfun benim akrabam.öyle bisey olsaydi duyardim hem ne olursa olsun asla ondan vazgeçmiycem[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

arkadas hem tayfun benim akrabam.öyle bisey olsaydi duyardim hem ne olursa olsun asla ondan vazgeçmiycem[img]smileys/smiley17.gif[/img]

sende o zaman ona Asik oldugunu söyle olsun bitsin...
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

bence cok iyi bir defans oyunucusu gelecekde ilk 11 bako oynayacak bir izim a milli takimdada[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        FIRTINA61

Yorum

tayfun cora gelecegin en yildiz futbolcularindan biridir abicim..itirazi olan katilmayan warmi?[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Aysuncum,burada bu tip yazilari yazmana gerek yok.Sadece futbol tekniginden falan bahset bence...
                            Özel hayati ile ilgili seyleri kendisinden ögrenebilirsin.Hem kendin söylüyorsun akrabam diye.Sorularinin cevabini bu sekilde alabilirsin...
                            Sözlü oldugunu yakin çevresi biliyor.Ha illede yazi seklinde birsey istiyorsan Trabzonspor Dergisinde (sayisini hatirlamiyorum) Tayfun Cora röportajinda istedigin cevaplari bulabilirsin...

Diger arkadaslara gelince alay edecek birsey göremiyorum bu durumda.Arkadasimiz sitede yeni.Bu topicte bunlari sormasi ya da yazmasi gayet dogal.Üzerine gitmeye gerek yok,yeterince üzülmüs zaten...
                            Biri olmazsa digeri mantigini(!)lütfen kullanmayin.Tayfun sözlü ise bekarlardan birini seçersin demekte hiç hos degil!Herkesin duygulari var,bunlara taraftar ve futbolcularda dahil...
                            Sevgiler...

Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                            Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

aysuncugum yok canim bir itirazimiz... sana katiliyorum ... cok iyi bir oyuncumuz...[img]smileys/smiley32.gif[/img]umarim ilerde onu dahaiyi yerlerdegörürüz..sakin böyle dedigim icin trabzonsprorun iyi bir takim olmadigini düsündügümüsanmayin...Umarim Milli Takimada girer ilerde

kendisini cok severim...[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                              En Büyük ALLAH!!! Fenere YALLAH!!! Kartali GEC!!! TRABZONU SEC!!! EN BÜYÜK TRABZONSPOR BASKA BÜYÜK YOOK!!!:o))))

¤ « (#) ? ...]-[@|\\/|§Î¥ë... ? (#) » ¤

Yorum

yani A Milli Takima ...[img]smileys/smiley2.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                                En Büyük ALLAH!!! Fenere YALLAH!!! Kartali GEC!!! TRABZONU SEC!!! EN BÜYÜK TRABZONSPOR BASKA BÜYÜK YOOK!!!:o))))

¤ « (#) ? ...]-[@|\\/|§Î¥ë... ? (#) » ¤

Yorum

Yükleniyor...
                                X