PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!



Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61

Efkan Bahadır
24.05.2008, 14:20
Kato'da sıcak temas 2 korucu şehit

http://image.haber7.com/haber/119203.jpg

Şırnak'ın Cudi Dağı'nda PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlarda teröristlerin bulunduğu alanlar havadan bombardumana tutulurken çatışmalarda 2 korucu şehit oldu.

23 Mayıs 2008 18:00

Şırnak'ın Cudi ve Kato Dağlarında PKK'lı teröristlere yönelik operasyonlar tüm hızıyla sürüyor. Cudi Dağı'nda teröristlerin bulunduğu alanlar havadan ve karadan bomlanırken, dağların tepelerinden yükselen dumanlar şehir merkezlerinden görülüyor. .

Yoğun helikopter hareketliliğin yaşandığı dağın zirvesinde, tespit edilen teröristlerin bulunduğu alanlara özel eğitimli komandolar indirildi. Stratejik bölgelerin tutulduğu bölgede, bugün gün boyu bombalama gerçekleştirilirken, sık sık silah sesleri duyuldu. Dağların zirvelerinden yükselen dumanlar yakın yerleşim birimlerinde de rahatlıklı görüldü.

JAMMER'Lİ ARAÇ SEVKİYATI

Bu arada Şırnak'ta operasyon sürerken, bir yandan da sınır birliklerine sevkiyata devam ediliyor. Şırnak'dan bugün sınır birliklerin bombalı saldırıları önlemek için frenkans karıştırıcı 'jammer'li araçlar gönderildi. Şırnak kent merkezinden geçen araçların Kuzey Irak sınırındaki birliklerde konuşlandırılacakları öğrenildi.

OPERASYONA 500 DEN FAZLA ASKER KATILDI

Beytüşşebap'ta 2 askerin şehit edildiği Kato Dağı'nda önceki gün gece başlatılan operasyon sürüyor. Jandarma Özel Harekat Timleri, özel eğitimli komandolar ve gecici köy korucuların katıldığı operasyonda, dağ daş didik didik aranıyor. Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan art arda havalanan Kobra tipi helikopterler, bu sabahta derin vadilerdeki mağaralara bomba yağdırdı. Oldukça engebeli ve derin vadilerin bulunduğu bölgedeki operasyona 500'den fazla askerin katıldığı belirtildi.

SINIRA ASKERİ SEVKIYAT SÜRÜYOR

Bu arada Türk Silahlı Kuvvetleri operasyonlarını kesintisiz sürdürürken, Irak sınırına bugünde askeri sevkiyat yapıldı. Cizre Tank Taburu'ndan askeri tırlarla çıkarılan 6 tank ve 5 zırhlı personel taşıyıcı Silopi İlçesi'ndeki sınır birliklerine gönderildi. Yoğun güvenlik önlemlerin alındığı konvoyda, mühimmat taşıyan üstleri brandayla kaplı sivil kamyonların da bulunması dikkat çekti.

Bugünkü çatışmalarda 2 korucu şehit olurken 2 korucu da yaralandı.

Efkan Bahadır
24.05.2008, 14:20
Komando taburuna roketli saldırı

http://image.haber7.com/haber/85988.jpg

Cudi Dağı'ndaKİ Milli Jandarma Komando Taburu'na PKK'lı teröristler roketatarla saldırdı. 3 asker yaralandı. Yaklaşık 30 dakika süren bir çatışma yaşandı.

24 Mayıs 2008 12:49

Şırnak'ın Cudi Dağı eteklerinde bulunan Milli Jandarma Komando Taburu'na dün saat 22.00 sıralarında bir grup PKK'lı terörist roketlerle saldırdı. Yaklaşık 700 metre uzaklıktan yapılan roketli saldırıda kimlikleri açıklanmayan 3 asker yaralandı.

1 saat süren çatışma sonunda teröristlerin bulunduğu bölge ağır silahlarla ateş altına alındı.

Ayrıca yine bölge tank ve havan toplarıyla ateş altında tutuldu. Çatışmanın ilk dakikalarından itibaren bölgeye 4 Sikorsky helikopteriyle, Şırnak'taki 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda konuşlu Jandarma Özel Harekat timleri sevk edildi. Ancak, sayıları tespit edilemeyen teröristler takviye kuvvetin gelmesiyle birlikte gece karanlığından yararlanarak kaçtı. Yaralı askerler Tümen Komutanlığı'ndaki Askeri Hastaneye kaldırıldı. Komando Taburu'na roketli saldırı yapan PKK'lı teröristlerin kayıpları konusunda açıklama yapılmadı.

Bölgede hava destekli operasyonlar sürerken Cudi Dağı'na çok sayıda özel eğitimli komandolar sevkedildi.

(Hürriyet)

Emirhan Makul
24.05.2008, 14:50
Dağlıca'nın komutanı görevden alındı8 askerin kaçırılmasından sonra Youtube'daki ses kaydıyla gündeme gelmişti

24.05.2008 14:23http://www.haberturk.com/2008/05/24/kuturesim/daglicakomutank.jpg Hakkâri Yüksekova’da, PKK’lı teröristlerin Irak sınırındaki Dağlıca’da konuşlu tabura 21 Ekim 2007’de düzenlediği baskın sırasında Dağlıca Tabur Komutanı olarak görev yapan Kurmay Yarbay Onur Dirik, görevinden alınarak daha pasif bir göreve atandı.
Kamuoyunda büyük infial yaratan baskın sırasında teröristler 12 askeri şehit etmiş, 16 asker yaralanmış, 8 askerle irtibat kesilmişti. Teröristler tarafından kaçırılan askerlerin Kuzey Irak’a giden DTP milletvekilleri tarafından teröristlerden teslim alınarak Türkiye’ye getirmesi günlerce tartışma konusu olmuştu.
Dağlıca Tabur Komutanlığı’na geçen yıl getirilen, baskın sonrasında eleştirilerin hedefi haline gelen ve hakkında idari tahkikat başlatılan Yarbay Dirik, dün görevinden alındı. Dirik, Afyonkarahisar’da konuşlu İkmal Komutanlığı’nın Lojistik Şube Müdürlüğü’ne atandı.
Youtube’daki ses kaydı
Dirik, son olarak geçen hafta Youtube’a düşen bir ses kaydı ile gündeme gelmişti. Dirik’e ait olduğu öne sürülen ses kaydında, özetle şu ifadeler yer almıştı:
“Bizim bu olaydaki dehşet hatamızı söyleyeyim mi size? Benim kesinlikle tabur komutanlığından alınmam lazımdı, bu hata üzerine. Ne, biliyor musun? O Ramazan Yüce’nin o telsizin başına konulması. Eğer bu konudaki suçluyu bulma konusunda detaylı bir soruşturma yapılsaydı ben belki kurtarırdım paçayı. Çünkü hakikaten eğiliyordum bu konu üzerine. Ama birileri paçayı kurtaramazdı, kesin. O kadar gelişmiş sistemimiz yok daha.
Geliyor da tamam da kardeşim, hadi tespit edemedin, onu anladık. Ne yapayım edemedim yani, ‘uğraştım ama edemedim’. Lan etmene gerek yok ki, herif diyor zaten. İkinci bölükten gidin alın herifi. Kendi eliyle size ‘Ben PKK’lıyım’ diyor. ‘Ben örgüt propagandası yapmaktan, şundan bundan şu şu tarihler arası Diyarbakır, bilmem ne cezaevinde yattım’ diyor. Kâğıdını bir çıkarıyorsun 8.5 ay yatmış herif yani. Biz bu herifi teröristlerin dinlendiği telsize koyuyoruz. ”
Milliyet

Mustafa K. Demirbaş
26.05.2008, 09:25
Van'ın Muradiye ilçesinde tutuklu taşıyan minibüsün bir araçla çarpışması sonucu, iki uzman çavuş şehit oldu, 7 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Muradiye'den Erciş ilçesindeki cezaevine tutuklu taşıyan Suat Bilici yönetimindeki 65 LC 601 plakalı minibüs, karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 65 DK 439 plakalı kamyonet ile Karahan mevkinde çarpıştı.

Kazada, uzman çavuşlar Tuncay Ateş ile Gökhan İşler şehit oldu. Minibüste bulunan tutuklu Murat Bakan, avukat İdris Sağlam, adliye katibi Ferdi Alkoç, astsubay Mehmet Tarlacı ile erler Fatih Asrak, Durmuş Aldır ve sürücü Suat Bilici yaralandı.

Yaralılar, Van'daki hastanelere sevk edildi.



Haber Kaynağı: http://internethaber.com/images/news_source/3.jpg

Faik Yılmaz
26.05.2008, 09:34
İran Türkiye ' den kaçan 10 kişilik gruba operasyon düzenlemiş. 9 tanesi öldürülmüş... Ölenlerden 5 tanesi kadınmış......

1 teröristte kandil dağında bomba eğitimi alırken bombanın elinde patlaması sonucu gebermiş.....

Uzunoğlu
26.05.2008, 09:40
Bu ülkede şehit haberleri bitmez!!!

Mustafa K. Demirbaş
01.06.2008, 14:47
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde acı haber geldi. PKK terör örgütünün hain tuzağına yine şehit verdik.
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde mayına basan bir asker şehit oldu, bir asker de yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesindeki terörle mücadeleye ilişkin duyuruya göre, Hakkari'nin Yüksekova ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçlerince dün saat 15.00 sıralarında yapılan arama ve tarama faaliyetinde, terör örgütü mensuplarınca tuzaklanmış mayına basma sonucu, bir güvenlik görevlisi şehit oldu, bir güvenlik görevlisi yaralandı.
internethaber.com

Emirhan Makul
01.06.2008, 14:51
Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin Allah.

Cem Balcı
01.06.2008, 14:52
vatan sağolsun;başımız sağolsun...

vurgun_kiz_61
01.06.2008, 16:53
http://www.internethaber.com/images/news/58573.jpg
Şehide en acı veda
01 Haziran 2008 Pazar 16:36
PKK terör örgütü üyeleri tarafından atılan el bombası ve açılan ateş sonucu şehit olan uzman çavuş Ömer Doğan'ın cenazesi toprağa verildi.


Bitlis merkeze bağlı Bölükyazı Jandarma Karakoluna bağlı mevziye PKK terör örgütü üyeleri tarafından atılan el bombası ve açılan ateş sonucu şehit olan uzman çavuş Ömer Doğan'ın cenazesi, Hatay'ın Dörtyol ilçesine bağlı Payas beldesinde toprağa verildi.

Tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisinde yaşamını yitiren uzman çavuş Ömer Doğan'ın (27) cenazesi, Dörtyol Devlet Hastanesi morgundan alınarak Payas Şehitliğine getirildi.

Törene, şehit uzman çavuşun ailesi, Hatay Valisi Nusret Miroğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Cengiz Akın, 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Hamza Koçyiğit, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral İsmail Taylan, Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, Hatay Emniyet Müdürü Osman Çapalı, Dörtyol Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Dörtyol Belediye Başkanı Bilgehan Evren, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı İlbaş ile vatandaşlar katıldı.

Tören sırasında, bir ay sonra doğum yapması beklenen şehit Ömer Doğan'ın eşi Sultan Doğan, terörü lanetledi. Sultan Doğan, bir süre sonra fenalaşınca 112 Acil Servis görevlilerince ambulansta kontrol altında tutuldu.

Baba Fahri Doğan da kendisine verilen Türk bayrağını defalarca öperek, ''Vatan sağ olsun'' dedi.

Anne Hatice Doğan, ''Yavrum, bu vatan için canını verdin. Bir ay sonra doğacak yavrunu bile göremeden şehit oldun'' diyerek gözyaşı döktü.

Şehit uzman çavuş Doğan'ın cenazesi, Payas Şehitliği'nde toprağa verildi.

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun...

Fatih BALTA
05.06.2008, 21:13
BİNGÖL'ün Yedisu İlçesi kırsal kesiminde güvenlik güçleriyle bir grup PKK'lı terörist arasında çıkan çatışma manın ardından kaçan teröristlerin kan izlerine rastlanırken, 2'sinin yaralı olduğu belirlendi.

Yedisu İlçesi'nin kırsal kesiminde bir grup PKK'lı teröristin bulunduğunu belirleyen güvenlik güçleri bölgede dün akşam operasyon başlattı. Operasyonda teröristlerle karşılaşan güvenlik güçlerinin `Teslim ol' çağrılarına ateşle karşılık verildi. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle bir süre çatışma çıktı. Karanlıktan yararlanan teröristler kaçarak izlerini kaybettirdi. Bölgede yapılan arama tarama faaliyetinde kan izlerine rastlandı. Güvenlik güçleri, gruptan 2 teröristin yaralandığını belirlerken, bu sabahtan itibaren bölgede hava destekli başlatılan operasyon sürdürülüyor. Bölgeye takviye birlikler gönderilirken, operasyona havadan helikopterler de destek veriyor. PKK'lı teröristlerin kaçış yollarının kesildiği belirtildi.

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Bingolde_catisma__182452_1&tarih=05.06.2008&Newsid=182452&Categoryid=1

Mustafa K. Demirbaş
12.06.2008, 12:09
Hakkari'de Mayın Patladı: 1 Şehit
Hakkari'de mayın patlaması sonucu bir asker şehit oldu.
12 Haziran 2008 / 11:49

Reklam




Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör örgütü PKK üyelerince araziye döşenen mayının patlaması sonucu, 1 asker şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik sürdürdüğü operasyonlar kapsamında, ilçeye bağlı Dağlıca köyü kırsalında arazi arama tarama faaliyeti yapıldı.

ŞEHİT ER'İN KİMLİĞİ BELLİ OLDU
Arazide yaya olarak ilerleyen askerlerden Hasan Tarkan, teröristler tarafından önceden araziye döşenen mayına bastı.

Patlamada, er Tarkan olay yerinde şehit oldu.

Patlamanın ardından bölgede hava ve kara destekli geniş çaplı operasyon başlatıldığı bildirildi.

trabzonunsesi.com

Murat Keçeci
12.06.2008, 12:20
Allah rahmet eylesin başımız sağolsun

Efkan Bahadır
14.06.2008, 23:40
UZUNGÖL'DE BOĞULDU

http://www.haber61.net/images/news/2122.jpg

Askerin cesedine ulaşıldı

14 Haziran 2008 / 23:02

Uzungöl Beldesi'nde bulunan Uzungöl'e düşen askerin cesedi çıkartıldı.

Trabzon'un Çaykara İlçesi'nin Uzungöl Beldesi'nde bulunan karakolda vatani hizmetini yapan Serdar Çakmakçı (24) bugün 18.00 sıralarında arkadaşladıyla top oynarken top göle düştü. Top çıkarmak için göle giren asker kayboldu. Bunun üzerine çevredekiler yardım çağırdı. Rize'den gelen ekibin 3 saatlik çabaları sonucunda Çakmakçı'nın cesedine ulaşıldı.

Olay üzüntü yaratırken cesedin Çakmakçı'nın memleketi Kars'a gönderileceği öğrenildi.

Kaynak: http://www.haber61.net/images/news_source/10.jpg

Mayls
15.06.2008, 10:17
Allah rahmet eylesin, mekani Cennet olsun.

ApoCaN28
15.06.2008, 10:21
Ya bu baştakilere söylenicek söz kalmadı ya ne dielim ne yapalım
Tüm Şehitlerimizin sevdiklerinin başı saolsun
Bizi bu hale getirenlere yazıklar olsun:mad:

macka61
17.06.2008, 01:24
Zap-Şivi bölgesinden başlangıçta 8 kişi ile sınır istikametinde hareket eden PKK/KONGRA-GEL terör örgütü mensupları; sayılarının sınıra 3 Km. kala 21 kişiye ulaştığının tespit edilmesi üzerine, 16 Haziran 2008 günü saat 22:00'den itibaren, sınır hattına yakın bölgede konuşlu ateş destek vasıtalarımız tarafından ateş altına alınmışlardır.

Yapılan atışlar sonucu, Türkiye'ye sızmaya çalışan terörist grubun büyük ölçüde etkisiz hale getirildiği belirlenmiştir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Mustafa K. Demirbaş
18.06.2008, 14:14
Giresunlu Şehidin Evinde Yas
Giresunlu şehit bugün Trabzon'a getirilecek
18 Haziran 2008 / 14:08



Bingöl'ün Yayladere ilçesi dağlık kesiminde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Piyade Onbaşı Dursun Buz, tedavi gördüğü Elazığ Askeri Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Buz'un şehit olduğu haberini alan Giresun'un Bulancak ilçesindeki yakınları şehidini bekliyor.
İlçeye bağlı Karaağaç köyünde oturan Buz ailesinin 4 evladından biri olan ve 1987/2 tertip olarak askere giden Dursun Buz'un tezkeresine de bir ay kaldığı öğrenildi. Anne Memnune Buz, oğlu ile en son bir hafta önce telefonla görüştüğünü belirterek "Operasyona çıkarken hiç haber vermezdi. Acısını duyduk. Allah'ım beni yaktılar, içime ateş düştü. Vatan sağolsun. Allah bana sabırlar versin. Allah'ım teröristlere fırsat verme" diyerek gözyaşı döktü.
Öte yandan şehidin yarın Bulancak ilçesinde yapılacak törenin ardından köyünde toprağa verileceği öğrenildi. Dursun Buz'un cenazesinin Elazığ'dan askeri uçakla bugün öğle saatlerinde Trabzon'a buradan da karayolu ile Giresun'a götürüleceği belirtildi.


Kaynak: http://trabzonunsesi.com/images/news_source/12.jpg

Dursun Kaplan
18.06.2008, 14:20
Başımız sağoLsun..

Mekanı cennet oLsun inş.

AiLesine Rabbim sabır versin...

Murat Keçeci
18.06.2008, 14:23
halkımızın başı sağolsun
Allah yakınlarına sabır versın mekanı cennet olsun

ugur aygun
21.06.2008, 13:24
ALLAH TÜRK Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN J.ER UĞUR AYGÜN Düzce il jandarma komutanlığı EN BÜYÜK TRABZONSPOR GERİSİ YALAN

FatmaÇelik
22.06.2008, 13:52
Bütün Şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine de sabır diliyorum.

Ayşe Aygün
24.06.2008, 13:10
DİYARBAKIR'ın Dicle İlçesi yakınlarında çıkan çatışmada er Erham Çalışkan, şehit oldu.

Vatan sağolsun.Allah ailesine sabır versin.

Mustafa K. Demirbaş
24.06.2008, 13:14
başımız sağolsun

macka61
24.06.2008, 16:25
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Ayşe Aygün
24.06.2008, 21:54
http://img50.imageshack.us/img50/2449/cimg2123ct2.jpg

Mustafa K. Demirbaş
26.06.2008, 22:44
Çaykara'ya Ateş Düştü
Çaykar'a ilçesi nufusuna kayıtlı olan Er Süleyman Altundaş şehit oldu
26 Haziran 2008 / 20:59


Vatani görevini yapan Çaykara İlçesi Yeşilalan Köyü nüfusuna kayıtlı Jandarma Er Süleyman Altunbaş (21) bu sabah saat 9.30 sıralarında Hakkari'de geçici görevle bulunduğu kışlada nöbet esnasında teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu şehit oldu.
Ardahan'da Jandarma Er olarak vatani görevini yaparken PKK ile mücadele kapsamında birliği ile geçici görevle Hakkari'ye giden Süleyman Altunbaş izni esnasında arkadaşlarına ve yakın gördüğü büyüklerine şehit olacağını ifade ederek haklarını helal etmelerini istediği öğrenildi.Şehit Jandarma Er Süleyman Altunbaş'ın cenazesi yarın Cuma namazına müteakip Çaykara Cumhuriyet alanında düzenlenecek törenden sonra Yeşilalan Köyü'ndeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

trabzonunsesi.com

macka61
27.06.2008, 04:18
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun şehidimizin

Mustafa K. Demirbaş
27.06.2008, 12:10
Milletimizin başı sağolsun
http://trabzonspor.org.tr/images/haberpic/logo2.gifHakkari'de nöbet esnasında teröristlerin açtığı taciz ateşi sonucu şehit düşen Çaykara İlçesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Er Süleyman Altunbaş'ın (21) aziz ruhu önünde saygıyla eğiliyoruz. Başta silahlı kuvvetlerimiz olmak üzere ülkemizin başı sağolsun.


http://trabzonspor.org.tr/images/trans.gif
Şehidimizin cenazesi Cuma namazına müteakip Çaykara Cumhuriyet alanında düzenlenecek törenden sonra Yeşilalan Köyü'ndeki aile kabristanlığına defnedilecektir

Trabzonspor.org.tr

TSelif
27.06.2008, 12:11
Başımız sağolsun. Mekanı cennet olsun .

Ayşe Aygün
27.06.2008, 12:13
Başımız sağolsun.Ailesine allah sabır versin.

Ahmet Kuru
27.06.2008, 14:00
Başımız sağolsun... Mevlam Ailesine ve Milletimize sabırlar versin.

Sacit
27.06.2008, 14:50
Uğruna Ölmekse eğer seni yaşatmak, bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem
Gururdur, namustur bayrak ve sancak, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem

Allah sabırlar versin ailesine..

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez

Misina
27.06.2008, 15:01
Çaykaralı Hemşehrimize Allahtan Rahmet Kederli ailesine baş sağlığı diliyorum.

Armağan Dere
27.06.2008, 15:08
ALLAH rahmet eylesin..hemşerimin ailesine sabır diliyorum..

Adil ÖZGÜR
27.06.2008, 16:21
Her delikanlı o çağda vatanı için bayrağındaki renk, inanışındaki kutsallık, ailesindeki terbiye, kanındaki asalet için davul ve zurna çalarak bu mübarek toprağın en ücra köşesine gider görevini yaparken;
**Vakfıkebirli rahmetli Uzman Çavuş Hasan KAPTAN; Onu bir ömür boyunca hafızadan silmek mümkünmü? Eniştem her izinde amcamın kızı eşi ile gelir çay içerdik. O dağdaki P.K.K. terörünü, ben de sokaktakileri karşılaştırır, mücadelesini şöyle anlatırdı; Abi, ben profesyonel bir Türk Askeriyim, ben bir, onlar yüz kişi olsa fark etmez, işimi profesyonelce yapıyorum derdi. Son gidişinde kendisinden istediğim bir çift subay Potlarını bana verirken abi BU POTLARIMA KIYAMIYORUM, BENDEN SANA HEDİYE OLSUN demişti. Kimbilir kaç kez o botları ile P.K.K. ile silah silaha ateş etmişti. Şehit oldu, 3 km den kanas ile tek mermi ile vuruldu. Sakarya'dan Vakfıkebire eşi ile birlikte gittiğimizde Vakfıkebirde öyle bir cenaze görmemiştim. Üç ay sonra onu rüyamda gördüm, bana; ABİ POTLARIMA SAHİP ÇIK demişti. Ne kadar büyük bir laf. Botlarına sahip çıkmak, bir şehitin bot'unu taşımak ve ona sahip çıkamamak, işte her şehit yazısında aklıma o POT geliyor. İşte bu pot'lara sahip çıkmak adına bir kez daha Rahmetli Hasan KAPTAN'ı ve onun manevisindeki tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

İsmail Alkan
28.06.2008, 11:17
Yazacak okadar çok şey varki...
Şehidimize ALLAH'tan rahmet,ailesine sabır Yüce Türk Milletininde başı sağolsun.

Nytre
29.06.2008, 07:09
Mekanlari cennet olsun!.. Vatan size minnettar!

MehmetGÜRSOY61
29.06.2008, 14:09
bütün şehitlerimize alllahtan rahmet mekanları cennet olsun VATAN BÖLÜNMEZ !!!

Efkan Bahadır
02.07.2008, 17:53
YARALI ASKER HAYATINI KAYBETTİ

http://www.haber61.net/images/news/5194.jpg

Bir askerimiz daha şehit oldu

02 Temmuz 2008 / 11:18

Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki patlamada yaralanan Jandarma Er Ali Koç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.


23 Haziranda İslahiye'deki 106. Topçu Alayı'nda meydana gelen patlamada yaralanan Jandarma Er Ali Koç, tedavi gördüğü Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisinde (GATA) kurtarılamadı.

Jandarma Er Koç'un şehit olduğu haberi Kastamonu'nun Cide ilçesinde büyük üzüntüye neden olurken, ailesi gözyaşlarına boğuldu.

Şehit Er Ali Koç'un cenazesinin bugün Cide'ye bağlı Derebağ köyünde düzenlenecek olan askeri tören sonrası toprağa verileceği öğrenildi.

23 Nisan'da İslahiye'deki 106. Topçu Alayı'nda meydana gelen patlamada Topçu Er Oktay Oktar olay yerinde şehit olmuş, yaralanan 14 asker çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştı.

macka61
02.07.2008, 18:30
Allah rahmey eylesin mekanı cennet olsun

TSelif
02.07.2008, 18:32
ALLAH rahmet etsin .

Efkan Bahadır
02.07.2008, 18:34
Şırnak'ta hain tuzak: 1 asker şehit

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/104401.jpg

02 Temmuz 2008 17:41

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında 1 askerin mayın patlaması sonucu şehit oldu. Ailenin en küçüğü olan komando er İsmail, henüz 6 aylık askerdi..

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yetkililer, Beytüşşebap ilçesi kırsalında mayın patlaması sonucu Jandarma Komando Er İsmail Bay'ın şehit olduğunu Tokat'ın Turhal ilçesi Çaylı beldesinde yaşayan ailesine bildirdiler.

Çocuklarının şehit olduğu haberini alan baba Muharrem ile anne Dürdane Bay, üzüntüye boğuldu. Ailenin 3 oğlundan en küçüğü olan şehit İsmail Bay'ın 6 aylık asker olduğu öğrenildi.

Olayı haber alan yakınları ve belde sakinleri şehit ailesine taziye ziyaretinde bulunuyor.
Sağlık ekipleri de Türk Bayrağı asılan şehidin evinin önünde hazır bekletiliyor.

Turhal Garnizon Komutanı Yarbay Tamer Tengiz, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Çaylı Belde Belediye Başkanı Sefer Çakın ve diğer yetkililer, aileye baş sağlığı diledi.

Mayls
02.07.2008, 18:35
Allah rahmet eylesin. Allah razi olsun.

Irak'a girdigimizde böyle haberler duymuyorduk. 'PKK bitiyor' haberleri cikti ama ölüm haberleri durmuyor.

macka61
02.07.2008, 18:59
ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'ndeki Kato Dağı'nda, bastığı mayının patlaması sonucu Jandarma Komando Er İsmail Bay şehit oldu.


Beytüşşebap İlçesi sınırlarındaki Kato Dağı'nda arazi arama tarama faaliyetinde bulunan askerler arasındaki 6 aylık asker Jandarma Komando Er İsmail Bay, bastığı mayının patlaması sonucu şehit oldu.

Jandarma Komando Er İsmail Bay'ın şehit olduğu, haberini alan Tokat'ın Turhal İlçesi'ne bağlı Çaylı Beldesi'nde oturan ailesi gözyaşlarına boğuldu. Baba Muharrem ile anne Dürdane Bay'ı yakınları teskin etmeye çalıştı. Eve Türk bayrağı asıldı. Turhal Garnizon Komutanı Yarbay Tamer Tengiz, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Çaylı Belde Belediye Başkanı Sefer Çakın da aileye başsağlığı diledi.


Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Ahmet Kuru
02.07.2008, 19:00
Allah Rahmet Eylesin..
Mevlam Mekanını cennet eylesin.,Milletimize sabırlar versin..

Mustafa K. Demirbaş
02.07.2008, 20:50
Allah rahmet eylesin başımız sağolsun

Kamil Çakmak
03.07.2008, 12:04
ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'ndeki Kato Dağı'nda, bastığı mayının patlaması sonucu Jandarma Komando Er İsmail Bay şehit oldu.


Beytüşşebap İlçesi sınırlarındaki Kato Dağı'nda arazi arama tarama faaliyetinde bulunan askerler arasındaki 6 aylık asker Jandarma Komando Er İsmail Bay, bastığı mayının patlaması sonucu şehit oldu.

Jandarma Komando Er İsmail Bay'ın şehit olduğu, haberini alan Tokat'ın Turhal İlçesi'ne bağlı Çaylı Beldesi'nde oturan ailesi gözyaşlarına boğuldu. Baba Muharrem ile anne Dürdane Bay'ı yakınları teskin etmeye çalıştı. Eve Türk bayrağı asıldı. Turhal Garnizon Komutanı Yarbay Tamer Tengiz, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Çaylı Belde Belediye Başkanı Sefer Çakın da aileye başsağlığı diledi.


Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

Şehidimizin cenazesi bugün Turhal çaylı beldesinde toprağa verilecek
Mekanı cennet olsun. Yakınlarının ve ülkemizin başı sağolsun

Efkan Bahadır
06.07.2008, 11:05
PKK'nın suikast timine darbe

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/31489.jpg

05 Temmuz 2008 17:01

TERÖR örgütü PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarında suikast ve sabotaj eğitimi alan 12 kişilik terörist grubu Türkiye'de ses getirecek suikast ve eylem yapmak için sınırı geçer geçmez Hakkari kırsal kesiminde güvenlik güçleri tarafından kıstırıldı.

Ferit DEMİR-Behçet DALMAZ'ın haberi

Çıkan çatışmada teröristlerden 2'si öldürülürken, üzerlerinde 1 Uzi, 17 Glock marka suikast silahları ile şifreli yazılmış suikast planları ele geçirildi. Güvenlik güçleri, diğer 10 PKK'lıyı etkisiz hale getirmek için hava destekli operasyonlarını yoğunlaştırdı.

Terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'taki başta Kandil olmak üzere kamplarında suikast, bombalı saldırı ve sabotaj eğitimi alan sözde özel biriminden 12 terörist, Türkiye'de üst düzey yöneticilere suikast yapmak, askeri, kamuya ait önemli binalara ses getirecek bombalı eylemlerde bulunmak üzere suikast silahları ve patlayıcı maddelerle Hakkari'nin kırsal kesiminden Türkiye'ye sızmak istedi. 12 kişilik grubun eylem yapmak üzere Türkiye'ye sızacağı bilgisine ulaşan Genelkurmay Başkanlığı, teröristleri takibe alarak geçiş noktalarında sıkı önlemler aldı. Teröristlerin geçiş yollarını tutan özel eğitimli komandolar, dağlık kesimde karşılaştıkları PKK'lı gruba `teslim ol' çağrısında bulundu.

SUİKAST SİLAHLARI VE ŞİFRELİ EYLEM PLARLARI

Teröristlerin çağrıya ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada, 2 terörist ölü olarak ele geçirildi. Teröristlerin üzerinden 1 adet Uzi marka silah ile ABD'nin Irak'ta kaybolan ve hayalet silah olarak adlandırılan 17 Glock marka tabanca, 28 değişik çap ve markada tabancalar olmak üzere toplam 46 silah ele geçirildi. Teröristlerin üzerinde detayla yapılan aramada suikast ve eylem planlarının şifreli yazıldığı çok özel bilgiler, bir adet dürbün ile çeşitli yaşam malzemeleri elde edildi.

PKK'lı suikast timinin silahları ve patlayıcıları Hakkari üzerinden Türkiye'ye soktuktan sonra başta İstanbul, Ankara, Mersin olmak üzere yapılacak eylemlerde kullanılacağı belirtildi. Silahların bir kısmının Diyarbakır, Bingöl, Tunceli kırsalındaki teröristlere dağıtılacağı, bu teröristlerin il ve ilçe merkezlerine sızarak bölgedeki üst düzey, asker, vali, emniyet mensuplarına eylem yapacakları kaydedildi. 12 kişilik PKK'lı gruptan 2 teröristin öldürülmesinin ardından özel eğitimli komandolar diğer teröristleri etkisiz hale getirmek için Hakkari kırsal kesiminde operasyonlarını hava destekli olarak sürdürülüyor. Kaçan teröristlerin üzerinde de suikast silahları ve patlayıcı maddelerin bulunduğu belirtilirken, bu teröristlerle sıcak temas sağlanmasının an meselesi olduğu ifade edildi.

TUNCELİ'DEKİ EYLEM PLANLARI TUTMADI

Tunceli'de eylem hazırlığında olan iki ayrı PKK'lı grubun eylem planları ise alınan önlem ve yapılan operasyonlarla önlendi. Nazimiye, Pülümür ve Mazgirt İlçe merkezlerinde eylem yapmak için hazırlık yapan teröristlere yönelik güvenlik güçlerinin 2 gün önce başlattığı hava destekli operasyonları aralıksız sürdürülüyor.

Nazimiye ile Mazgirt arasındaki Hıran Ormanları kesiminde belirlenen 10 terörist, sık ormanlık ve mağaraların bulunduğu kesimlere kaçarken arkalarına bombalı ve mayınlı tuzaklar kurdu. Jandarma Özel Harekat Timlerinin takip ettiği teröristlerin 3 ayrı noktaya 30 kilo amonyum nitrat kullanılarak hazırladığı ve C-4 plastik patlayıcılarla desteklediği bombalar güvenlik güçleri tarafından bulunarak etkisiz hale getirildi. Bölgede teröristlere yönelik operasyonların aralıksız devam ettiği bildirildi.

Bu arada Diyarbakır'ın Lice İlçesi Kayacık Bölgesi'nde güvenlik güçlerinin yaptığı arama tarama faaliyetinde teröristlerin tuzakladığı 18 kilo amonyum nitrat kullanılarak hazırlanmış patlayıcı bulunarak imha edildi.

Vatan

Travelair
07.07.2008, 14:54
http://www.istanbul.gov.tr/Portals/Ata/images/portre/A4y.jpg

ATATÜRK'ün GENÇLİĞE HİTABESİ

Ey Türk gençliği!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyet'ini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur.
Bu temel, senin, en kıymetli hazinendir.
İstikbalde dahi, seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahilî ve haricî bedhahların olacaktır.
Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetln imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin!
Bu imkân ve şerait, çok nâmüsait bir mahiyette tezahür edebilir.
İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.
Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir.
Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler.
Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.
Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

Kemal ATATÜRK 20 Ekim 1927.

Külünkoğlu
11.07.2008, 11:42
Şırnak'da 10 terörist Öldürüldü.

Diyarbakır ve Batman'dan kalkan savaş uçağı ve helikopterlerin destek verdiği çatışmalarda Kuzey Irak'tan sızdığı belirlenen 10 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi. Çatışmada bir köy korucusu şehit olurken, bir askerin yaralandığı öğrenildi.

Sabah saatlerine kadar süren çatışma Şırnak'ın Kato Dağı bölgesinde meydana geldi. Uludere, Beytüşşebap ve Gabar Dağı'nın bir kısmına kadar uzanan Kato bölgesi teröristler tarafından Türkiye (http://arama.sabah.com.tr/arama/arama.php?query=Türkiye)'ye sızmak için genellikle kullanılıyor.

Dün akşam yine Kuzey Irak'tan bir terörist grubun sızdığı bilgisi üzerine operasyon düzenleyen TSK, Kato'da saat 23.00 sularında teröristlerle sıcak temas sağladı.

Sarp ve dik kayalıklı bölgede teröristlerle temas kuran güvenlik güçleri teröristlerin kaçabileceği istikamete çok sayıda komando ve gecici köy korucuları yerleştirdi. Çıkan ilk çatışmada bir köy korucusu şehit oldu. Köy korucusuyla birlikte öncü görevde bulunan bir asker ise yaralandı. Çatışmaların sürdüğü bölgeye sabaha kadar çevre illerden özel eğitimli askerler sevk edildi. Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı emrindeki Jandarma Özel Harekat timleri ile subay ve astsubaylardan oluşan operasyon timleri sabah 03.00 sularında helikopterle operasyon bölgesine indirildi.

Cihan Haber Ajansı

Dursun Kaplan
11.07.2008, 12:14
Gebersin pisLik pkk lı köpekLer...

macka61
11.07.2008, 15:39
şehidimize Allahtan rahmet diliyorum ve mekanı cennet olsun

Dursun Kaplan
12.07.2008, 15:48
http://www.haber61.net/images/news/8437.jpg

Giresun şehidine ağlıyor




Terör örgütüne yönelik olarak Şırnak'a bağlı Beytüşşebap ilçesi kırsalında sürdürülen operasyonlar sırasında çıkan çatışmada Piyade Er Taha Köroğlu şehit oldu.

Terör örgütüne yönelik olarak Şırnak'a bağlı Beytüşşebap ilçesi kırsalında sürdürülen operasyonlar sırasında çıkan çatışmada Piyade Er Taha Köroğlu şehit oldu.
Şehit erin Giresun'un Görele ilçesinde bulunan yakınları acı haberle yıkıldı.
Ailesi İzmir'de ikamet eden şehit erin cenazesi, önce uçakla Trabzon Havaalanı'na, oradan da karayolu ile memleketi Giresun'un Görele ilçesine gönderildi. Cenazesi Görele Devlet Hastanesi morguna kaldırılan şehit Taha Köroğlu'nun yarın Görele ilçesinde düzenlenecek askeri törenin ardından ilçeye bağlı Çatakkırı köyündeki aile kabristanlığında toprağa verileceği öğrenildi.


Başımız sağoLsun.. MekanLarı cennet oLsun.. :(

TSelif
12.07.2008, 16:51
Başımız sağolsun . mekanları cennet olsun

ilhan
12.07.2008, 18:15
Bu başlığa girince kendimi çok kötü hissediyorum. Şehit haberi görünce ruhen çöküyorum.

Mekanları cennet olsun demeyeceğim çünkü onların cennetin en güzel yerine gidecekler. Ruhunuz şâd olsun, vatan size minettardır.

Mustafa K. Demirbaş
12.07.2008, 22:45
Tunceli'de teröristlerin uzaktan kumanda ile patlattığı bomba 2 askerimizin ölümüne neden oldu.

Tunceli merkeze bağlı Geyiksuyu köyü yakınlarında operasyona çıkan askerlerin geçiş güzergahına döşenen uzaktan kumandalı bomba öğlen saatlerinde patlatıldı. Patlamada biri astsubay 2 asker yaralandı. Yaralı astsubay ile er helikopterle Elazığ Asker Hastanesine kaldırılırken, dağlık alanda gizlenmiş bulunan ve sayıları henüz belirlenemeyen bir grup PKK'lı tarafından da makineli ağır tüfeklerle yoğun şekilde ateş açıldı. Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesiyle başlayan çatışmanın halen devam ettiği kaydedildi.
Tunceli Jandarma bölge komutanlığından kalkan Skorsky helikopterleri çatışmanın olduğu alana sürekli jandarma özel harekat timleri sevk ederken, iki kobra helikopteri de PKK'lıların bulunduğu alanı sürekli bombalıyor. Elazığ Asker Hastanesine kaldırılan iki askerin ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldukları bildirildi.
Tunceli'de şehit olan 2 asker için Elazığ Asker Hastanesinde yarın sabah saat 10.00'da cenaze töreni düzenlenecek. Cenaze töreninin ardından şehit iki askerin cenazesi memleketlerine gönderilecek.

haber61.net

Travelair
12.07.2008, 23:14
`Öcalan'ın saçları kazıtıldı, bu provokasyondur'

DTP Genel Başkanvekili Emine Ayna, Türkiye'de bir değişim yaşandığını belirterek, "Önemli olan bunu halkların yararına çevirmektir. Bizim kurultay sloganımız, `Birlikte yaşam birlikte çözümdür' Bütün operasyonlara, imha ve inkara rağmen halen Kürtler birlikte yaşam diyor" dedi. Emine Ayna, PKK'nın ele başı Abdullah Öcalan için `sayın' ifadesini kullandı ve saçlarının kendi isteği dışında kazıtıldığını, bunun da provokasyon olduğunu ileri sürdü.

Onca ölü onca acı bir tarafa, saçları bir tarafa. Ve bunun davasının peşinde "Milletvekilleri"...

Dursun Kaplan
12.07.2008, 23:40
Başımız sağoLsun.. Her gün şehit haberi yeter artık ya yeter.......

macka61
13.07.2008, 01:44
şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun

Dursun Kaplan
14.07.2008, 17:54
Yine şehit yine şehit.. :S

Allah rahmet eyLesin, başımız sağoLsun.. :(

TSelif
14.07.2008, 18:16
`Öcalan'ın saçları kazıtıldı, bu provokasyondur'

DTP Genel Başkanvekili Emine Ayna, Türkiye'de bir değişim yaşandığını belirterek, "Önemli olan bunu halkların yararına çevirmektir. Bizim kurultay sloganımız, `Birlikte yaşam birlikte çözümdür' Bütün operasyonlara, imha ve inkara rağmen halen Kürtler birlikte yaşam diyor" dedi. Emine Ayna, PKK'nın ele başı Abdullah Öcalan için `sayın' ifadesini kullandı ve saçlarının kendi isteği dışında kazıtıldığını, bunun da provokasyon olduğunu ileri sürdü.

Onca ölü onca acı bir tarafa, saçları bir tarafa. Ve bunun davasının peşinde "Milletvekilleri"...
Gözlerini oyup kulaklarını kesmeliler o pisliğin . Vücudundan hergün bir parça kesilip leş kargalarına atılmalılar ...
Ne yazık ki burası TÜRKİYE ...Elimizle besliyoruz haini ...

TS-Tiryaki
14.07.2008, 19:37
Sehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Vatan sag olsun.

macka61
14.07.2008, 20:25
Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun

LazAnisT
17.07.2008, 11:30
Fehman Hüseyin ağır yaralandı iddiası

17 Temmuz 2008A.A. - DHAhttp://www.hurriyet.com.tr/_np/7301/5997301.jpgIrak'ın kuzey kesimine düzenlenen son hava harekatında terör örgütünün sözde silahlı kanadı sorumlusu Suriye uyruklu Behoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin'in ağır yaralandığı bildirildi.

Terör örgütü PKK'nın etkisiz hale getirilmesi amacıyla teröristlere yönelik Türkiye'nin iç kesimlerindeki operasyonlar sürerken, Irak (http://www.hurriyet.com.tr/index/ırak/)'ın kuzeyine yönelik de zaman zaman hava harekatı yapılıyor.
Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığında kalkan savaş uçaklarınca yapılan son hava harekatında terör örgütü PKK'nın ağır kayıplar verdiği öğrenildi.
Yerel kaynaklar, son hava harekatında Zap bölgesinin yoğun bir şekilde havadan bombalandığını ve Oramar mevkisinde terör örgütü PKK'nın sözde silahlı kanadı sorumlusu Fehman Hüseyin'in ağır yaralandığını bildirdiler.
Teröristin Oramar mevkisinde yapılan ilk tedavisinden sonra kayıplara karıştığını kaydeden yerel kaynaklar, ağır yaralı teröristin ölmüş olabileceğini de belirttiler.
Bir haftada 36 terörist öldürüldü
10-16 Temmuz 2008 tarihleri arasında teröristlere yönelik devam eden operasyonlarda 36 terörist etkisiz hale getirildi. 4 terörist teslim olurken, 2 terörist de sağ olarak ele geçirildi.
Genelkurmay Başkanlığı, internet sitesinde yer alan ´Terörle Mücadele Haftalık Durum´ bölümünde yaptığı açıklamada 10-16 Temmuz 2008 tarihleri arasında başta Şırnak ve Hakkari olmak üzere PKK´ya karşı düzenlenen ve halen devam eden operasyonlarda 36 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 4 teröristin teslim olduğunu ve 2 teröristin de sağ olarak ele geçirildiğini açıkladı. Şırnak İncebel Dağları ile Hakkari Buzul Dağları bölgesinde düzenlenen operasyonların sonucunda ise aralarında 2 üst düzey sorumlunun da bulunduğu 33 terörist etkisiz hale getirildi. Hakkari´de devam eden operasyona aralarında bordo berelilerin de bulunduğu 2 bin askerin katılıyor. 10-16 Temmuz 2008 tarihleri arasında Şırnak´ın Silopi ve Beştüşsebap İlçeleri´nde çıkan çatışmalarda 3 asker, Tunceli´de önceden döşenen mayının patlatılması sonucu 2 asker olmak üzere toplam 5 asker oldu.

ŞIRNAK VE HAKKARİ´DE 33 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

11 Temmuz 2008 tarihinde güvenlik güçlerinin Şırnak İncebel Dağları bölgesinde hava destekli 4 gün boyunca bölgede devam eden operasyonda 22 teröristin etkisiz hale getirildiğini etkisiz hale getirildi

13 Temmuz 2008 tarihinde ise Hakkari Buzul Dağları bölgesinde başlayan ve halen devam ettiği bildirilen Hava Kuvvetleri ve silahlı helikopterlerin de kullanıldığı operasyonda, 11 terörist etkisiz hale getirildi.

Aynı günde Tunceli´nin Ovacık İlçesi kırsal bölgesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada ise 2 terörist öldürüldü. Diyarbakır´ın Kulp İlçesi dağlık arazi kesiminde 15 Temmuz 2008 tarihinde yapılan arama-tarama faaliyetleri sırasında daha önce girilen çatışmada öldüğü bildirilen 1 terörist cesedi bulundu

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTLER ARASINDA ÜST DÜZEY 2 SORUMLU BULUNUYOR

Şırnak İncebel Dağları bölgesindeki operasoynların sonucunda öldürülen 22 teröristen birinin PKK´nın üst düzey sorumlusu olduğu öğrenildi.

Hakkari Buzul Dağları bölgesinde 3 gün önce başlatılan operasyonlar devam ederken, öldürülen 11 teröristten birinin, terör örgütü PKK'nın sözde bölge sorumlusu olduğu belirtildi. Operasyonlarda sözde bölge sorumlusu Fetih Şarlatan'ın ölü ele geçirildiği ve bölgedeki operasyonların da halen devam ettiği belirtildi.

4 TERÖRİST TESLİM OLDU, 2 TERÖRİST SAĞ YAKALANDI

Yapılan açıklamada hafta içerisinde 4 teröristin terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim olduğu, 2 teröristin de çıkan çatışmalarda sağ olarak ele geçirildiği bildirildi. Hakkari´nin Şemdinli İlçesi´nde 1, Hatay´ın Reyhanlı İlçesi´nde 1 terörist ve Şanlıurfa´nın Şuruç İlçesi´nde 2 olmak üzere toplam 4 terörist terör örgütünden kaçarak güvenlik güçlerine teslim oldu.

Diyarbakır´ın Kulp ve Çermik İlçeleri´nde çıkan çatışmada 1´i yaralı 2 teröristin sağ olarak yakalandığı açıklandı.

2 BİN MEHMETÇİK OPERASYONA KATILDI

11 teröristin öldürüldüğü Hakkari Buzul Dağları bölgesinde 50 kişilik PKK'lı terörist grubun tespit edilmesi üzerine bordo berelilerin de bulunduğu yaklaşık 2 bin Mehmetçik operasyona katıldı. Timlere Hakkari Dağ Komando Tugay Komutanlığı ile Yüksekova 21'inci Sınır Jandarma Tuğay Komutanlığı'ndan havalanan helikopterler de sürekli destek verdiği öğrnildi.

5 ASKERİMİZ ŞEHİT OLDU

10-16 Temmuz 2008 tarihleri arasında güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK´ya yönelik sürdürdüğü operasyonlarda 36 terörist öldürüldü. Şırnak´ın Silopi ve Beştüşşebap İlçeleri´nde çıkan çatışmalarda 3 asker, Tunceli´de ise uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu 2 asker şehit

Dursun Kaplan
18.07.2008, 11:52
Bingöl'de bir üsteğmen şehit oldu



Bingöl ve Şırnak'ta teröristlerle çıkan çatışmada bir üsteğmen ve 1 er şehit oldu.


Bingöl' ün Genç ilçesinde çıkan çatışmada üsteğmen Serkan Gençer yaralandı. Gençer daha sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu. Bu arada, 2 terörist silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi.




GENÇER İÇİN CENAZE TÖRENİ


Jandarma Üsteğmen Serkan Gençer için Diyarbakır Askeri Hastanesi'nde cenaze töreni düzenlenirken, törenin ardından şehit cenazesi memleketi Kırıkkale'ye gönderildi. Evli ve bir çocuk babası olan şehit Üsteğmen Gençer'in cenazesi bugün sabah erken saatlerde Diyarbakır Askeri Hastanesi'ne getirilirken askeri erkanın katılımıyla bir tören düzenlendi. Cenaze törenine basın mensupları alınmazken düzenlenen törenin ardından Jandarma Üsteğmen Serkan Gençer'in cenazesi memleketi Kırıkkale'ye gönderildi.


Şırnak' ın kırsal kesiminde dün akşam çıkan çatışmada ise Piyade er Mesut Yılmaz şehit oldu. Mesut Yılmaz için bugün Şırnak 23.Jandarma Tümen Komutanlığında tören düzenlendi.


Küpeli, Besta-Dereler bölgesiyle Gabar Dağı ve Cudi Dağı'nın birçok noktasında gerçekleştirilen operasyona binlerce asker ile çok sayıda geçici köy korucusu katılırken bölgede operasyonlar aralıksız olarak devam ediyor. Bolu'dan bölgeye sevk edilen komando birliklerinin karadan başlattığı operasyonlara helikopterler de havadan destek sağlanıyor. Küpeli Dağı'ndaki sarp ve dik kayalıklı bölgede teröristlerle sıcak temas sağlanırken, teröristlerin kaçabileceği istikamete çok sayıda komando ve geçici köy korucusu yerleştirildi. Sıcak çatışmaların sürdüğü bölgeye sabaha kadar çevre illerden özel eğitimli askerler sevk edilirken bölgede operasyonların aralıksız devam edeceği bildirildi.


************************************************** ****

Başımız sağoLsun.. :(

macka61
18.07.2008, 15:23
Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum

İsmail Alkan
20.07.2008, 21:19
Şehit astsubay yaralı halde saatlerce çatışmış

20 Temmuz 2008Halil COŞKUN / SİLOPİ(Şırnak),(DHA)http://www.hurriyet.com.tr/_np/4427/6014427.jpgŞIRNAK'ın Silopi İlçesi kırsal kesiminde PKK'lı teröristlerle bir hafta önce çıkan çatışmada şehit olan 27 yaşındaki Jandarma Komando Astsubay Onur Bakbak'ın emrindeki askerler ile ateş altında kalan aralarında çocukların da bulunduğu köylülerin can güvenliğini sağlamak için yaralı olarak saatlerce teröristlerle çatıştığı ortaya çıktı.

Bu vatan sana minnettar (http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=14270&rid=2)

Çatışma sırasında bölgede bulunan köylüler kendilerine korumak için askerlerin yanına gittiklerini anlatarak, "Astsubay Bakbak, bacağından yaralanmış ve çatışmaya devam ediyordu. Askerlere, 'Kendi güvenliğinizi ve köylülerin güvenliğini sağlayın' emir verdi. Bizi güvenli bölgeye alıp çatışmaya devam etti. Daha sonra şehit olduğunu öğrendik" dedi.

Silopi'de Cudi Dağ eteklerinde bulunan ve daha önce boşaltılan Esenli ile Derebaşı köyleri arasında devriye görevi yürüten güvenlik güçleri, 13 Temmuz 2008 akşam saatlerinde Jandarma Komando Astsubay Onur Bakbak, komutasındaki timiyle devriye görevi yürütürken bir grup PKK'lı terörist ile karşılaşıldı. Askerlerin, 'teslim ol' uyarısına PKK'lıların ateşle karşılık vermesi üzerini, açılan ilk ateşte Astsubay Bakbak ayağından yaralandı. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle şiddetli çatışmalar yaşanırken, daha önce boşaltılan Esenli ile Derebaşı köylerine tarlalarını sulamak ve hayvanlarını otlatmak için bulunan köylülerde ateş altında kalıp, kendilerini korumak için askerlerin bulunduğu bölgeye gittiler.

Köylüler, daha sonra yaşadıklarını şöyle anlattı: "Yanımızda çocuklarımızla birlikte köyde hayvan otlatıp , bahçelerimizi sularken, gelen askerler bizimle bir süre sohbet ettikten sonra yanımızdan ayrılıp gittiler. Yaklaşık 15-20 dakika sonra askerlerin gittiği yönden silah sesleri gelmeye başladı. Kurşunlar üzerimizden geçerken bizde kendimizi korumak için çocuklarımızı da alarak askerlerin bulunduğu yere gittik. Köyde siper alan askerler PKK'lılarla çatışıyordu. O sırada Astsubay Onur Bakbak'ın ayağından yaralı olduğunu gördük. Yaralı halde çatışmaya devam ediyordu. Bizi görünce emrindeki askerlere, 'Kendinizi güvenliğiniz ile köylülerin güvenliğini sağlayın' diye emir verdi. Bize de kendinize dikkat edin, çocuklarınızı koruyun" dedi. Biz daha sonra güvenli bir bölgeye geçtik. Astsubay yaralı halde çatışmaya devam ediyordu. Daha sonra onun şehit olduğunu öğrendik. O hem bizi hem de emrindeki askerleri korumak için yaralı halde çatıştı. Şehit olduğunu öğrendiğimizde çok üzüldük"

Yaralı halde saatlerce PKK'lılarla çatışan Jandarma Komando astsubay Onur Bakbak, sıcak temasın ilerleyen saatlerinde emrindeki askerlerden Jandarma Komando Er Murat Uzun ile şehit oldu. Şehit Bakbak, memleketi Çorum'da, er Murat Uzun ise Samsun'un Ondokuzmayıs İlçesi'nde toprağa verilmişti
Kaynak : hürriyet

Travelair
23.07.2008, 17:17
Fatih Altaylı

Ankara'nın göbeğinde Kandil Dağı mı var!

23.07.2008 15:02 Üç gündür bekliyorum, büyük medyadan birisi sesini çıkaracak
mı diye.
Tıs yok.
Çıt yok.
Bırakın medyayı, yargıdan ses yok, Türkiye'yi yönetenlerden ses
yok.
Hafta sonunda televizyonlardan DTP'nin "Güvencinlerin iş başına
getirildiği" kongresini izledim.
İzlemez olaydım.
Kongre tam bir PKK kongresiydi.
Kandil dağında yapılsaydı, bundan farklı, bundan öte yapılamazdı.
Abdullah Öcalan ve Murat Karayılan'ın kardeşleri kongre salonunda
kendilerine ayrılan özel bir bölümde oturdular. Parti önderliğini
temsilen.
Dört bir yanda Öcalan posterleri, PKK'nın askeri ve siyasi
kanatlarının afişleri vardı.
20 bin kişi 'Öcalan'a özgürlük' diye bağırdı.
Ve daha vahimi, çok daha vahimi DTP Kongresi boyunca çalınan,
salondakilerin halay çektiği, bir dakika bile susmayan bir
"Türküydü"
İşte bu türkü kanımı dondurdu.
Türkünün adı "Oramar türküsü"
Öyle herhangi bir türkü değil.
Yeni bir türkü.
Türküyü yazan kim biliyor musunuz?
Dağlıca Baskını'nı düzenleyen teröristler.
DTP Kongresi boyunca çalınan bu türkü bir Dağlıca baskını
güzellemesi.
Kendilerince baskını anlatıyorlar. Gerilla dedikleri teröristlerin
Dağlıca'ya nasıl geldiğini, Türk askerini nasıl vurduğunu,
silahların nasıl konuştuğunu, askerlerimizin nasıl çaresiz
kaldığını anlatan ve Dağlıca Baskını'nı yapan teröristlerin
övüldüğü, Dağlıca Baskını'nı kutsayan bir türkü.
Ve bu "Terör türküsü" DTP Kongresi boyunca fon müziği olarak
durmaksızın çalındı.
Ve üç gündür bekliyorum, kimseden ses seda çıkmadı.
Bırakın gazeteleri, savcılardan bile çıt çıkmadı.
Sadece basın savcılığı, basın suçları açısından bir inceleme
başlatmış.
Teröre methiye düzülüyor, Dağlıca Baskını'nı yapan teröristler
övülüyor ve kimsenin kılı kıpırdamıyor!
Niye?
Ben bilmiyorum.
Kimse çıkıp da "DTP legal bir parti" demesin.
Legal partilerin terörü övme, kutsama hakkı olamaz.
İşçi Partisi'ne terör suçlaması yapılıyor, DTP ise terör
türküleri çalıyor.
İş mi bu!
Ve bütün bunlar Ankara'nın göbeğinde oluyor.
Ankara'da bir spor salonu Kandil Dağı'na çevriliyor.
Tınan yok.
Terör türküleri, Öcalan posterleri Ankara'nın göbeğinde.
Öcalan'ı Türkiye'ye getiren Albay ve İmralı'nın bağlı olduğu
orgeneral hapiste.
Bunlar birbiriyle doğrudan bağlantılı gelişmelerdir diyemem ama
ilgi çekici bir durum olduğu net bir şekilde ortadadır.
Türkiye'nin içinde bulunduğu süreci ve gideceği yönü de
anlamamızda yardımcı olan bir tespittir.
Türkiye'yi yönetenler, Türkiye'nin geleceğini şekillendirenler,
ister asker olsun, ister sivil, ister bürokrat olsun ister siyasetçi
bu durumun farkında mıdır onu da bilmiyorum.
Ancak böyle giderse Türkiye önümüzdeki 20 yıl içinde ciddi bir
toprak kaybıyla karşılaşacaktır.
En az ikiye bölünecektir.
Hatta bölünmeden de öte bir durum söz konusudur.
Bugünün "Terörle mücadele kahramanlarının" yarın bir gün
"Savaş suçlusu" olarak aranması bile ihtimal dahilindedir.
Türkiye şimdiye kadar hiç karşılaşmadığı bir tehditle karşı
karşıyadır.
Ve ne yazık ki, bu tehdidi idrak edebilecek bir "Dingin kafa"
Türkiye'de ortalıkta görünmemektedir.
Bugün Türkiye'nin sorumlu mevkilerinde oturanlar, tarih önünde bu
hesabı verecektir!

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?
Türkiye'yi yönetebilmenin ilk şartının ortada yönetecek bir
türkiye olması olduğunu unutmadığımız zaman

fatihaltayli@haberturk.com

http://www.haberturk.com/yazioku.asp?id=8476

LazAnisT
23.07.2008, 17:44
PKK'da Alman dağcılar hesaplaşması

23 Temmuz 2008Saygı ÖZTÜRK / ANKARAhttp://www.hurriyet.com.tr/_np/9660/6029660.jpgAĞRI Dağı tırmanışında PKK'lılar tarafından kaçırılan 3 dağcının Türk güvenlik güçlerine teslim edilmesi, PKK içinde hesaplaşma başlattı. PKK'nın Irak'ın Kuzeyi'nde bulunan sorumlularıyla, Ağrı Dağı'ndaki teröristlerin bağlı olduğu sözde "Serhat Eyelati" arasındaki telsiz konuşmasında "Bu başarısızlığın hesabı sorulacaktır" denildi.

Ağrı Valisi Mehmet Çetin, “hurriyet.com.tr”ye yaptığı açıklamada, teröristlerin kaçırdıkları Almanlarla birlikte yabancı ülke topraklarına geçişlerini önlemek için "çokt özel operasyonlar yapıldığını" belirtti. Vali Çetin, "En büyük amaçları, Almanları Kuzey Irak (http://www.hurriyet.com.tr/index/ırak/)'a geçirmek, orada pazarlık konusu yapmaktı. Bunu başaramadılar" dedi.

2 gün hiç telsiz konuşması yapmadılar

Vali, Mehmet Çetin, Almanları kaçıran teröristlerin, yerlerinin belli olmaması için iki gün hiç telsiz konuşmaları yapmadığını belirtti. Vali, Alman yetkililerin de PKK'ya karşı "tavizsiz bir politika izlediklerini", Alman makamlarıyla da sıkı bir işbirliği yapıldığını kaydetti.

PKK'nın "Serhat Eyaleti" adını verdiği Ağrı'yı da içine alan bölgede, kısa süre önce PKK'nın en önde gelen iki elemanının öldürüldüğünü, öldürülen teröristin yerine sözde "Eyalet Sorumlusu" görevlendirdiğini kaydeden Vali Çetin, "Bu kişi, sorumlu olarak atandığı için seviniyordu. Kenhdisini göstermek için böyle bir eylem yaptı. Şimdi, başarısıçzlığı nedeniyle kendisinden hesap soruluyor" dedi.

http://dosyalar.hurriyet.com.tr/haber_resim/pkk_almantyaaa.jpg (http://www.hurriyet.com.tr/dunya/9501579.asp)Alman dağcıları, Kuzey Irak (http://www.hurriyet.com.tr/index/ırak/)'a geçirmek için girişimleri boşa çıkarılan PKK'lılar, dağcıları pazarlık sonucu Alman makamlarına verme girişimleri de sonuçsuz kaldı. Çıkış noktaları kapanan teröristlerin, dağcıları serbest bırakacağına ilişkin bilgilerden de jandarma ve Emniyet yetkilileri haberdar oldu. Almanların bırakılacağı muhtemel yere önceden jandarmalar gönderildi.

"Bunun hesabı sizden sorulacaktır"

PKK'nın "Roj" adı verilen ana telsizi ile sözde "Serhat Eyaleti" arasında yapılan konuşmada, Alman dağcıların bırakılış biçiminin hesaplaşması da yapıldı. Güvenlik birimleri tarafından dinlenen ve bir bölümü Ankara (http://www.hurriyet.com.tr/index/Ankara/)'ya bildirilen telsiz konuşmasında şunlar yer aldı:

- Roj: Almanları niçin bıraktınız?
- Serhat: Mecbur kaldık. Çok sıkıştık. Çıkış yollarımız tutulmuştu.
- Roj: Kuzey Irak (http://www.hurriyet.com.tr/index/ırak/)'a getiremez miydiniz? Oradan ses verirdik.
- Serhat: Mümkünatı yoktu.
- Roj: Madem, çıkış yapamadınhız, Almanları Almanlara teslim etseydiniz. Bunun pazarlığını yapsaydınız?
- Serhat: Bu da imkansızdı. Biz, bir köylüyle bunları tepeye doğru gönderdik. Orada, askerler bulunuyormuş. Haberi nereden aldılar onu da bilmiyoruz. Biz, T.C askerlerine teslim etmedik.
- Roj: Buradan kazançlı çıkalım derken beceriksizliğiniz, korkaklığınhız yüzünden zararlı çıktık.
- Serhat: Ama yapacak bir şeyimiz yoktu. Çıkışımız yoktu.
- Roj: Bunun hesabı sorulacaktır.

PKK’nın Ağrı Dağı’nda gerçekleştirdiği eylemin başında “Hamza” kod adlı teröristin olduğu, bu kişilerin kaçırdıkları Almanların üzerinde ki para ve kıymetli eşyaları da aldıkları öne sürüldü.

MehmetGÜRSOY61
23.07.2008, 17:49
şu fotodakii adama bak yaa elinde telsiizz aahhh ahhh kafasından sıkacan 14 lüyü varyaa

W_O_L_D_A
23.07.2008, 19:43
Bu Bölücülerin Soyunu Tükenicek Soykırım Yapıcaksın Başka Caresi varmı Ya İçimizde Yaşıyorlar

LazAnisT
24.07.2008, 09:55
13 PKK hedefi vuruldu

24 Temmuz 2008http://www.hurriyet.com.tr/_np/3584/6033584.jpgGenelkurmay, dün Kuzey Irak'ta 13 PKK hedefinin tam isabetle vurulduğunu açıkladı.

Genelkurmay'dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

'Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde tespit edilen PKK/KONGRA-GEL terör örgütüne ait hedefler, Türk Hava Kuvvetleri'ne mensup savaş uçaklarımız tarafından, 23 Temmuz 2008 tarihinde etkili bir şekilde ateş altına alınmıştır.

Gece icra edilen harekat esnasında, teknik vasıtalarla tespit edilen ve sadece terör örgütünün kullandığı tesislerden oluşan 13 hedefin tümü tam isabetle vurulmuştur.

Terörist kayıplarının kesin tespiti konusundaki çalışmalara devam edilmektedir.

Her zaman olduğu gibi, harekatta sadece PKK/KONGRA-GEL terör örgütü hedef alınmış; sivil halk ve yerel unsurların olumsuz etkilenmemesi için gereken hassasiyet gösterilmiştir.

Terörle mücadele kapsamındaki operasyonlar, askeri ihtiyaçlara göre yurt içinde ve yurt dışında kararlılıkl

macka61
24.07.2008, 20:58
inşallah hepsi gebermiştir ordakilerin

Mustafa K. Demirbaş
25.07.2008, 17:38
Şırnak'ta şehit sayısı 3'e çıktı


Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde Havan mevki ile Koçyurdu arasında yol arama tarama faaliyetleri sırasında uzaktan kumandalı mayın patlaması sonucu şehit olan asker sayısı 3'e çıktı.

Uzaktan kumandalı mayının patlaması sonucu J.Er Mehmet Gidiş ve J.Er. İskender Ercan olay yerinde şehit oldu.

Patlamada ağır yaralanan ve henüz ismi açıklanmayan bir asker de helikopterle kaldırıldığı Şırnak Askeri Hastanesi'nde şehit oldu.

Cihan

Murat Keçeci
25.07.2008, 17:41
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

Dursun Kaplan
25.07.2008, 17:45
Allah kahretsin ya yeter artık ya..:mad:

YerLebir edemedik şu şerefsizLeri yakışmıyor bize yeter artık yeter.. :mad:


ŞehitLerimize Allah'tan rahmet diliyorum.. Başımız sağolsun... :(

macka61
25.07.2008, 19:51
şehitlerimize Allahtan rahmet eylesin ve ailelerine ve milletimizin başı sağ olsun diyorum

Berk
25.07.2008, 20:14
Osmanlı'nın eriyip yokolmak üzere olduğu yıllarda bile o umutsuz ve güçsüz halimizle bile Avrupa'yı dize getirmiş ve sonucunda Atatürk yoktan var ettiği bir devlet kurmuştu..

Ve şimdi bakıyorum; Avrupa'nın ''özgürlükçü'' gözüyle baktığı 3-5 kıçı kırık çapulcudan oluşan PKK denilen bir örgütü bile 20 yıldır alaşağı edemedik.Gerçi adamlar arkasında Avrupa var ama biz gerekli hassasiyeti gösteremiyoruz.

Neredeyse hergün şehit haberi alıyoruz ancak yinede devletin başındakilerin bunu pek umursadıklarını kesinlikle düşünmüyorum.Eğer gerekli hassasiyet gösterilseydi bu PKK bu kadar güçlü halde olamazdı ve belkide çökertilmiş olurdu.

Ve son olarak pek umutlu olmasamda artık düğmeye basılmalıdır.Türkiye AB'ye girmek için verdiği çabanın 5'te 1'ini verseydi bu örgüt yokolmuştu ama nerde..

NOT: Mesajımı siyasi bir amaç gütmeden yazdım, ilk anda yazmak istediklerimdi bunlar..

Şehitlerimizi Allah Rahmet Eylesin, Türk Milletini Başı Sağolsun..;)

mehmet83
26.07.2008, 06:51
PKK’lı avı SÜRÜYOR<IMG height=10 width=1>http://www.giresungazete.net/resimler/haber/pkk-avi.jpg Giresun Valisi Mustafa Taşkesen, devletin teröristleri bertaraf edecek güçte olduğunu, bu nedenle vatandaşların rahat ve huzurlu olmalarını söyledi.
Taşkesen, Bulancak ilçesine bağlı Kovanlık beldesindeki jandarma karakoluna terör örgütü üyelerince açılan taciz ateşi ile ilgili olarak gazetecilere yaptığı açıklamada, güvenlik güçlerinin açılan ateşe karşılık vermesinin ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığını belirtti.
Terör örgütü PKK üyelerince gerçekleştirildiğini düşündükleri bu olayı, küçük bir grubun ya da bir kişinin yapmış olabileceğini ifade eden Taşkesen, şunları söyledi:
''Ormanın içinden ateş edip gitmişler de olabilirler. Onun için çok endişelenilecek bir durum yok. Daha önceki istihbarat çalışmalarımızın sonucunda ve bize gelen ihbarlar neticesinde, bir grup PKK üyesi teröristlerin bazı oba ve yaylalarda yaşayan vatandaşlar tarafından görüldüğü bilgisini almıştık. Bölgemizde bunlara fırsat verilmeyecektir. Bu durum yayla şenliklerini hiç bir şekilde etkilemez. Çünkü güvenlik güçlerimiz o şenliklerin yerinde ve zamanında yapılması konusunda gerekli iktidara sahiptir. Vatandaşlarımız da bundan müsterih olsunlar. Saldırı yapılıyorsa ki zaman zaman yaşıyoruz, genelde askerimize ve polisimize, yani devlet memurlarına karşıdır. Vatandaşlarımız rahat olsunlar. Devletimiz teröristleri bertaraf edecek güçtedir, vatandaşlarımız rahat ve huzurlu olsun.''
Bulancak ilçesine bağlı Kovanlık beldesindeki jandarma karakoluna dün gece saat 21.00 sıralarında terör örgütü üyelerince taciz ateşi açılmış, güvenlik güçleri de ateşe karşılık vermiş ve bölgeye takviye güç gönderilerek geniş çaplı operasyon başlatılmıştı.


Serefsizler Karadeniz'e kadar girdiler. Ama ancak boyle ates acip kacarlar lavuklar.

mehmet83
26.07.2008, 07:01
Osmanlı'nın eriyip yokolmak üzere olduğu yıllarda bile o umutsuz ve güçsüz halimizle bile Avrupa'yı dize getirmiş ve sonucunda Atatürk yoktan var ettiği bir devlet kurmuştu..

Ve şimdi bakıyorum; Avrupa'nın ''özgürlükçü'' gözüyle baktığı 3-5 kıçı kırık çapulcudan oluşan PKK denilen bir örgütü bile 20 yıldır alaşağı edemedik.Gerçi adamlar arkasında Avrupa var ama biz gerekli hassasiyeti gösteremiyoruz.

Neredeyse hergün şehit haberi alıyoruz ancak yinede devletin başındakilerin bunu pek umursadıklarını kesinlikle düşünmüyorum.Eğer gerekli hassasiyet gösterilseydi bu PKK bu kadar güçlü halde olamazdı ve belkide çökertilmiş olurdu.

Ve son olarak pek umutlu olmasamda artık düğmeye basılmalıdır.Türkiye AB'ye girmek için verdiği çabanın 5'te 1'ini verseydi bu örgüt yokolmuştu ama nerde..

NOT: Mesajımı siyasi bir amaç gütmeden yazdım, ilk anda yazmak istediklerimdi bunlar..

Şehitlerimizi Allah Rahmet Eylesin, Türk Milletini Başı Sağolsun..;)
Bende onceleri boyle dusunuyordum fakat bu olay bizim bildigimiz gibi degil. Istesek PKK'yi aninda yok ederiz fakat icimizde bazim kesimler buna izin vermiyor. Askerler teroristleri koseye SIKISTIRIYOR fakat geri don emri veriliyor. Boyle bir ortamda Pkk'nin bitmesi imkansiz. Olan senin benim gibi gariban ana kuzularina oluyor. Sehitlerimizin mekani zaten cennet. Asil dusunulmesi gereken aileleri. Allah onlara sabir versin. Baska ne diyecek ne yapacak biseyimiz yok.

Mustafa K. Demirbaş
26.07.2008, 10:53
Kars'tan Kara Haber: 1 Şehit
26 Temmuz 2008 / 10:28
Kars'ın Kağızman ilçesinde askerle PKK arasında bir çatışma çıktı.

Kars'ın Kağızman ilçesinde askerle PKK arasında çıkan çatışmada bir asker şehit oldu

trabzonunsesi.com

Nurbanu
26.07.2008, 10:59
ALLAH hepsinin kökünü kurutsun. yine bir şehit daha ya ne kadar sürecek böyle :(
şehitlerimizin hepsi nur içinde yatsın. ana babalarına da dayanma gücü versin inşaallah :( :(

TSelif
26.07.2008, 11:00
Ne bitecek bu illet Yarabbi !
ALLAH bütün şehitlemize rahmet etsin .

EMine_61
26.07.2008, 11:21
bende okudum şimdi evt allah rahmet eylesin arkasında bıraktıklarını sabırlar inşallah ....

ilhan
26.07.2008, 11:51
Bu başlığa girince sanki içimden birşeyler kopuyor.

Askere uzanan elleriniz kırılsın! Şerefsizler.. Gün gelecek soyunuzu kurutacağız.

Şehitlik mertebesine ulaşan askerlerimizin ruhu şâd olsun.

Fatih KIRAN
26.07.2008, 13:18
Şırnakta dün3 bugün karsta 1 of of of yürek parçalıyor bu haberler bu teröristlere Allah akıl fikir ihsan etsin bu işin sonu olmayacagını anlasınlar artık..

mehmet83
04.08.2008, 02:21
2 saat once annemle telefonda konustum. Koye findik toplamaya gitmisler. Bundan bi kac gun once koye askerler gelmis ve 3 tane ppliyi goturmusler. Findik toplama bahanesiyle gelip Allah bilir ne yapacaklardi. Su anda koyde cok sayida Kurd vatandasimiz bulunuyor. Belki aralarinda pkklilar yine vardir bilemeyiz. Bu isin sonu hic iyi olmayacak gibi gorunuyor cunku annem koydeki insanlarin hakli son derece husursuz oldugunu soyledi. Bi kac tane serefsiz yuzunden, gayesi gercekten sadece para kazanmak olan insanlarda zor durumda kaliyorlar. Kimin ne oldugunu anlamak imkansiz. Allah sonumuzu hayir etsin.

Berk
04.08.2008, 08:30
Koskoca forumda böyle hassas bir konuya 3-4 kişi bişeyler yazma gereği duyuyorsa ne halde olduğumuz ortaya çıkıyor.Tebrikler valla..

Recep Alkan
04.08.2008, 10:44
bunca yıldır avrupa yapmadıgımız bır soykırım ıcın yuzlerce laf soyledı bızım ıcın yapmadıgı yorum kalmadı. madem oyle o zaman yapalım su serefsızlere bır soykırım bu sefer haklı maruz kalalım.

OsKi61
06.08.2008, 20:59
Vatan için yaşıyoruz ! Borçluyuz vatana ! Şehitler ölmez Vatan bölünmez !

macka61
07.08.2008, 00:21
yine bugün şehit verdik yeter artık yani ne gerekiyorsa yapılsın nükleer bombaysa onuda kullanın artık şehit istemiyoruz Allah rahmet eylesin şehidimize mekanı cennet olsun

Nihal Ayvaz
07.08.2008, 04:06
Muş'ta Emniyet Müdürlüğüne roket atarlı saldırı: 1 şehit, 3 yaralı...:(:mad:

Ozzy
07.08.2008, 08:37
Nur içinde yatsin tüm sehitlerimiz.O soysuz köpeklerin kökünü kurutamadik yok AB,ABD,AiHM köleligimiz yüzünden.Çok farkli boyutlarda oyunlar dönüyor.Yaziklar olsun..

TolgaTopçu61
10.08.2008, 01:09
Elazığ'dan acı haber
Elazığ'da jandarma karakoluna PKK'lı teröristler tarafından taciz ateşi açıldı.
09 Ağustos 2008 22:29


Elazığ'da, karakola düzenlenen taciz ateşinde bir asker şehit oldu. Arıcak ilçesine bağlı Bükardı beldesi jandarma karakoluna, terör örgütü PKK üyelerince taciz ateşi açıldı.

Güvenlik güçlerinin karşılık verdiği olayda bir asker şehit oldu.

Olaydan sonra kaçan terör örgütü üyelerinin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.
-----------------------
Allah rahmet eylesin:(

Mustafa K. Demirbaş
10.08.2008, 15:44
Terhisine 10 kala şehit oldu
10 Ağustos 2008 Pazar 15:16
Elazığ'da dün PKK'lı teröristlerce karakola düzenlenen taciz ateşinde şehit düşen askerin terhisine sadece 10 gün kalmıştı.

Terör örgütü PKK üyeleri akşam saat 18.15 sıralarında Arıcak ilçesine bağlı Bükardı Beldesi jandarma karakoluna yaklaşık 600 metre mesafede taciz ateşinde bulundu. Bu sırada Cem Havale isimli asker şehit oldu.

Elazığ Valisi Muammer Muşmal, karakola yaklaşık 600 metre mesafeden üç koldan ateş edildiğini belirterek, teröristlere termal kameralı tankla anında karşılık verildiğini söyledi.

Askerin atılan tek mermiyle şehit olduğunu ifade eden Muşmal, ''Yoğun şekilde cevap verilmiş. Bölgede son 15 gündür çok ciddi hareketlilik vardı. Teyakkuz halindeydik. Ama maalesef bir askerimiz şehit oldu. Bölgede operasyon çok geniş şekilde sürüyor. Onlardan da çok kayıp olduğunu düşünüyorum, ama tabi karanlık, sayı vermemiz mümkün değil'' dedi.

Şehit asker için yarın Elazığ Asker Hastanesi'nde tören düzenlenmesi bekleniyor.

EVİ TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

Elazığ'ın Arıcak ilçesine bağlı Bükardı beldesi jandarma karakoluna teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan jandarma er Cem Havale'nin Edirne'nin Tayakadın köyündeki babaevi Türk bayraklarıyla donatıldı. Edirne merkeze bağlı Tayakadın köyünde Cem Havale'nin şehit haberinin alınması üzerine, ailesi ve köy halkı, büyük üzüntüye boğuldu. Şehit erin babaevi ile köyün her tarafı Bayraklarıyla donatıldı. Köy sakinleri, şehit olan Havale'yi 15 gün önce yaşamını yitiren babasının yanında toprağa vermek için hazırlıklara başladı.
TEK OĞLUMU ŞEHİT VERDİM

Şehit annesi Rukiye Havale, ''Acımız büyük, vatan sağ olsun. Tek oğlumu şehit verdim'' dedi. Eşinin de 15 gün önce vefat ettiğini ifade eden Rukiye Havale, şunları kaydetti: ''Oğlum babasının cenazesine geldiğinde zaten çok üzgündü. Kendi elleriyle babasını toprağa verdi. Oğlumun tezkeresini almasına 10 günü vardı. Dün akşam telefonla görüştüm. (Anne beni merak etmeyin, ben çok iyiyim) dedi. Telefonla görüşmemizden bir süre sonra şehit olduğu haberi geldi. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. Vatan sağ olsun.''
TERÖRÜN KÖKÜ KAZINMALI

Abla Cemile Havale de şehit olan kardeşinin fotoğraflarına sarılarak gözyaşı düktü. Şehit askerin amcası Ekrem Havale ise Türkiye'de çok canlar yandığını ve artık terörün kökünün kazınması gerektiğini söyledi. Şehit jandarma er Havale'nin cenazesinin, bugün Elazığ'daki askeri törenin ardından Edirne'ye getirileceği ve yarın yapılacak törenin ardından Tayakadın köyünde toprağa verileceği öğrenildi.
internethaber.com

Fatih Solmaz
10.08.2008, 22:53
Birileri karakollarda Akerlerimizi şehit ediyor birileri İstanbul'un orta yerinde pkk lehine slogan atıp yürüyor.
dağdaki ile şehirdekinin ne farkı var ? niye bu ayrım yapılıyor.? istiklal caddesinde 400 tane piç birarada işte. bassanıza şunlara mermiyi !!!!!

Dursun Kaplan
10.08.2008, 22:58
Başımız sağolsun..

Bu kelimeyi artık kullanmak istemiyorum ama.. :(

Dursun Kaplan
11.08.2008, 12:12
Askeri araç mayına çarptı: 8 şehit



ERZINCAN (IHA) - Erzincan'ın Kemah ilçesinde mayın patlaması sonucu 7 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Kemah ilçesinin Acemaoglu mevkiinde devriye görevi yapan askeri araç mayına çarptı.


Mayın patlaması sonucu askeri araçta bulunan 11 askerden 1'i subay 7 asker şehit oldu, 4 asker de yaralandı.


Yaralı askerlerden bir bölümü helikopterle Erzincan Asker Hastanesi'ne kaldırılırken, bir bölümü ise ambulanslarla Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yarali askerlerin tedavisine başlandı.


*******************************************


Bu kadar olmaz ya.. :(
Başımız sağolsun.. :(

Atalay
11.08.2008, 12:22
Erzincanın kemah ilçesi yakınlarında devriye görevini yapan askeri araca yapılan mayınlı saldırı sonucu 9 askerimiz şehit düşmüş ve en az 2 askerimizde yaralanmış şehit olan askerlerimizden birisinin kıdemli yarbay digerinin yüzbaşı oldugu ifade edilmekte...

Şehit olan askerlerimize allahtan rahmet yaralananlarada acil şifalar diliyorum...

Milletimizin başı sağolsun..

Mustafa K. Demirbaş
11.08.2008, 12:24
başımız sağolsun:(

TSelif
11.08.2008, 12:26
Artık yazacak ne kaldı ki !!! ALLAH belanızı versin sizin.
ŞEHİT lerimize ALLAH tan rahmet , ailelerine sabırlar diliyorum .
Yaralılarımıza acil şifalar ...

Koray
11.08.2008, 12:28
Allah belanızı versin şerefsizler...
Ulan yazacak çok şey varda herşey yazılmıyor işte...

Ahh ahh,adamlar meclise kadar girmiş boş boş konuşuyoruz...

ilhan
11.08.2008, 12:31
Yıkıldık yine.. Yandı gencecik delikanlıların aileleri.. Yüreklerimiz yandı.. Başımız sağ olsun.. Vatanımız sağ olsun..

Elbet bir gün kurutacağız kökünüzü.. Soysuz, bayraksız, vatansız köpekler..

Mustafa K. Demirbaş
11.08.2008, 12:32
Askere Hain Tuzak: 8 Şehit
11 Ağustos 2008 / 12:19
Acı haber Erzincan'dan geldi.

Erzincan'da askeri araç mayına çarptı. İlk bilgilere göre 1'i subay 8 askerin şehit olduğu 3 askerin de yaralandığı açıklandı.

Öte yandan Erzincan Valisi Ali Güngör, terör örgütünün saldırısını doğruladı. Bölgede operasyonlar sürüyor.

8 oldu:(

Allah belanızı versin serefsizler adiler daha çok sey yazacamda olmayacak şimdi.

şehitlerimizin mekanı cennet olsun başımız sağolsun

ÖmerFarukYılmaz
11.08.2008, 12:32
Köpekler.....Soysuz kansızlar.....

Yaşamaya yeriniz yok.....Ölmeye toprağınız nasıl olsun...

Berk
11.08.2008, 12:33
Şu haberleri görünce kan beynime sıçrıyor.Her şehit haberinden sonra aynı zırvalıklar: 'Gereği yapılacak, hesabı sorulacak''.Ne zaman olacak bunlar anlamıyorum ki zamanını bilen biri varsa söylesin..

Milletimizin başı sağolsun!

zeyberoğlu
11.08.2008, 12:35
Kuzeyimizdeki diyor ki;sen gürcülere yardım ettin cesaret verdin,ama benimde senin topraklarında köpeklerim mevcut .
Yani burnunuzu her şeye sokmayın düzeninizi bozarım diyor.

Mayls
11.08.2008, 12:36
Başımız sağolsun. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. Mekanları Cennet olsun.

İnşallah güzel haberler alırız yakında TSK'dan.

Great White
11.08.2008, 12:37
Gerçekten de haince bir eylem özellikle şu mayın saldırıları..

Kendi bölgeni ya da toprağını korumak maksadıyla savunma amaçlı döşenen mayını bünyem bir nebze de olsa kaldırabilir ama ortak kullanılan bir yola rastgele döşenen mayınlar ile oradan geçmekte olan herhangi bir aracı imha etmeye çalışmak başlı başına kaypakça ve onursuzca yapılmış bir eylemdir..

Ayrıca öylesine pis bir durum ki, saldırı sonrasında failleri o anda yakalama şansın da yok..

Şehit yakınlarımızın başı sağolsun demekten başka da bir şey gelmez elimizden maalesef..

Kadir
11.08.2008, 12:39
Şehitlerime Allah rahmet eylesin. Vatan sağ olsun .!

hakankurt1967
11.08.2008, 12:40
Başımız saolsın Allah ailelerine sabır versin... Denilecek çok şey var lanet olsun

dilekts61
11.08.2008, 12:42
Başımız saolsın Allah ailelerine sabır versin... Denilecek çok şey var lanet olsun

aynen katılıyorum eklenebilecek o kadar şey var ki...

Cengiz Çubukcu
11.08.2008, 12:43
of ki ne of....Allah şehitlerimizin ruhlarını şadetsin....

Kaya
11.08.2008, 12:46
Bitmiyor bu haberler.
Maalesef sonlanmıyor.

Verdiğimiz 10'larca şehitin üzerinden çok az bir zaman geçmesine rağmen 8 şehit daha verdik.

Yazması ve konuşması ne kadar kolay.

OLAĞANÜSTÜ HAL!..

Kaya
11.08.2008, 12:48
OLAĞANÜSTÜ HAL!..

Gelsin artık...

ilhan
11.08.2008, 12:51
Her gün bir şehit haberi okumak istemiyorum artık!!! Bizim için hayat devam ediyor ama ateş düştüğü yeri yaktı bir kere..

zeyberoğlu
11.08.2008, 12:56
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin.
Bütün dünya Türk'tür
Ya Türk olacaklar ,ya yok olacaklar.

Mustafa K. Demirbaş
11.08.2008, 12:59
şehiıt sayısı 9 a çıktı:(:(

ccd6167
11.08.2008, 13:07
Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun..
simdi iki gun kandile saldiririz sonra yine unuturuz..

Yorumun son cümlesi forum kurallarına aykırı olduğu için silinmiştir...

İsmail Çavuşoğlu
11.08.2008, 13:10
Milletimizin başı sağolsun.Şehitlerimize ALLAH dan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum..

Atalay
11.08.2008, 13:15
Artık bir şeyler yapmanın zamanı geldide geçiyor....

Selman
11.08.2008, 13:17
Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.Yakınlarının ve Türk Milletinin başı sağolsun.

Faik Yılmaz
11.08.2008, 13:18
söyleyecek çok sözümüz var....

ama konuşmuyoruz....o itlerin başlarına dağları yıkmamız lazım konuşamıyoruz..... neden yok ab yok abd bir şey der diye......

ne günlere kaldık yahu....

ilhan
11.08.2008, 13:20
Doğu'da her dağda ayrı bir tehlike var. Sınırları geçtim şerefsizler içerilere sızmış yollara mayın döşüyor. En adice olanı da bu! Mayın yüzünden verdiğimiz şehit sayısı çatışarak verdiğimiz şehit sayısının 10 katı. Ciddi ve radikal kararlar alınıp daha bir kararlı şekilde operasyon yapılmalı.

Çetin Can
11.08.2008, 13:20
OLAĞANÜSTÜ HAL!..

Gelsin artık...

Bencede OLAĞANÜSTÜ HAL gelmesi gerekiyo artık:mad:...

Şehitlerimize Allah rahmet etsin ailelerinede sabır versin gencecik insanlar bunlar ya...

ccd6167
11.08.2008, 13:21
ozur dilerim yanlis bisi yazdigim icin

zafer6161
11.08.2008, 13:25
Başımız sağolsun:(
ALLAH belalarını versin:mad:

Külünkoğlu
11.08.2008, 13:29
Yüce Allah Şehitlerimize rahmet, yakınlarına da çok sabırlar versin.

Allahın belası köpekler size çok şey söylenir ya neyse. sadece şunu hatırlatıyorum.

Sen TÜRK namını anıyorken eğil ! TÜRK'ün sebeb sükutuna, TÜRK olması değil !

TSezgin61
11.08.2008, 13:33
OLAĞANÜSTÜ HAL!..

Gelsin artık...

böyle bir aciklama bekliyoruz.

artik bassagligi yada ona benzer seyler dinlemekten biktik. ARTIK BIRSEYLER YAPMANIN ZAMANI GELDI!!!

Mert67
11.08.2008, 13:33
Allah rahmet eylesin.:(

Atakan
11.08.2008, 13:36
Allah Rahmet Eylesin.

KUTADGU
11.08.2008, 13:44
Yıkıldım, Yandım.

Gencecik fidanlarımızı kaybettik yine.

Hainler, gaflet içindekiler ve şerefsizlerin pis oyunları.

Lanet Olsun! Lanet Olsun!

Yüce Türk Milletinin Başı Sağolsun...

Söylenecek çok şey var lakin yeri burası değil.

Dursun Kaplan
11.08.2008, 13:50
Yazacak hiç bir şey yok artık.. Yazamıyorum kelimeler boğazıma düğümleniyor..

Devlet hakkında birşeyler söylemek isterdim ama olmayan birşey hakkında yorum yapmam yanlış olur..

Annelerimizin,babalarımızın başı sağolsun.. Elbet birgün bu adını bile koyamadığımız yaratıkların sonu gelecektir..

TolgaTopçu61
11.08.2008, 13:52
Allah rahmet eylesin:(

Mertcan
11.08.2008, 13:57
allah rahmet eylesin:(:(

allah topunuzun belasını versin !!,

ezgi cubukcu
11.08.2008, 14:00
olağanüstü durumlarda biran duraksadıktan sonra hayatımıza kaldığımız yerden tüm olağanlığımızla devam edeceğiz...bu bir olağanüstü hal sebebi olmayacak. normal hallerimiz aksamayacak bizim. bize bişii olmıyacak!
ahmet'in eşi unutmasın ama 'vatan sağolsun' demesin cenazesinde... ben olsam oyle yapardim!

Ayşe Aygün
11.08.2008, 14:07
Şuan şoktayım :( Allah belalarını versin bu pisliklerin.Başımız sağolsun.

Fatih BALTA
11.08.2008, 14:09
Başımız sağolsun.
Allah belalarını versin bu olaya sebebiyet veren kişilerin ve onlara çanak tutanların.

Selimag
11.08.2008, 14:10
"söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil" o kadar uyuyor ki bu duruma... susuyoruz, tek diyebilecegim Şehid'lerimize Allah'tan rahmet, ailelerine de Allah sabır versin.

Bir de duam var, o soysuzlara karşı Allah kahraman ordumuzu her daim muzaffer eylesin.

seyyah61
11.08.2008, 14:16
Bu tür olaylar daha da fazla kenetlenmemize yol açıyor. Kalleşlerin yaptıkları elbet yanlarına kâr kalmayacaktır.

zeyberoğlu
11.08.2008, 14:16
http://dosyalar.hurriyet.com.tr/haber_resim/f_cekirge_yaziyor2.jpg
Fatih ÇEKİRGE YAZIYOR
İşte yine 9 vatan evladının ateşi düştü.
Kemah'tan 9 şehit haberi geldi.
Alçakça döşenmiş bir mayın, göreve giden evlatlarımızı şehit etti.
Peki neden öldüler?
Bu öyle basit bir terör vakası değildir.
Yani Kandil'deki ya da Güneydoğu'daki birkaç teröristin oturup planladığı alçakça bir pusu değildir...
9 şehidimizin ardında uluslararası enerji savaşının alçakça oyunları vardır.
PKK işte bu oyunun taşeronu olarak özellikle Kemah'ı seçmiştir.
Neden Kemah?
Şimdi bazı olayları alt alta yazalım.
Kısa bir süre önce Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ertuğrul Özkök ve ben, Erzincan'dan Kemah'a bir otomobil yolculuğu yapmıştık.
Bakan Yıldırım yol boyunca bu hattın önemini anlatmıştı.
Zaten yol kenarındaki kum torbalarının ardında nöbet bekleyen askerlerden her şey anlaşılıyordu...
Bu hat, Bakü-Tiflis-Ceyhan Petrol ve Doğalgaz Hattı’dır.
Aynı zamanda Bakü-Tiflis-Kars Tren Yolu bu enerji koridorunun ticaret hattını oluşturuyor.

http://www.hurriyet.com.tr/_np/8269/6148269.jpg

İşte Kemah'ın önemi buradadır...
İşte sıralıyorum:
- Kısa süre önce Erzincan Vefahiye Karayolu'nda Bakü-Tiflis-Ceyhan boru hattı havaya uçuruldu.
Bu eylemi PKK üstlendi.
Rusya (http://www.hurriyet.com.tr/index/rusya/) ve Ermenistan, her fırsatta Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı’na karşı açıklamalar yaptı.
- Rusya (http://www.hurriyet.com.tr/index/rusya/), Karadeniz üzerinden Bulgaristan ve Avrupa'ya uzanan boru hattına alternatif olan ABD (http://www.hurriyet.com.tr/index/abd/)'nin desteklediği Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı’ndan rahatsız olduğunu hissettirdi.
- Boru hattının birinci ayağı Bakü-Azerbaycan, ikinci ayağı Tiflis-Gürcistan, üçüncü ayağı ise Erzincan bölgesi üzerinden Ceyhan'dır.
- Ve son olarak Rusya (http://www.hurriyet.com.tr/index/rusya/), Güney Osetya bahanesiyle Gürcistan'a savaş açtı.
Bu savaş NATO'ya üye olmak isteyen Rusya (http://www.hurriyet.com.tr/index/rusya/)'nın hegemonyasından kurtulup Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı’yla Türkiye üzerinden ABD (http://www.hurriyet.com.tr/index/abd/) eksenine bağlanmak isteyen Gürcistan Lideri Saakaşvili ve yönetiminin düşürülmesini hedeflemektedir.
- Yukarıda Gürcistan'la savaş sürerken aşağıda PKK'nın Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı'nı havaya uçurması ve aynı bölge olan Erzincan bölgesinin boru hattı güvenliğini alan Türk askerlerini şehit etmesi rastlantı değildir.
- Bu PKK'nın açık taşeronluğudur.
Ucu Rusya-Ermenistan hattına bağlanmaktadır.
Türkiye, Gürcistan'a askeri destek sağlamıştır. Gürcistan özel kuvvetlerinin 700 subayını Harp Akademileri’nde eğitmektedir. 13 Türk özel kuvvet subayı, Tiflis'te Gürcü askerlerini eğitmektedir.
Türk Deniz Kuvvetleri, Gürcü Deniz Kuvvetlerine iki hücumbot hediye etmiştir.
Türk Silahlı Kuvvetleri Gürcistan Silahlı Kuvvetleri'ne 100 milyon dolar lojistik yardım yapmıştır.

Sevgili okurlar.
Bütün bunları alt alta sıraladığımızda az önce Kemah'ta şehit verdiğimiz 9 vatan evladının basit bir terör eylemiyle şehit olmadıkları açıkça ortaya çıkmaktadır. Bu Türkiye'nin doğrudan geleceğini ilgilendiren ve enerji güvenliğini içeren uluslararası bir savaşın sonucudur.
PKK işte böyle bir savaşta Türkiye'nin geleceğine karşı taşeronluk yapmaktadır.
Türkiye'nin Gürcistan'la ilişkileri de gerek ticari gerek diplomatik gerekse askeri boyutlarıyla bu kapsamdadır.

İşte bu gerçekler ışığında bütün şehitlerine Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyoruz.

ÖzGür Ayar
11.08.2008, 14:49
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin.
Bu hainlerinde, Bunlara göz yumanlarında, El altından destek verenlerinde Allah belasını versin.

Dursun Kaplan
11.08.2008, 14:54
Bakın Rusya'ya.. Operasyon yaptınmı öyle yapıcaksın.. Gidiceksin o şerefsizlerin başlarını alıp geleceksin.. Dağa taşa, boş binalara bomba atarak bu itlerin soyu tükenmez.. Gir Irak'a bitene kadar çıkma.. Ama nerdee...

Bunları yazmak istemezdim ama, artık sabır kalmadı.. Sabırda kalmadı,dayanacak güçte..

Faik Yılmaz
11.08.2008, 15:00
terörün üzerine çok sert biçimde gitmek farz oldu..... bu tip olaylarda bölge halkının haberi olduğu bu yüzden genellikle sivil araçların geçisi esnasında bombanın patlamadığı söyleniyor. çok acı şeyler bunlar....

bir kaç kuru lafın dışına çıkılarak sert tedbirler alınması lazım devletin demir yumruğunu vurmasının vakti geldide geçiyor bile....

Erbay
11.08.2008, 15:15
Allah rahmet eylesin.Allah cezanızı versin hainler.

seyyah61
11.08.2008, 15:17
Bakın Rusya'ya.. Operasyon yaptınmı öyle yapıcaksın.. Gidiceksin o şerefsizlerin başlarını alıp geleceksin.. Dağa taşa, boş binalara bomba atarak bu itlerin soyu tükenmez.. Gir Irak'a bitene kadar çıkma.. Ama nerdee...

Bunları yazmak istemezdim ama, artık sabır kalmadı.. Sabırda kalmadı,dayanacak güçte..
Rusya'nın yaptığı gibi mâsum sivilleri mi vuralım?
İsrail gibi terörist-sivil, kadın-erkek, çoluk çocuk ayırt etmeden katledelim mi?
Televizyonda hüzünlü gözlerle "Bizim suçumuz neydi" diye feryâd eden yaşlı nineyi; muhtemelen çocuğu olan cesedi öperek ağlayan, kahrolan babayı görmedin mi? Görmüşsen eğer hiç mi yüreğin cız etmedi?
Ülkelerarası savaş ile gerilla savaşı aynı şey değildir.
Herkein akl-ı selîme ihtiyacı var şuan.

Dursun Kaplan
11.08.2008, 15:19
Rusya'nın yaptığı gibi mâsum sivilleri mi vuralım?
İsrail gibi terörist-sivil, kadın-erkek, çoluk çocuk ayırt etmeden katledelim mi?
Televizyonda hüzünlü gözlerle "Bizim suçumuz neydi" diye feryâd eden yaşlı nineyi; muhtemelen çocuğu olan cesedi öperek ağlayan, kahrolan babayı görmedin mi? Görmüşsen eğer hiç mi yüreğin cız etmedi?
Ülkelerarası savaş ile gerilla savaşı aynı şey değildir.
Herkein akl-ı selîme ihtiyacı var şuan.

Yazımı dikkatli oku önce.. Sivil vuralım demiyoruz.. O kadar hayvan değiliz..

Oku bi önce sonra yorum yap bana.. İkili tartışma yaratmayalım şurda..

Sencer Bulut
11.08.2008, 15:26
devletimiz yeterince agırlıgını koymadan sürer gider böle...Allah rahmet eylesin

Tolpaş61
11.08.2008, 15:27
terörün üzerine nasıl gidersen git farketmez.asla bitiremezsin.karşındaki dünyanın en büyük terör örgütü.içerden ve dışardan inanılmaz maddi ve manevi destek alan bir örgüt.meclisine girmiş bir kere.tv kanalları yandaşlarına hala para kazandırıyor.bizim halkta ağzı açık izliyor.

Harun-61
11.08.2008, 15:32
unutmadik....
2 israil askeri kacirildi diye günlerce lübnan'i bombaladilar...

biz ise son 2 ay icinde onlarca Askerimizi kayip ettik, masum insanlar vefat etti.

biz neyi bekliyoruz ????

.

seyyah61
11.08.2008, 15:36
Yazımı dikkatli oku önce.. Sivil vuralım demiyoruz.. O kadar hayvan değiliz..

Oku bi önce sonra yorum yap bana.. İkili tartışma yaratmayalım şurda..
Bak kardeşim, önce üslubunu düzeltirsen sevinirim.
İkili tartışma için şuan ne vaktim var ne de niyetim.
Terör örgütleri üç şeyden beslenir.
Birincisi, milliyetçi ırkcılık; yâni bölücülük.
İkincisi yurtdışı desteği.
Ve üçüncü olarak da lojistik destek ve esrar, silah ve insan kaçakçılığı.
Irak'a girmek, kırmak dökmekle olmaz bu iş.
Kaç kez girildi.
Bazılarında büyük hasar verildi.
Ama hiç bir işe yaramadı.
Kökünü kazıtmak bir yana, kesilen sakal gibi daha da azdı.

Verdiğim üç maddeden yola çıkarsak.
1. Irak'a tekrar girersek Kürt milliyetçiliğini ve bölücülüğünü alevlendiririz.
2. Yurtdışından kesinlikle destek göreceğimizi zannetmiyorum. Bizim aradığımız elebaşları Suriye, İtalya, Almanya'da ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşacaklardır.
3. Yurtdışı desteği kesilmedikçe üçüncü maddenin önünü almak da mümkün değil.

Atılabilecek mantıksal adımlar;
İlk olarak empati kurmalı ve neden en masum Kürtlerin bile yeri geldiğinde askerimize karşı insanlık dışı saldırılar yapmaya meyilli câniler haline gelebildiklerini araştırmalıyız.
Daha sonra politik olarak anlaşma zemini aranmalı, bunu yaparken de dış devletlerin desteği alınmalı (Düz ovada siyaset) ve "Senin teröristin iyi benimki kötü" mantığının yanlışlığı düzeltilmeli; terörist teröristtir ve nerde olursa olsun kökü kurutulmalıdır baskısı yapılmalı.
Böylece ne Kürtlere ırkçılık üzerinden propoganda yapma zemini, ne de dış devletlere ayrılıkçı terör örgütüne destek olma imkânı verilecektir.
Üçüncü madde de kendiliğinden çözülecektir.
saygılar

OYılmaz
11.08.2008, 15:45
......................

Emorfo
11.08.2008, 15:50
Allah belalarını versin. Bu devlet bu piçlerin kökünü kazımak için bu kadar aciz olamaz. pkklılar ve pkkya destek verenin yaşamaya, yargılanmaya hakkı olmamalı direk infaz edilmeli. 9 aile daha ateş düştü yeter artık yeter.

KUTADGU
11.08.2008, 15:53
Bak kardeşim, önce üslubunu düzeltirsen sevinirim.
İkili tartışma için şuan ne vaktim var ne de niyetim.
Terör örgütleri üç şeyden beslenir.
Birincisi, milliyetçi ırkcılık; yâni bölücülük.
İkincisi yurtdışı desteği.
Ve üçüncü olarak da lojistik destek ve esrar, silah ve insan kaçakçılığı.
Irak'a girmek, kırmak dökmekle olmaz bu iş.
Kaç kez girildi.
Bazılarında büyük hasar verildi.
Ama hiç bir işe yaramadı.
Kökünü kazıtmak bir yana, kesilen sakal gibi daha da azdı.

Verdiğim üç maddeden yola çıkarsak.
1. Irak'a tekrar girersek Kürt milliyetçiliğini ve bölücülüğünü alevlendiririz.
2. Yurtdışından kesinlikle destek göreceğimizi zannetmiyorum. Bizim aradığımız elebaşları Suriye, İtalya, Almanya'da ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşacaklardır.
3. Yurtdışı desteği kesilmedikçe üçüncü maddenin önünü almak da mümkün değil.

Atılabilecek mantıksal adımlar;
İlk olarak empati kurmalı ve neden en masum Kürtlerin bile yeri geldiğinde askerimize karşı insanlık dışı saldırılar yapmaya meyilli câniler haline gelebildiklerini araştırmalıyız.
Daha sonra politik olarak anlaşma zemini aranmalı, bunu yaparken de dış devletlerin desteği alınmalı (Düz ovada siyaset) ve "Senin teröristin iyi benimki kötü" mantığının yanlışlığı düzeltilmeli; terörist teröristtir ve nerde olursa olsun kökü kurutulmalıdır baskısı yapılmalı.
Böylece ne Kürtlere ırkçılık üzerinden propoganda yapma zemini, ne de dış devletlere ayrılıkçı terör örgütüne destek olma imkânı verilecektir.
Üçüncü madde de kendiliğinden çözülecektir.
saygılar

Bir şeyi merak ediyorum.
Hemde fazlasıyla merak ediyorum.

Türkiye'de 1998-2002 arası terör örgütünün etkinliği ile şimdiki etkinliğini karşılaştırabilir miyiz?
Karşılaştırırsak terörün ciddi ve büyük bir çıkış gösterdiğini görebilecek miyiz?
Kuzey Irak beslemelerinin bunda bir payı olduğunu yadsıyabilecek miyiz?
Mesela 1995 yılında yapılan operasyon ile 2007 yılında yapılan operasyonun etkinliğini bir tutabilecek miyiz?

Mesele uzamasın, Acımız da büyük.

Ancak ben burda şerefsizler diye başlayan bir yazı yazmaya başlasam ve bazılarının söyledikleri ile şimdi gerçekleşenleri anlatsam "Faşist, milliyetci bölücü" yaftası yerim. Niyetim de yok...

Ama biliniz ki milliyetçileri, PKK!lardan daha tehlikeli görenler var bu ülkede.
Ve bayağı yukarılarda.

Bu şehitlerin hesabı sorulacak. Herkesten. Tek tek. Kanlı.

macka61
11.08.2008, 16:04
9 şehit Kaya abi bu işin tek sorumlusu hükümetler en çoğuda akp ve anaptadır

macka61
11.08.2008, 16:05
şehitlerimizede Allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun

Mehmet_Mercanlı
11.08.2008, 17:10
ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN rahmet

yakınlarına ve tüm TÜRK halkına başsağlı diliyorum ...

dun taksım meydanında bugun dağda yarın yine meydanlarda ama kimse sesini cıkarmıyo...

LazAnisT
11.08.2008, 17:14
Olağanüstühal resmiyette yok gözüksede vargibi uygulandığını oralarda görev yapan biri olarak biliyorum...

Fakat mayın olayı çok farklı.Kalleşlikte son nokta.

master yoda
11.08.2008, 17:25
Forumda siyaset yapmamak için dikkatli yazacağım şunu söylemek istiyorum başımızda abd uşağı insalar olduğu sürece adam gibi operasyon yapamayız.Sözde milliyetçilik yapıp pkk partisiyle mecliste oturanlar oldugu sürece zor

Travelair
11.08.2008, 17:26
Allah rahmet eylesin. Yapanların elleri kırılsın cehennemde yansınlar inşallah

pReN@_61
11.08.2008, 17:28
Milletimizin başı sağolsun..

Kaya
11.08.2008, 17:30
Türk Milleti'nin ve Büyük Türk Ordusu'nun başı sağolsun...

Türk topraklarında çakallık yapanların sonu elbet gelecektir.

Yüzyıllarca insan gibi davrandığımız ama insanca karşılık göremediğimiz pisliklere lanet olsun.

Türkiye sınırları dışında kalacakları bir günü görmeyi Allah'tan dilerim...

Vkgz
11.08.2008, 17:32
Başımız sağolsun. ülkemizdeki hainlerin amacının ülke kurmak değil- ki ülke kuruldu ve ırak kürt milletine hediye edildi.- ülkeyi bölmek oldugu bir kez daha tescillendi.

pReN@_61
11.08.2008, 17:37
Erzincan'da hain mayın tuzağı: 9 şehit

DHA Erzincan'ın Kemah ilçesi kırsalında teröristlerin yola döşedikleri uzaktan kumandalı mayın tuzağına düşen 11 askerden 9'u şehit olurken olayın ardındaki gizli işbirlikleri de ortaya çıktı.
PKK'lı grubun bu yıl özellikle Karadeniz ve Erzincan bölgesine gönderdiği teröristlere öncülük etmek ve birlikte eylem yapmak için Tunceli bölgesinde bulunan sayıları 15 kadar olduğu değerlendirilen TKP/ML TİKKO'ya üye teröristlerle eylem işbirliği yaptığı belirtildi. Yıllarca Karadeniz ve Erzincan bölgesinde kalan ve bu bölgeleri çok iyi bilen TİKKO'ya üye teröristlerin son yıllarda verdikleri kayıplardan sonra Karadeniz ve Erzincan bölgesinden çekilerek Tunceli bölgesine geldikleri bildirildi.

11 ASKER PKK'NIN MAYINLI TUZAĞINA DÜŞTÜ

Erzincan'ın kemah İlçesindeki Jandarma Komutanlığı'nda görevli bir subay ile 10 er, Erzincan ile Kemah ilçesi arasında bulunan Olukpınar Köyüne gitmek isterken, PKK'nın mayınlı tuzağına düştü. Bugün saat 10.30 sıralarında meydana gelen patlamada Mitsubishi marka minibüste bulunan askerler, ağır şekilde yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Erzincan ve 13 Şubat Devlet Hastanelerine kaldırdı. Ağır yaralı olan askerlerden 9'u hayatını kaybetti, ikisinin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

MAYIN UZAKTAN KUMANDA İLE PATLATILMIŞ

Güngör, yaptığı açıklamada, Kemah kırsalında operasyondan dönen askeri aracın geçişinde uzaktan kumandalı mayının patlatıldığını belirterek, "Mayın saldırısında araçta bulunan ve Kars’tan gelen bir tabur
komutanımız da şehit olmuştur" dedi.
Patlamanın saat 10.00 sıralarında meydana geldiğini anlatan Güngör, şunları söyledi:
"Saldırıda kurmay yarbayımızın yanı sıra 2 uzman çavuş ile 6 erimizde şehit olmuştur. Saldırıda yaralanan jandarma yüzbaşımız ile bir erimizinde tedavi sürüyor.

Erzincan- Kemah karayoluna birkaç kilometre uzaklıktaki mayınlı tuzağın olduğu bölgeye, basın mensuplarının girişine izin verilmedi. Fırat'ın kolu Karasu Nehrine paralel olan karayolunun 10'uncu kilometresinde araçlar, sıkı denetimden geçiriliyor. Jandarmalar, mayınlı pusuya düşürülen arkadaşlarının kırsal alana arama- tarama faaliyetinde bulunmak için gittiklerini söylediler.

ORGENERAL BERK, TUGAY'DAKİ SANCAK DEVİR - TESLİM TÖRENİNDEN AYRILDI

Öte yandan Ardahan'da konuşlanan 25'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında bugün sabah saatlerinde sancak devir teslim töreni düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından gerçekleşen törene katılan 3. Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk, ôArkadaşlar, Erzincan'da üzücü bir olay nedeniyle sizden erken ayrılmak zorunda kalıyorum" dedi. Vali Selim Cebiroğlu'nun hazır bulunduğu törenden 9'uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Nejat Bek ile birlikte ayrılan Orgeneral Saldıray Berk, helikopterle Erzincan'a geçti.
VALİ: 8 ŞEHİT KARS'TAN GELDİ
Erzincan Valisi Ali Güngör, Askeri Hastane çıkışında, teröristlerin saldırı düzenlediği hain saldırı ile ilgili bilgi verdi. Vali Güngör, şöyle konuştu:
“Araçta Kars'tan gelen tabur komutanı, kurmay yarbayımız ve 1 jandarma yüzbaşımız ile 2'si uzman çavuş olmak üzere toplam 11 askerimiz patlamaya maruz kalmıştır. Toplam 9 şehit var. Yarbayımız, 2 uzman çavuşumuz ve 6 erimiz şehittir. 2 de yaralımız var. Yüzbaşımız Devlet Hastanesi'nde, 1 erimiz de Devlet Hastanesi B Blokta tedavi altında bulunuyor. Gerekli müdahaleler yapılıyor. Yarbay Kars'tan gelmiş ve Alp'taki jandarma taburuna komutanlık yapıyor. Ambulans ve helikopterlerle yaralılar geldi. Olay, saat 10.00'da meydana geldi. Olay mahallinde 7 şehidimiz vardı. 1'i yolda 1'i de Devlet Hastanesi'nde şehit oldu ve şehit sayısı 9'za çıktı. Bunlar Kars'tan gelen birlik olduğu için memleket ve ailelerini tespit çalışmaları devam ediyor. Kemah'tan sadece Jandarma Bölük Komutanımız Yüzbaşı araçta bulunuyor.”
ŞEHİT VE YARALILARIN KİMLİKLERİ
PKK'lı teröristlerin Kemah'ın kırsal alanındaki hain saldırısında Jandarma Yüzbaşı Yılmaz Tankul ile Piyade Er Ali Tuzcu yaralanırken, şehit düşen subay ve askerlerin kimlikleri ise şöyle:
Piyade Kurmay Yarbay Miktat Şamdancı, Jandarma Uzman Çavuş Selim Kabataş, Jandarma Uzman Çavuş Gökhan Kugat, Jandarma erler Abdullah Aydın Emer, Önder Muratoğlu, Adem Hilaloğlu, Murat Atsen, Abdurrahman Bulut, Barış Demir.


MUNZUR DAĞLARI'NDA BÜYÜK OPERASYON

ERZİNCAN'ın Kemah İlçesi Olukpınar köyü yakınlarında yola yerleştirilen bombanın patlatılması ve 9 askerin şehit olmasından sonra Tunceli ile Erzincan'daki askeri birlikler, Munzur dağında ortak operasyon başlattı. Hava destekli başlatılan operasyonda, 9 askerin şehit edilmesi eylemini gerçekleştiren ve sayıları 10 olduğu tahmin edilen terörist grubun etkisiz hale getirilmesi hedefleniyor.

Tunceli'nin Ovacık ilçesi Munzur dağları bölgesinden Erzincan'a sızan yaklaşık 10 kişilik PKK'lı grubun gerçekleştirdiği bombalı saldırı sonrası bölgede hava destekli geniş çaplı operasyon başlatıldı.
Tunceli ile Erzincan'daki askeri birliklerinin katıldığı ortak operasyon ile eylemden sonra Munzur dağları bölgesine doğru kaçtıkları belirlenen PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi hedefleniyor. Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığından kalkan 3 Skorski Helikopteri bölgeye çok sayıda Jandarma özel hareket timi indirirken, Erzincan Jandarma Komutanlığına bağlı çok sayıda asker de Munzur dağlarının Erzincan tarafında dağa çıkarak hain saldırıyı gerçekleştiren PKK'lıların peşine düştü.

Askeri yetkililer, eylemi yapan grubun 10 kişi olduğu ve Tunceli bölgesinden eylem için bir süredir Erzincan bölgesine sızdıklarının belirlendiğini bunlar için önlem alındığını ancak yola bomba döşemelerinin önlenemediğini açıkladılar. Yetkililer, Tunceli bölgesinden Haziran ayı başlarından itibaren Erzincan üzerinden 20 kadar PKK'lının Karadeniz ve Sivas bölgesine sızdığının tespit edildiğini belirterek, bunların etkisiz hale getirilmesi için operasyonların sürdüğünü söylediler.

CENAZELERİN GÖNDERİLECEĞİ YERLER

Erzincan’ın Kemah ilçesi kırsalında askeri aracın geçişi sırasında,
teröristlerin önceden yola döşediği mayının patlatılması sonucu şehit
olan askerlerin cenazelerinin gönderileceği yerler belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, Kemah ilçesi kırsalında uzaktan kumandalı mayının
patlatılması sonucu şehit olan askerlerin kimlikleri ve memleketleri
şöyle:
"Piyade Kurmay Yarbay Miktad Şamdancı (Ankara), jandarma uzman çavuşlar
Selim Kabataş (Doğanşehir-Malatya) ve Gökhan Kuvat (Elazığ), erler Barış
Demir (İzmir), Adem Bilaloğlu (İzmir), A. Aydın Ener (Osmaniye), Murat
Atsen (Samsun), Abdurrahman Polat (Hatay), Önder Muratoğlu (Yozgat)."
Bu arada, saldırıda yaralanan Jandarma Yüzbaşı Yılmaz Tangül ile
Jandarma Er Ali Uzun için Ankara’dan ambulans uçakla gelen sağlık heyeti
Erzincan’a ulaştı.
Devlet hastanesinde yaralıları kontrol eden sağlık heyetinin yaralı
askerlerin Ankara’ya götürülüp götürülmeyeceğine karar vereceği
öğrenildi.

Hotaman
11.08.2008, 17:38
Masumla kimsenin alıp veremediği yok!
Okulda bunun tartışmasını bizzat yaptım, alalen PKK övülebiliyorsa bu ülkenin üniversitelerinde bu it sürüsüne yeterince hoşgörü gösterilmiş demektir! Adama diyorum ki derdin ne? Bana özgürlük verilmiyor, lan it nasıl gelip Hacettepe de okuyabiliyorsun o zaman!
Hoşgörü biryere kadar ne hikmetse birtek bizim askerlerimiz şehit düştüklerinde hoşgörü oluyor dünyada başka bir ülke daha yok bu insiyatifi gösteren.
Esas bölücülük budur işte, sen ona haddini bildirmezsen bu ülke de ister istemez o etnik kökene bir ön yargı oluşur.
İtlerin lideri sıfatındaki şerefsizler rahatlıkla meclise girip PKK terör örgütü değildir, esas bölücülük yapan TSK'dır diyebiliyorlar. Yazıktır demekle olmuyor, gelişmiş ülkeler destekleri kesilmesini beklerseniz daha bir yüz sene daha beklersiniz.
Bu dünyada askerini bizim kadar seven bir millet yoktur şüphesiz ama onun için hiçbirşey yapmayan yine bizleriz.
Kutatgu'ya sonuna kadar katılıyorum. Varsın faşist desinler ben kimseyi katledim!!!

İskender YILMAZ
11.08.2008, 17:42
inanmıyorum yaa, allah kahretsin bu yaratıkları.. :(

diyecek laf bulamıyorum, Allah nasıl biliyosa öyle yapsın bunları..

Kaya
11.08.2008, 17:42
1. Irak'a tekrar girersek Kürt milliyetçiliğini ve bölücülüğünü alevlendiririz.

Ortada zaten "KÜRT IRKÇILIĞI" olduğu için "PKK TERÖRÜ" vardır...

Yani bizim sınırötesi operasyon yapmamız bunu tetiklemez. Zaten kendiliğinden tetiklenmiş bir kalleşlik var ortada.

LazAnisT
11.08.2008, 17:48
Ülkenin bukadar karışık olduğu bugünlerde Mitsubishi marka bir minübüse gencecik askerleri doldurup yola çıkmak hangi mantığın eseri anlamakta zorluk çekiyorum.

Yolda çatışma çıksa ne olacak? o askerler o arabadan nasıl inecekti bu kadar basit şeyler neden düşünülmüyor.Allah bilir teçhizatlarıda yoktur.

OnurKul
11.08.2008, 17:49
Allah Türkleri, Türk vatandaşlarını, Türk yurtlarını, Türk askerlerini korusun... Şehit olanların mekanını cennet eylesin, yakınlarına sabır versin ...

Gürcü-Rus savaşı yanıbaşımızda ama biz yıllardır bu şerefsizlerle mücadele ediyoruz ama ne yazık ki hep bir adım öndeler, çünkü onlar terörist ve sivil, asker dinlemeden vuruyorlar. Bomba koyuyorlar, mayın döşüyorlar 1 kişi 10 kişiyi şehit edebiliyor.

Bunun çaresi yine TSK'dadır.

Benim görüşüm Acilen Kuzey ırak'a girip tampon bölge oluşturulmalı. Rusya rest çekti , bizde rest çekip kuzey ırak'ta bazı bölgeleri kontrol altına almalıyız.

OnurKul
11.08.2008, 17:57
Bak kardeşim, önce üslubunu düzeltirsen sevinirim.
İkili tartışma için şuan ne vaktim var ne de niyetim.
Terör örgütleri üç şeyden beslenir.
Birincisi, milliyetçi ırkcılık; yâni bölücülük.
İkincisi yurtdışı desteği.
Ve üçüncü olarak da lojistik destek ve esrar, silah ve insan kaçakçılığı.
Irak'a girmek, kırmak dökmekle olmaz bu iş.
Kaç kez girildi.
Bazılarında büyük hasar verildi.
Ama hiç bir işe yaramadı.
Kökünü kazıtmak bir yana, kesilen sakal gibi daha da azdı.

Verdiğim üç maddeden yola çıkarsak.
1. Irak'a tekrar girersek Kürt milliyetçiliğini ve bölücülüğünü alevlendiririz.
2. Yurtdışından kesinlikle destek göreceğimizi zannetmiyorum. Bizim aradığımız elebaşları Suriye, İtalya, Almanya'da ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşacaklardır.
3. Yurtdışı desteği kesilmedikçe üçüncü maddenin önünü almak da mümkün değil.

Atılabilecek mantıksal adımlar;
İlk olarak empati kurmalı ve neden en masum Kürtlerin bile yeri geldiğinde askerimize karşı insanlık dışı saldırılar yapmaya meyilli câniler haline gelebildiklerini araştırmalıyız.
Daha sonra politik olarak anlaşma zemini aranmalı, bunu yaparken de dış devletlerin desteği alınmalı (Düz ovada siyaset) ve "Senin teröristin iyi benimki kötü" mantığının yanlışlığı düzeltilmeli; terörist teröristtir ve nerde olursa olsun kökü kurutulmalıdır baskısı yapılmalı.
Böylece ne Kürtlere ırkçılık üzerinden propoganda yapma zemini, ne de dış devletlere ayrılıkçı terör örgütüne destek olma imkânı verilecektir.
Üçüncü madde de kendiliğinden çözülecektir.
saygılar

Katıldığım tek bölüm yurtdışı desteğinin kesilmesinin zor olmasıdır... Evet zordur...

Çözüm açık arkadaşlar gireceksin çıkmayacaksın ! ! ! Tampon bölge oluşturacaksın... Kürt milliyetçiliği falan yükselmez hiç bir şey olmaz. Türkiye Kürtleri ile Irak kürtlerini karıştırmamak lazım. Bu teröristler Türkiye kürtlerini temsil ettiklerini sanıyorlar , ırak'a girdiğimizde küçük operasyonlarla hiç bir kürt vatandaşımız bir şey demedi ( HAİN DTP HARİÇ ! ! !)

Sonuç basit gireceksin çıkmayacaksın ! Bunun için diplomatik mücadele vereceksin , gerekirse amerika'dan bire bir izin alacaksın...

Ama bunu yapacak iktidar nerde? hani ben göremiyorum ! ! ! Ümmetçilik fikrini aşılamak isteyen akepe senin dediğin gibi kürt milliyetçiliğinin öne çıkmasından korkuyor ! Yüce dinimizi alet ediyorlar siyasetlerine, doğuda oy kaybetmemek için elinden geleni yapıyorlar... Kaç Türk askerinin öldüğü umurlarında değil. Önemli olan kaç kürt oyu kazandıkları !

Adem Erdoğan
11.08.2008, 18:14
Kalleşliğe dağ bile dayanmaz.Allah rahmet eylesin.

ballack
11.08.2008, 18:20
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin.
Bütün dünya Türk'tür
Ya Türk olacaklar ,ya yok olacaklar.
.................................................. .......

Kazım Uzunboy
11.08.2008, 18:28
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin,başımız sağolsun..

Great White
11.08.2008, 18:48
Aslında sabitler bölümündeki asıl başlığa yorumumu ve akabinde taziyelerimi aktarmıştım..

Bu PKK sorunu yıllardır kanayan bir yara idi zaten ama son zamanlarda tamamı ile kontrolden çıkmış gözüküyor maalesef..

Karşınızda somut bir düşman bulamadan bu şekilde alçakça gerilla tarzı tuzaklar ile baş edebilmek hele ki öyle bir coğrafyada gerçekten de çok zor olsa gerek..

Şehit yakınlarımıza tekrar baş sağlığı diliyorum..

İsmail Alkan
11.08.2008, 19:38
ALLAH bize bu başşağlığı mesajlarını birdaha yazdırmaz inşallah.
Ne yazacağımı,ne diyeceğimi bilemiyorum,bu acının tarifi varmıdır acaba.
Kandırılmış,benliklerini kaybetmiş, şerefsiz köpekler,
Birgün gelecek bu yaptıklarınıza,bu yaşattığınız acılara sizde şaşıp kalacaksınız...
O gün inşallah topunuzun cehenneme gittiği gün olur.

Şehitlerimize ALLAH tan rahmet ailesinede başşağlığı ve yüce rabbimden sabır,yaralılarımızada acil şifalar diliyorum.

Selimag
11.08.2008, 20:27
.....
Karşınızda somut bir düşman bulamadan bu şekilde alçakça gerilla tarzı tuzaklar ile baş edebilmek hele ki öyle bir coğrafyada gerçekten de çok zor olsa gerek..
...


Amerika'nin hatirliyorsunuz ilk girdiginde irak'ta her gun askerleri pusuya dusuyor vuruluyordu, sonra kesildi, veya cok azaldi... neden biliyor musunuz? Veya merak ettiniz mi?
Ben bir taksici ile seyahat ettigimde, uluslararasi taksiler var gidip gelen kuzey iraga silopi'de. Onun bana anlattigi, ilk basta amerikalilar teker teker vuruluyordu, veya pusuya dusuruluyordu, ne zaman, amerika, herhangi bir askerine ve aracina bir mermi bile atilsa o bolge, koy veya mahalleyi dumduz etmeye basladi, o zaman bu saldirilar kesildi. Yani, bir mermi atilsa hemen o mahalleyi dumduz etmeye basladilar, sivil coluk cocuk demeden. Ondan sonra amerikanin kayiplari cok azaldi.
Ben demiyorum Amerika gibi olalim, olmamaliyiz, olmayiz, olamayiz da zaten, insaniz biz ama teror ile savasmak icin bazen terorist kadar sert tedbirler almak gerekebilir. Sert tedbirler de tabii ki sadece askeri tedbirler olmamali, olmuyor da. Sen hergun kuzey iraga üslerinden bombardiman icin ucaklar kaldiriyorken, senin ismi lazim degil kendi en buyuk sehirlerinden bazilarinda 10 binler teroristbasinin saci kesildi diye protesto yuruyusu yapabiliyorsa belli ki 1984'den beri alinan tedbirler yeterli olmamis birseyler eksik yapilmis.

Charshaf
11.08.2008, 20:58
Söylenecek o kadar çok şey var ki.

Elbet birgün ulaşacak yerine kelimelerimiz. Lakin insan ollan insn anlar ancak o kelimeleri.

Muteessiriz. Başımız Sağ ve Dik olsun.

SDanışmaz
11.08.2008, 22:11
Bunu yapanların Allah (c.c) bin bir kere belasını versin :mad:

Great White
11.08.2008, 22:19
Amerika'nin hatirliyorsunuz ilk girdiginde irak'ta her gun askerleri pusuya dusuyor vuruluyordu, sonra kesildi, veya cok azaldi... neden biliyor musunuz? Veya merak ettiniz mi?
Ben bir taksici ile seyahat ettigimde, uluslararasi taksiler var gidip gelen kuzey iraga silopi'de. Onun bana anlattigi, ilk basta amerikalilar teker teker vuruluyordu, veya pusuya dusuruluyordu, ne zaman, amerika, herhangi bir askerine ve aracina bir mermi bile atilsa o bolge, koy veya mahalleyi dumduz etmeye basladi, o zaman bu saldirilar kesildi. Yani, bir mermi atilsa hemen o mahalleyi dumduz etmeye basladilar, sivil coluk cocuk demeden. Ondan sonra amerikanin kayiplari cok azaldi.
Ben demiyorum Amerika gibi olalim, olmamaliyiz, olmayiz, olamayiz da zaten, insaniz biz ama teror ile savasmak icin bazen terorist kadar sert tedbirler almak gerekebilir. Sert tedbirler de tabii ki sadece askeri tedbirler olmamali, olmuyor da. Sen hergun kuzey iraga üslerinden bombardiman icin ucaklar kaldiriyorken, senin ismi lazim degil kendi en buyuk sehirlerinden bazilarinda 10 binler teroristbasinin saci kesildi diye protesto yuruyusu yapabiliyorsa belli ki 1984'den beri alinan tedbirler yeterli olmamis birseyler eksik yapilmis.

Şu forumda özelikle bu tip konularda polemik çıkmasına hiç mi hiç taraftar olmadığım için belli kısımlarına kesinlikle katıl(a)madığım bu teoriye cevap vermeyeceğim:)

Ancak en işe yaramaz ve umutsuz vaka olarak görülen futbolcuların başlığında bile son derece hümanist ve aynı zamanda bir o kadar da optimist takılan bir beyefendinin bu satırları yazması beni açıkçası çok şaşırttı;)

Charshaf
11.08.2008, 22:41
Bazen insanlar kendilerinden beklenenin daha fazlasıdır.

Harun-61
11.08.2008, 23:52
Rahman'a kavusan aziz sehitimizin bir fotoragfi :(

Yarabbi ailesine sabir ver.

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/Şehit%20asker%20yürekleri%20dağladı/A11195616.jpg

.

Mustafa AYDIN
11.08.2008, 23:54
Bunlar yoluna dolu dizgin devam eden Türkiye'nin tekerine çomak sokma çabalarıdır ama nafile,1 Mehmet ölür Bin Mehmet doğar.

mekanınız cennet olsun,Allah rahmet eylesin.

KUTADGU
12.08.2008, 00:04
Bunlar yoluna dolu dizgin devam eden Türkiye'nin tekerine çomak sokma çabalarıdır ama nafile,1 Mehmet ölür Bin Mehmet doğar.

mekanınız cennet olsun,Allah rahmet eylesin.

Daha ne kadar oyalayacak bu düşünce bizi Allah aşkına.
Daha ne kadar.
Her şehit cenazesinden sonra bıkmadan, usanmadan, utanmadan bu demeçleri verenlerin...

Şehidim, Hakkını Helal et bize.

Yarabbi! Şehitlerimizin elemli ailelerine sabır ihsan eyle.
Yarabbi! İçeride, dışarıda, dağda, ovada bu hainlerin ekmeğine yağ sürenleri Kahreyle.

Daha fazla bir şey söylemeyelim.

TSezgin61
12.08.2008, 01:04
Şehidim, Hakkını Helal et bize.

Yarabbi! Şehitlerimizin elemli ailelerine sabır ihsan eyle.
Yarabbi! İçeride, dışarıda, dağda, ovada bu hainlerin ekmeğine yağ sürenleri Kahreyle.




...Amin!...

ÖzGür Ayar
12.08.2008, 01:09
Vallaha pes artık diyorum. Dolu dizgin gidiyoruz yani. Kimsede görmüyor bazı kesimler hariç.
Türkiyede son 6 senedir birşeyler dolu dizgin gidiyor evet. Mesala terör, güçlenerek, daha fazla arsızlaşarak, daha fazla kan akıtar. Mesala ekonomi, oda aşşağı doğru.
Siyaset yapmayalım diyoruz ama konu illaki oralara doğru gidiyor. Çiftçinin anası ağlar ama Anayasa Mahkemesi kararından sonra çıkıp göbek atar.

Tekrardan Şehitlerimize Allah rahmet eylesin diyor aynı zamanda katillerin ve onlara çanak tutanların Allah belasını versin diyorum. En tepedekinden, en altındakine kadar.

Selimag
12.08.2008, 01:15
Şu forumda özelikle bu tip konularda polemik çıkmasına hiç mi hiç taraftar olmadığım için belli kısımlarına kesinlikle katıl(a)madığım bu teoriye cevap vermeyeceğim:)

Ancak en işe yaramaz ve umutsuz vaka olarak görülen futbolcuların başlığında bile son derece hümanist ve aynı zamanda bir o kadar da optimist takılan bir beyefendinin bu satırları yazması beni açıkçası çok şaşırttı;)

Bir dedigime katilsaniz ben de cok sasirirdim diyecektim, ama bu kadar ciddi ve uzucu bir konu basliginda inanin saka yollu bile olsa boyle bir cevap verip konuyu saptirmayayim. Nasil olsa diger basliklarda devam ederiz ise yaramaz ve ve umutsuz vaka olarak gordugunuz futbolcularimiz konusuna.

Boyle konularda hele bu forumda polemik cikmasini ben de istemem ve cikarma amaci ile yazmadim. Oyle algilanmamasini da umarim. Tabii ki cok uzgunum, pisi pisine aslan gibi genclerimiz sehit oluyor, geride kalanlari, anne, baba, kardesleri, esleri cocuklari perisan oluyor. Bu saldirilar, arkasinda kim olursa olsun, cigeri bes para etmeyen insanlar tarafindan, kahpece kurulan pusularla ve benim kendi topraklarimda oluyor. Benim ekmegimi yiyen, benim topragimda yasayan insanlarin bunlara ne sebep ile olursa olsun destek cikmasi daha dogrusu cikabilmesi ve alenen meydan okuyabilmesi ise beni kahrediyor.

Ne kadar duygusal olarak tepkili gozukse de inanin nispeten sakin halimle yazdim. Ayrica optimist bir bakis acisi ile hakkimda soylediklerinizi bir kompliman olarak algiliyorum ve tesekkur ediyorum.

Kaya
12.08.2008, 01:36
Arkadaşlar bazı yorumlar doğrudan siyasete kaçıyor. Bu bakımdan forum kurallarının dışına çıkmamaya özen gösterelim...

OnurKul
12.08.2008, 02:13
Arkadaşlar bazı yorumlar doğrudan siyasete kaçıyor. Bu bakımdan forum kurallarının dışına çıkmamaya özen gösterelim...

Sayın yönetici ucundna kıyısından geçilir elbet siyasetin , politikanın... Biz burada ülke politikalrını rusyanın ve gürcistanın politikalarını konuşurken elbette bu savaşta rus medyasının 1. dereceden suçlu ilan ettiği ülkemizin dış politikasınada ucundan kenarından değinmek zorunda kalınıyor.

Burda partizanlık yapılmıyor , yapan varsa engelleyin gitsin...

Kaya
12.08.2008, 02:17
Şehitler üzerinden TSK'ya ve Siyasi Partilere yönelik yorum yapmaktan kaçınınız arkadaşlar...

tamuğ yamtar
12.08.2008, 02:23
Güngören de bomba patladığında yorumum 1 haftada unutulurdu.

Bu olayın unutulması da 1 haftayı geçmez.

tamuğ yamtar
12.08.2008, 02:26
Şehitler üzerinden TSK'ya ve Siyasi Partilere yönelik yorum yapmaktan kaçınınız arkadaşlar...

Bu bakış açısı da yanlış.

Şehitler üzerinden mi?

Sussun mu insanlar?

Yanlış anlama. Kötü niyetli olmadığını biliyorum.

Cümleyi yazarken ki amacında farklıdır herhalde.

Siyaset karışmasın foruma demek istedin galiba.

tamuğ yamtar
12.08.2008, 02:28
Bunlar yoluna dolu dizgin devam eden Türkiye'nin tekerine çomak sokma çabalarıdır ama nafile,1 Mehmet ölür Bin Mehmet doğar.

mekanınız cennet olsun,Allah rahmet eylesin.

Dolu dizgin giden mi?:)

Bu şaka mı?

kemal_efe
12.08.2008, 02:57
uyan Türk evladı uyan otuz kupona alınmadı bu vatan!!! şehitlerimize Allah tan rahmet diler ailelerine ve bütün Türk Milletine sabırlar dilerim...

Ahmet Kuru
12.08.2008, 04:23
Hani derler ya Ateş düştüğü yeri yakar...
Vallahi de yalan billahide yalan...
O ateş bizimde bağırımızı yakıyor...
Mevlam Mekanınızı Cennet Eylesin...
Başımız sağolsun...

EMiRHAN61
12.08.2008, 04:33
Şehitlerin bağına girenlere Eyvallah , vatan için canını verenlere Eyvallah.

Allah rahmet eylesin şehitlerimize, bütün ülkemize sabırlar versin, devletimize güç kuvvet versin...

mehmet83
12.08.2008, 05:53
Hepimizin basi saolsun. Allah Sehit kardeslerimizin anasina, babasina, ailesine sabir versin. Yuce Rabbim'de bu mubarek ayda, tum serefsizlerin belasini versin.

BALKAN 06
12.08.2008, 08:54
ne desek havada kalıyor,kelimelerin artık işe yaramadığını düşünüyorum.
tek çözüm israil tarzı intikam eylemleri yapmak,bedelini misli misli ödettirmek diyorum
ciğerim yanıyor
Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin
tahmin edemiyeceğimiz bir acı olsa gerek evlat acısı
mekanları Cennet olsun.

benim gibi 10 binler var vatan için şehit olmaya aday
ama karşılığınıda almamız lazım
kısas a kısas
başka çare kalmadı

Dursun Kaplan
12.08.2008, 09:01
Kiminin 2 yaşında kız çocuğu,kiminin eşi,annesi,babası..

Bu acıya yürek dayanmaz... :(

http://img.mynet.com/ha3/s/sehit_barisdemir3_200.jpg

Bu aslanlar ölmez...

LazAnisT
12.08.2008, 09:09
sözün bittiği an.Şehitlerimizden birtanesi

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/Şehit%20asker%20yürekleri%20dağladı/A11195616.jpg (http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=15003&p=2&rid=2)

Kaya
12.08.2008, 09:13
http://www.ortadogugazetesi.net/images/haber/HaberRes_8150.jpg

'Komutanım bir oğlum daha var'

Dün Erzincan'da oğlunu kahpe pusuya kurban veren şehit annesi kendisine taziye için gelen Binbaşı'ya "Komutanım bir oğlum daha var, onu da vereyim" dedi.

Erzincan'da yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Er Önder Muratoğlu'nun İstanbul'daki evinden acı feryatlar yükseldi. Acılı anne, taziye için gelen binbaşıya "Komutanım bir oğlum daha var, onu da vereyim." diyerek göz yaşlarına boğuldu.

Oğulları Jandarma Er Önder Muratoğlu'nun şehit haberini Yozgat'da memleketlerinde alan anne Nuri ve Zeynep Muratoğlu, gece saat 03.00 sıralarında İstanbul Okmeydanı'ndaki evlerine geldi. Aile yakınları ve komşuları şehit ailesini bir an bile yalnız bırakmadı. Evlerine gelen acılı aile bireyleri göz yaşlarına boğuldu. Evin önünde Şişli Belediyesi'ne ait bir ambulans sürekli nöbet tuttu.

Aileye taziye için gelen binbaşıyı gören acılı anne ve baba, gözyaşlarına boğularak sinir krizleri geçirdi. Feryatlar koparan anne Zeynep Muratoğlu, komutana, "Komutanım ben yandım onlar da yansın. Düşmanlarımı sevindirmeyin. Bir oğlum daha var; onu da vereyim." diye feryat etti. Acılı aileyi yakınları sakinleştirdi.

Bu arada şehit Muratoğlu'nun evinin de bulunduğu binaya dev Türk bayrağının asıldığı görüldü

Dursun Kaplan
12.08.2008, 09:16
Çok zor çook.. :(

Ben şu satırları,şu resimleri gördükce inanın kendimi zor tutuyorum ağlamamak için..

Birde o acılı anne-babaları düşünün..:( ALLAH'ım sabır versin onlara.. Şehitlerimizin kanı yerde kalmamalı..

Berk
12.08.2008, 10:23
Eskidende şehit veriyorduk, bunun önüne geçememiştik ama farkındaysanız son 5-6 yılda inanılmaz boyutlara ulaştı bu sayılar.Bu işin sorumluları yalnızca PKK mı?

2002 -> Şehit Sayısı: 5
2003 -> Şehit Sayısı: 19
2004 -> Şehit Sayısı: 65
2005 -> Şehit Sayısı: 87
2006 -> Şehit Sayısı: 70
2007 -> Şehit Sayısı: 124

Ve yıl 2008 artık şehit haberlerimizi 10'arlı 11'erli şekilde alıyoruz.Şimdiden 2007'yi 2'ye katladık bile.X Partinin iktidara geldiği günden bu yana PKK'nın en büyük destekçilerinden olan ve Irak'ta binlerce Müslüman'ın katledilmesinin baş sorumlusu olan Amerika ile izlediği abi-kardeş ilişkisi terörün önünü dahada açtı, işler zıvanadan çıktı.Milletin gözünde dinini çok iyi bilen kişiler olarak gözüken X Partisi Irakta'ki saldırılar karşısında ağzını açıpta tek bir laf edemiyor..

Milletimiz her zaman şehidinin yanında olmuştur ama devlet başındakiler ise her zaman Amerika'nın yanında olmuştur.Amerika'ya bir yanlış yaparım korkusundan Kuzey Irak'a göz ucuyla bile bakmaya çekinen, şehide ''yan gelip yatanlar, kafalarına kelle'', PKK lideri Öcalan'a 'Sayın' diyen, PKK'ya 'terör örgütü' diyemeyen bir yönetimimiz var..

AB'ye girme ve Amerika'ya yanlış yapmama uğruna hiçbir müdahale yapılmıyor, yapılsa bile saman alevi gibi parlayıp sönüyor.Bu ülkenin en önemli sorunu olan terör ve ekonomi, 'Ergenekon, anayasa değişikliği, AB'ye girme çabaları' gibi palavralarla arka plana itiliyor.Sadece şehit verdiğimiz günler işte birisi çıkıp ''Bu teröristlerin hesabını soracağız, terör bizi daha da birbirimize yakınlaştırıyor, milletimizin başı sağolsun' gibi klişe laflar ediyor.Bu lafları yiyen var mı?

Yönetimin bu tutumundan hiç ümitli değilim ve göz boyamalık operasyonlar dışında gerekli müdahalelerin yapılacağına inanmıyorum..

Son olarak şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum ve milletimizin başı sağolsun diyorum.Birgün elbet biri gelip bu saldırıların hesabı sorulacaktır..;)

LazAnisT
12.08.2008, 10:48
İşte yine 9 vatan evladının ateşi düştü.
Kemah'tan 9 şehit haberi geldi.
Alçakça döşenmiş bir mayın, göreve giden evlatlarımızı şehit etti.
Peki neden öldüler?
Bu öyle basit bir terör vakası değildir.
Yani Kandil'deki ya da Güneydoğu'daki birkaç teröristin oturup planladığı alçakça bir pusu değildir...
9 şehidimizin ardında uluslararası enerji savaşının alçakça oyunları vardır.
PKK işte bu oyunun taşeronu olarak özellikle Kemah'ı seçmiştir.
Neden Kemah?
Şimdi bazı olayları alt alta yazalım.
Kısa bir süre önce Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ertuğrul Özkök ve ben, Erzincan'dan Kemah'a bir otomobil yolculuğu yapmıştık.
Bakan Yıldırım yol boyunca bu hattın önemini anlatmıştı.
Zaten yol kenarındaki kum torbalarının ardında nöbet bekleyen askerlerden her şey anlaşılıyordu...
Bu hat, Bakü-Tiflis-Ceyhan Petrol ve Doğalgaz Hattı’dır.
Aynı zamanda Bakü-Tiflis-Kars Tren Yolu bu enerji koridorunun ticaret hattını oluşturuyor.

http://www.hurriyet.com.tr/_np/8269/6148269.jpg

İşte Kemah'ın önemi buradadır...
İşte sıralıyorum:
- Kısa süre önce Erzincan Refahiye Karayolu'nda Bakü-Tiflis-Ceyhan boru hattı havaya uçuruldu.
Bu eylemi PKK üstlendi.
Rusya (http://www.hurriyet.com.tr/index/rusya/) ve Ermenistan, her fırsatta Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı’na karşı açıklamalar yaptı.
- Rusya (http://www.hurriyet.com.tr/index/rusya/), Karadeniz üzerinden Bulgaristan ve Avrupa'ya uzanan boru hattına alternatif olan ABD (http://www.hurriyet.com.tr/index/abd/)'nin desteklediği Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı’ndan rahatsız olduğunu hissettirdi.
- Boru hattının birinci ayağı Bakü-Azerbaycan, ikinci ayağı Tiflis-Gürcistan, üçüncü ayağı ise Erzincan bölgesi üzerinden Ceyhan'dır.
- Ve son olarak Rusya (http://www.hurriyet.com.tr/index/rusya/), Güney Osetya bahanesiyle Gürcistan'a savaş açtı.
Bu savaş NATO'ya üye olmak isteyen Rusya (http://www.hurriyet.com.tr/index/rusya/)'nın hegemonyasından kurtulup Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı’yla Türkiye üzerinden ABD (http://www.hurriyet.com.tr/index/abd/) eksenine bağlanmak isteyen Gürcistan Lideri Saakaşvili ve yönetiminin düşürülmesini hedeflemektedir.
- Yukarıda Gürcistan'la savaş sürerken aşağıda PKK'nın Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı'nı havaya uçurması ve aynı bölge olan Erzincan bölgesinin boru hattı güvenliğini alan Türk askerlerini şehit etmesi rastlantı değildir.
- Bu PKK'nın açık taşeronluğudur.
Ucu Rusya-Ermenistan hattına bağlanmaktadır.
Türkiye, Gürcistan'a askeri destek sağlamıştır. Gürcistan özel kuvvetlerinin 700 subayını Harp Akademileri’nde eğitmektedir. 13 Türk özel kuvvet subayı, Tiflis'te Gürcü askerlerini eğitmektedir.
Türk Deniz Kuvvetleri, Gürcü Deniz Kuvvetlerine iki hücumbot hediye etmiştir.
Türk Silahlı Kuvvetleri Gürcistan Silahlı Kuvvetleri'ne 100 milyon dolar lojistik yardım yapmıştır.

Sevgili okurlar.
Bütün bunları alt alta sıraladığımızda az önce Kemah'ta şehit verdiğimiz 9 vatan evladının basit bir terör eylemiyle şehit olmadıkları açıkça ortaya çıkmaktadır. Bu Türkiye'nin doğrudan geleceğini ilgilendiren ve enerji güvenliğini içeren uluslararası bir savaşın sonucudur.
PKK işte böyle bir savaşta Türkiye'nin geleceğine karşı taşeronluk yapmaktadır.
Türkiye'nin Gürcistan'la ilişkileri de gerek ticari gerek diplomatik gerekse askeri boyutlarıyla bu kapsamdadır.

İşte bu gerçekler ışığında bütün şehitlerine Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyoruz.

Kaya
12.08.2008, 14:35
Başlıklar birleştirilmiştir.

seyyah61
12.08.2008, 14:37
Yorumumu alinti yapan KUTADGU, Kaya ve OnurKul kardeslerim;
Ben yorumumda terörün sebeplerini ve bence cözümü icin gerekli yollari yazdim.
Bunlar kendi düsüncelerimdir.
Kirlilik olmasin diye alinti yapmiyorum.
Sirayla cevap vermek gerekecek olursa;
Evet 1998-2002 arasindaki Pkk etkinligi ile simdiki arasinda daglar kadar fark var.
O zaman duraklama dönemine girmistiler, bassiz kalmistilar, afallamistilar.
Amerika Irak'i isgal edip, pesmergelere silah yardimi yapmaya basladiktan sonra, dolayli olarak Pkk ve Iran kolu Pejak güclendiler.
Bu gün gibi asikar.
Operasyonlar arasinda da fark vardir.
Kaldi ki son operasyonumuz zor doga sartlarinda yapildi.
Yani orda kalinmasi, tampon bölge olusturulmasi falan imkansizdi.
Benim anlatmak istedigim, dis güclerin destegi devam ettigi sürece, istersek gidelim Kerkük, Musul'u topraklarimiza katalim.
Tüm sorunlar hallolacak mi?
Kac senedir Kibris sorunu duruyor karsimizda.
Terörist vurmakla Pkk'nin kökünü kaziyamayiz.
Irak'a girersek ancak terörist vururuz.
Ötesine de gidemeyiz.
Hepimizin acisi büyük.
Ama itidalli olmamiz ve yakalim yikalim demek yerine cözümler üretmemiz gerekir.
Benim düsünceme göre K.Irak'i isgal edersek, bize sempatisi olan Kürtlerin de destegini kaybedecegiz.
K.Irak'taki Kürtler sandiginizin aksine topyekün Türkiye düsmani degil.
Bu da dolayli olarak Kaya'nin iddiasina cevap oldu.
Orada yasamasam da, son operasyondan önce K.Irak'a giden insanlarla röportajlar yapildi.
Oradan edindigim izlenimler bu yöndeydi.
Biz bu insanlari da kendimize düsman yaparsak, bu sorun icinden cikilamaz bir hal alacaktir.
Kallesleri K.Irak'ta degil icimizde aramaliyiz Kaya kardesim.
Ergenekon davasindaki iddialar öz be öz Türk oldugunu iddia edenlerin ülkemize karsi ne derece mide bulandirici emeller icine girdiklerinin bir kaniti olsa gerek.
Ben de milliyetciyim ve milliyetcilerin Pkk'dan daha tehlikeli oldugunu düsünenlerin sayisinin o kadar cok olduguna inanmiyorum.
Biraz duygusal bir aciklama olmus.
Neyse arkadaslar.
Ben her sehit olayinda girelim Irak'a onu yapalim bunu yapalim denmesinden biktim.
Kendimce cözümler ortaya koydum.
Katilan olur, katilmayan olur.
Ama bir noktada tabii ki ortak düsünüyoruz.
Hepsinin Allah belasini versin ve kökü tez zamanda kazinsin.
Ama bu durumlarda en kestirme yol her zaman en mantiklisi ve dogrusu olmuyor.
Iyi ölcüp bicmek gerekiyor.
OnurKul kardesimin yorumunun diger kismi tamamen siyasi mesaj oldugu icin cevaplama geregi duymuyorum.

Mustafa K. Demirbaş
12.08.2008, 15:17
Terörü lanetliyoruz
http://trabzonspor.org.tr/images/haberpic/logo2.gifErzincan'ın Kemah İlçesi´ne bağlı Sarıyazı Köyü'nde 1'i yarbay, 2'si uzman çavuş, 6'sı er 9 şehidimize yapılan hain saldırıyı lanetliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.

Trabzonspor.org.tr




http://trabzonspor.org.tr/images/trans.gif

Cafer KILIÇSOY
12.08.2008, 21:35
''Erzincan'da pusuya düşen askeri araçtaki 9 asker şehit oldu''

9 Can, 9 Canan, 9 Evlat, 9 Yar, 9 Ana kuzusu, 9 Gencecik fidan, 9 Yirmi yaşına kadar el üstünde büyütülmüş 9 ocağın umudu. Neydi suçları. O şerefsizlerinde bulunduğu bu ülkeyi korumak.

Artık gazete okumaya, haber izlemeye yüreğim dayanmıyor vallahi. O anaların feryatları altında ezilip kalıyorum.

Bunun bir adı yok. Savaş mı? değil. Kahpelik, şerefsizlik bile bu kadar olamaz.

Gencecik yaştaki bu fidanların yarınlarını, hayallerini, umutlarını çalanlara hakkımı helal etmiyorum yarabbim.

Travelair
14.08.2008, 19:29
DTP Lice İlçe Örgütü'nün düzenlediği “Hakla dayanışma” etkinliği PKK'nın gövde gösterisine dönüştürülmek istendi. Bölücü terör örgütü PKK'nın ilk silahlı eylemini gerçekleştirdiği tarih olan 15 Ağustos'un kutlandığı etkinlikte DTP Eşbaşkanı Emine Ayna ilginç sözler sarf etti.

ANF'nin haberine göre, DTP Lice İlçe Örgütü'nün düzenlediği etkinliğe, DTP Eşbaşkanı Emine Ayna, DTP milletvekili Gülten Kışanak, DTP Diyarbakır İl Başkanı Necdet Atalay, Lice Belediye Başkanı Şeyhmus Bayhan, Lice Belediyesi eski Başkanı Zeynel Bağır ve DTP İlçe Başkanı Niyazi Erdoğan katıldı.

“Yaşasın 15 Ağustos”, “PKK halktır halk burada” sloganları ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan DTP Lice İlçe Başkanı Niyazi Erdoğan, katılımcıların '15 Ağustos'unu kutladı ve hain saldırı ile saldırıyı düzenleyeneleri övdü.

"kürt özgürlük harekatı kendisine dayatılan inkar ve imhaya karşı kurşun sıkarak var oluşunu gün yüzüne çıkarttı. 15 Ağustos yaratıcılarını şahsınızda selamlıyorum." diye konuşan Erdoğan terör saldırısına 'demokrasi macadelesi' diye tanımladı.

Erdoğan'ın ardından söz alan Emine Ayna ise 15 Ağustos 1984'te Eruh ve Şemdinli'de gerçekleştirilen hain eylemleri överek, "15 Ağustos Zafer Bayramı'nız kutlu olsun." dedi!

Ayna’nın konuşması sırasında katılımcıların sık sık “Yaşasın 15 Ağustos”, “Gerilla vuruyor Kürdistan’ı kuruyor” şeklinde sloganlar atması dikkat çekti. DTP Eşbaşkanı Ayna ayrıca terör sorununun bitmesi için bölücü örgüt PKK'nın muhatap alınmasını istedi.

Kaynak:haber3.com

Berk
14.08.2008, 20:05
"kürt özgürlük harekatı kendisine dayatılan inkar ve imhaya karşı kurşun sıkarak var oluşunu gün yüzüne çıkarttı. 15 Ağustos yaratıcılarını şahsınızda selamlıyorum." diye konuşan Erdoğan terör saldırısına 'demokrasi macadelesi' diye tanımladı.


Şu şerefsizler bu ülkede parti kurup meclise girip böyle açıklamalar yapıyor ya işte sözün bittiği yer..

macka61
14.08.2008, 20:38
arkadaşlar bu şereften yoksun insanların yazılarını koymayın bu siteye biz onların zaten ne olduğunu biliyoruz

Charshaf
14.08.2008, 21:57
" Utanmadıktan sonra, dilediğini yap."

Hadis-i Şerif

Ger haya yoğ ise sen de herne kim dilersen et,
Bir kişide ol haya olmaya, iman olmaya.
Hakk'tan eyle hâyâ, Halktan utan ey ehl-i Din.
Gel gör ki dinini bünyad-ı viran olmaya.

( Sen de haya yok ise istediğin herşeyi yap. Bir kişide haya yoksa, iman da yoktur. Hakk'tan haya et, Halktan utan ey din ehli. Gel gör ki dinin sonu hezimet olmasın. )

Mustafa K. Demirbaş
15.08.2008, 13:08
Askere mayın tuzağı
15 Ağustos 2008 Cuma 12:44
Doğudan yine acı haber geldi. Hakkari kırsalında araziye çıkan güvelik güçleri mayın tuzağına düştü.

Hakkari'de mayına basan piyade er Halil Güneş şehit oldu.
internethaber.com


Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun şehidimizin ,başımız sağolsun

Charshaf
15.08.2008, 22:15
جزاك الله خيرا

Allah sonumuzu Hayr etsin.

Charshaf
15.08.2008, 22:20
Yeryüzünde olan küffar-ı hâkisarı, denizde ve karada olan zındık u münafıkları, ne mekânda var ise, bilir Bârî… Kâbe’nin aduvvi olan Ashab-ı fili, ebabil kuşuyla kahreyleyen Mennân! “Ene Rabbükümü’l-a’lâ” diyen Firavn’ı Kızıldeniz’de helak eyleyen Sübhan... “Yeryüzünün tanrısıyım” diyen Nemrud’u, sivrisinek ile helak eyleyen Rahman... Torunlarının cümlesini de hidayetleri kabil değilse, kahhar isminin tecelliyatıyla sen kahr u perişan eyle ya Rabbi!

61viya
15.08.2008, 22:34
Birileri emekli maaşını düşünürken,başka birileri şehit düşüyor...!

Sabır diliyorum o analara,ailelere...

mehmet83
17.08.2008, 04:01
O ailelerin acisini onceden pek anlayamazdim. Ellerinizden oper, 10 aylik bir oglum var ve baba olmanin, evlat yetistirmenin ne demek oldugunu cok iyi anliyorum artik. Dinmez o ana-babalarin icindeki aci. Guzel vatanimin kaderi yillardir hep boyle. Milletimin gozundeki yaslarin dindigi bir zaman hic olmamistir. Insallah o ana-babalarin beddualari sizleri bulur. Insallah onlarin cektigi acilarin bin katini sizlerde cekersiniz. Bu mubarek gecede size ettigim beddualarin biri sizleri bulsa o aci size yeter. Serefsiz, haysiyetsiz, soyu sopu belli olmayan mahluklar.

LazAnisT
18.08.2008, 11:35
Şırnak'ta mayınlı tuzak: 5 asker yaralı

18 Ağustos 2008A.Ahttp://www.hurriyet.com.tr/_np/7110/6217110.jpgŞırnak- Cizre Karayolu'nun kızılsu mevkiinde askeri aracın geçişi sırasında mayın patladı, ilk belirlemelere göre 5 askerin yaralandığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Şırnak-Cizre karayolunun 25. kilometresinde, askeri aracın geçişi sırasında, terör örgütü PKK mensupları tarafından daha önceden yola döşenen patlayıcı madde infilak etti.
Patlamada, 5 asker yaralandı. Yaralı askerler Şırnak Asker Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Dursun Kaplan
18.08.2008, 18:19
ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'ne bağlı Kızılsu Köyü yakınlarında askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin yol kenarına döşediği mayını uzaktan kumandayla patlatması sonucu 1 astsubay şehit oldu, 8 asker yaralandı. Yaralı askerler Şırnak Askeri Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölgede kapsamlı operasyon başlatıldı.


http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/Şırnak'ta%20mayınlı%20tuzak%2018.08.2008/A18113817.jpg (http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=15211&p=2&rid=2)


http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/Şırnak'ta%20mayınlı%20tuzak%2018.08.2008/D18110140.jpg (http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=15211&p=1&rid=2)


Başımız sağolsun.. :(


Vatan sağolsun...

macka61
18.08.2008, 19:51
yeter artık yani bu işe siyasiler ya bir çare bulsunlar yada bulamıyolarsa vatandaşa bıraksınlar ölen evlatlar kendi çoçukları değil tabi Şehidimize Allahtan rahmet diliyorum

Dursun Kaplan
30.08.2008, 11:33
2 askerimiz şehit oldu



ŞIRNAK (İHA) - Şırnak'ın Silopi ilçesi kırsal kesiminde teröristlerle çıkan çatışmada 2 güvenlik görevlisi şehit oldu.


PKK'lı teröristler dün gece geç saatlerde Hısar dağlık bölgesi yakınlarında görev yapan askerlere ateş açtı. Çıkan çatışmada Jandarma er Erhan Öz ile Jandarma çavuş Zekeriya Demirkaya şehit oldu.


Şehit Jandarma er Erhan Öz'ün Zonguldak; şehit Jandarma çavuş Zekeriya Demirkaya'nın ise Osmaniye nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.


Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyonların başlattığı bildirildi..


******************************************


Başımız sağolsun.. Zafer Bayramı'nı kutladığımız bugünde aldığımız bu acı haberle yine yıkıldık.. :(

Mustafa K. Demirbaş
30.08.2008, 11:36
Başımız sağolsun:(

61viya
30.08.2008, 11:40
Yeter artık ya,yeter!

Travelair
31.08.2008, 15:24
BİNGÖL'ün Yedisu İlçesi'ndeki Jandarma karakolunun nöbet noktalarına saldıran PKK'lı teröristlerin ateşle 4 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Askerlerin karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada, PKK'lı 2 terörist ölü ele geçirildi.


Yedisu İlçesi'ndeki Jandarma Karakolu çevresindeki nöbet noktalarına saat 01.00 sıralarında bir terörist uzun namlulu silahlarla açık açtı. Açılan ilk ateşle 4 asker şehit olurken, 4 asker yaralandı. Karakoldaki arsekrelirn karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 2 terörist öldürüldü. Çatışmada yaralanan 4 asker helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karakol’a saldırmaya kalkan ve askerin karşılık vermesi sonucu gece karanlığında kaçan PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

Hürriyet

macka61
31.08.2008, 18:04
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin

vurgun_kiz_61
31.08.2008, 18:06
Alah rahmet eylesin.

Dursun Kaplan
01.09.2008, 10:24
40 kadar PKK’lı Bingöl’ün Yedisu İlçesi yakınlarındaki jandarma mevziine baskın yaptı. İlk ateşte 4 asker şehit düştü. Takviyenin de gelmesiyle 1.5 saat süren çatışmanın ardından PKK’lılar 2 ceset bırakarak kaçtı. PKK’lıların askerleri kaçırmak istediği tahmin ediliyor.



BİNGÖL’ün Yedisu İlçesi’nde önceki gece kalabalık PKK’lı grubun, İlçe Jandarma Komutanlığı’na ait uzak koruma mevziine üç koldan düzenlediği baskın, kahramanca karşı koyan mehmetçikler tarafından püskürtüldü. 4 askerin şehit olduğu ve 4 askerin de yaralandığı saldırıda, amaçlarına ulaşamayan PKK’lılar ölen 2 teröristin cesedini bırakıp kaçtı.


Yedisu İlçe Jandarma Komutanlığı’nın uzak güvenliğini sağlayan ve ilçeye yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan ormanlık tepedeki uzak koruma mevziine, saat 24.00 sıralarında yaklaşık 40 kişi oldukları belirtilen PKK’lı grubu saldırdı. Mevziyi ele geçirip askerleri kaçırmayı planlayan ve üç koldan 150- 200 metre kadar yaklaşan teröristler, önce roketatarlarla ardından da Biksi ve kaleşnikoflarla yoğun ateş açtı.


Yaralılarla kaçtılar


Açılan ilk ateşte, koruma noktasında bulunan jandarma komando Onbaşı Yaşar Kaya ile jandarma komando erler Salim Güneş, Bülent Bayram ve Serkan Özbakır şehit oldu. Jandarma uzman çavuşlar Hakan Bayındır ve Ahmet Saraç ile jandarma komando çavuş Oğuzhan Durmuş ve jandarma komando er Adem Koca ise yaralandı. Mehmetçikler, açılan ilk ateşle şehit ve yaralı vermelerine karşın PKK’lı teröristlere kahramanca karşı koydu ve mevziye yaklaşan teröristleri püskürttü. İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan gelen takviye birliklerin de devreye girmesiyle askerlerle teröristler yaklaşık 1.5 saat çatıştı. Baskın girişimi püskürtülen teröristlerden 2’si ölürken çok sayıda terörist de yaralandı. Yoğun ateş altında kalan teröristler ölen arkadaşlarının cesedini bırakarak yaralıları alıp kaçtı.


Bölgede yapılan arama tarama faaliyetlerinde, kaçan teröristlerin ardından kan izlerine rastlandı. Çatışmada, çok sayıda teröristin yaralandığı, diğer PKK’lıların yaralıları da yanlarına alarak iki grup halinde Tunceli’nin Pülümür ile Bingöl’ün Kiğı ilçesindeki ormanlık alanlara kaçtıkları saptandı.


Kobralar bombaladı


Çatışmanın sürdüğü sıralarda Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı’ndan kalkan gece görüşlü Süper Kobra tipi helikopterler, gece boyunca teröristlerin kaçış bölgelerini bombardımana tuttu. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Tunceli ve Bingöl’den teröristlerin kaçış yolları ve stratejik alanlara Sikorsky helikopterlerle Jandarma Özel Harekat Timleri indirildi. Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin PKK’nın Kuzey Irak’taki kamplarından geldikleri ve Tunceli ile Erzurum’dan gelen teröristlerle birlikte saldırı ve baskın girişiminde bulundukları ortaya çıktı.


Cenazeler bugün


Şehit jandarma komando Onbaşı Yaşar Kaya’nın cenazesi Hatay’a, erler Salim Güneş’ın cenazesi Ordu’ya, Bülent Bayram’ın cenazesi Van’a ve Serkan Özbakır’ın cenazesi de İstanbul’a gönderildi. Şehitler bugün memleketlerinde düzenlenecek törenlerle toprağa verilecek.



************************************


Artık söylenecek hiç bir şey yok.. Pkk'ya ağır darbeler indiren TSK'ya sesleniyorum..


Yazık çok yazık.. Giden canlara,gencecik fidanlara yazık..
:(

ilhan
01.09.2008, 11:26
İyice kudurdu şerefsizler. Daha sert ve daha ağır darbeler indirmeliyiz.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet dost ve yakınlarına baş sağlığı dilerim.

Şehitler ölmez vatan bölünmez!

Dursun Kaplan
02.09.2008, 17:16
Giresun’da çatışma: 1 şehit


Giresun’un Dereli ilçesi Kümbet Yaylası’nda devriye görevi yapan güvenlik güçlerine teröristlerce açılan ateş sonucu bir jandarma uzman çavuş şehit oldu.


GİRESUN - Alınan bilgiye göre, Dereli ilçesine bağlı Kümbet Yaylası Uzundere köyü kırsalında öğlen saatlerinde devriye görevi yapan güvenlik güçlerine, 5-6 kişi oldukları tahmin edilen teröristlerce ateş açıldı. Açılan ilk ateşte Jandarma Uzman Çavuş Murat Gürel, şehit oldu.



************************************************** **


Başımız sağolsun.. Vatan sağolsun..


Artık yeter.. Lanet olsun yeter....

macka61
02.09.2008, 19:32
Şehidimize Allahtan rahmet diliyorum

Harun-61
02.09.2008, 20:15
Giresunda ne gezer PKK'Li ya :(

!!!

KUTADGU
02.09.2008, 21:47
Yüreğim yanıyor ama susuyorum!

Allah şehitlerimize rahmet eylesin !

Ozan
02.09.2008, 23:14
Bana en çok koyansa bu şerefsiz teröristlerin korkakça ve mertlikten uzak halleriyle masumların canlarını almaları ve kalleşçe fırsat gözleyerek vur-kaç taktiği yapmalarıdır :mad:

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin ... :(

Atalay
02.09.2008, 23:18
İftar saatinde pkk denen şerefsizler vatan hainleri iblisler yine Bingölde baraj inşaatına devriye nöbetine giden askeri araca saldırı düzenlemiş 2 Mehmetçigimizi daha şehit etmiş....Allah hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet eylesin...

Yeter artık sıtkım sıyrıldı...

550 tane milletvekilinin oğullarını birinci dereceden akrabalarınıda o bölgöde çarpışırken görmek istiyorum...

macka61
02.09.2008, 23:40
şehitlerden biri trabzonluymuş Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum

Gökhan Öz
02.09.2008, 23:43
Bingöl'de hain saldırı Baraj inşaatını korumaya giden 2 askerimiz şehit oldu

02.09.2008 22:40http://www.haberturk.com/2008/09/02/kuturesim/sehitkuccc.jpgBingöl Valisi İrfan Balkanoğlu, Kiğı Baraj inşaatını koruma görevine giden askerlere saldırıda 2 askerin şehit olduğunu açıkladı.Balkanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kiğı Baraj inşaatı koruma görevine giden askeri timim saat 18.30 sıralarında bir grup teröristin saldırısına uğradığı belirterek, ''Saldırıda yaralanan ve Elazığ'a gönderilen 2 askerimiz şehit oldu'' dedi.Balkanoğlu, bölgede operasyonların sürdüğünü bildirdi.

kudu_61
03.09.2008, 00:42
PKK, askeri iftarda vurdu: 2 şehit 03 09 2008 00:01
Bingöl Kiğı ilçesindeki Tekbaşlar Jandarma Karakolu'na iftar vakti uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Çatışmada 2 asker şehit oldu, 9 asker yaralandı.
Bingöl'ün Kıği ilçesindeki Tekbaş Jandarma Karakolu civarında saat 18.30 sıralarında askeri bir araca teröristlerce uzun namlulu silahlarla ateş açıldı.

Saldırıda Ramazan Demirci (Kütahya) ve Eyüp Gürsoy (Trabzon) isimli askerler helikopterle Elazığ Askeri Hastanesi'ne kaldırılırken şehit oldu, 9 asker de yaralandı.

Şehit askerlerin cenazeleri Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi.

Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.


Allah rahmet eylesin vatan size minnettar bir tane it kalmayacak şekilde kaldırın uçakları dümdüz olsun köpeklerin yaşadığı dağlar tepeler

macka61
03.09.2008, 01:58
Milletimizin başı sağolsun
Bingöl'ün Kıği ilçesindeki Tekbaş Jandarma Karakolu civarında askeri araca teröristlerce açılan ateş sonucu şehit düşen Trabzonlu Er Eyüp Gürsoy ile Ramazan Demirci (Kütahya)'ye Yüce Allah'tan rahmet, 9 yaralı askerimize de acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun.


03.09.2008 01:07:00

resmi site

Dursun Kaplan
03.09.2008, 09:00
Başımız sağolsun.. :(

Faik Yılmaz
03.09.2008, 09:05
yeter artık şu çapulçulara karşı olaganüstü halmi ilan edilir ne önlem alınacaksa alınsın.....

Şehit kardeşlerime ALLAH tan rahmet diliyorum....

Mustafa K. Demirbaş
03.09.2008, 09:20
başımız sağolsun:(

Ayşe Aygün
03.09.2008, 10:34
Allah rahmet etsin hepsine. Ölenlerden biri Trabzonlu.Gürsoylardan olduğu için tanıma şansım yüksek.Eğer tanıdığım Eyüp Gürsaoy sa ayrı üzüleceğim.Arkadaşımdı çünkü.Abisine ulaşırsam haber alacağım. Hepsinin aillesine allah sabır versin.

SAmet_61.34
03.09.2008, 12:27
Yav bak şöyle bakalım ; A.B.D. el kaide den bi saldırı yedi dünyayı birbirine kattı halada devam ediyor ama türkiye 25 yıldır saldırı yiyor ABD nin yaptığını yaparken dünya ayağa kalkıyor İNSAN HAKLARI ,İNSAN HAKLARI diye ulan s..fsiz sen değimisin Irakta insanlara işkence yapan,afrikayı sömüren!,bi terörist örgüt olan pjak a terörist değil diyen ! BUNLAR türkiye'yi böyle kandıradursun görcez 10100 yılda geçse bunlar devam edecek! nasıl bir devletin iç işleri bakanı (milliyet gazatesinde okudum) pkk nın çocUkça hayali olan sözde devlet(kürdistan) destekliyoruz der !

TÜRKİYE BU KAFAYLA GİDERSE DAHAAAAAAAAAAADA GİDER ! bu yönetim iyi ama askeri işe kafası basmıyo !

Armağan Dere
03.09.2008, 12:45
Bingöl'de hain saldırı
Baraj inşaatını korumaya giden 2 askerimiz şehit oldu

03.09.2008 00:09
Bingöl Valisi İrfan Balkanoğlu, Kiğı Baraj inşaatını koruma görevine giden askerlere saldırıda 2 askerin şehit olduğunu açıkladı.Balkanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kiğı Baraj inşaatı koruma görevine giden askeri timim saat 18.30 sıralarında bir grup teröristin saldırısına uğradığı belirterek, ''Saldırıda yaralanan ve Elazığ'a gönderilen 2 askerimiz şehit oldu'' dedi.Balkanoğlu, bölgede operasyonların sürdüğünü bildirdi.
Şehit olan askerlerin Jandarma Komando Er Eyüp Gürsoy ile Jandarma Komando Er Ramazan Demirci olduğu belirlendi.Şehit askerlerin cenazeleri Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi.

Bingöl'ün Kiğı ilçesindeki Tekbaşlar Jandarma Karakolu’na bağlı askerlerin devriye görevi esnasında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralı sayısının 4'ü ağır olmak üzere 9 olduğu bildirildi.

4'ü ağır 9 yaralı asker, Elazığ Asker Hastanesi'ne kaldırıldı.

kaynak:haberturk....




Şehitlerimizin isimleri belli oldu
Bingöl'de baraj inşaatını korumaya gidiyorlardı..

03.09.2008 09:34
Saldırıda 2 asker şehit olmuş, 9 asker yaralanmıştı.

Bingöl'ün Kiğı İlçesi'ne bağlı Tekbaş Jandarma Karakolu'na yakın bir bölgede, akşam saatlerinde devriye gezen askerlere, bir grup teröristlerce silahlı saldırı düzenlendi. Teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan askerlerin Jandarma Komando Er Eyüp Gürsoy ile Jandarma Komando Er Ramazan Demirci olduğu belirlendi. Şehit askerlerin cenazeleri Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne getirildi.

Saldırıda yaralanan 6 asker Elazığ Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.




Allah Rahmet Eylesin....

Dursun Kaplan
03.09.2008, 16:42
http://www.hurriyet.com.tr/_np/4818/6354818.jpg


Bu acıya yürek dayanmaz... :(


Ece 2 yaşında... İki... Evlerinin penceresinden sokaktaki kalabalığa bakıyor, olan biteni anlamaya çalışıyor. Anlayamıyor... Annesinin ağlamasını, feryatlarını anlayamıyor... Gözlerinden şaşkınlığı besbelli... Ece'nin bakıp bakıp anlayamadığı o manzarayı biz size hemen özetleyelim... Ece'nin babası askerdi... Şehit düştü...

Travelair
03.09.2008, 17:20
Sinek avlıyoruz bataklık duruyor

Ölen şehitlerimize Allah rahmet eylesin

SAmet_61.34
05.09.2008, 11:52
TÜrklÜk Bedense İslamİyet Ruhtur !
Allah Şehİtlerİmİzİn Yakinlarina Sabir Versİn ...

Mustafa K. Demirbaş
05.09.2008, 16:46
Trabzon'a acı düştü
05 Eylül 2008 / 15:30
Hain pusu...Pkk yine durmadı. Trabzon'lu Uzman Çavuş Mehmet Ali Yazıcıoğlu Şırnak'ta mayına basarak şehit oldu.



Hainler yine ocaklara ateş düşürdü.. Trabzon'a şehit geliyor.. Yomra'lı Uzman Çavuş Mehmet Ali Yazıcıoğlu Şırnak'ta mayına basarak şehit oldu.Acılı aileye komutanlar az önce haberi bildirdi.

İkisu köyünden olan şehit uzman çavuş Mehmet Ali Yazıcıoğlu'nun evli ve üç çocuk babası olduğu belirtildi

Haber61.net

başımız sağolsun:( yeter artık yeter

Harun-61
05.09.2008, 17:12
Mayın kontrolünde patlama: 2 asker şehid

ŞIRNAK -OZEL- Şırnak'ta, mayın kontrolünde patlama oldu, 2 asker şehid oldu.

.

Berk
05.09.2008, 18:13
Oraya garibanların yiğitlerini değil, oturdukları yerden konuşup hiçbir müdahalede bulunmayan milletvkillerini ve onların çocuklarını süreceksin.O zaman bişeyler daha iyi anlaşılır sanırım.Ergenekon, türban, Ermenistan'a barış hareketi zırvalıklarıyla uğraşalım biz, nasıl olsa bizde genç bol.Hergün vurulsunlar, 2 gün sonra unutulsunlar ne önemi varki, alt tarafı bi şehit işte..