PDA

Tam Versiyonu Görüntüle : Günün Eğlencesi

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

DKaraduman
05-02-2006, 17:10
<DIV> neye dayanarak bunu söylüyorsun? bir açiklama yap da ugrasmayayim dahasmileys/smiley11.gif
bunu msjda anlatmak biraz zor ama açiklamaya çalisayim.
sana bunun imkansizligini göstermek için soruyu biraz daha basitlestircem.soruda belirtilen topun bulundugu veya baska bir kareye 1 yaz.simdi soruda belirtildigi gibi çapraz hareket etmeden sag,sol,yukari,asagi hareket ederek bi sonraki kareye 2 sonrakine 3 ...seklinde sayilari koy.
tüm kareleri kullanma sarti olmaksizin ve geçtigin kareyi defalarca da kullanarak ilk basta 1 koydugun kareye çapraz gitmeden çift bir sayi koyamazsin.o noktaya sadece 1,3,5...seklinde tek sayilar gelebilir.bikaç denemeyle bunu anlayabilirsin.bunu anladiysan asil sorun da çözülmüstür.söyle ki...
soruda bizden tüm kareleri 1 kez kullanmamiz ve baslangiçta topun bulundugu yere koymamizi isteniyor.yani topun ilk bulundugu kareye 1 koyarsak tüm kareleri kullaninca oraya 26 koymamiz gerekiyor...
yani bosuna ugrasma... </DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>ben anladim ne demek istedigini bencede öyle</DIV>

selimberkan
05-02-2006, 18:11
sadece bir kare kaliorrr geçmeyenEdited by: selimberkan

golasaliyim
05-02-2006, 19:44
<DIV> neye dayanarak bunu söylüyorsun? bir açiklama yap da ugrasmayayim dahasmileys/smiley11.gif
bunu msjda anlatmak biraz zor ama açiklamaya çalisayim.
sana bunun imkansizligini göstermek için soruyu biraz daha basitlestircem.soruda belirtilen topun bulundugu veya baska bir kareye 1 yaz.simdi soruda belirtildigi gibi çapraz hareket etmeden sag,sol,yukari,asagi hareket ederek bi sonraki kareye 2 sonrakine 3 ...seklinde sayilari koy.
tüm kareleri kullanma sarti olmaksizin ve geçtigin kareyi defalarca da kullanarak ilk basta 1 koydugun kareye çapraz gitmeden çift bir sayi koyamazsin.o noktaya sadece 1,3,5...seklinde tek sayilar gelebilir.bikaç denemeyle bunu anlayabilirsin.bunu anladiysan asil sorun da çözülmüstür.söyle ki...
soruda bizden tüm kareleri 1 kez kullanmamiz ve baslangiçta topun bulundugu yere koymamizi isteniyor.yani topun ilk bulundugu kareye 1 koyarsak tüm kareleri kullaninca oraya 26 koymamiz gerekiyor...
yani bosuna ugrasma... </DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>ben anladim ne demek istedigini bencede öyle</DIV>

smileys/smiley2.gif

Burçak
05-02-2006, 21:43
Önceki hayatinizda kimdiniz ??

http://users.pandora.be/gad/re/turks.htmlsmileys/smiley4.gif

Teshis:

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. .

Bugünkü Irlanda civarinda bir yerlerde 1525 civarinda dogdunuz.

Bir korsan, esnaf veya brokerdiniz..

<HR>

Önceki o yasaminizdaki kisa psikolojik profiliniz:

Bohem ve gizemli bir kisilik, Allah vergisi bir hayli yetenek, antik kitaplari anlama kudreti, büyücülük yetenegi. Karanlik kuvvetlerin bir hizmetkari olabilirdiniz.

<HR>

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yasaminizda bazi konularda basarisiz olmus olmaniz. Önceki yasaminizin simdikine aktardigi ders ve vazife:

Probleminiz Evren'i sevmeyi ve ona güvenmeyi ögrenmek. Içteki bilgeligi düsünme, isletme, yansitma ve gelistirmeye mahkumsunuz.

<HR>

vaybee ben neymisim. smileys/smiley14.gifEdited by: forever61

Ancumah
05-02-2006, 21:58
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

selimberkan
05-02-2006, 22:23
:)

golasaliyim
05-02-2006, 22:38
1525 de dogmussun ama broker olabilirmissinsmileys/smiley11.gifnasil oluyor bu?

golasaliyim
05-02-2006, 23:42
uploads/golasaliyim/2006-02-05_234033_gskomik10zv.jpg

(çagman nickli üye tarafindan "türk ve dünya futbolu-gs için yardim yoplaniyor adli topicte yayinlanmis. oradan alinti yaptim. benim çok komigime gitti buradada göremeyince koydum smileys/smiley36.gif)

The Legend
06-02-2006, 00:07
muhahahhhhsmileys/smiley36.gif

BDiler61
06-02-2006, 00:11
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

fincher
06-02-2006, 00:20
zuhahahaha smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif

Burçak
06-02-2006, 12:31
bu bombaydi yaaa. smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

Süleyman
06-02-2006, 12:36
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">Allah yardimcilari olsun smileys/smiley36.gif</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

Erdinç Dilek
06-02-2006, 12:39
her ne kadar göze hos da gelse bence insanlarin veya bir toplulugun bulunduguolumsuz birdurumla dalga geçilmesi hiçte hos degil, ayrica bunu baska insanlari malzeme yaparak kullanilmasi da ayri bir hatadir.gs nin bulundugu durum gerçekten kötü ama bu takima gönül verenlerin bir araya gelerek verdikleri gayret takdir edilmelidir.. unutulmamalidir ki etme bulma dünyasinda yasiyoruz, bu durum bizimde basimiza gelebilirdi, ayni seyleri bizde yapabilirdik(yardim kampanyasi gibi-kaldi ki almanyadaki derneklerimiz bir ara tranfer yapmak için yönetime mesaj göndermisti para toplayabiliriz diye-) bizimle de böyle dalga geçilseydi böyle gülebilecekmiydik acaba.. empati olayini sik sik kullanin arkadaslar çok seyi düsünmemize yol açiyor inanin.. saygilarla

Tmac61
06-02-2006, 13:27
Ayni durumda fener olsaydi kitleler halinde gülerdik ama nedense gs
sempatisi (kimseye yönelik degil yanlis anlasilmasin) var taraftarlarda
nerden hortladi bilmiyorum ama bu da kötü...

Burçak
06-02-2006, 13:30
bukadar espride olsun yani

irfanköse276
06-02-2006, 13:54
.gs nin bulundugu durum gerçekten kötü ama bu takima gönül verenlerin bir araya gelerek verdikleri gayret takdir edilmelidir.. unutulmamalidir ki etme bulma dünyasinda yasiyoruz, bu durum bizimde basimiza gelebilirdi, ayni seyleri bizde yapabilirdik(yardim kampanyasi gibi-kaldi ki almanyadaki derneklerimiz bir ara tranfer yapmak için yönetime mesaj göndermisti para toplayabiliriz diye-) bizimle de böyle dalga geçilseydi böyle gülebilecekmiydik acaba.. empati olayini sik sik kullanin arkadaslar çok seyi düsünmemize yol açiyor inanin.. saygilarla

smileys/smiley32.gifGerçekten bu kampanya çikti çikali böyle bir yazi bekliordum.Açikçasi yazmaktan da çekiniyordum olasi tepkiler ve gs sempatizanligiyla suçlanmaktan dolayi. Lafin kisasi makbül demisler, bence de saygi duyulacak bi olaydir

golasaliyim
06-02-2006, 14:13
bazi seyleri çok çabuk unuttugumuz için böyle oluyor! kaptanimiz 3-0 yenik duruma düstügümüzde takimimizi toparlamaya çalisirken gs taraftarlarinin yaptigini ne çabuk unuttunuz? onlarin yptiginin yaninda bu hiç birsey! simdi hiç kimse benden onlarin yaptigina saygi duymami bekleyemez! saygida duymam...

Erdinç Dilek
06-02-2006, 14:54
birkaç kisinin yaptigi bir olumsuzlugu tüm topluma mal etmek olasi ve maalesef esaretinden kurtulamadigimiz bir gerçek... fatih tekkemize yapilan o hareketi hiçbir sekilde kabullenmek imkansiz... etkiye tepki prensibinde hareketle gerekli cevabi mutlaka bir sekilde verilecektir ama rakibimizin böyle zor durumlariyla bu olaya cevap vermek kabul edilebilir degil arkadaslar.. düsenin dostu olmazmis derken atalarimiz demekki birseyler biliyorlarmis.. kimsenin sahsiyla bir problemi olmadigi gibi zaten içimde olan ve etme bulma dünyasinda yasadigimiz düsünerek gülme komsuna gelir basina lafindan oldukça endiselenerek böyle durumlarda biraz daha sagduyulu olmamiz gerektigini savunuyorum, resim estetik ve görüntü olarak güzel ama barindirdigi amaç da bir o kadar kötü.. bu benim görüsüm kimseye saygi gösterin diyede tutturmadim ama birde sana yapildigini düsüsene simdi o renklerin yerinde bordomavi renkler olsaydi ne düsünürdün?Edited by: erdinç67

Burçak
06-02-2006, 18:13
erdinç onlarin durumunda biz olsaydik emin olki çok daha fazlasini yaparlardi. bizim bise yaptigimiz yok bile. ufak bi espri yapilmis.

pacos_bill
07-02-2006, 01:40
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/3896235.asp?gid=71

Allah akil versin

http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1026489.jpgVatandaslarin dini duygularini kullanan ve kendilerini Allah ve peygamber olarak tanitan 11 kisi piyasayi yaklasik 2.5 trilyon lira dolandirdi.

Gözaltina alinan 11 kisi adliyeye çikartildi.

Siteler'de bir esnafin emniyete basvurusu üzerine harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi, Yankesicilik ve Dolandiricilik Büro Amirligi ekipleri, camileri dolasarak, ziyarete gelenler hakkinda bilgi toplayan, daha sonra da bu kisilere kendilerini din büyügü olarak tanitip, ögrendikleri bilgileri kullanarak vatandaslari dolandirdiklari ögrenilen 11 kisiyi gözaltina aldi.

Duyanlari sasirtan olay söyle gelisti; Sitelerde esnaflik yapan bir kisi, yillar önce dükkanina dilenci kiliginda gelen Bülent Ö.'ye sadaka verdi. Bülent Ö., bir süre sonra tekrar gelerek, kendisinin Hz. Isa oldugunu iddia ettikten sonra vatandastan para istedi.

Sebekenin diger üyeleri araciligiyla söz konusu vatandas hakkinda bilgi toplayan Bülent Ö., esnafa evinde ne kadar parasi oldugunu, nereye sakladigini ve dogmamis çocugunun cinsiyetini söyledi.

10 YILDA 2.5 TRILYON LIRA

Güven sagladiktan sonra vatandastan 500 Alman Marki alan Bülent Ö. daha sonra, Hz. Ibrahim, Hz. Muhammed ve Veysel Karani olarak tanittigi Ersel Ö., Necati U., Halil Ibrahim Ö. ile müritleri oldugunu söyledigi Ali S., Katip T., Murat C., Ercan Y., Can Ö. ve Ersin Ö. ile tanistirdi. Bülent Ö. son olarak, beraberinde getirdigi Hakan Ö.'nün ise Allah oldugunu söyledi.

Dolandiricilar, 10 yil içerisinde, söz konusu esnafla Haci Bayram Camii ve Sincan'da defalarca bulusarak, ?ihtiyaci olan vatandaslara dagitilmak üzere? yaklasik 2.5 trilyon lirasini aldilar. Ayrica, vatandasa, ?daha rahat irtibat saglayabilmek için? cep telefonlari da aldiran dolandiricilar, güven tazeleyebilmek için de zaman zaman teknolojiyi kullandilar.

MEKKE'DEN ARIYORMUS GIBI YAPTILAR

Kendisini Allah olarak tanitan Hakan Ö., aradigi vatandasin cep telefonunda Mekke'nin alan kodunu gösterecek teknik bir düzenleme yaptirarak, ?Ey kulum 45 dakika sonra yanindayim? dedi.

Daha sonra ayni vatandasi arayan Hakan Ö. bu sefer de ?Sana kimi istiyorsan göndereyim. Söyle hangi peygamberimi istersin?? diye sordu.

Girdigi bunalim sonucu 3 kere intihar girisiminde bulunan vatandastan durumu ailesine ve çevresine de anlatmasini isteyen dolandiricilar, durumun emniyete bildirilmesi üzerine takibe alindilar. Kandirdiklari vatandasla Parasüt Kulesi önünde bulusmaya karar veren dolandiricilardan 4'ü, daha önceden söz konusu yerde önlem alan Yankesicilik ve Dolandiricilik ekiplerince takip edilerek çetenini diger üyeleriyle bulustuklari Pursaklar'da gözaltina alindilar.

SAF VE ZENGIN MÜSLÜMANLARI SEÇIYORLAR

Emniyet ekiplerinin baslattigi inceleme sonucunda, söz konusu kisilerin, ellerinde cevsen, tespih, Kur'an-i Kerim ile dilenci kiliginda dolastigi, saf ve zengin Müslümanlari tespit ederek onlar hakkinda arastirma yaptiklari ögrenildi.

Belirledikleri kisilerin saflik durumuna göre kendilerini bazen din büyügü bazen de Allah olarak tanitan dolandiricilarin, ilk karsilasmalarinda ?Sen dua ettin bel geldim? dedigi ve yoksulara yardim ettikleri? gerekçesiyle para istedikleri tespit edildi.

Daha sonra telefonla aradiklari kisilerle sifreli konustuklari ögrenilen dolandiricilarin, dini inançlarini suiistimal ettikleri vatandaslara, ?kendilerine inanmayanlarin da seytanin müridi oldugunu? söyledikleri de belirtildi.

Söz konusu dolandiricilarin kendilerini Allah, Hz. Isa, Hz. Ibrahim ve Hz. Muhammed olarak tanittigi, vatandaslarin istegine göre bazen din büyüklerinin adlarini kullandiklari kaydedildi.

Emniyette sorgulari tamamlanan 11 kisi emniyeti suiistimal yoluyla dolandiricilik suçundan adliyeye sevk edildi.

sheva
07-02-2006, 02:21
valla Allah dolandiricilara mi akil versin yoksa bunlara inananlara mi karar veremedim smileys/smiley5.gif

saglam
08-02-2006, 11:18
Sevgili günlük,<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /></PRE></PRE>Herkes, hersey altüst oldu, güvenebilecegim dostlarimdan sadece Brutus</PRE> kaldi.</PRE></PRE> Julius Sezar, IÖ 40</PRE>-------------------------------------</PRE>Sevgili günlük,</PRE></PRE>bizim imparator iyice sapitti, "Ülkenin etrafina duvar</PRE>örün!" diye tutturdu. Yok artik ebenin... Bu adam ya ülke sinirlarini</PRE>bilmiyor ya da bizimle kafa buluyor.</PRE></PRE>Mimar Wung-zu, IÖ 200</PRE>-------------------------------------</PRE>Sevgili günlük,</PRE></PRE>Içimden bir ses Ay'a gidilecek, Roma bölünecek falan diyor. Hatta Ikiz</PRE>Kuleler yikilacak da diyor da, ben bu "Ikiz Kuleler" nedir onu </PRE>çikaramadim, haydi hayirlisi...</PRE></PRE>Nostradamus, 1550</PRE>-------------------------------------</PRE>Sevgili günlük,</PRE></PRE>Senden baska derdimi anlatabilecegim kimse yok! Alt tarafi bir elma</PRE>ya! Bir elma kadar degerim yokmus iyi mi...</PRE></PRE>Adem</PRE>-------------------------------------</PRE>Sevgili günlük,</PRE></PRE>Kraliçe'nin sponsorlugunda aylarca okyanuslarda dolandim, bula bula</PRE>Hindistan'i buldum. Sansimi... Ben simdi Kraliçe'ye ne dicem ya?</PRE>Dalga geçmez mi benimle, "Kristof Efendi Hindistan'i mi buldun, tebrik</PRE>ederim!" diye?</PRE></PRE>Kristof Kolomb, 1492</PRE>-------------------------------------</PRE>Sevgili günlük,</PRE></PRE>Bir yemin ettim ki dönemem.</PRE></PRE>Hippokrat IÖ 400</PRE>-------------------------------------</PRE>Sevgili günlük,</PRE></PRE>Aramizda kalsin ama, bizim stajer Monica var ya, !</PRE>Seytan diyor ki, at sunu Oval Ofis'e, kim nereden duyacak ki!</PRE></PRE>Bill, 2000</PRE></PRE>-------------------------------------</PRE>Sevgili takvim,</PRE></PRE>Yarin beni basbakan yaptilar. Ben de Ankara'ya liman yaparak mill e te</PRE>olan borcumu ödetecegim. Ama çok yoruluyorum. Hatta yorgunluktan </PRE>sürekli hasülüsas, hasülünis, hasülas, hasünilas, hasss....</PRE></PRE>Tansu Çiller, 2001</PRE>-------------------------------------</PRE>Sevgili günlük,</PRE></PRE>Bu Rus hatun var ya, beni yiyip bitirdi. bir gece takilsam diyorum</PRE>suna, duyan olur mu acep?</PRE></PRE>Baltaci, 1711</PRE></PRE>

Emre Can
08-02-2006, 11:46
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

CaMoKa
08-02-2006, 15:35
Erzurum-Kars çekismesi malum. Bir Erzurumlu ile bir Karsli, sehirlerininin üstünlügünü ispatlamaya çalisirkendadas dayanamadi:

-Di get ola Kars neçi, Erzürümde Karsin nüfüsi geder gavat var!

CaMoKa
08-02-2006, 15:38
adamasomuslar homoseksüel mi olmak istersin , yoksa entellektüelmi diye.adam düsünmek için zaman istemis ,ertesi gün kararin ne demisleradam homoseksüel olmak istiyorum demis .Millet sasirmis yaadam iyi düsün birinde entelektüel olucan digerinde ise ib.. olucan.adam cevap vermis;Bilmedigim onlarca seyi kafama sokana kadar bildigim seyi g.... sokarim

CaMoKa
08-02-2006, 15:41
Bir ana okul da ögretmen kendisinin Fenerbahçeli oldugunu övünerek açiklamis ve büyük bir heyecanla çogunlugu 4 yasindaki
çocuklara, aralarindaki Fenerbahçe taraftarlarinin ellerini kaldirmalarini söylemis.

Taraftar kelimesinin ne oldugunu bilemeyen, fakat çok sevdikleri
ögretmenleri gibi olmak isteyen ufaklilar zipkin gibi kollarini kaldirmislar hemen, küçük bir kiz hariç.

Ögretmen Zeynep'e neden digerlerinden farkli olmak istedigini sormus. "Ben Fenerbahçeli degilim de ondan", diye cevap vermis Zeynep.

Ögretmen, biraz sinirli,"Peki sen nesin o zaman?" diye
sormus."Galatasarayliyim ben",demis küçük kiz gururla.

Ögretmen, biraz daha sinirlenerek, Zeynep'e neden
Galatasaray'i tuttugunu sormus. "Benim annem de ,
babam da Galatasarayli diye cevap vermis gururla.

Ögretmen Artik epey kizmis, yanaklari al al olmus ve
dayanamayarak, "Böyle saçma Bir sebep olmaz, bir düsün
bakalim, annenle baban birer ........ olsalardi,
sen ne olurdun?" Küçük kiz önce duraklar , sonra
gülümseyerek cevap verir;
"Tabii ki Fenerbahçeli"

tsmaniac
08-02-2006, 15:43
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/3896235.asp?gid=71

Allah akil versin</span>

</span>

http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1026489.jpgVatandaslarin dini duygularini kullanan ve kendilerini Allah ve peygamber olarak tanitan 11 kisi piyasayi yaklasik 2.5 trilyon lira dolandirdi.

Gözaltina alinan 11 kisi adliyeye çikartildi.

Siteler'de bir esnafin emniyete basvurusu üzerine harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi, Yankesicilik ve Dolandiricilik Büro Amirligi ekipleri, camileri dolasarak, ziyarete gelenler hakkinda bilgi toplayan, daha sonra da bu kisilere kendilerini din büyügü olarak tanitip, ögrendikleri bilgileri kullanarak vatandaslari dolandirdiklari ögrenilen 11 kisiyi gözaltina aldi.

Duyanlari sasirtan olay söyle gelisti; Sitelerde esnaflik yapan bir kisi, yillar önce dükkanina dilenci kiliginda gelen Bülent Ö.'ye sadaka verdi. Bülent Ö., bir süre sonra tekrar gelerek, kendisinin Hz. Isa oldugunu iddia ettikten sonra vatandastan para istedi.

Sebekenin diger üyeleri araciligiyla söz konusu vatandas hakkinda bilgi toplayan Bülent Ö., esnafa evinde ne kadar parasi oldugunu, nereye sakladigini ve dogmamis çocugunun cinsiyetini söyledi.

10 YILDA 2.5 TRILYON LIRA

Güven sagladiktan sonra vatandastan 500 Alman Marki alan Bülent Ö. daha sonra, Hz. Ibrahim, Hz. Muhammed ve Veysel Karani olarak tanittigi Ersel Ö., Necati U., Halil Ibrahim Ö. ile müritleri oldugunu söyledigi Ali S., Katip T., Murat C., Ercan Y., Can Ö. ve Ersin Ö. ile tanistirdi. Bülent Ö. son olarak, beraberinde getirdigi Hakan Ö.'nün ise Allah oldugunu söyledi.

Dolandiricilar, 10 yil içerisinde, söz konusu esnafla Haci Bayram Camii ve Sincan'da defalarca bulusarak, �ihtiyaci olan vatandaslara dagitilmak üzere� yaklasik 2.5 trilyon lirasini aldilar. Ayrica, vatandasa, �daha rahat irtibat saglayabilmek için� cep telefonlari da aldiran dolandiricilar, güven tazeleyebilmek için de zaman zaman teknolojiyi kullandilar.

MEKKE'DEN ARIYORMUS GIBI YAPTILAR

Kendisini Allah olarak tanitan Hakan Ö., aradigi vatandasin cep telefonunda Mekke'nin alan kodunu gösterecek teknik bir düzenleme yaptirarak, �Ey kulum 45 dakika sonra yanindayim� dedi.

Daha sonra ayni vatandasi arayan Hakan Ö. bu sefer de �Sana kimi istiyorsan göndereyim. Söyle hangi peygamberimi istersin?� diye sordu.

Girdigi bunalim sonucu 3 kere intihar girisiminde bulunan vatandastan durumu ailesine ve çevresine de anlatmasini isteyen dolandiricilar, durumun emniyete bildirilmesi üzerine takibe alindilar. Kandirdiklari vatandasla Parasüt Kulesi önünde bulusmaya karar veren dolandiricilardan 4'ü, daha önceden söz konusu yerde önlem alan Yankesicilik ve Dolandiricilik ekiplerince takip edilerek çetenini diger üyeleriyle bulustuklari Pursaklar'da gözaltina alindilar.

SAF VE ZENGIN MÜSLÜMANLARI SEÇIYORLAR

Emniyet ekiplerinin baslattigi inceleme sonucunda, söz konusu kisilerin, ellerinde cevsen, tespih, Kur'an-i Kerim ile dilenci kiliginda dolastigi, saf ve zengin Müslümanlari tespit ederek onlar hakkinda arastirma yaptiklari ögrenildi.

Belirledikleri kisilerin saflik durumuna göre kendilerini bazen din büyügü bazen de Allah olarak tanitan dolandiricilarin, ilk karsilasmalarinda �Sen dua ettin bel geldim� dedigi ve yoksulara yardim ettikleri� gerekçesiyle para istedikleri tespit edildi.

Daha sonra telefonla aradiklari kisilerle sifreli konustuklari ögrenilen dolandiricilarin, dini inançlarini suiistimal ettikleri vatandaslara, �kendilerine inanmayanlarin da seytanin müridi oldugunu� söyledikleri de belirtildi.

Söz konusu dolandiricilarin kendilerini Allah, Hz. Isa, Hz. Ibrahim ve Hz. Muhammed olarak tanittigi, vatandaslarin istegine göre bazen din büyüklerinin adlarini kullandiklari kaydedildi.

Emniyette sorgulari tamamlanan 11 kisi emniyeti suiistimal yoluyla dolandiricilik suçundan adliyeye sevk edildi.

su anda ülkeyi yönetenlerden ögrenmislerdir

CaMoKa
09-02-2006, 13:56
yanlis anlasilmadan dolayi düzeltilmistir alinanlardan özür dilenmistir...

Faik Yılmaz
09-02-2006, 14:03
Bir ana okul da ögretmen kendisinin Fenerbahçeli oldugunu övünerek açiklamis ve büyük bir heyecanla çogunlugu 4 yasindaki
çocuklara, aralarindaki Fenerbahçe taraftarlarinin ellerini kaldirmalarini söylemis.

Taraftar kelimesinin ne oldugunu bilemeyen, fakat çok sevdikleri
ögretmenleri gibi olmak isteyen ufaklilar zipkin gibi kollarini kaldirmislar hemen, küçük bir kiz hariç.

Ögretmen Zeynep'e neden digerlerinden farkli olmak istedigini sormus. "Ben Fenerbahçeli degilim de ondan", diye cevap vermis Zeynep.

Ögretmen, biraz sinirli,"Peki sen nesin o zaman?" diye
sormus."Galatasarayliyim ben",demis küçük kiz gururla.

Ögretmen, biraz daha sinirlenerek, Zeynep'e neden
Galatasaray'i tuttugunu sormus. "Benim annem de ,
babam da Galatasarayli diye cevap vermis gururla.

Ögretmen Artik epey kizmis, yanaklari al al olmus ve
dayanamayarak, "Böyle saçma Bir sebep olmaz, bir düsün
bakalim, annenle baban birer ........ olsalardi,
sen ne olurdun?" Küçük kiz önce duraklar , sonra
gülümseyerek cevap verir;
"Tabii ki Fenerbahçeli"

smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

ula öldük gülmekten....

selimberkan
09-02-2006, 20:34
gerçekten üzücüsmileys/smiley18.gif

zafer6161
09-02-2006, 20:39
öncelikle sunu söyliiim bu röpörtaj gerçekten olmus....uydurma degil yani...

sene 98 ya da 99 bir muhabir (yanlis hatirlamiyosam adi erkan telli idi)

bu muhabir arkadas italyada vieri ile röpötaj apiyor ....ünlü bir futbolcuya sorulabilecek hersoruyu sorduktan sonra sira türkiye hakkindaki sorulara geliyor.....vieri türkiyeye daha önce geldigini ve çok begendigini filan söyleyip klasik geyigi yapiyor.... sonra .... sonra mi?

muhabir : türkiyeden kimleri taniyorsun kimleri begeniyorsun...

c.vieri:trabzonspor dan hami mandiralive hagi yi taniyorum.gerçekten önemli futbolcular....

muhabir : peki fenerbahçeyi biliyormusun?

c. vieri : hayir..onu tanimiyorum...GALATASARAY'dami oynuyor

zafer6161
09-02-2006, 20:43
Fifa'nin verdigi cezayi agir bulan polat alemdar ve ekibi uçaga atlar. olaylar gelisir.

Vizyona, "sonunu düsünen sampiyon olamaz" sloganiyla girecek film.

Zannedildigi gibi basrollerinde polat, fatih terim ve alpay yer alacaktir. Filme oynamasi için ilerlemis yasina ragmen sepp blatter, ludovic magnin ve degen e de teklif edilecek:

Bir maç, bir ülke, bir onur.......

-"Sevgili kardesim, 16 kasim 2005 te sana layik olamadik simdi bunun öcünü almak için gidyoruz... "

"Blatter: ben buraya dostlugumuzu pekstirmek için geldim
Terim:benim senin gibi bir dostum yok simdi giy bu formayi (türk milli takim formasi kareye girer)"

-hep bu isviçreliler yüzünden.
-öyle deme abi ben de isviçreliyim
-sen baskasin abdülhey.

Kahramanlarimiz grand cherokee'lerinde zürih yolunda giderken yolda çevirme olur. türkçe dublaj netliginde konusan polizeiler arabadan indirir bunlari
polis: zürih'e neden geldiniz?
polat: maç yapmak için.
polis: ne maçi?
polat: mahalle maçi. buralarda futboldan anlamiyormus; kimse.
alpay özalan: abi bu adamlari; yeneriz simdi ceza verirler. sikayim mi abi?
polat: sik alpay..

Sam: Sepp Blatter e inanmayip dünya kupasina gitmeye düsünenleri anlamiyorum.

Haluk ulusoy:Yani sen gidiyorsun ben gidemiyorum öylemi?

Sam:Levent biçakci bu federasyonu size birakti, siz onun tarafindan seçildiniz, kendi liginizi kurmak için...

Haluk ulusoy: Buna bir itirazim yok ama benim halkin hakeme pazarlik yapabilen, pazarlik olmassa küfür edebilen tek halktir. benim bildigim halkim dünya kupasini; kimseye birakmaz.

milli takima verilen agir cezalari siddetle kiniyorum...

zafer6161
09-02-2006, 20:45
kar 20 cm asmissmileys/smiley36.gif

<A href="http://img69.imageshack.us/img69/7529/20cmsnow1dg6uk.jpg" target="_blank">http://img69.imageshack.us/img69/7529/20cmsnow1dg6uk.jpg
</A>

fincher
09-02-2006, 20:48
öncelikle sunu söyliiim bu röpörtaj gerçekten olmus....uydurma degil yani...sene 98 ya da 99 bir muhabir (yanlis hatirlamiyosam adi erkan telli idi)bu muhabir arkadas italyada vieri ile röpötaj apiyor ....ünlü bir futbolcuya sorulabilecek hersoruyu sorduktan sonra sira türkiye hakkindaki sorulara geliyor.....vieri türkiyeye daha önce geldigini ve çok begendigini filan söyleyip klasik geyigi yapiyor.... sonra .... sonra mi?muhabir : türkiyeden kimleri taniyorsun kimleri begeniyorsun...c.vieri:trabzonspor dan hami mandirali ve hagi yi taniyorum.gerçekten önemli futbolcular....muhabir : peki fenerbahçeyi biliyormusun?c. vieri : hayir..onu tanimiyorum...GALATASARAY'dami oynuyor

yok daha neler smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif

zafer6161
09-02-2006, 20:51
ben de baska sitenin yalancisiyimsmileys/smiley36.gif

eys_61
10-02-2006, 20:59
msn de KIZ ISTEME OLAYI

KizEvy:
Slm... Hos geldiniz.

Talipp:
MSN adresinizi oglumdan aldim.

KizEvy:
Evet . Kizim söyledi. Bekliyorduk zaten

Talipp:
Sizin evde baska PC var mi? Hanimlari da görüsmeye davet etsek

KizEvy:
Tabii ki. Bizim hanim online zaten. Kiz da internet cafe de.

Talipp:
Ok...

Kaynana34 konusmaya katildi
Oglananasi konusmaya katildi

Talipp:
Hanimlar da geldi. Ben bizim oglani da davet ediyorum.

ÇilginDamat konusmaya katildi
BirEvinBirkizi konusmaya katildi

Oglananasi:
Slm...

KizEvy:
Hos geldiniz hanim efendi

Kaynana34:
Slm...

Oglananasi:
Hos bulduk efendim

ÇilginDamat gönderiyor:
CICEK.GIF
Aktarimi baslatmak için burayi çift tiklayin
Kabul et (Alt+C) Farkli kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D)

ÇilginDamat gönderiyor:
CIKOLATA.GIF

Kaynana34:
Ay niye zahmet ettiniz? Tesekkürler.

Talipp:
Zahmet ne demek? Çam sakizi çoban armagani.

Kaynana34:
Nasilsiniz? Iyi misiniz? Ben Hacer. Burcu'nun annesiyim.

Talipp:
Iyilik elhamdülillah. Sizleri sormali.

KizEvy:
Iyiyiz çok sükür.

Kaynana34:
Sizler Mersin'denmissiniz degil mi?

Talipp:
Evet efendim. Sizler de Istanbul'dan

Kaynana34:
Evet efendim. Biz iki yil önce gelmistik Mersin'e Çok güzel bir yer.

Oglananasi:
Güzeldir. Bekleriz bize de.

KizEvy:
Insallah. Bu yaz güneyi düsünüyorduk zaten

Oglananasi:
Yaza kalmasin diyoruz. Beey ! Hadisene...

Talipp:
Efendim. Hanim hakli. Sebebi ziyaretimiz malum.

KizEvy:
Evet efendim. Malumumuzdur. Basimizin üstündedir. Hos geldiniz.

Talipp:
Evlatlarimiz net üzerinden tanismis, kaynasmislar. Bize de vazifemizi yapmak düsüyor. Allah'in emri Peygamber'in kavliyle Oglumuz ÇilginDamat'a kizimiz BirEvinBirKizi'ni istiyoruz.

KizEvy:
Evet beyefendi. Sizin de belirttiginiz gibi evlatlarimiz anlasmislar. Eh o zaman bizlere de hayirlisini dilemek düser.

Oglananasi:
Müsaitseniz eger gelecek ay aile içinde bir nisan yapalim diyoruz.

Kaynana34:
Bekleriz efendim. Biz nisan için gerekli hazirliklari yapariz. Istanbul'da kalacak yeriniz yoksa biz agirlayabiliriz.

Oglananasi:
Yok. Zahmet vermeyelim. Çok kalamayiz zaten. Dayimin oglu var. Bostanci'da oturuyorlar.

Kaynana34:
Ayol ne zahmeti? Ask olsun. Akraba olacagiz sonuçta. Hem Bostanci çok uzak. Biz Avcilar'dayiz. Yollarda perisan olursunuz. Yerimiz müsait.

Oglananasi:
Insallah diyelim o zaman.

Kaynana34:
Insallah efendim. Kizim! Hadisene.

BirEvinBirKizi:
Tamam anneee!

BirEvinBirKizi gönderiyor:
KAHVE.GIF

ÇilginDamat gönderiyor:
SOZYUZUGU.GIF

Talipp:
Biz müsaadenizi isteyelim artik. Tanistigimiza memnun oldum.

KizEvy:
Biz de memnun olduk efendim. Seref verdiniz.

Talipp:
O seref bize ait. Hosça kalin efendim.

KizEvy:
OK . Byeee!

Talipp:
Bye!

Oglananasi:
Bye..

Talipp konusmadan ayrildi
Oglananasi konusmadan ayrildi

Kaynana34:
Bye

BirEvinBirKizi:
Bye

Kaynana34 konusmadan ayrildi
KizEvy konusmadan ayrildi

ÇilginDamat:
Bye... Sisst Burcu kiz? Gitme bir yere yaw :-)

BirEvinBirKizi:
Hepsi gitti mi?

ÇilginDamat:
Gittiler gittiler.Nasilsin askim? Çok heyecanlandin mi?

BirEvinBirKizi:
Ay! Ölüyorum zannettim :-(

ÇilginDamat:
Bak çok korkuyordun. Oldu iste askim. Oldu :-)

TheCrow
11-02-2006, 00:39
Jun gol atmis...

Recep Çaltepe
11-02-2006, 00:42
Jun gol atmis...

off.. gülsek mi aglasak mi anlayamadik ki smileys/smiley5.gif

Recep Çaltepe
11-02-2006, 11:36
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">ISYERINDE BASARILI OLMANIN FORMULÜ

A B C Ç D E F G G H I I JK L MN O Ö P R S S T U
1 2 3 45 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Ü V Y Z
26 27 28 29

Ç A L I S M A K
4+ 1+ 15+11+23+16+ 1+ 14=%85

D E N E Y I M
5+ 6+ 17+6+ 28+12+16=%90

Y A L A K A L I K
28+1+15+ 1+14+1+15+11+14=%100 smileys/smiley36.gif</TD></TR>

saglam
11-02-2006, 17:42
http://img143.imageshack.us/img143/8581/gs5io.png

Külünkoğlu
13-02-2006, 10:31
"Camoka" Arkadaslarin hakli, bir peygamber hakkinda yazarken yada bir yerlerden alinti yaparken daha dikkatli olmalisin.

Erdinç Dilek
13-02-2006, 11:50
Has Yattara Seyahat 17 ilimize otobüs seferlerimiz baslamistir:

http://img129.imageshack.us/img129/5632/hasyattaraseyahat8ag.png

Recep Çaltepe
13-02-2006, 12:22
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">
<TT>Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz?</TT>

<TT>Neden insanlar birbirlerine sarilinca sag-sola sallanirlar?</TT><BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"><TT><?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /></TT>
<TT>Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadar ögetmene gretmenim" diye seslenirken altinci sinifta bir anda "hocam" diye eslenmeye baslarlar? </TT>

<TT>Neden sinavlarda "4 yanlis bir dogruyu götürür" seklinde bir uygulama ile ögrenciler cezalandirilirlarda "4 dogru bil, bir dogru da bizden" seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez? </TT>

<TT>Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz için midir? </TT>

<TT>Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlariz? </TT>

<TT>Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin izledigini sanirlar ? Örn: Su anda 70 milyon kisi bizi izliyor...</TT><BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"><TT></TT>
<TT>Neden gözlerinden öperim denir? Insan vücudunda öpülecek daha uygunsuz bir yer var midir? Kimse kimseyi gözünden öpmüs müdür?</TT>

<TT>Dügünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbek atilmaktadir. "Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi" gibi sözler esliginde kendinden geçen</TT> <TT>baska milletler var midir?</TT>

<TT>Neden bazi kizlarimiz sirin bir ......cagiz gördüklerinde"inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir?</TT>

<TT>Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur?</TT>

<TT>Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir? Bir terslik yok mudur?</TT>

<TT>Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra "kabul etmiyorum" seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur?</TT>

<TT>Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir? Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran boru görmüsler midir? </TT>

<TT>Ipana 7 reklamindaki kiza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullaniyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün oldugunu ve reklamdan sadece bir kaç gün önce piyasaya çiktigini bilmemekte midir?</TT>

<TT>Neden futbol takimi olan Ajax "Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü </TT>
<TT>Ajax "Ajaks" diye okunur?</TT>

<TT>Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokrat yemininde "arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir? </TT><BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"><TT></TT><TT>neden ?</TT></TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">

İskender66
13-02-2006, 13:53
http://img492.imageshack.us/img492/6950/boom8fo8ne2fj.gif

kizim sana söylüyorum gelinim sen anla smileys/smiley1.gifsmileys/smiley17.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

Erdinç Dilek
13-02-2006, 14:17
mükemmel bir frikik oyunu

http://www.teknolojitelevizyonu.com/index.php?s=oyun&amp;oid (http://www.teknolojitelevizyonu.com/index.php?s=oyun&amp;oid=12) =12

Faik Yılmaz
13-02-2006, 15:02
http://img492.imageshack.us/img492/6950/boom8fo8ne2fj.gif

kizim sana söylüyorum gelinim sen anla smileys/smiley1.gifsmileys/smiley17.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

resimde tekmeyi vuran nobre iti....

rakip futbolcu nobrenin ayagini incittigi için 1 ay ceza aldi....smileys/smiley7.gif

İskender66
13-02-2006, 15:18

http://www.teknolojitelevizyonu.com/index.php?s=oyun&amp;oid =12 (http://www.teknolojitelevizyonu.com/index.php?s=oyun&amp;oid=12)

Valla çok hos bisey yav smileys/smiley1.gif

Taner Uykuçeken
13-02-2006, 15:28

http://www.teknolojitelevizyonu.com/index.php?s=oyun&amp;oid =12 (http://www.teknolojitelevizyonu.com/index.php?s=oyun&amp;oid=12)

bu oyun insani deli eder yaw kötü vurunca gülmeleri yokmu çileden çikartiyor ama neyseki usta frikikçi olarak gol atmayi basardim 2. sutumda direkte patlayinca finale çikamadim

Faik Yılmaz
13-02-2006, 15:37
ula baada güldüler ama ortadakine tpou vurdum bayildi dallama....

kendimi hami mandirali gibi hissettim....smileys/smiley36.gif

golasaliyim
13-02-2006, 22:12
uploads/golasaliyim/2006-02-13_220931_unutkan6pz.jpg

Recep Çaltepe
13-02-2006, 22:53
uploads/ts1983/2006-02-13_225325_k585.jpg
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>

golasaliyim
13-02-2006, 23:08
uploads/golasaliyim/2006-02-13_230806_5kkagetiri9en.jpg

selimberkan
13-02-2006, 23:12

golasaliyim
13-02-2006, 23:18

bu oyun insani deli eder yaw kötü vurunca gülmeleri yokmu çileden çikartiyor ama neyseki usta frikikçi olarak gol atmayi basardim 2. sutumda direkte patlayinca finale çikamadim

ya kardesim demedik mi daha öncede buraya eglence koyun iskence degil smileys/smiley11.gifcanim çikti kazanana kadar smileys/smiley4.gifama basardimsmileys/smiley36.gif

Ayşe Aygün
14-02-2006, 12:38
Bir Turk, bir Amerikali ve bir Alman birlikte
saunaya gitmisler. Bellerinde birer havlu saunada
oturmuslar ter
atarlarken, bip bip bip diye ses duyulmus. Amerikali,
sag eliyle solkoluna dokunup, "Cagri cihazim
aldi. Derimin altinda elektronik devre var
demis. Aradan biraz zaman gecmis, bu sefer bir
cepelefonuçalmaya baslamis. Bunun uzerine Alman, sol avuc icini kulagina oturmus e konusmaya baslamis. Görusmesi bitince, Turk'e
ve amerikaliya donup,vucudumun icinde cep telefonu devresi var da..." demis teknolojik olarak
geri kalmayi gururuna yediremiyen Turk, "Bana bir dakika izin verin"
demis ve disari cikmis. Birkac dakika sonra
dondugunde posunun arasina sikismis tuvalet kagidi
sarkiyormus.amerikali ve Alman'in kendisine garip
garip

aktigini gorunce,

Faks geliyor da.."

Recep Çaltepe
14-02-2006, 13:40
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">uploads/ts1983/2006-02-14_134023_insanlar2596.jpg</TD></TR>

biraz abartmis sanki... smileys/smiley36.gif

hakikiofkopat
14-02-2006, 17:42
http://img131.imageshack.us/img131/184/laz611ri.jpg

fincher
14-02-2006, 18:09
Inegölspor:1-Besiktas:0
Inegölspor, yeni sezonda yurtdisina çikmak için kupaya agirlik veren Besiktas'i sürprizlerin organizasyonu Fortis Türkiye Kupasi'nda Ferdi'nin 51. dakikada attigi golle 1-0 maglup etti.
14.02.2006
smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif

Kaya
14-02-2006, 18:18
Inegölspor:1-Besiktas:0
Inegölspor, yeni sezonda yurtdisina çikmak için kupaya agirlik veren Besiktas'i sürprizlerin organizasyonu Fortis Türkiye Kupasi'nda Ferdi'nin 51. dakikada attigi golle 1-0 maglup etti.
14.02.2006
smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif

smileys/smiley4.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley4.gif

61_dnc_TS
14-02-2006, 18:25

Emre Can
14-02-2006, 19:16
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

zafer6161
14-02-2006, 22:29
smileys/smiley36.gifhttp://img156.imageshack.us/img156/7523/62ha.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

zafer6161
14-02-2006, 22:30
<TABLE =tborder id=post532024 cellSpacing=0 cellPadding=6 width="100%" align=center>
<T>
<TR vAlign=top>
<TD =alt2 width=175></TD>
<TD =alt1 id=td_post_532024>
<DIV =smallfont>http://forum.kanka.net/images/icons/icon1.gif **Kopmak GarantI Ben KoptuM Sira Sizde KANKALAR **Yorum EsirgemeyiN** </DIV>
<HR style="COLOR: #f6c9a1" SIZE=1>

< =text/><!--
google_ad_client = "pub-1098525925805494";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
google_ad_at = "728x90_as";
google_ad_ = "text_image";
google_ad_channel ="";
google_page_url = .location;
google_color_border = "F8F3E3";
google_color_bg = "F8F3E3";
google_color_link = "FF0033";
google_color_url = "000000";
google_color_text = "000000";
//-->

< src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" =text/>

< name=google_ads_ marginWidth=0 marginHeight=0 src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/ads?client=ca-pub-1098525925805494&amp;dt=1139948454390&amp;at=728x90_as&amp;out put=&amp;url=http%3A%2F%2Fforum.kanka.net%2Fshowthread .php%3Ft%3D95508&amp;color_bg=F8F3E3&amp;color_text=000000 &amp;color_link=FF0033&amp;color_url=000000&amp;color_border=F 8F3E3&amp;ad_=text_image&amp;loc=http%3A%2F%2Fforum.kanka. net%2Fshowthread.php%3Ft%3D95508&amp;cc=100&amp;u_h=768&amp;u_ w=1024&amp;u_ah=738&amp;u_aw=1024&amp;u_cd=32&amp;u_tz=120&amp;u_his=1 3&amp;u_java=true" Border=0 width=728 scrolling=no height=90 allowTransparency>http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/imp.gifevent=noiframe&client=ca-pub-1098525925805494&dt=1139948454390&format=728x90_as&output=html&url=http%3A%2F%2Fforum.kanka.net%2Fshowthread%3Ft% 3D95508&color_bg=F8F3E3&color_text=000000&color_link=FF0033&color_url=000000&color_border=F8F3E3&ad_type=text_image&loc=http%3A%2F%2Fforum.kanka.net%2Fshowthread%3Ft% 3D95508&cc=100&u_h=768&u_w=1024&u_ah=738&u_aw=1024&u_cd=32&u_tz=120&u_his=13&u_java=true</>
<DIV id=post_message_532024>http://img232.imageshack.us/img232/3403/10uw3.jpg
http://img124.imageshack.us/img124/836/20bc.jpg
http://img124.imageshack.us/img124/7870/37ql.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/2379/40rt.jpg
http://img124.imageshack.us/img124/2830/52hc.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/7523/62ha.gif
http://img124.imageshack.us/img124/6531/72px.jpg
http://img124.imageshack.us/img124/3081/80qn.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/8397/100vx1.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/7920/125np.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/9328/131ge.jpg
http://img47.imageshack.us/img47/3958/149ji.jpg</DIV></TD></TR></T></TABLE>

Emre Can
14-02-2006, 23:14
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

golasaliyim
15-02-2006, 00:10
uploads/golasaliyim/2006-02-15_001006_arkadas3hr.jpg

hakikiofkopat
15-02-2006, 08:55
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif smileys/smiley4.gifsmileys/smiley2.gif

zafer6161
15-02-2006, 23:37
<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=3 width="100%">
<T>
<TR>
<TD =smText vAlign=top background="" bgColor=#f8f8fc></TD>
<TD =text vAlign=top background="" bgColor=#f8f8fc>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD =smText width="80%"></TD>
<TD noWrap align=right width="20%"> </TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=2></TD></TR></T></TABLE>

Arkadaslar olay basit.Asagidaki adrese girin ve mause u çizgilerin disina çikarmadan çikisa ulastirin.Bakalim kaç asama geçebileceksiniz.Basarilar.Deneyin mutlaka çok güzel birseyyyy ve sonucunu yazin.Mutlaka deneyin ama..Çok acayip.

http://www.winterrowd.com/maze.swf (http://www.winterrowd.com/maze.swf)smileys/smiley17.gif</TD></TR></T></TABLE>

Emre Can
15-02-2006, 23:51
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif2'ye kadar geldim.3te çiktim

zafer6161
15-02-2006, 23:53
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifkardes kac puan aldin bak puani yazmamissinsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

zafer6161
15-02-2006, 23:57
Açik televizyon...
Ve her kanalda yayinlanan bir banka reklami...
Hizli trende seyahat eden bir ABD'li, bir Japon, bir Türk....
Fikra misali...
ABD'li; gevrek gevrek gülümseyerek, cep telefonunu icat ettigi ile...
Japon; ABD'linin icat ettigi telefonu gelistirmekle övünüyor..
Sira bizimkine gelince çok bilmis ve kendine güvenen bir eda ile gülümsüyor
ve

"Cebi araciligi ile 20 Dakikada kredi çekmekle" övünüyor..

.http://www.forumta.com/images/icons/icon37.gif ikiz kulelerin yeni projesi :)

http://img89.imageshack.us/img89/22/image0019xh.gif

Yani ortada;

Icat ettigi ile övünen ABD'li
Icat edileni gelistirmekle övünen Japon
Baskasinin teknolojisi ile en hizli borc almakla övünen Türk
Edited by: zafer6161

Can basten
16-02-2006, 00:02
<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=3 width="100%"><T>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top background="" bgColor=#f8f8fc ="smText"></TD>
<TD vAlign=top background="" bgColor=#f8f8fc ="text">
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><T>
<T>
<TR>
<TD width="80%" ="smText"></TD>
<TD noWrap align=right width="20%"> </TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=2></TD></TR></T></T></TABLE>

Arkadaslar olay basit.Asagidaki adrese girin ve mause u çizgilerin disina çikarmadan çikisa ulastirin.Bakalim kaç asama geçebileceksiniz.Basarilar.Deneyin mutlaka çok güzel birseyyyy ve sonucunu yazin.Mutlaka deneyin ama..Çok acayip.

http://www.winterrowd.com/maze.swf (http://www.winterrowd.com/maze.swf)smileys/smiley17.gif</TD></TR></T></T></TABLE>

Yaw arkadaslar rica ederim koymayin söyle seyler yaa, kalpten gidecektim...smileys/smiley4.gif

Gülşen
16-02-2006, 00:22
Klavuzu zafer6161 olanin!Ben de kalpten gidiyordum :)

#10 Fietra
16-02-2006, 00:23
Klavuzu zafer6161 olanin!Ben de kalpten gidiyordum :)

Çifte kavrulmus 61 oluncasmileys/smiley17.gif

zafer6161
16-02-2006, 00:39
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley2.gif

sheva
16-02-2006, 01:57
1. Churchill, avam kamarasinda konusurken, muhalifpartiden bir kadin milletvekili, Churchill' e kizgin kizginsöyle seslenir:

- "Eger, kariniz olsaydim, kahvenizin içine zehir
karistirirdim." Churchill, oldukça sakin kadina döner ve lafiyapistirir:
- "Hanimefendi, eger karim siz olsaydiniz, okahveyi seve seve içerdim."

2. Sokrates ve esi bir türlü iyi geçinemezlermis.Bir gün esi Sokrates'e verip veristirmis, agzina geleni söylemis. Bakmis kocasi hiç bir tepki göstermiyor; bir kova suyu alip basindanasagi bosaltmis.
Sokrat, gayet sakin:
- "Bu kadar gök gürültüsünden sonra bir saganakzaten bekliyordum" demis.

3. Bernard Shaw ile Churchill hiç geçinemez ve sik sik birbirlerini ignelermis. Bernard Shaw, bir oyununun ilkgecesine, Churchill' i davet etmis ve davetiyeye de bir pusula ilistirmis:
- "Size iki kisilik davetiye gönderiyorum. Bir
dostunuzu alip gelebilirsiniz. Tabii dostunuz varsa."

Churchill,hemen cevap göndermis:
- "Maalesef o gece baska bir yere söz verdigim için oyununuzu seyretmeye gelemeyecegim. Ikinci gece gelebilirim,tabii oyununuz ikinci gece de oynarsa."

4. Bir gün Eflatun, talebelerinden birini kumar oynarken yakalamis ve siddetle azarlamis.
Talebesi:
- "Iyi ama ben çok az bir paraya oynuyordum" diye itiraz edecek olunca
Eflatun cevap vermis:
- "Ben seni kaybettigin para icin degil,kaybettigin zaman için azarliyorum."

5. Dünya nimetlerine ehemmiyet vermeyen yasayis ve felsefesiyle ünlü filozof Diyojen, bir gün çok dar bir sokakta zenginliginden baska hiçbir seyi olmayan kibirli bir adamla karsilasir.Ikisinden biri kenara çekilmedikçe geçmek mümkün degildir.
Magrur zengin, hor gördügü filozofa:
- "Ben bir serserinin önünden kenara çekilmem" der. Diyojen, kenara çekilerek gayet sakin su karsiligi verir:
- "Ben çekilirim."

6. Meshur bir filozofa:
- "Servet ayaklarinizin altinda oldugu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye soruldugunda:
- "Ona ulasmak için egilmek lazim da ondan" demis.

7. Kulaklarinin büyüklügü ile ünlü Galile' yehasimlarindan biri:
- "Efendim" demis, "Kulaklariniz, bir insan içinbiraz büyük degil mi?"
Galile:
- "Dogru" demis, "Benim kulaklarim bir insan içinbiraz büyük ama, seninkiler bir esek için fazla küçük sayilmaz mi?"

8. Bir toplantida, bir genç Mehmet Akif' i küçük düsürmek ister:
- "Afedersiniz, siz veteriner misiniz?" Mehmet
Akif hiç istifini bozmadan söyle yanitlamis:
- "Evet, bir yeriniz mi agriyordu?"

9. Yavuz Sultan Selim, birçok Osmanli padisahi gibi sefere çikacagi yerleri gizli tutarmis. Bir sefer hazirliginda,vezirlerinden biri israrla seferin yapilacagi ülkeyi sorunca, Yavuzona:
- "Sen sir saklamayi bilir misin?" diye sormus.
Vezir:
- "Evet hünkarim, bilirim" dediginde, Yavuz cevabiyapistirmis:
- "Iyi, ben de bilirim."

10. Bir filozofa sormuslar:
- "Sansa inanir misiniz?" Filozof:
- "Evet, yoksa sevmedigim insanlarin basarilarini neyle açiklayabilirdim."

Selman
16-02-2006, 03:35
file:///C:/Documents%20and%20Settings/All%20Users/Belgeler/Resimlerim/24823%5B1%5D.jpg

smileys/smiley1.gif

Selman
16-02-2006, 03:53
arkadaslar daha önce yayinlanmis simdi dolasirken gördüm sitenin yenisi oldugum için dolasma imkani bulamadim.Özür herkesten

İskender66
16-02-2006, 13:42
http://www.maksimum.com/maksiclub/i/glr/fbc8e185cd/im376.jpg

DAYI ADAM KITAP OKUYOR ÖNÜNE BAAAKKKK smileys/smiley1.gif

http://www.maksimum.com/maksiclub/i/glr/fbc8e185cd/im375.jpg

az sonra görürsün bakmayi hehe smileys/smiley17.gif

http://www.maksimum.com/maksiclub/i/glr/fbc8e185cd/im374.jpg

siz siz olun caddeye bakan yerde tras olmayin özellikle bayan geçmeyen yerleri tercih edinsmileys/smiley36.gif

http://www.maksimum.com/maksiclub/i/glr/fbc8e185cd/im373.jpg

ADAM ÖLSE UMRUNDA DEGIL SUNA BAKALEsmileys/smiley4.gifEdited by: isko

delta220
16-02-2006, 14:18
dondurmanin nasil yapildigini merak ediyormusunuz

file:///C:/Documents%20and%20Settings/%F6mer%20faruk%20T%DCMER/Desktop/DONDURMA.bmp

61 TS 1967
16-02-2006, 14:42
ediyorduk.. hala ediyoruz..

Erdinç Dilek
17-02-2006, 10:24
http://www.turkcadcam.net/teknomizah/images/a-orhan-2001.JPG

http://www.turkcadcam.net/teknomizah/images/abajur-fare-deneyi.gif
<DIV align=center>http://www.turkcadcam.net/teknomizah/images/zaman-makinasi.jpg
<DIV align=center>http://www.turkcadcam.net/teknomizah/images/kanatlar-t.gif (http://www.turkcadcam.net/teknomizah/images/kanatlar.gif)</DIV>
<DIV align=center></DIV></DIV>

İskender66
17-02-2006, 12:32
tavuga penalti at. tabiki yumurtayla.

http://www.webanimaties.nl/penalty1.html

yavvvv kardesim tavuk degil panter sanki gol yemiyo yaaaa delirtti beni kaç tane atabildiginizi yazinda görelim smileys/smiley2.gif

Erdinç Dilek
17-02-2006, 13:30
6 tane attim

CaMoKa
17-02-2006, 15:28
Ikiz kardesler annlerinin karninda papaz kaçti oynuyorlarmis,
derken digeri ötekine :

- "hey kapi açiliyor"

- "olsun ya gelen babamdir"

- "gelen babam degil!..."

- "nerden anladin?"

- "babam hiç yagmurluk giymez!"

CaMoKa
17-02-2006, 15:28
12 yasinda bir çocuk bir kadina tecavüz etmekten yargilaniyormus. üstelik çocugun avukati da bayanmis. mehkemede bayan avukat, çocugun pipisini disari çikarip eline almis ve sallayarak:

- hakim bey, bu çocuk bu ufacik pipisiyle bu kadina nasil tecavüz edebilir ?

tam bu sirada çocuk avukatin kulagina egilerek fisildamis:

- avukat hanim biraz daha sallarsaniz davayi kaybedicez.

CaMoKa
17-02-2006, 15:34
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapiliyormus. Gönüllü basvuranlar arasindan Temel, astronot adayi olarak seçilmis. Ön elemede oldukça siki testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir egitim ile iyi bir astronot olabilmis. Beklenen an gelmis ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekigine binerek havalanmis. Atmosfer asildiktan sonra Temel'in ilk isi; kendisine siki sikiya söylenildigi gibi zarflari açip maymunun ve kendisinin görev kartlarini okumak olmus. Maymunun görevleri: "Yerküre ile baglantiyi sürekli kontrol altinda tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmalari ayarlamak; füze içindeki hava basinci, isi, iletkenlik degerlerini asagiya bildirmek; yakit harcamasini ve motorlarin sirasini belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sikilan Temel, kendi görev kartini açmis : "Maymunu iyi besle!"

CaMoKa
17-02-2006, 15:35
Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu melegi birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karina karsi sadik oldun mu?" Adam yanitlar; "Evet, asla bir baska kadina bakmadim." Sorgu melegi, "Suradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu melegi ikinci adama da ayni soruyu sorar ve su cevabi alir; "Bir kez karimi aldattim ama bunu ona itiraf ettim. Beni bagisladi ve mutlu yuvamizi kurtardik." Bunun üzerine sorgu melegi, "Suradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksin.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karini hiç aldattin mi?" Adam yutkunur ve söyle der; "itiraf edeyim ki; buldugum her kiza asildim ve her firsatta onlarla yattim, birçogu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu melegi; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsin. Suradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksin." Bunun üzerine üç adam vedalasir, arabalarina atlar ve kendi yollarina giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barin önünde birinci adamin Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamin perisan bir halde, etrafindaki bos siselerin arasinda salya sümük oturdugunu görürler ve sasirirlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altinda bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karimi gördüm!" der birinci adam. Digerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konusur, "Kaykay'la dolasiyordu..."

CaMoKa
17-02-2006, 15:36
Bir gün yolda yaya giden bir bektasinin önüne bir atli çikti: - "Baba" dedi, "bir müskülüm var. Beni aydinlatir misin?" Bektasi yanit verdi: - Elimden gelen bir seyse, hay hay oglum. - Sunu ögrenmek istiyorum: Su anda Allah ne yapiyor? Sualin münasebetsizligine içerleyen dervis, hiç belli etmemis: - Yanit veririm ama bir sartla, sen o attan in, ben bineyim. - Neden? - Böyle yüksek bir suale yüksekten yanit vermek gerekir de ondan! Adam attan inmis, Bektasi binmis. Adam: - "Hadi" demis "söyle bakalim. Allah simdi ne yapiyor?" Bektasi: - "Ne yapacak" demis, "ati senin gibi bir budalanin elinden alip, benim gibi bir akilliya veriyor". Ve çalakamçi uzaklasmis

CaMoKa
17-02-2006, 15:39
Albay, binbasiya: -Yarin günes tutulacak. Bu her zaman görülen bir sey degildir. Erleri talim elbiseleri ile talim meydanina getirin de olayi görsünler. Ben de orada bulunup kendilerine gerekli bilgiyi verecegim. Sayet yagmur yagarsa, tabii bir sey göremeyiz. O zaman erleri, üstü kapali talimgaha götürürsün. Binbasi, yüzbasiya: -Albayin emri ile yarin sabah saat dokuzda günes tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay degildir. Sayet hava kapali olursa bir sey görülemeyecektir. Bu durumda tutulma, kapali talimgahta gerekli talim elbisesiyle yapilacaktir. Yüzbasi, tegmene: -Albayin emri ile yarin sabah dokuzda talim elbisesi ile günes tutulmasinin açilis merasimi yapilacaktir. Sayet yagmur yagarsa ki bu durum pek görülen bir olay degildir, Albay kapali talimgahta gerekli bilgiyi verecektir. Tegmen, basçavusa: -Yarin sabah dokuzda hava güzel olursa, talim kiyafeti ile albay tutulacak. Kapali talimgahta yagmur yagarsa, alayin meydaninda manevra yapilacak. Çünkü bu her zaman görülen bir olay degildir. Basçavus, askere: -Yarin sabah saat dokuzda kapali talimgahta Albayi tutacagiz. Sabah hepiniz talim teçhizat ile hazir olun. Askerler kendi aralarinda: -Yarin sabah bizim basçavus Albayi tutuklayacakmis.

CaMoKa
17-02-2006, 15:40
Ögretmen ögrencilere soru soruyor: - "Agaçta 7 kus var. Avci ates ediyor, 3 tanesini vuruyor. Agaçta kaç kus kaldi?" Biri cevap veriyor: - "4 kus kalir." Baska bir çocuk da hemen atilir: - "Hayir ögretmenim ates edince bütün kuslar uçar, agaçta hiç kus kalmaz..." Ögretmen bunun üzerine: - "Cevap yanlis ama stilini sevdim", der. Çocuk buna karsilik verir: - "Ögretmenim, ben de bir soru sormak istiyorum... Karsidan 3 bayan geliyor, ellerinde dondurma var. Biri yalayarak yiyor, biri emerek, biri de isirarak... Bu bayanlardan hangisi evlidir?" Ögretmen düsünüyor, düsünüyor... - "Emerek yiyen evlidir", diyor... Çocuk cevap veriyor: - "Hayir ögretmenim, parmaginda alyansi olan... Ama ben de sizin stilinizi sevdim.."

Ayşe Aygün
17-02-2006, 16:16
<DIV id=scalewarning style="DISPLAY: none" align=center>This image has been scaled down to fit your computer screen. Click on it to show it in the original size.</DIV>

<TABLE style="BORDER-RIGHT: #dbdbdb 1px solid; BORDER-TOP: #dbdbdb 1px solid; BORDER-LEFT: #dbdbdb 1px solid; BORDER-BOTTOM: #dbdbdb 1px solid" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center>
<T>
<TR>
<TD align=middle>http://img126.imageshack.us/img126/7379/dinlemeadab3yn.jpg (http://imageshack.us/?x=my6&amp;myref=http://www.imageshack.us/)</TD></TR></T></TABLE>

oumaer61
17-02-2006, 19:23
alin size bir frikik oyunu da bendensmileys/smiley2.gif www.showtvnet.com/showgames/freekick (http://www.showtvnet.com/showgames/freekick)

oyuncuyu dogru yere yerlestirip gol yapmaya çalisin her gol sonrasi diger bölüme geçiliyo ama rüzgarin hizina ve yönüne dikkat edin hadi iyi eglencelersmileys/smiley17.gif

coach
17-02-2006, 19:52
Bomba gibi bir fikra;

Bizans donanmasi ile Osmanli donanmasi savasacaklardir. Bizans 10 gemilik
muhtesem bir donanma hazirlar ve denize açilir.

Donanmanin basinda Andropolos vardir. Andropolos en öndeki geminin burcunda
elleri gögsünde heybetli bir heykel gibi durmaktadir ve hemen arkasinda
yaverleri vardir. Hep birlikte Osmanli donanmasini beklemektedirler.
Yukaridan gözcü bagirir:

"Komutanim Osmanli donanmasi 3 gemiyle göründü".

Komutan yaverine döner ve:

"bana kirmizi gömlegimi getirin eger savasta yaralanirsam kanim belli olup
da askerlerin morali bozulmasin."der.

Hemen kirmizi gömlegi giyer ve ayni ihtisamiyle yerinde durur.

Gözcü yine bagirir:

"Komutanim o 3 geminin ardindan 30 gemi daha göründü."

Andropolos tekrar yaverine döner ve:

"Bana kahverengi pantolonumu getirin."
</PRE>

Süleyman
17-02-2006, 20:07
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
<BLOCKQUOTE id=728ec98>

<DIV id=scalewarning style="DISPLAY: none" align=center>This image has been scaled down to fit your computer screen. Click on it to show it in the original size.</DIV>

<TABLE style="BORDER-RIGHT: #dbdbdb 1px solid; BORDER-TOP: #dbdbdb 1px solid; BORDER-LEFT: #dbdbdb 1px solid; BORDER-BOTTOM: #dbdbdb 1px solid" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center><T>
<T>
<TR>
<TD align=middle>http://img126.imageshack.us/img126/7379/dinlemeadab3yn.jpg (http://imageshack.us/?x=my6&amp;myref=http://www.imageshack.us/)</TD></TR></T></T></TABLE>

Günün Eglencesi'ne konulacak bir fotograf degil bence,çünkü eglenilecek bir sey degil.Ülkenin basbakani vatandasina "lan" diye hitap ediyor.Ne diyelim?Güleriz aglanacak halimize...

</BLOCKQUOTE>

İskender66
17-02-2006, 20:51
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">izmir'de bir cop kutusunda "Buraya cop atan SIKIYORSA biraz beklesin!"

Pendik'te bir duvarda "Buraya cop atmayin yakalarsam yediririm o copleri"

Kasimpasa'da bir duvarda "Buraya cop atan Allah katinda cezalandirilacaktir"

istanbul / Sefakoy'de bir duvarda "Buraya cop atan icin artik bir sey yazmayacagim... herkes icimden ne dedigimi biliyordur herhalde"

Bagcilar'da bir evin duvarinda "Buraya cop atan ......dur. Sali ve cuma haric"

Buyukdere itfaiyesinin yan duvarinda "cop atma agir konusurum"

Bursa'da bir apartmanin garaj girisinde "cop doken ********dir. Yorum yapan da"

Istanbul-Kagithane'de bir duvarda "Buraya cop doken Sayin esek, goruntu hosunuza gidiyor mu? Konteynir iki metre ileride!"

Besiktas'ta bir apartmanin onundeki dogalgaz kutusunun uzerinde "Buraya cop dokmeyin... cok cok cok cok rica..."

izmir'de bir evin duvarinda "Buraya cop dokeni tavana asayim, smac basayim!"

4. Levent Sanayi'de bir binanýn duvarinda "Buraya cop atan esektir ve yasaktir"

Eskisehir otogari yakinlarindaki bir duvarda "Arsaya cop atani severim"

Dikili'de bir cop tenekesinin ustunde "Buraya cop atmak yasaktir. Insansan anlarsin. Anlamazsan uygun bir zamanda arkadaslarla ogretiriz"

Eskisehir'de bir apartmanin onunde "Buraya gunduz cop dokmek yasaktir. Gece de yasaktir!"

Tekirdag'da bir evin duvarinda "Sayin Afyonlular! cekirdekleri ve copleri evinizde de mi yerlere atiyorsunuz!"

Soganli'da bir evin duvarinda "cop dokmek yasaktir. Bir daha olmasin!"

Cihangir'de bir apartmanin duvarinda " Hey cop dokme sakin!"

Antalya'da bir evin duvarýna devasa harflerle "Buraya cop doken gevsektir" </TD></TR>

oumaer61
17-02-2006, 20:54
Bomba gibi bir fikra;

Yukaridan gözcü bagirir:

Gözcü yine bagirir:

</PRE>

zuhahahahahahasmileys/smiley36.gif mükemmel bi fikraya

İskender66
17-02-2006, 20:54
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

http://www.maksimum.com/maksiclub/i/glr/2cf6f12978/im400.jpg

http://www.maksimum.com/maksiclub/i/glr/2cf6f12978/im399.jpg
http://www.maksimum.com/maksiclub/i/glr/2cf6f12978/im398.jpg
sonuncusu erkekmi kadinmi anlayamadim

smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif</TD></TR>

61_dnc_TS
17-02-2006, 20:55
http://img128.imageshack.us/img128/8702/post910820445536et8mo.jpg (http://imageshack.us/?x=my6&amp;myref=http://www.imageshack.us/)

benden önce biri koymus olabilir..

İskender66
17-02-2006, 20:56
<T>
<BLOCKQUOTE id=1b429250>

Bomba gibi bir fikra;

Yukaridan gözcü bagirir:

Gözcü yine bagirir:

</PRE>

Ben anlamadim ya kahverengi pantolonun manasi ne smileys/smiley5.gif</BLOCKQUOTE>

61_dnc_TS
17-02-2006, 20:57
http://img381.imageshack.us/img381/2995/dostlar5b15d7lq7ia.jpg (http://imageshack.us/?x=my6&amp;myref=http://www.imageshack.us/)

İskender66
17-02-2006, 21:01
<T>

Hacettepe Universitesi Edebiyat Fakultesi Bilgisayar Laboratuvari Geyikleri

Bu olaylar ve konusmalar gercekten yasanmistir.

Bilgisayarda calisan ogrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu;
- Elektrik mi kesik?

- Bos bilgisayar yok mu?
- Yok
- Hic mi yok?

- Word?lu bilgisayar var mi?
- Hayir cilekli ve vanilyali var sadece.

- Cikinti alabilirmiyim?
(Printerdan cikti almak icin ogrencinin sorusu)

- Disketi print alabilir miyim?

-Ciktilar hep siyah beyazmi oluyor?
-Hayir ara sira yesil uzerine eflatun ordek desenlide cikiyor.

-14 numarali bilgisayar cok * Yasak Kelime Kullandiniz * hocam yaaaaa...

-Chat yapabilirmiyim hocam?
-Hayir!
-Ama niyeeeee?...

Bilgisayarinda resimli ekran koruyucusu cikan ogrenci kosarak gelir;
-Hocam bilgisayarima bisey oldu!!

-Yer var mi ?
-Var.. Pencere kenarimi olsun koridor mu?
-Hi??..

-Bilgisayar alabilirmiyim?
-Tabi 1 mi olsun 1,5 mu?

-Bos masa var mi? -Masa degil bilgisayar var.

-Internet geri geldimi?

-Hocam 1 saat sonra bu odevi teslim etmem lazim. 4 sayfa yazilacak. Ay ne yapicam ben?
-Son 1 saate kadar aklin nerdeydi?

-Iceriye yiyecekle girme lutfen arkadasim!..
-Hocam hemen cikicam
-E herhalde cikacaksin. Yatiya gelmedin di mi?

-Hocam ....... adli sarkiyi calarmisiniz?
-Peceteye yaz ver...
10 dakika sonra ögrenciden peçeteye yazili olarak sarki istegi geldi.

-Hocam sinavdan ciktim cok kotu gecti...
-Olsun muhim olan katilmakti...
Saat baslarina çeyrek kala dagitilan bilgisayar kartlarini almak icin ogrenciler
ceyrek gecelerde siraya giriyorlar... Hoca;
- Ama tezgahin onunu kapatiyorsunuz...

-Internet yok mu?
-Hayir erisim su an yok. Sorun bizden kaynaklanmiyor.
-Niye Superonline kullanmiyormusunuz?

-Internet baglantisi geldimi?
-Bugun internete giremeyecekmiyiz yani?

-Internet duzeldimi?

-Internetler acik mi??

-Baglanti gelmedimi?

-Gelmeyecekmi hic?

-Ne zaman gelecek?

-Niye kesik?

-Ne zaman kesildi?

-1 saate kadar gelir mi?

-Ben sabah geldim. Diger amca vardi. O amca varken.........
-O amca degil Erol Hoca

-Disketle birliktemi yazmaya baslayacagim?
-Evet bir iki uc diyince ayni anda baslayacaksin..

-3.5 A?yi bulamiyorum (ogrenci disket surucuyu soruyor)
-A 3.5?mu atiyor???

-Internet var mi?
-Hayir kesik..
30 dakika sonra ayni insan -Internet geldimi?
-Hayir hala yok.
30 dakika sonra ayni insan
-Hocam baktim ama internet hala yok galiba!

-Internet var mi?
-Hayir kesik
-Peki ne zaman geleyim?

-2-3 dakika yaziciya cikti gondermeyin...
-Yani yaziciya cikti gondermiyecek miyiz?

Cikolata ikram edilen ogrencinin ilk sozleri;
-Ellerim cukulata olucak

-Masa alabilir miyim?
-Sitelerden bulabilirsin

-Telnet geldi mi?

-Word?un oldugu bir yere oturup yaz? yazabilir miyim?
-Word?e sor kabule ederse oturursun

-Internet baglantisi kesik.
-Ben telnet kullanacaktim ama...

-Ders mi var?
-Hayir internet kesik.
-O zaman girmeyeyim.

-Internet hala gidik mi?
-Hayir gelik.
-Hii?!

-Bilgisayara disket sokabilir miyiz?

-Pardon 11 numara nerde oluyor?
-Buyrun ben gostereyim..

-Bilgisayar disketi hapsetti vermiyor.. naapcam?

-Yeni seansa uzatabilir miyim?

-Yeni seans ne zaman basliyacak?

-Printer sayfasi ne kadar?
-40 bin
-25?di artmis dimi?
-Afferin

-Bir word?lu birde internet?li bilgisayar alabilirmiyim?
-Ortaya karisik yaptiralim istersen

-Cikti alamazsiniz. Toner yok
-Niye yok?
-Ne niye yok?
-Cikti
-Toner yok
-Haaa

-Internet kesik mi?
-Kesik
-Hepsinde mi kesik?
-Hayir.. Sirayla gidiyor.. 1 kesik 1 bagli....

-Internet kesik mi?
-Kesik
-E-mail lerimize bakamaz miyiz??

-Sadece bilgisayar istiyorum.
-Ama biz yaninda plastik tarak, 10 tane cengelli igne, birde limon kolonyasi
veriyoruz. Onlarida alin

-Cikti yaptirabilir miyim?
-Tabii nasil birsey yaptiralim?

-Hocam siz napiyorsunuz burda?
-Sihhi tesisatciyim. Su borusu dosuyorum. Bos zamanlarimda da bilgisayarlarla
ilgileniyorum.

-Sey yok mu?
-Ne?
-Ders mi isleniyor?
-Hayir
-E alacaktimda..
-Ne?
-E bilgisayar
-Kusura bakma biz satmiyoruz

-Internet yok mu?
-Yok
-Hic mi yok?
-Azcik var ama onu da kendime ayirdim

-Internet ne zaman gelicek?
-Sabah kargoya verilmis yarin sabah elimizde olur

-Internet kesik mi?
-Evet kesik..
-Nasil kesik?
-Ortasindan kesilmis valla bende anlamadim

-Internet bilincli olarak mi kesik?
-Evet giciklik olsun diye kestik

-Hocam yeriniz var mi?
-Hayir bugun dugun var... her yer rezerve edildi...

-Hocam internet oldu mu?
-Hayir hala firinda 5 dakika daha kizarmasi gerekiyor....

-Bilgisayara girebilir miyiz?
-Hayir cunku kapisi yok. Olsa da icine sigamazsiniz
-Niye? Hepsi bos ama -Onlar bos degil. Onundeki sandalyeler bos. Siz bilgisayar
kullanabilirsiniz.
-Haa evet yani?!
-Yalniz internet erisimimiz yok. Bizden kaynaklanan bir sorun degil
-Eeeee... Niye bastan soylemiyorsunuz?

-Merhaba cikti ne kadar burada?
-Ne kadar lazim?

-Pardon 26 numarali bilgisayar internete baglanmiyor mu?
-internet kesik. Hic biri baglanmiyor...
-Haa!!...

-Bu bilgisayar yaziciya baglimi?
-Kablosunu takip et anlarsin
-Word alicaz da
-Bizde kalmadi. Bi yan dukkana bakin lutfen

-Hocam biz disketle calisicaz
-Benden istediginiz nedir?
-Hemen bir duzeltme yapip cikacagiz...
-Tabi buyrun aa sonuc olarak bilgisayar mi istiyorsunuz?
-Hayir disketle calisacagiz...
-O zaman disket 300.000 lira size bir adet vereyim..
-Hayir tesekkurler bizim disketimiz var...
-O zaman laboratuvara nicin geldiniz? Disketinizle disarida da calisabilirdiniz....

-Internet baglantisi var mi?
-Yok
-LES sonuclarina bakacaktim
-Ama internet kesik iste.. bakamayacaksin
-Hemen bir baksak??
-Yaw iyide internet kesik amaaa
-Gercekten yok mu?
Yanindaki diger ogrenci;
- Bak bak orayada yazmislar zaten
-Daha ne diyim bilmiyorum valla. Yok iste internet..
-E peki aksam evden bakarim o zaman
-En iyisi

-Çikti veriyor musunuz?
-Veriyoruz.. ne kadar lazimdi?
-Yaaa çikti almam lazim benim
-Tamam 3 numarali bilgisayara geçebilirsin
-Ama tek basima yapamam
-O zaman 2-3 arkadasini daha çagir..

-Burdaki amca nereye gitti?
-Ne amcasi?
-Bi dayi vardi ya
-O dayi veya amca degil Erol Hoca
-Yaw bizim hemsehri oluyorda..
-Gene de Erol Hoca

-Bilgisayarda ne yapabilirim?
-Valla bilmiyorum senin yetenegine kalmis

-Bilgisayar alabilir miyim?
-Tabii
-Internete giricem.. ilk defa geliyorum
-Heyecanli misin?

-Hocam yazici çalisiyor mu?
-Hayir bugün izinli..
-Nasil yani???

-Internete girmek istiyorum.. Girebilir miyim?
-Tabii ama bu kiyafetle giremezsin.. Üstünü degistirmen lazim

-Ama bu printer basiyoooorr
-Ne yapmasini bekliyordunuz?
-Ama durduramaz misiniz.. Ben sadece bastaki sayfayi göndermek istemistim
-Bunu daha önce söylemeliydiniz
-Ama ne yapayim o kadar çok isim var ki...
-Sormayin bizim de... bizim de....

-6 numarali bilgisayari alabilir miyim?
-4 numara bos.. ama merak etmeyin 6 no.lu bilgisayarla özellikleri ayni
-Ama onda chat yapamiyorum da
-Chat zaten yasak.. yapmayin lütfen
-Peki o zaman bende microsofta bakayim
(Gözler alternatif görsün)

Monitörün üzerinde takili duran kagit tutacagini gören ögrenci;
-Hocam bu dikiz aynasi mi????

Görevli bilgisayarinda içiden @ isareti bulunan bi salyangoz resmini çizmekte ve
begenmeyip yeniden çizmekte, çizilen bu salyangozlar A4 boyutunda bir kagit üzerinde
birikmektedir. Ögrenci görevliye sorar;
-Afedersiniz bu salyanozlari ne yapacaksiniz?
-Aksama misafir var da, salata yapip yiyicez
-Fransiz misiniz??

Ögrenci bilgisayar karti almak için numara soruyor;
-3 ve 4 arasinda en iyisi hangisi?
-Valla 3.5 ve 3.7 en iyileri

Elektrikler kesikken ögrenci gelir;
- Aaa ne kadar bos
- Evet bos
- Çalisabilirmiyim
- Olmaz
- Niye hocam... Hemen maillerime bakip çikicam
- Olmaz mümkün degil
- Ama niye hocam
- Çünkü elektrikler kesik
- Hadi yaaaa...
- Yaaaaa

- Internet var mi?
- Var.. Ne kadar lazim?

- Ben size 6 numarali bilgisayari vermistim. Niye 9 numaraya oturdunuz?
- 9?a benzettim ben.

- Bana güzel bir yer verirmisiniz?
- Tabi.. Bahçede çiçekli falan bir masa ayirttim senin için. Sen git ben bilgisayari
gönderiyorum.

Bayan ögrenci bilgisayar kartini verip kimligini almak ister. Fakat görevli
yanlislikla baska bir bayan ögrencinin kimligini verir. Ögrenci;
- Ama bu benim kimligim degil ki!!
- Olsun ama bu da sana yakisti bence
Ögrenci kimlige söyle bir bakar ve;
- Ama ben daha güzelim...
- Hadi yaaa???

- Hocam tuslarin karismis olma ihtimali var mi?
- Evet dibi tutmasin diye ara sira karistiriyorum

- Internete erisebiliyor muyuz?
- Suradaki merdivenden çikip erisebilirsin

- Ne zaman kart alabilirim?
- 3?e kadar sayicam. 3 diyince al.

- Suradaki kapali bilgisayari açabilir miyim?
- Mouse ve klavyesi yok. Kullanabilirsen açabilirsin.

- Ben klavyeyi ingilizce olarak kullanmak istiyorum ama "?", "i" falan çikiyor.
- O harflere basmazsan çikmazlar. Diger karakterleri kullanarak ingilizce yazabilirsin.
- Hii!!!

Bilgisayarlarin saatlik kartlarini almak için gelen ögrenci;
- Dagitiyor musunuz?
- iki kadeh daha içeyim dagiticam

- 4 numarayi alabilir miyim?
- 5 numaraya buyrun. Biz istenilenin hep bir fazlasini veririz.

- Elektrikler mi kesik?
- Evet
- Ne zaman gelicek?
- Simdi gitti... Biraz isi varmis hemen gelicek. Sizin isim neydi?
- Hicran..
- Hah tamam özellikle Hicran gelirse mutlaka beklesin dedi..
- Iyi o zaman ben genede bir kart alayim

Bilgisayar karti almak için sirada bekleyen ögrencileri gören baska bir ögrenci;
- Hocam bu kuyruk ne için?
- Imzali resmimi dagiticam. Onun için girdiler siraya

Saat 12.00?de ögrenci bilgisayar karti almak için gelir;
- Bilgisayarda bos yer var mi?
- Bakayim.. Hmm.. 3 Megabyte kadar var..
- Yani saat 3?te mi geleyim?

- En erken hangisi bosalir?
- Bilgisayarlarin özel hayati bizi ilgilendirmez!!

- Hocam kimligimi alabilir miyim? 29 numaraya akademik personel amca geldi..

- Bana verebileceginiz bilgisayar var mi?
- Yok valla.. Hiçbiri sana layik degil. Yakismaz sana. Veremem.

Ögrenci kosarak gelir;
- Buradaki bilgisayarlar 26?dan fazla mi?
- 26 bilgisayar var.
- O zaman bana sira gelmez ben gideyim en iyisi.

- Bos yer yok degil mi?
- Aferin artik sen olayi...
- Rezervasyon yaptiramaz miyiz?
- Aksamdan havlu birak istersen
- Nasil yani?

- Hocam bos yer var mi yoksa gidip birinin kucagina oturayim mi?
- Hangisini tercih edersin? Özel zevklerine karismak istemem...
- ........
- Bos yer yok.. Kalmamis.. - O zaman ben birini gözüme kestireyim..
- Hadi bakalim rasgele

- istedigin bir bilgisayar var mi?
- suradaki bilgisayarlar geçenlerde iyi degildi. Onlardan almayayim.
- Yaa geçenlerde öyleydi. Ama bugünlerde gayet iyiler. Havalar çok etkiliyor.
Moralleri bugün çok iyi.

- simdi sira alabilir miyim? - Hayir saat baslarina çeyrek kala kart dagitiyorum.
Ama daha önce ögrenciler sira olusturuyor. Ona göre gel.
- Peki nerede durmam lazim?
- Kapinin girisinden itibaren yerdeki karolardan 15 tane say onun üzerinde bekle.

- Hocam siz bilgisayardan anliyor musunuz?
- Hayir ben aslinda terziyim. Laf olsun diye burda duruyorum.

- Hocam bilgisayar tikandi galiba.
- Pompala

- Hocam sizin burda göreviniz ne?
- Dozer operatörüyüm.

- Makina yaziciya gönderdigim yazinin hepsinin çikacagini nereden anliyor?
- Transa geçip hissediyor. Makina deyip geçme çok duygusal bir alettir...

- Word?de üstte çikan rakamlar nasil çikicak?
- Biz arkadaslarla aramizda o rakamlara cetvel deriz.. Sende öyle diyebilirsin
istersen...

- Bos yer var mi?
- Var.
- Kaç numara
- 100 numara bos geç istersen

- Bos yeriniz var m??
- Var... Kaç kisilik olucak?

- Hocam bos yer var mi?
- Hocam 1 tane daha var mi?
- Hiç mi yok?
- Cevaplamaya istedigim sorudan baslayabilir miyim?
- Nasil yani?
- Daha bir soruya cevap vermeden 2 soru daha sordunuz.. Bos bilgisayar yok...
- Bastan bunu söyleseydiniz ya...
- Diger sorulari sormayip bekleseydiniz söyleyecektim zaten...

- Sinav var... Sinavi olmayanlar lütfen çiksin arkadaslar..
- Hocam benimde Pazartesi sinavim var çikmasam olur mu?

- Netscape?li telefon var mi?
- Hiiii???

- Hocam buradaki bilgisayarlarda yazi yazilabiliyor mu?
- Hayir biz bu makinalari dolma sarmak için kullaniyoruz

smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif</TD></TR>

61_dnc_TS
17-02-2006, 21:01
bebegi; gökdeniz in yerine

sevimli dostlarimizida; kendinizin yerine

koyun...( sakin alinmayin ha smileys/smiley36.gif)

#10 Fietra
17-02-2006, 21:14
Hassas bir el oyunu;

http://www.winterrowd.com/maze.swf (http://www.winterrowd.com/maze.swf)

Ve bir çocugun bu oyunda neler yaptigi;

http://www.youtube.com/p.swf?video_i...id=kKGxaol4qws (http://www.youtube.com/p.swf?video_id=kKGxaol4qws&amp;eurl=&amp;iurl=static13.you tube.com/get_still.php?video_id=kKGxaol4qws)

AtalaY_BuğrA
17-02-2006, 21:54
Osmanim çok iyi idi yasmileys/smiley36.gif

Onur
17-02-2006, 22:04
smileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gif

onurkaradeniz
17-02-2006, 22:07
öldü usak yaasmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

X-factor
17-02-2006, 22:38
süper yaw smileys/smiley36.gif

The Legend
17-02-2006, 22:49
çoçuk oyuna epey kaptirmis kendini.sonlarina dogru çizgi inceldigi içinde ekrana epey yapismis.smileys/smiley36.gif

zafer6161
17-02-2006, 22:54
<T>
<TR>
<TD>
<DIV align=center>
<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=0 width=330 bgColor=#999999>
<T>
<TR>
<TD bgColor=#ffffff>http://www.ajansspor.com/resim/mustafa_dogan_flas.jpg (http://www.ajansspor.com/haber/135544)</TD></TR></T></TABLE></DIV></TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=center>
<DIV align=center>http://www.ajansspor.com/resim/mustafa_dogan_yazi.jpg (http://www.ajansspor.com/haber/135544)</DIV></TD></TR>
<TR>
<TD>
<T>
<TR>
<TD width=3>http://www.ajansspor.com/images/1trans.gif </TD>
<TD>Besiktasli'nin kahri bitmiyor !.. Kupada, 2. Lig B Kategorisi Yükselme Grubu'ndan Inegölspor'a yenilen siyah beyazli futbolcular, ligde de düsme hattinin hemen üstündeki Rizespor'a 1-0 maglup oldu.. Inönü'de yine takima isliklar ve "Yönetim istifa" sesleri yükseldi..[+ (http://www.ajansspor.com/haber/135544)]</TD></TR></T></TABLE>smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif</TD></TR></T></TABLE>

The Legend
17-02-2006, 23:03
tavuga penalti at. tabiki yumurtayla.

yavvvv kardesim tavuk degil panter sanki gol yemiyo yaaaa delirtti beni kaç tane atabildiginizi yazinda görelim http://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley2.gif

dediğin gibi panter mubarek.en fazla8 attım.ama deli etti beni.

U.Sadıkoğlu
17-02-2006, 23:26
bende 6 tane attimhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gif

selimberkan
17-02-2006, 23:40
bende 8 tane attim en fazla smileys/smiley36.gif

eys_61
18-02-2006, 00:25
oyun söyle resimlerden kisinin bilgisayar programcisi mi yoksa seri katil mi oldugunu kestirmeye çalisiyorsunuz.

hade bakalim insan sarraflari is basina

(ben 6/10 yapabildim)

http://www.malevole.com/mv/misc/killerquiz/

ofkopat
18-02-2006, 01:13
8/10 .. adamlar da öyle tip var ki sanirsin seri katil smileys/smiley36.gifgel görki adam programci cikio smileys/smiley36.gif

Sönmez Özlü
18-02-2006, 03:38
9/10

Sadece ilk resimde yanilmisim.

Emre Can
18-02-2006, 09:51
6/10

Taner Uykuçeken
18-02-2006, 11:10
Insan sarrafiyimdir vesselam 10/10

coach
18-02-2006, 11:26
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on"><T>
<T>
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></TABLE>
<BLOCKQUOTE id=1b429250>

Bomba gibi bir fikra;

Yukaridan gözcü bagirir:

Gözcü yine bagirir:

</PRE>

Ben anlamadim ya kahverengi pantolonun manasi ne smileys/smiley5.gif</BLOCKQUOTE>

smileys/smiley36.gifyapma abi,,

onurkaradeniz
18-02-2006, 11:31
la bu nasi bi tavuktur yaasmileys/smiley36.gifsmileys/smiley5.gif

İskender66
18-02-2006, 14:55
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on"><T><T>
<T>
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></T></TABLE>
<BLOCKQUOTE id=1b429250>

Bomba gibi bir fikra;

Yukaridan gözcü bagirir:

Gözcü yine bagirir:

</PRE>

Dur bakiyim yoksa altinami yapiyo daa smileys/smiley24.gif

İskender66
18-02-2006, 14:58
tavuða penaltý at. tabiki yumurtayla.

yavvvv kardeþim tavuk deðil panter sanki gol yemiyo yaaaa delirtti beni kaç tane atabildiðinizi yazýnda görelim http://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley2.gif

dedigin gibi panter mubarek.en fazla8 attim.ama deli etti beni.

Valla çok bile atmisin helal valla smileys/smiley2.gif

İskender66
18-02-2006, 15:03
bende 8 tane attim en fazla smileys/smiley36.gif

Valla senide tebrik ederim ya ben en fazla 5 gol attim. O da sadece bir kez. Nasil atiyonuz ya sirri ne?

Emre Can
18-02-2006, 15:34
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on"><T><T><T>
<T>
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></T></T></TABLE>
<BLOCKQUOTE id=1b429250>

Bomba gibi bir fikra;

Yukaridan gözcü bagirir:

Gözcü yine bagirir:

</PRE>

Dur bakiyim yoksa altinami yapiyo daa smileys/smiley24.gif Gemi tahtaya.Tahtanin rengine kamufle oluyohttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley2.gif

İskender66
18-02-2006, 16:31
Haa simdi anladim smileys/smiley36.gif

selimberkan
18-02-2006, 17:23
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

CaMoKa
18-02-2006, 18:28
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on"><T>
<T>
<BLOCKQUOTE id=1b429250>

Bomba gibi bir fikra;

Yukaridan gözcü bagirir:

Gözcü yine bagirir:

</PRE>

adam dona dolsurmus

Nytre
19-02-2006, 12:38
çok iyi ya! :)))

61viya
19-02-2006, 14:50
Kadin evine dolap yaptirmis.Ama ev,tren yolunun yaninda oldugu için,her tren geçisinde dolaptan sesler geliyormus.Kadin dolabi yapan adami aramis,demis böyle böyle..Adam demis ki:"Trenin gelmesine az bi zaman kala haber ver,ben olabin içine gireyim.Bakayim hangi vida gevsek olmu." Neyse adam gelmis,girmis dolaba beklemeye baslamis trenin gelmesiniç.Tesdüf b u ya, o sirad akadinin kocsi gelmis.Dolabi bi açmis,adam karsisinda ona bakiyor."Ne ypiyorsun sen burda" diye bagirmis.Adam korkan gözlerle,"Valla abi,tren bekliyorum dicem,inanmayacaksin!"smileys/smiley36.gif

RahMetLi
19-02-2006, 16:31
komik :)

Recep Çaltepe
19-02-2006, 23:04
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">14 subat sabahi kadin uyanir uyanmaz ''kocacigim" demis, ''rüyamda ne gördüm biliyor musun, aksam eve elinde çok güzel bir paketle geliyorsun. ben de paketi heyecan içinde açiyorum ve içinden ne çikiyor biliyor musun ? bir inci kolye! sence bunun anlami ne olabilir?"

adam gülümsemis : ''bu aksam ögrenirsin sevgilim.''

adam aksam eve gelmis, elinde gayet güzel paketlenmis bir kutu... kadin gözlerine inamamis; ''kocacigim sen bir harikasin!..'' paketi alelacele açmis... ve kutunun içinden ne çikmis dersiniz?

...
...
...

rüya tabirleri kitabi!</TD></TR>

coach
20-02-2006, 11:44
Bankamatik sirasindaydim. O sirada bir trafik polis otosu geldi. Banka
önündeki park etmis arabanin plakasini anons etti. Önümdeki sahis para
çektigini, arabayi hemen çekecegini isaretlerle polise anlatmaya çalisti.
Bir polis anonsu daha: "Yüz milyon fazla çek, ceza yazdik!"
</PRE></PRE>Trabzonspor bilgi islemde çalisan bi arkadasim yolladi,basindan geçen bi mevzu,,smileys/smiley1.gif</PRE>

Berk Akçay
20-02-2006, 11:59
</PRE></PRE>Trabzonspor bilgi islemde çalisan bi arkadasim yolladi,basindan geçen bi mevzu,,smileys/smiley1.gif</PRE>

smileys/smiley4.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley4.gifsmileys/smiley4.gifbuda güzeldi harbi ya

hayat61
20-02-2006, 12:51
Su ana kimse bu bilmeceyedogru cevap veremedi.Bilmece:"ormanda gezen büyük bir sey"

Faik Yılmaz
20-02-2006, 12:56
fenerli birisi smileys/smiley36.gif

hayat61
20-02-2006, 12:59
Bir polis fikrasi da benden.

Üst geçidi kullanmadan otobandan karsidan karsiya geçmek isteyen kadini polis:"Hanim nire nire " diyerek durdurur .Kadin büyük hisimla polise döner:" eltim gile.Kocamin haberi var.Sana ne" der.

hayat61
20-02-2006, 13:01
blackseastorm cevabinin dogru olmasini isterdim ama degil.

Ayşe Aygün
20-02-2006, 16:22
Dua
<CENTER>

<BLOCKQUOTE>

Bir gün bir baba oglunu dua ederken duyar. "Allahim sen annemi, babami, ablami, ninemi ve beni koru" diye. Adam çocugun dedesini unuttugunu düsünür ama çocuga bunu söylemez. Ertesi gün dedeyi araba ezer ve dede ölür. Bir kaç gün sonra baba yine duyar "Allahim sen annemi, babami, ablami ve beni koru" diye. Bu sefer nineyi unutur ve ertesi gün nine merdivenlerden düser boynu kirilarak ölür. Bir kaç gün sonra çocuk yine dua eder "Alla him sen annemi, ablami ve beni koru" diye. Baba kendisinin unutuldugunu fark eder ve ertesi gün basina bir sey gelmemesi için her adimini çok dikkatli atar. Aksam eve gelince karisina sorar
- "Hanim bugün ben isteyken neler oldu?" diye.
- Karisi "Bizde bir sey olmadi ama postaci öldü!!!"
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif</BLOCKQUOTE></CENTER>

Ayşe Aygün
20-02-2006, 16:23
NE VAR MORUK?
<CENTER>

<BLOCKQUOTE>
Yasli bir amca parkta bir banka çökmüs etrafi seyrediyormus....Derken yanina bir delikanli gelmis ki saçlari yesil, kirmizi, turuncu, mavi, sari renk boyali... Adam çocuga bakakalmis....çocuk da küstah bir sesle:
- Ne var moruk, sen hayatinda hiç çilginca bir sey yapmadin mi" demis.. Adam gülümsemis:
-Yaptim.. bir seferinde çok sarhostum ve bir papagani becermistim.. simdi de yoksa bu çocuk benim oglummu diye merak ediyorum... http://www.oykaradeniz.com/html/images/forum/smilies/icon_lol.gif</BLOCKQUOTE></CENTER>

Erdinç Dilek
20-02-2006, 16:56
Dua
<CENTER>

<BLOCKQUOTE>

Bir gün bir baba oglunu dua ederken duyar. "Allahim sen annemi, babami, ablami, ninemi ve beni koru" diye. Adam çocugun dedesini unuttugunu düsünür ama çocuga bunu söylemez. Ertesi gün dedeyi araba ezer ve dede ölür. Bir kaç gün sonra baba yine duyar "Allahim sen annemi, babami, ablami ve beni koru" diye. Bu sefer nineyi unutur ve ertesi gün nine merdivenlerden düser boynu kirilarak ölür. Bir kaç gün sonra çocuk yine dua eder "Alla him sen annemi, ablami ve beni koru" diye. Baba kendisinin unutuldugunu fark eder ve ertesi gün basina bir sey gelmemesi için her adimini çok dikkatli atar. Aksam eve gelince karisina sorar
- "Hanim bugün ben isteyken neler oldu?" diye.
- Karisi "Bizde bir sey olmadi ama postaci öldü!!!"
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif</BLOCKQUOTE></CENTER>

61_dnc_TS
20-02-2006, 17:03
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley32.gif

Nytre
20-02-2006, 20:48

smileys/smiley4.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley4.gifsmileys/smiley4.gifbuda güzeldi harbi ya

bu güzelmiş ya...

Harun
20-02-2006, 22:01
Yasanmis bir olaysmileys/smiley4.gif

Karadeniz'in erkekleri köy ve kasabalarda genelde önden giderler. Hanimlari da bir kaç adim geriden onlari takip ederdi. Trabzon'a gelen Musa Agacik (Star Gazetesi köse yazarlarindan) önden giden adami görünce dayanamaz durdurarak sorar :
-Beyefendi, sana demokrasi ve hak adina bir soru soracagim.
-Buyur sor?
-Su geriden gelen teyze haniminiz mi?
-Evet, ne olmus?
-Demokrasi ve hak adina sen bu vaziyetten utanmiyor musun? Sen önde hanimin arkada.
-Niye utanayim ki? Her basarili erkegin arkasinda bir hanim yok mudur?
-Vaaar!
-Eeee!Bende basarili bir erkegim.

onurkaradeniz
20-02-2006, 22:56
Yasanmis bir olaysmileys/smiley4.gif

Karadeniz'in erkekleri köy ve kasabalarda genelde önden giderler. Hanimlari da bir kaç adim geriden onlari takip ederdi. Trabzon'a gelen Musa Agacik (Star Gazetesi köse yazarlarindan) önden giden adami görünce dayanamaz durdurarak sorar :
-Beyefendi, sana demokrasi ve hak adina bir soru soracagim.
-Buyur sor?
-Su geriden gelen teyze haniminiz mi?
-Evet, ne olmus?
-Demokrasi ve hak adina sen bu vaziyetten utanmiyor musun? Sen önde hanimin arkada.
-Niye utanayim ki? Her basarili erkegin arkasinda bir hanim yok mudur?
-Vaaar!
-Eeee!Bende basarili bir erkegim.

vay amcama bak neler de bilirmissmileys/smiley32.gif helal olsun iyi koymus lafismileys/smiley4.gif

Barış
20-02-2006, 22:59
zuhahahhaa gördü mü demokrasiyi

golasaliyim
20-02-2006, 23:00
o amca golasaliymissmileys/smiley4.gif

onurkaradeniz
20-02-2006, 23:03
tanidik heralde tanersmileys/smiley36.gif

eys_61
20-02-2006, 23:33
Karadenize demokrasi geleli yüzyillar oluyor zaten smileys/smiley4.gif

golasaliyim
21-02-2006, 00:14
tanidik heralde tanersmileys/smiley36.gif

bu kadar demokratik bir laz ancak golasadan çikar kardesim smileys/smiley36.gif

KuĞu
21-02-2006, 00:47
http://www.samorost2.net/

birakamadim çok güzel bir oyun kafayi çalistirin bakalim

Ayşe Aygün
21-02-2006, 11:59
SAHIT OLAN ABIM :

dün GÖZTEPEDE polis ile bayan sürücü arasinda geçen diyolog.

bayan arabsini yolu kapatacak sekilde park etmis.

polis : plakayi okuyaraka arabayi yoldan çekin öyle prk edilemz diye bagirir.

BAYAN : TAMAM NE VAR ÇEKERIZ NE BAGIRIYORSUNU TERBIYESZILER DER.

POLIS : dogru kONUSUN DER POLIS TERBIYESZILIK YAPMAYIN TERBIYESIZ SIZSINIZ..

BAYAN : YAPARSAM NE OLUR .

POLIS : CEZA YAZARIM 200 YTL ARABANIZI ÇEKERIM.

BAYAN : ÇEKEMEZSINIZ.

POLIS geelri cezayi keserken gördmüs abim ama yol açildigi için ne oldugunu daha fazla görememisabim arabad gülmekten öldügünü söyledi.gerisni görmedik. ama polis arabanin içinden megofonla konusuyodu en çok ona güldük dedi. tüm göztepe bunu dinlemis dün.

Faik Yılmaz
21-02-2006, 12:13

coach
21-02-2006, 13:36
Ben,Abim,Babam,Amcam,Yigenim Halim,Ali Amcam,Berber Hasan....Hiç abartmiyorum böyle 20 kisi kadar variz hepimiz is güç sahabi insanlariz ama Trabzonspor maçi oldugu zaman gayrisiz toplanir maçi izleriz.

Maçlarda en çok Hasan Abinin yine adasi olan Hasan Üçüncü'ye takilmalarina gülüyoruz bi keresinde Hasan Üçüncü'yü kastederek "ULA TUTUN HAU MARADONA'YI ATMASIN SIZE ORTASAHADAN BI GOL" diye takilmisti koptuk koptuk...

oflubektas
21-02-2006, 14:04
Cumartesi aksami vapurla Kadiköy'e dönüyoruz. Her zaman oldugu gibi martilar vapurun pesine takilmis ve adamin biri onlara simit atiyor. Bu vaziyetten ilham alarak çebinden sigara paketini çikaran arkadasimin eline daliyor ve bir adet sigara aliyorum. Attiktan sonra vapurun arka tarafina düsmesin diye ucunu bir güzel tükürüklüyor ve firlatiyorum. Martilardan biri müthis bir hamleyle sigarayi alip agzinin kenarina koyarak güzel bir poz veriyor. Ancak kisa bir süre sonra suya birakiyor.Ne yapsingaribim sigarayi yakmadan atarsakiçemez tabi:))

Edited by: oflubektas

ofkopat
21-02-2006, 14:38

birakamadim çok güzel bir oyun kafayi çalistirin bakalim oyun güzel ama çok kasinti bi oyun. Ayrica sayfayi kapattim hala oyunun müzigi calio smileys/smiley36.gif

hakikiofkopat
21-02-2006, 14:54

oyun güzel ama çok kasinti bi oyun. Ayrica sayfayi kapattim hala oyunun müzigi calio smileys/smiley36.gif

ya yalan dema yaw smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

Nytre
21-02-2006, 14:56
bu sez0nu 14. bitirdigimiz seneydi.. abdü|kadir0 zaman 0yuncumuzdu.

ci|gin|ardayiz her zamanki gibi... takim kötü tabiki anta|ya i|e 0ynu0z herha|de..

adamin biri abdü|kadir her önümüze ge|diginde adam bagiri0r ama ne bagirma kesin sahaya kadar ses gidiy0r..

"abdü|kadir cizgiye iiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!" ama pes pese bizde gü|üy0ruz yane.. adamda b0r0zan gibi bir ses var..

bir dei| iki dei| her atakta bu b0y|e .. s0nunda hatir|amy0rsam bir 6. atakta.. bu adam yine ayni bas bas bagiri0r...

"abdü|kadir cizgiye iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!"..

abdü|kadir 0 bairmadan s0nra cizgiye indi... adam ayni ses t0nuy|a bu sefer s0y|e bagirmaz mi?

"hah öy|e!"... smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

KuĞu
21-02-2006, 16:28

oyun güzel ama çok kasinti bi oyun. Ayrica sayfayi kapattim hala oyunun müzigi calio smileys/smiley36.gif

ya yalan dema yaw smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

sonuna geldim sanirim ama bitiremiyorum, ......n ve uzaylilarin liderinin oldugu odaya kadar geldim orada ne yapacagimi çözemedim oraya kadar gelebilen var mi?

Ayşe Aygün
21-02-2006, 16:42
arkadaslar hangi tuslarla oynaniyo ya tek basina oynuyo bu.

Erdinç Dilek
21-02-2006, 17:42
valla ayse tusla degilde mouse ile oynaniyor mouseyi açilan sayfada dolastir mouse el seklini aldiginda kesin birseye yariyordur o an üzerinde oldugu sey onuda sen çözecen ben üçüncü mü dördüncümü öyle bir bölüme geldim bu sekilde ilerle mesela ilk ........ kaçiriliyor ya sonra sahibi iniyor hareket ediyor eger saga dogru hareket edersen agaç seni yakaliyor o zaman hemen sol tarafta ki agaçta bulunan kemirgenin üstüne gelih sahibin yakalandigi agacin üstüne koyarsan agaçtan onu kurtarmis oluyorsun, eger direkt sola gidersen sanirim hiçbir sey olmadan diger levele geçebilirsin, sol taraftaki ok isaretine tiklayarak geçebilirsin

61_dnc_TS
21-02-2006, 18:27
2.bölüm nasil geçiliyo takildim.....sular damlayiyor..

KuĞu
21-02-2006, 19:12
Ohh bee sonunda bitirdim oyunu smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

simdi ipuçlarini vereyim ;

2. bölümde odanin içinde iksir yapmaniz lazim salangoza benzeyen iksirden içiyor uyuyor elindeki çekiçi aliyorsunuz bunun için önce odaya girin daha sonra üstteki siselerden ortadakine tiklayip tipasini çikarin sol taraftaki filgibi seylerden küçük olana tiklayin yere düsüyor annesi onu almak için su içmeyi kesiyor o sirada o tipayla agacin o deligini kapatin. daha sonra kazana su pompalayin içeride kazanin üstünde makaralar var sag taraftakini hareket ettirerek huni gibi kazani göstermesini saglayin maymuna tiklayin yakin taraftakine siçrayinca huniden kazana polen gibi bisey dökülüyor daha sonra kazanin altini yakin kabarçik çikinca iksir hazir, vanayi açin ve salyongozun içip uyumasini çekiçi birakmasini bekleyin sonra çekiçi alin ve giristeki robotun yanina gidin robotun kafaya bitane geçirin smileys/smiley36.gifuyanip kapiyi açacak ... sonrasi için yardim isterseniz yazarim.. süper bir oyun valla smileys/smiley36.gif

Burçak
21-02-2006, 19:17
atakan nediysin yaww smileys/smiley4.gif

KuĞu
21-02-2006, 19:40
atakan nediysin yaww smileys/smiley4.gif

burçak bi takildim oyunu birkamadim okadar zevkli yapilmiski çözmeye çalisirken bile sasirtiyor oyun basit ama çok zevkli http://www.samorost2.net/ (http://www.samorost2.net/)

Nytre
21-02-2006, 21:59
oynadim bitirdim fena degildi...

toshiba
22-02-2006, 07:14
Bunlar daha onceki sayfalarda eklenmis mi bilmiyorum, eklendiyse tekrar yazdigim icin kusura bakmayin.

http://video.google.com/videoplay?docid=7811291744329897766& (http://video.google.com/videoplay?docid=7811291744329897766&amp;q=sahan) amp;q=sahan

http://video.google.com/videoplay?docid=-6266796028254839121 (http://video.google.com/videoplay?docid=-6266796028254839121&amp;q=sahan) &amp;q=sahan

Sahan'in 20 tane falan komik videosu var. Bazilarinda seviye cok dusuk. Bunlar bana komik gelenler.

Digerlerine de surdan ulasilabilir.

http://video.google.com/videosearch?q=sahan

Harun
22-02-2006, 21:24
Selamlasmayi unutan bir nesil!..

http://www.sabah.com.tr/2006/02/22/im/1EC965805C361042928E9DF9b.jpgAli Araptarli yakin dostum.. Sömine uzmanidir.. Telefon etti.. Yasamdan Dakikalar'da Sevgililer Günü, Sevgi Haftasi falan konusmustuk ya.. Onu dinlemis.. "Bizim asil Selamlasma Haftasi'na ihtiyacimiz var. Biz selam vermeyi unuttuk" diyor..
Hakli.. Hem de nasil hakli.. Bu yüzden hele tanimadigim biri selam verince, "Günaydin" deyince sasiriyorum.. Hosuma gidiyor.. Hele bu sabah sabah olmussa.. Mesela bu sabah.. Arabaya binerken yandaki arabanin basinda duran adam hem de gözleri gülerek "Günaydin" dedi.. Arabada islik çalmak geldi içimden.. Gazete kapisindan giriyorum.. Bir genç kiz çikiyor.. Kara gözlükleri var.. Hiç tanimiyorum.. Bir neseli "Günaydin" sesi de ondan.. Ne kadar keyifle girdim odama.. Bilgisayarin basina nasil neseyle oturdum, inanmazsiniz..
Iki "Merhaba", iki "Günaydin", iki "Selam" günüme baslamami degistirdi, havami degistirdi, beni degistirdi..
Sizinkini de degistirir..
Niye selamlasmiyoruz o zaman..
Çocukken, Ramazan geceleri dayimlarla giderdik kahveye, Karagöz seyretmek için.. Hatirlarim.. Içeri giren, oturanlari selamlardi, "Selamün aleyküm" diye.. "Allah'in selami üstünüze olsun.."
Gelen Allah'in selamini getirirdi yani.. Üniversite çaginda biz kahvelere gitmeye basladik. Briç oynamak için.. Adet öyleydi.. Gene içeri giren "Merhaba" derdi.. "Selam" derdi, herkese..
Tanidik, tanimadik.. Sonra yerine geçer otururdu.
Simdi ayni apartmanda yasayanlar, girip çikarken karsilastiklarinda selamlasmaz oldular..
Herkes içine kapanik.. Herkesin basi önde.. Kimse kimse ile göz göze gelmek istemiyor.. Bir kaçma, bir saklanma duyusu.. Bir kendini yalnizliga mahkûm etme..

Nytre
22-02-2006, 21:29
harbiden ya selamlasmiyoruz...

Emre Can
23-02-2006, 00:04
Dün Münich-Milan maçinin özetini izliydum.Bir ara shevayi gösterdiler.Spiker dedi su anda Sampiyonlar Liginin gol krali 6 golü varsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif.Fener adami kral yapti be

bahadiroglu
23-02-2006, 00:06
http://img414.imageshack.us/img414/5070/post910901579976qk.jpg

http://img488.imageshack.us/img488/2316/449ft.jpg

http://img488.imageshack.us/img488/9780/5559wk.jpg

http://img279.imageshack.us/img279/4805/uzayli0oc.jpg

http://img414.imageshack.us/img414/5320/post911161489041il.jpg

Nytre
23-02-2006, 00:11
güzelmis..ellerinize sglik

KuĞu
23-02-2006, 00:40
bu ikisine bayildim smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

http://img414.imageshack.us/img414/5070/post910901579976qk.jpg

http://img488.imageshack.us/img488/2316/449ft.jpg

golasaliyim
23-02-2006, 00:48
http://img279.imageshack.us/img279/4805/uzayli0oc.jpg

bence bu daha güzel yaasmileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif1-0 öne geçmisiz smileys/smiley4.gif

onurkaradeniz
23-02-2006, 01:14
süper ya vallahi süper smileys/smiley36.gif

coach
23-02-2006, 12:05
Adamin biri Afrika'da safariye çikarken yanina minik köpegini de
almis.Minik........ bir gün ormanda dolasip, kelebekleri kovalar,
çiçekleri koklarken
kayboldugunu fark etmis.Ne yapacagini düsünürken bir de bakmis ki karsidan
bir leopar geliyor ve belli ki günlük yiyecegini ariyor "Simdi basim dertte"
diye düsünmüs minik ......... Etrafina bakmis yerde kemik parçalarini görmüs.
Hemen arkasini leoparin geldigi yere dönerek kemikleri kemirmeye baslamis,
bu arada da arkadaki hareketi kestirmeye çalisiyormus. Leopar tam
saldiracakken minik ........ kendi kendine konusmus; "Ne kadar lezzetli bir
leoparmis. Acaba etrafta bundan bir tane daha var mi?"Bunu duyan leopar bir
anda donmus kalmis ve en yakindaki agaca tirmanarak dallarin arasina
saklanmis. "Tam zamaninda kurtardim yoksa bu köpege yem olacaktim" diye
düsünmüs leopar.Bütün bunlar olup biterken bir baska agacin üstündeki bir
maymun olanlari izliyormus. Bildiklerini kullanarak bundan sonra leopardan
kurtulabilecegini düsünmüs.Leoparin yanina giderek neler oldugunu anlatmis.
Leopar kopegin yaptiklarina çok sinirlenmis ve maymuna "Atla sirtima, gidip
sunu yakalayalim" demis. Ancak minik ........ neler oldugunu ve leoparin
sirtinda maymunla birlikte süratle kendisine yaklastigini fark etmis. "Simdi
neyapacagim" diye düsünürken kaçmaya tesebbüs etmemis. Bunun yerine arkasini
leoparin geldigi yöne dönerek,kemikleri kemirmeye devam etmis. Tam leopar
saldiracakken yine kendi kendine konusmus;"Bu aptal maymun da nerede kaldi?
Yarim saat önce bir leopar daha getirsin diye gönderdim hala haber yok!"
!!!!!!!!Diplomasi böyle birsey iste... Yapabiliyorsan; hizli düsün, sakin
ol, güçlü görün, düsmanini kendi silahi ile yen...

CaMoKa
23-02-2006, 12:39
Birgun bir adam ormanda kaybolur gece karanliginda bir kilise gorur ve geceyi burada gecirmek ister, kapiyi calar basrahip kapiyi acar,basrahibe tanri misafiri oldugunu yolunu kaybettigini bir gece kalip gidecegini anlatir.

Rahipte kabul eder tabi ki gece herkes uyumaya cekilir,fakat adamin gece yarisi tuvalete gitme ihtiyaci dogar ve tuvaleti

aramaya koyulur. Once bir kapiyi acar bakar ki guzel bir kadin geceligiyle ortada dolasiyor sasirir..Sonra baska bir kapiyi acar burada da rahipler yerde daire biciminde oturmus hepsinin aleti meydanda ortada da bir sinek ucuyor buna da cok sasirir;

Adam sonra bir kapi daha acar ve adam birde ne gorsun bir rahip aletinden tavana asilmis saskinligi bir kat daha artan adam

sonunda ihtiyacini giderip yatar. Sabah olunca butun bu gorduklerini basrahibe anlatir ve sebebini sorar.. Rahip de anlatmaya baslar:

-"O gordugun guzel kadin var ya iste o bizim ihtiyacimizi karsilar,o ortada ucan sinekte hangimizin aletine konarsa o gece kadinla o beraber olur"

Adam sorar :

-"Peki o aletinden tavana asilan rahip neyin nesidir ?"

Basrahip hemen cevap verir:

-"O var ya o, o......cocugu, aletine bal suruyormus meger!"

CaMoKa
23-02-2006, 12:40
cehennemde her ülkenin bir kazani varmis içinde sicak kaynayan yag olurmus günah isleyenler bu kazanlarda cezalandiriliyormus.kazandan kafasini çikaranlari zebaniler kafasinia vurarak geri kazana sokuyormus. bas zebani bir bakmis diger kazanlarda her kes çikmaya çalisiyor ama türkiyenin kazanindan kimse kafasini bile çikarmiyor bas zebani zebanilerden birini çagirmis ve sormus niçin türkiyenin kazanindan kimse çikmiyor yoksa orda günahkar yokmu?
zebani: olmazmi, ama çikmaya çalisani alttakiler geri çekiyor...

CaMoKa
23-02-2006, 12:41
En rezil nobel ödülleri:

2003

Harvard Üniversitesi'nin Nobel ödüllerine atfen 'gereksiz buluslara' verdigi 'Ig Nobel (rezil)' ödülleri, kahkahalar arasinda dagitildi...

DIS HABERLER SERVISI

Ingilizcede 'rezil' anlamina gelen 'Ignoble'dan türetilmis 'Ig Nobel' jürisi, kazananlari Harvard Üniversitesi'nde törenle açikladi. Mühendislik dalindaki ödüle "Bir seyin kötü gitme ihtimali varsa kötü gidecektir" diyen, Murphy kurallarinin yaraticisi Edward Murphy ve George Nichols layik görüldü. Tip dalindaki ödülü, taksi soförlerinin beyinlerinin farkli çalistigini bulan Londra'daki University College, kimya ödülünü ise 'güvercinlerin bronz heykellere neden konmadigi' arastirmasiyla, Japonya'nin Kanazawa Üniversitesi aldi.

'Tavuklar güzel kisileri tercih eder'

Stockholm Üniversitesi'nden üç bilim adami da, 'tavuklarin güzel kisileri tercih ettiklerini gösteren' arastirmalariyla psikoloji ödülünü kucakladi.

Bir yaban ördeginin ölü bir hemcinsiyle çiftlestigini ilk kez bilimsel olarak ispatlayan Hollandali arastirmaci da biyoloji ödülünü kazandi. Ig Nobel edebiyat ödülü, 'beyzbol sapkalarini ters takanlarin orani'ni inceleyen New Yorklu John Trinkaus'a verildi. 'Ig Nobel' baris ödülünü de, açgözlü akrabalari ve bürokrasideki aksaklik nedeniyle yasal olarak ölü ilan edilen ve bu olaydan sonra bürokrasideki kayitsizliga karsi savas açarak, kendisi gibi hayattayken ölü görünen insanlar için "Ölü Insanlar Birligi"ni kuran Hindistanli Lal Bihari aldi.

2004

'Nobel'lik kel kapama teknigi

BBC - LONDRA - Önce güldürüp sonra düsündüren buluslarin sahiplerine verilen 'Ig Nobelleri' yeni sahiplerini buldu. Bu yilin birincisi Frank ve Donald Smith. Baba-ogul, keli, kalan saçla kapatarak zaferi elde etti. Onlarinki, siradan bir saçi suradan alip suraya uzatma islemi degil; 'var olan' saçlarin üçe ayrilip dikkatlice birbirinin içine geçirilmesine dayanan bir teknik. Torun Heather Smith, dedesinin bu yöntemi uyguladigini yillarca kendisinin bile fark etmedigini söylüyor.

'5 saniye kurali' geçersiz!
Halk sagligi ödülü, üsenmeyip "Yere düsen yiyecek 5 saniye içinde yerden alinirsa bir sey olmaz" kanisinin yanlisligini ispatlayan Clarke'in oldu. Ringa baliklarinin yellenerek iletisim kurdugunu kesfeden Magnus Wahlberg de ödül aldi. Steven Stack ve James Gundlach, 'Country Müziginin Intihara Olan Etkisi' raporlariyla saglik ödülünün sahibi olurken, baris ödülü 'karoeke'yi yaratarak hosgörü için yepyeni bir yol açan Japon Daisuke Inoue'ye verildi.

Veeeee 2005

Harvard'in geleneksel 'Ig Nobelleri' dagitildi. 'Tip'ta büyük ödül, servetini 'protez ........ testisi'ne harcayan Gregg Miller'e gitti...

DIS HABERLER SERVISI

Dünyanin en saygin egitim kurumlarindan Amerikan Harvard Üniversitesi'nin her yil Nobel Baris Ödülü açiklanmadan bir gün önce dagittigi alternatif 'Ig Nobelleri' bu yil da ses getirdi. Esprili, yaratici ve garip bilimsel çalismalara verilen 'Ig Nobelleri' prestijli olmasalar da, kazananlar genelde çok seviniyor. 'Ig' harflerini, Ingilizce 'Ignoble (degersiz, bayagi)' kelimesinin ilk 2 harfinden alan ödüllerin bu yilki sahipleri söyle:

Iste ödüller

TIP: Tüm servetini kisirlastirilan veya kaza sonucu kisir kalan ........ler için protez testis gelistirmeye harcayan ve seri üretime geçerek 150 binin üzerinde testis satmayi basaran Gregg Miller kazandi

Bu projesinden 1 milyon dolarin üzerinde para kazanan Gregg Miller, "Çocukken annem ve babam geri zekâli oldugumu düsünürdü. Keske onlar da yasayip bu ani görebilseydi" dedi.

BIYOLOJI: Avustralya'nin Adelaide Üniversitesi'nden Benjamin Smith ve ekibi, 100 farkli kurbaga türünün stres altindaki kokularini inceledi. Bazi kurbagalarin stres altinda meyan kökü, bazilarinin da çürümüs balik gibi koktugu kayda geçti.

BARIS: Newcastle Üniversitesi'nden 2 arastirmaci, Star Wars izlettikleri çekirgelerin beyin aktivitelerini inceledi.

KIMYA: Minnesota Üniversitesi'nde, surupta yüzme ile suda yüzme arasindaki hiz farkini inceleyen deney ödül aldi.

EDEBIYAT: Dünya çapinda milyonlarca e-posta göndererek, "Bir akrabamdan yüklü miras kaldi. Ancak bunu alabilmem için bankaya para yatirmam gerekiyor. Bana yardim ederseniz mirasin önemli bölümünü size gönderecegim" diyen Nijeryali dolandiricilik sebekesi ödülün sahibi oldu.

FIZIK: 1927'den bu yana Avustralya'nin Queensland Üniversitesi'nde, küre seklinde donmus bir katran kümesinin, 9 yilda bir damlamasini takip eden bilim adamlari ödüle layik görüldüler.

Not: bilgiler gazetelerden derlenmistir.

CaMoKa
23-02-2006, 12:42
Dünya çapinda bir anket yapilmis.Sadece bir soru sorulmus "Lütfen dünyanin geri kalan kismindaki yiyecek eksikligine bir
çözüm ile ilgili kisisel görüsünüzü dürüstçe belirtiniz."
Anket büyük bir basarisizlikla sonuçlanmis.

Çünkü;

Afrika'da insanlar "yiyecek" kelimesinin ne anlama geldigini bilmiyorlar.

Bati Avrupa'da insanlar "eksiklik" kelimesinin ne anlama geldigini bilmiyorlar.

Dogu Avrupa'daki insanlar "kisisel görüs"ün ne anlama geldigini bilmiyorlar.

Orta Dogu'da insanlar "çözüm"ün ne anlama geldigini bilmiyorlar.

Güney Amerika'daki insanlar "lütfen" kelimesinin ne anlama geldigini bilmiyorlar.

Israil'deki insanlar "dürüstlük" kelimesinin ne anlama geldigini bilmiyorlar.

Ve Amerikada'ki insanlar "dünyanin geri kalan kismi"nin ne anlama geldigini bilmiyorlar...

CaMoKa
23-02-2006, 12:43
Iki arkadas oturmus sevgililer günü ile ilgili
eslerine ne alacaklarini konusuyorlarmis.
Biri: -"Ben gecen sene ev aldim , ondan önceki sene
yat aldim; bu sene ne alsam acaba" diyormus.
Digeri ise -"Ben gecen sene araba aldim, ondan önceki
sene yazlik aldim, bu sene ne alsam acaba" diye
birbirlerine soruyorlarmis ..

Bir cevap bulamamislar.
O sirada yoldan bir cöpcü geciyormus.
Ona sormaya karar vermisler: -"Pardon! Sevgililer günü
geliyor da eslerimize alacak hediye bulamiyoruz. Sen
olsaydin ne alirdin?" Cöpcü: -"Don alirdim" demis.

Adamlar sasirip -"Neden?" diye ayni anda sormuslar.
Cöpcü: -"Giyer o sevinir,.. cikariiir ben sevinirim...."

CaMoKa
23-02-2006, 12:47
içki yasaginin oldugu dönemde bektasiyi yakalarlar.
Bektasi
-Birakin, beni neden götürmek istiyorsunuz?
-Içki içmissin seni suç aleti (bos sise)ile yakaladik.
Bektasi
-Bende zina aletide var!!!

CaMoKa
23-02-2006, 12:49
GENELEV ( Gercek Olay)
Adana genelevi onunde taksicilik yapan amcayi mahallenin yeni yetmeleri kandiriyorlar, yalvar yakar edip ve bir kac sise de raki hediye edince yaslari tutmayan genc grubunu geneleve sokmaya calisiyor taksici.

Kapida aksi mi aksi bir de bekci olunca isler epey zorlasiyor, yine raki
hediyeleri, yine yalvarmalar... Bekci razi oluyor ve kurban bayrami sabahi getir gencleri diyor.

Gencler hevesli, bunca yildir duyduklari mekani gorecekler vs. (ote tarafini da siz tahmin edin). Sabah namaz sonrasi taksici bunlari genelevin kapisinda birakiyor. Kapida bir kuyruk ki sormayin gitsin.

Gencler taksiden inip, bekci ile bir selamlasip siraya girmeden kut giriyorlar kapidan iceri. Siradaki kuyruk homurdaniyor, sesi yuksek cikanlar itiraz ediyor. "Olur mu ya boyle, hem sira bekletmedin, hem de yasi tutmaz gencleri aldin" diye bekciye ver yansin...

Bizim bekci de zaten aksi, basliyorbagirmaya:
''Bunlar o....... cocuklari. Bayram sabahi analarinin elini opmeye geldiler. Size ne ulan!...''

Nytre
23-02-2006, 14:34
süper ya!....

Nytre
23-02-2006, 14:36
gördügüm karikatürü an|atayim....

bir adam i|e bir imam k0nusu0r.. adam imama di0rki ..

-"h0cam bi|gisayarda 0yun 0ynarken hi|e yapmak caiz midir.?"

imam hemen cvp ver0r...

"sadece G0D sifresini yazarsan küfre girer."

Onur
23-02-2006, 18:07
http://www.komikaze.net/komikaze/karikaturler/20060222.jpg

Onur
23-02-2006, 18:10
http://www.komikaze.net/komiks/komiks/k591.jpg

Onur
23-02-2006, 18:12
http://www.komikaze.net/komiks/komiks/k592.jpg

Bu WC yi Türkiye'de düsünemiyorum...

Onur
23-02-2006, 18:12
SImdi bide Türkiye'de çikiyomussmileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gif

Recep Çaltepe
23-02-2006, 18:22
<T>
<BLOCKQUOTE id=449afe33>

http://www.komikaze.net/komiks/komiks/k592.jpg

Bu WC yi Türkiye'de düsünemiyorum...

darphane gibi para basar valla smileys/smiley36.gif</BLOCKQUOTE>

Nytre
23-02-2006, 18:53
c0k iyiymis ya..

merak etmeyin ge|ir yakinda.

Berk Akçay
23-02-2006, 19:04
valla güzel WC :) smileys/smiley4.gif

CaMoKa
23-02-2006, 19:09
walla bu tuvaletin resmine bi hos oldum kendisini hayal edemiyorum ama adamin kullandiginin sanatsal içerigi cok iyi

zafer6161
23-02-2006, 22:57
buda günün moral bozucu

ts elendik

Erdinç Dilek
24-02-2006, 13:17
buda günün moral bozucu

ts elendik

süzgecin tellerinin arasi fazla büyük oldugu için elenmemiz normal

Ayşe Aygün
24-02-2006, 17:37
http://www.haberturk.com/galeri/heykeller2402200612.jpg

http://www.haberturk.com/galeri/heykeller240220061.jpg

zafer6161
24-02-2006, 23:34
gece 3 aynaya bak

http://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifAynalar Yalan Söylemez... Size hiç kimsenin bilmedigi bazi seyler anlatacagim. Aynalari bilirsiniz sabahlari kalktigimizda karsisina geçip kendinizi izlediginiz, süslediginiz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktiniz mi, bakmayi hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?
Geceyarisindan sonre eger cesaretiniz varsa karanlik odadaki bir aynaya (el aynasi degil) uzun süre bakmayi deneyin.http://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gif

golasaliyim
25-02-2006, 00:58
noluyo?

Emre Can
25-02-2006, 09:48
Ben denedim bisey olmadi

Ayşe Aygün
25-02-2006, 10:35
ya allaha askina su oyunu bitiren arkadaslar 4. turve sonralarinin nasil oynandigini anlatsin deli olcagim ya benim saksi çalismiyo çözemedim.smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

coach
25-02-2006, 14:44
uploads/coach/2006-02-25_144432_nfs.JPG

Nytre
25-02-2006, 14:57
çok iyi ya..

doganda modifiye oldu ya..

Recep Çaltepe
25-02-2006, 20:13
<T>
<BLOCKQUOTE id=69805191>
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">Canim Ablacim,
Haluk'la birbirimizi gorur gormez asik olduk.. Haluk hem yakisikli bir
cocuk, hem de kirmizi Bemeve' si var.
Beni ailesiyle tanistirmak icin evine goturdu. Fakat evde kimsecikler
yoktu."Simdi gelirler, beklerken birer bardak kola icelim" dedi.
Haluk kendi kolasini icer icmez uyumaya basladi. O kadar itip kaktim
ama uyanmadi.
Ablacim, sevdigim erkek acaba hasta mi?. Evlenmemde bir mani var mi?Rumuz:Bedriye

Güzin ablanin cevabi:
"Benim Sevgili Yavrum, anan seni Kadir gecesi dogurmus....."</TD></TR>
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE></BLOCKQUOTE>

Recep Çaltepe
25-02-2006, 20:16
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">son günlerde kendinizi kötümü hissediyorsunuz? lütfen asagidaki adrese tiklayin we isminizi büyük harflerle yazin..

http://bygezgin.free.fr/eylence/yag.htm (javascript ol'http://bygezgin.free.fr/eylence/yag.htm';)</TD></TR>

Onur
25-02-2006, 20:19
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">son günlerde kendinizi kötümü hissediyorsunuz? lütfen asagidaki adrese tiklayin we isminizi büyük harflerle yazin..

http://bygezgin.free.fr/eylence/yag.htm (javascript ol'http://bygezgin.free.fr/eylence/yag.htm';)</TD></TR>

Linkte sorun var galiba...

Onur
25-02-2006, 20:21
http://bygezgin.free.fr/eylence/yag.htm

LINK DOGRU ÇALISIYO smileys/smiley4.gif

smileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gif

Onur
25-02-2006, 20:23
http://www.komikaze.net/komiks/komiks/k597.jpg

Recep Çaltepe
25-02-2006, 20:25
<T>

http://bygezgin.free.fr/eylence/yag.htm

simdi olmus olmasi lazim</TD></TR>

Onur
25-02-2006, 20:26
http://www.komikaze.net/komiks/komiks/k585.jpg

Ofpacino
25-02-2006, 21:09
smileys/smiley36.gif

The Legend
25-02-2006, 21:25
http://www.komikaze.net/komiks/komiks/k535.jpg

Recep Çaltepe
25-02-2006, 21:40
uploads/ts1983/2006-02-25_213930_e544.jpg
<T>

- askim bi daha hiç ayrilmayalim tamam mi

smileys/smiley36.gif</TD></TR>

zafer6161
25-02-2006, 21:54
http://img496.imageshack.us/img496/5964/79fm.jpg (http://imageshack.us/)

U.Sadıkoğlu
25-02-2006, 22:04
<H1>OTOMATIK YAGLAMA YIKAMA SERVISI</H1>

< Languaje="">

var nombre;

nombre=prompt("LÜTFEN ADINIZI ve SOYADINIZI BÜYÜK HARFLERLE ASAGIYA YAZIN","");

if (nombre == "Jorge Moscat" || nombre == "Jorge" || nombre == "Moscat")

{
document.write("
<H3>Hola Jorge...</H3>");

}
else
{
alert ("NE GÜZEL ISIM " + nombre);

alert ("SEN HARIKA BIR INSANSIN " + nombre);

alert ("SEN DÜNYADAKI EN DEGERLI INSANSIN " + nombre);

alert ("HEPIMIZ SENI SEVIYORUZ " + nombre);

alert ("SANA HASTAYIZ " + nombre);

alert ("SEN MÜKEMMELSIN " + nombre);

alert ("SEN BIR DAHISIN " + nombre);

alert ("HEPIMIZ SEN OLMAYI DENIYORUZ AMA SADECE TAKLIDIN OLARAK KALIYORUZ " + nombre);

alert ("BILIYORMUSUN HELE BU GÜN HARIKASIN" + nombre);

alert ("HER SEY ORTADA GÜNES BALCIKLA SIVANMAZ BU DÜNYADA SENDEN IYISI YOK YOK YOKKKKKK " + nombre);

alert ("SENI ALKISLAMAKDAN ELLERIMIZ PATLADI AMA SANA DEGER HERSEY " + nombre);

alert ("HEYKELI DIKILECEK INSAN " + nombre);

alert ("BÜYÜK SAHSIYET " + nombre);

alert ("HERSEYiMiZ " + nombre);

alert ("SENIN KADAR AKILLI VE HOS BIR INSAN GÖRÜLMEMISTIR " + nombre);

alert (nombre + ", TÜM DÜNYA SANA HAYRAN");

for (x=1;x<=4;x++)

{

.write("<HR>"+ "<H3>" + " EN BÜYÜK " + nombre+ " !!! " + " BASKA BÜYÜK YOK !!! OLMADI VE OLMAYACAKDAA!!!!")

}
}

<HR>

<H3>EN BÜYÜK TS !!! BASKA BÜYÜK YOK !!! OLMADI VE OLMAYACAKDAA!!!!
<HR>

<HR>

<HR>

<H3>EN BÜYÜK TS !!! BASKA BÜYÜK YOK !!! OLMADI VE OLMAYACAKDAA!!!! </H3></H3></H3></H3>

Berk Akçay
26-02-2006, 00:58
http://img496.imageshack.us/img496/5964/79fm.jpg (http://imageshack.us/)

zafer6161
26-02-2006, 01:50
gece 3 aynaya bak

http://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifAynalar Yalan Söylemez... Size hiç kimsenin bilmedigi bazi seyler anlatacagim. Aynalari bilirsiniz sabahlari kalktigimizda karsisina geçip kendinizi izlediginiz, süslediginiz aynalar. Peki aynaya geceleri hiç baktiniz mi, bakmayi hiç denediniz mi? Denemek istemezmisiniz?
Geceyarisindan sonre eger cesaretiniz varsa karanlik odadaki bir aynaya (el aynasi degil) uzun süre bakmayi deneyin.http://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gif

delikanli gibi bakan varmi yada bakabilen simdi bi deneyin isterseniz ama dikkatlice bakacaksiniz bise olursa karismamsmileys/smiley36.gif

Dursun Ali Bahçekapılı
26-02-2006, 01:56
ne oluyor anlat da hazirlikli olalim

zafer6161
26-02-2006, 01:58
simdi lambayi kapat oda zifiri karanlik olsun direk aynaya bak 1,2 dkka gözlerini hiç ayirma aynadan smileys/smiley36.gifkarismam ama

Dursun Ali Bahçekapılı
26-02-2006, 02:03
Karismam dersen bakarmiyim.Aklimi kaciririm sonra hafizanallah

golasaliyim
26-02-2006, 02:12
simdi lambayi kapat oda zifiri karanlik olsun direk aynaya bak 1,2 dkka gözlerini hiç ayirma aynadan smileys/smiley36.gifkarismam ama

sen yaptin mi?

KuĞu
26-02-2006, 02:23
zafer buda nerden çikti simdi dabbeyi falanmi izledin ayrica olayi bukadar korkunç hale getirdikten sonra millete garezinmi var ne baktiriyosun kötü bisey oluyorsa smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

golasaliyim
26-02-2006, 02:26
3.kez diyorum! kardesim burasi günün eglencesi. Allah Allah sadist misiniz nesiniz. gidin günün iskencesi diye bi topic açin oraya yazin bunlarismileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

Dursun Ali Bahçekapılı
26-02-2006, 02:27
Ulan aynadan bir adam cikti ben dabbeyim dedi.2 gün sonra canimi alacakmis.La Zafer ne is actin basima.Aynaya bakmayin bakarsaniz caninizdan olursunuz.Halka filmi olsa bilirim kasetin kopyasi ise yariyordu.Simdi aynanin da kopyasi olmaz ki amasmileys/smiley36.gif

KuĞu
26-02-2006, 03:12
<DIR>

Bir ünvsertsitede yapilan arsaitramya gröe;

kleimleirn hrfalreiinn hnagi sridaa yzalidkilrai ömneli dgeliims.

Öenlmi oaln brinci ve snonucnu hrfain yrenide omlsaimyis.

Ardakai hfraliren srisai kriaisk oslada ouknyuorums.

Çnükü kleimlrei hraf hraf dgeil bri btüün oalark oykuorumusz.</DIR>

<DIR>

Burda yazanlari okuduysaniz arastirma dogrudur </DIR>

okuyamamak için yapmaniz gereken yavas ve dikkatli okumak

KuĞu
26-02-2006, 03:15
<DIR>

temelle dursun birgun hanimlarini da alip ava gitmisler.temelin karisin adi HAVA dursunun kide DÖNE imis.avda vurduklarini hemen oracikta hanimlarina goturup bir piknik yapip,ziyafet cekeceklermis...birkac sey vurduktan sonra dursun:

-temel HAVAnin arkasi bozuk,bu kadar yeter, demis..

bunun uzerine temel cok sinirlenmis ve hemen su sozleri sulemis:</DIR>

-DONEnin ***** koyyim...

Dursun Ali Bahçekapılı
26-02-2006, 03:16
Kguu ne yzaioyr ordaa ben alndiam bir tcrbemüe eedr msiin

KuĞu
26-02-2006, 03:17
Hekim sikayeti dinledikten sonra kiza dönmüs, "Soyunun" demis...
"Fakat doktor" demis kiz "hasta olan ben degilim, annem..."
Doktor anneye donmus,"Dilinizi çikarin bakayim hanimefendi...".

Hasta, doktora derdini anlatti :
- Sabahlari bir türlü yataktan kalkamiyorum. Canim hiç çalismak
istemiyor.
- Sikayetiniz bunlar mi?
- Evet.
- Bunun adi, tembellik.
- Biliyorum, doktor. Ama patronuma hastayim demek için bunun Latince
bir adi yok mu?

fincher
26-02-2006, 03:29
uploads/fincherse7en/2006-02-26_032810_2006-02-13_220931_unutkan6pz.jpg

KuĞu
26-02-2006, 03:32
Hayirli vilayetler..." =Ziya Sengül (Istanbul Valisi ile
konusurken)

"Yav Letonya'nin defansi ...... gibi, kessen iki oturma takimi bir masa
yaparsin..." =Erman Toroglu

"Zago'nun kel kafasindan kayan top hiz kazaniyor..." =Show Radyo
spikeri

(Gençlerbirligi-Besiktas maçinda)
"Yedigimiz golü önceden çalismistik!.." =Samsunspor Teknik Direktörü
Erdogan Arica (Galatasaray maçi sonrasinda)

Sadik Ilhan: Ahmet Bey bi sey sorabilir miyim?
Ahmet Çakar: Buyur hayatim!..

"Ben sana yandan gelir Sansal bi korum, seni kaleye sokarim!.."
=Erman Toroglu

"Aliriz!" =Elazigspor Baskani Baki Aydin ("Elazigspor'un kondisyonu
yok"
diyen muhabire yaniti)

Erman Toroglu: Simdi hocam yan hakem n'apiyo, Tommiks falan mi okuyor?
Sansal Büyüka: Aman hocam ya, ben de okuyorum!

Ahmed Hassan sakliyor topu, saklambaç oynuyor, toplu saklambaç!.." =
Sabri Ugan

"Hasan Sas söyle eliyle Allah belani versin hocam gibilerinden bir
hareket
yapti..." =Süper Fm'de Galatasaray-Fenerbahçe maçi spikeri

"Hiçbir Besiktasli yönetici maymun degildir, Besiktas baskani da
...... terbiyecisi degildir, Besiktas yönetim kurulu da ......at
bahçesi degildir!.." =Ahmet Çakar (Istifa eden Besiktasli
yöneticinin "Yönetim kurulunda maymun gibiydik!" sözünü
degerlendiriyor)

8-0 lik Ingiltere maçinda 5. yada 6. golden sonra:

-Evet sayin seyirciler Ingilizlerin bir atagini daha gol yiyerek savusturduk.

8. golden sonra:

-Maç bitti hala gol yiyoruz. Olacak is degil

"Dünden bugüne bir günde gelinmez..." =Hincal Uluç (Besiktas'in
degisen oyun teknigi ile ilgili muhtesem yorumu)

"Yahu bu Sven Goran Ericksson mudur Motorola midir nedir o kim ki
konusuyor? Ingilizlerin parali bir adami, biz onlarin baldir bacak
gezen Isveçli kizlarina bi sey diyor muyuz?" =Osman Tanburaci

-Bagiriyorummm, haykiriyorummm hatta sevincten cildiriyorummmm...
Ercan Taner, Galatasaray-Leeds United maci bitisi.

Hami Dandi'ye dan diye cakti!
Umit Aktan, Dundee United-Trabzon macinda Hami'nin golunden sonra

-Gollerimizi Hagi ile Arif atti sayin seyirciler. Bu tablo bana buyuk
Turk bestecisi Haci Arif Bey'i hatirlatiyor nedense.
Umit Aktan, Grasshopers-Galatasaray macinda.

-Tugay, vurursa gol olur, vuruyoooor, aut...
Bulent Karpat

-Biz bu Almanya'yi sadece Inonu'de degil, dunyanin her yerinde yeneriz
-Aman aman Recep, aman aman Recep, Aman Recep ve gol

FENERBAHCE-Karsiyaka maci Ozturk Pekin:
-Aygun kaleci ile karsi karsiya... Aygun... Aygun!!... At onu
Aygun!!!!.... Ahaha gooooll!!!!.... Eehehooe ee e e yani futbolun
guzelligi icin at Aygun, seyir zevki icin at...

Can Bartu, ATV'de Besiktas macini yorumlarken:
-Walsh ikinci yari cok etkisiz, kendisini oyunda hic goremiyorum...
(Walsh devre arasinda oyundan cikmistir..)

Manchester Utd-Galatasaray macinin bitisini Umit Aktan'dan dinliyoruz:
-Bu 90 dakikada uc sifir...lik bir Mancester galibiyetini bile az
goren seyirciye karsi, uc iki.....lik bir Galatasaray galibiyetinin
sevincini yasarken, maci uc uc bitirmenin uzuntusunu yasiyoruz.

Peter Schmeichel bir pozisyonda sakatlanir ve ayaga kalkamaz:
-Simaykil 39 yasinda... Acaba yasliliktan mi yerde kaldi, yoksa gercekten mi sakatlandi...
Galatasaray-PSG kupa galipleri 2.tur, Galatasaray macin basinda 2-0
galip:
-Vurdurmalayalim oralardan... Vuruyor... Yapma Hayrettiinnn... Ahhhhh... Yapma
yapma...

Mac: Ingiltere-Turkiye
Yayin: TRT
Spiker: Abidin Aydogdu
Skor: 8-0
8. gol sonrasi:
-Vay anasini sayin seyirciler, bir gol daha yedik!?

fincher
26-02-2006, 03:32
uploads/fincherse7en/2006-02-26_033047_saadettin.jpg

KuĞu
26-02-2006, 03:35
Kguu ne yzaioyr ordaa ben alndiam bir tcrbemüe eedr msiin

gyaet oukanlki yazimsisn bu oalyi kpaimsisn :)

fincher
26-02-2006, 03:35
uploads/fincherse7en/2006-02-26_033527_son_durak.jpg

KuĞu
26-02-2006, 03:54
Adamin biri bara girer ve kendisine bir içki söyler. Barmen bir
robottur. Adama mükemmel hazirlanmis bir kokteyli çabucak servis
yaparken
sorar:
"IQ'ün kaç?" Adam "150" diye
cevaplar..
Robot adamin IQ seviyesine göre sohbete baslar,uzun uzun Trabzonspor, Quantum
fizigi, küresel isinma, biyoteknoloji, ekonomi, insanligin seksüel
gelisimi üzerine konusur..
Adam robotun bilgisinden etkilenerek kendi kendine "Bu gerçekten
inanilmaz" diye düsünür ve robotu denemeye karar verir.Bardan
kalkar,
tekrar kapidan girer bara gelir ve yeni bir içki söyler.

Robot yine mükemmel hazirladigi içkiyi çabucak servis yapar ve
sorar:"IQ'ün Kaç?" Adam "100 civari" diye cevaplar.

Robot bu kez
uzun uzun
sohbete baslar ama bu kezgs, bjk, arabalar, bira ve
gögüsler
hakkinda sohbet açar.
Çok
etkilenen adam robotu bir kez daha test etmeye karar verir ve
tekrar
kalkar. Yeni bir müsteri gibi bara yaklasir 1 içki daha
söyler.
Robot çabucak servis yaparken sorar:"IQ'ün kaç?".

Adam, "mmm, sanirim 50 civari" der.
Bunun üzerine robot, adama son derece yavas bir
biçimde su cevabi verir:Ya...ni..Fenerlisin
de...se...ne!

KuĞu
26-02-2006, 04:01
OSMANLICA FILM ISIMLERI smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

Sukunet-i Cemaat_ül kuzu = Kuzularin Sessizligi

Yakin-ül Münasebet-i Nevii_ül se = Üçüncü türle yakin iliskiler

Medrese-ül zaptiye = Polis Akademisi

Veled-ül Maraz = Problem Çocuk

Zahmet-ül Vefat 1 = Zor Ölüm 1

Zahmet-ül Vefat 2 = Zor Ölüm 2

Zat-i Müdaafa ül Iblis = Seytanin Avukati

Def-ül Iblis =Seytan Çikaran( Exorcist)

Tesekkül ün sille tokat = Dövüs Kulübü

0.016 Okka = 21 Gram

Üçyüz akçelik Sibyan = Milyonluk Bebek

Sahbaba = Godfther

Haseret-ül Adem = Örümcek Adam

Sehr-i Kufran = Günah Sehri

Tekne-i Devasiye = Titanik

Rakkam-i tesadüfiye = PI

Peder ve Veled = Babam ve oglum

Car-i harikulade = Fantastik dörtlü

Idare-i Muamma = Patron Kim

Gulyabani = Shrek

Meft-ül Bill = Kill Bill

Hususi Avrat = Özel bir kadin

KuĞu
26-02-2006, 04:25
Taksi isik için durmus, adamda kapiyi açip içeri binmesi ile kapiyi
kapatmis, araba hareket etmis.. "10 saniye gecikseniz hareket etme zorunda kalacaktim. Harika bir zamanlama!" demis soför.. "Tipki mustafa gibi!"
"Kim?"
"mustafa.. O her seyi mükemmel yapan biridir..!"
"Peeh!" demis adam, "Herkesin yapamadigi bir seyler vardir..!"
"Mustafa için bu kural geçerli degildir!" demis soför.. "Muhtesem bir
sporcudur.. Teniste üstüne yoktur, Zeki Müren gibi sarki söyleyebilir,
Pop starlari gibi dans edebilir!"
"Mustafa gerçekten acayip biriymis!" demis adam..
"Oh! evet!" diye devam etmis soför,"Mustafa'nin müthis bir hafizasi
vardir,
herkesin yas gününü hatirlar, sarap konusunda bir numaradir, ne hangi çatalla yenir, bilir.. Her seyi tamir edebilir.. Benim gibi beceriksiz
degildir.. Ben bir sigorta degistirsem mahalle kararir.."
"Bu Mustafayi çok iyi taniyorsun" demis müsteri..
"Yooo" demis, soför.. "Hayatimda hiç görmedim!"
"Peki, nasil bu kadar çok sey biliyorsun hakkinda?"
"Sorma!" demis soför, "Onun eski karisiyla evliyim!.."
---------

oyun çok kolayy gibi gözükebilirr ama degill..klasik 2 resim arasindaki 3 fark oyunu...ben bir tane fark buldum

http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html (http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html)

TheCrow
26-02-2006, 07:13

Ben bu yayini izledim,üniversite 4'teydim galiba,ya da 3'te,o zamanlar Saadettin Teksoy Star'da "Teksoy Görevde" adli programi sunuyordu.Yukardaki görüntü ise Van Gölü'nde canavar görüldügü haberi ile ilgili haber anindan...

Arkadaslarla evde yemek yiyorduk,yaziyi görünce birkaçimiz boguluyordu neredeyse...smileys/smiley36.gif

batugol
26-02-2006, 07:29
Mafya babasi haraçlarini toplamasi için yeni bir
tetikçi buldu.Seçtigi adam sagir ve dilsizdi.Çünkü baba, bu tetikçi yakalanirsa
polise fazla bir sey anlatmasi mümkün olamaz, diye düsünüyordu. Baba, bir gün ödemelerin geciktigini fark etti ve tetikçiyi odasina aldirtti, bir de isaret dilini bilen tercüman buldular.
Tercüman isaretle sordu:
"Para nerede?" Sagir dilsiz isaretle yanit verdi:
"Ne parasi? Benim paradan maradan haberim yok.Neden bahsettiginizi anlamiyorum."
Tercüman tercüme etti:
"Neden bahsettiginizi anlamiyormus."
Baba 38'ligi koltuk altindan çekip sagir dilsizin
beynine dayadi:
"Simdi sor bakalim, para nerede."
Tercüman isaretle sordu:
"Para nerede?" Sagir-dilsiz kan ter içinde isaretle yanit verdi:
"Sehir merkezindeki parkta, büyük heykelin oldugu kapidan girince soldan 3. agacin kovugunda yüz bin dolar var."
"Ne söyledi?" dedi Baba.
Tercüman yanitladi:
"Dedi ki, hala neden bahsettiginizi anlamiyormus, ayrica o tetigi
çekmek de biraz g_t istermis."

batugol
26-02-2006, 07:37
DÜNYANIN EN INCE KITAPLARI...YORUMSUZ!!!!!)

Dunyanin en ince kitaplari (maksimum 13 sayfa; onsoz, yazar tanitimi, fihrist ve index dahil) uzun arastirmalardan sonra belirlendi:

1- Alman Mizah Sanati

2- Leziz ingiliz Yemekleri

3- italyan Kahramanlik Oykuleri

4- Para Harcama Sanati (iskoc Kulturunu Yasatma Dernegi, Glasgow,1984)

5- Bilim Tarihinde Kadinlar (Tubitak Yayinlari,
Ankara,1997)

6- Bahce Teknikleri (White Ice Yayinevi,Alaska,1990)

7- Pompei'de Ahlak ve Erdem (orjinal el yazmasi kitap,M.O.31)

8- Kentimizin Bar ve Disko Rehberi (Yozgat Belediyesi Kultur Mudurlugu Yayini)

9- Lubnan Baris Yillari (Habib Yayinevi,Beyrut,1997)

10- Saglam Bina Yapma Teknikleri (Adapazari
Muteahhitler Birligi Yayini, Turkiye, 1992)

11- En Guzel Yaz Yemekleri (Izlanda Gastronomi DernegiYayini,Reykjavik,1990)

12- Erkekler Kadinlardan ne isterler?(Populer KitaplarDizisi, istanbul,1999)

13- Nasil Zengin Olunur? (Raja Yayinevi,
Banglades,1989)

14- Saglikli ve Uzun Yasama Rehberi (Somali SaglikBakanligi Yayini,1990)

15- Ulke ici Ulasim Rehberi (San Marino TurizmiGelistirme Dernegi Yayini,1990)

16- Fenerbahce'nin Sanli Avrupa Tarihi

Berk Akçay
26-02-2006, 11:39
uploads/fincherse7en/2006-02-26_033527_son_durak.jpg

smileys/smiley5.gifsmileys/smiley5.gifsmileys/smiley5.gifsmileys/smiley5.gifsmileys/smiley5.gif yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

zafer6161
26-02-2006, 11:40
zafer buda nerden çikti simdi dabbeyi falanmi izledin ayrica olayi bukadar korkunç hale getirdikten sonra millete garezinmi var ne baktiriyosun kötü bisey oluyorsa smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

la yok ben bile vallahi denemedim dabbeyi bile izlemedim sonra ne cikacagini bile bilmiyorum komik mi korkunç mu ne olacagini

bende sizler gibi arkadaslardan duydum bunu ama sonucunu bilmiyorum deneyeniniz varmi sonra dabbedenmi alinmis bu

Nytre
26-02-2006, 18:52
c0k iyi ma|smileys/smiley36.gifzeme|er var ya.. hersmileys/smiley36.gifkese he|a| smileys/smiley36.gif

degok
26-02-2006, 19:15

Ben bu yayini izledim,üniversite 4'teydim galiba,ya da 3'te,o zamanlar Saadettin Teksoy Star'da "Teksoy Görevde" adli programi sunuyordu.Yukardaki görüntü ise Van Gölü'nde canavar görüldügü haberi ile ilgili haber anindan...

Arkadaslarla evde yemek yiyorduk,yaziyi görünce birkaçimiz boguluyordu neredeyse...smileys/smiley36.gif

Iyi hatirlattin abi. Az daha ölüyodum. Son anda bogulmaktan kurtuldum. Ama 5 senemizdi okulda orasini yanlis hatirliyosun.

Süleyman
26-02-2006, 19:48
Sivas maçindan görüntü:

http://www.trabzonspor.com/images/haberpic/260206mac16.jpg

fincher
26-02-2006, 20:33
uploads/fincherse7en/2006-02-26_203245_sapka.jpg
sapka degil saç... smileys/smiley5.gif

zafer6161
26-02-2006, 21:18
uploads/fincherse7en/2006-02-26_203245_sapka.jpg
sapka degil saç... smileys/smiley5.gif

gerçekmi

ne havasi olur haaaaa

Can basten
26-02-2006, 22:54
http://www.bordomavi.net/bmn/forum/uploads/Canbasten/2006-02-26_225149_3091.jpg

Erdinç Dilek
27-02-2006, 08:42
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifhaçan çok güldürdün peni

Burçak
27-02-2006, 10:52
Haçan bu çok iyidi yaaasmileys/smiley4.gif

Erdinç Dilek
27-02-2006, 11:33
bir abimizin basindan geçen gerçek bir olayi paylasayim sizinle,bir arkadasim anlatti konusuyorduk taraftar hakkinda döndü bana dediki zamaninda bir adem abimiz vardi 30 bin kisiye tek basina kafa tutmus adamdi dedi ve devam etti:

yer istanbul inönü stadi zonguldakspor birinci ligte o zamanlarve besiktasla deplasmanda oynuyor, bizim abimizde maça gelmis zonguldakspor taraftari olarak,bi bakmis disaridan tribünlere çikanlar var ulan demis ne para verecem baslamis o da çikmaya tam tribünlerin en tepesine çikmis zonguldakspor taraftarlarinin oldugu yere atlayacak o an anda zonguldakspor sahaya çikiyormus ve tüm stad yikiliyormus yuuuuhhh sesleri ile bu abimizde üstüne alinmis herhalde tüm stada:

-ne var bee..! diye karsilik vermissmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

sümela61
27-02-2006, 12:18
http://www.bordomavi.net/bmn/forum/uploads/Canbasten/2006-02-26_225149_3091.jpg

haçan payildum puga...

sümela61
27-02-2006, 12:20
bir abimizin basindan geçen gerçek bir olayi paylasayim sizinle,bir arkadasim anlatti konusuyorduk taraftar hakkinda döndü bana dediki zamaninda bir adem abimiz vardi 30 bin kisiye tek basina kafa tutmus adamdi dedi ve devam etti:

yer istanbul inönü stadi zonguldakspor birinci ligte o zamanlarve besiktasla deplasmanda oynuyor, bizim abimizde maça gelmis zonguldakspor taraftari olarak,bi bakmis disaridan tribünlere çikanlar var ulan demis ne para verecem baslamis o da çikmaya tam tribünlerin en tepesine çikmis zonguldakspor taraftarlarinin oldugu yere atlayacak o an anda zonguldakspor sahaya çikiyormus ve tüm stad yikiliyormus yuuuuhhh sesleri ile bu abimizde üstüne alinmis herhalde tüm stada:

-ne var bee..! diye karsilik vermissmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

ben sanki bunu daha önce (msn'de) duymus gibiyim... smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif