Tam Versiyonu Görüntüle : Günün Eğlencesi
ts-saral-of
20-10-2004, 16:19
bugün çarsamba. ve günü eglencesi tabiki ezikbahçe smileys/smiley2.gif
HerCL haftasinda oldugu gibi smileys/smiley36.gif
Sampiyonlar liginde feneebaase ile oynayan takimlarin kolay
galibiyetleri ve averajlarini yükseltmeleri diger gruplardaki takimlari
huzursuz ediyordu.
Her grupta bir feneebaase olmamasi nedeniyle süregelen haksiz rekabeti
gidermek amaciyla dün aksam olagandisi toplanan UEFA feneebaase'ye her
atilan 2 golün 1 gol sayilmasi kararini aldi. Çift sayi olan gol adedi
direkt 2'ye bölünürken, tek sayi olan gol adedi 2'ye bölündükten sonra
bir üst sayiya yuvarlanacak (örn: normal skor 9 - 1, Özel uygulamaya
göre: 5 - 1).
Baskan Aziz Yildivim yaptigi açiklamada uygulamanin memnuniyet verici
oldugunu yalniz küsuratli rakamlarin asagiya yuvarlanmasi gerektigini
belirtip O. Lyon maçinin 1-1 sayilmasi gerektigini, bu konuda tahkim
kuruluna basvuracaklarini açikladi.
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
hakikaten güldürüdn beni serkan.. sagolasin yahu...
süper olmus yazana helal olsun smileys/smiley36.gifsmileys/smiley32.gif
Magnolia
21-10-2004, 08:47
Bir gün Fatih Terim'in canina tak etmis ve Besiktas Nevzat Demir tesislerine Lucescu'yu görmeye gitmis.
Lucescu'ya demis ki ; Lucescu biz sizi hiç yenemiyoruz nedir bunun sebebi?"
Lucescu ise gülerek,
"Fatih kusura bakma ama sizin futbolcular biraz aptal." demis.
Fatih terim ise sasirmis ve "Nasil Yani?" demis.
Lucescu de "gör bak simdi" demis ve " Sergen gel bakiim
buraya" diyerek Sergen'i çagirmis.
Sergen gelince "bak Sergen simdi sana bir soru soracagim" demis ve
"Babanin oglu ama kardesin degil .... kim?" demis.
Sergen de hemen "Benim" demis.Lucescu tesekkür etmis.
Sergen'i yollamis.
"Yaaa iste Fatih demis anladin mi olayi?"
Fatih Terim saskin bi vaziyette Florya Metin Oktay tesislerinedönmüs.
Hemen Hakan Sükür'ü yanina çagirmis."Hakan" demis "bak babanin oglu, kardesin degil ... kim?" demis.
Hakan dusunmus tasinmis ve 20 dakka sonunda "ben bilemicem yarina soyliyim cevabi hocam" diyerek oradanayrilmis.
Hakan dönerken yolda Arif'i görmüs. Arif'e hemen demis ki "Arif bak soru sorcam".Daha sonra da " Babanin oglu, kardesin degil kim?" demis.
Arif dusunmus tasinmis cevabi bulamamis ve demis ki "bizim bu soruyu bilecegimiz yok en iyisi ben Ayhan'i arayip ona sorayim.
Arif Ayhan'i aramis ve biraz hos besten sonra "bir soru var ve biz cevabini bulamadik Babanin oglu, kardesin degil kim? cevabi biliyor musun" demis.
Ayhan da "Benim tabi ki kim olacak " demis. Arif Ayhan'a tesekkür edip Hakan'a cevabi vermis; " kim olacak ya tabii ki AYHAN".
Bunun üzerine Hakan büyük bi sevinçle Fatih Hocanin yanina kosmus ve demis ki.
"Hocam buldum cevabini sorunun, sordugunuz kisi AYHAN'mis" demis.
Fatih Terim de "Ulan salak! AYHAN olur mu hiç, Sergen olacak" demis...
smileys/smiley4.gifsmileys/smiley4.gif
Magnolia
21-10-2004, 11:30
Cem Yilmaz ca.....
*Beni onbasi yaptilar. Önemli bir adamsin, onbasi olunca. Ama hangi on kisiden sorumlu oldugunu bilemiyorsun. Besbin asker var. Saliyorlar seni,'Ulan hangi 10'u benim' derken, askerlik bitiyor...
*Türkler neyi buldu diye sordum. Bir seyirci yogurt dedi. Yogurdu buldun da, ay modülü baska bir sey, yogurt baska bir sey babacim. Daha patentini alirken dalga geçerler adamla.
-Ne buldun?
-Yogurt
-Yogurt mu dedin? Hahahaha. Sen simdi cacigi da bulursun...
Bir gün Fatih Terim'in canina tak etmis ve Besiktas Nevzat Demir tesislerine Lucescu'yu görmeye gitmis.
Lucescu'ya demis ki ; Lucescu biz sizi hiç yenemiyoruz nedir bunun sebebi?"
Lucescu ise gülerek,
"Fatih kusura bakma ama sizin futbolcular biraz aptal." demis.
Fatih terim ise sasirmis ve "Nasil Yani?" demis.
Lucescu de "gör bak simdi" demis ve " Sergen gel bakiim
buraya" diyerek Sergen'i çagirmis.
Sergen gelince "bak Sergen simdi sana bir soru soracagim" demis ve
"Babanin oglu ama kardesin degil .... kim?" demis.
Sergen de hemen "Benim" demis.Lucescu tesekkür etmis.
Sergen'i yollamis.
"Yaaa iste Fatih demis anladin mi olayi?"
Fatih Terim saskin bi vaziyette Florya Metin Oktay tesislerinedönmüs.
Hemen Hakan Sükür'ü yanina çagirmis."Hakan" demis "bak babanin oglu, kardesin degil ... kim?" demis.
Hakan dusunmus tasinmis ve 20 dakka sonunda "ben bilemicem yarina soyliyim cevabi hocam" diyerek oradanayrilmis.
Hakan dönerken yolda Arif'i görmüs. Arif'e hemen demis ki "Arif bak soru sorcam".Daha sonra da " Babanin oglu, kardesin degil kim?" demis.
Arif dusunmus tasinmis cevabi bulamamis ve demis ki "bizim bu soruyu bilecegimiz yok en iyisi ben Ayhan'i arayip ona sorayim.
Arif Ayhan'i aramis ve biraz hos besten sonra "bir soru var ve biz cevabini bulamadik Babanin oglu, kardesin degil kim? cevabi biliyor musun" demis.
Ayhan da "Benim tabi ki kim olacak " demis. Arif Ayhan'a tesekkür edip Hakan'a cevabi vermis; " kim olacak ya tabii ki AYHAN".
Bunun üzerine Hakan büyük bi sevinçle Fatih Hocanin yanina kosmus ve demis ki.
"Hocam buldum cevabini sorunun, sordugunuz kisi AYHAN'mis" demis.
Fatih Terim de "Ulan salak! AYHAN olur mu hiç, Sergen olacak" demis...
süper yaa..smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif
A. Hilâl ÇAKIROĞLU
21-10-2004, 14:05
esra bu fikra mükemmelmis.smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
SDanışmaz
21-10-2004, 17:20
fe_be Manchester Unideted'den 6 yedikten sonra Tuncay evden isari çikmak istiyormus ama utancindan çikamiyormus.Aklina kilik degistirip disari çikmak gelmis.Çikmis disari bi kafeye gidip oturmu.Bi yasli bayan:
Nasilsin Tuncay demis.
Tuncay beni nasil tanidi diye bir yandan düsünüyor bir yandan da kaçiyormus.Ertesi gün yine kilik degistirmis ama önceki gündekinden biraz farkli bu seferki.Yine gitmis kafeye oturmus.Yine ayni teyze:
Nasilsin Tuncay demis.
Tuncayda dayanamayip sormus:
Kusura bakma ama teyze beni nasil tanidin demis.Teyzede:
Ne teyzesi be oglum ben Ümit Özat'im demis.
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
selami süper olmus yakisir smileys/smiley2.gifsmileys/smiley32.gif
Magnolia
21-10-2004, 17:31
fe_be Manchester Unideted'den 6 yedikten sonra Tuncay evden isari çikmak istiyormus ama utancindan çikamiyormus.Aklina kilik degistirip disari çikmak gelmis.Çikmis disari bi kafeye gidip oturmu.Bi yasli bayan:
Nasilsin Tuncay demis.
Tuncay beni nasil tanidi diye bir yandan düsünüyor bir yandan da kaçiyormus.Ertesi gün yine kilik degistirmis ama önceki gündekinden biraz farkli bu seferki.Yine gitmis kafeye oturmus.Yine ayni teyze:
Nasilsin Tuncay demis.
Resmen koptum ya,sonunu böyle beklemiyordum...smileys/smiley36.gif
Nasilsin Tuncay demis.
Nasilsin Tuncay demis.
Okudum Selamim çok güzel tam alayliksmileys/smiley36.gif
Hüda Topaloğlu
21-10-2004, 17:59
Nasilsin Tuncay demis.
Nasilsin Tuncay demis.
HAHAHAHAHA, yok böle bisey yaa, ust uste gulunce tikandim resmensmileys/smiley36.gif
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifAllah iyiliginizi versin yahu.. süperdi...
A. Hilâl ÇAKIROĞLU
22-10-2004, 11:54
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gif
SDanışmaz
22-10-2004, 12:28
Böyle fikralar arastiriyorum.Buldugum zaman hemen yazacam.
Bu fikrayi dinledigim zaman gülmeekten konusamamistim
ts-saral-of
22-10-2004, 12:37
la oglum nerden buluyorsun böyle seyleri
seni ayakta alkisliyorum smileys/smiley36.gif
A. Hilâl ÇAKIROĞLU
22-10-2004, 14:32
bjk,fb,gs ve TRABZONSPORLU 4 taraftar beraber arabistana gidiyorlar ve seytana uyup ortami kurarak, alem yaparken suçüstü yakalaniyorlar. orada bu konular hassas tabi bunlara idam cezasi veriliyor, hakim bakip ilk suçlari oldugu için ve iyi halden cezalarini yüzer kirbaça indiriyor vetek tek çagiripsoruyortek dileklerini;
bjk.li: "sirtima bir minder baglayin." dileginde bulunuyor. kisa sürede minder yirtilip kalan kirbaçlar bjk.linin sirtinda patliyor.
gs.li ise sirtina 2 minder bglanmasini istiyor bir süre sonra o minderler de yirtiliyor.
fb.li 3 minder istiyor ama o da kirbaç yemesine mani olmuyor.
sira TRABZONSPORLUya geliyor ve hakim söyle bir bakiyor bizimki zayif ve aciyip senin cezani yariya indirip 2 dilek hakki veriyorum simdi dileklerini söyle diyor.
TRABZONSPORLU;
1.cezami indirmeyin,
2.sirtima fb.liyi baglayin
Hilal eline saglik, bir tane de ben paylasayim..
<DIV>
<DIV>
-------------------------------------------------------
Haldun Bey aksam oturmus, karisiyla birlikte cayini iciyor,televizyon izliyordu. O aksam diger tum aksamlar gibi siradan bir eylul aksamiydi. Haldun Bey hayatinin son mutlu dakikalarini yasadigindan habersiz o sirada calmakta olan cep telefonunu almak icin masaya dogru yurudu. Arayan Kiziydi.
· Alo, baba ?
· Birgul nasilsin guzelim ?
· (Aglamakli) baba ben numune hastanesindeyim.
· Ne oldu alo !!
· Baba buraya gel, ne olursun cabuk gel.
<><!--
D(["mb","\</p\>\r\n\\\\<br\>..Ve telefon kapandi. Haldun bey altinda pijamasi, uzerinde askili atletiyle evinden firlayarak arabasina dogru kosmaya basladi. Tam evin onune cikmisti ki arabasi parkettigi yerde yoktu. Oysa ki daha parkedeli 2 saat bile olmamisti. Tam o sirada yan komsununun evinin onunde polis\<br\>arabasi durdugunu gordu. Komsusu polisle bir seyler konusuyordu. Hizla o tarafa yoneldi. Komsusuna gelen telefondan bahsedip daha sonra da arabasini bulamadigini anlatti. Mumkunse onun arabasi ile hastaneye gidip gidemeyecegini sordu. Bu sirada lafa karisan polis bunun mumkun olmadigini, o sokagin 1 saat kadar once bir oto hirsizi cetesi tarafindan soyuldugunu ve\<br\>komsusunun da arabasinin calindigini soyledi. Haldun Bey bir anda kendi arabasinin da ayni akibete ugradigini anlayivermisti. Ancak su anda bu duruma uzulme veya ilgi gosterme sansi yoktu. Zaten arabasinin kaskosunun da olmayisi ayri bir problemdi. Zira kizi\r\n hastanedeydi ve daha ne oldugu konusunda en ufak bir fikri bile yoktu. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\Ilk gelen taksiyi cevirerek arabaya bindi. Taksiciye "devam et" diyebildi sadece.. Taksici Haldun Bey\'in kiyafetine bakip, "Ne o birader, kocasi mi geldi de boyle don paca attin kendini sokaga" dedi. Haldun Bey sasirarak "ne kocasi hemserim?" diyebildi sadece. Taksici gayet rahat "Figen oEsunun evinden boyle firladigina gore kesin gavat kocasi gelmistir aniden" dedi. Haldun Bey 20\<br\>yil beraber yasadigi karisinin ismini duygudunda titremeye baslamisti.\</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\Taksici ise sakin bir sekilde "Nereye demistin abi ?" diye sordu.. Haldun Bey\'in agzindan cikan kelimeler sadece "Nu-nu-numune" olmustu.. Hastaneye geldiginde taksici "7 milyon abi" demesiyle birlikte Haldun Bey\'in pijamasinin ceplerinin olmadigini farketti. Haliyle cuzdani da yoktu. Elinde sadece bir araba anahtari ile taksici ile aynadan goz goze geldiler.. Taksici zeki adamdi ve durumu hemen kavradi. Adamin ilk tepkisi "Ulan salak, Figenle yatmaya paran var, bize vermeye yok oyle mi ?" seklinde oldu. Haldun Bey artik soka girmis durumdaydi ve birakin cevap vermeyi kafasinda bir cevap olusturamiyordu bile. Taksiciyle ayni anda taksi\'den indiler. Haldun Bey tam agzini acmis bir seyler soyleyecekti ki taksiciden yedigi diz darbesiyle bademcik sayisi iki katina cikiverdi. Haldun Bey yere devrildi ve kivranmaya basladi. Allahtan orasi hsstanenin onuydu ve doktorlar hipokrat yemini ile bagli olduklarindan\r\n yardima kosmuslardi.. Hizli bir sekilde bir sedye bulundu ve Haldun Bey sedyeye yatirildi. Acil servise giderken agzindan cikan kelimeler sadece "Kizim, kizim" oldu. Acil serviste kendisine ilk mudahale yapilirken Haldun\<br\>",1]
);
//-->
..Ve telefon kapandi. Haldun bey altinda pijamasi, uzerinde askili atletiyle evinden firlayarak arabasina dogru kosmaya basladi. Tam evin onune cikmisti ki arabasi parkettigi yerde yoktu. Oysa ki daha parkedeli 2 saat bile olmamisti. Tam o sirada yan komsununun evinin onunde polis
arabasi durdugunu gordu. Komsusu polisle bir seyler konusuyordu. Hizla o tarafa yoneldi. Komsusuna gelen telefondan bahsedip daha sonra da arabasini bulamadigini anlatti. Mumkunse onun arabasi ile hastaneye gidip gidemeyecegini sordu. Bu sirada lafa karisan polis bunun mumkun olmadigini, o sokagin 1 saat kadar once bir oto hirsizi cetesi tarafindan soyuldugunu ve
komsusunun da arabasinin calindigini soyledi. Haldun Bey bir anda kendi arabasinin da ayni akibete ugradigini anlayivermisti. Ancak su anda bu duruma uzulme veya ilgi gosterme sansi yoktu. Zaten arabasinin kaskosunun da olmayisi ayri bir problemdi. Zira kizi hastanedeydi ve daha ne oldugu konusunda en ufak bir fikri bile yoktu.
Ilk gelen taksiyi cevirerek arabaya bindi. Taksiciye "devam et" diyebildi sadece.. Taksici Haldun Bey'in kiyafetine bakip, "Ne o birader, kocasi mi geldi de boyle don paca attin kendini sokaga" dedi. Haldun Bey sasirarak "ne kocasi hemserim?" diyebildi sadece. Taksici gayet rahat "Figen oEsunun evinden boyle firladigina gore kesin gavat kocasi gelmistir aniden" dedi. Haldun Bey 20
yil beraber yasadigi karisinin ismini duygudunda titremeye baslamisti.
Taksici ise sakin bir sekilde "Nereye demistin abi ?" diye sordu.. Haldun Bey'in agzindan cikan kelimeler sadece "Nu-nu-numune" olmustu.. Hastaneye geldiginde taksici "7 milyon abi" demesiyle birlikte Haldun Bey'in pijamasinin ceplerinin olmadigini farketti. Haliyle cuzdani da yoktu. Elinde sadece bir araba anahtari ile taksici ile aynadan goz goze geldiler.. Taksici zeki adamdi ve durumu hemen kavradi. Adamin ilk tepkisi "Ulan salak, Figenle yatmaya paran var, bize vermeye yok oyle mi ?" seklinde oldu. Haldun Bey artik soka girmis durumdaydi ve birakin cevap vermeyi kafasinda bir cevap olusturamiyordu bile. Taksiciyle ayni anda taksi'den indiler. Haldun Bey tam agzini acmis bir seyler soyleyecekti ki taksiciden yedigi diz darbesiyle bademcik sayisi iki katina cikiverdi. Haldun Bey yere devrildi ve kivranmaya basladi. Allahtan orasi hsstanenin onuydu ve doktorlar hipokrat yemini ile bagli olduklarindan yardima kosmuslardi.. Hizli bir sekilde bir sedye bulundu ve Haldun Bey sedyeye yatirildi. Acil servise giderken agzindan cikan kelimeler sadece "Kizim, kizim" oldu. Acil serviste kendisine ilk mudahale yapilirken Haldun
<><!--
D(["mb","Bey artik acidan dolayi kendisinden gecmek uzereydi. Doktorlarin "Ameliyathaneyi hazirlayin" dediklerini duydu. Ama ameliyata girmezdi. Kizini bulmak zorundaydi. Son bir gayretle "Kizim" diye bagirdi.. Doktor:\</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Ne kizi?, burada kiz miz yok \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Telefon, telefon etti.. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Adi ne kizinin ? \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Bir.. Birgul.. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\\<br\>Doktor masanin uzerindeki defteri acarkan karistirmaya basladi: \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Birgul Yuvakuran mi ? \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\",1]
);
//-->
Bey artik acidan dolayi kendisinden gecmek uzereydi. Doktorlarin "Ameliyathaneyi hazirlayin" dediklerini duydu. Ama ameliyata girmezdi. Kizini bulmak zorundaydi. Son bir gayretle "Kizim" diye bagirdi.. Doktor:
· Ne kizi?, burada kiz miz yok
· Telefon, telefon etti..
· Adi ne kizinin ?
· Bir.. Birgul..
Doktor masanin uzerindeki defteri acarkan karistirmaya basladi:
· Birgul Yuvakuran mi ?
<><!--
D(["mb","·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\E-evet.. Kizim nerde ? \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Onun durumu senden iyi merak etme. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Nerde ? Nesi var kizimin ? \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Kacak bir jinekolojun muayenehanesinde kurtaj yaptirmak istemis. Rahim duvari yirtilinca acilen buraya getirmisler.. Getiren kisi kapinin onune atip gitmis. Su anda ameliyattan cikti,\<br\>yogun bakimda.. Ama hayati tehlikesi yok. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\\<br\>Haldun Bey, bu haberin uzerine daha fazla kendini tutamadi ve bayildi. Ayildiginda basina bir hasta bakici duruyordu. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Nerdeyim ben ? \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>",1]
);
//-->
· E-evet.. Kizim nerde ?
· Onun durumu senden iyi merak etme.
· Nerde ? Nesi var kizimin ?
· Kacak bir jinekolojun muayenehanesinde kurtaj yaptirmak istemis. Rahim duvari yirtilinca acilen buraya getirmisler.. Getiren kisi kapinin onune atip gitmis. Su anda ameliyattan cikti,
yogun bakimda.. Ama hayati tehlikesi yok.
Haldun Bey, bu haberin uzerine daha fazla kendini tutamadi ve bayildi. Ayildiginda basina bir hasta bakici duruyordu.
· Nerdeyim ben ?
·
<><!--
D(["mb","\\Yogun bakim. Kendinizi nasil hissediyorsunuz ? \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Ne ? Neler oldu ? \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Bir saniye ben doktor beyi cagirayim, o konussun sizinle. Siz kendinizi yormayin.\<br\>Aradan birkac dakika gecmeden doktor geldi. Haldun Bey yataginda dogrulmaya calisarak. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\\</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Doktor Bey! \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Kimildamayin beyefendi, yatin lutfen. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\",1]
);
//-->
Yogun bakim. Kendinizi nasil hissediyorsunuz ?
· Ne ? Neler oldu ?
· Bir saniye ben doktor beyi cagirayim, o konussun sizinle. Siz kendinizi yormayin.
Aradan birkac dakika gecmeden doktor geldi. Haldun Bey yataginda dogrulmaya calisarak.
·
· Doktor Bey!
· Kimildamayin beyefendi, yatin lutfen.
·
<><!--
D(["mb","Neler oluyor doktor bey. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Haldun bey uzgunum ama her iki yumurtaniz da agir hasar gormus. Kanama cok siddetli olmus. Operasyon sirasinda her ikisini de almak zorunda kaldik. Ancak uzulmeyin. 2 Yillik bir tedavinin ardindan protez yardimiyla tekrar sertlesme yasama ihtimaliniz var. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Evladim.. Cocugum.. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Beyefendi, oncelikle dikkat ettigimiz konu buydu zaten. Her ne kadar 45 yasinda olsaniz da cocuk sahibi olmak isteyeceginizi dusunerek en azindan spermlerinizi kurtarmayi planliyorduk. Ancak ameliyat sirasinda farkettik ki sperm kanallarinizin morfolojik yapisindan dolayi sizin saglikli sperm uretmeniz imkansizmis. Yani bu kaza olmasaymis da cocuk sahibi olmaniz\<br\>mumkun degilmis. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\Haldun Bey duyduklarini sindirmeye calisiyordu ama beyni artik ona isyan ediyor ve durma noktasina yaklasiyordu. Son bir gayretle ..\</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\",1]
);
//-->
Neler oluyor doktor bey.
· Haldun bey uzgunum ama her iki yumurtaniz da agir hasar gormus. Kanama cok siddetli olmus. Operasyon sirasinda her ikisini de almak zorunda kaldik. Ancak uzulmeyin. 2 Yillik bir tedavinin ardindan protez yardimiyla tekrar sertlesme yasama ihtimaliniz var.
· Evladim.. Cocugum..
· Beyefendi, oncelikle dikkat ettigimiz konu buydu zaten. Her ne kadar 45 yasinda olsaniz da cocuk sahibi olmak isteyeceginizi dusunerek en azindan spermlerinizi kurtarmayi planliyorduk. Ancak ameliyat sirasinda farkettik ki sperm kanallarinizin morfolojik yapisindan dolayi sizin saglikli sperm uretmeniz imkansizmis. Yani bu kaza olmasaymis da cocuk sahibi olmaniz
mumkun degilmis.
Haldun Bey duyduklarini sindirmeye calisiyordu ama beyni artik ona isyan ediyor ve durma noktasina yaklasiyordu. Son bir gayretle ..
·
<><!--
D(["mb","Birgul Yuvakuran.. dedi.. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\Doktor kafasini manali bir sekilde sallayarak:\</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Aslina bakarsaniz Haldun Bey, boyle bir cocugunuz olacagina hic cocugunuz olmamasi daha iyi. Bahsettiginiz kisi yandaki odada yatiyor.. O cocugun babasinin yerinde olmak istemezdim.\<br\>Kiz hayatini fahiselikle kazaniyormus.. Bu yaptirdigi 4. Kurtaj ameliyatiymis.. Rahim duvari yirtilmasi yuzunden geldi buraya. Cok kan kaybetmisti ancak su anda iyi durumda. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\O. O benim kizim.. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Haldun Bey, sizin kiziniz olmasi tibben imkansiz. Ha evlatlik ise orasi baska ama biyolojik babasi siz olamazsiniz. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\\<br\>Haldun Bey, kendini yataga birakti ve gozlerini kapadi."Allahim keske canimi alsan da bu izdirabi bana yasatmasaydin" diye dua etti. O sirada doktor, rutin kontrollerini yaparak odadan ayrildi.\</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\\<br\>Aradan 2-3 gun gecti. Haldun Bey yogun bakimdan cikmis bir odada yatiyordu. Kendisiyle gorusmeye gelen karisini kovmus hasta bakicinin her gun getirdigi gazetelere okumadan bos bos bakiyordu.. O aksam hasta bakici yanina geldi..\</span\>",1]
);
//-->
Birgul Yuvakuran.. dedi..
Doktor kafasini manali bir sekilde sallayarak:
· Aslina bakarsaniz Haldun Bey, boyle bir cocugunuz olacagina hic cocugunuz olmamasi daha iyi. Bahsettiginiz kisi yandaki odada yatiyor.. O cocugun babasinin yerinde olmak istemezdim.
Kiz hayatini fahiselikle kazaniyormus.. Bu yaptirdigi 4. Kurtaj ameliyatiymis.. Rahim duvari yirtilmasi yuzunden geldi buraya. Cok kan kaybetmisti ancak su anda iyi durumda.
· O. O benim kizim..
· Haldun Bey, sizin kiziniz olmasi tibben imkansiz. Ha evlatlik ise orasi baska ama biyolojik babasi siz olamazsiniz.
Haldun Bey, kendini yataga birakti ve gozlerini kapadi."Allahim keske canimi alsan da bu izdirabi bana yasatmasaydin" diye dua etti. O sirada doktor, rutin kontrollerini yaparak odadan ayrildi.
Aradan 2-3 gun gecti. Haldun Bey yogun bakimdan cikmis bir odada yatiyordu. Kendisiyle gorusmeye gelen karisini kovmus hasta bakicinin her gun getirdigi gazetelere okumadan bos bos bakiyordu.. O aksam hasta bakici yanina geldi..
<><!--
D(["mb","\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Bey amca nedir senin derdin. Ne gelenin var ne gidenin. Gelen herkezi de kovuyormussun zaten. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Yok bisey. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Yaw anlat da bilelim. Belki bir yardimimiz dokunur.. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Bana kimse yardim edemez.. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\·\</span\>\</font\>\\ \</span\>\</font\>\\Oyle deme be amca yaw.. Beterin beteri vardir. Allah olumlu dert vermesin.. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\Haldun Bey bu lafin uzerine artik dayanamayarak patladi.Birkac dakika icinde hickira hickira 3 gun once basina gelen olaylari gozyaslari esliginde hasta bakiciya anlatti. Hastabakici olaylari dinledikten sonra.. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\",1]
);
//-->
· Bey amca nedir senin derdin. Ne gelenin var ne gidenin. Gelen herkezi de kovuyormussun zaten.
· Yok bisey.
· Yaw anlat da bilelim. Belki bir yardimimiz dokunur..
· Bana kimse yardim edemez..
· Oyle deme be amca yaw.. Beterin beteri vardir. Allah olumlu dert vermesin..
Haldun Bey bu lafin uzerine artik dayanamayarak patladi.Birkac dakika icinde hickira hickira 3 gun once basina gelen olaylari gozyaslari esliginde hasta bakiciya anlatti. Hastabakici olaylari dinledikten sonra..
<><!--
D(["mb","\<br\>-Gec be birader, ben de senin derdini dert zannetmistim.dedi.. \</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\Haldun Bey saskin bir ifadeyle sorarcasina hastabakicinin yuzune bakiyordu..\</span\>\</font\>\</p\>\\\</span\>\</font\>\</div\>\\\</span\>\</font\>\</div\>\\\</span\>\</font\>\</blockquote\>\r\n\<blockquote\>\r\n\\\.\</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\.\</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\.\</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\.\</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\.\</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\.\</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\.\</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\.\</span\>\</font\>\</p\>\r\n\\\.\</span\>\</font\>\</p\>\r\n\.\<br\>Ben de senin derdini dert zannetmistim. Ya ben ne yapayim diyerek Haldun Bey\'in kucagindaki gazetenin spor sayfasini acti ve 8 sutuna manseti gösterdi ; \"\GENE OLMADI\</font\>.".\</font\>\</p\>\r\n\\\\<br\>\</span\>\</font\>\<b\>\\BENFENERLÝYÝM !\</span\>\</font\>\</b\>\</p\>\</blockquote\>\</div\>\\r\n\t\t\<hr size=\"1\"\> \\<a href=\"http://uk.rd.yahoo.com/evt=21626/*http://uk.messenger.yahoo.com\" target=\"_blank\" onclick=\"return top.js.OpenExtLinkwindow,event,this\"\ target="_blank">",1]
);
//-->
-Gec be birader, ben de senin derdini dert zannetmistim.dedi..
Haldun Bey saskin bir ifadeyle sorarcasina hastabakicinin yuzune bakiyordu..</DIV></DIV>
<BLOCKQUOTE>
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ben de senin derdini dert zannetmistim. Ya ben ne yapayim diyerek Haldun Bey'in kucagindaki gazetenin spor sayfasini acti ve 8 sutuna manseti gösterdi ; "GENE OLMADI.".
BENFENERLiYiM !</BLOCKQUOTE>
SDanışmaz
22-10-2004, 15:28
Bune be serkanim adam mokunacak bisey yazar bari oku oku bitmiyorsmileys/smiley36.gif
okurken öldüm yawsmileys/smiley2.gif
yahu bu yazidan bana geldi maile de sonu besiktas ve del boske ile ilgiliydi.. neyse böyle daha iyi olmus..smileys/smiley2.gif
http://img30.exs.cx/img30/622/kampanya.jpg
SDanışmaz
22-10-2004, 17:09
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
TheRapZoNe
22-10-2004, 17:24
Nasilsin Tuncay demis.
Nasilsin Tuncay demis.
ilahi selami...sen adami eldirirsin smileys/smiley36.gif
faruk abi süpermis
zaten maç 3-1 bitince ben 45 dk oynandi sandimsmileys/smiley2.gif
Rize - Trabzon karayolunda trafik kazasi olmus... Olay yerine gelen trafik polisi bakmis ortada garip bir durum var: iki aracta da en ufak bir siyrik - cizik olmamasina ragmen... arac suruculerinin kafalari kan revan icinde... Polis, - Hayrola hemserim, nasil oldu kaza?.. diye sorunca yuzu gozu sargilar icindeki Temel, guclukle anlatmaya baslamis: - Hava cok sicak idu.. Ben otomobilun icinde sicaktan bunalmis idum. Arabadan kafami disari cikarmis, cuzel cuzel cidiyor idum... Lafin burasinda derin bir nefes almis Temel; kafasi sargili oteki surucuyu isaret ederek devam etmis: - Anladugum kadariyle, ha bu da bunalmis. Kafa kafaya carpismisuz...
Temel tutmus Yahudi'ye tokat atmis. - Neden vurdun? - Siz Isa peygamberi carmiha cermissiniz. - Iki bin yil once olmus bir sey bu. - Valla pen yeni tuydum.
Temel kamyon soforudur. Yolda giderken kamyonun freninin tutmadigini farkediyor. Temel kamyonu yoldan cikararak durdurmayi dusunuyor ve bu sebeple yolun solunu kontrol ediyor. Yolun sol tarafinda bir pazar yeri kurulu ve en azindan 150-200 kisilik bir insan toplulugu var.. Temel arabayi sol tarafa yoldan cikaramayacagini dusunuyor. Yolun sagini kontrol ediyor ve sag tarafta bir cocugun oynadigini goruyor. Temel dusunuyor; cocuga yazik olacak ama 150-200 kisinin icine girmektense bir can ile bu kazayi atlatiriz diye dusunuyor ve dumeni saga kiriyor. Aksam TV haberlerinde bir haber; Spiker bir kamyonun 150-200 kisilik bir pazar yerine girdigini ve cok sayida yarali ve olunun oldugunu anlatiyor. Temel de olay yerinde. Temel'e soruyorlar, bu is nasil oldu diye...Temel anlatmaya basliyor; "Her sey o cocugun pazar yerine dogru kacmasiyla basladi..."
Ögretmen derste ogrencilere sormus: - Kuzeyim Karadeniz, Guneyim Akdeniz, Batim Ege.. Bilin bakalim ben kac yasindayim? Sinifta herkes suskun. Arkadan bir ogrenci parmak kaldirmis: - 44 ogretmenim.. Bu defa sasirma sirasi ogretmene gelmis: - Nereden bildin? - Hocam benim "yari manyak" bir agabeyim var. Tam 22 yasinda. ikiyle carptim sizin yasinizi buldum.
Faik Yılmaz
22-10-2004, 21:41
Temelle dursun camdan sakma yarismasi yapmis RAHMETLI temel birinci olmus
Faik Yılmaz
22-10-2004, 21:44
temel dursuna yeni evini tarif ediyormus: sardunya sokak 21 numaraya geleceksun 2. kat 4 numaraya geldiginde kapinin zilinidirseginle çalacasun. dursun:ula neden dirsegumle elim yokmidur.temel:heyvan degilsun ya elun bos gelmiceksun.
http://www.ultra61.com/modulesname=Forums&file=album_pic&pic_id=99&sid=ef 85f7088b20f17a0a75b8f2342fc94a
Harun-61
31-10-2004, 01:44
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifbu kadarina yuuuuh arik...bir fb'li taraftar bjk macindan sonra bayaa sinirlenmis, elinde olsa bjk'yi ligden atacak:
smileys/smiley36.gif
<DIV>les kargalari-Fenerbahce macinda olanlar
zenci carew topsuz alanda caktirmadan van hooijdonk'a tekme atti
emre hakemin arkasinda serhat'a tokat atti
sergen hakeme caktirmadan kosarak geldi ve serhat'i bir kac metre arkaya ittirdi
cagdas vahsice ayagini 1,5 metre kaldirdi ve yere düserken bilerek nobre'nin suratina vurdu
bütün hareketler sinsice ve kastidir ve hepsine en az 5'er mac ceza verilmelidir
istanbul'daki bütün teröristler, aidsliler, vatan hainleri, katilller, irz düsmanlari ve sübyanlar inönü stadinda toplanmislardi ve 90 dakka boyunca Fenerbahce'me ve hakem'e küfür ettiler. artik herhalde inönü cöplügüne en az 5 mac kapatir ve
en az 1 milyon dolar para cezasi verirsiniz
yönetim uyuma, Fenerbahcemizin hakkini ara !!!!!!
birak fair play mail play masallarini : bundan sonra kargalar 1 ay cölde bile kalsalar onlara 1 gram su verirsek bize haram olsun</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gif </DIV>
http://www.fostik.com/mariz.jpg
MeKanSiZ
31-10-2004, 13:55
smileys/smiley2.gifsmileys/smiley2.gifsmileys/smiley36.gif
hoppalaaa... tiplere bak..! smileys/smiley4.gif
http://img55.exs.cx/my.php?loc=img55&image=davulcu.jpg
zenci carew topsuz alanda caktirmadan van hooijdonk'a tekme atti
Sanki van hooijdonk Iskandinav da...
Edited by: TheCrow
Matriks II (Türkçe)
Tank bana en yakin çikisi bul!...
Tank bana en yakin çikisi bul:
-en yakini arabayla 30dk uzakta, sana gelmez abi
-iyi bari birseyler atistirayim; tank bana en yakin kebapçiyi bul
-abi sende b.kunu çikardin
-tamam telefon numarasini ver yeter
- tank bana en yakin çikisi bul
- sayin abim, ikinci köprüye girmisin sen. yok artik bi çikis senin
için.
- desene tutulucaz iki saat bu trafikte. eee tank anlat bakalim...
- tank beni ara kontürüm bitiyor
-tank bana en yakin çikisi bul
-neo ' cum çok sanssizsin ben Cezayir depreminden dolayi Telekomda
problem varmis baglanamiyorum biraz beklicen...
-Bana telekomun adresini ver....
- Tank bana en yakin çikisi bul.!
- Ne tank i kardesim.! yannis numara, yannis numaraaa... ( çtonk )
- Hiii.... hasss...
-Aloo tang
-efendim abi...
-ben bu aksam geç gelicem merak etmeyin diye aradim...
-Aloo tang.. en yakin çikis nerde?
-bilmiyom nerde? hihihii
- Tank bana en yakin çikisi bul
- Olm hala ögrenemedim mi yesil otobüslerde cep telefonu ile konusmak
yasak. Kapat inince ararsin
- ..hay senin otobüsüne
- tank bana en yakin çikisi bul!
- hocam en yakin cikis iki sokak otede ama sen husrev gerede'den
git orada bir tekel bayii var, oradan iki kisa camel da alirsan cok
sevinirim abi..
- senin bulacagin çikisin taa ....
- aman abi uzatma iste.. soket olsa ben girer alirim biliyorsun..
- o zaman bana acilen para üstünü bütün almak icin fazladan para verme
programini yükle..
- sendedir abi
- burasi SAMI YEN burdan çikis yok ekieki :))))
- yok ya trinity'i alan sen, kahraman olan sen, sonra basin sikistimi
tank gel beni kurtar
- haydaa sirasi mi kardesim simdi bak morpheus'u veriyorum...
- alo tank bozuntusu kafayi yiyeceksin bak
- aman abi özür dilerim
- hocam en yakin besiktas hakan pastanesi var ama barbaros'ta
sampiyonluk kutlamalari var trafige kapali oradan gidemezsin
- çabuk tank!
- dur dur ihlamur'dan gidersen ulasabilirsin ama orayi da belediye
kaziyor.. baska yere bakiyorum dayan!
- hadi canim hadi güzelim!
- aha mecidiyekoy profilo hocam direk fulya sisli çikisindan git ama
bu saatte de köprü trafigi vardir orada..
- ne diyeyim bilmiyorum tank sana.. senin suçun da degil ki.. neyse
ben agent'i içime aliyorum hakkini helal et..
- abi son derece üzgünüm..
- git kendin bul kaldirma beni yerimden
- lan bana bak oraya gelir senin attigin mermileri tek el hareketiyle
durdururum
- ben de senin fisini çekerim
- ulan ulan...
-tank bana en yakin çikisi bul
-Taksim meydanina git orda mavi bina var......
-hey yakisikli nereye kosuyorsun böyle..
-Tank ben seni daha sonra ararim..
- Tank bana en yakin çikisi bul
- Parola?
- Ne parolasi ulan?
- Bilmiyon mu?
- Hayir?
- Morpheus dediki o .pne parolayi bilmiyorsa gelmesin
- Ulan bana söylemediki
- Banane abi git ona anlat derdini emir kuluyum ben
- Iyi tamam bana en yakin çikisi söyle gelince sorarim ona
- Parola?
- Eben?
- I ih degil!!
Erhan|TS
01-11-2004, 20:17
http://www.komikaze.net/cizerim/karikatur/c017.gif
Erhan|TS
01-11-2004, 20:17
http://www.gittigidiyor.com/resimler/org_resim/355784.jpg
Erhan|TS
01-11-2004, 20:29
http://hoppala.com/resim/insanlar/images/mektup.JPG
TheRapZoNe
01-11-2004, 20:33
http://www.gittigidiyor.com/resimler/org_resim/355784.jpg
NOT'A BAKIN YA smileys/smiley36.gif
hoppalaaa... tiplere bak..! smileys/smiley4.gif
http://img55.exs.cx/my.php?loc=img55&image=davulcu.jpg
adamlar asmis,bitirmis olayi....helal olsun valla...smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
TheRapZoNe
02-11-2004, 14:47
http://www.skyturkonline.com/images/20041102/emreyeni.jpg
TheRapZoNe
02-11-2004, 14:50
Çeksene elini, kircan mi belimi!
Türkiye, Besiktas-Fenerbahçe derbisini unuttu, derbide kameralara yansiyan bir kare resmi tartismaya basladi...
Besiktasli Emre'nin, Fenerbahçeli Nobre'ye yaptigi hareket spor kamuoyunu ikiye böldü... Kimileri 'olur böyle seyler' derken kimileri Emre'ye ates püskürüyor...
Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu, Besiktasli John Carew ile Emre Asik'i, ceza kuruluna sevk etti. Hukuk Kurulu Baskani Avukat Kemal Kaya, konu ile ilgili yaptigi açiklamada, Besiktas ile Fenerbahçe arasinda cumartesi günü yapilan maçta, Norveçli futbolcu Carew'i gözlemci Dogan Babacan'in raporu, Emre Asik'i da televizyon ve gazete görüntülerindenbelirlenen sportmenlige aykiri davranislari nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk ettiklerini söyledi.
GAY-S DEKI OGLAN NECATIDEN SONRA SIMDIDE PEJEKE DEDE OGLANLIK PATLAK VERDI.. GÖRDÜ NOBRE GIBI UZUN BOYLU YALI KAZIGI GIBI ADAMI DAYANAMADI EMRE ASIKhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifISTE BUNA BEN GÜNÜN OLAYI DERIM..
bugün persembe ve her sampiyonlar liginin ertesi günü oldugu gibi bugünde günün eglencesi febe. herkesi mutlu bir gün dilerim.
4-2 bakip bakip gülün smileys/smiley2.gif
Harun-61
04-11-2004, 10:31
bugün persembe ve her sampiyonlar liginin ertesi günü oldugu gibi bugünde günün eglencesi febe. herkesi mutlu bir gün dilerim.
4-2 bakip bakip gülün smileys/smiley2.gif
peh pehh pehhhhhhhhhh smileys/smiley36.gif
Burak 1967
04-11-2004, 10:42
Bir Ingiliz vampir, bir Fransiz vampir, bir de Temel vampir uçakta
gidiyorlarmis. Bir süre sonra Ingiliz vampir aralarindan ayrilmis, asagilara
dalmis. Bir süre sonra geri gelmis ki, agzi yüzü kan içinde.
Sormuslar: --- Ne oldu, nereye gittin?
Ingiliz vampir: Su asagidaki beyaz evi gördünüz mü?
Cevap: Gördük
IV: Onun yaninda uyuyan küçük çocugu gördünüz mü?
IV: Iste ben o çocugun kanini içtim, geldim.
Yolculuk devam eder. Bir süre sonra Fransiz vampir de ayni sekilde ayrilip
asagilara gider ve geldiginde onun da yüzü gözü kan içindedir. .
Yine sorarlar: Nereye gittin?
Fransiz Vampir: Su asagidaki agaci gördünüz mü?
FV: Onun yanindaki küçük kutuyu gördünüz mü?
FV: O kutuya yaslanmis yatan adami gördünüz mü?
FV: Iste ben o adamin kanini içtim geldim.
Yolculuk yine devam eder. Bir süre sonra Temel Vampir ayni sekilde ayrilir
ve o da agzi yüzü kan içinde geri gelir.
Ona da sorarlar: Nereye gittin?
Temel Vampir: Su asagidaki evi gördünüz mü?
Cevap: gördük
TV: Peki onun yanindaki diregi gördünüz mü?
TV: Iste ben o diregi görmedim.......
TheRapZoNe
04-11-2004, 23:57
2003 TEKI GERÇEK VE BIR O KADARDA KOMIK OLAYLAR
Kütahya`daki Zeus Bar`in açilisindaki lazer gösterisi UFO sanilinca, yeni yilda lazer gösterisine izin verilmedi. 1 OCAK
Konya`da içip silahlarina sarilan magandalar, Eregli`deki 2 bin 900 yillik Ivriz Kaya Tapinagi`ni hedef aldi. Anitin `vurulan` burnu kirildi. 12 OCAK
Samsun`da bir bankanin Mecidiye Subesi`ni soyan Mehmet Murat Pas (22), iki ay sonra ayni subeye para yatirmaya kalkinca yakalandi. 14 OCAK
Bursa`da manavda sivribiber kalmadigini ögrenen Sezer Kirbiyikli (30), `Bu nasil manav?!` diyerek domatesleri kursunladi. 22 OCAK
Zonguldak`taki 1. Hamsi Festivali`nde kurulan 2002 metrelik `Dünyanin En Uzun Mangali` için Guinness Rekorlar Kitabi`na basvuruldu. Ancak 7bin izgaranin 2 bin 500`ü çalindi. 27 OCAK
Erzurum`da tarihi koç heykelini evinin önüne çesme yapmak isteyen adam yakalandi.
Adapazari`nda Insan Haklari Ulusal Komitesi Baskanligi`nca mahkûmlar arasinda düzenlenen resim yarismasinda mansiyon kazanan Gültekin Toker`in ödülü, tahliye oldugu için evine götürüldü. Polisi gören Toker kaçti, ödül için geldiklerini ögrenince döndü. 28 SUBAT
Samsun`da otobüs duragi çalindi. 24 MART
Adana Kümes Hayvanlarini Koruma Dernegi horoz dövüsü yaptirirken yakalandi. 3 NISAN
Antalya Büyüksehir Belediyesi, yurtdisindan getirdigi timsaha `Hidir` adini verince, Hidir Gürcan adli vatandas bunu hakaret olarak algiladi. `Insan` Hidir, savciliga basvurdu. 4 NISAN
Erzurum`un Bosçakmak köylüleri, dört katli apartman büyüklügündeki kayayi, köylerine düsmesin diye halatla bagladi. 24 NISAN
Sivas`ta 732 yillik tarihi bir mermer, kimligi meçhul `meraklilar` tarafindan, plastik olup olmadiginin anlasilmasi amaciyla kirildi. 28 NISAN
Bursa Inegöl`e bagli 3 bin nüfuslu Cerrati Beldesi`ne 3 bin kisilik cami yapildi. 29 NISAN
Antalya`da iki kiziyla evden kaçan oryantal Hatice Topçu, esi Celal Topçu`nun pantolonlarini, `Takip etmemesi için` yaninda götürdü. 2 MAYIS
Radari önceden haber veren ve kendisine yurtdisindan gelen aleti gazete ilaniyla satmak isteyen adam yakalandi. 25MAYIS
Edremitli `kadin saticisi` Halil Kazanci kartvizit bastirdi, üzerine lakabi olan `Pele`, meslek hanesine de `Muhabbet Tellali` anlaminda `Sexsüel Prodectör` yazdirdi (orijinal yazidir). 31MAYIS
Trabzon`da bir hastaneye gidip, bugüne kadar hiç cinsel iliskiye girmedigine dair rapor isteyen Mehmet Misirli`ya (46) `deli raporu` verildi.
Zonguldak da Kis aylarinda limana siginan Kugu?yu balikçilar yedi..
Samsun`da kumas yeme aliskanligi bulunan adam, dayanamayip esinin çeyizini de yiyince, bosanma davasiyla karsilasti. 5HAZIRAN
Buca Belediyesi`nin bedava elektrigini kullanan Kuran kursu, elektrik satarken yakalandi
Savas Ay, programina ünlü benzerlerini çikardi, araya gerçek Ciguli`yi de soktu. Ciguli, benzerlik yarismasinda üçüncü oldu. 24 HAZIRAN
Fransa`da oynanan Türkiye - Brezilya maçinda, fotograf makinesini sahaya firlatan Türk`ü, polis filmi tab ettirerek buldu. 8 TEMMUZ
178 ALO - RTÜK hattina basvuran biri, Sütas reklaminda gol atan inek Ayraniç`in memelerinin görünmesinden sikâyetçi oldu. 16 TEMMUZ
POPSAV`in `Korsana Hayir!` eylemine katilan sarkicilar Cagaloglu`ndaki valilik binasina yürüme karari aldi. Ancak sicak yüzünden vazgeçip taksiye bindi. 31 TEMMUZ
Sanayi Bakani Ali Coskun, `Bakar misiniz?` diye seslenen kadina yanit verdi: "Senin gibi kadina simdiye kadar kimse bakmadi mi?" 7 AGUSTOS
Umut Sanat, Lara Croft filmi tanitimi için `Türk Croft` yarismasi baslatti. Kadin kahramani canlandirmak için siteye 19 erkek basvurdu.
Asuman Krause, `1. Geleneksel Boru Döseme Yarismasi`na hakem oldu.
Pamukkale`deki antik kazinin verimi, gezen tangali turistler yüzünden düstü. Kazi baskani Italyan profesör çareyi, kazi alanina bikiniyle girmeyi yasaklayarak buldu. 9 EYLÜL
Malezya Krali Kapaliçarsi`dan hali aldi. Kral`a ikram olarak çay getiren garsonlar, halilara çay döktü. 15 EYLÜL
Sakarya Devlet Hastanesi Acil Servisi`nde görevli saglik memuru Serkan Atasoy, eski gemi tayfasi Cüneyt Veli`den iki saat yerine bakmasini istedi. Veli, elini kesen bir adama dikis atarken bir doktor tarafindan yakalandi. 4 EKIM
Izmir`de, Izmir ve Nürnberg Emniyet Güçleri arasindaki `dostluk` maçi 3 - 0 devam ediyordu. Ancak Emniyet Müdürü Halil Tatas, `Dostluk maçi berabere bitmeli` diyerek takima yenilme talimati verdi. Bu da olmayinca kaleciye `Gol ye!` diye bagirdi. Maç 3 - 3 bitti. 5 EKIM
· Ankara`da hurdacilik yapan iki kardes E.Ü. (16), E.Ü. (18) ve amcalari B.Ü. (22), Telekom`un kablolarini çaldiklari iddiasiyla gözaltina alindi. Üç akraba savciliktaki ifadelerinde, `alerji olduklari için sirtlarini kaloriferde kasidiklarini, tahta masalara gögüslerini sertçe vurduklarini` söyledi. Suç duyurusunda bulunan gençler hakkinda, `kendilerine iskence yaparak polise iftira attiklari gerekçesiyle` dava açildi.
· Trabzon Of?ta iki sülale arasinda , `Otomobille geçerken kasten çamur siçratma` kavgasi çikti. 10 kisi agir yaralandi.
· Malatya Pütürge`de Mehmet Timur (65), `Ise yaramiyor` diye sinirlendigi cinsel organini kesip bir köpege yedirdi. 22 SUBAT
· Sanliurfa`da bir kisi koyun sürüsüne çarpmamak için direksiyon kirdi: Biri çoban, 2 kisi öldü. 1 MART
· Adana`da kuyumcu kuryesinin 1.5 kilo altinini zorla alan üç gaspçidan Umut Diri (31), protez dislerini olay yerinde unutunca yakalandi. 25 SUBAT
· Kütahya`da bir otomobil köpege, köpek de sürüsünü otlatan çobana çarpti. Çobanin bacagi kirildi, köpek öldü.
· Sivas`ta Abdurrahman Kirankaya, rüyasinda aldattigini gördügü esi Sükriye`yi, çocuklarinin gözleri önünde bogazini keserek öldürdü. 4 MART
· Bursa`da Selahattin Höbelek, arkadasi Ahmet Aslan`i "el - kol hareketleriyle konustugu" gerekçesiyle öldürdü. 22 MART
· Trabzon Sürmene?de `kafa tokusturarak` selamlasan iki genç, `kafalari aciyinca` biçakla kavga etti, ikisi de agir yaralandi. 2 NISAN
· Konya`da bir balikçi, manavdan 200 bin liralik domates istedi. `200 bin liralik domates mi olur?!` sorusu kavgaya dönüstü. Balikçi iki kisiyi biçakladi. 11 NISAN
Kendisini komiser olarak tanitip yabanci uyruklu kadinlardan para aldigi ve cinsel iliskiye girdigi iddia edilen Fikret Altan, resmi polislere `Bu ne biçim kiyafet? Düzeltin su kiliginizi?!` diye hava atinca yakalandi. 18 NISAN
· Antalya`da baskasina âsik olan Nimet Belkis Karahan, seyyar satici esi Hazim`i her gün ekmegine fare zehri koyarak hasta etti. Adam hastanedeyken de islemi sürdüren Karahan, kizinin süphesi üzerine tutuklandi. Hazim Karahan da para ödememek için hastaneden kaçti. 20 NISAN
· Çanakkale`de issiz Muhammet Karakaya ile arkadasi Hamdi Kaplan, eglenmek için arabalarina üç müzisyen alip bira içti. Kaza oldu, darbukaciyla kemanci öldü. Arkadaslari, vasiyet üzerine kemancinin mezarinda fasil yapti.
· Konya`da Tuna Akdogan (22), isten çikarilinca 8 katli binanin çatisina çikti. Asagida toplanip `Atla atla, cenaze masrafin bizden` diye tempo tutan ilkokul ögrencilerini polis uzaklastirdi.
· Samsun`da kahvedekilerle 1 milyon lirasina "Tecavüz eder misin, edemez misin?" diye iddiaya giren Seyit Ali Demirci (18), akli dengesi yerinde olmayan G.S.`ye (50) saldirdi, "Parami da alamadim, kandirildim" dedi. 22 MAYIS
· Hakkâri`de Nevruz kutlamalarinda Öcalan ve PKK lehine slogan atanlari tespit için ilginç bir yöntem kullanildi. Polisin çektigi fotograflardan `agizlari açik görülen` 12 kisi bölücü örgüt lehine slogan atmak suçundan sorusturuldu.
· Ehliyetsiz motosiklet kullandigi için 305 milyon lira ceza kesilmesine sinirlenen Ahmet Gül (22), elektrikli testereyle Sungurlu Adliyesi`ni basti. Hâkim, savci, zabit kâtibi ve avukat pencereden atladi, savcinin ayagi kirildi. 9 HAZIRAN
· Mahir Günsiray`in Hakkâri`de sergiledigi `Gavara` adli oyundaki bordo, sari, turuncu, kirmizi ve yesil sineklik bir ögretmeni huylandirdi. Polis, oyunu basip sinekligi çikardi. Günsiray oyundan vazgeçti, sineklik DGM`lik oldu. 17 HAZIRAN
· Zonguldak`ta rüsvet iddiasiyla sikâyet edilen trafik polisi Necati Topçu, yakalanmamak için aldigi 5 milyon liralik banknotu yuttu. 22 TEMMUZ
· Intihara kalkisan Mustafa Saglik`i, olayi duyan bosandigi eski esi Hatice Öztürk vazgeçirmek istedi. Kocasi `Nurcanim beni terk etti` diyerek sevgilisini isteyince ortam gerildi. 15 AGUSTOS
· Aydin Nazilli`de esinin `gezmeye gittigini` sanarak sevgilisini aracinin bagajinda evine götüren Mehmet Gözüm (28), evde karisiyla karsilasinca sevgilisini unuttu. Bagaji yumruklayan kizi polis kurtardi.
· Istanbul`da hirsizlik için girdigi evden 70 milyon lira çalip kaçarken 100 euro ve kimlikleri olan cüzdanini düsüren hirsiz yakayi ele verdi. 10 EYLÜL
<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
· Bursa`da alkollü Levent Aksiraci, rampa asagi park ettigi otosunun el frenini çekmek yerine önüne yatti. 14 EYLÜL
· Kahvede okey oynayan Harun Çetinkaya`yi (39) ari soktu. Alerjisi oldugunu bilmesine ragmen okeye dönen Çetinkaya öldü. 19 EYLÜL
· Diyarbakir Ergani`de Hüseyin Ö. (19), televizyon kanalini degistirmesini istedigi için sinirlendigi agabeyini, tabancayla öldürdü.
samsun`da Hüseyin Kaya, araçta sevistigi hayat kadini Beyhan Çelik`i, ayni anda cep telefonuyla baskasiyla pazarlik yapinca bogdu. 30 EYLÜL
Bolu`da Cengiz Çaglar (15) çamasir suyunu siviyag zannedip üzerine yumurta kirdi. Bu ilginç yemegi afiyetle yiyince de hastanelik oldu. 24 EKIM
· Antalya`da 64 yasindaki çiftçi, 72 yasindaki esi Melek Uysal`i `Niçin mankene benzemiyorsun?` diyerek hastanelik etti. 12 KASIM
· Izmir`de önündeki kamyona çarpmamak için direksiyonu `bos` sokaga kiran soför, 12 otomobili hurdaya çevirdi. 17 ARALIK
http://img106.exs.cx/img106/2553/fenerli.jpg
Son cümleye dikkat!!!
Tanidiginiztüm Fenerlilere ulastirin! http://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley4.gif
smileys/smiley4.gifsüpermis valla helal olsun. ben cafede arkadaslara göstercem smileys/smiley2.gif
harika cakir kardesim saten utanilacak sey fenerli olmakEdited by: acimasiz61
ula ne güzel mektup be... alacam bunu bütün fenerlilere gösterecem..
Harun-61
06-11-2004, 01:46
http://www.karakartal.com/i/glr/0411047cb9/sl194.jpg
kiziniz nobre yi oglumuz emre ye istiyoruz...smileys/smiley36.gif
aaahahah süper valla habu adamlarin kafa çalisiyor.
bugün cumartesi ve günün eglencesi gese
http://img124.exs.cx/img124/305/2003_12_012.gif
http://img117.exs.cx/img117/4229/2004_08_191.gif
http://img26.exs.cx/img26/2010/2004_09_091.gif
#10 Fietra
09-11-2004, 21:59
Son cümleye dikkat!!!
Tanidiginiztüm Fenerlilere ulastirin! http://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley4.gif
Harika mükemmel olaganüstüsmileys/smiley36.gif
Bu benim elime geçti yasmileys/smiley36.gif
Magnolia
11-11-2004, 16:44
smileys/smiley36.gifBu yaziyi bana fenerli bir arkadas gönderdi.Mailin üzerinede "gülmeyin" yazmis.Nasil gülünmez ya,bu fenerliler gerçekten beyinsiz...smileys/smiley36.gif
Harun-61
11-11-2004, 23:10
eski ama güzel..
FENERBAHCE' LILERE GELECEK SEZON AVRUPA'DA
OYNAYACAKLARI MACLARDA BASARILAR DILERIZ.
AVRUPA 'DAKI MACLARI: (AVRUPA KITASINDA):
1- BESIKTAS-FENERBAHCE (INONU STADI)
2- GALATASARAY-FENERBAHCE (OLIMPIYAT STADI)
3 -ISTANBULSPOR-FENERBAHCE (GUNGOREN BELEDIYE STADI)
Harun-61
11-11-2004, 23:12
gora'dan
Apollo 31 napiyorsunuz orada bu duman da ne?
-Mangal yakiyoz güzel kardesim... Hapla olmaz ki bu beslenme isi...
-Bilememissiniz siz... Karbonmonoksitten zehirlenme ihtimaliniz var,derhal söndürün...
-Delikanli adama bisey olmaz...
http://www.delikanforum.net/images/smilies/kahkaha.gif http://www.delikanforum.net/images/smilies/kahkaha.gif http://www.delikanforum.net/images/smilies/kahkaha.gif
-Houston bi problemimiz var?
-O zaman hep beraber tekrar edin:
"Eshedü en laa ilahe.."
http://www.delikanforum.net/images/smilies/kahkaha.gif http://www.delikanforum.net/images/smilies/kahkaha.gif http://www.delikanforum.net/images/smilies/kahkaha.gif
-Turkship IA22BC23 motorlari kapattiniz bi sorun mu var?
-Yok be Hostoncugum... Jüpiter çekiyo... Zaten bosa aldim,fazla yakmasin alet...
-Alo Hustin benzin bitti napcam?
-Naptin lan o kadar benzini, içtin mi?
-Yook be.. Yörüngeye inerken bi ufoyla yaristim. Ama var yaa sana ne diyim, ne hizdi beee...
-Deme!
-Huztin!!! Huztin diyom Aloooo!!!
-Ne var, ne oldu?
-Haydar abiyi dövüyorlar, yetisin...
-Hustin... Mars'ta hayat yok abi... 9 dedin mi yatiyo herifler.... tadimiz kacti... dönüyoruz biz yaa...
-Houston..
-Efendim
-Vali Bey'e söyleyin yarin okullari tatil etsin. Kar geliyo,ben gördüm...
-Alooo Hüstin..
-Dinlemedeyiz, devam et...
-Abi salak Ahmet, mekigin anahtarini içerde unutup cikmis ay yürüyüsüne...
-Eeee?
-Kaldik abi burada. Cami kirdim ben, telsize uzanabilmek için. Yani artik,iceri girsek de degismiyor olay. Sonradan aklima geldi cam kirilinca... sey ölücee...
(Hüstin görevlisi ofisteki basin sözcüsüne)
-"Gecen ay uzaya gönderilen iki astonotumuz elim bi kaza sonucu yasamlarini yitirmislerdir" -Aynen bu metni yayinliyosun... Hadi gözüm...
-Houston?
-Noldu Apollo... Apollo noldu?
-Aya inemiyoruz?
-Neden, modül mü bozuldu?
-Yok, Kültür bakanligi sit alani ilan etmis, bilet almamiz lazimmis...
#10 Fietra
12-11-2004, 02:20
Bu repliskleri daha önceden de okumustum tekrar tekrar ama yine de insan gülüyorsmileys/smiley36.gif
süper ya bu filmi alip evde rahat rahat izlemek lazim
Magnolia
17-11-2004, 15:42
Ahirette sorgu sirasini bekleyen iki adam birbirleriyle konusmaya baslar. "Sen nasil öldün?" diye sorar birinci adam ötekine. "Donarak öldüm.." "Kötü bir ölüm olsa gerek..." der birinci adam " donarak ölmek nasil bir sey?" "Sey, baslangiçta çok rahatsiz edici.." diye anlatmaya baslar ikinci adam. "titremeye basliyorsun, bütün el ve ayak parmaklarin agrimaya basliyor. Ama sonrasi, ölmek için çok sakin bir yol. Vücudun uyusuyor, adeta bosluga sürükleniyorsun, tipki uykuya dalmak gibi..
Peki ya sen? sen nasil öldün bakalim?" "Kalp krizi geçirdim" der birinci adam.
"Karimin beni aldattigindan emindim. Bir gün beklenmedik bir saatte eve
döndüm, yatak odasina kostum.. Karimi orada yapayalniz örgü örerken
buldum.Sonra bodruma kostum ama kimseyi bulamadim. Ikinci katta da kimse yoktu.Sonra hizla çati katina vardigimda kalp krizi beni buldu..Oraciga yigildim ve öldüm.. Aynen böyle." Ikinci adam basini sallar "Berbat birsey bu..." der "..sadece bir an mutfakta durup buzdolabina bakmayi akil edebilseydin simdi ikimiz de hayatta olacaktik...
Arkadaslar bunlarin hiçbiri Goro filminde yok. Gittim gördüm. Film harikaydi. Özellikle 2. sahne süperdi. Ama dedigim gibi yukaridaki esprililerin hiçbiri filmde yok.
http://img88.exs.cx/img88/9828/200410241.jpghttp://img88.exs.cx/img88/9828/200410241.jpg
alitemelli
17-11-2004, 22:36
Son cümleye dikkat!!!
smileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gif
demek ki fenerlilerde dogru yolu bulabiliyorlar...smileys/smiley36.gif
http://img54.exs.cx/img54/9800/91200445850PM2.jpg
ABI BUNLAR NE YAWWWW ..KENDINI ALEM BILRDIM SIZ DAHA DA ALEM NEYSE HERKESE TESEKKURLER
ÇAKIR KARDAS NERDEN BULDUN HAUNU .MANYAK BI SEY HERKESE YAYMAYA BASLIYCAM
SIGARAYI BIRAKIRKEN...
BIRINCI DAKIKA
Sevgili günlük,
Bu sabah Hürriyet'in Kelebek ekinde sigarayi birakmanin vücuda yaptigi
olumlu etkileri anlatan bir haber okudum. Bu tarz haberlerden oldum olasi
tiksinmeme ragmen nedense cosup sigarayi birakmaya karar
verdim. Kararim kesin, sigarayi birakiyorum. Bu kararimin vücuduma
etkilerini gösteren tabloyu basucuma astim. Içimin zehirden temizlenmesini
tabloya bakarak daha rahat hissedecegim. Simdi masanin üzerindeki dolu
sigara paketini burusturup çöpe salliyor ve saglikli gürbüz bir kisi olma
yolundaki ilk adimimi atiyorum.
SEKIZINCI SAAT
Sevgili günlük,
Tabloya göre sigarayi biraktiktan sekiz saat sonra tansiyon ve nabiz normale
dönüyormus. Inanir misin, bunu hissediyorum sanirim. Tamam, tansiyon ve
nabzimin bundan sekiz saat önceki halinde de
anormallik hissetmemistim,ama normale dönmesi iyi bir sey herhalde. Coskumu
paylasmak için Teoman'i aradim, sigarayi birakmama "geçici Ubeyd Korbey
sendromu" adini takti. "Oglum" dedim, "bak tam sekiz saattir sigara
içmiyorum, tansiyonum ve nabzim cillop gibi oldu". Bunu söyleyince kendi
nabzinin ve tansiyonunun da harika oldugunu söyledi, meger sekiz saattir
uyuyormus. Yavsak iste, ben ne diyorum o ne diyor. Yalniz laf aramizda,
kafama takildi gerçekten, demek ki günde sekiz saat uyuyan bir sigara
tiryakisinin tansiyonu ve nabzi da günde bir kere normallesiyor. E peki,
tansiyon ve nabiz günde üç kez normale dönemeyecegine göre benim kazancim ne
bu isten? Demek ki, savasi erken birakmayacaksin. Yoksa Teoman itinden ne
farkim kalir? Onun tansiyonu da normal, benimki de.... Neyse, bakicaz....
ONUNCU SAAT
Sevgili günlük,
Sigarayi birakirken baslangicin çok zor geçtigini duymustum. Hiç de
degilmis. Az önce yemek yedim, istahim açilmis, yemeklerin tadini daha iyi
aldim. Yillardir ilk kez yemegin üzerine sigara içmeyecegim.
ON BIRINCI SAAT
Acaba azaltarak mi biraksam? Sadece yemeklerden sonra içsem mesela? Yok yok,
dayanmam lazim. Kuruyemisçiye gidip kabak çekirdegi alayim, oyalanirim.
ON ÜÇÜNCÜ SAAT
Iki saattir araliksiz kabak çekirdegi yiyorum. Ve bir de yildiran dejavu:
"abi bu çekirdege elini sürünce birakamiyorsun."
ON DÖRDÜNCÜ SAAT
Kabak çekirdegini birakinca yemekten sonrakine benzer bir sigara içme istegi
uyandi. Çöpe attigim sigara paketini ararken telefon çaldi, Teomanmis.
"Sagliginda yeni düzelmeler var mi?" diye sorup kahkaha
atti.Vay ayi vaaay, sigarayla mücadelemde basarisiz olmami bekliyor demek
ki. Bu beni sinirlendirmekten çok kamçiladi. Ulan Teoman, görüsürüz bakalim.
Ilk isim sigara paketinin oldugu çöp torbasini evden
atmak.
ON YEDINCI SAAT
Sevgili günlük,
Kendimden utaniyorum. Az önce kapidaki çöp torbasini geri almaya karar
verdim, kapici götürmüs. Kararsizim, sigarayi birakanlarin sinirli olmaya
basladigi ve kilo aldigi söyleniyor. Sisman ve sinirli biri olup
Hüseyin'e benzemeyeyim sakin?
YIRMI DÖRDÜNCÜ SAAT
Sevgili günlük,
Biliyor musun, sigarayi biraktiktan 24 saat sonra kalp krizi riski yüzde 25
azaliyormus. Fena degil ha, ne dersin? Teoman'i aradim az önce, sana en
fazla 15 gün veriyorum dedi. Kalp krizi riskinin azalmasindan
sözettim, güldü. Gül bakalim Teoman efendi, gül... Gidip kabak çekirdegi
alayim.
IKINCI GÜN
Sevgili günlük,
Dün çok kötü geçti. Kuruyemisçiye gidip bir kilo kabak çekirdegi aldim.
Gazeteleri çikmadan okusaydim keske, Hincal Uluç kösesinin yarisini "kabak
çekirdeginin cinsel güce katkilari"na ayirmis. Allahim,
ya kuruyemisçi de okumussa yaziyi? Ulan yüz gram al çik, bir kilo niye
aliyorsun? Bundansonra o dükkanin önünden geçemem.
ÜÇÜNCÜ GÜN
Sevgili günlük,
Çok güzel bir gündeyiz. Sigarayi birakmamin üzerinden 72 saat geçti, yani
sinir uçlarim bugünden itibaren yenilenmeye basliyor. Daha da güzeli,
sevgilim geliyor. Bugün biraz sinirli gibiyim, kizin yaninda
ariza yapmasam bari...
DÖRDÜNCÜ GÜN
Sevgili günlük,
Dün ne güzel baslamisti hatirlarsin, ama korktugum basima geldi ve
sevgilimle kavga ettim. Her sey iyi baslamisti halbuki. Bir ara disari
çiktik, ben sosisli sandviç almak istedim, hanimefendi karsi çikti. Neymis,
yürüyerek yemek yenilmezmis. Durduk yerde kavga çikti. Sonunda dayanamayip
karsidaki lokantaya gittim ve patlican musakka söyledim. Garson tabagi
getirir getirmez hatunun yanina kostum ve "yürüyerek
yemek öyle yenmez böyle yenir" diyerek elimde tabak yürümeye basladim. Bir
yandan da musakkayi yemeye çalisiyorum. Kiz kaçmaya basladi, ben de pesinden
kosuyorum. Bir ara agzimdan köpükler çiktigini farkedince durakladim.
Elimdeki tabagi çöpe atip eve döndüm. Sevgilimin telesekreterine not
biraktim, umarim arar.
BESINCI GÜN
Bu sabah Istikbal'den çek-yat gelecekti, öglene kadar bekledim, ne gelen var
ne giden. Birden sinirlerim tepeme çikti, elimde odunla beklemeye basladim.
Hayir, niye sözünde durmuyorsun kardesim? Sabah
dediysen sabah getir. Adamlar saat üçte geldiler, ben odunla kapiya çikinca
tedirgin olup kaçtilar. Istikbal'i arayip siparisi iptal ettim, Yatas'i var
Mobella'si var canim, banane yani...
ALTINCI GÜN
Sevgilim aradi, bana çok kizgin oldugunu söyleyip bir çuval zir zir yapti.
zaten ona moralim bozuk, bir de Teoman gelip karsimda fosur fosur sigara
içmesin mi? Dumani suratima üflediginde çaktirmamaya
çalisarak içime çekmeye çalistim. Ulan özlemisim be...
YEDINCI GÜN
Kabul etmem gerekir ki bugün çok sinirliydim. Gevsemek için televizyonu açip
belgesel izlemeye basladim. Discovery Channel'da Timsah Avcisi diye bir
lavuk var, 10 dakika dayanamadim herife. Eline bir yilan almis, yilan çitir
çitir isiriyor, bu gevrek gevrek gülüyor. Neymis, yilan zehirsizmis.Ya
arkadasim, zehirsiz diye ne bu yani? National Geographic'I açiyorum,
zürafalar var, daha iyi. Ama zürafalardan, Mary ve ailesi diye söz ediliyor.
Allah belanizi versin hepinizin. Süt içip uyumaya karar veriyorum, süt
sisesinin üzerine "lütfen çalkalayiniz" yazmislar. Çal-ka-la-mi-yo-rum.
Mecbur muyum lan sizin sisenizi temizlemeye. Para almasini biliyorsunuz
essogluessekler sizi be! Aksam arkadaslarla bira içmeye gittik. Bu insanlar
ne kadar anlayissiz var ya günlük, aklin oynar.Ulan zaten sigarasiz bira
içiyorum, beynim sulanmis, hala üzerime geliyorlar. Masada ideolojik hadise
çikti, disari kadar uzadi. Tartisma sorun degildi de "sigarayi biraktigindan
beri kilo aldin lan kocagöt" deyince dayanamayip kafa attim Teoman'a.
Yapmasam iyiydi.
SEKIZINCI GÜN
Teoman arayip bir daha benimle görüsmek istemedigini söyledi. Çok
umurumdaydi lavuk. Gereken cevabi verdim zaten. Bu arada, gazetede okudum
yine. Sigarayi birakmanin çesitli yöntemlerinden bahsediyordu. Azaltarak
birakma ve marka degistirerek birakma maddeleri ilgimi çekti. Acaba? Ama yok
yok, bu kadar dayandim, gerisini getirmek lazim.
DOKUZUNCU GÜN
Sevgili günlük,
Sana ne zamandir sevgili günlük diye seslenmedigimi farkettim. Oysa sen bu
dünyada beni anlayan tek varliksin, tek dostumsun. Bugün ne oldu biliyor
musun, sevgilim beni terketti. Alçak kadin, Manyaklastigimi söyleyip ayrildi
benden. Bu arada kabak çekirdeginin bokunu çikardim, her tarafimda sivilce
çikti.
ONUNCU GÜN
Iki gün önce, sigarayi birakmanin çesitli yöntemlerinden sözetmistim. Ben
iki yöntemi birlestirip hem marka degistirdim hem de azalttim. Günde üç tane
yemeklerden sonra Parliement içiyorum. O kadar zaman sonra ilk içilen
sigaranin bir güzel kafasi var, sasiririsin.
ON BIRINCI GÜN
Kendime bir iyilik yapip sigarayi bese çikardim. Ha üç, ha bes. Eskiden
günde bir paket içiyordum, simdi bes tane içiyorum. Yine kazançliyim yani...
ON IKINCI GÜN
Bugün gazetede Amerika'da yapilan bir arastirmayla ilgili haber okudum.
Habere göre günde 10 taneye kadar sigaranin çok fazla zarari yokmus. Üstelik
sigaranin markasini degistirmekten falan da
bahsedilmiyordu. Madem öyle günde 10 tane Camel içebilirim.
ON ÜÇÜNCÜ GÜN
Sevgilimi ve Teoman'i arayip özür diledim. Sevgilim, bir süre daha görüsmek
istemedigini söyledi. Agzimdan köpükler çikarken kosturdugum sahneyi
unutamiyormus. Hakli kiz, bir sey söyleyemedim. Teoman aramizda geçen
hadiseyi sigaraya yordu, ona göre yavas yavas sigara içmeye baslayinca
beynim tekrar faaliyete geçmis. Neyse baristik ve yarin aksam bulusmaya
karar verdik.
ON DÖRDÜNCÜ GÜN
Teoman'la ocakbasina gittik. Içtigim sigaralari saymadim. Teoman'in da
dedigi gibi, sigaranin zararlarini bilerek içiyorum, kime ne? Sana da
soruyorum günlük, sana ne?
ON BESINCI GÜN
Püfür püfür içiyorum sigaralari. Bir de, "sigaraya tekrar baslayinca ne
olur" tablosu yapmaya basladim. Sevgilim de bir daha sigarayi birakmayacagim
sözünü verince geri döndü. Elveda günlük, bir daha
isim olmaz seninle.
SDanışmaz
19-11-2004, 18:00
http://www.nerden.com/mizah/dosya/Komik_Resimler/baslangic.jpg
http://www.nerden.com/mizah/dosya/Komik_Resimler/hata.jpg
http://www.nerden.com/mizah/dosya/Komik_Resimler/023.jpg
SDanışmaz
19-11-2004, 18:07
Son cümleye dikkat!!!
smileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gif
demek ki fenerlilerde dogru yolu bulabiliyorlar...smileys/smiley36.gif
Bulacaklar tabi
Bu yazoyiçikarip fe_beli arkadaslara gösterecegim
Edited by: ThE_s2d
Ballistic
30-11-2004, 17:00
EY TÜRK KADINI
</PRE><?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /></PRE>BIRINCI VAZIFEN
BULASIK, ÇAMASIR YIKAMAK VE KOCANA SAHIP ÇIKMAKTIR. </PRE>MEVCUDIYETININ VE
ISTIKBALININ YEGANE TEMELI BUDUR. </PRE>KOCAN EN KIYMETLI HAZINENDIR. </PRE>SENI BU HAZINEDEN
MAHRUM ETMEK ISTEYECEK KAYNANAN, </PRE>KAYNATAN VE GÖRÜMCELERIN OLABILIR. BIRGÜN
EVLILIGINI KURTARMAK MECBURIYETINE</PRE>DÜSERSEN, VAZIFEYE ATILMAK IÇIN BULASIK VE
ÇAMASIRI DÜSÜNMEYECEKSIN. </PRE></PRE>BU DURUM ELEKTRIGIN VE SUYUN KESILDIGI ANDA
ORTAYA ÇIKABILIR. </PRE>EVLILIGINE TECAVÜZ ETMEK ISTEYEN KAYNANAN KAYNATAN VE
</PRE>GÖRÜMCELERIN HAYATTA EMSALI GÖRÜLMEMIS BIR GALIBIYETIN MÜMESSILI
OLABILIRLER. </PRE></PRE>KILIBIK KOCAN ZOR BIR IHTIMAL DE OLSA BASKA KADINLARA GÖZ
DIKMIS OLABILIR. </PRE>AILENIZ FAKRU ZARURET IÇINDE HARAP VE BITAP DÜSMÜS OLABILIR.
</PRE></PRE>EY ASIL TÜRK KADINI ! ISTE BU AHVAL VE SERAIT IÇINDE DAHI
VAZIFEN YUVANI KURTARMAKTIR. </PRE>ANASININ KUZUSU OLAN KOCANI ADAM ETMEK SENIN ELINDEDIR.
</PRE></PRE>IHTIYAÇ DUYDUGUN MERDANE DOLABIN SOL ÜST KÖSESINDE
SAKLIDIR.</PRE>
smileys/smiley4.gifsmileys/smiley4.gif
FANATIK61
03-12-2004, 14:36
Güzel bir saat buyrun:
http://www.yugop.com/ver3/stuff/03/fla.html (http://www.yugop.com/ver3/stuff/03/fla.html)Edited by: FANATIK61
Bl@ck_De@th_
03-12-2004, 14:56
kardesim sigarayi birakma yazisi cok ilgincti hepsini okudum bende sigara kullandigim icin orda ki kisiye hak verdim ama sigaraya baslamasinda smileys/smiley36.gif
"EY TÜRK KADINI
</PRE><?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><?:NAMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P></PRE>BIRINCI VAZIFEN
ISTIKBALININ YEGANE TEMELI BUDUR. </PRE>KOCAN EN KIYMETLI HAZINENDIR. </PRE>SENI BU HAZINEDEN
MAHRUM ETMEK ISTEYECEK KAYNANAN, </PRE>KAYNATAN VE GÖRÜMCELERIN OLABILIR. BIRGÜN
EVLILIGINI KURTARMAK MECBURIYETINE</PRE>DÜSERSEN, VAZIFEYE ATILMAK IÇIN BULASIK VE
ÇAMASIRI DÜSÜNMEYECEKSIN. </PRE><O:P></O:P></PRE>BU DURUM ELEKTRIGIN VE SUYUN KESILDIGI ANDA
OLABILIRLER. </PRE><O:P></O:P></PRE>KILIBIK KOCAN ZOR BIR IHTIMAL DE OLSA BASKA KADINLARA GÖZ
DIKMIS OLABILIR. </PRE>AILENIZ FAKRU ZARURET IÇINDE HARAP VE BITAP DÜSMÜS OLABILIR.
</PRE><O:P></O:P></PRE>EY ASIL TÜRK KADINI ! ISTE BU AHVAL VE SERAIT IÇINDE DAHI
VAZIFEN YUVANI KURTARMAKTIR. </PRE>ANASININ KUZUSU OLAN KOCANI ADAM ETMEK SENIN ELINDEDIR.
</PRE><O:P></O:P></PRE>
IHTIYAÇ DUYDUGUN MERDANE DOLABIN SOL ÜST KÖSESINDE
SAKLIDIR."
demek öyle...demek bulasik yikamak türk kadininin vazifesi...çok ayip beyler çokkkk!!smileys/smiley7.gif
kuzey_lee
03-12-2004, 17:35
KADIN NEDIR?
<DIV align=center>KADIN NEDIR?
Element : Kadin Sembolu WO
Atom agirligi : 53,6 kg olarak kabul edilmis olup, 40 kg' dan 200 kg'a
kadar degisik cesitleri de bulunmaktadir.
Bulundugu yerler: Dunya gezegenindeki tum kent ve kirsal alanlarda.
Fiziksel Ozellikleri:
1. Yuzeyi renkli film tabakasiyla kaplidir.
2. Degisik sicakliklarda kaynar.
3. Bilinen bir sebep olmaksizin donar.
4. Ozel ilgi gordugunde erir.
5. Dogru olmayan kullanimlarda isirir.
6. Islenmemis metalden siradan maden filizine kadar pek cok halde bulunur.
7. Dogru noktalara basinc uygulandiginda urun verir.
Kimyasal Ozellikleri
1. Altin, gumus, platin ve kiymetli diger taslarla buyuk akrabaligi vardir.
2. Buyuk miktarlarda pahali maddeleri absorblayabilir.
3. Bir belirti gostermeksizin kendiliginden patlayabilir.
4. Sebepsiz yere cikip gidebilir.
5. Likitlerde cozunmez, fakat alkolle doyuruldugunda aktivitesi buyuk oranda artar.
6. Bilinen en guclu servet indirgeyici ajandir.
Genel Kullanim Alanlari:
1. Genelde sus olarak.
2. Rahatlatmada buyuk yardimi olabilir.
3. Cok etkili bir temizleme ajani olarak.
Testler:
1. Saf numunesi dogal halde bulundugunda rengi parlak pembeye doner.
2. Daha iyi bir numunesi ile kiyaslandiginda rengi yesile doner.
Potansiyel Tehlikeleri
1. Tecrubesiz ellerde cok tehlikelidir.
2. Birden fazlasiyla ilgilenmek yasal olmadigi halde, degisik mekanlardam ve
birbirleriyle direkt temasa gelmelerini engelleyecek onlemleri alarak bu
yapilabilir.
Sonuc olarak:
Baslangicta Tanri dunyayi yaratti ve dinlendi. Daha sonra erkegi yaratti ve
dinlendi. Ve sonra kadini yaratti. O gun bugundur ne Tanri, ne de erkek
dinlenebildi.</DIV>
<DIV align=center></DIV>
<DIV align=center></DIV>
<DIV align=center>bu yaziyi banadegerli yener abim yollamisti..eline saglik abicim..ama dikkat yenge duymasin smileys/smiley17.gif </DIV>
Magnolia
03-12-2004, 17:37
"EY TÜRK KADINI
</PRE><?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><?:NAMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P></PRE>BIRINCI VAZIFEN
ÇAMASIRI DÜSÜNMEYECEKSIN. </PRE><O:P></O:P></PRE>BU DURUM ELEKTRIGIN VE SUYUN KESILDIGI ANDA
OLABILIRLER. </PRE><O:P></O:P></PRE>KILIBIK KOCAN ZOR BIR IHTIMAL DE OLSA BASKA KADINLARA GÖZ
</PRE><O:P></O:P></PRE>EY ASIL TÜRK KADINI ! ISTE BU AHVAL VE SERAIT IÇINDE DAHI
</PRE><O:P></O:P></PRE>
IHTIYAÇ DUYDUGUN MERDANE DOLABIN SOL ÜST KÖSESINDE
SAKLIDIR."
demek öyle...demek bulasik yikamak türk kadininin vazifesi...çok ayip beyler çokkkk!!smileys/smiley7.gif
Hiç gülecegim yoktu.Bulasik yikama devri bitti.Yasasin tribünler...smileys/smiley36.gifEdited by: Magnolia
Sabah ise gelirken bir aracin arkasindaki su yazi beni çok güldürdü:
"GARGARIS ETMA 53" smileys/smiley4.gif
Çogunuz duymustur ama duymayanlar için;ancak bu kadar güsel bi sekilde dile getirilebilirdi.
<DIV>ISTE CEM YILMAZ'DAN ISTIKBAL MARSI:
Bakma, dönmez safak vakti yurttan kaçan o alçak
Dönmeyip Amerika'da, arlanmaksizin yasayacak.
O benim milletimin hirsizidir, yurdu soyacak,
Hortumladiklari benimdir, milletimindir ancak.
Çalma kurban olayim hepsini, ey hirsli çakal
Gariban halkimada bir pul, birakacak kadar al
Olmaz sana götürdügün paralar sonra helal
Hakkini vermezsen burdaki ortaklarinin behemal
Ben ezelden beri aç yasadim, aç yasarim
Hangi hükümet beni kurtaracakmis? Sasarim
Kurumus musluk gibiyim, ne akar ne tasarim
Yirtsam da bir tarafimi, hiç görülmez basarim.
Mali Krizler, yoluna örmüsse çelikten duvar,
Benim cagiz, cegiz diyen bir hükümetim var
Bagirsin korkma, nasil isimize burnunu sokar
Avrupa Birligi denen tek disi kalmis canavar.
Arkadas, Meclise namusuyla çalisanlari ugratma sakin
Ise aldiracaklarin, olsun hep sana yakin
Gelecektir, cezani verecegi günler Hakkin
Kim bilir belki yarin, belki yarindan da yakin.
Yaktigin yerleri orman diyerek geçme, tani
Çalisani isten at, doldur kadroya yatani
Gözleri açik yatir seni kurtaran atani
Satilmadik o kaldi, durma sativer vatani.
Sermaye mutlu olsun, olsa da çevre feda
Semizletin Apo'yu, mezarinda dönsün Süheda
Uydurma kanunlarla Meclisten getirin seda
Onbin Yillik tarihe, yurdum ederken veda.
Cümlenizin bu yurdu yok etmek mi emeli?
Yediginiz herzelere baska ne demeli?
Oyuverin altini, iyice sallansin temeli
Yurdumun ki, sonunda vatandas kükremeli....
O zaman durur belki gözümden akan yasim
O zaman dogrulur belim, yukari kalkar basim
O zaman bosa gitmez yillar süren ugrasim
HESABINI VERIP TE GITTIGINIZ GÜN KARDASIM...
Dalgalanin sizde dolar gibi simdi ey suçlular
Olsun artik soyguncuya vurulacak bir yular
Ebediyen, öyle yok hesapsiz bir iktidar
Hakkidir Garip yasamis vatandasin da gülmek
Hakkidir ezilmis milletimin aydinlik bir Istikbal.....</DIV>
<DIV>smileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gif</DIV>
<DIV =Section1>
<DIV>
</DIV></DIV>
http://img36.exs.cx/img36/5791/bombaimha1.gif
http://img31.exs.cx/img31/5629/halay1.gif
http://img33.exs.cx/img33/4297/isyerindebasarininsirri1.jpg
Bl@ck_De@th_
09-12-2004, 17:08
<DIV>ISTE CEM YILMAZ'DAN ISTIKBAL MARSI:
Bakma, dönmez safak vakti yurttan kaçan o alçak
Dönmeyip Amerika'da, arlanmaksizin yasayacak.
O benim milletimin hirsizidir, yurdu soyacak,
Hortumladiklari benimdir, milletimindir ancak.
Çalma kurban olayim hepsini, ey hirsli çakal
Gariban halkimada bir pul, birakacak kadar al
Olmaz sana götürdügün paralar sonra helal
Hakkini vermezsen burdaki ortaklarinin behemal
Ben ezelden beri aç yasadim, aç yasarim
Hangi hükümet beni kurtaracakmis? Sasarim
Kurumus musluk gibiyim, ne akar ne tasarim
Yirtsam da bir tarafimi, hiç görülmez basarim.
Mali Krizler, yoluna örmüsse çelikten duvar,
Benim cagiz, cegiz diyen bir hükümetim var
Bagirsin korkma, nasil isimize burnunu sokar
Avrupa Birligi denen tek disi kalmis canavar.
Arkadas, Meclise namusuyla çalisanlari ugratma sakin
Ise aldiracaklarin, olsun hep sana yakin
Gelecektir, cezani verecegi günler Hakkin
Kim bilir belki yarin, belki yarindan da yakin.
Yaktigin yerleri orman diyerek geçme, tani
Çalisani isten at, doldur kadroya yatani
Gözleri açik yatir seni kurtaran atani
Satilmadik o kaldi, durma sativer vatani.
Sermaye mutlu olsun, olsa da çevre feda
Semizletin Apo'yu, mezarinda dönsün Süheda
Uydurma kanunlarla Meclisten getirin seda
Onbin Yillik tarihe, yurdum ederken veda.
Cümlenizin bu yurdu yok etmek mi emeli?
Yediginiz herzelere baska ne demeli?
Oyuverin altini, iyice sallansin temeli
Yurdumun ki, sonunda vatandas kükremeli....
O zaman durur belki gözümden akan yasim
O zaman dogrulur belim, yukari kalkar basim
O zaman bosa gitmez yillar süren ugrasim
HESABINI VERIP TE GITTIGINIZ GÜN KARDASIM...
Dalgalanin sizde dolar gibi simdi ey suçlular
Olsun artik soyguncuya vurulacak bir yular
Ebediyen, öyle yok hesapsiz bir iktidar
Hakkidir Garip yasamis vatandasin da gülmek
Hakkidir ezilmis milletimin aydinlik bir Istikbal.....</DIV>
<DIV>http://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley32.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley32.gif</DIV>
<DIV ="Section1">
<DIV>
</DIV></DIV>
http://www.itoglu.it/
http://www.itoglu.it/burhan/
http://www.mahmutabi.com/
http://jetali77.sitemynet.com/url/index.htmEdited by: tigin
#10 Fietra
11-12-2004, 17:14
Saka maka bu siteler baya tutmus birine 15.000+ oy atilmis birine 73.000 üye gelmissmileys/smiley36.gif
Iki resim arasindaki 3 farki bulun ama kalbiniz saglam degilse hiç ugrasmayin.
http://members.home.nl/saen/special/zoeken.html (http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html)
2004den seçmeler
**Samsun'da bir bankanin Mecidiye Subesi'ni soyan Mehmet Murat Pas iki ay
sonra ayni subeye para yatirmaya kalkinca yakalandi. 14 OCAK
**Bursa'da manavda sivribiber kalmadigini ögrenen Sezer Kirbiyikli 'Bu
nasil manav?!' diyerek domatesleri kursunladi. 22 OCAK
**Erzurum'da tarihi koç heykelini evinin önüne çesme yapmak isteyen adam
yakalandi.
**Adapazari'nda Insan Haklari Ulusal Komitesi Baskanligi'nca mahkûmlar
arasinda düzenlenen resim yarismasinda mansiyon kazanan Gültekin Toker'in
ödülü, tahliye oldugu için evine götürüldü. Polisi gören Toker kaçti, ödül
için geldiklerini ögrenince döndü.28 SUBAT
**Samsun'da otobüs duragi çalindi. 24 MART
**Adana Kümes Hayvanlarini Koruma Dernegi horoz dövüsü yaptirirken yakalandi
3NISAN
**Erzurum'un Bosçakmak köylüleri, dört katli apartman büyüklügündeki kayayi,
köylerine düsmesin diye halatla bagladi. 24 NISAN
**Sivas'ta 732 yillik tarihi bir mermer, kimligi meçhul 'meraklilar'
tarafindan, plastik olup olmadiginin anlasilmasi amaciyla kirildi. 28 NISAN
**Bursa Inegöl'e bagli 3 bin nüfuslu Cerrati Beldesi'ne 3 bin kisilik cami
yapildi. 29 NISAN
**Antalya'da iki kiziyla evden kaçan oryantal Hatice Topçu, esi Celal
Topçu'nun pantolonlarini, 'Takip etmemesi için' yaninda götürdü. 2 MAYIS
**Radari önceden haber veren ve kendisine yurtdisindan gelen aleti gazete
ilaniyla satmak isteyen adam yakalandi. 25 MAYIS
**Trabzon'a bir hastaneye gidip, bugüne kadar hiç cinsel iliskiye
girmedigine dair rapor isteyen Mehmet Misirli'ya (46) 'deli raporu' verildi.
**Zonguldak Limani'na siginan kuguyu yediler.
**Savas Ay, programina ünlü benzerlerini çikardi, araya gerçek Ciguli'yi de
soktu. Ciguli, benzerlik yarismasinda üçüncü oldu. 24 HAZIRAN
**Fransa'da oynanan Türkiye - Brezilya maçinda, fotograf makinesini sahaya
firlatan Türk'ü, polis filmi tab ettirerek buldu. 8 TEMMUZ
**178 ALO - RTÜK hattina basvuran biri, Sütas reklaminda gol atan inek
Ayraniç'in memelerinin görünmesinden sikâyetçi oldu.16 TEMMUZ
**POPSAV'in 'Korsana Hayir!' eylemine katilan sarkicilar Cagaloglu'ndaki
valilik binasina yürüme karari aldi. Ancak sicak yüzünden vazgeçip taksiye
bindi. 31 TEMMUZ
**Umut Sanat, Lara Croft filmi tanitimi için 'Türk Croft' yarismasi
baslatti. Kadin kahramani canlandirmak için siteye 19 erkek basvurdu.
**Asuman Krause, '1. Geleneksel Boru Döseme Yarismasi'na hakem oldu.
**Malezya Krali Kapaliçarsi'dan hali aldi. Kral'a ikram olarak çay getiren
garsonlar, halilara çay döktü. 15 EYLÜL
**Sakarya Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde görevli saglik memuru Serkan
Atasoy, eski gemi tayfasi Cüneyt Veli'den iki saat yerine bakmasini istedi.
Veli, elini kesen bir adama dikis atarken bir doktor tarafindan yakalandi. 4
EKIM
**Izmir'de, Izmir ve Nürnberg Emniyet Güçleri arasindaki 'dostluk' maçi 3 -
0 devam ediyordu. Ancak Emniyet Müdürü Halil Tatas, 'Dostluk maçi berabere
bitmeli' diyerek takima yenilme talimati verdi. Bu da olmayinca kaleciye Gol
ye!' diye bagirdi. Maç 3 - 3 bitti. 5 EKIM
"Dostum bana bi tane Yüzüklerin Efendisinin çocuk versiyonundan verir misin?" Yanimdaki adam korsan VCD'ciden Harry Potter'i isterken...
"Kartus ve kolonya doldurulur." Eskisehirde bir dükkanin camindan...
"Burada adam olana, edebiyle konusana hizmet verilir..." Eminönünde bir bakkalin camindan...
Izmir'deki enterasan bir kuaförün devasa afisindeki gaz verici cümle : "Bir fön neyi degistirmez ki !..."
Bir kirtasiyenin camindan : "Patlayan top geldi !..."
Kocaeli Hereke'de Y.Y.B.F. karsisinda kendi halinde bir bakkalin camindan: "Penguen Yemi bulunur !"
Kadiköyde bir duvar : "Resat, lütfen buraya park yapma !..."
Kas'ta Dogan görünümlü bir Sahin'in arka camindan : "The Anatolian child does not eat these feet !..."
"Geçmis olsun, buraya kadar frensiz geldik !..." Ise gelmek için bindigim dolmusun söförü, son duraga geldigimizde siritarak...
Yasli teyze : "Evladim sagda mübarek bir yerde indirirmisin ?" Minibus söförü : "Az ilerde Camii var, seni orada birakayim teyze..."
Adana'da belediye otobüsünde ön ve arka kapida görevli 2 muavin arasinda geçen diyalogdan: Muavin 1 : "Durakta inecek var mi ?" ( yolculardan ses çikmaz ) Muavin 2 : "Olumsuz !"
Otobüs Söförü : "Paso lütfen !" ( ben pasoyu almak için cüzdanima davrandigimda... ) Ayni Söför : "Varsa gösterme
Kurtlar Vadisi
http://www.flashberk.net/kurt.html
Karete Kamil...smileys/smiley4.gif
http://www.fistik.com/Films/kamil1_tr.htm
http://www.fistik.com/Films/kamil2_tr.htm
http://www.fistik.com/Films/horoz_tr.htm
http://www.fistik.com/Films/kamil3_tr.htm
http://www.fistik.com/Films/kamil4_tr.htm
Karete Kamil...smileys/smiley4.gif
http://www.fistik.com/Films/kamil1_tr.htm
http://www.fistik.com/Films/kamil2_tr.htm
http://www.fistik.com/Films/horoz_tr.htm
http://www.fistik.com/Films/kamil3_tr.htm
http://www.fistik.com/Films/kamil4_tr.htm
smileys/smiley4.gifsmileys/smiley4.gifsmileys/smiley4.gif
Bu sabah bir kamyonetin arkasinda su yaziyi gördüm: "Hataliysam
cep telefonuna hata yazip bir bosluk birak 9999'a gönder Hatasiz Kul
Olmaz melodisi cebinize gelsin."
sweetrose
18-12-2004, 10:20
http://www.yuzbasicafer.com/pics/haftalar/harbiyeli_ozel.htm
BU SITEYE BAYILACAKSINIZ.....( AYRICALIK ISTER )
hopsera61
20-12-2004, 21:12
<TABLE borderColor=#000000 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=770 align=center bgColor=#99cccc border=1>
<T>
<TR borderColor=#ffffff height=20>
<TD = borderColor=#f2f2f2 bgColor=#f2f2f2>12 den sonra</TD>
<TD = borderColor=#f2f2f2 bgColor=#f2f2f2></TD></TR>
<TR>
<TD borderColor=#f2f2f2 bgColor=#f2f2f2></TD>
<TD = vAlign=top borderColor=#f2f2f2 align=left bgColor=#f2f2f2 rowSpan=2>
Temel askerligini yapmakta oldugu kislada öglen saatlerinde tatbikat icin malzeme hazirligi yaparken komutani söyle der:
- Temel, siz karadenizlilerin kafasi saat 12 den sonra çalismazmis! Dikkat et de malzemeni eksik alma.
Bunun üzerine Temel:
- Komutanum biz saat 12 den sonra sizun seviyenuze ineyruk. Kafamuzun çalismayisi ondan olsa gerek...
</TD></TR></T></TABLE>
hopsera61
20-12-2004, 21:14
<TABLE borderColor=#000000 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=770 align=center bgColor=#99cccc border=1>
<T>
<TD = borderColor=#f2f2f2 bgColor=#f2f2f2>
1 NISAN</TD>
<TR>
1 Nisan, gününde çocugun biri annesine ve babasina saka yapiyim,demis.
Çocuk annesine ve babasina "dedem kendini yukarida asmis.","dedem kendini yukarida asmis."diye bagirmis.Annesi ve babasi yukari çikarken,çocuk arkadan"1 Nisan,1 Nisan"
diye bagirmis.Sonra çocuk:
"DEDEM KENDINI YUKARIDA DEGIL,ASAGIDA ASMIS."
</TD></TR></T></TABLE>
hopsera61
20-12-2004, 21:15
<T>
VERGI</TD>
<TR>
Bizim Temel uluslararasi ekonomi toplantisina katilir... Devletin topladigi vergi dagilimini tartisirlar... Konusmacilardan biri Amerikali, biri Avrupali, biri de Temel.. Ortaya bir fikir atilir... Halktan toplanan vergiler nasil dagilim yapilacak. Amerikan vatandasi söz alir:
-Bizim Amerika?da önce yere bir çizgi çizeriz ve sonra topladigimiz vergileri havaya atariz... Çizginin soluna düsen paralari halka hizmet olarak geri veririz, sag tarafta kalan devlete kalir, yatirim yapariz...
Derken Avrupali söz alir ve:
- Bizim Avrupa?da baska ama ona benzer bir uygulama yapariz... Önce yere bir daire çizeriz... Halktan toplanan vergileri havaya atariz. Dairenin disinda kalan halka hizmet olarak geri döner, dairenin içine düsenleri devlet harcamalarina kullaniriz...
Sira bizim Temel?e gelir ve baslar anlatmaya:
-Ula usaklar ne güzel anlattunuz. Keske bizda sizun çirkefluklerunuzi degil da habu çaliskanlugunuzi alsak... Inanun bizum öyle bir uygulamamiz yok... Bizde daha kisa oluyi... Bi kere öyle yere çizgi çizmezuk... Bizde hükümet halktan toplar vergileri... Atar havaya. Yere düsenleri kendilerine harcama yaparlar... Havaya kalanlar halka hizmet olarak geri döner...
</TD></TR></T></TABLE>oflular comdan alinti.
hopsera61
20-12-2004, 21:16
<T>
<TD = borderColor=#f2f2f2 bgColor=#f2f2f2>FADIME'DEN E-POSTA...</TD>
<TR>
Subat ayinin soguk günlerinde, ikisi de Amerika'nin degisik bölgelerinde, ayri ayri is gezilerinde olan Dursun'la karisi, Florida'da bulusup yaz sicaklarinin yasandigi bu bölgede, bir kaç gün geçirmeye karar verirler.
Esi, Dursun'dan önce gider Florida'ya ve ertesi gün için Dursun'a da yer ayirttiktan sonra, ona bir e-posta gönderir. Fakat mesaj, adreste bir harfi yanlis yazdigi için, Dursun yerine, bir gün önce karisi ölen Temel'e gider. Yasi da epeyce ilerlemis bulunan Temel, bilgisayar ekraninda mesaji okuyunca, korkunç bir çiglik atar ve düsüp bayilir. Zaten çok üzgün olan Temel'in bu çigligi üzerine ev halki odaya dolar ve herkes yerde yatan Temel'e yardim için kosusturmaya baslar.
Temel, bir süre sonra kendine gelir ve niçin çiglik attigini soranlara, bilgisayar ekranini gösterir:
"Sevgili Kocacigim,
Bugün, buraya ulasir ulasmaz, önce yarin senin gelisinle ilgili tüm islemleri tamamladim, sonra da bana ayrilan yerime yerlestim. Burasi gerçekten de dedikleri gibi çok sicak... Seni dört gözle bekliyorum..." (Karin)
</TD></TR></T></TABLE>
hopsera61
20-12-2004, 21:17
<T>
<TD = borderColor=#f2f2f2 bgColor=#f2f2f2>TEMEL DUSTA</TD>
<TR>
Temel dus almaya girer, sampuani saçlarina bosaltip ovalamaya baslar. Sirtini keselemeye gelen annesi sorar : - Oglum kafani islatmiyacak misin ?.. Temel cevap verir : - Yok anne bu sampuan kuru saçlar içinmis...!!
</TD></TR></T></TABLE>
hopsera61
20-12-2004, 21:19
<T>
<TD = borderColor=#f2f2f2 bgColor=#f2f2f2>FIDYECI TEMEL</TD>
<TR>
Temel, issizlik ve parasizliktan bikkinlik geldigi bir sirada para kazanmak
icin cocuk kacirmaya karar verir ve kasabada gozune kestirdigi bir cocugu
kacirarak kasaba disindaki arazide bir agacin altina goturur.
Biraz soluklandiktan sonra cocuga
-"kagidin, kalemin var mi?" Diye sorar.
Cocuk:
-"Var" der.
Temel kagidi kalemi aldiktan sonra cocuga babasinin adini sorar.
Dursun oldugunu ogrenince fidye istemek icin mektup yazar ve
"Ula Dursun cocugun elimdedir. Yarin sabah saat 10'a kadar kasabanin disinda ki buyuk agacin kovuguna 10.000 dolar getirmezsen cocugunu olmus bil" der.
Sonra mektubu cocuga uzatarak
-"Bunu babana gotur. Sakin baskasina verme" diye tembihler.
Ertesi sabah 10'da agacin kovugunu kontrol eder ve bir paket bulur.
Actiginda icinde 10.000 dolar para ve bir not vardir.
-"Ula utanmimusun hemserinin usaguni kacirmaya"
</TD></TR></T></TABLE>
hopsera61
20-12-2004, 21:20
<T>
Interneti "TÜRKLER" bulsaydi...!</TD>
<TR>
Interneti Türkler Bulsaydi
Bilgisayar acilis mesajlari:
- Ad Soyad girin
- Sifrenizi girin
- Ikametgah girin
- Nufus sureti girin
- Annenizin genc kIzlIk soyadInI girin
Internette gideceginiz adresi yazdiktan sonra ekrana gelen mesajlar:
- Emin misiniz?
- Ciddi misiniz?
- Bak son defa soruyorum!
- Gunah benden gitti, bagliyorum.
e-mail almak icin yapilmasi gerekli islemler:
1. Nufus Cuzdani asli ve noter tastikli fotokopisi
2.Ikametgah senedi
3.Savciliktan iyi hal kagidi
4. 6 fotograf
5.Son 3 ay icinde alinmis isme tescilli elektrik,su,dogalgaz faturasi
(odenmis olacak)
6. Erkek kullanicilarin Askerlikle iliskileri olmadigina dair tecil belgesi veya teskere belgesinin Noter tasdikli sureti.
7. 18 yasini doldurmamis kullanicilarda velilerinin yazili izin belgesi...
Not: Internet e-mail kullanim depozitosu 400$ olup aylik 50 milyon kullanim ucreti alinacaktir faturasini odemeyen abonenin e.maili kesilir.
(not: Internet isleri genel Mudurlugu, hicbir tebligat yapmadan abonenin e-mail adresini onceden haber vermeden kapatma veya degistirme hakkina sahiptir)
Baglanamama mesajlarI:
- Bu siteye giris Internet Yuksek Konseyi tarafindan yasaklanmistir.
- RTUK bu siteyi,cocuklarin zihinsel gelisimini engellediginden
dolayi bir(1) gun sure ile kapatmistir. - Aradiginiz adres Anayasa'ya aykiri bulunmustur.
- Site borcundan dolayi kapatilmistir
Baglanma mesajlari :
- Sitemizi sectiginiz icin tesekkür ederiz, sitemize girmekle artik sadece bizim sitemize geleceginize ve baska hic bir adrese gitmeyeceginize dair bir anlasmayi kabul etmis oluyorsunuz. Bu durumu kabul ediyorsaniz "Evet", etmiyorsaniz "Evet" tusuna basin. Ihtilaf halinde Istanbul Mahkemeleri gecerli olacaktir.
Hata mesajlari:
- Ulasmaya calistiginiz bilgisayarin mahallesinde elektrikler kesik oldugundan baglanti kurulamiyor.
- Eksik tusa bastiniz, lutfen tekrar deneyin.
- "Q" harfine bastiniz, bu durumun bir yanlislik sonucu olduguna inaniyoruz, Bir kez daha "Q" harfine basmaniz halinde bilgisayariniz takibe alinacaktir.
- Hatasiz bilgisayar olmaz.
- Kime sikayet ederseniz edin.
</TD></TR></T></TABLE>
hopsera61
20-12-2004, 21:21
<T>
telefon ve papagan</TD>
<TR>
Adamin biri evine gelir ve posta kutusunda telefon faturasini görür. Bir bakar ki 3 milyar küsur lira fatura. Beyninden vurulmusa döner. Hemen ayrintili fatura ister. Fatura gelir. Aranan bütün numaralar adamin arkadaslarina ve dostlarina aittir. Adam "Bu nasil olur? Ödeyecegiz mecburen" der.. O sirada gözü papaganina takilir. Bir an tereddüt eder. Gece papagani gözlemeye karar verir. Papagan kafesinden çikar ve telefonun basina gidip rehberi açar, adamin arkadaslarini tek tek arayip saatlerce konusmaya baslar. Adam sinirden çildirmis bir sekilde papagani yakalar ve kanatlarindan duvara çiviler. Papagan çarmiha gerilmis bir vaziyette duvarda asili kalmistir. Adam sinirle papagani azarlar "Bir hafta burada asili kal da aklin basina gelsin. Çek bakalim cezani." Adam gider. Papagan bir bakar karsi duvarda çarmiha gerilmis Isa durmakta. Hemen muhabbet koyulur "Birader sen ne kadardir buradasin?" "2000 yildir buradayim" der Isa. Papagan hayretler içinde kalir "Ohaaaa! Nereyi aradin lan öyle?"
</TD></TR></T></TABLE>
hopsera61
20-12-2004, 21:22
<T>
ATEIST TEMEL</TD>
<TR>
Temel ateistmis. Birgün ormanda gezerken etrafina bakinmis ve "Hersey ne kadar tesadüf eseri olusmus" diye düsünürken birden arkasindan gelen sesle irkilmis.Arkasina dönüp baktiginda büyük bir ayinin kendisine hizla yaklasmakta oldugunu görmüs.
Temel kosmus ayi kovalamis. En sonunda Temel bir agaç kütügüne takilarak yere düsmüs.
Ayida Temel'in üstüne atlamis. Tam pençesini Temel'e vuracakken Temel haykirmis :
-"Taaaanriiiiimmm!"
Bir anda hersey durmus. Dünya dönmemis, ayi donup kalmis, dere akmaz olmus.
Temel aptallasmis bir sekilde ne oldugunu anlamaya çalisirken gökten bir isik hüzmesi Temel'e dogru yaklasmis ve isiktan bir gelmis:
-"Bugüne kadar beni hep inkar ettin. simdi sikisinca beni çagirip yardim istiyorsun. simdi söyle bana bugüne kadar beni inkar edene ben simdi nasil yardim edeyim."
Temel iyice aptallasmis bir sekilde:
-"Tamam seni bugüne kadar hep inkar ettim. simdi de senden yardim istemem anlamsiz. Ama en azindan su ayiyi imana getirebilirsin" demis.
Ses "Peki" dedikten sonra isik hüzmesi kaybolmus.
Hersey normale dönmüs. Dünya dönmeye baslamis, dere akmis, ayi da elini indirmis.
Temel tam "yirritik" diye düsünürken ayi iki elinide havaya kaldirarak ve söyle demis:
-"Ey Allah'im senin rizkinla orucumu açiyorum. Hamdolsun verdigin nimetlere. Amin"
</TD></TR></T></TABLE>
hopsera61
20-12-2004, 21:23
<T>
<TD = borderColor=#f2f2f2 bgColor=#f2f2f2>200 metre</TD>
<TR>
Temelle dursun bir gün avusturalyaya geyik avina gitmisler.Deniz uçagi göle inmis.Pilot:
-"Iki hafta sonra sizi burdan alcam ,bide adam basi bir geyik getirin uçak kalkmaz" der ve havalanir.Iki hafta sonra uçak göle iner ve pilot ikisinin elinde ikiser geyik görünce öfkelenir.:
-"Bu geyiklerle bu uçak kalkmaz ben gidiyorum ".Temel hemen:
-"Geçen seneki pilot kalkmisti".Pilot gaza gelir:
-"Ama o zaman ben de kalkarim"
Ve uçaga binmisler,uçak 5-10 metre havalandiktan sonra düsmüs.Kendine gelen dursun:
-"Temel nerdeyiz"
Temel cevap verir:
-"Geçen seneki düstügümüz yerin 200 metre gerisinde"
</TD></TR></T></TABLE>
Dizi oLarak eKmek Teknesi cok Komikti :) heLede Korkut
Ballistic
22-12-2004, 09:42
eros ramazzotti - erol ramazanoglu
bill gates - bilal geçer
alexander graham bell - ali ihsan grayderler
harry potter - hayri pitir
cameron diaz-kamuran piyaz
robert de niro - rober hatemo
jay z - cezmi
kylie minogue - köylü minik
marlon brando - naylon branda
kurt russell - kürt resul
david coverdale - davud kopardal
ian gillan - ayhan gelen
kofi annan - kofteci adnan
norman mapeza - numan murtaza
fred durst - ferdi dürüst
okula yeni bi din ogretmeni atanmis.sinifta kendini tanitmis.</PRE>hoca: ben de sizleri yavas yavas taniycam artik. mesela oglum senin adin ne</PRE>ogrenci : fatih</PRE>hoca: hadi bi fatiha oku da dinleyelim</PRE>ogrenci güzelce okumus fatihayi.</PRE>hoca: kizim
senin adin ne?</PRE>ogrenci: kevser hocam.</PRE>hoca: hadi sen de bir kevser duasi oku da dinleyelim.</PRE>ogrenci okumus.</PRE>hoca yürürken köseye sinmis bir ogrenci görmüs</PRE>hoca: oglum senin adin ne?</PRE>ogrenci: hocam benim adim yasin ama
arkadaslar bana kisaca sübhaneke derler.</PRE>
GÜZEL BIR MEKTUP!!!
sevgili hakkus,
mektubunu aldim.gelmesi ne denli sevindiriciyse de
okuduklarim o
denli
üzücüydü...demek asker gittiginden beri çavusun size
özellikle de sana
yapmadigi kalmamis."suçum olsa yanmam" diyorsun.sana
inaniyorum
dostum.olur
olmaz seni dövdügüne göre, yazdigin gibi o herif
asker ocagina
yakismayan
sadistin teki...sen sivilken agzina kötü söz
almazdin.adamin
besiginden
mezarina kadar nesi varsa içinden sövdügüne göre
gerçekten çok
sinirlenmissin.ama haklisin.ben de olsam ondan nefret
ederdim.oysa
hepiniz
ayni vatanin evladisiniz.neden ayirim yapip en agir
isleri sana
yaptiriyor
ki???..senin gibi akli basinda, sorumluluklarinin
bilincinde olan
insana
böyle davranmak için çok adi birisi olmali.zaten
"adinin teki"
demissin.neyse hakkus, vatan borcu
bu...herseye,insanliktan uzak olan
çavusuna bile, katlanip vazifeni yerine
getirmelisin.sen yine elinden
geldigince iyi asker olmaya çalis.beni de mektupsuz
burakma.mektuplari
disardan yollamakla iyi ediyordun.çavus iti okursa
bir de mektuplar
için
dayak yersin sonra.
özlemle gözlerinden öperim.
.......................
__dostun recai__
ulan recai iti,
ben sana ne zaman mektup yazdim da o allahin
belasi mektubu
gönderdin??mektuplarimizin okundugunu bildigin için
bu adiligi yaptin
di mi
köpek??senin yüzünden gül gibi çavusumun bana
yapmadigi kalmadi.tonla
dayak...bir hafta da hapis cezasi yedimçavus beni
bölügün önüne
çikarip
"KARSINIZDA ORDUMUZUN EN SEREFSIZ ASKERI DURUYOR."
dedi.ne dediysem,
senin
nasil adi bir yaratik mektubunun da o essek
sakalarindan biri olduguna
inandiramadim.bir daha mektup falan yazma...zaten,
ilk izne gelisimde
ellerini un ufak edecegim.birkaç yil eline kalem
alamayacaksin.en kisa
zamanda basina bir kaza gelmesini, sürüm sürüm
sürünmeni dilerim
.....................................
__hakan__
merhaba hakkus,
yaninda olamadigim,sorunlarini ve acilarini
paylasamadigim için
kahroluyorum. mektuplarini okudukça içim kan agliyor.
manyak çavus
iyice
azdi ha...vay sadist vay...bir de adam bilip çavus
yapmislar.böylelerinin
eline hiç yetki vermemeli...sonra ne oldum delisi
oluyorlar."sivil
olsam
yapacagimi bilirdim" diyorsun.ama hakliisin
hakkus.sinirlerine hakim
ol..askerlikte üste saygisizlik olmaz.adama askerligi
bitirtmezler
vallahi...uyma o hayvana dostum.zor ama sayili günler
gelir
geçer.buralar
bildigin gibi eksikligini hep hissediyoruz.en güzel
günler seninle
olsun...
................................
__kardesin recai__
recai denen hayvan,
lan sana hayvan demek iltifat, hayvanlara hakaret
olur, oglum sen
çildirdin mi? çavus fittirdi...adamin bir agzima
yapmadigi kaldi.
"yazmadim
konutanim." diyorum, yemin billah ediyorum dinledigi
yok. ah ulan
essogluessek yaktin beni...askerligim simdiden bir ay
uzadi.her gece
tuttugum 8-5 nöbetleri, günde yalniz basima tam
teçhizat 20km kosu,
iki
çuval ispanak ayiklamak imanimi gevretiyor.yeter
artik
recai!...sakanin
çikacak suyu muyu kalmadi.cimcilik oldu.bu gidisle
biraz zor ya, izne
gelirsem kendine kaçacak delik ara. tüm kemiklerini
kiracagim.
allah belani versin...
......................
__hakan__
hakkus'cugum,
yooo, yazdiklarina inanamiyorum.bu kadari da olmaz
ama... artik o
serefsiz çavusun sana yaptiklatini insan yamaz.nedir
bu essogluessegin
sana
çektirdigi? yani afedersin ama insan sokaktaki uyuz
ite bbiledaha iyi
daha
merhametli davranir.bak hakkus, sakin benden
gerçekleri saklama, yoksa
görevden mi kaytariyorsun? eninde sonunda ikiniz de
bu vatanin
evladisiniz.böyle yapmasi için ya kafadan sakat ya
daa soysuz
olmali..ne
diyeyim hakkus? sabredeceksin.allah sevdigi kuluna
çektirirmis. seni
de
seviyor olmali ki çavus gibi bir namussuzu basina
bela diye salmis
__candostun recai__
..................
recai soysuzu stop!
sayende askerligim bitmeyecek stop!.. firar ettim
stop!.. seni
parçalamaya geliyorum stop!..Edited by: Emorfo
A. Hilâl ÇAKIROĞLU
23-12-2004, 16:19
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
Böyle arkadas düsman basina smileys/smiley4.gif
Asagidaki linkte ise Kim 1 trilyon ister yarismasina katilan karadenizli ile ilgili güzel bir çalisma. Mutlaka açin...
Yoksa kendinizi karadenizliden daha mi zeki sandinizsmileys/smiley4.gif
www.emorfo.netteyim.net/trabzongenel/Karadenizli.pps (http://www.emorfo.netteyim.net/trabzongenel/Karadenizli.pps)
dostum link açilmiyor smileys/smiley5.gif
açiliyor yaw bizzat denedim. açilmasi için pair point yüklü olmasi lazim.
Böyle arkadas düsman basina smileys/smiley4.gif
Asagidaki linkte ise Kim 1 trilyon ister yarismasina katilan karadenizli ile ilgili güzel bir çalisma. Mutlaka açin...
Yoksa kendinizi karadenizliden daha mi zeki sandinizsmileys/smiley4.gif
www.emorfo.netteyim.net/trabzongenel/Karadenizli.pps (http://www.emorfo.netteyim.net/trabzongenel/Karadenizli.pps)
vaLLa müthis Bir An Bende Kendimi O KaradenizLiden Zeki sandim :):)):):):):)):):):):) Sonucta Bende KaradenizLiyim :d
gerçekten çok güzelsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
Ali Jen- Erman, Sansal küfürlesme.smileys/smiley4.gif
18 yasindan küçükler ve bayanlara yasaktir.
http://www.hitmp3tr.org/komik/k2/s9.zipEdited by: Emorfo
Erhan|TS
26-12-2004, 20:17
Edit....Edited by: Erhan|TS
#10 Fietra
26-12-2004, 22:49
Seni Seviyorum'a Verilecek Cevaplar!!
-seni seviyorum
-yazik!!
-seni seviyorum
-niye ?
-seni seviyorum
-sevgi gercekte bir imgedir bizlerse modern hayatin legal köleleriyiz
-seni seviyorum
-hangimiz.. hangimiz sevmiyoruz ki !!
-seni seviyorum
- yakinda geçer
-seni seviyorum
-olur o öyle bazen
-seni seviyorum
-beni herkes sever
-seni seviyorum
-tamam bi ara bakariz...
-seni seviyorum
-burda mi seveceksin paket mi yapalim
-seni seviyorum
-bu bir meziyet sayilmaz...
-seni seviyorum
-sirani bekle
-seni seviyorum
-bana bilmedigim bir sey söyle
-seni seviyorum
-sana öyle geliyor...
-seni seviyorum
-terbiyesizligin lüzumu yok.
-seni seviyorum
-saygi duyuyorum
-seni seviyorum
-peki bugün benim için ne yaptin?
-efendim?!
-öyle kuru kuru herkes sever bana benim için yaptigin somut bir seylerden bahset...
-valla ne diycegimi bilemedim...bambaska bir insanmissin sen...
-de get yikil karsimdan seviyomus... kiçimin kenari
- seni seviyorum..
- o neki karin doyuruyo mu?
- hade len
-seni seviyorum
-allahina kadar degilse sevme.
-seni seviyorum
-esek degilsin ya tabi seveceksin
-seni seviyorum!
-ben ask kelimesini sildim lugatimdan..
- seni seviyom
- dönücem ben sana.
-seni seviyorum
-e cok dogal herkes seviyo
- seni seviyorum...
- yalan söyleyen top olsun mu?
-seni seviyorum
son karariniz mi?
-seni seviyorum
-aferim..
-seni seviyorum
-o zaman beni serbest birak dönersem seninimdir.
- seni seviyorum.
- hmm.. bu kez kimle aldattin?
-seni seviyorum
-hih, bana bilmedigim bisey sölye güzelim....
-hayvansin!
-e onu da biliyorum ama
- seni seviyorum
- ne teseadüf bende kendimi seviyorumsmileys/smiley4.gif
(Osman yazi Metin Üstündag'in degil mi?...)
.
-seni seviyorum...
-Bu haftaki maçi muhakkak almamiz lazim...ha,bir sey mi dedin canim?...
Erhan|TS
28-12-2004, 16:33
Bunlari biliyor musunuz?
Kendi dirsegini yalamanin imkansiz oldugunu
Ördegin vakvaklamasinin yanki yaratmadigini ve bunu kimsenin açiklayamadigini
Dünyadaki fotokopi makinelerinde meydana gelen arizalarin %23'ünün, makinenin üstüne oturup kendi popolarinin fotokopisini çekmek isteyen insanlar sayesinde meydana geldigini
Yasamin boyunca uyku sirasinda yaklasik 70 böcek ve 10 örümcek yiyecegini?
Idrarin zifiri karanlikta parladigini
Eger çok siddetli hapsirirsan, kaburgalarindan birini kirabilecegini
Hapsirmayi engellemeye çalisirsan,basindaki veya boynundaki damarlardan birinin yirtilabilecegini ve ölebilecegini
Hapsirdigin sirada gözlerini açik tutmaya çalisirsan, yerlerinden firlayabileceklerini?
Domuzlarin vücut yapilarindan dolayi hiçbir zaman baslarini yukari kaldirip gökyüzüne bakamadiklarini
Dünya nüfusunun %50'sinin hiç telefonla konusmadigini
Farelerin ve atlarin kusamadiklarini
1 saat süreyle kulaklikla birsey dinlemenin kulaktaki bakteri sayisini %700 arttirdigini
Çakmagin kibritten önce bulundugunu
Parmak izleri gibi dil izlerinin de her insan için benzersiz oldugunu
Bu yaziyi okuyan insanlarin %75'inden fazlasinin, dirseklerini yalamaya çalisacaklarini...Edited by: Erhan|TS
Erhan|TS
28-12-2004, 16:37
<H3>2004 yilinin en embesil operasyonu</H3>
http://www.maksimum.com/i/glr/0412240a4c/sl4349.jpg (javascript wopen3'b1.htm',450,450,'bigimage')
http://www.maksimum.com/i/glr/0412240a4c/sl4348.jpg (javascript wopen3'b2.htm',450,450,'bigimage')
http://www.maksimum.com/i/glr/0412240a4c/sl4347.jpg (javascript wopen3'b3.htm',450,450,'bigimage')
http://www.maksimum.com/i/glr/0412240a4c/sl4346.jpg (javascript wopen3'b4.htm',450,450,'bigimage')
http://www.maksimum.com/i/glr/0412240a4c/sl4345.jpg (javascript wopen3'b5.htm',450,450,'bigimage')
Evetttt Bizim Insanimizzz
Erhan|TS
28-12-2004, 16:39
Daha paradan 6 sifir atilmasina1 ay var ama, geyikleri çoktan internette dolasmaya basladi...
"Ali'nin 3 YTL'si var. Ali parasinin altida biriyle findik, sekizde ikisiyle gofret almisti. Ali'nin kaç YTL'si kalmistir? A-aa bayildi çocuk..."
"Hakimin ben anlamam öyle 6 sifir falan... Bunun bana 3 milyar borcu vardi,elime 3.000 lira tutusturdu, ben de vurdum onu. Pisman degilim... Ne? 30 yil agir hapis mi? Bari 1 sifir atsaniz..."
"Hizlandirilmis 'bozuk para kullanimi ve TL'yi YTL'ye çevirme kurslari'na hos geldiniz arkadaslar..."
"Evladim bak geldim 70 yasina... O zaman da biz kurus kullanirdik, simdi de kurus kullaniyorsunuz. Demek ki neymis, tarih tekerrürden ibaretmis."
"Kimse bize 'yeni' Türk Lirasi'ni dayatamaz. Biz 'eski' Türk Liramizi ve onun içindeki 6 sifiri seviyorduk. YTL'ye direnecegiz. Gerekirse Eski Türk Lirasi'ni sevenler olarak daga çikip orada hayatimiza devam edecegiz."
"Ne demek maçtan evvel madeni paralarinizi topluyoruz. Manyak misiniz kardesim? Eski Türk Lirasi'na göre 250 milyon para var cebimde. Hiç hakemin kafasina atar miyim o kadar parayi?.."
"Hirsiz var diyorum memur bey, parami yatirdigim banka bizatihi soyguncu çikti. Dün bankada 2.5 milyar liram varken bugün bir de baktim ki 2.500 liram var. Hortumlamislar parami..."
"Ahhh evladim ahhhh... Bizim zamanimizda tuvalet 1 milyon liraydi. Simdi bu parayla Bogaz'da yali aliniyor. Hey gidi heyy... Bilemedik o günlerin kiymetini bilemediiik..."
"Hapisten çiktim. Mutlu mesut evime geliyorum. Bi baktim yerde 100 bin lira. Almadim tabii. 100 bin lira için egildigime deymez. Aaaa çocuklar niye agliyorsunuz. O ne hanim bayildi? Ne oluyor ya? YTL de ne? Anlatin ulaaan!!"
Erhan|TS
28-12-2004, 16:41
<H3>Kurtlar Vadisi'nde kim kimdir?</H3>Polat Alemdar: Abdullah Çatli
Süleyman Çakir: Alaaddin Çakici
Aslan Akbey: Yesil
Dogu Bey: Mehmet Fuat Dogu (Mit Müstesari) veya Alpaslan Türkes
Memâti: Muradi Güler
Nesrin (Çakir'in Karisi): Ugur Çakici (Ugur Kiliç)
Iplikçi Nedim: Nesim Malki
Sevko: Ibrahim Telemen
Sevko'nun Ölmeden Önce Konusmak Istedigi Gazeteci: Ugur Mumcu
Deve Tuncay (Tuncay Kantarci): Tuncay Mataraci
Karahanli: Tuncay Özilhan veya Rahmi Koç (Tuncay Özilhan olma ihtimali yüksek, çünkü geçen seneki bölümlerinin birinde Aksam Gazetesi'nde Aslan Bey, Baron'un açiklamasini okuyordu. Yazinin basligi "Türkiye Totaliter Rejimden Yana Olamaz!". Ayni yaziyi Aksam Gazetesi'nde Tuncay Özilhan söylemistir.)
Laz Ziya: Dündar Kiliç (Dizinin baslarinda bir sahnede Baron Laz Ziya'ya "Üzülme bu sene de Sürmenespor'u sampiyon yapariz" demisti)
Kiliç: Nihat Akgün
Hüsrev Aga: Abuzer Ugurlu
Tombalaci Mehmet: Ali Fevzi Bir
Baron'un Söz-Bir'de kaybolan uçaksavarlarla ilgili konustugu kisi: Aydin Dogan (Hürriyet'te de benzer bir baslik çikmisti "Kaybolan silahlar Kadek'in elinde mi?" diye)
Elif: Avukat Seydâ Yildirim
Behiç Türkcan: Behçet Cantürk
Baris Bulmaz: Savas Buldan
Önder Zülfü Kosal: Ömer Lütfi Topal
Hüsrev'in Yardimcisi Seyhmuz: Seyhmuz Das
Laz Ziya'nin Yardimcisi Orhan: Tarik Ümit
Çakir'in Kumarhanesinin Müdürü: Korkmaz Yigit
Testere Necmi: Yasar Avni Musullulu
Erhan|TS
28-12-2004, 16:44
<H3>Bizim memlekette müsteri hizmet hatti</H3>- Meraba ben Serkan nasil yardimci olabilirim?
- Benim telefonda bi problem var bankomatta islem yapamadim
- Peki ilk önce telefonunuzun ''menü" tusuna sonra da ''5'' tusuna basin...
- Evet... Tamam...
- Ekranda ne var simdi?
- Show tv... - ???
-Iyi günler kredi karti basvurunuz için aramistim sizi...
- Tabi buyrun..
- Mesleginiz nedir acaba?
- Hayat kadini...
- ... Özel sektör yaziyorum ben...
- O da olur!...
Kadin : Merhaba ben kredi kartinizla köpek almistim...
Yetkili: Evet efendim?...
Kadin : Bu köpegin kulaklari duymuyor. Acaba sigorta kapsamina giriyor mü?
Yetkili: Ben bi üstüme danisayim !!!?!!...
Iyi günler, nasil yardimci olabilirim?
- Para çekemiyorum ben...
- Sifrenizi yanlis giriyormussunuz Ahmet bey!...
- Sifre mi? Benim sifrem hep aynidir, Istanbul'un kurtulusu...
- Lütfen, bana sifreyi söylemeyin efendim.
- Hah, tamam hatirladim, 1956!!!
- Efendim o Istanbul'un kurtulusu degil ama...
- Yaaaa!... Kaçti Istanbul'un kurtulusu?
- Efendim ben malesef söyleyemem bunu size.
- Niye sen de mi bilmiyosun?...
- Biliyorum, ama güvenlik açisindan benim sifreyi bilmemem gerekiyor.
- Ben sana sifreyi sormuyorum ki!... Istanbul'un kurtulusunu soruyorum.
- Evet, ama... ???!!!
- Alo ben Konya, Ya benim bu printer çalismiyor!...
-Windows'ta mi çalisiyor?
- Evet
- Bilgisayar printeri görüyor mu Konya?
- Evet, karsi karsiyalar!...
- Su an bankanizin ATM'sinden maasimi çekemiyorum.
- Üzgünüz efendim geçici bir hatadan ötürü su an tüm sistemlerimiz off'tadir.
(Bir saat kadar sonra yine arar)
- Ben su an Of'dayim ve hala parami çekemiyorum...
-Güvenliginiz için bir kaç soru sormam gerekiyor.
-Dogum yeriniz?
- Erzurum...
- Dogum tarihiniz?
- 23 Ocak 1957
- Annenizin evlenmeden önceki soyadi?
- Anami karistirma bu ise
http://img24.exs.cx/img24/4058/hamberger1.jpg
SDanışmaz
31-12-2004, 17:40
- seni seviyorum
- ne teseadüf bende kendimi seviyorumsmileys/smiley4.gif
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
smileys/smiley4.gif
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
DUVARCI USTASI
Adana'da, "kaza geçiren" bir isçi tarafindan, olayi ayrintisiyla anlatmak için santiye sefine yazilmistir.
"Sayin santiye sefim, is kazasi tutanagina planlama hatasi diye yazmistim.
Bunu yeterli görmeyerek ayrintili anlatmami istemissiniz. su anda hasta hane de yatmama neden olan olaylar aynen asagida anlattigim gibi olmustur.
Bildiginiz gibi ben duvar ustasiyim. insaatin 6. katindaki isimi bitirdigim zaman biraz tugla artmisti. Yaklasik 250 kg. kadar oldugunu sandigim bu tuglalari asagiya indirmem gerekiyordu. asagiya indim ve bir varil buldum. Ona saglam bir ip bagladim. 6. kata çiktim ve ipi bir çikriktan geçirip ucunu asagiya saldim. Tekrar asagiya indim ve ipi çekerek varili 6. kata çikardim. ipin ucunu saglam bir yere baglayip tekrar yukari çiktim. Tüm tuglalari varile doldurdum. asagiya indim, bagladigim ipin ucunu çözdüm. Ipi çözmemle birlikte kendimi havalarda buldum. Nasil bulmayayim? Ben Yaklasik
70 kiloyum. 250 kilogramlik varil hizla asagiya dogru düserken, beni yukariya çekti. Heyecan ve saskinliktan ipi birakmayi akil edemedim. Yolun yarisinda dolu varille çarpistik.Sag iki kaburgamin bu sirada kirildigini saniyorum. Tam yukari çikinca, iki parmagim iple birlikte çikriga sikisti. Parmaklarim da bu sirada kirildi. Bu sirada yere çarpan varilin dibi çikti ve tuglalar çevreye saçildi. Varil hafifleyince, bu kez ben asagiya inmeye, varil yukariya çikmaya basladi ve yolun yarisinda yine varille çarpistik. Sol bacagimin kaval kemigi de bu sirada kirildi. Can havli ile ipi birakmayi akil ettim ve tabii Yaklasik 3.kat hizasindan asagiya düstüm. Soldaki kaburgalarimla sol el bilegimde o zaman kirildi sanirim. Basimi yukari kaldirdigimda bos varilin hizla üzerime geldigini gördüm. Kafatasimin da böyle çatladigini saniyorum. Bayilmisim, gözümü hastanede açtim.Tanrinin herkesi böyle görünmez kazalardan korumasini diler, hürmetle ellerinizden öperim.
Duvarci Ustaniz."
Cengiz Sarigül
Hüda Topaloğlu
06-01-2005, 02:32
ii oldu gece gece gulduk baya, hepsi birbirinden komikti walla, son 2 sayfa yani...smileys/smiley4.gif
Harun-61
06-01-2005, 12:46
Hacen pizum akilli Temel
Temel ve Dursun bir filme gitmisler. Filmin heyecanli anlarindan birinde, adamin biri, bir atin üzerinde uçuruma dogru gidiyormus. Dursun Temel'e dönmüs ve -"Pence uçirumdan asagi düsecekler" demis. Temel de -"Düsmeyecekler" demis ve iddiaya girmisler. Sonuçta atli uçuruma düsmüs ve Dursun iddiayi kazanmis ve Temel'e dönmüs: -"Temel ben hile yaptum, bu filmu daha önce seyretmis idum..." -"Ula Dursun, pende seyrettum da adamin ayni hatayi bir daha yapacagunu zannetmiydum!"
BENDE O EVDE KI ÖKÜZDE YOK AMA HADI NEYYSSSEE..!!!
>> Bismillahirrahmanirrahim...
>>
>> Allahim lütfen bana Doktor Deniz kadar etkileyici bakislari olan ve
>> yakisikli (Aliye), Selim kadar zeki ve zengin (Bir Istanbul Masali),
>> Baran kadar karizmatik (Haziran Gecesi), Cem kadar eglenceli (Avrupa
>> Yakasi), Ferit kadar kibar ve olgun (Bir Dilim Ask), Polat kadar
>> güçlü (Kurtlar
>> Vadisi) ve Niko kadar fedakar ve kararli (Yabanci Damat) biriyle
>> tanisma firsati ver. Ver de evimde besledigim öküzü kapiya koyabilmek
>> için
> yeterince
>> cesaretim olsun. Yoksa televizyon karsisinda ihtiyarlamaya devam
>> edecegim.
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>> Bu duayi 7 dakika içinde 7 kadina gönderirseniz duaniz kabul olacak
>> VE TÜM BU ÖZELLIKLERE SAHIP BIR ERKEK ÇIKACAK KARSINIZA. 6 kadina
>> gönderirseniz
> EN
>> ÇOK ISTEDIGINIZ 6 ÖZELLIGE 5 kadina gönderirseniz EN ÇOK ISTEDIGINIZ
>> 5 ÖZELLIGE 4 kadina gönderirseniz EN ÇOK ISTEDIGINIZ 4 ÖZELLIGE 3
>> kadina gönderirseniz EN ÇOK ISTEDIGINIZ 3 ÖZELLIGE 2 kadina
>> gönderirseniz EN ÇOK ISTEDIGINIZ 2 ÖZELLIGE 1 kadina gönderirseniz EN
>> ÇOK ISTEDIGINIZ 1
> ÖZELLIGE
>> sahip erkek hayatiniza girecek. Göndermezseniz... siz bilirsiniz :))
arkadasim ekmek arasi bebek nasil tadi güzelmi afiyet olsunsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
DÜNYAYA IMZAMIZI ATARIZ, ÇÜNKÜ BIZ TÜRKÜZ...
Eyfel Kulesi´nin en üst katinda, balkonu çevreleyen korkuluklarin üzerinde,"Gülü bir gün, Felek´i her gün, gülü solana kadar, Felek´i ölene kadar sevecegim" yaziyormus.
Notre Dame Kilisesi´ndeki kulenin en tepesinde, dogu tarafina bakan duvarda koca koca harflerle "T.C. EMINE" yazisi varmis.
Avustralya´daki ünlü Bonde plajini çevreleyen duvarin biryerinde ,devasa harflerle, "Nuray ara beni kusum" yaziyormus.
Isviçre´nin Basel kentindeki en büyük kilisenin duvarinda "Ibrahim Tatlises tek tek" yaziyormus.
Suudi Arabistan, Medine garindaki istasyonun duvarinda, "Tekrar gelecegiz" yaziyormus. Altinda da, "Osmanli" imzasi varmis.
Malum, Londra´nin Greenwich kentinden 0 meridyeni geçer. Temsili olarak duvara metalden bir çizgi çekilidir. Tam o çizginin yanynda, duvarda, "Burayi da gördüm ya,artik ölsem de gam yemem! "yaziyormus.
Meksika´daki Maya tapinaklarinda, en büyük piramitin bir odasinin duvarina, "Ne mutlu Türküm diyene!" yazisi kazinmis........
http://img138.exs.cx/img138/3033/yetle.jpg
<DIV>Kadin ve Erkegin Icatlari..!!!!</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Erkek,silahlari buldu,avlanmayi icat etti?
Kadin,avciligi buldu,kürkü icat etti?</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Erkek,renkleri buldu,boyamayi icat etti?
Kadin,boyamayi buldu makyaji icat etti?!</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Erkek,konusmayi buldu,sohbeti icat etti?
Kadin,sohbeti buldu,DEDIKODUYU icat etti?!</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Erkek,tarimi buldu,yemegi icat etti?
Kadin,yemegi buldu,diyeti icat etti?!</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Erkek,dostlugu buldu,aski icat etti?
Kadin,aski buldu,evliligi icat etti?!</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Erkek,kadini buldu,seksi icat etti?
Kadin,seksi buldu,bas agrisini icat etti?!</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>Erkek,ticareti buldu,parayi icat etti?
Kadin,parayi buldu??
Ve bundan sonrasi tam bir FELAKETTI?..!!!!!..:))))))
</DIV>
SDanışmaz
08-01-2005, 15:36
http://img142.exs.cx/img142/6186/adsz5dx.jpg
http://img142.exs.cx/img142/1628/post9109465712213uh.jpg
http://img142.exs.cx/img142/8681/post910958527900fr.jpg
http://img142.exs.cx/img142/5820/post910958532312ow.jpg
http://img142.exs.cx/img142/9264/post910959495159sy.jpg
Bu bayan söförlere diyecek bise bulamiyorum. smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
SDanışmaz
08-01-2005, 15:37
BAYAN SOFÖRLERI NASIL TANIRSINIZ?
-Siz arkadasinizdir, arabanizin ön tamponuna daha üç metre vardir. Var gücüyle basar kornaya 'yer ver' diye. Hemen içeri bakiniz..
Sonuç: Yüzde 93 kadin, yüzde 6 maymun, yüzde 1 yasli bir amca....
-Önünüzden dönecektir. Ya hizla dönüp arka lastigi kaldirima çikarir ya da çok geç kalir, geri çikmasi gerekir. Içeri bakiniz.
Sonuç: Yüzde 91 kadin, yüzde 7 lama, yüzde 2 acemi erkek...
-Bayirda durmak zorunda kalmistir. El freniyle kalkacaktir, etrafta bir lastik ve balata kokusu, kirmizi bir duman yayilir. Hemen içeri bakiniz.
Sonuç: Yüzde 82 kadin, yüzde 14 buffalo, yüzde 4 acemi erkek....
-Yesil yanar, orta seritte bir Polo hareketsizdir. Ayna basinda faaliyet vardir. Hemen içeri bakiniz.
Sonuç: Yüzde 99 kadin, yüzde 1 direksiyon basinda vefat etmis bir erkek.
-Durmus bir isinizle ugrasiyorsunuzdur. Yaninizdan firkateyn geçecek kadar yer vardir. Uzun bir kornayla irkilirsiniz. Hemen içeri bakiniz.
Sonuç: Yüzde 80 kadin, Yüzde 15 polis, yüzde 4 acemi bir erkek, yüzde 1 nil timsahi...
-Sol seritte 40 kilometre hizla bir Clio gitmekte, seridi ortalamakta zorlanmaktadir. Herkes bu arabanin sagindan ayar verir.
Sonuç: Yüzde 91 kadin, yüzde 6 koala, yüzde 2 sürücüsüz otomobil prototipi, yüzde 1 acemi erkek
-Araba geri geri park edecektir. Lakin içindeki bünye, direksiyonu hiç hareket ettirmeden, ileri geri yapip uygun pozisyonun kendiliginden gelecegini ummaktadir. Süzün içerisini, süzün süzün korkmayin, sizi görmez!
Sonuç: Yüzde 99 kadin, yüzde 1 yunus...
(Aramizdaki bayanlar lütfen kizmasin.Espirisine koydum bunlarismileys/smiley36.gif)Edited by: gUgUDa_61
Yanlamasina Google smileys/smiley2.gif
http://blog.outer-court.com/rotated/ (http://blog.outer-court.com/rotated/)
<DIV> ismin@abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqr stuvwxyzab cdefghijk.com (ismin@abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopq rstuvwxyzabcdefghijk.com)
Böyle bir e-mail adresine sahip olmak ister misin? Hangi akla hizmeten bu siteden insanlara abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwx yzabcdefgh ijk.com uzantili e-mail veriyorlar bilmiyorum ama tüm mail siteleriyle dalga geçer gibi yaptiklari tanitim mükemmel olmus!
Iste tanitim metni:
-Bazi forumlar mail adresinizi tanimayacak,
-e-mail programlari adresinizi kabul etmeyecek,
-insanlar e-mail adresinizi yazmak için zaman ayirmayacak,
-sirketler e-mail adresinizin sahte oldugunu düsünecek,
-dünyadaki en uzun alfabetik e-mail adresine sahip olacaksiniz ve... Tamamen ücretsiz!
http://www (http://www.abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrst uvwxyzabcdefghijk.com/). abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwx yzabcdefgh ijk.com/</DIV>
cok komikler gulmekten olecegiz
sagolun kardesler
SDanışmaz
11-01-2005, 18:38
<DIV>ismin@abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqr stuvwxyzab cdefghijk.com (ismin@abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopq rstuvwxyzabcdefghijk.com)
Böyle bir e-mail adresine sahip olmak ister misin? Hangi akla hizmeten bu siteden insanlara abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwx yzabcdefgh ijk.com uzantili e-mail veriyorlar bilmiyorum ama tüm mail siteleriyle dalga geçer gibi yaptiklari tanitim mükemmel olmus!
Iste tanitim metni:
-Bazi forumlar mail adresinizi tanimayacak,
-e-mail programlari adresinizi kabul etmeyecek,
-insanlar e-mail adresinizi yazmak için zaman ayirmayacak,
-sirketler e-mail adresinizin sahte oldugunu düsünecek,
-dünyadaki en uzun alfabetik e-mail adresine sahip olacaksiniz ve... Tamamen ücretsiz!
http://www (http://www.abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrst uvwxyzabcdefghijk.com/). abcdefghijklmnopqrstuvwxyzabcdefghijklmnopqrstuvwx yzabcdefgh ijk.com/</DIV>
Ben aldim bi mail burdan.
Bir yere üye oldugum zaman burayi yazsam kabul ederler mi ¿
TheRapZoNe
13-01-2005, 21:37
http://img128.exs.cx/img128/2389/kocacik7wk.jpg
TheRapZoNe
13-01-2005, 21:41
http://img128.exs.cx/img128/2975/buyu1je.jpg
TheRapZoNe
13-01-2005, 21:42
http://img144.exs.cx/img144/6213/aslayt16vz.jpg
TheRapZoNe
13-01-2005, 21:44
Saka maka feneri iyi maskara yapmisimsmileys/smiley36.gif..Ellerime sagliksmileys/smiley1.gif
Berk Akçay
13-01-2005, 21:44
http://img138.exs.cx/img138/3033/yetle.jpg
manyak bise ya bizim bakkal da böyle yaziyor ya törtyüz ellipin Edited by: ktuTS
www.videolar.net (http://www.videolar.net)
bu site de cok komik goruntuler var
herkese tavsiye ederim
TheRapZoNe
14-01-2005, 20:01
http://img68.exs.cx/img68/3844/tiyatro1yf.jpg
Daha önce duymusmuydunuz : mehter yürüyüsü nereden çikmistir
Yeniceriler, kendilerine heybetli ve korkutucu bir görünüm versin diye baslarina bir keçe kalpak giyerler. Bu keçe kalpagin adi IBME'dir.
Bir dönem padisahin biri Avrupa'ya sefer yapmaya karar vermis. "Tez orduyu hazir edin" buyurmus. Vezirleri almis bir telas! 20,000 yeniceriye 20,000 ibme nerden bulunacak?
Hemen ibmelerin yapildigi yer olanSögütlü`ye haber gonderip 20,000 ibme siparisi vermisler. Fakat, siparisSogutlu`ye ulasana kadar, kulaktan kulaga "ibne"'ye dönüsmüs.
Haberi aldiginda SogutLu`nunyoneticisi pasa cok sasirmis, cok telaslanmis, "Nereden bulurum 20,000 ibneyi" demis.. Tum hayiflanmalarina ragmen pasa, "ferman padisahin" deyipSogutLu ve cevresinde siki bir calisma yapip 20,000 ibne toplamis ve Istanbul'a dogru yola cikarmis.
Yola cikarmis ama haber "Istanbul'a SogutLu'den 20,000 kisilik Bir asi ordusunun pay-i taht'a yurudugu" seklinde ulasmis.
Bunun Uzerine ordu alelacele toplanip asilerin ustune yurumus. Yolda karsilasmislar,tam cenk edecek iken durum anlasilmis.
Yeniceriler, ibnelere "madem cenk etmek icin gonderildiniz bizi Takip edin kuffara kilic calalim" demisler. Boylece yeniceriler Önde ibneler arkada bir yuruyuse baslamislar.
Fakat, arkalarinda 20,000 ibneyle yuruyen yeniceriler acayip rahatsiz olmuslar ve iki adimda bir geri donup arkalarina bakmaya baslamislar..
Iste ünlü "mehter yuruyusu" de buradan cikmis.
Ibnelere mi ne olmus? Onlari Kadiköy civarina yerlestirmisler.
Bugun onlara "FENERBAHÇE'li" diyorlar.
Edited by: GiresunLuTs
Sögütlü sakat yer Recep Yol güzergahini deistirelim veya arkaya teneke bagliyalim...smileys/smiley36.gif
TheRapZoNe
15-01-2005, 17:24
Bence hiç güzel ve komik degildi. Biz Osmanli torunlarina kendi atalarimizla ve geçmisimizle dalga geçmek yakismaz.. Ucunda eziklerle dalga geçmek niyeti bile olsa....
hopsera61
15-01-2005, 19:27
<T>
<TD = borderColor=#f2f2f2 bgColor=#f2f2f2>OFLUNUN TEMIZLIK ANLAYISI</TD>
<TR>
OFLU KAYSERILI VE ADANALI YURT DISINA SEYAHATE ÇIKARLARKEN HAVA ALANINDAN GÜVENLIK KONTROLÜNDEN GEÇERLER. KAYSERILININ BAVULU AÇILIR 7 TANE IÇ ÇAMASIRI ÇIKAR. GÖREVLI SORAR NIYE 7 TANA KAYSERILIDE HAFTADA 7 GÜN VAR HER GÜN BI TANESI GÜVENLIK SASIRIR KAYSERILIDEKI TEMIZLIK ANLAYISINA BAK BE
ADANALI AÇAR 8 TANE GÜVENLIK YENIDEN SORAR NIYE 8 ADANALIDA HAFTADA 7 GÜN VAR HER GÜN BIR TANE ARTI BIRDE YEDEK ADAM SASIRIR VAYBE ADANALIYA HELAL OLSUN KAYSERILIDENDE DAHA TEMIZMIS HELAL OLSUN
SIRA OFLUYA GELIR OFLU BAVULU AÇAR 12 TANE OFLU BIRSEY DEMEDEN ADAM HELEL BE OFLU ENTEMIZI SENMISSIN DERKEN BIZIM OFLU BASLAR,
OCAK,SUBAT,MART,NISAN......
</TD></TR></T></TABLE>
hopsera61
15-01-2005, 19:28
<T>
<TD = borderColor=#f2f2f2 bgColor=#f2f2f2>fenerbahçe bayburtspor maçi</TD>
<TR>
DOSTLUK MAÇI IÇIN fenerbahçe BAYBURTSPOR U ISTANBUL A DAVET EDER.BAYBURTSPOR DA ISTANBUL A GELIR.MAÇ GÜNÜ OTEL DEN ÇIKMAK ÜZERE BAYBURTSPOR KAFILESINDE BAYBURTSPORLU KAZIM ARKADASLARINA SIZ GIDIN GEZIN BEN TEK BASIMA OYNARIM DEMIS.ARKADASLARI TEKLIFI KABUL ETMIS VE MAÇI RADYODAN DINLIYORLARMIS.DK.10 KAZIM IN GOLÜ ILE BAYBURTSPOR 1-0 ÖNE GEÇMIS.90.DAKIKADA fenerbahçe DURUMU 1-1YAPMIS VE MAÇ 1-1 BITMIS.MAÇTAN SONRA OTELE DÖNEN BAYBURTSPORLU KAZIM AGLAMAYA BASLAMIS.ARKADASLARIDA ONU TESELLI ETMEK IÇIN AGLAMA 1-1 BITTI BU DA IYI SONUÇ DEMISLER.
BAYBURTSPORLU KAZIM ARKADASLARINA DÖNEREK BEN 1-1 BITTIGI IÇIN DEGIL 11.DAKIKADA KIRMIZI KART GÖRDÜGÜM IÇIN AGLIYORUM DEMIS......
</TD></TR></T></TABLE>
hopsera61
15-01-2005, 19:31
<T>
<TD = borderColor=#f2f2f2 bgColor=#f2f2f2>Ödül</TD>
<TR>
Trafik polisi Cemal'in kullandigi araci durdurur ve gülerek müjde verir :
- Sizi tebrik ederim beyefendi bugünkü kontrollerimizde emniyet kemeri takan tek sürücü sizsiniz bu yüzden size 500 milyon lira ödül verecegiz. Bu parayla ne yapmayi düsünüyorsunuz? Cemal cevap vermis :
- Hemen cidip bir ehliyet alacagum...
Polis, ne senin ehliyetin yok mu, demeye kalmadan yandan fadime söze girmis :
- Siz ona bakmayin memur bey içince hep böyle sapitiy.
Polis iyice sinirlenmeye baslamis tam bu arada arka koltukda oturan Dursun atlamis :
- Ula ben size demedim mi çaluntu arabayla yola çikmayalum, basimiza bir is celur diye. Trafik polisi iyice zivanadan çikmak üzereymis ki bagajdan Idris'in sesi gelmis :
- Ne oldu usaklar geçtik mi siniri?..
</TD></TR></T></TABLE>
hopsera61
15-01-2005, 19:34
<T>
<TD = borderColor=#f2f2f2 bgColor=#f2f2f2>PULUN ÖN YÜZÜNE TÜKÜRMEK</TD>
<TR>
Baskan Bush demis ki:
-Üzerinde resmim olan pul bastirdim, baskanligin bütün mektuplarinda bu pullar kullanilacak.
Bir süre sonra görülmüs ki, pullar zarfa bir türlü yapismiyor. Bush küplere binmis ve yetkiliyi çagirip sormus:
-Üstünde resmim olan pullar yapismiyormus, arkalarina zamk sürmediniz mi?
-Sürdük efendim, demis yetkili ve eklemis
-Yapismamasinin nedeni, herkesin pulun ön yüzüne tükürmesi'.
</TD></TR></T></TABLE>
hopsera61
15-01-2005, 19:39
<T>
<TD = borderColor=#f2f2f2 bgColor=#f2f2f2>PAPAZIN KIZI</TD>
<TR>
Bir golf klubunun soyunma odasinda bir suru adam giyiniyormus.
Ortada duran bir cep telefonu calmis, yakinindaki bir adam hands-free
konusma
dugmesine basmis ve giyinirken konusmaya baslamis.
ADAM: Alo
KADIN: Merhaba sekerim, kulupte misin?
ADAM: Evet.
KADIN: Ay ben burda supper bir deri ceket gordum. 1000
dolarcik. Alabilir miyim?
ADAM: Oluur, madem cok sevdin, al tabii.
KADIN: Aslinda buradan once de galeriye ugradim. 2004 modelleri
gelmis,tam istedigim renkte birini buldum.
ADAM: Ne kadar?
KADIN: 60 000 dolarcik.
ADAM: O parayi vereceksem butun aksesuarlarini isterim ama...
KADIN:Yasasinnn! Bi sey daha var: Gecen sene begendigimiz ev
yine satilik ve 450 000 dolar istiyorlar.
ADAM: Tamam, ama 420 000 dolardan fazla verme sakin.
KADIN: Oldu sekerim. Sonra gorusuruz. Seni seviyorum.
ADAM: Ben de seni...Gorusuruz.
Adam telefonu kapatip afallamis sekilde onu seyreden topluluga
doner ve sorar:
"Bu telefon kimin, bilen var mi?"
</TD></TR></T></TABLE>
hopsera61
15-01-2005, 19:40
<T>
DURSUN'UN IMAMLUGU</TD>
<TR>
Temel ile Dursun gurbete çalismak için giderler. Köy bi köy dolasip kalayclilik yapmaktadirlar. Köyün birinde kalaycilik yapmakta iken köyün imaminin izinde oldugu bir günde namaz vaktinde köylü camiye gider ancak namaz kildiracak kimse yoktur.Köylü Temel ve Dursun'a namaz kildirip kildiramiyacaklarini sorunca
Temel'in biraz bilgisi oldugu halde birsey söylemeden bekler.
O sirada Dursun hemen atilir
- Ula durun bakayim ben sizi kildururum..
Temel'de kibarca
- Hadi ula geç kildur bizi bakalum
Dursun hemen niyet eder ve Allahu Ekber deyip baslar Ettehiyatüyü okumaya
Biraz sonra Temel dayanamaz bagirir.
- Ula itogli it simdi oku bakalum Ettehiyyatüyü oturdugun zaman bakayim ne okuyacasun o zaman görüseceguk.
</TD></TR></T></TABLE>
Bence hiç güzel ve komik degildi. Biz Osmanli torunlarina kendi atalarimizla ve geçmisimizle dalga geçmek yakismaz.. Ucunda eziklerle dalga geçmek niyeti bile olsa....
Bu Seni iLgiLendirmez Ben istedigim SekiLde yorum yaparim Arkadasim her seye Tepki vermektende vazgec Sunu biL senden Daha miLLiyetci bir insanim.
Kimseyi yargiLama
Kardes herkes istedigi gibi yorumlar... Biraz daha yazdiklarini incelersen sevinirim... Kimsenin kimseyle dalga geçtigi falan yok... Her yerde de Muhalefet olmaya gerek yok... Bu kadar kisiden sadece senin tepki vermeni anlamis degilim...
İsmail Çavuşoğlu
16-01-2005, 18:36
<TABLE borderColor=#000000 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=770 align=center bgColor=#99cccc border=1><T>
<T>
<TD bgColor=#f2f2f2 ="borderColor=#f2f2f2">OFLUNUN TEMIZLIK ANLAYISI</TD>
<TD bgColor=#f2f2f2 ="borderColor=#f2f2f2"></TD></TR>
<TR>
<TD borderColor=#f2f2f2 align=left bgColor=#f2f2f2 rowSpan=2 ="vAlign=top">
OFLU KAYSERILI VE ADANALI YURT DISINA SEYAHATE ÇIKARLARKEN HAVA ALANINDAN GÜVENLIK KONTROLÜNDEN GEÇERLER. KAYSERILININ BAVULU AÇILIR 7 TANE IÇ ÇAMASIRI ÇIKAR. GÖREVLI SORAR NIYE 7 TANA KAYSERILIDE HAFTADA 7 GÜN VAR HER GÜN BI TANESI GÜVENLIK SASIRIR KAYSERILIDEKI TEMIZLIK ANLAYISINA BAK BE
ADANALI AÇAR 8 TANE GÜVENLIK YENIDEN SORAR NIYE 8 ADANALIDA HAFTADA 7 GÜN VAR HER GÜN BIR TANE ARTI BIRDE YEDEK ADAM SASIRIR VAYBE ADANALIYA HELAL OLSUN KAYSERILIDENDE DAHA TEMIZMIS HELAL OLSUN
SIRA OFLUYA GELIR OFLU BAVULU AÇAR 12 TANE OFLU BIRSEY DEMEDEN ADAM HELEL BE OFLU ENTEMIZI SENMISSIN DERKEN BIZIM OFLU BASLAR,
OCAK,SUBAT,MART,NISAN......
gerçekten süper harbiden koptum ya eline saglik..
</TD></TR></T></T></TABLE>
Hüda Topaloğlu
17-01-2005, 18:56
Tamam muhalefet yapabilirsin ama yapacaksan herkese yap, madem okadar dokundu sana bu yazi zamaninda yanlis hatirlamiyorsam Mehmet abide yazmisjti ayni yaziyi ve ozaman tepki geldigini hatirlamiyorum. Yani birine yapiyorsan hepsine yap, yapmiyorsanda hiç birine yapma...nedir bu saçmalik...Insan birsey yazmaya çekiniyor!
günün eglencesi halugun atilisi.......Edited by: L-M^
<?:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /></v:stroke></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:ulas></v:path><?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:lock aspectratio="t" v:ext="edit"></o:lock></v:shape></v:image></v:shape></v:image></v:shape>
<?:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /></v:shape>
</v:stroke></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:f></v:ulas></v:path><?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:lock aspectratio="t" v:ext="edit"></o:lock></v:shape></v:image></v:shape></v:image></v:shape></v:image></v:shape></v:image></v:shape></v:image></v:shape></v:image></v:shape></v:image></v:shape></v:image></v:shape></v:image></v:shape></v:image></v:shape></v:image></v:shape>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD> Aydinlikta
Nasreddin Hoca kapisinin önünde bir seyler araniyormus. Komsulari :
- Hayrola Hoca efendi, demisler, birsey mi kayip ettin?
- Mühürüm düstü de...
- Nerede düsürdün? Söyle, biz de bakiverelim...
- Içeride düsürdüm, avluda...
- Avluda kayip olan sey sokakta aranir mi be Hoca?
- Avlu karanlik. Burasi daha aydinlik da onun için burada ariyorum...</TD></TR></T></TABLE>
Temel ve Sevgilileri
Temel in 3 tane sevgilisi vardir.Biri ögretmen, biri doktor, biri de santralcidir.
Fakat ögretmenle evlenmeye karar verir. Bunu bilen arkadasi sorar "Niye
ögretmen de digerleri degil?" diye. Temel de ona döner:
-Ula der, bilmez misin doktorlar "bugün git yarin gel" der, santralci de "su an
mesgul daha sonra tekrar deneyin" der. Ama ögretmen ne der? Hadi bir daha
tekrarliyalim...
#10 Fietra
19-01-2005, 03:32
Ailemizin medyumcusu Ali Degermenci...
http://www.medyumalidegermenci.com/
Pozlar süpersmileys/smiley1.gif
#10 Fietra
19-01-2005, 03:34
Ve sunu da ekliyeyim
*** Basin Mensuplari için Bilgi Notu ***
<DL>
<DIV align=center>
<CENTER>
<DT>Degerli Basin Mensuplari, Gerektiginde yayin organlarinizda kullanmak üzere, Sayin Hocamizin yüksek çözünürlükteki asagidaki resimlerini, Hocamizin bilgisi dahilinde kullanabilirsiniz. </CENTER></DT></DIV>
<DIV align=center>
<CENTER>
<DD>
</CENTER>
smileys/smiley36.gif</DD></DIV></DL>
psychofool_19
24-01-2005, 20:57
aidsliyim de,
veremliyim de,
ama ASLA,
fenerliyim deme....
muhahahahahahaaha.....
Erhan|TS
24-01-2005, 21:41
Animasyonu Sonuna Kadar Izleyin Hossmileys/smiley1.gif
http://fcmx.net/vec/v.php?i=001787
---------Edited by: bozo_ts
http://www.komik100.com/komikresim/kresim/saka/sak1353.jpg
bu kadarda olmaz yani yaaa
bu kadarda olmaz yani yaaa
katiliyorum sana adama bak ya ... o adam hayatta açliktan ölmez acikirsa kolunu yer smileys/smiley36.gif
Amerika Macerasi
Temel, Dursun la vedalasip Amerika ya gitmis. Üzerinden yillar geçtikten sonra
Dursun u da yanina davet etmis. Dursun gördüklerine çok sasirmis çünkü
Temel in altinda son model bir limuzin, içinde yüzme havuzu bile var. Hemen
Temel e sormusnasil böyle zengin oldugunu, Temel de :
- Ben bir makine yaptim, bir dolar atiyosun içine senin fermuarini açiyor,
çikartiyor, isettiriyor, sonra yikayip yerine koyup fermuari kapatiyor...
Dursun acaip sasirmis, birkaç gün sonra ayrilmislar. Bir yil sonra Dursun Temel i
davet etmis yanina, Temel ne görsün, kendisininkinin iki kati büyüklügünde bir
limuzin, içerisinde ne ararsan var, Dursun kendisinden çok daha zengin olmus.
Hemen sormus :
- Nasil bu kadar zengin oldun sen?
- Ben de bir makine yaptim, bir dolar atiyosun, fermuarini açiyor seni isettiriyor,
yikiyor ve bir dolar daha atmadan birakmiyor...
iste yilin en eylenceeeli takvimi
http://www.komik100.com/komikresim/kresim/roman/uzun1252.jpg
mackolik_61
25-01-2005, 22:06
walla bu takvimin asili oldugu yerde zaman su gibi akip gidersmileys/smiley36.gif
TheRapZoNe
25-01-2005, 22:08
http://www.komik100.com/komikresim/kresim/roman/uzun1252.jpg
Hahahahahaha bu neydi böyle ya
Herifleri gördüm ezikbahçenin yöneticileri geldi aklima birdensmileys/smiley36.gif..Sanirim klübe katki için soyundularsmileys/smiley36.gif.. Millet sanat için soyunur ya onlarda klüp içinhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
Berk Akçay
26-01-2005, 18:41
bu abi çok acikmis herhalde
Hüda Topaloğlu
26-01-2005, 19:56
bu abi çok acikmis herhalde
hehehesmileys/smiley4.gif, baya bi...
Hahahahahaha bu neydi böyle ya
Herifleri gördüm ezikbahçenin yöneticileri geldi aklima birdensmileys/smiley36.gif..Sanirim klübe katki için soyundularsmileys/smiley36.gif.. Millet sanat için soyunur ya onlarda klüp içinhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
valla ama adamlar ünlü olmak için soyunmuslar smileys/smiley1.gif
ask adasi diye ben buna derim iste
http://www.komik100.com/komikresim/kresim/gezinti/gez1677.jpg
http://www.komik100.com/komikresim/kresim/saka/sak1326.jpg
su terbiyesizlere bakin kadini arkadan gördüler sevindiler ama kadin önünü gördü hemen sustular
#10 Fietra
27-01-2005, 20:43
Animasyonu Sonuna Kadar Izleyin Hossmileys/smiley1.gif
http://fcmx.net/vec/v.php?i=001787
Izledim bunu çok güzel bisey.
mackolik_61
27-01-2005, 22:50
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="95%" align=center>
<T>
<TR>
<TD =bold>Erhan|TS Yazdi:
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" bgColor=#999999>
<T>
<TR>
<TD>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" bgColor=#ffffff>
<T>
<TR>
<TD =text>
Animasyonu Sonuna Kadar Izleyin Hoshttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley1.gif
http://fcmx.net/vec/v.php?i=001787</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
aha aha aha mutlu sonlara bayililirim...smileys/smiley1.gif
her ne kadar yasayamadiysamda...smileys/smiley19.gif
gerçekten animasyon çok güzelmis bayildim hele sonu çok acikliydi
Berk Akçay
28-01-2005, 19:02
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="95%" align=center><T><T>
<T>
<TR>
<TD ="bold">Erhan|TS Yazdi:
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" bgColor=#999999><T><T>
<T>
<TR>
<TD>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" bgColor=#ffffff><T><T>
<T>
<TR>
<TD ="text">
Animasyonu Sonuna Kadar Izleyin Hoshttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley1.gif
http://fcmx.net/vec/v.php?i=001787</TD></TR></T></T></T></TABLE></TD></TR></T></T></T></TABLE></TD></TR></T></T></T></TABLE>
aha aha aha mutlu sonlara bayililirim...smileys/smiley1.gif
her ne kadar yasayamadiysamda...smileys/smiley19.gif
abi güzel ama konu berbart birde su en son yazilan yorumlari bir okuyunya türkçede yazmislar ya ne kadarkömik smileys/smiley4.gifEdited by: ktuTS
baris_aykan
28-01-2005, 19:41
resimler co iyi yaaa
>>Genç adam; Istanbul'dan Ankara'ya otobüs ile giderken, Bolu daginda
>>verilen molada hemen tuvalete kosturdu.
>>Korkunç sikismisti. Sansina bos kabin bulup kendini oraya atti..
>>
>>Tam oturmustu ki yan kabinden bir ses
>>
>>- "Merhaba" dedi.
>>
>>adam saskin saskin
>>
>>- "Merhaba" diye cevap verdi..
>>
>>Ses devam etti
>>
>>- "Nasilsin...? "
>>
>>Ilk defa basina boyle bir sey geliyordu... yine saskin saskin cevap
verdi
>>
>>- "Sag ol iyiyim...... Sen nasilsin....?"
>>
>>Ses sordu
>>
>>- "Ne yapiyorsun...? "
>>
>>bir an tereddüt geçirdi. Adam onun tuvalette oldugunu bildigi için
mutlaka
>>ne
>>yaptigini da biliyordu.
>>
>>Baska birsey anlatmak istedi ve
>>
>>- "Ben" dedi "Istanbul'dan gelip, Ankara'ya gidiyorum. Sen nereye
gidiyorsun...?"
>>
>>Adamin sonraki cümlesi bu muhabbeti sona erdirdi.
>>- "Hayatim, telefonu kapatiyorum. Yandaki tuvalette bir geri zekali
>>var.
>>Sana
>>sordugum sorulara cevap verip duruyor. Ben seni daha sonra ararim."
>
http://www.hoppala.com/video/tuerk.mpeg
http://www.hoppala.com/video/bull_jump.mpeg
GÜLMEK ISTEYENLER SADECE BUNU IZLESIN smileys/smiley36.gif
http://www.hoppala.com/video/maymun.mpeg
İsmail Çavuşoğlu
29-01-2005, 18:23
GÜLMEK ISTEYENLER SADECE BUNU IZLESIN smileys/smiley36.gif
http://www.hoppala.com/video/maymun.mpeg
mackolik_61
29-01-2005, 19:46
ali kemal Yazdi:
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" bgColor=#999999>
<T>
<TR>
<TD>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=2 width="100%" bgColor=#ffffff>
<T>
<TR>
<TD =text>
GÜLMEK ISTEYENLER SADECE BUNU IZLESIN http://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gif
http://www.hoppala.com/video/maymun.mpeg (http://www.hoppala.com/video/maymun.mpeg)</TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>bu görüntüyü keske darwin de izleyebilseydismileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilg_dostluk.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilg_kizcocuklari.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilgincresimler-esek.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilgincresimler-kedi.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilgincresimler-pchastasi.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilgincresimler-turkisharaba.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilgincresimler-yamyamlar.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilgresim10_y.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilgresim13_y.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilgresim17_y.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilgresim2_y.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilgresim9_y.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilg_askervekiz12.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilg_sincaplar13.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilg_kardesler25.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilg_balikagzi.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilg_yavrular.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilg28_resimler.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilg31_normal_kedifare.jpg
http://de.geocities.com/ilgincresimler_dosthane/ilg37_resim.jpg
BU RESIMLER ÇOK AMA ÇOK DIKKATIMI ÇEKTI.SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM.UMARIM HOS RESIMLERDIR SIZLER IÇIN
SDanışmaz
30-01-2005, 18:54
Bir çok insanin hayalidir araba. Özellikle de yabanci spor arabalar.
Hiç düsundünüz mü peki arabalarin isimlerinin anlamlari nedir? Bilmiyormusun O zaman Buyrun Bakin
-- AUDI : Another Ugly Deutsche Invention (Bir baska çirkin alman icadi)
-- BMW : Brings Me Women (Bana Kadinlari Getir)
-- FIAT : Failure in Italian Automotive Technology (Italyan otomotiv teknolojinin hatasi)
-- FORD : Fast Only Rolling Downhill (Sadece yokus asagi sürerken hizli)
-- HYUNDAI : Hope You Understand Nothing's Driveable And Inexpensive.. (umarim hiç birseyin hem iyi sürülebilir olup hem de ucuz olmadigini anlamissindir)
-- SUBARU : Screwed Up Beyond All Repair Usually (Sürekli tamirat)
-- VOLVO : Very Odd Looking Vehicular Object (Çok garip görünen arabamsi
araç)
-- PORSCHE : Proof Of Rich Spoiled Children Having Everything (Zengin simarik
çocuklarin herseyi oldugunun ispati)
Alintidirrr (http://www.caylaklar.com/forum/index.php?showtopic=355)
BU RESIMLER ÇOK AMA ÇOK DIKKATIMI ÇEKTI.SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM.UMARIM HOS RESIMLERDIR SIZLER IÇIN
hangi resimleri ?smileys/smiley36.gif
BordoMavili KIZ
31-01-2005, 22:02
Açliktan bir deri bir kemik kalmis afirkali çocugun resmi bence hiç hos degil günün eglencesi yaziyor ya sitede senin elestirmek için demiyorum sadece resmi görmek hiç hos degil çünkü bir akbaba onun ölmesini bekliyor insanin içini acitan bir resim
http://img17.exs.cx/img17/6097/tur17949rp.jpg
İsmail Çavuşoğlu
31-01-2005, 22:34
RESIMLER GÖZÜKMÜYOR GÖREN VARSA SÖYLESIN ARKADASLAR
mackolik_61
31-01-2005, 22:36
RESIMLER GÖZÜKMÜYOR GÖREN VARSA SÖYLESIN ARKADASLAR
tülay 52 nin koydugu resimler yomu yukarida...
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD>Temel in Hayat Görüsü
Biletine büyük ikramiye çikan Temel i üç ay sonra bakkal kasap ve borçlu
oldugu diger esnaf yolda çevirmis.
- Ula Temel, sana büyük ikramiye çiktigi halde üç aydir niye borcunu
ödemeysun?
Temel siritarak yanitlamis :
- Zencun oldi, degisti demesunlar diye...
</TD></TR></T></TABLE>
günün eglencesini görmek isteyenler 'dewre arasi transferleri' konusunun 60-80. sayfalari arasini okusun'smileys/smiley17.gif
SDanışmaz
02-02-2005, 15:09
Kendine güvenen girsin (http://unix.rulez.org/~calver/funny/swf/gaytest.swf)
mackolik_61
02-02-2005, 17:39
lan deli etti beni...smileys/smiley36.gif
SDanışmaz
02-02-2005, 17:41
Kimi etmediki.Bunu gösterdigim kimse basaramadi. Edited by: gUgUDa_61
ts-saral-of
02-02-2005, 21:51
bizide o hale soktunya helal olsun walla smileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gif
ben girdim ama cevaplamak istedigimi cevaplayamiyorum
onun icin cevaplak istemiyomsmileys/smiley36.gif
Harun-61
07-02-2005, 16:31
Köylü, yeni dogan bir sipayi kucagina almis evine dönerken, iki ortaokul ögrencisi kendisine takilir ve:
- Hayrola Amca, derler. Oglunu nereye götürüyorsun böyle?
Adam kendisine yapilan bu terbiyesizlige aldirmamis görünerek cevap verir:
- Gittiginiz okula kaydini yaptiracagim...
BDiler61
07-02-2005, 17:54
yilin komedisi devre arasi transferleri bölümünde
Erhan|TS
07-02-2005, 18:56
http://abfhm.free.fr/basket.htm
Izleyin Görün :)
mackolik_61
07-02-2005, 19:00
http://abfhm.free.fr/basket.htm
Izleyin Görün :)
yaw bu takilip duruyo...
Sigara öldürür :)
http://www.rio.com.br/animation/fumar.htm (http://www.rio.com.br/animation/fumar.htm)
http://www.rio.com.br/animation/fumar.htm (http://www.rio.com.br/animation/fumar.htm)
dedigin dogruda buna hiç kiimse inanmiyorkismileys/smiley17.gifsmileys/smiley17.gif
dedigin dogruda buna hiç kiimse inanmiyorkismileys/smiley17.gifsmileys/smiley17.gif
dogru diyorsunuz hiç kimse takmiyor devam ediliyor içilmeye dikkat edilmeli...
emof animasyonun çok güzelmis çok begendim bir sigara için tüm dünya yaniyar tebrik ederim seni çok güzel ve anlamli bir animasyon bulmussun smileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gif
http://stu.inonu.edu.tr/~mdeliktas/r13.jpg
nerede filistinde mi ne açik ve kamuya ait yerlerde sigara içimi yasaklandi sadece belli yerlerde sigara içilecek mis keske bizi ülkenmizdede öyle olsa ne olur herkes sigarayi biraksa ne olur yabancilarin çogu bile birakmis sigara adami yem yesil yapiyor smileys/smiley11.gif
http://stu.inonu.edu.tr/~mdeliktas/slm.jpg
ayyas kedi kesin sevgilisinden ayrilmistir.. vah zavallim hemen de sigara ve içkiye baslamis ama bu çok yanlis sevgilinden ayrildin diye illa içki yada sigara mi içmen gerekir çok yazik.......
http://www.komik100.com/komikresim/kresim/ilginc/ilginc272.jpg
terbiyesizliginde bu kadari adam burnunu karistirirken gözünü çikardi smileys/smiley36.gif
nerede filistinde mi ne açik ve kamuya ait yerlerde sigara içimi yasaklandi sadece belli yerlerde sigara içilecek mis keske bizi ülkenmizdede öyle olsa ne olur herkes sigarayi biraksa ne olur yabancilarin çogu bile birakmis sigara adami yem yesil yapiyor smileys/smiley11.gif
sigara adami yem yesil etmiyor midemizi bulandiriyorsmileys/smiley5.gifsmileys/smiley5.gifsmileys/smiley5.gifsmileys/smiley5.gif
Ne terbiyesizligi adam gözünü kasimis,kalbimiz fesat bizim:)
terbiyesizliginde bu kadari adam burnunu karistirirken gözünü çikardi smileys/smiley36.gif
katiliyorumsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=468>
<T>
<TR>
<TD =haberManset>FENERBAHÇELI BORNOZ YIKANINCA ÇAYKUR RIZELI OLDU </A></TD></TR>
<TR>
<TD =haberBaslikk>Fenerium'un sattigi bornoz renk atti </A></TD></TR>
<TR>
<TD><A =sonDakikaOzet>http://www.haberturk.com/foto/fb.jpg Taraftar bu, renklerinden asla vazgeçmez... Hele hele 95 YTL ödeyip satin aldigi sarilacivertli bornoz, ilk yikamada yesil-lacivert olursa, "Olsun yesil de bir renktir" diyemez. Çünkü o bornozun en önemli özelligi, ne suyu iyi çekmesi, ne yumusakligi ne de baska bir seydir. Sadece sari-lacivert olusudur. Iste Profilo Fenerium magazasindan satin alinan sari-lacivertli bornoz, ilk yikamada renk verince taraftar Y. isyan etti. Lacivert sariyi boyamis, sari yesile dönmüstü. </A></TD></TR>
<TR>
<TD>http://www.haberturk.com/htimgs/0.gif
</TD></TR>
<TR>
<TD>
<A =sonDakikaMetin>
<CENTER>http://www.haberturk.com/foto/mansetfenercaykurrize.jpg
</CENTER></A></TD></TR></T></TABLE>
TSlimetin08
16-02-2005, 15:50
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=468><T>
<T>
<TR>
<TD ="haberManset">FENERBAHÇELI BORNOZ YIKANINCA ÇAYKUR RIZELI OLDU </A></TD></TR>
<TR>
<TD ="haberBaslikk">Fenerium'un sattigi bornoz renk atti </A></TD></TR>
<TR>
<TD><A ="sonDakikaOzet">http://www.haberturk.com/foto/fb.jpg Taraftar bu, renklerinden asla vazgeçmez... Hele hele 95 YTL ödeyip satin aldigi sarilacivertli bornoz, ilk yikamada yesil-lacivert olursa, "Olsun yesil de bir renktir" diyemez. Çünkü o bornozun en önemli özelligi, ne suyu iyi çekmesi, ne yumusakligi ne de baska bir seydir. Sadece sari-lacivert olusudur. Iste Profilo Fenerium magazasindan satin alinan sari-lacivertli bornoz, ilk yikamada renk verince taraftar Y. isyan etti. Lacivert sariyi boyamis, sari yesile dönmüstü. </A></TD></TR>
<TR>
<TD>http://www.haberturk.com/htimgs/0.gif
</TD></TR>
<TR>
<TD>
<A ="sonDakikaMetin">
<CENTER>http://www.haberturk.com/foto/mansetfenercaykurrize.jpg
</CENTER></A></TD></TR></T></T></TABLE>
<DIV> </DIV>
<DIV>smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifAdi iste ne yapcan!!!</DIV>
1 = 5
2 = 25
3 = 125
4 = 625 ise
5 =????
cevaplariniz ?
Günümüz Iliskileri
http://img72.exs.cx/img72/6412/gunumuziliskileri16xc.jpg
Hüda Topaloğlu
16-02-2005, 21:06
3125 dicemde kesin var bunda bi issmileys/smiley4.gif
Fenerin bornoz çok güzelsmileys/smiley36.gif
yanilmadin bi is var tabi :) baslangiçta bende 3125 dedim.
ama yukarda 1=5 diyor.
5=1 oluyor. cevabi 1 smileys/smiley2.gif
Hüda Topaloğlu
17-02-2005, 01:18
yanilmadin bi is var tabi :) baslangiçta bende 3125 dedim.
ama yukarda 1=5 diyor.
5=1 oluyor. cevabi 1 smileys/smiley2.gif
smileys/smiley4.gif, La havle vela kuvvete...
ozcilingir
17-02-2005, 02:52
3125Edited by: ozcilingir
ozcilingir
17-02-2005, 03:03
36 dan 9 çikti kaç kaldi?
oyna oyna daha çok oynayacaksin!
EL ADAMI ÖYLE OYNATIR!
SENI GIDI SENI..
KIVIR SIMDI.
http://people.freenet.de/antiezik/dansozazize.gif
Taner Uykuçeken
18-02-2005, 10:58
http://webmail.mynet.com/webmail/src/image.php?mailbox=INBOX (http://webmail.mynet.com/webmail/src/image.php?mailbox=INBOX.Posta_kutusu&passed_id=18& unique_id=75f484539740ffdb158ad90737c65b21&startMe ssage=1&ent_id=2) .Posta_kutusu&passed_id=18&unique_id=75f484539740f fd b158ad90737c65b21&startMessage=1&ent_id=2
http://www.axefeather.com/index_pop.aspx
(not)Sakin uyutmayin,oynarken sesini biraz açin,mahrem yerlerine dokunmayin kiprasabilirsiniz.Sakincali olabilir biraz simdiden özür.Hadi iyi eglenceler....
Ferşat Balcı
24-02-2005, 11:07
1 .satanist hikayelerin revaçta oldugu günlerde, abuk tv
programlarinin birinde, izmirde satanist oldugunu iddia eden bir arkadasla,
röportaj yapan muhabir arasindaki diyalog:
muh- peki siz gerçekten bakire kizlari mi kurban ediyorsununuz?
sat- yok be abi, izmir'de bakire kiz ne arar?
2. acun firarda programinda, acun'un yurtdisinda bir barda önüne
gelen kiza sarkintilik yapip yilisan bir tipi gösterip, "görüyorsunuz
sayin seyirciler magandalik sadece türklere özgü degil, avrupa'da da
magandalar var" demesi, ardindan o kisinin gelip, "abi nasilsin? ben de
türküm" demesi.
3. cnn türk'te çigdem anat'in "ajans 13"te yayina girdiklerini fark
etmeyerek, yönetmenin "sen mi gircen yoksa ankara mi?" demesine anat'in
"s...t et ankarayi simdi" demesi ve bunun yayin aninin ilk girisinde
ekranda cinlamasi...
4.arena'da ugur dündar'in firin sahibine "bakin beyefendi tavani
yok buranin, pislik götürüyor burayi, bu böcekler nereden geliyor peki
temizse?" diye sordugunda "bu böcek nerden geliyor biliyor musunuz ugur
bey siz egitimli insanlarsiniz bu böcek ülkemize ilkkez afrikadan muzun
üstünde geldi" diye cevap verdigi an.
5. reha muhtar telefondaki adama firça atiyor.
- bütün bunlari nasil yaptin ha? cevap ver??
- bakin efendim söyle izah edeyim...
- sus konusma, hala utanmadan izah ediyorsun..cevap versene??!
- ......??
6. mustafa denizli'nin atv de bizim stadyumu sundugu dönemdei hakemligi
yeni birakan erman toroglu nu anons ederken "tartismasiz türkiye nin en
büyük düdügü" demesi erman toroglu nun afallamasi.
7.genc ve guzel di$i vj'imiz gunun konusunu "benimle beraber olmak
icin ne verirdiniz" olarak belirler. guzelce de bi insan evladi olmasi
sebebi ile canli baglantilar yagdirir da yagdirir. yatlar, katlar,
evler, arsalar, arabalar vaad edilir. ve fakat bi seyirci ilginc bi meblag
telaffuz eder, $oyle ki: "sizinle birlikte olmak icin 3 739 500 (uc
milyon yedi yuz otuz dokuz bin be$ yuz) lira verirdim" der, ay peki sagol
falan der ama kafasina da takilir sorma ihtiyaci duyar vj "nerden cikti
bu deger peki". seyirci hemen yanitlar "eski ka$arin kilosu o kadar"
8. mutluhan suner'in bir sampiyonlar ligi maçi esasindaki su
repligi ve bunun televizyonlara yansimasi.
-siçiyim sizin içinize yaptiiniz ise
9. sokakta kurban kesen insanlarla roportaj yapan ntv muhabirinin
bir vatandasimizla yasadigi diyalog:
-burada saglik açisindan elverissiz kosullarda beklettiginiz bu
etleri yemeyi düsünüyor musunuz?
-yok bacim, ese dosta dagitacagiz
10. emrahin küçüklük döneminde ki unutulmaz replik
-amca ne bakiyorsun hiç mi o..... çocugu görmedin
11.haberlerde bir tecavuzcunun polis arabasina bindirilirken
söyledigi cümle:
-seviyodum, söyleyemedim.
12.bir müslüm gürses klasigi.filminden bir sahne; müslüm gürses kadini
kollarindan tutmus sarsa sarsa sormaktadir;
müslüm: seviyor musun?
kadin: hayir!!
müslüm: seviyor musun!!!!!
kadin: hayirrr!!!!!!
müslüm: seviyor muusuunnnnn!!!!!!!!
kadin: eveett!!
müslüm: yalannnnn!!! (deyip kadina bir tokat atmasi)
13. seda sayan yine bi sabah elleri belinde programini
sunuyor.o sirada bi canli baglanti olur ve....
- aloooggg kiminle gorosuyoruz
- ben mustafa
- naber lan mustafa.nerden ariyosun bizi mustafa
- sisli'den
- ne is yapiyon lan mustafa
- belediye baskaniyim...
14. aids'in ilk çiktigi zamanlar halkin aids hakkindaki bilgilerini
vatandaslara göstermek adina üzerinde gizli kamera olan bayan muhabir
fa..... kiligina girmistir.çok geçmeden erkek müsteriler
gelir,f.....(muhabir) sorar;
-simdi sen benle iliskiye gireceksin ama korunmayacak misin?ya ben de
aids varsa,sana da bulasirsa?
-bisey olmaz,bi lahmacun yerim geçer.
15.melih gökçek'in konuk oldugu bir televizyon programinda
yayina baglanan bir hayat kadininin sözleri:
"melih bey iyigünler, biz bizim keranede 100 tane or..... senin gibi
bitane o...... çocugu doguramadik" demesi
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.