Tam Versiyonu Görüntüle : yaz geldi ne yapiyoruz ?
Efrasiyab
10-06-2004, 12:41
evet herkes yazin ne yapacagini yazsin buraya
valla ben 20 temmuz gibi kutsal topraklara gidiyorum (amcamin dugunu var ) heralde 10-15 gun kalirim sonrada ÖSS maratonu basliyo agustosun ortalarinda dersanestart dugune kadar kusadasindayim deniz-kum-gunes hesaaabiismileys/smiley4.gif
Harun-61
10-06-2004, 13:02
kutsal tprak yazinca dedim, HAcca mi gidiyorsun smileys/smiley9.gif
biz gurbetdekilerde 4 gözle vatana gelecegimiz günü beklyioruz !!!
PsYcHo_LaZ61
10-06-2004, 14:03
ben eger öss yi kazanamazsam yazin agustos gibi askerlik islerini halletmek için trabzona gidecemsmileys/smiley19.gif
yaz okulu olmazsa yazin tadimi olurmussmileys/smiley36.gifsmileys/smiley4.gif
Trabzon ve Rize'deyim. Boyuna balik tutuyorum. Masallah.
Punisher-61
10-06-2004, 16:09
Ben bu yaz Trabzondayim
Suan izmirdeyim...yeni sezona burada hazirlaniyomsmileys/smiley17.gifyeni siteye biraz geç katilmamin nedeni de busmileys/smiley2.gif
Magnolia
10-06-2004, 17:45
Hayatimda ilk defa Trabzon'u bu kadar çok özledim...
Ilk defa Boztepe'ye gidicem ya süperrrsmileys/smiley1.gif
Punisher-61
10-06-2004, 18:06
Beni Trabzonda arayan olursa ya GANITADA yada BOZTEPEDE bulur...
ona göre Gözlüklü olan bensmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley16.gif
Burhan61
10-06-2004, 18:18
ben bu yaz yine gümüshane-kelkit'e gitmeyi düsünüyorum. zaman henüz netlesmedi. ordan trabzon'a da geçerim. insallah o günlerde bir maçimiz olurda avni akerde maç izleme rüyam gerçek olur.
Istanbulda kaldik gibi gözüküyor.
Daha yeni geldim Trabzondan yaa...
grandiose
10-06-2004, 18:30
oh bea.. ne ala.. millet yaldir yaldir memlekete akiyo yine.. ben ise istanbulda potansiyel amelelige devam.. bu sene de çalisiyoruz.. memlekete selamlar...
her zamanki gibi çalisiyoruz.smileys/smiley5.gif
Bu senede her sene oldugu gibi memlekete gitmem zor görünüyor. Agustos ayi göründü mü herseyi bir tarafa atar yine giderim biliyorum smileys/smiley1.gif
Millet gelince görüselim ona göre.smileys/smiley2.gif
AtalaY_BuğrA
10-06-2004, 21:25
vallahi sinavlar biter bitmez bi yazlik sefasi deniz günes kizlar filan havaii tarzi smileys/smiley36.gif Ön eleme maçlari baslar baslamaz da dogru trabzonaaa
kelkitli29
10-06-2004, 22:48
ben bu yaz yine gümüshane-kelkit'e gitmeyi düsünüyorum. zaman henüz netlesmedi. ordan trabzon'a da geçerim. insallah o günlerde bir maçimiz olurda avni akerde maç izleme rüyam gerçek olur.
uyy burhan abi.smileys/smiley18.gifben bu senede gidemiyorum kelkitime. Insallah 2005 de gidecegim.
bu yaz ingiltereden sülalenin bir kismi bize gelecek. 3 hafat sonra. onlala hasir nesir olurum.
tatilde allah izin verirse trabzondayim temmuz sonu özledigim yerler ganita boztepe ve faroz dogdugum yer faroz büyüdügüm yer fatih mah arkadaslar hep ariyor ne zaman geleceksin diye ben gelince meydandaki kizlar 1 hafta ortalikta olmuyorlar alayini tanirim saka meydan uzun sokaktayim aksamlari çömlekçi
kuzey_lee
11-06-2004, 17:35
kimle gidecen boztepeye??
19 haziran öglen trabzona giderim insallah..4 temmuzda geri gelicem istanbula..16 temmuz gibi izmire gidicem...23 temmuzda geri dönerim istanbula..agustos 5 antalyaya gitmeyi düsünüyorum..14 ünde tekrar istanbula dönerim..22 si gibi tekrar trabzona giderim..1 ekime kadar da dönmem
yav usaklar nereye yazgeldi oray gidelim burayi sel ali götürüyor alöööööö :)
Magnolia
11-06-2004, 21:16
kimle gidecen boztepeye??
19 haziran öglen trabzona giderim insallah..4 temmuzda geri gelicem istanbula..16 temmuz gibi izmire gidicem...23 temmuzda geri dönerim istanbula..agustos 5 antalyaya gitmeyi düsünüyorum..14 ünde tekrar istanbula dönerim..22 si gibi tekrar trabzona giderim..1 ekime kadar da dönmem
Ailemle gidicem Fatih...Istersen gelde amcam indirsin seni Boztepe'densmileys/smiley1.gifYuvarlanarak tabismileys/smiley17.gif
kuzey_lee
12-06-2004, 10:46
ne indiriyo amcan ?
kolay mi erdogdulu birini oyle indirmek..
amcan olmeyi bayilmak zannediyo heralde
Usaklar 7-8 ogustosta of senliklerine bekelerim herekzi bir sürü sanatçilargelcek Volkankonak-Kazim koyuncu-ibrahim can-sümer özgü- ve birsürüdaha sanatçilar gecesalikler 2 gün sürecek gecey kadar eylenmek var :)
Magnolia
12-06-2004, 11:27
ne indiriyo amcan ?
Ha hay.Sen Erdogdulu isen bizde Kuruçesme'liyiz...
kuzey_lee
12-06-2004, 11:28
ne indiriyo amcan ?
Ha hay.Sen Erdogdulu isen bizde Kuruçesme'liyiz...
sen daha trabzonu bilmiyosun..kuruçesme erdogduya bagli zaten :) :) :)
ayrica benim kuruçesmede de sözüm geçer..biliyosun bizim durak ...
Magnolia
12-06-2004, 11:31
Erdogdu , Kuruçesme'ye bagli diye biliyordum ben.
Durak Baskani benim tanidigim unuttunmusmileys/smiley1.gif
Bugün benimle ugrasma Fatih. Çook mutluyum çoooooookk..
Edited by: Magnolia
kuzey_lee
12-06-2004, 11:33
hayirdir yoksaaaaa...anladin sen anladinnn
AtalaY_BuğrA
12-06-2004, 16:55
Sinavlar bittti TATIL zamani 18 haziran da kaçarim bekle beni deniz günes kum kizlar smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
bugun karadenizde havalar açti en sonunda ohhbee...... yarin denizegidiyorum siz ne yaparsaniz yapin:)
tsakrep61
12-06-2004, 21:45
yazin iniyom ganitaya yakiom bi sigara gecede arsinde deniz sefasi insallah temmuz 1 trabzondayim ahh ahh burnumda tutuyo serefsizim
artik plan yapmiyorum ben her gün bir seyler yapiyorum yaza bagli degilim smileys/smiley1.gif
agahozlu
04-07-2005, 12:10
vallahi her az oldugu gibi bu yazda trabzona gidecegim var mi bizim oralar gibisi.birde ayarlamisim isimi s.ligi maçlarina göre.ohh.ilk turu geçeriz insallah.sonra 1 -2 hafta içinde diger ön eleme maçina giderim.birde lig maçi denk gelirse agustosun sonuna kadar onada giderim.su an temmuzun sonunu iple çekiyorum.safak 27 gün.insallah agustos2-3 aksamida bayram yeri olacak trabzon hayde.istanbul yaniyor zaten trabzonda bir de deniz var.atladinmida tekneye haline diyecek yok.eziklerde istanbulda pissinlersmileys/smiley36.gif
Crazy_OfLu61_
05-07-2005, 09:35
Biz gene istanbuldayiz bize çalismaktan baska bise yok.
Ayrica BMN Istanbul en kisa zamanda toplanalim...
seyyahali
05-07-2005, 09:42
ben çalisiyorum izmirdeyim gelen olursa kapim her zaman açik
Crazy_OfLu61_
05-07-2005, 10:02
Ali abi ya sen gel ya ben geleyim smileys/smiley1.gif
$FIRTINA61$
05-07-2005, 11:27
izine gidiyorumsmileys/smiley2.gif
sametaydin
05-07-2005, 16:35
ben trabzona gidiyorm findik toplamaya. napalim her sene böyle bizim. babam birakmiyo tatile çalistiriyo.smileys/smiley19.gif
SDanışmaz
05-07-2005, 18:44
Bende kafayi yiyorum smileys/smiley11.gif
bobmarley
13-07-2005, 00:23
bu yaz istanbuldaym..öss konusunu halledene kadarda yazlari bulundugum il degismicek büyük bi ihtimalle..belki bi ihtimal adalara gidebilirim denize girmek için..
corleone
13-07-2005, 00:37
çayir biçiyom çayir yaniyom cayir cayir...
Haftada 2 gün yaz okulu,5 gün spor,en az 1 gün ada ya da simdi caddebostan plaji açildi orada(daha denemedim caddebostani)yüzmek,Günde en az yarim saat bmn ve vs vs...
Emir BAYRAK
13-07-2005, 00:52
aLtinoLuga gidiorm...bidaha gelmicem http://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley7.gif
3gün sonra diyarbakir licedeyim, beklerim güneslenmeyesmileys/smiley4.gif
Subayim sezlong kiralayabilirmiyiz orada?Deniz var midur? smileys/smiley17.gif
ohoooo sana olmazmu muratum, deniz yoktur ama baraj vardur uyarmusmileys/smiley4.gif
idare ederuk Subayim.La senin altinda er olmak vardi yan gelir yatardik iyi mi.Tolga yatardim di mi lan rahat rahat? smileys/smiley2.gif
Trabzonsporlular yasadismileys/smiley4.gif
thepatfhinder
14-07-2005, 17:22
neye ki?
ayrica ben bu yaz pismekten baska bi sey yapmiyorumsmileys/smiley5.gif
isteyen varsa hep beraber pisebilirizsmileys/smiley4.gif
14-07-2005, 17:27
yok abi ben licede degilim d.bakir merkez de pismek daha güzel...:)
Ben 3 hafta önce antalya'dan geldim simdi ankara'dayim agustosun sonunda bida gidicem antalyaya. Sonra da Eylül'de kuzenimin dügünü war ondan trabzona gidicem, sonra da ordan uzungöl'e kayicaz bikaç gün smileys/smiley1.gif
#10 Fietra
21-07-2005, 15:48
Mersin Belediye Plajindayimsmileys/smiley1.gif
Mersin Belediye Plajindayimsmileys/smiley1.gif
oooooooooooh be keyfe bak....! Allah bozmasin.
Sicaklik ortalama 46 derece çalisiyoruz.Yandim allah,yandimsmileys/smiley19.gif
Hayirdir kardes, yamacima gelmissin kar yagiyomus ordahttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gif
Ben Tokata gittim biraz orda pistim...Sonra Samsunda Denize girdim...Simdi Trabzonda Aylak Aylak geziyorum...smileys/smiley2.gif
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.