Tam Versiyonu Görüntüle : Trabzonda Yanal Sesleri?
Özkan Erdem
15-08-2005, 16:36
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" ="ts"><T><T>
<T>
<TR>
<TD>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><T><T>
<T>
<TR>
<TD>
<DIV align=left ="lineStory">
<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=0 width=10 align=center bgColor=#000000><T><T>
<T>
<TR>
<TD bgColor=#ffffff>http://www.ajansspor.com/resim/ersunyanal_konferans.jpg</TD></TR></T></T></T></TABLE>
<DIV align=left ="lineStory">Trabzonspor'da Yanal sesleri !..</DIV></DIV>
<T>
<TR>
<TD height=10>http://www.ajansspor.com/images/1trans.gif</TD></TR></T></T></T></TABLE>Sampiyonlar Ligi defterini, Anorthosis Famagusta gibi Avrupa?da adi duyulmamis bir takima elenerek kapatan Trabzonspor?da kazan kaynamaya devam ediyor..</TD></TR></T></T></T></TABLE>
<T>
<TR>
<TD height=10>http://www.ajansspor.com/images/1trans.gif</TD></TR></T></T></T></TABLE>
<T>
<TR>
<TD>
<CENTER></CENTER></TD></TR></T></T></T></TABLE>
<T>
<TR>
<TD height=10>http://www.ajansspor.com/images/1trans.gif</TD></TR></T></T></T></TABLE></TD></TR>
<TR>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD>
Famagusta maçindan sonra camiada tansiyon iyice yükselirken, önce Teknik Direktör Senol Günes ile Baskan Atay Aktug?un kavga ettigi iddia edildi. Daha sonra tecrübeli teknik adamin gönderilecegi söylentileri yayildi.
Son olarak, tv8?de yayinlanan ve Göktug Sevinçli?nin sundugu ?Ve Gool? programinda sok bir iddia daha ortaya atildi.
Programda, Trabzonspor?un 0-0 berabere kalarak 2 puan biraktigi Konyaspor maçi sonrasinda Senol Günes?in biletini kestigi öne sürüldü.
Iddiaya göre bordo mavili yönetim alinan basarisiz sonuçlarin ardindan Günes'le baglari koparma noktasina geldi ve Ersun Yanal'i takimin basina getirmek için hareteke geçiyor..
Iste camiaya bomba gibi düsen haberin detaylari bunlar..
Bakalim ilerleyen günler neleri gösterecek? </TD></TR></T></T></T></TABLE>
Kaynak: Ajansspor.comEdited by: QuakeviL61
Yanal mi?....Yoksa Uydurma mi?...Daha Kötüsü Kabus mu?...smileys/smiley5.gif
Özkan Erdem
15-08-2005, 16:40
ajansspor.com 'un bu saçma haberiyle ilgili bir konu açmak istedim, trabzonspor'umun bir hatasini kolluyor medya farkindaysaniz. Takim iyi degil aslinda haklilar, ama Senol Hoca gidecekse gelecek kisi bence Yanal olmayacaktir..
KESINLIKLE OLMAZ
BI fener LIDEN HAYIR GELIRMI BEsmileys/smiley7.gif
The Legend
15-08-2005, 17:05
Gelen gideni aratir hesabi olur.
Hiç gerek yok.
Adam zaten fenerli........
Ersun Yanal'in ayni zamanda fenere de gidecegi yaziliyor... Bu adami mitoz- mayoz artik allah ne verdiyse bölüp tüm takimlara yeter hale getirecekler sanirim...
Ersun Yanal'in ayni zamanda fenere de gidecegi yaziliyor... Bu adami mitoz- mayoz artik allah ne verdiyse bölüp tüm takimlara yeter hale getirecekler sanirim...
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
-Düzeltme-
Özür dilerim, sistemden kaynaklanan bir sorun yüzünden ayni mesaj iki kez yayinlanmis. Bu yüzden, mesaji sildim.Edited by: kutoz
1-Fenerli bir hocayi ne taraftar olarak biz istiyoruz ne de zaten bize hayri olmaz....
2-Her ne kadar Senol Hocanin su anki performansi bizi memnun etmese de hemsehrimiz, kendi yetenegimiz Trabzonspor çocugu olan Senol hocayi kovup onun yerine milli takimdan husumeti olan bir hocayi almak bize yakismaz.
Asaparagastir... Ersun Yanal bize uymaz. XXLL gelir bizim forma ona...
falcon61
15-08-2005, 18:12
Ersun yanal kimki Trabzona gelecek yaa bos haberler bunlar asla olamaz böyle bisey
pacos_bill
15-08-2005, 18:53
Ilk olarak belirtmeliyim ki Ajansspor'a güvenmiyorum. Hadi dogru diyelim. 96'da Senol Hoca gidince ne oldu? Hadi Ersun Yanal geldi basarili oldu baslarda. Sayin Yanal'in Trabzonspor'da kaliciligini kim garanti edebilir, meslek hayatini bir inceleyin.
Süleyman
15-08-2005, 19:06
Bu konu kapatilmisti?
Bu habere aazla gülmek akla zarardir arkadas.
Özkan Erdem
15-08-2005, 21:28
Ajansspor.Com, internetspor.com gibi siteler aleyhimizde haber çikarmakta birbirleriyle yarisiyorlar, geçen yil gökdenizi fenere sattilar, emrahi gs'ye imza attirip idmana çikardilar, sezonbasi kampinda idmanlara katilan yattara'yikampakatilmadi, satilacak diye taraftarin gözünden düsürmeye çalistilar.. Fatih'in agzindan ne yalanlar söylediler.. Bu haberi yazmaktaki asil amacim da okuyup sikinti çeken arkadaslara yönelik.. Uzun zamandir bu siteleri takip ediyorum, genelde gazeteleri tek tek gezmemek için toptan haberlerin ve anlik gelismelerin yazilmasiydi sebebim, ama bunlar bir gelisme olmadikça bize yükleniyorlar, trabzondan 1 gün ses gelmese ertesi gün Fatih Ada'ya dogru, Gökdeniz Moda'ya dogru.. Bu sitelere inanmayalim..
gilimalı
15-08-2005, 21:44
Senol Günes in biryere gidecegi yok ama bu takimda yerli hoca hiçbir basari saglayamaz...Bunun kim oldugunun hiçbir önemi yok yerli hoca ile basari gelmez..
ozcilingir
16-08-2005, 05:48
ERSUN ,DAUMUN kovulmasini bekliyor.
Milli takima SENOL un yerine geldi ve o isi halletmis oldu sira simdi DAUM da .
Saygilarimla
The Londoner
16-08-2005, 07:04
Bu tur haberler tipik puslu hava (!) senaryolaridir. Mesgul olmaya degmez. Senol hoca ancak kendinden daha iyi bir hocayla degistirilebilir!
Ajanspor`a gelince haberlerinin buyuk cogunlugu gazetelerden derleme. Ozellikle Milliyet gazetesinden. Bu haberin de kaynagi bir gazetedir mutlaka. Kendi ozgun haberleri oldugunu sanmiyorum.
türkiyede trabzonsporu yönetmeye laik iki hoca vardi bir tanesi ziya dogan ikincisi senol günes... onun disinda baskasi yaramaz bize
basarisizligi görmezden göremeyiz hedef küçüldü son konyaspor macindada senol hoca güven sarsti insallah düzeliriz..
Hasan Ayvenli
16-08-2005, 09:36
ersun yanal gelsin bu takima vallahi daha maçlari filan izlemem
Makara haber gülerin,hiç bir yönetim o sahsi butakimin basina getiremez........Acil kilit, bos konu
Gerçekten çok gereksiz bir konu piyasa zaten böyle saçma haberlerle dolu hepsini tek tek incelemeye birakin incelemeyi okumaya bile degmez.
ya yanal olur yada yabanci bir hoca.
yanalin önceden milli takima seçtigi oyuncularla fenere yalakalik yaptigini diyordum ama biraz dikkatli bakinca adam eski ögrencilerini seçiyor takima. istanbula inat istanbul basinina inat yanal olabilir. olmassa yabanci kariyerli bir hoca.
immortal_TS
16-08-2005, 18:22
Senol hocayla yola devam etmemiz gerekiyor, Senol hocanin bu takima katacagi çok sey var ve ben kesinlikle senol hocaya güveniyorum.
ihsanbayram
16-08-2005, 18:24
ne yanali ya adam 5 mac arka arkaya kazandigi zaman hemen istanbul takimlarina gitmek isteyecektir ,bizi senol hocanin sampiyon yapmasini bekliyoruz ,ümidimiz i tüketmedik ,senol hoca sana güveniyoruz ,ne olur bizi mahcup etme
yanala daha çok para verdiler denizliydi sanirim onu satti sonra daha fazla para verdiler milli takima geçti parayla milli takimi yönetemedi kovdular.
Külünkoğlu
17-08-2005, 07:27
ben yanlis hatirlamiyorum degil mi ? hani yanal dediginiz.
Milli Takiminda görev aldiginda ilk kadrosunda fb'de sonradan oyuna dahi girmemis oyuncularla birlikte 8 fb'liyi aday kadroya çagaracak kadar bundan sonraki amacinin ne oldugunu haykiran sahsiyet...
yanal ismi bana bir çok seyi hatirlatmakla birliktemidemi bulandiriyor...
ozcan_asanoglu
17-08-2005, 08:46
Yanal balonu bir yana, su anda bir hoca degisikligibize hiçbir sey katmaz aksinetakim en az 5 yil geriye gider...senol hocanin yarattigi hayal kirikliklari var ama yine de onunla devam etmeliyiz, en azindan bu yil...
Hekimoğlu
17-08-2005, 09:40
hocamizin adi senol günes.yanal da kim oluyor.bu haberler sinirimi bozuyor.her kötü neticeden sonra öfkeyle kafa kopartarak sampiyon olunmaz.bkz. son 21 sezon.futbol a.s. nin de ne ise yaradigini anlamis degilim.
Baska bir konu icin arsive bakiyim dedim:)) Bu konu geldi karsima, acaba kac kisinin fikri degismistir?
herkesin fikri değişmiştir...adam hakkından neler neler söylemişler baksana...çok şaşırdım valla...
CeMtS-1967
24-11-2007, 17:38
herkesin fikri değişmiştir...adam hakkından neler neler söylemişler baksana...çok şaşırdım valla...
ewt birsürü şey yazılmıs...
Hekimoğlu
24-11-2007, 17:55
hocamizin adi senol günes.yanal da kim oluyor.bu haberler sinirimi bozuyor.her kötü neticeden sonra öfkeyle kafa kopartarak sampiyon olunmaz.bkz. son 21 sezon.futbol a.s. nin de ne ise yaradigini anlamis degilim.ben hala sözümün arkasındayım.:)
FcTRABZONSPOR
24-11-2007, 17:59
Yorumlara bak ya valla çok enteresan Hele Külünkoğlu:)
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.