PDA

Tam Versiyonu Görüntüle : Günün Eğlencesi

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

DKaraduman
02/05/06, 17:10
<DIV> neye dayanarak bunu söylüyorsun? bir açiklama yap da ugrasmayayim dahasmileys/smiley11.gif
bunu msjda anlatmak biraz zor ama açiklamaya çalisayim.
sana bunun imkansizligini göstermek için soruyu biraz daha basitlestircem.soruda belirtilen topun bulundugu veya baska bir kareye 1 yaz.simdi soruda belirtildigi gibi çapraz hareket etmeden sag,sol,yukari,asagi hareket ederek bi sonraki kareye 2 sonrakine 3 ...seklinde sayilari koy.
tüm kareleri kullanma sarti olmaksizin ve geçtigin kareyi defalarca da kullanarak ilk basta 1 koydugun kareye çapraz gitmeden çift bir sayi koyamazsin.o noktaya sadece 1,3,5...seklinde tek sayilar gelebilir.bikaç denemeyle bunu anlayabilirsin.bunu anladiysan asil sorun da çözülmüstür.söyle ki...
soruda bizden tüm kareleri 1 kez kullanmamiz ve baslangiçta topun bulundugu yere koymamizi isteniyor.yani topun ilk bulundugu kareye 1 koyarsak tüm kareleri kullaninca oraya 26 koymamiz gerekiyor...
yani bosuna ugrasma... </DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>ben anladim ne demek istedigini bencede öyle</DIV>

selimberkan
02/05/06, 18:11
sadece bir kare kaliorrr geçmeyenEdited by: selimberkan

golasaliyim
02/05/06, 19:44
<DIV> neye dayanarak bunu söylüyorsun? bir açiklama yap da ugrasmayayim dahasmileys/smiley11.gif
bunu msjda anlatmak biraz zor ama açiklamaya çalisayim.
sana bunun imkansizligini göstermek için soruyu biraz daha basitlestircem.soruda belirtilen topun bulundugu veya baska bir kareye 1 yaz.simdi soruda belirtildigi gibi çapraz hareket etmeden sag,sol,yukari,asagi hareket ederek bi sonraki kareye 2 sonrakine 3 ...seklinde sayilari koy.
tüm kareleri kullanma sarti olmaksizin ve geçtigin kareyi defalarca da kullanarak ilk basta 1 koydugun kareye çapraz gitmeden çift bir sayi koyamazsin.o noktaya sadece 1,3,5...seklinde tek sayilar gelebilir.bikaç denemeyle bunu anlayabilirsin.bunu anladiysan asil sorun da çözülmüstür.söyle ki...
soruda bizden tüm kareleri 1 kez kullanmamiz ve baslangiçta topun bulundugu yere koymamizi isteniyor.yani topun ilk bulundugu kareye 1 koyarsak tüm kareleri kullaninca oraya 26 koymamiz gerekiyor...
yani bosuna ugrasma... </DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>ben anladim ne demek istedigini bencede öyle</DIV>

smileys/smiley2.gif

Burçak
02/05/06, 21:43
Önceki hayatinizda kimdiniz ??

http://users.pandora.be/gad/re/turks.htmlsmileys/smiley4.gif

Teshis:

Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. .

Bugünkü Irlanda civarinda bir yerlerde 1525 civarinda dogdunuz.

Bir korsan, esnaf veya brokerdiniz..

<HR>

Önceki o yasaminizdaki kisa psikolojik profiliniz:

Bohem ve gizemli bir kisilik, Allah vergisi bir hayli yetenek, antik kitaplari anlama kudreti, büyücülük yetenegi. Karanlik kuvvetlerin bir hizmetkari olabilirdiniz.

<HR>

Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yasaminizda bazi konularda basarisiz olmus olmaniz. Önceki yasaminizin simdikine aktardigi ders ve vazife:

Probleminiz Evren'i sevmeyi ve ona güvenmeyi ögrenmek. Içteki bilgeligi düsünme, isletme, yansitma ve gelistirmeye mahkumsunuz.

<HR>

vaybee ben neymisim. smileys/smiley14.gifEdited by: forever61

Ancumah
02/05/06, 21:58
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

selimberkan
02/05/06, 22:23
:)

golasaliyim
02/05/06, 22:38
1525 de dogmussun ama broker olabilirmissinsmileys/smiley11.gifnasil oluyor bu?

golasaliyim
02/05/06, 23:42
uploads/golasaliyim/2006-02-05_234033_gskomik10zv.jpg

(çagman nickli üye tarafindan "türk ve dünya futbolu-gs için yardim yoplaniyor adli topicte yayinlanmis. oradan alinti yaptim. benim çok komigime gitti buradada göremeyince koydum smileys/smiley36.gif)

The Legend
02/06/06, 00:07
muhahahhhhsmileys/smiley36.gif

BDiler61
02/06/06, 00:11
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

fincher
02/06/06, 00:20
zuhahahaha smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif

Burçak
02/06/06, 12:31
bu bombaydi yaaa. smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

Süleyman
02/06/06, 12:36
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">Allah yardimcilari olsun smileys/smiley36.gif</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>

erdinç67
02/06/06, 12:39
her ne kadar göze hos da gelse bence insanlarin veya bir toplulugun bulunduguolumsuz birdurumla dalga geçilmesi hiçte hos degil, ayrica bunu baska insanlari malzeme yaparak kullanilmasi da ayri bir hatadir.gs nin bulundugu durum gerçekten kötü ama bu takima gönül verenlerin bir araya gelerek verdikleri gayret takdir edilmelidir.. unutulmamalidir ki etme bulma dünyasinda yasiyoruz, bu durum bizimde basimiza gelebilirdi, ayni seyleri bizde yapabilirdik(yardim kampanyasi gibi-kaldi ki almanyadaki derneklerimiz bir ara tranfer yapmak için yönetime mesaj göndermisti para toplayabiliriz diye-) bizimle de böyle dalga geçilseydi böyle gülebilecekmiydik acaba.. empati olayini sik sik kullanin arkadaslar çok seyi düsünmemize yol açiyor inanin.. saygilarla

Tmac61
02/06/06, 13:27
Ayni durumda fener olsaydi kitleler halinde gülerdik ama nedense gs
sempatisi (kimseye yönelik degil yanlis anlasilmasin) var taraftarlarda
nerden hortladi bilmiyorum ama bu da kötü...

Burçak
02/06/06, 13:30
bukadar espride olsun yani

irfanköse276
02/06/06, 13:54
.gs nin bulundugu durum gerçekten kötü ama bu takima gönül verenlerin bir araya gelerek verdikleri gayret takdir edilmelidir.. unutulmamalidir ki etme bulma dünyasinda yasiyoruz, bu durum bizimde basimiza gelebilirdi, ayni seyleri bizde yapabilirdik(yardim kampanyasi gibi-kaldi ki almanyadaki derneklerimiz bir ara tranfer yapmak için yönetime mesaj göndermisti para toplayabiliriz diye-) bizimle de böyle dalga geçilseydi böyle gülebilecekmiydik acaba.. empati olayini sik sik kullanin arkadaslar çok seyi düsünmemize yol açiyor inanin.. saygilarla

smileys/smiley32.gifGerçekten bu kampanya çikti çikali böyle bir yazi bekliordum.Açikçasi yazmaktan da çekiniyordum olasi tepkiler ve gs sempatizanligiyla suçlanmaktan dolayi. Lafin kisasi makbül demisler, bence de saygi duyulacak bi olaydir

golasaliyim
02/06/06, 14:13
bazi seyleri çok çabuk unuttugumuz için böyle oluyor! kaptanimiz 3-0 yenik duruma düstügümüzde takimimizi toparlamaya çalisirken gs taraftarlarinin yaptigini ne çabuk unuttunuz? onlarin yptiginin yaninda bu hiç birsey! simdi hiç kimse benden onlarin yaptigina saygi duymami bekleyemez! saygida duymam...

erdinç67
02/06/06, 14:54
birkaç kisinin yaptigi bir olumsuzlugu tüm topluma mal etmek olasi ve maalesef esaretinden kurtulamadigimiz bir gerçek... fatih tekkemize yapilan o hareketi hiçbir sekilde kabullenmek imkansiz... etkiye tepki prensibinde hareketle gerekli cevabi mutlaka bir sekilde verilecektir ama rakibimizin böyle zor durumlariyla bu olaya cevap vermek kabul edilebilir degil arkadaslar.. düsenin dostu olmazmis derken atalarimiz demekki birseyler biliyorlarmis.. kimsenin sahsiyla bir problemi olmadigi gibi zaten içimde olan ve etme bulma dünyasinda yasadigimiz düsünerek gülme komsuna gelir basina lafindan oldukça endiselenerek böyle durumlarda biraz daha sagduyulu olmamiz gerektigini savunuyorum, resim estetik ve görüntü olarak güzel ama barindirdigi amaç da bir o kadar kötü.. bu benim görüsüm kimseye saygi gösterin diyede tutturmadim ama birde sana yapildigini düsüsene simdi o renklerin yerinde bordomavi renkler olsaydi ne düsünürdün?Edited by: erdinç67

Burçak
02/06/06, 18:13
erdinç onlarin durumunda biz olsaydik emin olki çok daha fazlasini yaparlardi. bizim bise yaptigimiz yok bile. ufak bi espri yapilmis.

pacos_bill
02/07/06, 01:40
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/3896235.asp?gid=71

Allah akil versin

http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1026489.jpgVatandaslarin dini duygularini kullanan ve kendilerini Allah ve peygamber olarak tanitan 11 kisi piyasayi yaklasik 2.5 trilyon lira dolandirdi.

Gözaltina alinan 11 kisi adliyeye çikartildi.

Siteler'de bir esnafin emniyete basvurusu üzerine harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi, Yankesicilik ve Dolandiricilik Büro Amirligi ekipleri, camileri dolasarak, ziyarete gelenler hakkinda bilgi toplayan, daha sonra da bu kisilere kendilerini din büyügü olarak tanitip, ögrendikleri bilgileri kullanarak vatandaslari dolandirdiklari ögrenilen 11 kisiyi gözaltina aldi.

Duyanlari sasirtan olay söyle gelisti; Sitelerde esnaflik yapan bir kisi, yillar önce dükkanina dilenci kiliginda gelen Bülent Ö.'ye sadaka verdi. Bülent Ö., bir süre sonra tekrar gelerek, kendisinin Hz. Isa oldugunu iddia ettikten sonra vatandastan para istedi.

Sebekenin diger üyeleri araciligiyla söz konusu vatandas hakkinda bilgi toplayan Bülent Ö., esnafa evinde ne kadar parasi oldugunu, nereye sakladigini ve dogmamis çocugunun cinsiyetini söyledi.

10 YILDA 2.5 TRILYON LIRA

Güven sagladiktan sonra vatandastan 500 Alman Marki alan Bülent Ö. daha sonra, Hz. Ibrahim, Hz. Muhammed ve Veysel Karani olarak tanittigi Ersel Ö., Necati U., Halil Ibrahim Ö. ile müritleri oldugunu söyledigi Ali S., Katip T., Murat C., Ercan Y., Can Ö. ve Ersin Ö. ile tanistirdi. Bülent Ö. son olarak, beraberinde getirdigi Hakan Ö.'nün ise Allah oldugunu söyledi.

Dolandiricilar, 10 yil içerisinde, söz konusu esnafla Haci Bayram Camii ve Sincan'da defalarca bulusarak, ?ihtiyaci olan vatandaslara dagitilmak üzere? yaklasik 2.5 trilyon lirasini aldilar. Ayrica, vatandasa, ?daha rahat irtibat saglayabilmek için? cep telefonlari da aldiran dolandiricilar, güven tazeleyebilmek için de zaman zaman teknolojiyi kullandilar.

MEKKE'DEN ARIYORMUS GIBI YAPTILAR

Kendisini Allah olarak tanitan Hakan Ö., aradigi vatandasin cep telefonunda Mekke'nin alan kodunu gösterecek teknik bir düzenleme yaptirarak, ?Ey kulum 45 dakika sonra yanindayim? dedi.

Daha sonra ayni vatandasi arayan Hakan Ö. bu sefer de ?Sana kimi istiyorsan göndereyim. Söyle hangi peygamberimi istersin?? diye sordu.

Girdigi bunalim sonucu 3 kere intihar girisiminde bulunan vatandastan durumu ailesine ve çevresine de anlatmasini isteyen dolandiricilar, durumun emniyete bildirilmesi üzerine takibe alindilar. Kandirdiklari vatandasla Parasüt Kulesi önünde bulusmaya karar veren dolandiricilardan 4'ü, daha önceden söz konusu yerde önlem alan Yankesicilik ve Dolandiricilik ekiplerince takip edilerek çetenini diger üyeleriyle bulustuklari Pursaklar'da gözaltina alindilar.

SAF VE ZENGIN MÜSLÜMANLARI SEÇIYORLAR

Emniyet ekiplerinin baslattigi inceleme sonucunda, söz konusu kisilerin, ellerinde cevsen, tespih, Kur'an-i Kerim ile dilenci kiliginda dolastigi, saf ve zengin Müslümanlari tespit ederek onlar hakkinda arastirma yaptiklari ögrenildi.

Belirledikleri kisilerin saflik durumuna göre kendilerini bazen din büyügü bazen de Allah olarak tanitan dolandiricilarin, ilk karsilasmalarinda ?Sen dua ettin bel geldim? dedigi ve yoksulara yardim ettikleri? gerekçesiyle para istedikleri tespit edildi.

Daha sonra telefonla aradiklari kisilerle sifreli konustuklari ögrenilen dolandiricilarin, dini inançlarini suiistimal ettikleri vatandaslara, ?kendilerine inanmayanlarin da seytanin müridi oldugunu? söyledikleri de belirtildi.

Söz konusu dolandiricilarin kendilerini Allah, Hz. Isa, Hz. Ibrahim ve Hz. Muhammed olarak tanittigi, vatandaslarin istegine göre bazen din büyüklerinin adlarini kullandiklari kaydedildi.

Emniyette sorgulari tamamlanan 11 kisi emniyeti suiistimal yoluyla dolandiricilik suçundan adliyeye sevk edildi.

sheva
02/07/06, 02:21
valla Allah dolandiricilara mi akil versin yoksa bunlara inananlara mi karar veremedim smileys/smiley5.gif

saglam
02/08/06, 11:18
Sevgili günlük,<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /></PRE></PRE>Herkes, hersey altüst oldu, güvenebilecegim dostlarimdan sadece Brutus</PRE> kaldi.</PRE></PRE> Julius Sezar, IÖ 40</PRE>-------------------------------------</PRE>Sevgili günlük,</PRE></PRE>bizim imparator iyice sapitti, "Ülkenin etrafina duvar</PRE>örün!" diye tutturdu. Yok artik ebenin... Bu adam ya ülke sinirlarini</PRE>bilmiyor ya da bizimle kafa buluyor.</PRE></PRE>Mimar Wung-zu, IÖ 200</PRE>-------------------------------------</PRE>Sevgili günlük,</PRE></PRE>Içimden bir ses Ay'a gidilecek, Roma bölünecek falan diyor. Hatta Ikiz</PRE>Kuleler yikilacak da diyor da, ben bu "Ikiz Kuleler" nedir onu </PRE>çikaramadim, haydi hayirlisi...</PRE></PRE>Nostradamus, 1550</PRE>-------------------------------------</PRE>Sevgili günlük,</PRE></PRE>Senden baska derdimi anlatabilecegim kimse yok! Alt tarafi bir elma</PRE>ya! Bir elma kadar degerim yokmus iyi mi...</PRE></PRE>Adem</PRE>-------------------------------------</PRE>Sevgili günlük,</PRE></PRE>Kraliçe'nin sponsorlugunda aylarca okyanuslarda dolandim, bula bula</PRE>Hindistan'i buldum. Sansimi... Ben simdi Kraliçe'ye ne dicem ya?</PRE>Dalga geçmez mi benimle, "Kristof Efendi Hindistan'i mi buldun, tebrik</PRE>ederim!" diye?</PRE></PRE>Kristof Kolomb, 1492</PRE>-------------------------------------</PRE>Sevgili günlük,</PRE></PRE>Bir yemin ettim ki dönemem.</PRE></PRE>Hippokrat IÖ 400</PRE>-------------------------------------</PRE>Sevgili günlük,</PRE></PRE>Aramizda kalsin ama, bizim stajer Monica var ya, !</PRE>Seytan diyor ki, at sunu Oval Ofis'e, kim nereden duyacak ki!</PRE></PRE>Bill, 2000</PRE></PRE>-------------------------------------</PRE>Sevgili takvim,</PRE></PRE>Yarin beni basbakan yaptilar. Ben de Ankara'ya liman yaparak mill e te</PRE>olan borcumu ödetecegim. Ama çok yoruluyorum. Hatta yorgunluktan </PRE>sürekli hasülüsas, hasülünis, hasülas, hasünilas, hasss....</PRE></PRE>Tansu Çiller, 2001</PRE>-------------------------------------</PRE>Sevgili günlük,</PRE></PRE>Bu Rus hatun var ya, beni yiyip bitirdi. bir gece takilsam diyorum</PRE>suna, duyan olur mu acep?</PRE></PRE>Baltaci, 1711</PRE></PRE>

Emre Can
02/08/06, 11:46
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

CaMoKa
02/08/06, 15:35
Erzurum-Kars çekismesi malum. Bir Erzurumlu ile bir Karsli, sehirlerininin üstünlügünü ispatlamaya çalisirkendadas dayanamadi:

-Di get ola Kars neçi, Erzürümde Karsin nüfüsi geder gavat var!

CaMoKa
02/08/06, 15:38
adamasomuslar homoseksüel mi olmak istersin , yoksa entellektüelmi diye.adam düsünmek için zaman istemis ,ertesi gün kararin ne demisleradam homoseksüel olmak istiyorum demis .Millet sasirmis yaadam iyi düsün birinde entelektüel olucan digerinde ise ib.. olucan.adam cevap vermis;Bilmedigim onlarca seyi kafama sokana kadar bildigim seyi g.... sokarim

CaMoKa
02/08/06, 15:41
Bir ana okul da ögretmen kendisinin Fenerbahçeli oldugunu övünerek açiklamis ve büyük bir heyecanla çogunlugu 4 yasindaki
çocuklara, aralarindaki Fenerbahçe taraftarlarinin ellerini kaldirmalarini söylemis.

Taraftar kelimesinin ne oldugunu bilemeyen, fakat çok sevdikleri
ögretmenleri gibi olmak isteyen ufaklilar zipkin gibi kollarini kaldirmislar hemen, küçük bir kiz hariç.

Ögretmen Zeynep'e neden digerlerinden farkli olmak istedigini sormus. "Ben Fenerbahçeli degilim de ondan", diye cevap vermis Zeynep.

Ögretmen, biraz sinirli,"Peki sen nesin o zaman?" diye
sormus."Galatasarayliyim ben",demis küçük kiz gururla.

Ögretmen, biraz daha sinirlenerek, Zeynep'e neden
Galatasaray'i tuttugunu sormus. "Benim annem de ,
babam da Galatasarayli diye cevap vermis gururla.

Ögretmen Artik epey kizmis, yanaklari al al olmus ve
dayanamayarak, "Böyle saçma Bir sebep olmaz, bir düsün
bakalim, annenle baban birer ........ olsalardi,
sen ne olurdun?" Küçük kiz önce duraklar , sonra
gülümseyerek cevap verir;
"Tabii ki Fenerbahçeli"

tsmaniac
02/08/06, 15:43
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/3896235.asp?gid=71

Allah akil versin</span>

</span>

http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/1026489.jpgVatandaslarin dini duygularini kullanan ve kendilerini Allah ve peygamber olarak tanitan 11 kisi piyasayi yaklasik 2.5 trilyon lira dolandirdi.

Gözaltina alinan 11 kisi adliyeye çikartildi.

Siteler'de bir esnafin emniyete basvurusu üzerine harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi, Yankesicilik ve Dolandiricilik Büro Amirligi ekipleri, camileri dolasarak, ziyarete gelenler hakkinda bilgi toplayan, daha sonra da bu kisilere kendilerini din büyügü olarak tanitip, ögrendikleri bilgileri kullanarak vatandaslari dolandirdiklari ögrenilen 11 kisiyi gözaltina aldi.

Duyanlari sasirtan olay söyle gelisti; Sitelerde esnaflik yapan bir kisi, yillar önce dükkanina dilenci kiliginda gelen Bülent Ö.'ye sadaka verdi. Bülent Ö., bir süre sonra tekrar gelerek, kendisinin Hz. Isa oldugunu iddia ettikten sonra vatandastan para istedi.

Sebekenin diger üyeleri araciligiyla söz konusu vatandas hakkinda bilgi toplayan Bülent Ö., esnafa evinde ne kadar parasi oldugunu, nereye sakladigini ve dogmamis çocugunun cinsiyetini söyledi.

10 YILDA 2.5 TRILYON LIRA

Güven sagladiktan sonra vatandastan 500 Alman Marki alan Bülent Ö. daha sonra, Hz. Ibrahim, Hz. Muhammed ve Veysel Karani olarak tanittigi Ersel Ö., Necati U., Halil Ibrahim Ö. ile müritleri oldugunu söyledigi Ali S., Katip T., Murat C., Ercan Y., Can Ö. ve Ersin Ö. ile tanistirdi. Bülent Ö. son olarak, beraberinde getirdigi Hakan Ö.'nün ise Allah oldugunu söyledi.

Dolandiricilar, 10 yil içerisinde, söz konusu esnafla Haci Bayram Camii ve Sincan'da defalarca bulusarak, �ihtiyaci olan vatandaslara dagitilmak üzere� yaklasik 2.5 trilyon lirasini aldilar. Ayrica, vatandasa, �daha rahat irtibat saglayabilmek için� cep telefonlari da aldiran dolandiricilar, güven tazeleyebilmek için de zaman zaman teknolojiyi kullandilar.

MEKKE'DEN ARIYORMUS GIBI YAPTILAR

Kendisini Allah olarak tanitan Hakan Ö., aradigi vatandasin cep telefonunda Mekke'nin alan kodunu gösterecek teknik bir düzenleme yaptirarak, �Ey kulum 45 dakika sonra yanindayim� dedi.

Daha sonra ayni vatandasi arayan Hakan Ö. bu sefer de �Sana kimi istiyorsan göndereyim. Söyle hangi peygamberimi istersin?� diye sordu.

Girdigi bunalim sonucu 3 kere intihar girisiminde bulunan vatandastan durumu ailesine ve çevresine de anlatmasini isteyen dolandiricilar, durumun emniyete bildirilmesi üzerine takibe alindilar. Kandirdiklari vatandasla Parasüt Kulesi önünde bulusmaya karar veren dolandiricilardan 4'ü, daha önceden söz konusu yerde önlem alan Yankesicilik ve Dolandiricilik ekiplerince takip edilerek çetenini diger üyeleriyle bulustuklari Pursaklar'da gözaltina alindilar.

SAF VE ZENGIN MÜSLÜMANLARI SEÇIYORLAR

Emniyet ekiplerinin baslattigi inceleme sonucunda, söz konusu kisilerin, ellerinde cevsen, tespih, Kur'an-i Kerim ile dilenci kiliginda dolastigi, saf ve zengin Müslümanlari tespit ederek onlar hakkinda arastirma yaptiklari ögrenildi.

Belirledikleri kisilerin saflik durumuna göre kendilerini bazen din büyügü bazen de Allah olarak tanitan dolandiricilarin, ilk karsilasmalarinda �Sen dua ettin bel geldim� dedigi ve yoksulara yardim ettikleri� gerekçesiyle para istedikleri tespit edildi.

Daha sonra telefonla aradiklari kisilerle sifreli konustuklari ögrenilen dolandiricilarin, dini inançlarini suiistimal ettikleri vatandaslara, �kendilerine inanmayanlarin da seytanin müridi oldugunu� söyledikleri de belirtildi.

Söz konusu dolandiricilarin kendilerini Allah, Hz. Isa, Hz. Ibrahim ve Hz. Muhammed olarak tanittigi, vatandaslarin istegine göre bazen din büyüklerinin adlarini kullandiklari kaydedildi.

Emniyette sorgulari tamamlanan 11 kisi emniyeti suiistimal yoluyla dolandiricilik suçundan adliyeye sevk edildi.

su anda ülkeyi yönetenlerden ögrenmislerdir

CaMoKa
02/09/06, 13:56
yanlis anlasilmadan dolayi düzeltilmistir alinanlardan özür dilenmistir...

Faik Yılmaz
02/09/06, 14:03
Bir ana okul da ögretmen kendisinin Fenerbahçeli oldugunu övünerek açiklamis ve büyük bir heyecanla çogunlugu 4 yasindaki
çocuklara, aralarindaki Fenerbahçe taraftarlarinin ellerini kaldirmalarini söylemis.

Taraftar kelimesinin ne oldugunu bilemeyen, fakat çok sevdikleri
ögretmenleri gibi olmak isteyen ufaklilar zipkin gibi kollarini kaldirmislar hemen, küçük bir kiz hariç.

Ögretmen Zeynep'e neden digerlerinden farkli olmak istedigini sormus. "Ben Fenerbahçeli degilim de ondan", diye cevap vermis Zeynep.

Ögretmen, biraz sinirli,"Peki sen nesin o zaman?" diye
sormus."Galatasarayliyim ben",demis küçük kiz gururla.

Ögretmen, biraz daha sinirlenerek, Zeynep'e neden
Galatasaray'i tuttugunu sormus. "Benim annem de ,
babam da Galatasarayli diye cevap vermis gururla.

Ögretmen Artik epey kizmis, yanaklari al al olmus ve
dayanamayarak, "Böyle saçma Bir sebep olmaz, bir düsün
bakalim, annenle baban birer ........ olsalardi,
sen ne olurdun?" Küçük kiz önce duraklar , sonra
gülümseyerek cevap verir;
"Tabii ki Fenerbahçeli"

smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

ula öldük gülmekten....

selimberkan
02/09/06, 20:34
gerçekten üzücüsmileys/smiley18.gif

zafer6161
02/09/06, 20:39
öncelikle sunu söyliiim bu röpörtaj gerçekten olmus....uydurma degil yani...

sene 98 ya da 99 bir muhabir (yanlis hatirlamiyosam adi erkan telli idi)

bu muhabir arkadas italyada vieri ile röpötaj apiyor ....ünlü bir futbolcuya sorulabilecek hersoruyu sorduktan sonra sira türkiye hakkindaki sorulara geliyor.....vieri türkiyeye daha önce geldigini ve çok begendigini filan söyleyip klasik geyigi yapiyor.... sonra .... sonra mi?

muhabir : türkiyeden kimleri taniyorsun kimleri begeniyorsun...

c.vieri:trabzonspor dan hami mandiralive hagi yi taniyorum.gerçekten önemli futbolcular....

muhabir : peki fenerbahçeyi biliyormusun?

c. vieri : hayir..onu tanimiyorum...GALATASARAY'dami oynuyor

zafer6161
02/09/06, 20:43
Fifa'nin verdigi cezayi agir bulan polat alemdar ve ekibi uçaga atlar. olaylar gelisir.

Vizyona, "sonunu düsünen sampiyon olamaz" sloganiyla girecek film.

Zannedildigi gibi basrollerinde polat, fatih terim ve alpay yer alacaktir. Filme oynamasi için ilerlemis yasina ragmen sepp blatter, ludovic magnin ve degen e de teklif edilecek:

Bir maç, bir ülke, bir onur.......

-"Sevgili kardesim, 16 kasim 2005 te sana layik olamadik simdi bunun öcünü almak için gidyoruz... "

"Blatter: ben buraya dostlugumuzu pekstirmek için geldim
Terim:benim senin gibi bir dostum yok simdi giy bu formayi (türk milli takim formasi kareye girer)"

-hep bu isviçreliler yüzünden.
-öyle deme abi ben de isviçreliyim
-sen baskasin abdülhey.

Kahramanlarimiz grand cherokee'lerinde zürih yolunda giderken yolda çevirme olur. türkçe dublaj netliginde konusan polizeiler arabadan indirir bunlari
polis: zürih'e neden geldiniz?
polat: maç yapmak için.
polis: ne maçi?
polat: mahalle maçi. buralarda futboldan anlamiyormus; kimse.
alpay özalan: abi bu adamlari; yeneriz simdi ceza verirler. sikayim mi abi?
polat: sik alpay..

Sam: Sepp Blatter e inanmayip dünya kupasina gitmeye düsünenleri anlamiyorum.

Haluk ulusoy:Yani sen gidiyorsun ben gidemiyorum öylemi?

Sam:Levent biçakci bu federasyonu size birakti, siz onun tarafindan seçildiniz, kendi liginizi kurmak için...

Haluk ulusoy: Buna bir itirazim yok ama benim halkin hakeme pazarlik yapabilen, pazarlik olmassa küfür edebilen tek halktir. benim bildigim halkim dünya kupasini; kimseye birakmaz.

milli takima verilen agir cezalari siddetle kiniyorum...

zafer6161
02/09/06, 20:45
kar 20 cm asmissmileys/smiley36.gif

<A href="http://img69.imageshack.us/img69/7529/20cmsnow1dg6uk.jpg" target="_blank">http://img69.imageshack.us/img69/7529/20cmsnow1dg6uk.jpg
</A>

fincher
02/09/06, 20:48
öncelikle sunu söyliiim bu röpörtaj gerçekten olmus....uydurma degil yani...sene 98 ya da 99 bir muhabir (yanlis hatirlamiyosam adi erkan telli idi)bu muhabir arkadas italyada vieri ile röpötaj apiyor ....ünlü bir futbolcuya sorulabilecek hersoruyu sorduktan sonra sira türkiye hakkindaki sorulara geliyor.....vieri türkiyeye daha önce geldigini ve çok begendigini filan söyleyip klasik geyigi yapiyor.... sonra .... sonra mi?muhabir : türkiyeden kimleri taniyorsun kimleri begeniyorsun...c.vieri:trabzonspor dan hami mandirali ve hagi yi taniyorum.gerçekten önemli futbolcular....muhabir : peki fenerbahçeyi biliyormusun?c. vieri : hayir..onu tanimiyorum...GALATASARAY'dami oynuyor

yok daha neler smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif

zafer6161
02/09/06, 20:51
ben de baska sitenin yalancisiyimsmileys/smiley36.gif

eys_61
02/10/06, 20:59
msn de KIZ ISTEME OLAYI

KizEvy:
Slm... Hos geldiniz.

Talipp:
MSN adresinizi oglumdan aldim.

KizEvy:
Evet . Kizim söyledi. Bekliyorduk zaten

Talipp:
Sizin evde baska PC var mi? Hanimlari da görüsmeye davet etsek

KizEvy:
Tabii ki. Bizim hanim online zaten. Kiz da internet cafe de.

Talipp:
Ok...

Kaynana34 konusmaya katildi
Oglananasi konusmaya katildi

Talipp:
Hanimlar da geldi. Ben bizim oglani da davet ediyorum.

ÇilginDamat konusmaya katildi
BirEvinBirkizi konusmaya katildi

Oglananasi:
Slm...

KizEvy:
Hos geldiniz hanim efendi

Kaynana34:
Slm...

Oglananasi:
Hos bulduk efendim

ÇilginDamat gönderiyor:
CICEK.GIF
Aktarimi baslatmak için burayi çift tiklayin
Kabul et (Alt+C) Farkli kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D)

ÇilginDamat gönderiyor:
CIKOLATA.GIF

Kaynana34:
Ay niye zahmet ettiniz? Tesekkürler.

Talipp:
Zahmet ne demek? Çam sakizi çoban armagani.

Kaynana34:
Nasilsiniz? Iyi misiniz? Ben Hacer. Burcu'nun annesiyim.

Talipp:
Iyilik elhamdülillah. Sizleri sormali.

KizEvy:
Iyiyiz çok sükür.

Kaynana34:
Sizler Mersin'denmissiniz degil mi?

Talipp:
Evet efendim. Sizler de Istanbul'dan

Kaynana34:
Evet efendim. Biz iki yil önce gelmistik Mersin'e Çok güzel bir yer.

Oglananasi:
Güzeldir. Bekleriz bize de.

KizEvy:
Insallah. Bu yaz güneyi düsünüyorduk zaten

Oglananasi:
Yaza kalmasin diyoruz. Beey ! Hadisene...

Talipp:
Efendim. Hanim hakli. Sebebi ziyaretimiz malum.

KizEvy:
Evet efendim. Malumumuzdur. Basimizin üstündedir. Hos geldiniz.

Talipp:
Evlatlarimiz net üzerinden tanismis, kaynasmislar. Bize de vazifemizi yapmak düsüyor. Allah'in emri Peygamber'in kavliyle Oglumuz ÇilginDamat'a kizimiz BirEvinBirKizi'ni istiyoruz.

KizEvy:
Evet beyefendi. Sizin de belirttiginiz gibi evlatlarimiz anlasmislar. Eh o zaman bizlere de hayirlisini dilemek düser.

Oglananasi:
Müsaitseniz eger gelecek ay aile içinde bir nisan yapalim diyoruz.

Kaynana34:
Bekleriz efendim. Biz nisan için gerekli hazirliklari yapariz. Istanbul'da kalacak yeriniz yoksa biz agirlayabiliriz.

Oglananasi:
Yok. Zahmet vermeyelim. Çok kalamayiz zaten. Dayimin oglu var. Bostanci'da oturuyorlar.

Kaynana34:
Ayol ne zahmeti? Ask olsun. Akraba olacagiz sonuçta. Hem Bostanci çok uzak. Biz Avcilar'dayiz. Yollarda perisan olursunuz. Yerimiz müsait.

Oglananasi:
Insallah diyelim o zaman.

Kaynana34:
Insallah efendim. Kizim! Hadisene.

BirEvinBirKizi:
Tamam anneee!

BirEvinBirKizi gönderiyor:
KAHVE.GIF

ÇilginDamat gönderiyor:
SOZYUZUGU.GIF

Talipp:
Biz müsaadenizi isteyelim artik. Tanistigimiza memnun oldum.

KizEvy:
Biz de memnun olduk efendim. Seref verdiniz.

Talipp:
O seref bize ait. Hosça kalin efendim.

KizEvy:
OK . Byeee!

Talipp:
Bye!

Oglananasi:
Bye..

Talipp konusmadan ayrildi
Oglananasi konusmadan ayrildi

Kaynana34:
Bye

BirEvinBirKizi:
Bye

Kaynana34 konusmadan ayrildi
KizEvy konusmadan ayrildi

ÇilginDamat:
Bye... Sisst Burcu kiz? Gitme bir yere yaw :-)

BirEvinBirKizi:
Hepsi gitti mi?

ÇilginDamat:
Gittiler gittiler.Nasilsin askim? Çok heyecanlandin mi?

BirEvinBirKizi:
Ay! Ölüyorum zannettim :-(

ÇilginDamat:
Bak çok korkuyordun. Oldu iste askim. Oldu :-)

TheCrow
02/11/06, 00:39
Jun gol atmis...

Recep Çaltepe
02/11/06, 00:42
Jun gol atmis...

off.. gülsek mi aglasak mi anlayamadik ki smileys/smiley5.gif

Recep Çaltepe
02/11/06, 11:36
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">ISYERINDE BASARILI OLMANIN FORMULÜ

A B C Ç D E F G G H I I JK L MN O Ö P R S S T U
1 2 3 45 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Ü V Y Z
26 27 28 29

Ç A L I S M A K
4+ 1+ 15+11+23+16+ 1+ 14=%85

D E N E Y I M
5+ 6+ 17+6+ 28+12+16=%90

Y A L A K A L I K
28+1+15+ 1+14+1+15+11+14=%100 smileys/smiley36.gif</TD></TR>

saglam
02/11/06, 17:42
http://img143.imageshack.us/img143/8581/gs5io.png

Külünkoğlu
02/13/06, 10:31
"Camoka" Arkadaslarin hakli, bir peygamber hakkinda yazarken yada bir yerlerden alinti yaparken daha dikkatli olmalisin.

erdinç67
02/13/06, 11:50
Has Yattara Seyahat 17 ilimize otobüs seferlerimiz baslamistir:

http://img129.imageshack.us/img129/5632/hasyattaraseyahat8ag.png

Recep Çaltepe
02/13/06, 12:22
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">
<TT>Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz?</TT>

<TT>Neden insanlar birbirlerine sarilinca sag-sola sallanirlar?</TT><BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"><TT><?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /></TT>
<TT>Neden ögrenciler ilkögretimin besinci sinifina kadar ögetmene gretmenim" diye seslenirken altinci sinifta bir anda "hocam" diye eslenmeye baslarlar? </TT>

<TT>Neden sinavlarda "4 yanlis bir dogruyu götürür" seklinde bir uygulama ile ögrenciler cezalandirilirlarda "4 dogru bil, bir dogru da bizden" seklinde bir kampanya baslatilip zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez? </TT>

<TT>Neden insanlar kapali bir alandan yagmur yagan alana çikinca kafalarini egerler? Yagmura duyulan saygidan midir yoksa ondan tirstigimiz için midir? </TT>

<TT>Neden dükkanini kapatip giden esnaf, kapiya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittigini nasil anlariz? </TT>

<TT>Televizyona çikan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanlarin izledigini sanirlar ? Örn: Su anda 70 milyon kisi bizi izliyor...</TT><BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"><TT></TT>
<TT>Neden gözlerinden öperim denir? Insan vücudunda öpülecek daha uygunsuz bir yer var midir? Kimse kimseyi gözünden öpmüs müdür?</TT>

<TT>Dügünlerde neden "Dom Dom Kursunu" ile göbek atilmaktadir. "Bir avci vurdu beni, bin avci beni yedi" gibi sözler esliginde kendinden geçen</TT> <TT>baska milletler var midir?</TT>

<TT>Neden bazi kizlarimiz sirin bir ......cagiz gördüklerinde"inanmiyorum!" derler, inanilmayacak olan nedir?</TT>

<TT>Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur?</TT>

<TT>Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir? Bir terslik yok mudur?</TT>

<TT>Bir programi kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardir? O kadar parayi bayilip bir bilgisayar programi satin aldiktan sonra "kabul etmiyorum" seçenegini isaretleyen bir takim saf kisiler mevcut mudur?</TT>

<TT>Bulmacalarda boru sesinin karsiligi neden hep "ti"dir? Bulmacalari hazirlayan arkadaslar hiç "ti" diye ses çikaran boru görmüsler midir? </TT>

<TT>Ipana 7 reklamindaki kiza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullaniyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün oldugunu ve reklamdan sadece bir kaç gün önce piyasaya çiktigini bilmemekte midir?</TT>

<TT>Neden futbol takimi olan Ajax "Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü </TT>
<TT>Ajax "Ajaks" diye okunur?</TT>

<TT>Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazilir? Hipokrat yemininde "arabami temiz kullanacagim" seklinde bir madde mi vardir? </TT><BR style="mso-special-character: line-break"><BR style="mso-special-character: line-break"><TT></TT><TT>neden ?</TT></TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">

isko
02/13/06, 13:53
http://img492.imageshack.us/img492/6950/boom8fo8ne2fj.gif

kizim sana söylüyorum gelinim sen anla smileys/smiley1.gifsmileys/smiley17.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

erdinç67
02/13/06, 14:17
mükemmel bir frikik oyunu

http://www.teknolojitelevizyonu.com/index.php?s=oyun&amp;oid (http://www.teknolojitelevizyonu.com/index.php?s=oyun&amp;oid=12) =12

Faik Yılmaz
02/13/06, 15:02
http://img492.imageshack.us/img492/6950/boom8fo8ne2fj.gif

kizim sana söylüyorum gelinim sen anla smileys/smiley1.gifsmileys/smiley17.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

resimde tekmeyi vuran nobre iti....

rakip futbolcu nobrenin ayagini incittigi için 1 ay ceza aldi....smileys/smiley7.gif

isko
02/13/06, 15:18

http://www.teknolojitelevizyonu.com/index.php?s=oyun&amp;oid =12 (http://www.teknolojitelevizyonu.com/index.php?s=oyun&amp;oid=12)

Valla çok hos bisey yav smileys/smiley1.gif

Taner Uykuçeken
02/13/06, 15:28

http://www.teknolojitelevizyonu.com/index.php?s=oyun&amp;oid =12 (http://www.teknolojitelevizyonu.com/index.php?s=oyun&amp;oid=12)

bu oyun insani deli eder yaw kötü vurunca gülmeleri yokmu çileden çikartiyor ama neyseki usta frikikçi olarak gol atmayi basardim 2. sutumda direkte patlayinca finale çikamadim

Faik Yılmaz
02/13/06, 15:37
ula baada güldüler ama ortadakine tpou vurdum bayildi dallama....

kendimi hami mandirali gibi hissettim....smileys/smiley36.gif

golasaliyim
02/13/06, 22:12
uploads/golasaliyim/2006-02-13_220931_unutkan6pz.jpg

Recep Çaltepe
02/13/06, 22:53
uploads/ts1983/2006-02-13_225325_k585.jpg
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>

golasaliyim
02/13/06, 23:08
uploads/golasaliyim/2006-02-13_230806_5kkagetiri9en.jpg

selimberkan
02/13/06, 23:12

golasaliyim
02/13/06, 23:18

bu oyun insani deli eder yaw kötü vurunca gülmeleri yokmu çileden çikartiyor ama neyseki usta frikikçi olarak gol atmayi basardim 2. sutumda direkte patlayinca finale çikamadim

ya kardesim demedik mi daha öncede buraya eglence koyun iskence degil smileys/smiley11.gifcanim çikti kazanana kadar smileys/smiley4.gifama basardimsmileys/smiley36.gif

ayse61
02/14/06, 12:38
Bir Turk, bir Amerikali ve bir Alman birlikte
saunaya gitmisler. Bellerinde birer havlu saunada
oturmuslar ter
atarlarken, bip bip bip diye ses duyulmus. Amerikali,
sag eliyle solkoluna dokunup, "Cagri cihazim
aldi. Derimin altinda elektronik devre var
demis. Aradan biraz zaman gecmis, bu sefer bir
cepelefonuçalmaya baslamis. Bunun uzerine Alman, sol avuc icini kulagina oturmus e konusmaya baslamis. Görusmesi bitince, Turk'e
ve amerikaliya donup,vucudumun icinde cep telefonu devresi var da..." demis teknolojik olarak
geri kalmayi gururuna yediremiyen Turk, "Bana bir dakika izin verin"
demis ve disari cikmis. Birkac dakika sonra
dondugunde posunun arasina sikismis tuvalet kagidi
sarkiyormus.amerikali ve Alman'in kendisine garip
garip

aktigini gorunce,

Faks geliyor da.."

Recep Çaltepe
02/14/06, 13:40
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">uploads/ts1983/2006-02-14_134023_insanlar2596.jpg</TD></TR>

biraz abartmis sanki... smileys/smiley36.gif

hakikiofkopat
02/14/06, 17:42
http://img131.imageshack.us/img131/184/laz611ri.jpg

fincher
02/14/06, 18:09
Inegölspor:1-Besiktas:0
Inegölspor, yeni sezonda yurtdisina çikmak için kupaya agirlik veren Besiktas'i sürprizlerin organizasyonu Fortis Türkiye Kupasi'nda Ferdi'nin 51. dakikada attigi golle 1-0 maglup etti.
14.02.2006
smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif

Kaya
02/14/06, 18:18
Inegölspor:1-Besiktas:0
Inegölspor, yeni sezonda yurtdisina çikmak için kupaya agirlik veren Besiktas'i sürprizlerin organizasyonu Fortis Türkiye Kupasi'nda Ferdi'nin 51. dakikada attigi golle 1-0 maglup etti.
14.02.2006
smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif

smileys/smiley4.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley4.gif

61_dnc_TS
02/14/06, 18:25

Emre Can
02/14/06, 19:16
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

zafer6161
02/14/06, 22:29
smileys/smiley36.gifhttp://img156.imageshack.us/img156/7523/62ha.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

zafer6161
02/14/06, 22:30
<TABLE =tborder id=post532024 cellSpacing=0 cellPadding=6 width="100%" align=center>
<T>
<TR vAlign=top>
<TD =alt2 width=175></TD>
<TD =alt1 id=td_post_532024>
<DIV =smallfont>http://forum.kanka.net/images/icons/icon1.gif **Kopmak GarantI Ben KoptuM Sira Sizde KANKALAR **Yorum EsirgemeyiN** </DIV>
<HR style="COLOR: #f6c9a1" SIZE=1>

< =text/><!--
google_ad_client = "pub-1098525925805494";
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 90;
google_ad_at = "728x90_as";
google_ad_ = "text_image";
google_ad_channel ="";
google_page_url = .location;
google_color_border = "F8F3E3";
google_color_bg = "F8F3E3";
google_color_link = "FF0033";
google_color_url = "000000";
google_color_text = "000000";
//-->

< src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js" =text/>

< name=google_ads_ marginWidth=0 marginHeight=0 src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/ads?client=ca-pub-1098525925805494&amp;dt=1139948454390&amp;at=728x90_as&amp;out put=&amp;url=http%3A%2F%2Fforum.kanka.net%2Fshowthread .php%3Ft%3D95508&amp;color_bg=F8F3E3&amp;color_text=000000 &amp;color_link=FF0033&amp;color_url=000000&amp;color_border=F 8F3E3&amp;ad_=text_image&amp;loc=http%3A%2F%2Fforum.kanka. net%2Fshowthread.php%3Ft%3D95508&amp;cc=100&amp;u_h=768&amp;u_ w=1024&amp;u_ah=738&amp;u_aw=1024&amp;u_cd=32&amp;u_tz=120&amp;u_his=1 3&amp;u_java=true" Border=0 width=728 scrolling=no height=90 allowTransparency>http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/imp.gifevent=noiframe&client=ca-pub-1098525925805494&dt=1139948454390&format=728x90_as&output=html&url=http%3A%2F%2Fforum.kanka.net%2Fshowthread%3Ft% 3D95508&color_bg=F8F3E3&color_text=000000&color_link=FF0033&color_url=000000&color_border=F8F3E3&ad_type=text_image&loc=http%3A%2F%2Fforum.kanka.net%2Fshowthread%3Ft% 3D95508&cc=100&u_h=768&u_w=1024&u_ah=738&u_aw=1024&u_cd=32&u_tz=120&u_his=13&u_java=true</>
<DIV id=post_message_532024>http://img232.imageshack.us/img232/3403/10uw3.jpg
http://img124.imageshack.us/img124/836/20bc.jpg
http://img124.imageshack.us/img124/7870/37ql.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/2379/40rt.jpg
http://img124.imageshack.us/img124/2830/52hc.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/7523/62ha.gif
http://img124.imageshack.us/img124/6531/72px.jpg
http://img124.imageshack.us/img124/3081/80qn.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/8397/100vx1.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/7920/125np.jpg
http://img209.imageshack.us/img209/9328/131ge.jpg
http://img47.imageshack.us/img47/3958/149ji.jpg</DIV></TD></TR></T></TABLE>

Emre Can
02/14/06, 23:14
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

golasaliyim
02/15/06, 00:10
uploads/golasaliyim/2006-02-15_001006_arkadas3hr.jpg

hakikiofkopat
02/15/06, 08:55
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif smileys/smiley4.gifsmileys/smiley2.gif

zafer6161
02/15/06, 23:37
<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=3 width="100%">
<T>
<TR>
<TD =smText vAlign=top background="" bgColor=#f8f8fc></TD>
<TD =text vAlign=top background="" bgColor=#f8f8fc>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%">
<T>
<TR>
<TD =smText width="80%"></TD>
<TD noWrap align=right width="20%"> </TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=2></TD></TR></T></TABLE>

Arkadaslar olay basit.Asagidaki adrese girin ve mause u çizgilerin disina çikarmadan çikisa ulastirin.Bakalim kaç asama geçebileceksiniz.Basarilar.Deneyin mutlaka çok güzel birseyyyy ve sonucunu yazin.Mutlaka deneyin ama..Çok acayip.

http://www.winterrowd.com/maze.swf (http://www.winterrowd.com/maze.swf)smileys/smiley17.gif</TD></TR></T></TABLE>

Emre Can
02/15/06, 23:51
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif2'ye kadar geldim.3te çiktim

zafer6161
02/15/06, 23:53
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifkardes kac puan aldin bak puani yazmamissinsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

zafer6161
02/15/06, 23:57
Açik televizyon...
Ve her kanalda yayinlanan bir banka reklami...
Hizli trende seyahat eden bir ABD'li, bir Japon, bir Türk....
Fikra misali...
ABD'li; gevrek gevrek gülümseyerek, cep telefonunu icat ettigi ile...
Japon; ABD'linin icat ettigi telefonu gelistirmekle övünüyor..
Sira bizimkine gelince çok bilmis ve kendine güvenen bir eda ile gülümsüyor
ve

"Cebi araciligi ile 20 Dakikada kredi çekmekle" övünüyor..

.http://www.forumta.com/images/icons/icon37.gif ikiz kulelerin yeni projesi :)

http://img89.imageshack.us/img89/22/image0019xh.gif

Yani ortada;

Icat ettigi ile övünen ABD'li
Icat edileni gelistirmekle övünen Japon
Baskasinin teknolojisi ile en hizli borc almakla övünen Türk
Edited by: zafer6161

Can basten
02/16/06, 00:02
<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=3 width="100%"><T>
<T>
<TR>
<TD vAlign=top background="" bgColor=#f8f8fc ="smText"></TD>
<TD vAlign=top background="" bgColor=#f8f8fc ="text">
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"><T>
<T>
<TR>
<TD width="80%" ="smText"></TD>
<TD noWrap align=right width="20%"> </TD></TR>
<TR>
<TD colSpan=2></TD></TR></T></T></TABLE>

Arkadaslar olay basit.Asagidaki adrese girin ve mause u çizgilerin disina çikarmadan çikisa ulastirin.Bakalim kaç asama geçebileceksiniz.Basarilar.Deneyin mutlaka çok güzel birseyyyy ve sonucunu yazin.Mutlaka deneyin ama..Çok acayip.

http://www.winterrowd.com/maze.swf (http://www.winterrowd.com/maze.swf)smileys/smiley17.gif</TD></TR></T></T></TABLE>

Yaw arkadaslar rica ederim koymayin söyle seyler yaa, kalpten gidecektim...smileys/smiley4.gif

Gülşen
02/16/06, 00:22
Klavuzu zafer6161 olanin!Ben de kalpten gidiyordum :)

#10 Fietra
02/16/06, 00:23
Klavuzu zafer6161 olanin!Ben de kalpten gidiyordum :)

Çifte kavrulmus 61 oluncasmileys/smiley17.gif

zafer6161
02/16/06, 00:39
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley2.gif

sheva
02/16/06, 01:57
1. Churchill, avam kamarasinda konusurken, muhalifpartiden bir kadin milletvekili, Churchill' e kizgin kizginsöyle seslenir:

- "Eger, kariniz olsaydim, kahvenizin içine zehir
karistirirdim." Churchill, oldukça sakin kadina döner ve lafiyapistirir:
- "Hanimefendi, eger karim siz olsaydiniz, okahveyi seve seve içerdim."

2. Sokrates ve esi bir türlü iyi geçinemezlermis.Bir gün esi Sokrates'e verip veristirmis, agzina geleni söylemis. Bakmis kocasi hiç bir tepki göstermiyor; bir kova suyu alip basindanasagi bosaltmis.
Sokrat, gayet sakin:
- "Bu kadar gök gürültüsünden sonra bir saganakzaten bekliyordum" demis.

3. Bernard Shaw ile Churchill hiç geçinemez ve sik sik birbirlerini ignelermis. Bernard Shaw, bir oyununun ilkgecesine, Churchill' i davet etmis ve davetiyeye de bir pusula ilistirmis:
- "Size iki kisilik davetiye gönderiyorum. Bir
dostunuzu alip gelebilirsiniz. Tabii dostunuz varsa."

Churchill,hemen cevap göndermis:
- "Maalesef o gece baska bir yere söz verdigim için oyununuzu seyretmeye gelemeyecegim. Ikinci gece gelebilirim,tabii oyununuz ikinci gece de oynarsa."

4. Bir gün Eflatun, talebelerinden birini kumar oynarken yakalamis ve siddetle azarlamis.
Talebesi:
- "Iyi ama ben çok az bir paraya oynuyordum" diye itiraz edecek olunca
Eflatun cevap vermis:
- "Ben seni kaybettigin para icin degil,kaybettigin zaman için azarliyorum."

5. Dünya nimetlerine ehemmiyet vermeyen yasayis ve felsefesiyle ünlü filozof Diyojen, bir gün çok dar bir sokakta zenginliginden baska hiçbir seyi olmayan kibirli bir adamla karsilasir.Ikisinden biri kenara çekilmedikçe geçmek mümkün degildir.
Magrur zengin, hor gördügü filozofa:
- "Ben bir serserinin önünden kenara çekilmem" der. Diyojen, kenara çekilerek gayet sakin su karsiligi verir:
- "Ben çekilirim."

6. Meshur bir filozofa:
- "Servet ayaklarinizin altinda oldugu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye soruldugunda:
- "Ona ulasmak için egilmek lazim da ondan" demis.

7. Kulaklarinin büyüklügü ile ünlü Galile' yehasimlarindan biri:
- "Efendim" demis, "Kulaklariniz, bir insan içinbiraz büyük degil mi?"
Galile:
- "Dogru" demis, "Benim kulaklarim bir insan içinbiraz büyük ama, seninkiler bir esek için fazla küçük sayilmaz mi?"

8. Bir toplantida, bir genç Mehmet Akif' i küçük düsürmek ister:
- "Afedersiniz, siz veteriner misiniz?" Mehmet
Akif hiç istifini bozmadan söyle yanitlamis:
- "Evet, bir yeriniz mi agriyordu?"

9. Yavuz Sultan Selim, birçok Osmanli padisahi gibi sefere çikacagi yerleri gizli tutarmis. Bir sefer hazirliginda,vezirlerinden biri israrla seferin yapilacagi ülkeyi sorunca, Yavuzona:
- "Sen sir saklamayi bilir misin?" diye sormus.
Vezir:
- "Evet hünkarim, bilirim" dediginde, Yavuz cevabiyapistirmis:
- "Iyi, ben de bilirim."

10. Bir filozofa sormuslar:
- "Sansa inanir misiniz?" Filozof:
- "Evet, yoksa sevmedigim insanlarin basarilarini neyle açiklayabilirdim."

Selman
02/16/06, 03:35
file:///C:/Documents%20and%20Settings/All%20Users/Belgeler/Resimlerim/24823%5B1%5D.jpg

smileys/smiley1.gif

Selman
02/16/06, 03:53
arkadaslar daha önce yayinlanmis simdi dolasirken gördüm sitenin yenisi oldugum için dolasma imkani bulamadim.Özür herkesten

isko
02/16/06, 13:42
http://www.maksimum.com/maksiclub/i/glr/fbc8e185cd/im376.jpg

DAYI ADAM KITAP OKUYOR ÖNÜNE BAAAKKKK smileys/smiley1.gif

http://www.maksimum.com/maksiclub/i/glr/fbc8e185cd/im375.jpg

az sonra görürsün bakmayi hehe smileys/smiley17.gif

http://www.maksimum.com/maksiclub/i/glr/fbc8e185cd/im374.jpg

siz siz olun caddeye bakan yerde tras olmayin özellikle bayan geçmeyen yerleri tercih edinsmileys/smiley36.gif

http://www.maksimum.com/maksiclub/i/glr/fbc8e185cd/im373.jpg

ADAM ÖLSE UMRUNDA DEGIL SUNA BAKALEsmileys/smiley4.gifEdited by: isko

delta220
02/16/06, 14:18
dondurmanin nasil yapildigini merak ediyormusunuz

file:///C:/Documents%20and%20Settings/%F6mer%20faruk%20T%DCMER/Desktop/DONDURMA.bmp

61 TS 1967
02/16/06, 14:42
ediyorduk.. hala ediyoruz..

erdinç67
02/17/06, 10:24
http://www.turkcadcam.net/teknomizah/images/a-orhan-2001.JPG

http://www.turkcadcam.net/teknomizah/images/abajur-fare-deneyi.gif
<DIV align=center>http://www.turkcadcam.net/teknomizah/images/zaman-makinasi.jpg
<DIV align=center>http://www.turkcadcam.net/teknomizah/images/kanatlar-t.gif (http://www.turkcadcam.net/teknomizah/images/kanatlar.gif)</DIV>
<DIV align=center></DIV></DIV>

isko
02/17/06, 12:32
tavuga penalti at. tabiki yumurtayla.

http://www.webanimaties.nl/penalty1.html

yavvvv kardesim tavuk degil panter sanki gol yemiyo yaaaa delirtti beni kaç tane atabildiginizi yazinda görelim smileys/smiley2.gif

erdinç67
02/17/06, 13:30
6 tane attim

CaMoKa
02/17/06, 15:28
Ikiz kardesler annlerinin karninda papaz kaçti oynuyorlarmis,
derken digeri ötekine :

- "hey kapi açiliyor"

- "olsun ya gelen babamdir"

- "gelen babam degil!..."

- "nerden anladin?"

- "babam hiç yagmurluk giymez!"

CaMoKa
02/17/06, 15:28
12 yasinda bir çocuk bir kadina tecavüz etmekten yargilaniyormus. üstelik çocugun avukati da bayanmis. mehkemede bayan avukat, çocugun pipisini disari çikarip eline almis ve sallayarak:

- hakim bey, bu çocuk bu ufacik pipisiyle bu kadina nasil tecavüz edebilir ?

tam bu sirada çocuk avukatin kulagina egilerek fisildamis:

- avukat hanim biraz daha sallarsaniz davayi kaybedicez.

CaMoKa
02/17/06, 15:34
Nasa uzay üssünde yeni bir deneme yapiliyormus. Gönüllü basvuranlar arasindan Temel, astronot adayi olarak seçilmis. Ön elemede oldukça siki testleri geçen Temel; 3 aylik ikinci bir egitim ile iyi bir astronot olabilmis. Beklenen an gelmis ve Temel bir maymunla birlikte uzay mekigine binerek havalanmis. Atmosfer asildiktan sonra Temel'in ilk isi; kendisine siki sikiya söylenildigi gibi zarflari açip maymunun ve kendisinin görev kartlarini okumak olmus. Maymunun görevleri: "Yerküre ile baglantiyi sürekli kontrol altinda tutmak; her 2 saatte bir yörüngedeki sapmalari ayarlamak; füze içindeki hava basinci, isi, iletkenlik degerlerini asagiya bildirmek; yakit harcamasini ve motorlarin sirasini belirlemek..." diye devam ederken; okumaktan sikilan Temel, kendi görev kartini açmis : "Maymunu iyi besle!"

CaMoKa
02/17/06, 15:35
Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu melegi birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karina karsi sadik oldun mu?" Adam yanitlar; "Evet, asla bir baska kadina bakmadim." Sorgu melegi, "Suradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu melegi ikinci adama da ayni soruyu sorar ve su cevabi alir; "Bir kez karimi aldattim ama bunu ona itiraf ettim. Beni bagisladi ve mutlu yuvamizi kurtardik." Bunun üzerine sorgu melegi, "Suradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksin.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karini hiç aldattin mi?" Adam yutkunur ve söyle der; "itiraf edeyim ki; buldugum her kiza asildim ve her firsatta onlarla yattim, birçogu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu melegi; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsin. Suradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksin." Bunun üzerine üç adam vedalasir, arabalarina atlar ve kendi yollarina giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barin önünde birinci adamin Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamin perisan bir halde, etrafindaki bos siselerin arasinda salya sümük oturdugunu görürler ve sasirirlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altinda bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karimi gördüm!" der birinci adam. Digerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konusur, "Kaykay'la dolasiyordu..."

CaMoKa
02/17/06, 15:36
Bir gün yolda yaya giden bir bektasinin önüne bir atli çikti: - "Baba" dedi, "bir müskülüm var. Beni aydinlatir misin?" Bektasi yanit verdi: - Elimden gelen bir seyse, hay hay oglum. - Sunu ögrenmek istiyorum: Su anda Allah ne yapiyor? Sualin münasebetsizligine içerleyen dervis, hiç belli etmemis: - Yanit veririm ama bir sartla, sen o attan in, ben bineyim. - Neden? - Böyle yüksek bir suale yüksekten yanit vermek gerekir de ondan! Adam attan inmis, Bektasi binmis. Adam: - "Hadi" demis "söyle bakalim. Allah simdi ne yapiyor?" Bektasi: - "Ne yapacak" demis, "ati senin gibi bir budalanin elinden alip, benim gibi bir akilliya veriyor". Ve çalakamçi uzaklasmis

CaMoKa
02/17/06, 15:39
Albay, binbasiya: -Yarin günes tutulacak. Bu her zaman görülen bir sey degildir. Erleri talim elbiseleri ile talim meydanina getirin de olayi görsünler. Ben de orada bulunup kendilerine gerekli bilgiyi verecegim. Sayet yagmur yagarsa, tabii bir sey göremeyiz. O zaman erleri, üstü kapali talimgaha götürürsün. Binbasi, yüzbasiya: -Albayin emri ile yarin sabah saat dokuzda günes tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay degildir. Sayet hava kapali olursa bir sey görülemeyecektir. Bu durumda tutulma, kapali talimgahta gerekli talim elbisesiyle yapilacaktir. Yüzbasi, tegmene: -Albayin emri ile yarin sabah dokuzda talim elbisesi ile günes tutulmasinin açilis merasimi yapilacaktir. Sayet yagmur yagarsa ki bu durum pek görülen bir olay degildir, Albay kapali talimgahta gerekli bilgiyi verecektir. Tegmen, basçavusa: -Yarin sabah dokuzda hava güzel olursa, talim kiyafeti ile albay tutulacak. Kapali talimgahta yagmur yagarsa, alayin meydaninda manevra yapilacak. Çünkü bu her zaman görülen bir olay degildir. Basçavus, askere: -Yarin sabah saat dokuzda kapali talimgahta Albayi tutacagiz. Sabah hepiniz talim teçhizat ile hazir olun. Askerler kendi aralarinda: -Yarin sabah bizim basçavus Albayi tutuklayacakmis.

CaMoKa
02/17/06, 15:40
Ögretmen ögrencilere soru soruyor: - "Agaçta 7 kus var. Avci ates ediyor, 3 tanesini vuruyor. Agaçta kaç kus kaldi?" Biri cevap veriyor: - "4 kus kalir." Baska bir çocuk da hemen atilir: - "Hayir ögretmenim ates edince bütün kuslar uçar, agaçta hiç kus kalmaz..." Ögretmen bunun üzerine: - "Cevap yanlis ama stilini sevdim", der. Çocuk buna karsilik verir: - "Ögretmenim, ben de bir soru sormak istiyorum... Karsidan 3 bayan geliyor, ellerinde dondurma var. Biri yalayarak yiyor, biri emerek, biri de isirarak... Bu bayanlardan hangisi evlidir?" Ögretmen düsünüyor, düsünüyor... - "Emerek yiyen evlidir", diyor... Çocuk cevap veriyor: - "Hayir ögretmenim, parmaginda alyansi olan... Ama ben de sizin stilinizi sevdim.."

ayse61
02/17/06, 16:16
<DIV id=scalewarning style="DISPLAY: none" align=center>This image has been scaled down to fit your computer screen. Click on it to show it in the original size.</DIV>

<TABLE style="BORDER-RIGHT: #dbdbdb 1px solid; BORDER-TOP: #dbdbdb 1px solid; BORDER-LEFT: #dbdbdb 1px solid; BORDER-BOTTOM: #dbdbdb 1px solid" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center>
<T>
<TR>
<TD align=middle>http://img126.imageshack.us/img126/7379/dinlemeadab3yn.jpg (http://imageshack.us/?x=my6&amp;myref=http://www.imageshack.us/)</TD></TR></T></TABLE>

oumaer61
02/17/06, 19:23
alin size bir frikik oyunu da bendensmileys/smiley2.gif www.showtvnet.com/showgames/freekick (http://www.showtvnet.com/showgames/freekick)

oyuncuyu dogru yere yerlestirip gol yapmaya çalisin her gol sonrasi diger bölüme geçiliyo ama rüzgarin hizina ve yönüne dikkat edin hadi iyi eglencelersmileys/smiley17.gif

coach
02/17/06, 19:52
Bomba gibi bir fikra;

Bizans donanmasi ile Osmanli donanmasi savasacaklardir. Bizans 10 gemilik
muhtesem bir donanma hazirlar ve denize açilir.

Donanmanin basinda Andropolos vardir. Andropolos en öndeki geminin burcunda
elleri gögsünde heybetli bir heykel gibi durmaktadir ve hemen arkasinda
yaverleri vardir. Hep birlikte Osmanli donanmasini beklemektedirler.
Yukaridan gözcü bagirir:

"Komutanim Osmanli donanmasi 3 gemiyle göründü".

Komutan yaverine döner ve:

"bana kirmizi gömlegimi getirin eger savasta yaralanirsam kanim belli olup
da askerlerin morali bozulmasin."der.

Hemen kirmizi gömlegi giyer ve ayni ihtisamiyle yerinde durur.

Gözcü yine bagirir:

"Komutanim o 3 geminin ardindan 30 gemi daha göründü."

Andropolos tekrar yaverine döner ve:

"Bana kahverengi pantolonumu getirin."
</PRE>

Süleyman
02/17/06, 20:07
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
<BLOCKQUOTE id=728ec98>

<DIV id=scalewarning style="DISPLAY: none" align=center>This image has been scaled down to fit your computer screen. Click on it to show it in the original size.</DIV>

<TABLE style="BORDER-RIGHT: #dbdbdb 1px solid; BORDER-TOP: #dbdbdb 1px solid; BORDER-LEFT: #dbdbdb 1px solid; BORDER-BOTTOM: #dbdbdb 1px solid" cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center><T>
<T>
<TR>
<TD align=middle>http://img126.imageshack.us/img126/7379/dinlemeadab3yn.jpg (http://imageshack.us/?x=my6&amp;myref=http://www.imageshack.us/)</TD></TR></T></T></TABLE>

Günün Eglencesi'ne konulacak bir fotograf degil bence,çünkü eglenilecek bir sey degil.Ülkenin basbakani vatandasina "lan" diye hitap ediyor.Ne diyelim?Güleriz aglanacak halimize...

</BLOCKQUOTE>

isko
02/17/06, 20:51
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">izmir'de bir cop kutusunda "Buraya cop atan SIKIYORSA biraz beklesin!"

Pendik'te bir duvarda "Buraya cop atmayin yakalarsam yediririm o copleri"

Kasimpasa'da bir duvarda "Buraya cop atan Allah katinda cezalandirilacaktir"

istanbul / Sefakoy'de bir duvarda "Buraya cop atan icin artik bir sey yazmayacagim... herkes icimden ne dedigimi biliyordur herhalde"

Bagcilar'da bir evin duvarinda "Buraya cop atan ......dur. Sali ve cuma haric"

Buyukdere itfaiyesinin yan duvarinda "cop atma agir konusurum"

Bursa'da bir apartmanin garaj girisinde "cop doken ********dir. Yorum yapan da"

Istanbul-Kagithane'de bir duvarda "Buraya cop doken Sayin esek, goruntu hosunuza gidiyor mu? Konteynir iki metre ileride!"

Besiktas'ta bir apartmanin onundeki dogalgaz kutusunun uzerinde "Buraya cop dokmeyin... cok cok cok cok rica..."

izmir'de bir evin duvarinda "Buraya cop dokeni tavana asayim, smac basayim!"

4. Levent Sanayi'de bir binanýn duvarinda "Buraya cop atan esektir ve yasaktir"

Eskisehir otogari yakinlarindaki bir duvarda "Arsaya cop atani severim"

Dikili'de bir cop tenekesinin ustunde "Buraya cop atmak yasaktir. Insansan anlarsin. Anlamazsan uygun bir zamanda arkadaslarla ogretiriz"

Eskisehir'de bir apartmanin onunde "Buraya gunduz cop dokmek yasaktir. Gece de yasaktir!"

Tekirdag'da bir evin duvarinda "Sayin Afyonlular! cekirdekleri ve copleri evinizde de mi yerlere atiyorsunuz!"

Soganli'da bir evin duvarinda "cop dokmek yasaktir. Bir daha olmasin!"

Cihangir'de bir apartmanin duvarinda " Hey cop dokme sakin!"

Antalya'da bir evin duvarýna devasa harflerle "Buraya cop doken gevsektir" </TD></TR>

oumaer61
02/17/06, 20:54
Bomba gibi bir fikra;

Yukaridan gözcü bagirir:

Gözcü yine bagirir:

</PRE>

zuhahahahahahasmileys/smiley36.gif mükemmel bi fikraya

isko
02/17/06, 20:54
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

http://www.maksimum.com/maksiclub/i/glr/2cf6f12978/im400.jpg

http://www.maksimum.com/maksiclub/i/glr/2cf6f12978/im399.jpg
http://www.maksimum.com/maksiclub/i/glr/2cf6f12978/im398.jpg
sonuncusu erkekmi kadinmi anlayamadim

smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif</TD></TR>

61_dnc_TS
02/17/06, 20:55
http://img128.imageshack.us/img128/8702/post910820445536et8mo.jpg (http://imageshack.us/?x=my6&amp;myref=http://www.imageshack.us/)

benden önce biri koymus olabilir..

isko
02/17/06, 20:56
<T>
<BLOCKQUOTE id=1b429250>

Bomba gibi bir fikra;

Yukaridan gözcü bagirir:

Gözcü yine bagirir:

</PRE>

Ben anlamadim ya kahverengi pantolonun manasi ne smileys/smiley5.gif</BLOCKQUOTE>

61_dnc_TS
02/17/06, 20:57
http://img381.imageshack.us/img381/2995/dostlar5b15d7lq7ia.jpg (http://imageshack.us/?x=my6&amp;myref=http://www.imageshack.us/)

isko
02/17/06, 21:01
<T>

Hacettepe Universitesi Edebiyat Fakultesi Bilgisayar Laboratuvari Geyikleri

Bu olaylar ve konusmalar gercekten yasanmistir.

Bilgisayarda calisan ogrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu;
- Elektrik mi kesik?

- Bos bilgisayar yok mu?
- Yok
- Hic mi yok?

- Word?lu bilgisayar var mi?
- Hayir cilekli ve vanilyali var sadece.

- Cikinti alabilirmiyim?
(Printerdan cikti almak icin ogrencinin sorusu)

- Disketi print alabilir miyim?

-Ciktilar hep siyah beyazmi oluyor?
-Hayir ara sira yesil uzerine eflatun ordek desenlide cikiyor.

-14 numarali bilgisayar cok * Yasak Kelime Kullandiniz * hocam yaaaaa...

-Chat yapabilirmiyim hocam?
-Hayir!
-Ama niyeeeee?...

Bilgisayarinda resimli ekran koruyucusu cikan ogrenci kosarak gelir;
-Hocam bilgisayarima bisey oldu!!

-Yer var mi ?
-Var.. Pencere kenarimi olsun koridor mu?
-Hi??..

-Bilgisayar alabilirmiyim?
-Tabi 1 mi olsun 1,5 mu?

-Bos masa var mi? -Masa degil bilgisayar var.

-Internet geri geldimi?

-Hocam 1 saat sonra bu odevi teslim etmem lazim. 4 sayfa yazilacak. Ay ne yapicam ben?
-Son 1 saate kadar aklin nerdeydi?

-Iceriye yiyecekle girme lutfen arkadasim!..
-Hocam hemen cikicam
-E herhalde cikacaksin. Yatiya gelmedin di mi?

-Hocam ....... adli sarkiyi calarmisiniz?
-Peceteye yaz ver...
10 dakika sonra ögrenciden peçeteye yazili olarak sarki istegi geldi.

-Hocam sinavdan ciktim cok kotu gecti...
-Olsun muhim olan katilmakti...
Saat baslarina çeyrek kala dagitilan bilgisayar kartlarini almak icin ogrenciler
ceyrek gecelerde siraya giriyorlar... Hoca;
- Ama tezgahin onunu kapatiyorsunuz...

-Internet yok mu?
-Hayir erisim su an yok. Sorun bizden kaynaklanmiyor.
-Niye Superonline kullanmiyormusunuz?

-Internet baglantisi geldimi?
-Bugun internete giremeyecekmiyiz yani?

-Internet duzeldimi?

-Internetler acik mi??

-Baglanti gelmedimi?

-Gelmeyecekmi hic?

-Ne zaman gelecek?

-Niye kesik?

-Ne zaman kesildi?

-1 saate kadar gelir mi?

-Ben sabah geldim. Diger amca vardi. O amca varken.........
-O amca degil Erol Hoca

-Disketle birliktemi yazmaya baslayacagim?
-Evet bir iki uc diyince ayni anda baslayacaksin..

-3.5 A?yi bulamiyorum (ogrenci disket surucuyu soruyor)
-A 3.5?mu atiyor???

-Internet var mi?
-Hayir kesik..
30 dakika sonra ayni insan -Internet geldimi?
-Hayir hala yok.
30 dakika sonra ayni insan
-Hocam baktim ama internet hala yok galiba!

-Internet var mi?
-Hayir kesik
-Peki ne zaman geleyim?

-2-3 dakika yaziciya cikti gondermeyin...
-Yani yaziciya cikti gondermiyecek miyiz?

Cikolata ikram edilen ogrencinin ilk sozleri;
-Ellerim cukulata olucak

-Masa alabilir miyim?
-Sitelerden bulabilirsin

-Telnet geldi mi?

-Word?un oldugu bir yere oturup yaz? yazabilir miyim?
-Word?e sor kabule ederse oturursun

-Internet baglantisi kesik.
-Ben telnet kullanacaktim ama...

-Ders mi var?
-Hayir internet kesik.
-O zaman girmeyeyim.

-Internet hala gidik mi?
-Hayir gelik.
-Hii?!

-Bilgisayara disket sokabilir miyiz?

-Pardon 11 numara nerde oluyor?
-Buyrun ben gostereyim..

-Bilgisayar disketi hapsetti vermiyor.. naapcam?

-Yeni seansa uzatabilir miyim?

-Yeni seans ne zaman basliyacak?

-Printer sayfasi ne kadar?
-40 bin
-25?di artmis dimi?
-Afferin

-Bir word?lu birde internet?li bilgisayar alabilirmiyim?
-Ortaya karisik yaptiralim istersen

-Cikti alamazsiniz. Toner yok
-Niye yok?
-Ne niye yok?
-Cikti
-Toner yok
-Haaa

-Internet kesik mi?
-Kesik
-Hepsinde mi kesik?
-Hayir.. Sirayla gidiyor.. 1 kesik 1 bagli....

-Internet kesik mi?
-Kesik
-E-mail lerimize bakamaz miyiz??

-Sadece bilgisayar istiyorum.
-Ama biz yaninda plastik tarak, 10 tane cengelli igne, birde limon kolonyasi
veriyoruz. Onlarida alin

-Cikti yaptirabilir miyim?
-Tabii nasil birsey yaptiralim?

-Hocam siz napiyorsunuz burda?
-Sihhi tesisatciyim. Su borusu dosuyorum. Bos zamanlarimda da bilgisayarlarla
ilgileniyorum.

-Sey yok mu?
-Ne?
-Ders mi isleniyor?
-Hayir
-E alacaktimda..
-Ne?
-E bilgisayar
-Kusura bakma biz satmiyoruz

-Internet yok mu?
-Yok
-Hic mi yok?
-Azcik var ama onu da kendime ayirdim

-Internet ne zaman gelicek?
-Sabah kargoya verilmis yarin sabah elimizde olur

-Internet kesik mi?
-Evet kesik..
-Nasil kesik?
-Ortasindan kesilmis valla bende anlamadim

-Internet bilincli olarak mi kesik?
-Evet giciklik olsun diye kestik

-Hocam yeriniz var mi?
-Hayir bugun dugun var... her yer rezerve edildi...

-Hocam internet oldu mu?
-Hayir hala firinda 5 dakika daha kizarmasi gerekiyor....

-Bilgisayara girebilir miyiz?
-Hayir cunku kapisi yok. Olsa da icine sigamazsiniz
-Niye? Hepsi bos ama -Onlar bos degil. Onundeki sandalyeler bos. Siz bilgisayar
kullanabilirsiniz.
-Haa evet yani?!
-Yalniz internet erisimimiz yok. Bizden kaynaklanan bir sorun degil
-Eeeee... Niye bastan soylemiyorsunuz?

-Merhaba cikti ne kadar burada?
-Ne kadar lazim?

-Pardon 26 numarali bilgisayar internete baglanmiyor mu?
-internet kesik. Hic biri baglanmiyor...
-Haa!!...

-Bu bilgisayar yaziciya baglimi?
-Kablosunu takip et anlarsin
-Word alicaz da
-Bizde kalmadi. Bi yan dukkana bakin lutfen

-Hocam biz disketle calisicaz
-Benden istediginiz nedir?
-Hemen bir duzeltme yapip cikacagiz...
-Tabi buyrun aa sonuc olarak bilgisayar mi istiyorsunuz?
-Hayir disketle calisacagiz...
-O zaman disket 300.000 lira size bir adet vereyim..
-Hayir tesekkurler bizim disketimiz var...
-O zaman laboratuvara nicin geldiniz? Disketinizle disarida da calisabilirdiniz....

-Internet baglantisi var mi?
-Yok
-LES sonuclarina bakacaktim
-Ama internet kesik iste.. bakamayacaksin
-Hemen bir baksak??
-Yaw iyide internet kesik amaaa
-Gercekten yok mu?
Yanindaki diger ogrenci;
- Bak bak orayada yazmislar zaten
-Daha ne diyim bilmiyorum valla. Yok iste internet..
-E peki aksam evden bakarim o zaman
-En iyisi

-Çikti veriyor musunuz?
-Veriyoruz.. ne kadar lazimdi?
-Yaaa çikti almam lazim benim
-Tamam 3 numarali bilgisayara geçebilirsin
-Ama tek basima yapamam
-O zaman 2-3 arkadasini daha çagir..

-Burdaki amca nereye gitti?
-Ne amcasi?
-Bi dayi vardi ya
-O dayi veya amca degil Erol Hoca
-Yaw bizim hemsehri oluyorda..
-Gene de Erol Hoca

-Bilgisayarda ne yapabilirim?
-Valla bilmiyorum senin yetenegine kalmis

-Bilgisayar alabilir miyim?
-Tabii
-Internete giricem.. ilk defa geliyorum
-Heyecanli misin?

-Hocam yazici çalisiyor mu?
-Hayir bugün izinli..
-Nasil yani???

-Internete girmek istiyorum.. Girebilir miyim?
-Tabii ama bu kiyafetle giremezsin.. Üstünü degistirmen lazim

-Ama bu printer basiyoooorr
-Ne yapmasini bekliyordunuz?
-Ama durduramaz misiniz.. Ben sadece bastaki sayfayi göndermek istemistim
-Bunu daha önce söylemeliydiniz
-Ama ne yapayim o kadar çok isim var ki...
-Sormayin bizim de... bizim de....

-6 numarali bilgisayari alabilir miyim?
-4 numara bos.. ama merak etmeyin 6 no.lu bilgisayarla özellikleri ayni
-Ama onda chat yapamiyorum da
-Chat zaten yasak.. yapmayin lütfen
-Peki o zaman bende microsofta bakayim
(Gözler alternatif görsün)

Monitörün üzerinde takili duran kagit tutacagini gören ögrenci;
-Hocam bu dikiz aynasi mi????

Görevli bilgisayarinda içiden @ isareti bulunan bi salyangoz resmini çizmekte ve
begenmeyip yeniden çizmekte, çizilen bu salyangozlar A4 boyutunda bir kagit üzerinde
birikmektedir. Ögrenci görevliye sorar;
-Afedersiniz bu salyanozlari ne yapacaksiniz?
-Aksama misafir var da, salata yapip yiyicez
-Fransiz misiniz??

Ögrenci bilgisayar karti almak için numara soruyor;
-3 ve 4 arasinda en iyisi hangisi?
-Valla 3.5 ve 3.7 en iyileri

Elektrikler kesikken ögrenci gelir;
- Aaa ne kadar bos
- Evet bos
- Çalisabilirmiyim
- Olmaz
- Niye hocam... Hemen maillerime bakip çikicam
- Olmaz mümkün degil
- Ama niye hocam
- Çünkü elektrikler kesik
- Hadi yaaaa...
- Yaaaaa

- Internet var mi?
- Var.. Ne kadar lazim?

- Ben size 6 numarali bilgisayari vermistim. Niye 9 numaraya oturdunuz?
- 9?a benzettim ben.

- Bana güzel bir yer verirmisiniz?
- Tabi.. Bahçede çiçekli falan bir masa ayirttim senin için. Sen git ben bilgisayari
gönderiyorum.

Bayan ögrenci bilgisayar kartini verip kimligini almak ister. Fakat görevli
yanlislikla baska bir bayan ögrencinin kimligini verir. Ögrenci;
- Ama bu benim kimligim degil ki!!
- Olsun ama bu da sana yakisti bence
Ögrenci kimlige söyle bir bakar ve;
- Ama ben daha güzelim...
- Hadi yaaa???

- Hocam tuslarin karismis olma ihtimali var mi?
- Evet dibi tutmasin diye ara sira karistiriyorum

- Internete erisebiliyor muyuz?
- Suradaki merdivenden çikip erisebilirsin

- Ne zaman kart alabilirim?
- 3?e kadar sayicam. 3 diyince al.

- Suradaki kapali bilgisayari açabilir miyim?
- Mouse ve klavyesi yok. Kullanabilirsen açabilirsin.

- Ben klavyeyi ingilizce olarak kullanmak istiyorum ama "?", "i" falan çikiyor.
- O harflere basmazsan çikmazlar. Diger karakterleri kullanarak ingilizce yazabilirsin.
- Hii!!!

Bilgisayarlarin saatlik kartlarini almak için gelen ögrenci;
- Dagitiyor musunuz?
- iki kadeh daha içeyim dagiticam

- 4 numarayi alabilir miyim?
- 5 numaraya buyrun. Biz istenilenin hep bir fazlasini veririz.

- Elektrikler mi kesik?
- Evet
- Ne zaman gelicek?
- Simdi gitti... Biraz isi varmis hemen gelicek. Sizin isim neydi?
- Hicran..
- Hah tamam özellikle Hicran gelirse mutlaka beklesin dedi..
- Iyi o zaman ben genede bir kart alayim

Bilgisayar karti almak için sirada bekleyen ögrencileri gören baska bir ögrenci;
- Hocam bu kuyruk ne için?
- Imzali resmimi dagiticam. Onun için girdiler siraya

Saat 12.00?de ögrenci bilgisayar karti almak için gelir;
- Bilgisayarda bos yer var mi?
- Bakayim.. Hmm.. 3 Megabyte kadar var..
- Yani saat 3?te mi geleyim?

- En erken hangisi bosalir?
- Bilgisayarlarin özel hayati bizi ilgilendirmez!!

- Hocam kimligimi alabilir miyim? 29 numaraya akademik personel amca geldi..

- Bana verebileceginiz bilgisayar var mi?
- Yok valla.. Hiçbiri sana layik degil. Yakismaz sana. Veremem.

Ögrenci kosarak gelir;
- Buradaki bilgisayarlar 26?dan fazla mi?
- 26 bilgisayar var.
- O zaman bana sira gelmez ben gideyim en iyisi.

- Bos yer yok degil mi?
- Aferin artik sen olayi...
- Rezervasyon yaptiramaz miyiz?
- Aksamdan havlu birak istersen
- Nasil yani?

- Hocam bos yer var mi yoksa gidip birinin kucagina oturayim mi?
- Hangisini tercih edersin? Özel zevklerine karismak istemem...
- ........
- Bos yer yok.. Kalmamis.. - O zaman ben birini gözüme kestireyim..
- Hadi bakalim rasgele

- istedigin bir bilgisayar var mi?
- suradaki bilgisayarlar geçenlerde iyi degildi. Onlardan almayayim.
- Yaa geçenlerde öyleydi. Ama bugünlerde gayet iyiler. Havalar çok etkiliyor.
Moralleri bugün çok iyi.

- simdi sira alabilir miyim? - Hayir saat baslarina çeyrek kala kart dagitiyorum.
Ama daha önce ögrenciler sira olusturuyor. Ona göre gel.
- Peki nerede durmam lazim?
- Kapinin girisinden itibaren yerdeki karolardan 15 tane say onun üzerinde bekle.

- Hocam siz bilgisayardan anliyor musunuz?
- Hayir ben aslinda terziyim. Laf olsun diye burda duruyorum.

- Hocam bilgisayar tikandi galiba.
- Pompala

- Hocam sizin burda göreviniz ne?
- Dozer operatörüyüm.

- Makina yaziciya gönderdigim yazinin hepsinin çikacagini nereden anliyor?
- Transa geçip hissediyor. Makina deyip geçme çok duygusal bir alettir...

- Word?de üstte çikan rakamlar nasil çikicak?
- Biz arkadaslarla aramizda o rakamlara cetvel deriz.. Sende öyle diyebilirsin
istersen...

- Bos yer var mi?
- Var.
- Kaç numara
- 100 numara bos geç istersen

- Bos yeriniz var m??
- Var... Kaç kisilik olucak?

- Hocam bos yer var mi?
- Hocam 1 tane daha var mi?
- Hiç mi yok?
- Cevaplamaya istedigim sorudan baslayabilir miyim?
- Nasil yani?
- Daha bir soruya cevap vermeden 2 soru daha sordunuz.. Bos bilgisayar yok...
- Bastan bunu söyleseydiniz ya...
- Diger sorulari sormayip bekleseydiniz söyleyecektim zaten...

- Sinav var... Sinavi olmayanlar lütfen çiksin arkadaslar..
- Hocam benimde Pazartesi sinavim var çikmasam olur mu?

- Netscape?li telefon var mi?
- Hiiii???

- Hocam buradaki bilgisayarlarda yazi yazilabiliyor mu?
- Hayir biz bu makinalari dolma sarmak için kullaniyoruz

smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif</TD></TR>

61_dnc_TS
02/17/06, 21:01
bebegi; gökdeniz in yerine

sevimli dostlarimizida; kendinizin yerine

koyun...( sakin alinmayin ha smileys/smiley36.gif)

#10 Fietra
02/17/06, 21:14
Hassas bir el oyunu;

http://www.winterrowd.com/maze.swf (http://www.winterrowd.com/maze.swf)

Ve bir çocugun bu oyunda neler yaptigi;

http://www.youtube.com/p.swf?video_i...id=kKGxaol4qws (http://www.youtube.com/p.swf?video_id=kKGxaol4qws&amp;eurl=&amp;iurl=static13.you tube.com/get_still.php?video_id=kKGxaol4qws)

AtalaY_BuğrA
02/17/06, 21:54
Osmanim çok iyi idi yasmileys/smiley36.gif

Onur
02/17/06, 22:04
smileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gif

onurkaradeniz
02/17/06, 22:07
öldü usak yaasmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

X-factor
02/17/06, 22:38
süper yaw smileys/smiley36.gif

The Legend
02/17/06, 22:49
çoçuk oyuna epey kaptirmis kendini.sonlarina dogru çizgi inceldigi içinde ekrana epey yapismis.smileys/smiley36.gif

zafer6161
02/17/06, 22:54
<T>
<TR>
<TD>
<DIV align=center>
<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=0 width=330 bgColor=#999999>
<T>
<TR>
<TD bgColor=#ffffff>http://www.ajansspor.com/resim/mustafa_dogan_flas.jpg (http://www.ajansspor.com/haber/135544)</TD></TR></T></TABLE></DIV></TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=center>
<DIV align=center>http://www.ajansspor.com/resim/mustafa_dogan_yazi.jpg (http://www.ajansspor.com/haber/135544)</DIV></TD></TR>
<TR>
<TD>
<T>
<TR>
<TD width=3>http://www.ajansspor.com/images/1trans.gif </TD>
<TD>Besiktasli'nin kahri bitmiyor !.. Kupada, 2. Lig B Kategorisi Yükselme Grubu'ndan Inegölspor'a yenilen siyah beyazli futbolcular, ligde de düsme hattinin hemen üstündeki Rizespor'a 1-0 maglup oldu.. Inönü'de yine takima isliklar ve "Yönetim istifa" sesleri yükseldi..[+ (http://www.ajansspor.com/haber/135544)]</TD></TR></T></TABLE>smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif</TD></TR></T></TABLE>

The Legend
02/17/06, 23:03
tavuga penalti at. tabiki yumurtayla.

yavvvv kardesim tavuk degil panter sanki gol yemiyo yaaaa delirtti beni kaç tane atabildiginizi yazinda görelim http://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley2.gif

dediğin gibi panter mubarek.en fazla8 attım.ama deli etti beni.

O_F_L_U_61
02/17/06, 23:26
bende 6 tane attimhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gif

selimberkan
02/17/06, 23:40
bende 8 tane attim en fazla smileys/smiley36.gif

eys_61
02/18/06, 00:25
oyun söyle resimlerden kisinin bilgisayar programcisi mi yoksa seri katil mi oldugunu kestirmeye çalisiyorsunuz.

hade bakalim insan sarraflari is basina

(ben 6/10 yapabildim)

http://www.malevole.com/mv/misc/killerquiz/

ofkopat
02/18/06, 01:13
8/10 .. adamlar da öyle tip var ki sanirsin seri katil smileys/smiley36.gifgel görki adam programci cikio smileys/smiley36.gif

Sönmez Özlü
02/18/06, 03:38
9/10

Sadece ilk resimde yanilmisim.

Emre Can
02/18/06, 09:51
6/10

Taner Uykuçeken
02/18/06, 11:10
Insan sarrafiyimdir vesselam 10/10

coach
02/18/06, 11:26
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on"><T>
<T>
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></TABLE>
<BLOCKQUOTE id=1b429250>

Bomba gibi bir fikra;

Yukaridan gözcü bagirir:

Gözcü yine bagirir:

</PRE>

Ben anlamadim ya kahverengi pantolonun manasi ne smileys/smiley5.gif</BLOCKQUOTE>

smileys/smiley36.gifyapma abi,,

onurkaradeniz
02/18/06, 11:31
la bu nasi bi tavuktur yaasmileys/smiley36.gifsmileys/smiley5.gif

isko
02/18/06, 14:55
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on"><T><T>
<T>
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></T></TABLE>
<BLOCKQUOTE id=1b429250>

Bomba gibi bir fikra;

Yukaridan gözcü bagirir:

Gözcü yine bagirir:

</PRE>

Dur bakiyim yoksa altinami yapiyo daa smileys/smiley24.gif

isko
02/18/06, 14:58
tavuða penaltý at. tabiki yumurtayla.

yavvvv kardeþim tavuk deðil panter sanki gol yemiyo yaaaa delirtti beni kaç tane atabildiðinizi yazýnda görelim http://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley2.gif

dedigin gibi panter mubarek.en fazla8 attim.ama deli etti beni.

Valla çok bile atmisin helal valla smileys/smiley2.gif

isko
02/18/06, 15:03
bende 8 tane attim en fazla smileys/smiley36.gif

Valla senide tebrik ederim ya ben en fazla 5 gol attim. O da sadece bir kez. Nasil atiyonuz ya sirri ne?

Emre Can
02/18/06, 15:34
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on"><T><T><T>
<T>
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></T></T></TABLE>
<BLOCKQUOTE id=1b429250>

Bomba gibi bir fikra;

Yukaridan gözcü bagirir:

Gözcü yine bagirir:

</PRE>

Dur bakiyim yoksa altinami yapiyo daa smileys/smiley24.gif Gemi tahtaya.Tahtanin rengine kamufle oluyohttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley2.gif

isko
02/18/06, 16:31
Haa simdi anladim smileys/smiley36.gif

selimberkan
02/18/06, 17:23
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif

CaMoKa
02/18/06, 18:28
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on"><T>
<T>
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></TABLE>
<BLOCKQUOTE id=1b429250>

Bomba gibi bir fikra;

Yukaridan gözcü bagirir:

Gözcü yine bagirir:

</PRE>

adam dona dolsurmus

Nytre
02/19/06, 12:38
çok iyi ya! :)))

61viya
02/19/06, 14:50
Kadin evine dolap yaptirmis.Ama ev,tren yolunun yaninda oldugu için,her tren geçisinde dolaptan sesler geliyormus.Kadin dolabi yapan adami aramis,demis böyle böyle..Adam demis ki:"Trenin gelmesine az bi zaman kala haber ver,ben olabin içine gireyim.Bakayim hangi vida gevsek olmu." Neyse adam gelmis,girmis dolaba beklemeye baslamis trenin gelmesiniç.Tesdüf b u ya, o sirad akadinin kocsi gelmis.Dolabi bi açmis,adam karsisinda ona bakiyor."Ne ypiyorsun sen burda" diye bagirmis.Adam korkan gözlerle,"Valla abi,tren bekliyorum dicem,inanmayacaksin!"smileys/smiley36.gif

RahMetLi
02/19/06, 16:31
komik :)

Recep Çaltepe
02/19/06, 23:04
<T>
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">14 subat sabahi kadin uyanir uyanmaz ''kocacigim" demis, ''rüyamda ne gördüm biliyor musun, aksam eve elinde çok güzel bir paketle geliyorsun. ben de paketi heyecan içinde açiyorum ve içinden ne çikiyor biliyor musun ? bir inci kolye! sence bunun anlami ne olabilir?"

adam gülümsemis : ''bu aksam ögrenirsin sevgilim.''

adam aksam eve gelmis, elinde gayet güzel paketlenmis bir kutu... kadin gözlerine inamamis; ''kocacigim sen bir harikasin!..'' paketi alelacele açmis... ve kutunun içinden ne çikmis dersiniz?

...
...
...

rüya tabirleri kitabi!</TD></TR>

coach
02/20/06, 11:44
Bankamatik sirasindaydim. O sirada bir trafik polis otosu geldi. Banka
önündeki park etmis arabanin plakasini anons etti. Önümdeki sahis para
çektigini, arabayi hemen çekecegini isaretlerle polise anlatmaya çalisti.
Bir polis anonsu daha: "Yüz milyon fazla çek, ceza yazdik!"
</PRE></PRE>Trabzonspor bilgi islemde çalisan bi arkadasim yolladi,basindan geçen bi mevzu,,smileys/smiley1.gif</PRE>

Berk Akçay
02/20/06, 11:59
Bankamatik sirasindaydim. O sirada bir trafik polis otosu geldi. Banka
önündeki park etmis arabanin plakasini anons etti. Önümdeki sahis para
çektigini, arabayi hemen çekecegini isaretlerle polise anlatmaya çalisti.
Bir polis anonsu daha: "Yüz milyon fazla çek, ceza yazdik!"
</PRE></PRE>Trabzonspor bilgi islemde çalisan bi arkadasim yolladi,basindan geçen bi mevzu,,smileys/smiley1.gif</PRE>

smileys/smiley4.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley4.gifsmileys/smiley4.gifbuda güzeldi harbi ya

hayat61
02/20/06, 12:51
Su ana kimse bu bilmeceyedogru cevap veremedi.Bilmece:"ormanda gezen büyük bir sey"

Faik Yılmaz
02/20/06, 12:56
fenerli birisi smileys/smiley36.gif

hayat61
02/20/06, 12:59
Bir polis fikrasi da benden.

Üst geçidi kullanmadan otobandan karsidan karsiya geçmek isteyen kadini polis:"Hanim nire nire " diyerek durdurur .Kadin büyük hisimla polise döner:" eltim gile.Kocamin haberi var.Sana ne" der.

hayat61
02/20/06, 13:01
blackseastorm cevabinin dogru olmasini isterdim ama degil.

ayse61
02/20/06, 16:22
Dua
<CENTER>

<BLOCKQUOTE>

Bir gün bir baba oglunu dua ederken duyar. "Allahim sen annemi, babami, ablami, ninemi ve beni koru" diye. Adam çocugun dedesini unuttugunu düsünür ama çocuga bunu söylemez. Ertesi gün dedeyi araba ezer ve dede ölür. Bir kaç gün sonra baba yine duyar "Allahim sen annemi, babami, ablami ve beni koru" diye. Bu sefer nineyi unutur ve ertesi gün nine merdivenlerden düser boynu kirilarak ölür. Bir kaç gün sonra çocuk yine dua eder "Alla him sen annemi, ablami ve beni koru" diye. Baba kendisinin unutuldugunu fark eder ve ertesi gün basina bir sey gelmemesi için her adimini çok dikkatli atar. Aksam eve gelince karisina sorar
- &q