Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tayfun Cora

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Böyl efendi böyle yüregi ile oynayan futbolcular çok ender bulunur.

Tayfun Cora insallah sakatliktan sonra çok daha basarili olacak.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Bu aksam Tolga'nin yerine oyuna girdi ve hiç mevkisini yadirgamadi, bocalamadi, maasallah. Hazir asker... Gençler, gelecegimiz...
      <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

İlk olarak kadirsa_2000 tarafından gönderildi
        Bu aksam Tolga'nin yerine oyuna girdi ve hiç mevkisini yadirgamadi, bocalamadi, maasallah. Hazir asker... Gençler, gelecegimiz...

aynen katiliyorum.....
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

bencede tolganin yoklugunu aratmayacak.eski formunu yakalar insallah.
          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Teknigi Emrah kadar iyi degil; ama çok hirsli ve yasi çok genç.Üstelik sadece sag kanatta degil,defansin göbeginde hatta ve hatta ön libero mevkiinde bile oynayabilecek bir yetenek.Bu sezon çok daha iyi olacagina inaniyorum.

Yorum

İlk olarak Tandogan tarafından gönderildi
              Teknigi Emrah kadar iyi degil; ama çok hirsli ve yasi çok genç.Üstelik sadece sag kanatta degil,defansin göbeginde hatta ve hatta ön libero mevkiinde bile oynayabilecek bir yetenek.Bu sezon çok daha iyi olacagina inaniyorum.

Tayfun bu takima çok lazim bir topçu. Ileri çikislari ve paslari Hüseyinden iyi . Bu aksam ondan çok sey bekliyorum... Çok begeniyorum tayfun'u.. Geçen sezon sakatlanmasaydi defansizn degismezi olurdu. Simdi hem sakatligi hemde takim içindeki rakiplerini geride birakmak için savasmak zorunda ..

Yorum

bugün coook calisti....[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

eski formundan cok uzak
                  ANTI ISTANBUL

Yorum

Fizik olarak çok iyi bir futbolcu,saglam,kuvvetli ve kalipli.Teknigi zayif,ama defans adaminda fizik teknikten daha önemli.

Trabzonspor dergisinde bir röportajini okumustum,çok mantikli ve entellektüel cevaplar vermisti.Mentalitesi de zamanla çok iyi olacaktir bence.
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

tayfun seni çok begeniyorum futbolunuda...wala yakisikli çocuksun hosumada gidiyosun..bence fizigin çok düzgün..geçen maçta kale çizgisinden kurtardigin top süperdi.ya warya ben sana asigim galiba.çünkü seni görünce çok heyecenlaniyorum ayni zamanda hemserimsin bende trabzonluyum..istersen görüsebiliriz.korkma begenirsinben sana hastayim zaten

Yorum

İlk olarak AYSUN tarafından gönderildi
                        tayfun seni çok begeniyorum futbolunuda...wala yakisikli çocuksun hosumada gidiyosun..bence fizigin çok düzgün..geçen maçta kale çizgisinden kurtardigin top süperdi.ya warya ben sana asigim galiba.çünkü seni görünce çok heyecenlaniyorum ayni zamanda hemserimsin bende trabzonluyum..istersen görüsebiliriz.korkma begenirsinben sana hastayim zaten

[img]smileys/smiley36.gif[/img]Arkadasim Burda yazdiklarin Tayfuna Iletilmiyo.. burda sadece futbolcular tartisiliyo.. sen en iiisi tribün bölümünde ''Bmn Fanatik Bayan Grubu'' Topici Gez..
                        Sadece \'\' 5 \'\'

Yorum

İlk olarak Erhan|TS tarafından gönderildi

İlk olarak AYSUN tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley36.gif[/img]Arkadasim Burda yazdiklarin Tayfuna Iletilmiyo.. burda sadece futbolcular tartisiliyo.. sen en iiisi tribün bölümünde ''Bmn Fanatik Bayan Grubu'' Topici Gez..

Tayfun hayranida cikti yandik valla [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Gercekten ben cok begeniyorum Emrahin onunde ortasahada basarili olur yeterki sans verilsin..
                          Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

geçen sene bjk yi 3-0 yenigimiz maçtan sonraki antremana gittik..ziya hocayi bekliyoduk bisey konusmak için,,yanimizda da bisürü usak var liseli...tayfun çikti arabayla,son ses müslüm dinliyo[img]smileys/smiley4.gif[/img],liseliler durdurular arabayi basladilar konusmaya,tayfun çok mütevazi,,onlari kirmadi 10 dk muhabbet etti çocuklarla..sonra tel no sunu istediler,onu da verdi...bu mütevaziligi çok hosuma gitti.

bu arada futbolunu da çok begeniyorum,karsilastirma yapiyomusum gibi bi yanilgiya kapilmayin ama tarzi puyol a benziyo..çok savasçi..

saygilar...
                            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

İlk olarak admin tarafından gönderildi

Tayfun Cora ile ilgili tüm yorumlar bu ba?lykta...

Yorum

ILK ÖNCELIKLE BENCE TÜRKIYENIN ENIYI DEFANS OYUNCULARINDAN BIRISIN DÜN AKSAMKI MAÇTA OYNAYAMAMAN BÜYÜK TALIHSIZLIK BENCE EMRAHLA KIYASLANAMASSIN SENI DAHA YETENEKLI BULUYORUM ASLINA BAKARSAN ÇOK TATLISIN ÇOK HOSSUN ITIRAF EDIYORUM SENI ÇOK SEVIYORUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM SANA NASIL ULASABILIRIM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUN

Yorum

Yükleniyor...
                                X