Tam Versiyonu Görüntüle : Günün Eğlencesi
temel fikralari - II
http://rapidshare.de/files/18474398/02._Track_2.mp3.html
(0,94 MB)
mail kutuma gelen bir mail daha (eski diziler-görevimiz tehlike):
Görevimiz Tehlike
Of of, ne siki diziydi bu. Çok saçmaydi ama "Mantigina takilmayin, keyfinize bakin" mesajini vermeyi iyi becermisti. Çok becerikli bir ekipti bunlar. Jim vardi, patrondu. Her bölüm, Jim'in hiç tanimadigi birileri sayesinde görevini ögrenmesiyle baslardi. Bu kisiler genelde civar esnafindan olup, Jim'e teybin sakli oldugu yeri anlatmakla görevlilerdi. Ama sifreli konusurlardi ha... Jim giderdi elemanin yanina, Manda yuva yapmis sögüt dalina, diye anlamsizca bir cümle sarfeder, karsiliginda, Yavrusunu sinek kapmis gördün mü, cevabini alir, dijital nanenin sinekligin arkasinda oldugunu anlardi. Çok önemli iki espri soktu hayatimiza bu dizi:
Birincisi: "Senin görevin Jim, tabi kabul edersen" esprisiydi. Bunu her yerde kullandik hiç çekinmeden. Bir kere de görülmedi Jim'in görevi kabul etmedigi. Her türlü maceraya hazir, paraya susamis, açgözlü bir ajandi bu. Bir kerecik reddet, "Bu hafta da çocuklarla maça gideyim, görevi de baska ekip üstleniversin" deyiver. Yok demezdi.
Ikinci espri ise suydu: "Bu teyp kendini bilmemkaç saniye sonra imha edecektir." O teyp kendini imha ederdi etmesine ama sadece "pisss" diye dumanlar çikartirdi. Yeterince imha olmamis gibi gelirdi bana. Imha lafini duyunca patlamalar çatlamalar hayal ediyordum çünkü ben. Belki de bizim çevirmenlerin hatasiydi; Belki orjinalinde "Bu teyp bilmemkaç saniye sonra pisirdayarak yok olacaktir" diyordu. Kim bilir?
Adamlar istedikleri kisinin suretine cuk diye giriyolardi ve kimse çakmiyodu. Hani bi gün de birisi demedi, "Yav Ismail senin düne kadar göbegin vardi, ne oldu, nasil verdin bi günde?"
Bilader benim de anlamadigim o tesisatçi her yere gidip sistemler kurar, ortaliklarda dolasir, bi Allah'in kulu da görüp "ne isin var lan burda godumunun arabi" demez, neyse...
Uff, hakkaten de görevleri tehlikeydi ha! Bi kere o kasetteki mesajlar çok ciddi, içten pazarlikli seylerdi. Ayrica elemana esegin kulagina su kaçiran cinsten görevler verirdi. Halbuki söyle bi mesaj bulsa Jim, en azindan rahat bi hafta geçirirdi:
Senin görevin Jim, tabii kabul edersen, bizim üst katta oturan üniversiteli gençler hafta sonlari çok gürültü yapiyorlar, ayrica eve giren çikan belli degil, kizli erkekli... Yani bi çeksen kulaklarini, hatirlatsan bak burasi aile mekani, neyse, sen daha iyi bilirsin ne diyecegini. Yengeye de çok selam Jim, bi aksam oturmaya bekleriz, iki kadeh islatiriz, iyi olur. Neyse Jim'im, fazla tuttum, kusura bakma, daha kaset kendini imha edecek falan. Hadi hayirli isler.
Görev bittikten sonra grubun elemanlari sagdan soldan bi yerlerden gelip bi nevi voltron olusturma edasiyla ortada bulusurlar ve görevi yüzlerinin akiyla bitirmenin verdigi sonsuz karizmayla arabaya, helikoptere veya artik her ne haltsa iste araçlari, ona binip giderlerdi ...
bu da bir baska mail (eski diziler-kara simsek) :
Kara Simsek
Vay. Ne acayip diziydi bu. Hepimiz deli gibi seyrediyorduk. Kit vardi orada akilli araba, konusuyordu, hopluyordu, zipliyordu, sahibi Maykil'i her türlü durumda ihya ediyordu. Maykil bi yerde sikistigi zaman hemen saatini çikarip telsizle Kit'e ulasiyordu: "Kit, hemen kapiya gel." O da cevap veriyordu: "Yettim Abi." Bizzt dakkada kapiya gidiyordu.
Kit'in ön tarafinda bir saga bir sola giden isiklar vardi. "Ciyufbuh .. ciyufbuh" diye sesler çikariyordu. Bizim taksiciler pek sevmisti onu. Ortalik Kit'den geçilmez olmustu. Manyak gibiydi.
Tirin içinde yasayan, Devin diye bi "amca" vardi ak saçli, mühendisti bu. Kit'i üreten adamdi. Ayni kamyonda bi de Pam diye süpper bi kumral güzeli vardi. Sorun çikti mi çözerdi, arabanin vidalarini felan sikardi. Hep Maykil'la olaya girsinler istedim, hiç yüz vermedi hatun.
Uzman kiz Bonnie'ydi. Sex bombasi falan degildi, akilli uslu kiz çekiciligi vardi. Bonnie bazi bölümlerin basinda Kit'e yeni bi özellik ekler, o ukala da "Bak Michael isiklari açip kapayabiliyom", "Bak Michael vergi iade formlarini doldurabiliyom" diye hergelelik yapardi. Böyle bi durumda anlarsin ki o bölümün sonunda Michael essegi içinden çikilmaz belalara bulascak, tam da o yeni özellik hayatini kurtaran sey olcak, ama ondan sonraki bölümlerde lafi bile edilmicek. Türk halki da "Ulan tas gibi arabayi bulmusunuz daha firfirli yapcaz diye orasini burasini kurcalamasaniza, hassas alet elinizde kalcak, o olcak" diye kil olurdu.
Ayrica kara simsegin plakasi da degisebiliyodu. Bi dügmeye basiyon, hoop 06 KIT 77 iken 34 BKD 64 oluyo, polisler de bu numarayi yiyo. Ulan kaç tane konusan, ziplayan, hossohbet siyah Transam var ki! Alla allaa...
Bi bölümde bu Kit'in devreleriyle falan oynayip aklina girmisler, David'e karsi bayaa bi kiskirtmislardi. Kit David'i köseye kistirmis isini bitirecekken David döt korkusuyla dile gelmis, "Yapma etme sunca yillik hukukumuz var, düstügümüz duruma bak, böyle mi olacaktik biz be Kit." diye geveleyip arabayi ikna etmisti. Gaza gelen Kit de "Kim yikar lan böyle kral dostlugu" diyerek kötü adamlara arabanin kapisiyla bi temiz dayak çekmisti. Unutmadim... Unutamadim...
Kit'in kardesi mi ne vardi, o kötü arabaydi. Seslendirmeyi de kötü adamlarin seslendirmeleri gibi yapmislardi. Kit gibi mülayim, yumusak bi ses tonu yoktu. Aklima takilmisti, adamlar nerden biliyolardi arabayi yaparken bunun kötü araba olacagini, anlamamistim. "Hastir Hamit usta transistörü yanlis yere kaynatti, kesin kötü araba olacak bu" mu dediler?
Bu Bonnie, Maykil denen elemanin bir yerlere çarpip hasar verdigi ve arizalandirdigi arabayi bakima alirdi, ama ön kaputu açtiklarinda hiçbir zaman motoru göstermezlerdi. Teknolojiyi çalacagimizdan falan mi korkuyorlardi anlamadim gitti. "Bir iki çip mip takalim düzelir." felan derdi. Ulan bir açin kaputu, akü baslarini filan kontrol edin, yagi var mi suyu var mi bi bakin.
michael knight aslinda michael knight degildi. orijinalinde bu kadar yakisikli bir herif de degildi. kötü adamlar tarafindan komalik oluncaya kadar hirpalanmis, öldü diye bir köseye atilmis eski bir polisti. sonra bunu knight industries'in basindaki yasli ve babacan amca bulmus, tipini degistirmis, altina da trans am'i verip sokaga salmisti. michael'in soyadi da knight industries'den gelir. çok sey borçludur küçük michael, knight industries'e. bu yüzden sigortasiz ve düsük ücretle çalistirilmasina ses çikartmamis, tam mevzuya girecekken verilen dandik görevleri itirazsiz kabul etmis, sirkette çalisan hatunlara sarkmayi aklindan bile geçirmemistir.
Recep Çaltepe
04/20/06, 14:45
Bob Fenster'in "Salakligin Tarihi" kitabindan örnekler.
Arizonali bir adam kelepçelerle oynarken kendini kelepçeledi ve anahtari bulamadi. Kendisini kurtarmak için çilingir çagirmak yerine polisi arayinca basi belaya girdi. Onu kelepçeden kurtaran polisler, ödenmemis bir kefalet borcu bulundugunu belirleyince onu yeniden kelepçelediler.
Gillette sirketi 1902 yilinda güvenli jilet satmaya basladiginda yüzlerce erkek satin aldi. Sonra da bu jiletlerin sakallarini kesmedigini söyleyerek onlari çöpe attilar. Gillette yetkilileri, mutsuz müsterilerin tiras olmadan önce jiletin sarildigi kagidi çikarmadiklarini fark ettiler...
Chevrolet, yeni model arabasi için "Nova" ismini buldu ama sonra arabayi Latin Amerika'da satamayacaklari anlasildi... Çünkü "Nova", Ispanyolca'da "gitmez" anlamina geliyordu...
1932 yilinda Los Angeles olimpiyatlarinda Fransiz atlet Jules Noel'in disk atmada kirdigi olimpiyat rekoru sayilmadi... Çünkü atisi izlemesi gereken bütün hakemler, sirikla yüksek atlama yarismasini izlemek için arkalarini dönmüslerdi...
1840'da ABD baskanligina seçilen William Henry Harrison, çok soguk bir günde Washington'da açik havada düzenlenen göreve baslama töreninde sapka ve palto giymeyi reddederek yaptigi uzun konusma sonucu zatürre oldu... Yeni baskan sadece bir ay görev yaptiktan sonra öldü...
Meksika'daki bir saglikli yasam merkezinin sahibi, vasiyetine mezarligin sigara içilmeyen bölümünde gömülmek istedigini israrla ekletmeye çalisti.
1971'de toprak kaymalarini incelemek isteyen Japon bilim adamlari, büyük bir yagmur firtinasi efekti yapmak için bir tepeyi yangin hortumlariyla adam akilli suladilar. Bu yüzden tepenin çökmesi sonuçu meydana gelen heyelanda, dört bilim adamiyla 11 izleyici hayatini kaybetti.
Fransiz ordusu, askerlerin mayin tarlalarinda yürüyebilmelerini saglayan patlamaya dayanikli botlar icat etti. Fakat botlar o kadar agir ve içinde yürünmesi o kadar zordu ki, askerler mayinlarla havaya uçmadan önce pusuya yatan düsman askerleri tarafindan vuruluyorlardi.
1985'de New Orleansli cankurtaranlar o yil sehrin havuzlarinda kimsenin bogulmamasini kutlamak için bir parti verdiler. Partide konuklardan biri boguldu.
1975'de Ingiliz bir çift televizyonda en sevdikleri programi izlerken erkek yarim saat süren bir gülme krizi sonucu kalp krizi geçirerek öldü. Esi, cenazeden sonra programin yapimcilarina bir mektup yazarak, kocasini hayatinin son dakikalarinda bu kadar mutlu ettikleri için tesekkür etti.
1983'de magazada hirsizlik yaparken yakalanan San Diegolu bir kadin polislere eger onu birakmazlarsa morarana kadar nefesini tutacagini söyledi. Polisler kadini birakmadilar, o da gerçekten ölünceye kadar nefesini tuttu.<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
bugün bana sahane mailler geliyor, buyrun taze taze :
"yeni dogmus bir bebegin günlügü"
<DIV>
1. gün
böylesi kötü bir baslangiç beklemiyordum.
oha hortumumu bile kesmisler! meme diye, süt diye birsey varmis. nerden nasil bulunur bu ya?
hayattan daha 1. günden sogutacaklar beni.
2. gün
meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum allah emiyorum, tik yok, süt baska yerde mi? neyse biraz daha emdim geldi, fazla abaninca meme sahibi kisilik bagirdi, ne bagriyosun açim ben! çok yalnizim be sözlük. hayir bisi degil içerdeyken de yalnizdim ama yedigim önümde yemedigim arkamdaydi en azindan, bak yine aklima geldi, hortumu bile kestiler yaa!
uykum geldi yine. zzzzz!
3. gün
memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarim bu iki meme. iyi ki varsiniz.
4. gün
bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptilar, baska biryerlere gittik galiba. memeden ayrilinca bagriyorum geri geliyor, sonra uyuyorum, uyaniyorum bir bakiyorum meme yok, neyse ama tekrar bagrinca geri geliyor nasilsa. s.çmak da zevkliymis be, eskiden yapamiyordum.
5. gün
bugün 15 kez kaka yaptim, rekorumu gelistirmeliyim. dikkat ettim de her yaptigimda temizliyorlar, bunu sevdim. dikkatimi çeken bir noktada su ki, amma koca kafaliyim be arkadas, agir mi agir tutamiyorum s erefsizim, pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler bari de çatlatmasak daha ilk günden.
6. gün
avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birsey, maalesef farkettiler, herkes parmagini veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, alemin maymunu oldum iyi mi?
bu arada ne çok uyuyorum ya arkadas, atamadim su yorgunlugu, daha çok süt içeyim en iyisi. hayir içtikçe de yoruluyorum o da ayri, nerde o eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, simdi em allah em, bak yine aklima geldi, s erefsizler kesti hortumu yaa.
7. gün
bugün solaryuma girdim, sarilik mi ne ondanmis. yine uykum geldi.
8. gün
biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artik. kaka yapma isini de tam alt açma anina denk getiriyorum ki etraf pislensin, eziyet olsun. naapayim ama alt açikken daha rahat roketleyebiliyorum. kaka yaparken baska birsey daha yapiyorum galiba, anlamaya çalisacagim bakalim.
9. gün
çok fena hiçkirik tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayim dedim onu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor. bu süt her derde devaymis, bugün bunu gördüm.
10. gün
sütten baska birseyler verdiler, var ya, yeter artik be, tam alisiyordum yine dayadilar baska birsey, hayret bisi ya, vitaminmiyis neymis.
bu arada memelerin arasindan dün gördügüml avukgündüzleri piyasada yok aksamlari geliyor sadece, hadi bakalim hayirlisi.
11. gün
al iste, basladi yine bir ariza. sütten sonra çok feci karnim agriyor, böyle gaz gibi bisi, egilip bükülüyorum, binbir sekile giriyorum çikaracagim diye. sirtimi falan sivazlayin bari be kardesim.
12. gün
bütün gün gazdan kivrandim arkadas ya, bela oldu basima, yaygarayi bastim ben de. uyutmadim, diktim bunlari da hazir asker. sonra bir saldim ki evlere senlik, akabinde uyudum hemen gerisini hatirlamiyorum
13. gün
annemin suratina s.çtim. tamam utandim biraz da insan bebegi g.tünden öper mi yaa. ayip oldu di mi? naapiyim abi, neyse fazla kizmadi herhalde.
14. gün
anneme kirmizi renkli birseyler içiriyorlar, o zaman süt daha bi randimanli oluyor sanki, böyle tadi da hosuma gidiyor, su memelere bir rating aleti taksalar da hangisini sevip hangisini sevmedigimi söyleyebilsem.
15. gün
topuktan kan alip duruyorlar, metin olayim çok aglamayayim diyorum ama canim yandi be arkadas, hayir ondan sonra da hemen süt verince sakinliyorum, kizginligim geçiyor, agiz tadiyla asabiyet yaptirmiyorlar, su memelere karsi biraz daha dikbasli durabilsem.
16. gün
su memeleri çok sevdigimi bir kez daha anladim, çok seviyorum onlari, onlardan ayrilinca içimi bir huzursuzluk kapliyor, en iyisi onlardan uzaklastigim anda yaygarayi basayim ben. bugün benden biraz büyük biri geldi yanima, sevme amaçli olsa gerek bir geçirdi basim dönüyo hala. sonradan ögrendim kuzenmis, neyse yazdim kenara intikam alinacak.
17. gün
etrafi daha net seçer oldum, ama el ve ayak koordinasyonu hala zayif, memeyi kavrayabiliyorum ancak. bir de bu eller ve ayaklar bana mi ait tam olarak emin degilim, salliyorum öyle, zevkli birsey. yüze ve gözlere dikkat etmem lazim ama, tirnaklar tehlikeli. diger yandan annem bugün onlari kesmeye çalisti ama huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi olacakti galiba, bak çizdik tam gözün altini yine.
18. gün
elime torbalar taktilar, kafaya çarpinca artik acitmiyor, yara bere de yapmiyor. sanirim onlar da beni seviyor, iyiligimi düsünüyorlar. aslinda hala çiktigim yeri özlüyorum, geri girme imkanim olmaz mi acaba?
19. gun
nihayet o adamin neden eve sadece ak$amlari geldigini anladim megerse bana ve anneme bakmak icin gunduz cali$iyomu$..
aferin gozume girdi $imdi bak!..
20. gün
tabii ya, annemin karnindayken de duyuyordum o adamin sesini sik sik.
ona da ilgi alaka gösterdim, bagirdigimda bazen o aliyor beni kucagina, meme vardir diye saldirdim ama vermedi. bir ara meme açikken kistirdim ama emme olayindan bir randiman alabilmis degilim, meme yüzeyi bayagi bir farkli. </DIV>
bazen olur böyle protestolar maç esnasinda ya bir pankart açarak ya kimseye yakalanmadan kendini aglara yollarayarak ya bir bayrak açarak ya da çiplak olarak sahaya dalar bazi protestocular, simdi bir protesto seklini getiriyoruz monitörlerinize, inanin böyle protesto hayatinizda görmediniz tiklayin:
www.metacafe.com/watch/1308/naked_soccer/ (http://www.metacafe.com/watch/1308/naked_soccer/)
bu arada MEHMET fikralar bir harika özellikle su ögrenciye 7 veren hocanin fikrasi t mi d mi yazacagumsmileys/smiley36.gif
Sevgili Erdinç senin metacafe.com'da yabana atilmaz hani smileys/smiley36.gif
Sevgili Erdinç senin metacafe.com'da yabana atilmaz hani smileys/smiley36.gif
Erdinç harikaymis... çok güldüm ya... smileys/smiley36.gif
asagida okuyacaklariniz, az evvel Erdinç'le aramizda geçen msn diyaloglaridir: smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
Erdinç (erdinç67)
"Diyarbakirspor maçi yorumum www.karadenizliyim.net de...: (sümela61)<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Erdinç:
la baslayayim yetisine ver oaaa sekiz ne ugrasiysun
"Diyarbakirspor maçi yorumum www.karadenizliyim.net de...:
smileys/smiley4.gif
Erdinç:
senin fikralarda güzeldi telefonuma çektim hemen
Erdinç:
benim telefonuma yüklenebiliyor bu tür dosyalaro bakimdan diyorum yanii
eyvallah
Erdinç:
benim bi telefon varya
smileys/smiley4.gif
sen yakinda o telefonun pipisini koparirsin
Erdinç:
lg markali hani ayni lpg gibi
bana öyle geliyor
Erdinç:
dur la zaten hanimlara yapilmis gib isanki
neden ki?
Erdinç:
tuslarina tirnagimla basabiliyorum ancak smileys/smiley1.gif
himmmm
Erdinç:
parmagimla bassam üç dört tusa birden basiyorum
desene ben kullanamam
Erdinç:
beyin ..ciklamasi geçirecek telefon
ben de tirnak yok
yiyorum
Erdinç:
takma alirsin kirmizi ojeli kullanirsin be ya
Erdinç:
smileys/smiley4.gifyiyormusun
ama bence o telefon ufak degildir
Erdinç:
cani isler iyi degil herhalde
sorun sendedir bence
Erdinç:
bak sinci
Erdinç:
ne alaka
yani senin ellerin azicik afedersin
nasil desem
sey eli gibi
nasil denir
yani biraz iri
Erdinç:
ula elimi ne zaman gördünde syimdi sentezini yapiyon
foruma yazdigin yazilaran elini tahmin edebiliyorum
hep büyük yaziyorsun smileys/smiley1.gif
Erdinç:
vayy onore mi edildim de habirin yok
Erdinç:
noluyor
Erdinç:
tesekkür ederim efenim
Erdinç:
yoksa tsk mi geçiyon
ne onoresi be?
estagfurullah
Erdinç:
anlamistim zaten
Erdinç:
var bi pislik dedimben kendi kendime
pislik sensinsmileys/smiley4.gif
Erdinç:
tabiki aptal da benim
Erdinç:
bengüçsüzüm birde biliyormusun
Erdinç:
yani çok önemli biriyim anlayacagin
Erdinç:
benolmasam güçlü nasil güçlü olur akilli nasil akilil ve temiz nasil temiz olur
Erdinç:
bana iyi davran
Erdinç:
ulan büyük laf ettim
Erdinç:
kaydet bi yere
smileys/smiley1.gif)))
canim benim kiyamam ben sana
amanin da amanin
o degil de ibizittin mi sen ?
Erdinç:
evetben çikayim mehmet doktora gidecez bizim ufakligi özledik biraz ultrasonda biraz bakalim kerataya
Erdinç:
hiiii ne dedin
vaaay
Erdinç:
Allahsana da nasip etsin cani gönülden
kismet
Erdinç:
ama resmi evlilik yap ondan sonra nasip etsin
Erdinç:
smileys/smiley4.gif
resmi evlilik çok soguk ama ya
adi üstünde resmi evlilik
Erdinç:
ay canim benim ayni evi paylasma isinemi kafan basiyor senin
Erdinç:
ee o zaman imam nikahini kiydir bari
Erdinç:
smileys/smiley1.gif
resmi degil de
samimi evlilik olsa
Erdinç:
ha bu arada abizittim canim
sizli bizli olmasa mesela
Erdinç:
buna kim inanir biliyormusun
senli benli olsa
Erdinç:
buna kim inanir biliyo rmusun diyorum
neye?
ibizittina mi?
Erdinç:
evet
kim inanirmis efendim
Erdinç:
kadir inanir muuuuu haaaa haaaaaa
bu arada bu konusmalari bmn de yayinlayacagim artik
Erdinç:
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
kadir inanir dedi ya
git çabuk kaybol
Erdinç:
DÜNKÜ avrupa yakasini izledin mi
Erdinç:
peki abi
cidden yayinlayacagim bmn de
Erdinç:
buhran (burhan) abi standup yaptida biraz
izlemedim
Erdinç:
ondan esinlendim
biz senin gibi 5 te paydos etmiyoruz
Erdinç:
17.30 laütfen
dün 23:30 da çiktim buradan
Erdinç:
sabahin göründe ne paydos edecem canim
Erdinç:
smileys/smiley1.gif
çok üstüme geliyorlar abi
smileys/smiley1.gif
Erdinç:
korkularini ancak korkularinin üstüne giderek yenebilirsin
Erdinç:
demekki senden çok korkuyorlar
Erdinç:
smileys/smiley4.gif
muhaaaaaaa
çocuk sen okumadin galiba
Erdinç:
neyi baboli
bu yazdiklarinin hepsini
yayinlayacagim
Erdinç:
yayinla
bmn de söhret edecegim seni
Erdinç:
yayinladigin yeri de bana at
sanki tekerleme gibi oldu
Erdinç:
smileys/smiley1.gif
Erdinç:
dostum
yayinladigim yeri sana attim
Erdinç:
hanim çigiriyiben çikiyom
attgim yerde sampanya patlattim
Erdinç:
linkini verirsin yani olum
muhaaaaa
hanim mi çagiriyor
Erdinç:
uçiim sana agizinin payini verirdim ama zamanim yok köftehor seni hadi kal saglicakla
iyyyyy hem pislik hem de kilibik
Erdinç:
by by by
kaçma kaçma
Erdinç:
ivit cinimbenböyle mutluyum
sabahlari vir vir yaparken iyi, degil mi
Erdinç:
yasasin kilibiklik
Erdinç:
dur ola bunlari yazma gitti karizma anasini satiim
hepsini yazacagim
Erdinç:
aslindaben kazak bir erkegim saka yapiyorum sayin bordomavinet üyeleri kih kih
bittin sen
ben de bittim
bittik biz
Erdinç:
smileys/smiley1.gif
ama mecburum buna
laf agizdan çikti bir kere
Erdinç:
ve perde kapanir kendine iyi bak
sen de ciiniiimmm
yegenime selamlar
http://www.rakipler.com/komikresim/......lar/hay3733.jpghttp://www.rakipler.com/komikresim/......lar/hay3733.jpg
http://www.rakipler.com/komikresim/......lar/hay3733.jpg
http://img135.imageshack.us/img135/1854/podborka360yc.jpg
Yuh bee kardesim bu kadar da olmaz smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
bu yaziyi nereye koyacagimi bulamadim. Topicte acmak gereksizdi die dusundum.
<TABLE cellSpacing=8 cellPadding=0 width="100%" align=center border=0 nowrap>
<T>
<TR>
<TD><TT>ISTIKBAL MARSI
Bakma, dönmez safak vakti yurttan kaçan o alçak!
Dönmeyip Amerika'da, arlanmaksizin yasayacak!.
O benim milletimin hirsizidir, yurdu soyacak,
Hortumladiklari benimdir, milletimindir ancak!
Çalma, kurban olayim hepsini ey hirsli çakal!
Gariban halkima da bir pul birakacak kadaral!
Olmaz sana götürdügün paralar sonra helal,
Hakkini vermezsen burdaki ortaklarinin behemehal!
Ben ezelden beri aç yasadim,aç yasarim!
Hangi hükümet beni kurtaracakmis,sasarim!
Kurumus musluk gibiyim, ne akar ne tasarim!
Yirtsam da bir tarafimi, hiç görülmez basarim!
Mali krizler, yoluna örmüsse çelikten bir duvar,
Benim .cegiz, .cagiz diyen bir hükümetim var!
Bagirsin korkma, nasil isimize burnunusokar?
Avrupa Birligi" denen tek disi kalmis canavar!
Arkadas, Meclis'e namusuyla çalisanlari ugratma sakin!
Ise aldiracaklarin, olsun hep sana yakin!
Gelecektir, cezani verecegi günler hakkin,
Kim bilir belki yarin, belki yarindan da yakin!
Yaktigin yerleri "orman" diyerek geçme, tani!
Çalisani isten at, doldur kadroya yatani!
Gözleri açik yatir seni kurtaran atani,
Satilmadik o kaldi, durma sativer su vatani!
Sermaye mutlu olsun, olsa da çevre feda!
Semizlettin Apo'yu, mezarinda dönsün süheda!
Uydurma kanunlarla Meclis'ten getirin seda!
On bin Yillik tarihe, yurdum ederken veda!
Cümlenizin bu yurdu yok etmek mi emeli?
Yediginiz herzelere baska ne demeli!
Oyuverin altini iyice sallansin temeli,
Yurdumun ki, sonunda vatandas kükremeli!
O zaman durur belki gözümden akan yasim,
O zaman dogrulur belim, yukari kalkar basim,
O zaman bosa gitmez yillar süren ugrasim!
HESABINI VERIP TE GITTIGINIZ GÜN KARDASIM,
Dalgalanin dolar gibi sizde simdi ey suçlular!
Olsun artik soyguncuya vurulacak bir yular,
Ebediyen, öyle yok hesapsiz bir iktidar!
Hakkidir "garip yasamis vatandas"in da gülmek,
Hakkidir ezilmis milletimin, aydinlik bir Istikbal!
Cem YILMAZ
</TT></TD></TR></T></TABLE>
onurkaradeniz
04/20/06, 22:59
olum bu zaten vardi 174.sayfadasmileys/smiley36.gif
>*DERS 1*
>"Bir Türkce kelime 17 ingiliz kelimesine bedeldir."
>- Afyonkarahisar'lilastiramadiklarimizdan misiniz ?
>- Are you one of those people whom we tried unsuccessfully to make
>resemble the citizens of Afyonkarahisar?
__________________________________________________ _________
>*DERS 2*
>*Yeni baslayanlar için tercüme cümlesi :*
>- Üç cadi üç Swatch saate bakiyorlar. Hangi cadi hangi saate bakiyor?
>*Ingilizce tercümesi :*
>- Three witches watch three Swatch watches. Which witch watch which
>Swatch watch?
>hangi Swatch saatin butonuna bakiyor?
>*Ingilizce tercümesi : (bunu kendinize sesli okuyun lütfen!)*
>- Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which
>switched witch watch which Swatch watch switch
daha heyecanli olimpiyatlar
<HR style="COLOR: #d1d1e1" SIZE=1>
<DIV id=post_message_100086>http://img316.imageshack.us/img316/4561/pic097439qv.jpg (http://imageshack.us/)
http://img528.imageshack.us/img528/1240/pic147901xv.jpg (http://imageshack.us/)
http://img528.imageshack.us/img528/3079/pic219555yr.jpg (http://imageshack.us/)
http://img528.imageshack.us/img528/5908/pic225351qz.jpg (http://imageshack.us/)
http://img528.imageshack.us/img528/1564/pic304366uh.jpg (http://imageshack.us/)
http://img528.imageshack.us/img528/2378/pic314104rv.jpg (http://imageshack.us/)
http://img283.imageshack.us/img283/473/pic028721ln.jpg (http://imageshack.us/)
http://img283.imageshack.us/img283/9485/pic040652py.jpg (http://imageshack.us/)
http://img316.imageshack.us/img316/7717/pic056323mf.jpg (http://imageshack.us/)
http://img316.imageshack.us/img316/7047/pic073268vq.jpg (http://imageshack.us/)</DIV>
fotolar mükemmel.. bu arada mehmet kardesim msn deki konusmalarimizla ilgili mesajini alinti yapip cevap vererek üyelerimizin bu konusmalari bir ikinci kez daha okunamamalarina karsilik alinti isini es geçiyorum gelelim esas meseleye, seni dava edicim yapiciim evet evet bunu yapicim, dava acilmazsa teessüf edicim sonrada seni intihar edicim...smileys/smiley1.gif
fotolar mükemmel.. bu arada mehmet kardesim msn deki konusmalarimizla ilgili mesajini alinti yapip cevap vererek üyelerimizin bu konusmalari bir ikinci kez daha okunamamalarina karsilik alinti isini es geçiyorum gelelim esas meseleye, seni dava edicim yapiciim evet evet bunu yapicim, dava acilmazsa teessüf edicim sonrada seni intihar edicim...smileys/smiley1.gif
ne oldu?... pistin bakiyorum... dün öyle demiyordun... yasasin kötülük... ehe ehe ehe...
http://img135.imageshack.us/img135/1854/podborka360yc.jpg
Yuh bee kardesim bu kadar da olmaz smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
smileys/smiley4.gifharbiden olmaz yani ha smileys/smiley4.gif
ne oldu?... pistin bakiyorum... dün öyle demiyordun... yasasin kötülük... ehe ehe ehe...
bilakis hosumada gitti kimsenin pistigi yok yigidin mali ortadirsmileys/smiley36.gif
>*DERS 3*
>*Simdi ileri derece tercüme cümlesi :*
>- Üç travesti cadi üç Swatch saatin butonuna bakiyorlar. Hangi cadi
>hangi Swatch saatin butonuna bakiyor?
>*Ingilizce tercümesi : (bunu kendinize sesli okuyun lütfen!)*
>- Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which
>switched witch watch which Swatch watch switch
sivic sivoc vac vuc voc vucuv viciv dilim dügümlendi be yaa..!smileys/smiley36.gif
Berberoğlu
04/21/06, 11:24
Vatandas yillarca dogruyu aradi, peki sizce buldu mu?
http://img150.imageshack.us/img150/4610/ekzortcu5hl.jpgEdited by: memopad
bence orasi çok turistik bir isletme... o yüzden her dilde yazma geregi duymuslar... smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
Eyüphan KILIÇ
04/21/06, 11:29
Bence nasil olsa biri dogru olacaktir diye o kadar yazmislardir. smileys/smiley36.gif
ya merak ettim dogru nasil yaziliyo?smileys/smiley36.gif
Cape Town'da yasayan bir arkadasim göndermis... eglenceli bir sey degil ama oldukça anlamli sizlerle paylasmak istedim:
http://img164.imageshack.us/img164/3208/pic119426mc.jpgEdited by: sümela61
cape town g.afrika cum. baskenti ve ingiliz sömürüsü cape townla ilgili sayfalara girdiginizde ne kadar modern bir yer oldugunu göreceksiniz..
bu da sömürgeciligin çirkin yüzü!
daha önce verildiyse kusura bakmayin arkadaslar.
<DIV align=center>
<TABLE =MsonormalTable style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; WIDTH: 60%; BORDER-BOTTOM: medium none; BORDER-COLLAPSE: collapse; mso-border-bottom-alt: solid windowtext .75pt; mso-padding-left-alt: 3.0pt; mso-padding-right-alt: 3.0pt" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="60%" border=1>
<T>
<TR style="mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-lastrow: yes">
<TD style="BORDER-RIGHT: #d4d0c8; PADDING-RIGHT: 3pt; BORDER-TOP: #d4d0c8; PADDING-LEFT: 3pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #d4d0c8; WIDTH: 100%; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #d4d0c8; : transparent" width="100%">
Mahalle Maçi Kurallari <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /></TD></TR></T></TABLE></DIV>
<DIV align=center>
<TABLE =MsonormalTable id=Autonumber1 style="WIDTH: 92%; BORDER-COLLAPSE: collapse; mso-padding-alt: 0cm 0cm 0cm 0cm" height=1 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="92%">
<T>
<TR style="HEIGHT: 294pt; mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-lastrow: yes">
<TD style="BORDER-RIGHT: #d4d0c8; PADDING-RIGHT: 0cm; BORDER-TOP: #d4d0c8; PADDING-LEFT: 0cm; PADDING-BOTTOM: 0cm; BORDER-LEFT: #d4d0c8; WIDTH: 100%; PADDING-TOP: 0cm; BORDER-BOTTOM: #d4d0c8; HEIGHT: 294pt; : transparent" width="100%">
ATAN ALIR SPOR:
Mahalle maçlari genellikle caddelerde yahut bahçelerde yapildigi için topun kaçma olasiligi olan çok yer vardir. Top bir yere kaçtiginda topu kaçiran takimin karsisindaki takim hemen,
"Atan alir spor." der.
Top onlarin sahasinda auta çikmis oldugu halde karsi takim topu almak zorunda kalir.
ELIN AVANTAJI OLMAZ:
Takimlardan biri ataktadir. Defans oyuncusu topu elle keser fakat pozisyon devam eder ve gol olur. Golü yiyen takim el var diye mizirdar. Karsi takim,
"Avantaj olm." der.
Hemen akabinde kaleci
"Ulan elin avantaji olmaz." diye haykirir.
Bir yere varilamaz. Kisir döngüdür.
ADAMIN GOL DIYOR:
Gol atilir fakat yiyen takim saymaz. Hep bir agizdan "Direk ulan." diye anirmaktadirlar. Fakat içlerinden biri, "Gol abi." der. Karsi takimdan bunu duyan biri direk atlar ve,
"Ulan adamin gol diyor." diye serzeniste bulunur.
Gol sayilir, adam dövülür.
ABANMA YOK:
Genelde küçük çocuklar arasinda yaygindir. Kaleciler abanma yok derler. Aralarindan yasça büyük olani "Lan kari misiniz." dese de abanma olmaz.
GÖNÜL ALMA:
Büyüklerle küçüklerin ortak oynadigi maçta büyüklerden biri gaza gelip küçük bir çocuga sert girince direk penalti olur. Nerede olursa olsun. Küçük çocuk sevilen bi simadir ve faulü yapan abidir. Penalti kullanilir, genelde gol olmaz çünkü kalede bir ayi vardir ve penaltiyi atan küçük çocuktur.
KALECI DEGISTIN 2 PENALTI:
Herhangi bir penalti pozisyonunda kaleye hemen forvetin etkili silahlarindan biri gecmek ister çünkü o her mevkide iyidir.Buna karsilik karsi takima teselli olarak ekstra bir penalti verilir. 1+1=2.
3 KERE SEKTIRME:
Kaleci degaj kullanirken eger yaninda bir rakip forvet varsa topu 3 kere sektirir ve,
"Açilsana ulan üç kere sektirdim iste." der,
rakip açilir. Ne keyiflerdi bunlar be. Bak gözlerim dolu dolu oldu.
1'E 1 ATIS:
Çift penalti sisteminde eger birinci penalti kaçarsa ikinci sans vardir ama gol olursa ikinci sans kullanilamaz. Bunun mantigini hala çözebilmis degilim.
SAGLIK ÖNLEMLERI :
Bazen top insanin pek münasip olmayan bi tarafina gelir, herkesin reaksiyonu aynidir:
"ise ise!."
Uygun araziye çis edildikten sonra maça devam edilir.
Mahalle maçlarinda her zaman saçi ince telli ve uzun olan kisiler vardir. Bunlar geriden topu alip bütün gucleriyle ileri kosarken kafalarini ileri dogru atarlar. Amac gol atmak ya da rakibi çalimlamak degil, saclarin ruzgarda ahenkle dans etmesini saglamaktir. Bu kisiler buyuyunce Ümit Davala gibi olurlar.
TOP KURTARMA OPERASYONU:
Top zirt pirt araba altina kacar. Boyle durumlarda, sahadaki en celimsiz ve en hop-zip kisi, en iri iri kisi tarafindan topu almaya gonderilir. Arabanin altina kacan toplar tam ortasinda durur bazen, kimse yetisemez oraya. Bu sefer tas atma ve sopayla itekleme fasli baslar. Arabanin egzosuna vurulan birkac darbeden sonra top yuvarlana yuvarlana cikar bir taraftan; artik kosarak maca geri donme zamanidir.
AT BAKIIM AGBININ KILLI GÖGSÜNE...
Ya ne iirenc bisiiydi bu. Sen takimini kurmussun, pasa pasa macini yapiyosun. Muhtemelen yasca ve boyutca senden büyük olan eleman damlar, bu gereksiz cümleyi sarfederek maca dahil olur, tadimizi tuzumuzu kacirir.
GOL DIIL OLM BEL ÜSTÜ :
Minyatur kale maclarda elle tutulmasina engel olunmak icin getirilmis bir cozumdur ancak bel üstü gibi kisiden kisiye degisen ve ispati zor bir kriter getirdigi icin nice kavgalarin cikmasina, nice baslarin yarilmasina sebep olmustur.
Iyi güzel de bütün bu kavramlar kitabi olmadan, televizyon olmadan nasil herkes tarafindan bilinebiliyo? Ben diyorum ki gizli bi orgut var, her mahalleye bi adam gonderiyo bilmem kimin amcaoglu olarak bilmem kim de orgutten. Sonra mesela hem gol hem penalti olunca agizlara kolayca yerlesecek "giren gole penalti olmaz" cumlesini soyluyo, pozisyon geciyo, cocuk evine donuyo ama ifade baki.
Oynayacak kisi sayisinin tek olmasi ve kimsenin oyundan cikarilarak kalbinin kirilmak istenmemesi durumu sozkonusu olur sikca. bu durumda futbol kariyeri en berbat durumda olan fasulyeden tabiri ile adlandirilarak birinci devre bi takimdan ikinci devre bi takimdan oynatilarak ufacik yureklere ve beyinlere adaleti yerine getirmis olma duygusu zerk edilir. Aksam herkes eve gidip yattiginda da hep o gunku maci, varsa attigi golleri, kacirdiklarini, bir sonraki maclarda yapmayi planladigi hareketleri hayallenerek uykuya dalar. Bu planlanan ama becerilemeyen hareketlere girmiyorum. ben mahalle maci kurallarinin nasil bilindigi sorusuna ise kalitsal diyorum.
Bazen küçükler kendi aralarinda oynarken eli torbali bi is donusu adami maca dalip topu küçüklerin ayagindan alir ve aptal aptal seyler yapmaya baslar. Eger adam yetenekliyse bi iki numara yapip cocuklarin aklini alir. En konunda topa hizlica vurur. Cocuklar topu yakalayamaz ve top uzaga gider. Eli torbali is donusu adami yaptigi ufak hareketten mutlu bir halde evinin yolunu tutarken cocuklarin "hay ........., top ta .............. gitti, kim alcek lan topu?" dedikleri duyulur.
ELDEN GOL OLMAZ :
Pasa pasa oynuyoruzdur, adamin tekinin eline çarpar top, biz dikeriz topu, hemen bi mahalle maci oyun kurallari uzmani portler oradan bi yerden ve der ki, "Elden gol olmaz"! Ulan niye olmasin hasta misin sen? El karari verilmisse, bunun sonucu frikiktir. Herkes de kabullenmistir elden gol olmayacagini, hatta baraj bile kurulmazdi bazen. Ben de buyuyunce ogrendim elden direk kaleye cekilip gol atilabilecegini. Ogrendim de ne oldu, o caanim frikikler geri mi geldi?
ÜC ADIM AÇILMAK:
"uc adim acilmak" denen olayi atlamak senelerini betonda top oynayarak, dizinde o çok derin olmayan ama sürekli yanan yaralarla dekore eden biçok mahalle topcusunu üzecektir. Top frikik noktasina dikilir ve rakip barajin üstüne dogru adeta 'onnar orda digilmiscesine yürünür'. Kocaman üç adim atilir ve baraj gögüsle itmek suretiyle uzaklastirilir. Adimlarin büyüklügünden sikayet edenler iki kere "o-ha" der.
TEKNIK VURMAK:
Penalti vuruslarinda en bickin forvet oyuncusu sahne alacagindan kalecinin gozu korkar. Hemen ici rahatlatilir: "korkma olm, teknik vurcam".
KALECI DÜZENI:
Mahalle maclarinda rastlanan pek çok tatsiz durumdan sadece biridir kalecisizlik. Herkes kendisini ispatlamak ve golleri yagmur edip yagdirmak istediginden kimse kaleye geçmeyecektir. Adil düzen ilk "kalede son" diye bagirani kayirmaktadir. Hemen arkasindan gelen "son bir", "son iki".. gibi çigliklarin sonunda artik son kac oldugunun bir onemi kalmayan agir kanli arkadas kaleye gecer. Kaleci gerek iki golde bir, gerekse dakka ayriyla eldivenleri bir sonraki arkadasina teslim edebilir. Nizam böyle emreder.
Arkadasin biri iyi orta gol getirir diye bagirir o da iyi bi orta yapmaya çalisir ve ortasini yaptiktan sonra düser. Arkadasin dizi kaniyodur ama farkinda degildir birisi ordan "ogulm dizin kaniyo" der ve olan olmustur dizi kaniyan çocuk aglamaya baslar.
ee bide her zaman bagirilarak söylenen sözler vardir;
- Avut be oglum avut
- Kasti faul yapma lann
- direk abi direk
- valla gol diil
- Abi siz öok güçlü oldunuz ya
- Mithat'i bize verin, Mete'yi siz alin
- Ahh bacagim
- annem anneeem
- Top benim oolum istedigimi oynatirim
- Beste devre onda biter
- Santra yapin lan santraaa
- Sahsi oynama oglum pas ver
- Abanma beee
- Yuhhh o da kaçar mi
- Hakeme gözlükkkkk</TD></TR></T></TABLE></DIV>
Berberoğlu
04/21/06, 13:59
ya merak ettim dogru nasil yaziliyo?smileys/smiley36.gif
Dogrusu Türkçe imla klavuzuna göre "Egzozcu"
http://www.berzah.com/imla/e2.htm
daha önce verildiyse kusura bakmayin arkadaslar.
<DIV align=center>
<TABLE style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; WIDTH: 60%; BORDER-BOTTOM: medium none; BORDER-COLLAPSE: collapse; mso-border-bottom-alt: solid windowtext .75pt; mso-padding-left-alt: 3.0pt; mso-padding-right-alt: 3.0pt" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="60%" border=1 ="MsonormalTable"><T>
<T>
<TD style="BORDER-RIGHT: #d4d0c8; PADDING-RIGHT: 3pt; BORDER-TOP: #d4d0c8; PADDING-LEFT: 3pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #d4d0c8; WIDTH: 100%; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #d4d0c8" width="100%">
Mahalle Maçi Kurallari <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><O:P></O:P></TD></TR></T></T></TABLE></DIV>
<O:P></O:P>
<DIV align=center>
<TABLE id=Autonumber1 style="WIDTH: 92%; BORDER-COLLAPSE: collapse; mso-padding-alt: 0cm 0cm 0cm 0cm" height=1 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="92%" ="MsonormalTable"><T>
<T>
<TR style="HEIGHT: 294pt; mso-yfti-irow: 0; mso-yfti-lastrow: yes">
<TD style="BORDER-RIGHT: #d4d0c8; PADDING-RIGHT: 0cm; BORDER-TOP: #d4d0c8; PADDING-LEFT: 0cm; PADDING-BOTTOM: 0cm; BORDER-LEFT: #d4d0c8; WIDTH: 100%; PADDING-TOP: 0cm; BORDER-BOTTOM: #d4d0c8; HEIGHT: 294pt" width="100%">
AT BAKIIM AGBININ KILLI GÖGSÜNE...
Ya ne iirenc bisiiydi bu. Sen takimini kurmussun, pasa pasa macini yapiyosun. Muhtemelen yasca ve boyutca senden büyük olan eleman damlar, bu gereksiz cümleyi sarfederek maca dahil olur, tadimizi tuzumuzu kacirir.</TD></TR></T></T></TABLE></DIV>
smileys/smiley36.gif
<DIV align=center>
<TABLE style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; WIDTH: 60%; BORDER-BOTTOM: medium none; BORDER-COLLAPSE: collapse; mso-border-bottom-alt: solid windowtext .75pt; mso-padding-left-alt: 3.0pt; mso-padding-right-alt: 3.0pt" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="60%" border=1 ="MsonormalTable"><T>
<T>
<TD style="BORDER-RIGHT: #d4d0c8; PADDING-RIGHT: 3pt; BORDER-TOP: #d4d0c8; PADDING-LEFT: 3pt; PADDING-BOTTOM: 0.75pt; BORDER-LEFT: #d4d0c8; WIDTH: 100%; PADDING-TOP: 0.75pt; BORDER-BOTTOM: #d4d0c8" width="100%">
Mahalle Maçi Kurallari <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><O:P></O:P></TD></TR></T></T></TABLE></DIV>
<O:P>...</O:P>
hay sagolasin yasmileys/smiley36.gif.
valla her mahallede her sehirde ayni kurallar bu nasil bisey ya.
TEKNIK VURMAK:
Penalti vuruslarinda en bickin forvet oyuncusu sahne alacagindan kalecinin gozu korkar. Hemen ici rahatlatilir: "korkma olm, teknik vurcam".
smileys/smiley36.gif
Genelde bende öyle derim ama hami gibi bombalarim gol olmasa bile kaleciyide içeri sokayim diyesmileys/smiley36.gif
Bir gün ormancinin biri dallari nehrin üzerine sarkan agacin dallarini
keserken baltasini suya düsürür.
"aman tanrim" diye bagirdiginda bir peri belirir ve "ne diye bagiriyorsun?"
der.
ormanci baltasini suya düsürdügünü ve yasamini sürdürebilmek için o baltaya
ihtiyaci oldugunu söyler.
peri suya dalar ve elinde bir altin balta ile tekrar belirir.
"baltan bu muydu?" diye sorar. Ormanci : "hayir" diye cevaplar.
peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüs bir balta ile Tekrar belirir
ve yine sorar.
"baltan bu muydu?" "ormanci yine "hayir" diye cevaplar.
peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir
ve yine sorar.
"baltan bu muydu?" ormanci "evet" der.
ormancinin dürüstlügü perinin çok hosuna gider ve baltalarin üçünüde
kendisine verir.
ormanci mutlu bir sekilde evine döner. Bir zaman sonra ormanci esiyle
birlikte nehir boyunca
yürürken karisi suya düser ve ormanci "aman tanrim" diye bagirir. Peri yine
belirir ve sorar:
"ne diye bagiriyorsun?" ormanci "karim suya düstü" der. peri suya dalar ve
jennifer lopezle birlikte geri döner."senin karin bu mu?" diye sorar.
Ormanci "evet" der. peri sinirlenmistir. "yalan söylüyorsun. gerçek bu
degil" der. Ormanci : "özür dilerim peri. ortada bir yanlis anlasilma söz
konusu. Eger jennifer lopez için hayir deseydim bu sefer catherine
zeta-jones ile geri dönecektin. o na da hayir deseydim
karimla dönecek ve her üçünü de bana verecektin. Ben fakir bir adamim ve üç
karimin sorumlulugunu tasiyabilecek durumda degilim. jennifer lopez'e evet
dememin sebebi budur."
Bu hikayeden alinacak ders : ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi
ve saygin bir nedenivardir ve bu baskalarinin yarari içindir.
Kendileri için birsey istiyorlarsa ekmek çarpsin :-))))))
VE KADINLARIN BUNA CEVABI: HADIIIIII LENNNNNNNNNNNNNNNNNN....
Adam is dönüsü evine geldiginde karisini yatakta çirilçiplak uyurken gördü. Adaministahi birden kabardi. Yanina uzanip gögüslerinin uçlariyla oynamaya basladi.
Kadin, uykulu bir sesle:
"Kocacigim, ne yapiyorsun?" dedi.
Adam:
"Karicigim, kisa dalgadan Çukurova radyosunu ariyorum."
Kadin:
"Kocacigim, fisi takmazsan radyo çalisir mi?"
smileys/smiley36.gif
ASGARI ÜCRET
Kocasininmalum arzusuna buzdolabi gibi cevap veren kadin is olup bittikten sonra söylendi:
"Dua et de sana verdigim servisin karsiligini para olarak istemiyorum."
"Allahtan ki istemiyorsun." dedi dertli koca. "Asgari ücret yasasini ihlal ettigim için tutuklanabilirdim."
smileys/smiley36.gif
valla bu kadar kari koca firkasi üstüne iyi denke geldi bu fikra okuyun mükemmel valla:
Kari koca bir barda oturuyorlar önlerindeki içkileri
yudumlarken
bardan içeri hos bir hatun girer.
Bizimkilerin yanina yaklasip adama sarilarak
yanagindan
öper. Yanindaki karisina aldirmadan:
-Nasilsin hayatim, epey oldu
görüsemedik... Diyerek
ileride bir masaya gidip oturur. Adamin
karisi saskindir,
dayanamayarak kocasina sorar.
-Kim bu kadin?
Adam sakin bir sesle yanitlar:
- Metresim!
>>Kadin yaniti duyunca çildirir:
-Ne! Derhal bosaniyoruz! Sen ne .............
adammissin.
Bir de utanmadan metresim diyorsun.
Her sey bitti hemen bosaniyoruz!
Adam gayet sakin siralamaya baslar:
Ne yani sevgilim Etiler'deki dubleksi,
Akmerkez'deki
daireyi, Bodrum'daki tripleksi, 24 metre
yati, altindaki son
model
jeeple spor arabayi, bütün bunlari birakip
benden ayrilmak mi
istiyorsun? Kadin sakinlesir ve çevresine
bakmaya
baslar. Biraz
ileride bir çift dikkatini çeker, kocasina
sorar:
-Surada oturan bizim Suat degil mi?
Kocasi yanitlar:
- Evet
- Peki yanindaki kim?
Kocasi gayet sogukkanli:
- Metresi...
Kadin bir duralar hemen arkasindan
yapistirir: -Aaaa! Bizimkisi daha güzel
valla!.. zzzzuuuhahahahahasmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
<DIV align=center>
<TABLE style="BORDER-RIGHT: medium none; BORDER-TOP: medium none; BORDER-LEFT: medium none; WIDTH: 60%; BORDER-BOTTOM: medium none; BORDER-COLLAPSE: collapse; mso-border-bottom-alt: solid windowtext .75pt; mso-padding-left-alt: 3.0pt; mso-padding-right-alt: 3.0pt" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="60%" border=1 ="MsonormalTable"><T><T>
<T>
Mahalle Maçi Kurallari <?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><O:P></O:P></TD></TR></T></T></T></TABLE></DIV>
<O:P>...</O:P>
hay sagolasin yasmileys/smiley36.gif.
valla her mahallede her sehirde ayni kurallar bu nasil bisey ya.
Evet arkadaslar ya. Bende adeta çocukluk günlerime döndüm bi an.
Temel ucaga binerken merdivende bir bakmis onunde Sharon Stone haltetmis bir dilber.. Muhtesem de bir mini.. Temel icini cekerken bir bakmis, yeri dilberin tam yani.. Oturmuslar.. Ucak havalanmis. Dilber cantasina uzanmis. Icinden bir bulmaca dergisi, bir kursun kalem cikarmis. Baslamis capraz bulmacayi cozmeye.. Temel heveslenmis..
"Simdi bir yerde takilir, bana sorar, boylece muhabbete baslariz" diye.. Bes dakika gecmeden dilber Temel'e donmus, gercekten.. Kisik, seksi bir sesle sormus:
"Bes harfli bir kelime. Sonu arak.. Basina bir harf koyarsaniz kadinlarin en sevdigi alet olurmus, biliyor musunuz?" diye..
"Aman Tanrim" demis Temel, Amerikan filmlerindeki gibi.. "Aman Tanrim.. Bu guzel kadina o kelimeyi nasil soylerim ben.. Mutlak bir baska kelime olmali.." Baslamis dusunmeye.. Bes dakika sonra jeton "Dank" diye dusmus.. Kadina donmus:
"Tarak olabilir mi, hanimefendi?.. Tarak!.."
"Harikasiniz" demis dilber.. "Silginiz var mi acaba?.."
alternatif forum yöneticisi ve kullanici arasinda geçen dialoglar:
Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once verilmisti. Forumu aramadan niye konu aciyorsun.
user: arama emrim yoktu arayamadim ehuehueheu
Forum yoneticisi: Banned !
user: Haci bak hele
Forum yoneticisi: Evet
user: Hani derler ya , film yildizi olmanin yolu rejisorun yatak odasindan gecer diye.Forumlarda yonetici olmak icin buna benzer bir uygulama yok degil mi ehuehuehuehu
user: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya
Forum yoneticisi: ee
user: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cikiversin ehuehuehu
user: Haci program isteklerimizi burada mi yapiyoruz.
Forum yoneticisi: evet
user: O zaman siradaki program sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu
Forum yoneticisi: Arkadasim konuyla alakasiz basliklar acmayin demedik mi!
user: Biz forumla alakasiz yoneticilere karisiyok mu ehueheuehu
User: Haci sen ne is yapiyon ?
Forum yoneticisi: Bir Forumda ust duzey yoneticiyim.
User: oldu
User: Bir zamanlar hor gorup de banladigin , repsiz ama gururlu bir user vardi ya
Forum yoneticisi: ee ?
User: Yok yani abi bani artik kaldir da foruma girelim diyiciydim
User: Abi forum yoneticisi forumda ne yapar?
Forum yoneticisi: Yanlis yere acilmis konulari tasir, kurallara aykiri mesajlari siler vs..
User: Getir gotur isleri yani, hani ofislerde calisan ofisboylar gibi , baska bir deyisle forumboy da diyebilir miyiz?
Forum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once açilmisti !
User: Konu çok fazla ragbet görünce bi tane de biz açalim dedik ehuehuehu
Forum yoneticisi: Banned!
User: Hocam bi dakika bakar misin ?
Forum yoneticisi: Ne var lan üser
User: Hocam windows bölümünde bir soru sormustum.Kimse cevaplamamis.Çok acil hocam ya bi cevaplasan diyordum.
Forum yoneticisi: Ben anlamaz windowzdan kurban
User: ee iyi de sen windows bölümünde moderatorsun
Forum yoneticisi: ha o mu? Admin bizin halaoglu oli.Sagolsun bizi kirmadi, beni de moderator mu ne diyin, iste ondan seyyettirdi
User: Hönk !
User: Haci ben avatar olarak babamin resmini koysam olur mu?
Forum yoneticisi: Bana ne kardesim ya , istersen git dedenin resmini koy! Hatta gel benim yerime sen yonetici ol, ben intihar etmeye gidiyom!
User: Haci bizim bi arkadas foruma uye oluyor.Hani kayit olurken referans yazilan bir bolum var ya
Forum yoneticisi: ee?
User: Oraya belediye meclisinde encumen uyesi olan dayimin ismini yazsam olur mu diye soruyor
Forum yoneticisi: jilet verin lan banaaaaaaaa!!!!
Temel, Amerikanin durduk yerde Irak'a saldirmasindan rahatsiz olmustur. Bir yolunu bulup baskan Bush'a telefon eder:
"Alooo! Ben, Temel olarak size savas acayrum haberunuz olsun!"
Bush, gülerek yanitlar:
"Hehehe...kac kisilik bir ordun var ki?"
Temel düsünür:
"Hmmm...kayinpirader Idrus, halaogli Tursun, kaavedeki arkadaslar..." ve yanit verir: "9 kisidur daa!"
Bush icinden kis kis güler ve ciddi olmaya calisarak:
"Temel bey, sizin 9 kisilik ordunuza karsilik Amerikan ordusu tam 2 milyon askerden olusmaktadir!" der.
"Hmmm..." der Temel:
"Sizu pir süre sonra arayacagum."
Aradan birkac gün gecer ve Temel, Bush'u yeniden arar:
"Baskan, savas ilanimuz gecerlidur. Bir miktar ekipman hazirladuk size karsi!"
Bush, ilgiyle sorar:
"Neymis bunlar?" "Hacan, bizim Tursun'un tiraktörü, benim cakaralmaz tüfek bi de kavedeki arkadaslardan birinin bicerdöveri..."
Bush güler:
"Iyi ama benim tam 150 bin tankim, 30 bin ucagim ve 10 bin askeri gemim var! Haaa, ayrica bu arada askerlerimizin sayisi da 3 milyon oldu!"
Temel yeni gelisme karsisinda biraz sikilmistir:
"Tamam, bir müddet sonra sizu yeniden arayacagum."
Birkac hafta sonra Temel, Bush'u yeniden arar:
"Baskan, savas ilanumuzu ceri alayrum."
Bush merakla sorar:
"Neden?"
Temel, moralsiz bicimde yanitlar:
-"Cenevre anlasmasinu incelemisuzdur. 3 milyon savas esirini barinduracak yerimiz yoktur!"
Temel, Amerikanin durduk yerde Irak'a saldirmasindan rahatsiz olmustur. Bir yolunu bulup baskan Bush'a telefon eder:
"Alooo! Ben, Temel olarak size savas acayrum haberunuz olsun!"
Bush, gülerek yanitlar:
"Hehehe...kac kisilik bir ordun var ki?"
Temel düsünür:
"Hmmm...kayinpirader Idrus, halaogli Tursun, kaavedeki arkadaslar..." ve yanit verir: "9 kisidur daa!"
Bush icinden kis kis güler ve ciddi olmaya calisarak:
"Temel bey, sizin 9 kisilik ordunuza karsilik Amerikan ordusu tam 2 milyon askerden olusmaktadir!" der.
"Hmmm..." der Temel:
"Sizu pir süre sonra arayacagum."
Aradan birkac gün gecer ve Temel, Bush'u yeniden arar:
"Baskan, savas ilanimuz gecerlidur. Bir miktar ekipman hazirladuk size karsi!"
Bush, ilgiyle sorar:
"Neymis bunlar?" "Hacan, bizim Tursun'un tiraktörü, benim cakaralmaz tüfek bi de kavedeki arkadaslardan birinin bicerdöveri..."
Bush güler:
"Iyi ama benim tam 150 bin tankim, 30 bin ucagim ve 10 bin askeri gemim var! Haaa, ayrica bu arada askerlerimizin sayisi da 3 milyon oldu!"
Temel yeni gelisme karsisinda biraz sikilmistir:
"Tamam, bir müddet sonra sizu yeniden arayacagum."
Birkac hafta sonra Temel, Bush'u yeniden arar:
"Baskan, savas ilanumuzu ceri alayrum."
Bush merakla sorar:
"Neden?"
Temel, moralsiz bicimde yanitlar:
-"Cenevre anlasmasinu incelemisuzdur. 3 milyon savas esirini barinduracak yerimiz yoktur!"
CESARETI OLAN VARMI... BUNLARA KIM BINMEK ISTER !!!
http://img134.imageshack.us/img134/6066/71jd13dc.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/4313/52lv11pr.jpg
http://img236.imageshack.us/img236/3734/41xt12dv.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/1166/39br117oe.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/2828/22gq17vi.jpg
Aradaki 3 farki bulan dilesin benden ne dilerse...
http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html (http://www.liderboard.org/wbb2/security.php?out=1958510) http://www.liderboard.org/wbb2/images/externallink.gif
http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html (http://www.liderboard.org/wbb2/security.php?out=1958510) http://www.liderboard.org/wbb2/images/externallink.gif
smileys/smiley26.gif
Sikildik bundan yafffsmileys/smiley11.gif
bu eskidi yaa artik linkten bile ne oldugu anlasiliyor bunun yeni versiyonlari var daha yaratici olanlari onlari koyarsak daha güzel olur
<DIV =fikra_>Adamin biri arabasiyla yola cikmis. Bir golun kenarindan gecerken kirmizi elbiseli bir adam elini kaldirmis, durmasini isaret etmis. Adam arabasini durdurmus.Kirmizi elbiseli adam:
-"Merhaba, ben ormanin kirmizili ibn....,
Karnim cok ac. Bana yiyecek bir seyler verir misin" demis.Adam bir parca ekmek vermis tesekkurleri kabul edip yola cikmis.Daglik bir bolgeden gecerken karsisina sarilar icinde bir adam cikmis.Elini kaldirip adama durmasini isaret etmis.
-"Ben bu dagin sarili ib...... cok susadim. Suyun var mi?" demis.Adam bir sise su vermis yola devam etmis.Yol asfalta cikmis. Bir zaman gectikten sonra mavi elbiseler icinde bir adam el kaldirmis, durmasini isaret etmis.
Adam sinirlenmis :
- "Soyle bakalim asfaltin mavili ibn...., Ne istiyorsun"
- "Ehliyet ve ruhsat".
</DIV>
bbar eve papagan almis
Ama papagan buna her gün küfrediyomus.
Yine bir gün cabbar isten gelmis kapidan içeri girmis
papagan buna :
"anani tikeyim cabbar , sülalene atliyim cabbar" diye siralamis
bu böyle günlerce devam etmis.
adam papagana giderek "ulan bi daha küfredersen dünya ile iliskini keserim demis
Papagan:
"kesmeszen *mima koyem" demis
adam bunun üzerine bir örtü kapatmis
aradan haftalar geçmis papagandan ses seda yok en sonunda dayanamamis ve örtüyü hafifçe aralamis.
Bunun üzerine naif bir ses duyulmus "Kasiniyon mu Cabbar"
<DIV =fikra_>Stadyumun yanindaki eve, stadyumdan seyircilerin sesleri gelmektedir: - Üç, üç, üç.... Evde karisiyla sevisen adam: - Stadyumun yanindaki evden tasinacagim vallahi, insan gaza gelip ne yapacagini sasiriyor.</DIV>
menajerligin '01-'02 sürümünün tadini sonraki sürümlerde hiç yakalayamadim... hala onu oynuyorum... ilk sezon kisitli bir bütçe ve dar oyuncu kadrosu ile fena gitmiyorum bakalim sezon sonu ipi kim gögüsleyecek?...
http://img88.imageshack.us/img88/2644/ts7qn.jpg
üstelik bu hafta kendi evimde Fener'e yenildim... smileys/smiley7.gifilk yaridaki maçi da 3-2 kaybetmistim... oyunda bile hakemler Fenerli... o maçta hakem biri son dakikada olmak üzere2 penalti verdi Fener lehine... smileys/smiley7.gifEdited by: sümela61
http://img171.imageshack.us/img171/7259/ts20mj.jpg
sampiyonluk kaçti ama Sampiyonlar Ligi mücadelesi devam ediyor... son 4 haftaya girildi... smileys/smiley1.gif
MSN de Son nokta ..
<HR style="COLOR: #d1d1e1" SIZE=1>
<DIV id=post_message_101166>http://img89.imageshack.us/img89/2328/0904200629qv.jpg</DIV>
her gün eglence fenerbahçe!
http://img56.imageshack.us/img56/2089/4127di.jpg
http://img229.imageshack.us/img229/3373/3897iw.jpg
http://img66.imageshack.us/img66/2852/yigit297hq7ab7fi.jpg
http://img229.imageshack.us/img229/3373/3897iw.jpg
http://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gif
http://www.geocities.com/pelizzoli86/tur1905.jpg
http://www.resimload.com/140527/GFQGO2do.jpg
http://www.resimload.com/140527/kg3hoTum.jpg
http://www.resimload.com/140429/5iK2mQmI.jpg
http://img106.imageshack.us/img106/411/tur11578pt.jpg
http://img106.imageshack.us/img106/1538/tur17303qh.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/2865/tur24379fq.jpg
http://img165.imageshack.us/img165/9514/45aa.jpg
http://www.resimload.com/140429/CX3Cuxe.jpg
http://www.resimload.com/140429/isiBGBfK.gif
http://www.resimload.com/140429/4jjMPjhJ.jpg
http://www.resimload.com/140429/pXPErlt8.jpg
http://www.urod.ru/files/548787845484.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/3787/apo6gm.jpg
http://img151.imageshack.us/img151/9826/band9448mr.jpg (http://imageshack.us/)
http://img463.imageshack.us/img463/7632/sigaralar1ma.th.jpg (http://img463.imageshack.us/my.php?image=sigaralar1ma.jpg)(+18 biraz terbiyesiz)
http://www.iyiyim.net/resim/albums/komik/normal_flamingfart%5B1%5D.jpg
http://www.iyiyim.net/resim/albums/komik/donkey-sniper%5B1%5D.jpg
http://www.iyiyim.net/resim/albums/komik/normal_Jezyk18.jpg
http://img60.imageshack.us/img60/9738/ads305z0fr.png
http://img362.imageshack.us/img362/1403/chip154ab.jpg
http://img100.imageshack.us/img100/9014/cnbc6vb.jpg (http://imageshack.us/)
ve buda bizden bir resim alanyada 11 kisi otogara ayni arabada gitmeye çalisirsa böyle olur
http://img118.imageshack.us/img118/3135/bagaj1ah.jpg
arabaya yazik smileys/smiley36.gif
Yukarki ustu acik cift minareli cami bizim yayladiki camii'nin resmi
Kadirga Yaylasismileys/smiley17.gif
Trabzon Valisi ve Emniyeti Söz versin! 4000 polis istiyoruz.......
<HR style="COLOR: #0b198c" SIZE=1>
<DIV id=post_message_5468006>Her sene orda olay oluyor Insanlik SUCU isleniyor...
Bu seferde öyle olucak ama güveni saglayacak olan Emniyettir. Gecen sefer Futbolcularimizin otobüsü ucurumdan yuvarlaniyordu. Taraftarlarimiza cirkince saldirilar oldu.
Kaya parcalari sahaya atildi. Silah sesleri duyulmustu.
Emniyet aciklama yapmisti ve arkasinda durmustu. Peki bu mactada ayni sekilde olucakmi????
yoksa FENERBAHCE`yi engellemek icin INSAN HAKLARI yine arka plana mi atilcak?
Tüm icicekler plastik bardaklarinda agzi acik sekilde verilecek mi?
Stada silah tas ve kaya parcalarinin sokulmamasi icin özel güvenlik alinacak mi?
Yoksa insan haklari yine ihlal mi edilcek?
Daha bugünkü trabzon maci yarida kesildi trabzon deplasmanda oynamasina ragmen
Trabzon FENERBAHCE maci cok önemli bir mac olucak ve bu önemli maca KAN LEKESI bulasmasin LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN!!!
Not: futbol forumunda sabitlenmesi icin buraya aciliyorum kusura bakmayin.
saygilar</DIV>
<DIV>__________________
</DIV>
<DIV>smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif</DIV>
<DIV></DIV>
<DIV>la korkutmayn hau ezikleri bu kadayaw smileys/smiley4.gifforumlarinda habole seyler yazayle sora smileys/smiley4.gif</DIV>
O_F_L_U_61
04/23/06, 22:30
zuahahahahahasmileys/smiley4.gif
<DIV></DIV>
<DIV>4 MAYIS'TA SAAT GECE 01:00 DEN 2 DAKIKA 3 SANIYE SONRA
SAAT VE TAKVIM BU SEKILDE OLACAK:
01:02:03 04/05/06...
smileys/smiley1.gif
</DIV>
http://img100.imageshack.us/img100/9014/cnbc6vb.jpg (http://imageshack.us/)
yalniz cidden böyle bir dizi... Christian'in eline düsmemek lazim... smileys/smiley4.gif
iste sizlere sesli temel fikralari...
temel fikralari - I
http://rapidshare.de/files/18474193/01._Track_1.mp3.html
(1,96 MB)
temel fikralari - II
http://rapidshare.de/files/18474398/02._Track_2.mp3.html
(0,94 MB)
ve bugünün 2 fikrasi :
temel fikralari - III
http://rapidshare.de/files/18798295/03._Track_3.mp3.html
(1,00 MB)
temel fikralari - IV
http://rapidshare.de/files/18798598/04._Track_4.mp3.html
(3,48 MB)
FLAS FLAS FLAS!!!
YILIN ASKIsmileys/smiley2.gif
TUNCAY & HINDIsmileys/smiley36.gif
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifbu askta binen kim acaba? smileys/smiley36.gif
http://rapidshare.de/files/18803176/cizgilerlefelsefe.pps.ht (http://rapidshare.de/files/18803176/cizgilerlefelsefe.pps.html) ml
http://img90.imageshack.us/img90/7619/ts38bs.jpg
son hafta Rize deplasmanindaydim... maça çikarken ikinci siradaydim, galip gelmem halinde seneye Sampiyonlar Ligi'nde mücadele etme firsatim olacakti... son 10 dakikasina 2-1 önde girdigim maçi kaybettim, monitöre uçacaktim az kalsin... smileys/smiley1.gifartik önümüzdeki sezon UEFA'da mücadele edecegiz yapacak bir sey yok...
Rica ederim güzel tartistiniz
(Geçtigimiz hafta Telegol?de "Lay lay Adnan" tezahüratina maruz kalan Adnan Aybaba, F.B-G.S derbisinin ardindan yine Ziya Sengül?den kontra yumruklar aldi.... Ancak gecenin asil bomba lafi Sabri Ugan?dan geldi)
Ziya Sengül: Bu maça kimse bir sey söyleyemez. Fenerbahçe yüregiyle oynadi...
Adnan Aybaba: Evet, Fener iyi oynadi ama daha önce dönen dolaplar hakkinda konusabilirim...
Z. S.: Hangi dolap?
A. A.: Dönme dolap
Z. S.: Ruh hastasi misin sen?
A: A.: Ankarali taraftarlar sahaya koltuk firlattiginda hemen ceza aldi ama...
Z. S. : Sözü fazla uzattik. Buyur Sabri
Sabri Ugan: Rica ederim. Güzel tartistiniz...
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
(Geçtigimiz hafta Telegol?de "Lay lay Adnan" tezahüratina maruz kalan Adnan Aybaba, F.B-G.S derbisinin ardindan yine Ziya Sengül?den kontra yumruklar aldi.... Ancak gecenin asil bomba lafi Sabri Ugan?dan geldi)
Adnan Aybaba: Evet, Fener iyi oynadi ama daha önce dönen dolaplar hakkinda konusabilirim...
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
ya bu adamlara bu is için para ödeniyor... bu kadar mi kötü durumda bu ülke ya?... hiç mi akli basinda, konusacak, fikir üretecek adam kalmadi bu ülkede?...
ya bu adamlara bu is için para ödeniyor... bu kadar mi kötü durumda bu ülke ya?... hiç mi akli basinda, konusacak, fikir üretecek adam kalmadi bu ülkede?...
ben varim topragim panik yapmana gerenk yoksmileys/smiley1.gifEdited by: erdinç67
http://www.iyiyim.net/resim/albums/komik/donkey-sniper%5B1%5D.jpg
ortam askeri smileys/smiley36.gif
i..e hakem:
http://www.hayalevi.com/_kfd.asp?filmno=185
hayatimda bu kadar güzel dalga görmedim özellikle bu dalgada sörf yapmak herkese nasip olmaz herhalde sesizce seyredin huzur bulacaksiniz:
http://www.hayalevi.com/_kfd.asp?filmno=185
kablumbagalar yavastir haaa madem öyle ronaldinho kablumbagayi izleyin:
http://www.hayalevi.com/_kfd.asp?filmno=172
ama daha o yolun basinda sakatlanan futbolcuyu tasimakisteyen bir sedyeci idi o:
http://www.hayalevi.com/_kfd.asp?filmno=150
efkarlandi bizim lessi nasil çekiyor ama içine(+18):
http://www.hayalevi.com/_kfd.asp?filmno=148
rivaldonun muhtesem rövasatasi:
http://www.hayalevi.com/_kfd.asp?filmno=133
Televizyon açik...
Her kanalda yayinlanan bir banka reklamina takiliyor gözünüz...
Hizli trende seyahat Eden bir ABD'li, bir Japon ve bir Türk....
Fikra misali...
ABD'li; gevrek gevrek gülümseyerek, cep telefonunu icat ettigi ile...
Japon; ABD'linin icat ettigi telefonu gelistirmekle övünüyor..
Sira bizimkine gelince çok bilmis ve kendine güvenen bir eda ile gülümseyerek:
"Cebi araciligi ile 20 dakikada kredi çekmekle" övünüyor...
Mesaj ortada;
Icat ettigi ile övünen ABD'li...
Icat edileni gelistirmekle övünen Japon...
Baskasinin teknolojisi ile en hizli borcu almakla övünen Türk !<?:NAMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
Televizyon açik...
Her kanalda yayinlanan bir banka reklamina takiliyor gözünüz...
Hizli trende seyahat Eden bir ABD'li, bir Japon ve bir Türk....
Fikra misali...
ABD'li; gevrek gevrek gülümseyerek, cep telefonunu icat ettigi ile...
Japon; ABD'linin icat ettigi telefonu gelistirmekle övünüyor..
Sira bizimkine gelince çok bilmis ve kendine güvenen bir eda ile gülümseyerek:
"Cebi araciligi ile 20 dakikada kredi çekmekle" övünüyor...
Mesaj ortada;
Icat ettigi ile övünen ABD'li...
Icat edileni gelistirmekle övünen Japon...
Baskasinin teknolojisi ile en hizli borcu almakla övünen Türk !<?:NAMESPACE PREFIX = O /><O:P></O:P>
smileys/smiley32.gif
Faik Yılmaz
04/25/06, 11:18
ZATEN SIMDIDE RAHATÇA dis borç ALAMBILDIGIMIZ IÇIN ÖVÜNMÜYORMUYUZ.....
aslinda çok aci bi durum....
ben varim topragim panik yapmana gerenk yoksmileys/smiley1.gif
tamam hemsom madem "gerenk" yok, panik yapmam ben de... smileys/smiley36.gif özellikle bu "gerenk yok" sözünle içime su serptin... smileys/smiley36.gif
Recep Çaltepe
04/25/06, 14:19
uploads/ts1983/2006-04-25_141852_adsiz.JPG
reklama baksmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
http://www.eblogx.de/stihl.wmv
*Adamin birisi sehirlerarasi yolcu tasimaciliginda kullanmak
üzere
Ford
minibüs satin alir. Ilk sefere çikacagi
gün çok heyecanlidir.
Yolculari tepelemeye doldurur ve yola
çikar. Fakat minibüsü öyle hizli
kullanmaktadir ki minibüsün en arka
koltugunda oturan 60
yaslarinda bir
ihtiyar amca
soföre:
-"Yavrum biraz yavas gitsene kaza yapacaksin."
deyince soför heyecanla,
-"Beybaba sen Ford minibüsü bilir
misin?"der.
Ihtiyar adam
Hayir bilmiyorum" deyince soför
" O zaman otur yerinebir daha isime
karisma" der.
Neyse seyahat bu sekilde devam
eder.Ileride keskin bir
virajdan 120 Km
hizla dönünce uçuruma yuvarlanmaktan
sonanda kurtulurlar.Bu arada
minibüsteki yolculardan orta siralarda
oturmakta olan
orta yasli bir
kadin:
-"Soför bey rica ederim yavas git, evde
çoluk çocugumuz
bekliyor"
deyince soför kadina "Abla sen Ford
minibüsü bilir misin?" deyince
kadin "hayir nereden bileyim" der. Soför
bunun üzerine"O zaman sus,
bana müdahale etme" der.
Yola devam ederler.Artik minibüs öyle
süratli gitmektedir ki herkesin
yüregi agzinda soförün insafa
gelmesini bekler. Soförün saginda oturan
adam dayanamayip: -"Soför Bey, yavas gitsene canina mi
susadin" deyince soför: -"Abi sen Ford minibüsü bilir
misin?" deyince,
adam:
-"Evet ulan biliyorum ne olacak! der.
Bunun üzerine soför heyecan içerisinde
-"Iyi o zaman çabuk söyle bunun freni nerede ???
Ingilizce ama çok güzel bir fikra:) paylasmak istedim smileys/smiley4.gif
Two beggars are sitting side by side on a street in Rome. One has a cross in front of him; the other one the Star of David. Many people go by and look at both beggars, but only put money into the hat of the beggar sitting behind the cross.
A priest comes by, stops and watches throngs of people giving money to the beggar behind the cross, but none give to the beggar behind the Star of David.
Finally, the priest goes over to the beggar behind the Star of David and says, "My poor fellow, don't you understand? This is a Catholic country, this city is the seat of Catholicism. People aren't going to give you money if you sit there with a Star of David in front of you, especially when you're sitting beside a beggar who has a cross. In fact, they would probably give to him just out of spite."
The beggar behind the Star of David listened to the priest,turned to the other beggar with the cross and said: "Moishe, look who's trying to teach the Goldstein brothers about marketing ".
smileys/smiley36.gifsheva ellerine saglik gercekten güzelmis smileys/smiley36.gifeee adam da hakli hani. Sen kime ne ogretiosun ukala smileys/smiley36.gif
bu yahudilerden korkulur,dünyayi da böyle sömürüyorlar...
Mirac ÇİFTÇİ
04/26/06, 02:21
uploads/miracciftci/2006-04-26_022144_Komik_Resimler_86.jpg
<DIV =smallfont>nasil ugrasiyorlar böyle seylerle anlamiyorum </DIV>
<HR style="COLOR: #0059a5" SIZE=1>
<DIV id=post_message_2192870>cok ilginc bir video. bakmaya deger
</DIV>
http://www.youtube.com/watch?v=JD8P4fE8Yn0
Buda bayram sevinci diye uyuz bi ses çikmasa ordan. smileys/smiley36.gifBu japonlarinda amma uyuz dilleri var yaw. Sinirlerim bozuldu. " bu da bay ram se vincii " smileys/smiley36.gifne diosa artik anlamiom ama aynen böyle cikio sanki.smileys/smiley36.gif Ama görüntüler gercektende güzel. Adamlarin baska isi gücü yok mu diye merak ediyorum arkadas .smileys/smiley4.gif
Sarki söylemeseler çok güzel
Ingilizce ama çok güzel bir fikra:) paylasmak istedim smileys/smiley4.gif
Two beggars are sitting side by side on a street in Rome. One has a cross in front of him; the other one the Star of David. Many people go by and look at both beggars, but only put money into the hat of the beggar sitting behind the cross.
A priest comes by, stops and watches throngs of people giving money to the beggar behind the cross, but none give to the beggar behind the Star of David.
Finally, the priest goes over to the beggar behind the Star of David and says, "My poor fellow, don't you understand? This is a Catholic country, this city is the seat of Catholicism. People aren't going to give you money if you sit there with a Star of David in front of you, especially when you're sitting beside a beggar who has a cross. In fact, they would probably give to him just out of spite."
The beggar behind the Star of David listened to the priest,turned to the other beggar with the cross and said: "Moishe, look who's trying to teach the Goldstein brothers about marketing ".
ne de olsa Yahudi bunlar... smileys/smiley4.gif ülkemizden buna benzer örnek : "Haci Sakir Sabunlari" smileys/smiley4.gif
uploads/miracciftci/2006-04-26_022144_Komik_Resimler_86.jpg
ALEMCILER smileys/smiley36.gif
Çok hos olmus.smileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/uploads/miracciftci/2006-04-26_022144_Komik_Resimler_86.jpg
Fikralar çok komik yasmileys/smiley36.gif</font></span>
iste sizlere sesli temel fikralari...
temel fikralari - I http://rapidshare.de/files/18474193/01._Track_1.mp3.html (http://rapidshare.de/files/18474193/01._Track_1.mp3.html)
(1,96 MB)
temel fikralari - IIhttp://rapidshare.de/files/18474398/02._Track_2.mp3.html
(0,94 MB)
ve bugünün 2 fikrasi :
temel fikralari - IIIhttp://rapidshare.de/files/18798295/03._Track_3.mp3.html
(1,00 MB)
temel fikralari - IV
http://rapidshare.de/files/18798598/04._Track_4.mp3.html
(3,48 MB)
sizlere iki fikra daha... iyi eglenceler...
temel fikralari - V
http://rapidshare.de/files/18970153/05._Track_5.mp3.html
(3,91 MB)
temel fikralari - VI
http://rapidshare.de/files/18970686/06._Track_6.mp3.html
(1,98 MB)
Recep Çaltepe
04/27/06, 12:05
Allah essegi yaratti ve ona dedi ki : Sen bir .......sin.
Sabahtan aksama kadar yorulmadan çalisacaksin ve agir yükleri sirtinda tasiyacaksin.
Ot yiyeceksin, az akilli olacaksin ve 50 yil yasayacaksin.
....... cevap verdi : 50 sene böyle bir hayat için çok çok fazla, lütfen bana 30 yildan fazla verme !
Ve böyle oldu...
Sonra Allah ...... yaratti ve ona dedi ki : Sen bir ........sin. Insanlarin mallarini koruyacaksin,
onlarin en yakin dostu olacaksin. Insanlardan geriye kalan artiklari yiyeceksin ve 25 yil yasayacaksin.
........ cevap verdi : Allahim, 25 yil böyle yasamak çok fazla. Bana 10 yil ver yeter !
Ve böyle oldu...
Daha sonra Allah maymunu yaratti ve dedi ki : Sen bir maymunsun.
Agaçtan agaca salinacak ve bir aptal gibi davranacaksin. Insanlari
eglendireceksin ve 20 yil yasayacaksin.
Maymun cevap verdi : 20 sene dünyanin palyaçosu olarak yasamak çok fazla. Bana 10 seneden fazla verme !
Ve böyle oldu...
En sonunda Allah erkegi yaratti ve ona dedi ki :
Sen erkeksin, dünyada yasayacak tek rasyonel düsünen canli sen olacaksin.
Diger yaratilmislara zekani kullanarak hükmedeceksin. Dünyayi yöneteceksin ve 20 yil yasayacaksin.
Erkek cevap verdi : Allahim erkek olmak için 20 yil yetmez.
Lütfen bana .......ten artan 20 yili, ........ten artan 15 yili ve maymunun 10 yilini da ver...
Allah bunu kabul etti ve erkek 20 yil erkek olarak yasadi, sonra evlendi ve
20 sene esek olarak sabahtan aksama kadar çalisti ve agir yükleri tasidi. Sonra çocuklari oldu ve
15 yil ........ gibi yasadi, evi korudu, aileden artanlari yedi. Sonra ilerleyen yasinda
10 yil maymun olarak yasadi, aptal gibi davrandi ve torunlarini eglendirdi.
Bugüne kadar böyle geldi...
-------
Fikra biraz sansüre ugramis smileys/smiley4.gif Tam olarak anlasilmasi için; birinci h.a.y.v.a.n e.s.e.k , ikinci h.a.y.v.a.n ise k.ö.p.e.kEdited by: ts1983
<TABLE>
<T>
<TR>
<TD><TT>
> Rüsvet vermek de sanattir :)))))
>
> Polis - Beyefendi radar uygulamamiz vardi. Hiz sinirini astiniz.
>
> Adam - Asmadim birader.
>
> Polis - Beyefendi radar kayitlarini gösterebiliriz.
>
> Adam - Ben Mustafa'nin arkadasiyim, ugrasmayin benimle
>
> Polis - (bi afallar) Mustafa mi o da kim ?
>
> Adam - Sen Mustafa yi tanimiyor musun ?
> Polis - Ee sey hatirlayamadim...
> Adam - Dur yanimda resmi var sana göstereyim.
> (cebinden bir 10 milyonluk çikartir ve üzerindeki Atatürk resmini
gösterir)
>
> Polis - Haa, pardon simdi hatirladim. Tamam.
>
> Adam - Gidebilir miyim ?
>
> Polis - Sey, bu Mustafa' nin baska resmi var mi yaninizda ?
>
> Adam - Eeeh be... Arkadas dediysek bütün albümü yanimizda tasimiyoruz...
>
</TT></TD></TR></T></TABLE>
Hüda Topaloğlu
04/27/06, 12:41
Buda bayram sevinci diye uyuz bi ses çikmasa ordan. smileys/smiley36.gifBu japonlarinda amma uyuz dilleri var yaw. Sinirlerim bozuldu. " bu da bay ram se vincii " smileys/smiley36.gifne diosa artik anlamiom ama aynen böyle cikio sanki.smileys/smiley36.gif Ama görüntüler gercektende güzel. Adamlarin baska isi gücü yok mu diye merak ediyorum arkadas .smileys/smiley4.gif
buda bayram sevinciiismileys/smiley4.gifsmileys/smiley4.gif, Allah razi olsun ofkopatsmileys/smiley4.gif
<TABLE style="BORDER-COLLAPSE: collapse" borderColor=#111111 cellSpacing=4 cellPadding=3 width=500 align=center><T><T>
<T>
<TR>
<TD></TD></TR>
<TR>
<TD>http://www.habervitrini.com/haber_resim/saskin0.jpg
GÖRÜLMEMIS SEY!... DEV KAZIK ADAMA ISTE BÖYLE GEÇTI...
Balikçi teknesinin kontrolünü kaybeden adam, kiyiya çarpip havaya firladi ve büyük bir kazigin üstüne düstü. Koca kazik bir taraftan girip, öbür taraftan çikti ve bu adam yine de bu kazigin sayesinde yasadi. Iste o inanilmaz görüntü.
27 Nisan 2006 Persembe 13:02
</TD></TR>
<TR>
<TD>
Bu fotograf , Bati Virginia'da balikçiteknesinin kontrolünü kaybeden bir balikçinin acil serviste çekilen gerçek bir fotografidir.
Olayi görenler onun kaza aninda saatte 75 mil hizla seyrettigini söylüyorlar.
O , dar bir su yolundaki viraji dönememisti. Maalesef
kiysiyaçarpip firlayarak eski birkazigin üstüne inis yapti. Sonra ne
oldugunu tahmin edebilirsiniz fakat resim gerçegi anlatiyor.
Iyi haber ; bu adambu görüntüyeragmen 6 ay kadar sonra, kirik kalça kemigi, kirik birkaçkaburga , kirik bir bacak ve yumusak doku hasari ile iyilesmeyi basardi.
Doktorlar onun kurtulmasini , ona giren kaziga bagliyorlar. Öyle siki
girmis ki kan kaybini engellemis.
http://img142.imageshack.us/img142/8492/imagesearch5wp.jpg</TD></TR></T></T></T></TABLE>Edited by: Mehmet
:) YANGIN
> > >Adamin birinin evinde yangin çikmis. Komsulari yardima kosmayip
> > olayi
> > seyretmeye baslayinca is basa
> > >düsmüs.
> > >Ilk önce oglunu yanginin içerisinden çikarip disarida beklemesini
> > söylemis. Dalmis tekrar duman ve
> > >atesin içerisine, kizini çikartmis disariya. Sonra karisini, sonra
> > ...... ve kedisini. Daha sonra disari
> > >hiçbir sey getirmeden 3 kere daha içeri girmis çikmis.
> > > Onu seyreden komsularindan biri sormus
> > >"Niçin yanan eve girip çikiyorsun disari hiç bir sey
getirmiyorsun?"
> > diye..
> > >"Kayinvalidem içeride!" demis adam
> > >"Arada bir girip çeviriyorum.!"
> >
Faik Yılmaz
04/27/06, 13:22
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
@ aslihan
Karisi herhalde soku atlatamamis olsa gerek.smileys/smiley36.gif
o kazik ne öyle ya smileys/smiley5.gif
Manastir Hayati
Bir manastirda yasayan üç rahibe oturmus dedikodu yapiyorlarmis.
Birincisi Kizlar demis Geçen gün bas papazin odasini temizlerken bir sürü seks mecmuasi buldum.
Digerleri Peki ne yaptin? diye sorunca ilk rahibe Hiiç demis ne yapacagim hepsini çöpe attim
Ikinci rahibe anlatmaya baslamis Bende bir ay önce bas papaz efendinin odasini temizliyordum bir sürü prezervatif buldum
Ilk rahibe sormus Peki sen prezervatifleri ne yaptin? Attin her halde
Ikinci rahibe Yok canim demis Hiç üsenmedim tek tek hepsini igne ile deldim ve tekrar paketlerine koydum
Bunu duyan üçüncü rahibe düsmüs bayilmis..
Manastir Hayati
Bir manastirda yasayan üç rahibe oturmus dedikodu yapiyorlarmis.
Birincisi Kizlar demis Geçen gün bas papazin odasini temizlerken bir sürü seks mecmuasi buldum.
Digerleri Peki ne yaptin? diye sorunca ilk rahibe Hiiç demis ne yapacagim hepsini çöpe attim
Ikinci rahibe anlatmaya baslamis Bende bir ay önce bas papaz efendinin odasini temizliyordum bir sürü prezervatif buldum
Ilk rahibe sormus Peki sen prezervatifleri ne yaptin? Attin her halde
Ikinci rahibe Yok canim demis Hiç üsenmedim tek tek hepsini igne ile deldim ve tekrar paketlerine koydum
Bunu duyan üçüncü rahibe düsmüs bayilmis..
güzelmis... smileys/smiley36.gif
zuhaahahahhaa smileys/smiley36.gif
Bir ........, yolda yürürken gözüne bir is ilani takilir. Adresi alir ve
kosarak basvurmaya gider.
Ofisten içeri girer, sekretere bakar, is basvurusu için geldigini
anlatmaya çalisir. Sekreter gülerek yöneticiyi arar ve durumu anlatir.
Yönetici ...... odasina alir, saskinlikla bakar. ........ kendinden
emin,sandalyeye ziplar ve oturur.
Yönetici "Seni ise alamam. Bana daktilo yazabilecek biri gerekiyor" der.
........ sandalyeden asagi atlar, daktilonun basina geçer ve hatasiz bir yazi
yazar. Sayfayi alir ve yöneticiye uzatir.
Yöneticinin agzi açik kalir ; "Ama bu yetmez, ben iyi bir bilgisayar
kullanicisi ariyorum ."
........ bu kez bilgisayarin basina oturur. Bes dakikalik mükemmel gösteriden
sonra ilk oturdugu sandalyeye döner.
Yönetici aklini kaçirmak üzeredir....... tepeden tirnaga inceler
;"Anliyorum birçok özelligin var ve gerçekten çok akilli bir ........sin. Ama
sorun su ki; ben sana bu isi veremem."
........ firlar ve patisini ilanin üzerine koyar. Ilanda "Her basvuranin esit
sansi vardir" yazilidir.
Yönetici;"Evet ama ilanda basvuranin yabanci dil bilmesi gerektigi de
yazili." der.
........ sakince yöneticiye bakar ve cevap verir ;
·"Miyaav!"."
thepatfhinder
04/27/06, 15:01
Güzeldismileys/smiley36.gifsmileys/smiley4.gif
+
Yukaridaki resimde eglencelik bisey ben göremedim.Edited by: thepatfhinder
Berk Akçay
04/27/06, 17:26
http://img265.imageshack.us/img265/7554/miejskaplywalnia1yw7uv.jpg
http://img20.imageshack.us/img20/3600/watersurprise8hi5iz.jpg
http://img265.imageshack.us/img265/2974/krzyweboisko7yg4mf.jpg
Berk Akçay
04/27/06, 17:27
TRAFIK LEVHALARI SIZE NE HATIRLATIYOR smileys/smiley4.gif
http://img212.imageshack.us/img212/5783/trafikhikayesi8yu4nd3dv.jpg
iste Freddy Adu show...
http://www.youtube.com/watch?v=XGFO-qiuC38&feature=TopRa (http://www.youtube.com/watch?v=XGFO-qiuC38&feature=TopRated&page=1&t=t&f=b) ted&page=1&t=t&f=b
Berk Akçay
04/27/06, 19:40
http://www.youtube.com
daki vidolari indirme gibi bi sansimiz var mi ??
muhakkak olmali ama ben bilmiyorum renkdas... smileys/smiley9.gif üzgünüm yani...
Berk Akçay
04/27/06, 20:04
bende bilmiyorum valla smileys/smiley2.gif
DKaraduman
04/27/06, 20:35
Abi share tusundan kendi mailinde gönderip ordan b.sayara kaydedebilirsin belki?? eger video dosayasi olarak gönderiliyorsa
http://forum.zevzek.com/uploads/post-9-1074010141.jpg
http://forum.zevzek.com/uploads/post-9-1074718899.jpg
http://forum.zevzek.com/uploads/post-9-1074721275.jpg
http://forum.zevzek.com/uploads/post-9-1076857217.jpg
http://forum.zevzek.com/uploads/post-9-1088435795.jpg
http://forum.zevzek.com/uploads/post-9-1088712223.jpg
http://forum.zevzek.com/uploads/post-9-1091807000.jpg
http://forum.zevzek.com/uploads/post-9-1074377938.jpg
http://forum.zevzek.com/uploads/post-9-1075455096.jpg
smileys/smiley36.gifO nasil oalacak ula
pacos_bill
04/27/06, 20:58
Erman'la Sansal'in pastirma muhabbeti (eksisozluk.com'dan)
http://rapidshare.de/files/18774737/pastirma.wmv.html
Cem Yilmaz Reklamina Asker Yorumu
http://video.google.com/videoplay?docid=3171173481264920510& (http://video.google.com/videoplay?docid=3171173481264920510&q=rails&pl=tru e) amp;q=rails&pl=true
inek üzerinde bile hemen Türkiyeyi aradim...smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif
smileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gifhttp://www.bordomavi.net/bmn/forum/smileys/smiley36.gif
video görüntüsü üzerine gelip sag mouse ye tikla özelleklere tikla konum diye belirtilen yerdeki adresi seçip kopyalayarak adres çubuguna yapistirv enter a bas... kaydet diyerek videoyu bilgisayarindaki istedigin yere kaydet sonrada keyifle seyret
bu da Amerika'nin Cem Yilmaz'i... kopuk bisi... smileys/smiley36.gif
http://video.google.com/videoplay?docid=-69741347287326920&a (http://video.google.com/videoplay?docid=-69741347287326920&q=comedian&pl=true) mp;q=comedian&pl=true
http://img88.imageshack.us/img88/5851/3051ul.jpg
http://img93.imageshack.us/img93/5257/3037ea.jpg
http://img93.imageshack.us/img93/3285/2984kd.jpg
http://img71.imageshack.us/my.php?image=ilhami_ilhamli.swf
yüzde yüz gülme garantili :)
http://img71.imageshack.us/my.php?image=ilhami_ilhamli.swf
yüzde yüz gülme garantili :)
muhauhauhauhua.Süper herkese tavsiye ederim.smileys/smiley36.gif
smileys/smiley17.gifNe makara siir bu ya
>>>Bob Fenster'in "Salakligin Tarihi" kitabindan örnekler
>>>. . .
>>>
>>>* Arizonali bir adam kelepçelerle oynarken kendini kelepçeledi ve
>>>anahtari bulamadi... Kendisini kurtarmak için çilingir çagirmak
>>>yerine polisi arayinca basi belaya girdi... Onu kelepçeden kurtaran
>>>polisler, ödenmemis bir kefalet borcu bulundugunu
>>>belirleyince onu yeniden kelepçelediler...
>>>
>>>* Gillette sirketi 1902 yilinda güvenli jilet satmaya basladiginda
>>>yüzlerce erkek satin aldi... Sonra da bu jiletlerin sakallarini
>>>kesmedigini söyleyerek onlari çöpe attilar... Gillette yetkilileri,
>>>mutsuz müsterilerin tiras olmadan önce jiletin sarildigi
>>>kagidi çikarmadiklarini fark ettiler...
>>>
>>>* Chevrolet, yeni model arabasi için "Nova" ismini
>>>buldu ama sonra arabayi Latin Amerika'da
>>>satamayacaklari anlasildi... Çünkü
>>>"Nova",
>>>Ispanyolca'da "gitmez" anlamina geliyordu...
>>>
>>>* 1932 yilinda Los Angeles olimpiyatlarinda Fransiz
>>>atlet Jules Noel'in disk atmada kirdigi olimpiyat
>>>rekoru sayilmadi... Çünkü atisi izlemesi gereken bütün hakemler,
>>>sirikla yüksek atlama yarismasini izlemek için arkalarini
>>>dönmüslerdi...
>>>
>>>* 1840'da ABD baskanligina seçilen William Henry
>>>Harrison, çok soguk bir günde Washington'da açik
>>>havada düzenlenen göreve baslama töreninde sapka ve
>>>palto giymeyi reddederek yaptigi uzun konusma sonucu
>>>zatürre oldu... Yeni baskan sadece bir ay görev
>>>yaptiktan sonra öldü...
>>>
>>>* Meksika'daki bir saglikli yasam merkezinin sahibi, vasiyetine
>>>mezarligin sigara içilmeyen bölümünde gömülmek istedigini israrla
>>>ekletmeye çalisti.
>>>
>>>* 1971'de toprak kaymalarini incelemek isteyen Japon
>>>bilim adamlari, büyük bir yagmur firtinasi efekti
>>>yapmak
>>>için bir tepeyi yangin hortumlariyla adam
>>>akilli suladilar. Bu yüzden tepenin çökmesi sonucu
>>>meydana gelen heyelanda, dört bilim adamiyla 11
>>>izleyici hayatini kaybetti.
>>>
>>>* Fransiz ordusu, askerlerin mayin tarlalarinda yürüyebilmelerini
>>>saglayan patlamaya dayanikli botlar icat etti. Fakat botlar o kadar
>>>agir ve içinde yürünmesi o kadar zordu ki, askerler mayinlarla havaya
>>>uçmadan önce pusuya yatan düsman askerleri tarafindan
>>>vuruluyorlardi.
>>>
>>>* 1985'de New Orleans'li cankurtaranlar o yil sehrin havuzlarinda
>>>kimsenin bogulmamasini kutlamak için bir parti verdiler. Partide
>>>konuklardan biri boguldu.
>>>
>>>* 1975'de Ingiliz bir çift televizyonda en sevdikleri programi
>>>izlerken erkek yarim saat süren bir gülme krizi sonucu kalp krizi
>>>geçirerek öldü... Esi, cenazeden sonra programin yapimcilarina bir
>>>mektup yazarak, kocasini hayatinin son
>>>dakikalarinda
>>>bu kadar mutlu ettikleri için tesekkür etti.
>>>
>>>* 1983'de magazada hirsizlik yaparken yakalanan San
>>>Diego'lu bir kadin polislere eger onu birakmazlarsa
>>>morarana kadar nefesini tutacagini söyledi. Polisler
>>>kadini birakmadilar, o da gerçekten ölünceye kadar
>>>nefesini tuttu.
Edited by: sümela61
smileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gifsmileys/smiley36.gif