Tam Versiyonu Görüntüle : Chat Yapanlar
kuzey_lee
11-06-2004, 16:47
arkadaslar aranizda chat yapan varmi??
varsa undernet serverinda trabzonspor kanalina ugrasinlar..oralardayiz
pek yakidan su sohbet oalyiunida açsakda hep berabere toplaniyp adma gibitanissak
kuzey_lee
11-06-2004, 19:00
dedigim gibi undernet serverinde trabzonspor kanalina gelirseniz orada tanisiriz..
atminini biri geldi..bizim usaklardan biri anladi hemen nasil biri oldugunu..kimdir bu salak dedi :) )
AtalaY_BuğrA
11-06-2004, 19:47
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
Ula oglum ne istiysin ha osmanimdan sen !!!!
kuzey_lee
11-06-2004, 19:47
ben isim vermedim bak sen bile biliyosun
bana arkadasini söyle sana kim oldugunu söyleyeyim demisler...
fazla söze ne hacet.beni hiç tanimayan bir adamin ilk cümlesi salak oluyor.bu çapsizin arkadasi da övünüyor bununla...
kuzey_lee
11-06-2004, 19:50
olum adam gelecegi gören birisi..adamsarrafi olmus :) :)
Berk Akçay
11-06-2004, 19:51
oyy gidi chat daha girmem valla isimde olmaz chat len
Magnolia
11-06-2004, 21:14
oyy gidi chat daha girmem valla isimde olmaz chat len
Chat kurbanisin galibasmileys/smiley1.gif
AtalaY_BuğrA
11-06-2004, 21:52
Ula fatih isin güçün chat forum azicik dersine bak olum yarin kalirsan mat sinavindan ben sana sorarim smileys/smiley36.gif
Internetle ilk tanistigimda bazen yapiyordum ama uzun zamandir chat yapmiyorum.
Yapanlara tavsiyem ;
Çok muhabbet etmek istiyorsaniz kiz nicki ile girin chat'e. Erkek nicklerine hiç measj atilmiyor. MUHAHAHAsmileys/smiley36.gif
Vallaha ben katilmiyorum Kaya adamindan adamina deyisir smileys/smiley17.gifsmileys/smiley4.gif
Chat konusunda tecrübeliyim :) 5, 6 senedir chat yaparim. Artik eskisi gibi olmasa da girerim chate yinede. irc.superonline.com serverinin Trabzon kanalinda yetkiliydim bir süre Istanbulda bulusmalar yapardik girgir samata efsane olmustu Trabzon kanali. Muhbabbet harikaydi. Daha sonra server'de problem çikti ve kanal dagildi. Simdi ordaki muhabbet BMN'de var.
Bu arada Fatih fazla chat yapma gözlerin bozulur.. smileys/smiley2.gifEdited by: Emorfo
kuzey_lee
12-06-2004, 10:38
ati olum mat sinavindan çiktim simdi..
27 aliyorumm..hoca kazik sordu..herkes 2. soruyu yapti baska soru yapan yok smileys/smiley1.gif
chat konusuna gelince zaman geçirmek için çok iyi bisey ama zarari çok
Magnolia
12-06-2004, 10:41
Chat çok gereksiz,zaman kaybi bence!
Samimi veya gerçekten tanidiginiz bir arkadas ile olabilir...
Helede "yok nerden,adin ne" diyen soranlara sinir oluyorum...
Nerdenmi biliyorumsmileys/smiley1.gif
Bir defa erkek nicki ile samimi arkadasimi tavlayip kendime asik etmistimsmileys/smiley17.gif.Ay valla çok zevkliydismileys/smiley17.gifEdited by: Magnolia
Chat bos zamanlari gereksiz harcama yeridir. vakit ölüdürme yeri ancak fazlasi zararli oluyor. öcelikli bir konu gibi zamanimizin çogunu almaya basliyor. chatte öle isletme olaylari çok oluyor. mirc artik eskisi gibi degil. millet icq msn'ye tasindi.
web kamerami da aldim artik görüntülü chat yapiyorum mikron vs geçen kelkitliyle iyi bir sohbet ettik. kamera ve mikrofon olayi ile chat baya iyi oluyor. yazmak derdin kutuluyoruz..
ben size katilmiyorum beyler chat dogru kulanildiginda çok yayarlidir Deyisik kültür ve insanlaral tanitip fikir ve kültür alisverisinde bulunur Hee ama Chate kizbulmaya kizlaral konusmak için girerseni ozman fuzurlu olur zaten bizim türek erkeklerinini %80 nin amaci bu ama benc einslarla taniip muhabet etmek güzel tabi civigini çikarmamak lazim bence mesela Bordomabi net in sohbet odasi ola ben hepinizi daha iyi daha yakindan taniorim hepimiz birbirimizi daha yakinda tanirinz bu yonden becne yararli göriyorum ama dedim gibi Civigini çikarmamak lazim
Magnolia
12-06-2004, 11:12
Ya yalanmi söylüyor,gerçekmi nerden bilecem?
Al iste örnek sana ; ben erkek nicki ile arkadasimi islettim.Hiç farketmedi bile.
Eeee chat güzel birseymi yani?
kuzey_lee
12-06-2004, 11:17
güzel tabi bak agzinla diyosun..islettim baya zevkliydi..
zevk veren hersey güzeldir..örn:raki
:)) iyide ben chatte arkadaslarimla konuyorum her önüme gelenle deyil cahte vakit geçirmek için girersen sarmaz ama gerçekden sohbet için girersen ozaman sarar
:)) valal bende 6 senedir Chat ederim :P
beyler bi de wap sitesi yapsak hic fene olmaz diyom .siz ne diyonuz.
fenerin cimbomun var. bizim ne eksigimiz var. yonetici grubuna burdan
iletiyorum. saygilar
aydingursoy
12-05-2005, 08:31
MILLET NERELERE TAKILIYORSUNUZ...
avrupa çevresi ile chat (gurbetçi türklerle) muhabet etmek istiyorasaniz DOSTMAIL.COM a girin istediginizi bulursunuzsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
aradaslar chat sayafasi açildi forumun en altina online kulanicilarin yerinin altinda giris yapabilirsiniz
Beytullah
12-05-2005, 10:16
len nerde diyodum bende daha yeni gördümsmileys/smiley4.gif
mircemal
12-05-2005, 12:17
undernetin sikici ortamina girmek istemeyenler için yeni irc serverimiz hazir
Edited by: tigin
Crazy_OfLu61_
12-05-2005, 22:23
En kisa zamanda ranizdayim..
$FIRTINA61$
13-05-2005, 10:21
BMNN SOHBET YERIEN HEP BAKIYOM HEP BOSsmileys/smiley19.gif
çisemusta
14-05-2005, 11:52
dedigin chat sitesi ney
Gargamel
15-05-2005, 17:06
aradaslar chat sayafasi açildi forumun en altina online kulanicilarin yerinin altinda giris yapabilirsiniz nerde ya ben göremedimsmileys/smiley9.gif
Selim Aydın
19-05-2005, 10:44
chate hic girmezdim ama madem bmn'nin caht odasi var oraya girerim
çisemusta
19-05-2005, 13:52
bmn nin chat odasina hiç kimse girmiyosmileys/smiley19.gif
Gargamel
04-07-2005, 12:50
arkadaslar bmn adina undernet serverinda bi kanal acmayi dusunuyorus 3 5 arkadas sizce de gusel olmasmi support olmak isteyen arkadaslar beni bulsunlar hep buralardayim..smileys/smiley36.gif
BMN chat odasina giren olursa oarada chat yapilir.
baska yerlerde ugrasamam.
agahozlu
04-07-2005, 14:01
BMN chat odasina giren olursa oarada chat yapilir.
baska yerlerde ugrasamam..katiliyorum Tserhan kardes
ya chat bundan 4 sene öncesinde çok güzeldi ...muhabbet sariyodu.hatta bi kizla tanistim giresunlu nisantasindandi.tel nomu verdim aradi..konustuk trabzona gittim...kiz bana chat i yasakladi..neyse dedim tabi kizim neyim oluyon da yasakliyon filan.istanbula geldim.bulusalim dedi.tabi bulusma yeri MAÇKA parkinda cafe küçükçiftlik di .neyse yaninda bi arkadasini getirdi.her seye zipliyo bu arkadasi.bende dayanamadim kalktim gittim.ama kiz güzeldi..
artik yapmiyom.millet biseylerini çikardi artik.tipki su an arkamda oturan iki kizin yaptigi gibi..
Dogrusunu soylemek gerekirse rahat 6 yillik chat gecmisim var siteleri bilmeden once chat yapardim Ama Sonra KüfürLer Vs. Bunaltti biraktim Ama Zurna.net e Takiliyorum bordomavi kanali actim Rahat rahat geLeni ignore Ediyorum smileys/smiley36.gif
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.