Tam Versiyonu Görüntüle : LİCE'DE HAİN TUZAK: 9 Askerimiz Şehit, 2 Askerimiz Yaralı...
Diyarbakır'ın Lice ilçesinin kırsal kesiminde askeri aracın güzergahında bulunan mayının patlaması sonucu 9 askerimiz şehit oldu, 2 askerimiz ise yaralandı.
-
Yine başladı pislikler...
Emirhan Ömeroğlu
29-04-2009, 09:40
tam ben açıcaktım konuyu.. şerefsiz bunlar
Faik Yılmaz
29-04-2009, 09:45
Şeref yoksunları , onursuzlar.....
Batılı devletlerin uşakları bu vatanı bölemeyeceksiniz.....
Şehit Arkadaşlarım Allah rahmet eylesin sizlere mekanınız cennet olsun....
Dursun Kaplan
29-04-2009, 09:47
Hiç bir gelişme yok. Yine gencecik fidanlar mezara giriyor. Yazıklar olsun.
Allah cezanızı versin.
Şehitlerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum.
Yalçın Ulusoy
29-04-2009, 09:50
Şehit isimleri belli oldumu?
Külünkoğlu
29-04-2009, 09:52
Allah belalarını versin !
Şehitlerimize Allah'dan rahmet diliyorum Türk milletinin başı sağolsun.
Şehitler Ölmez ! Vatan Bölünmez !
Nihal Ayvaz
29-04-2009, 09:57
Yine mi:mad:...
Yine azdı pislikler,Allah belalarını versin.
Başımız Sağolsun...:(
:Bayrağımız:
TAHSİN 61
29-04-2009, 09:57
Mevsim geldi.. Dün diyordum kendi kendime geçen sene bu zamanlar yardırıyordum Allah yardım etsin doğudaki Askere görev yaptığım karakolu aradım hal hatır sordum komutanlarımla konuştum izine gelenleri İstanbul'a davet ettim.. Dikkat edin ha su uyur düşman uyumza siz öğrettiniz dedim...
ALLAH BELANIZI VERSİN ŞEREFSİZ KÖPEKLER .... SOYSUZLAR NANKÖRLER YATACAK YERİNİZ YOK.....
Muhammet
29-04-2009, 09:58
Bunların terörist olduğunu inkar edenler de mecliste.
Gün gelir, hesap sorulur. Gösterirler o zaman gerçek bağımsızlığı size.
Nihal Ayvaz
29-04-2009, 10:04
Şehit sayımız 10'a çıkmış malesef :(
Bahattin Aydın
29-04-2009, 10:07
Başımız sağolsun.Allah ailelerine sabır versin.
Ayşe Aygün
29-04-2009, 10:07
Şehitlerimize Allah'dan rahmet diliyorum.
Onur Civelek61
29-04-2009, 10:11
Nasıl oluyor bu işler anlayamıyorum.Her yer terörist.Yeter ya.Hergün içimiz yanıyor.
Allah belalarını versin!
Şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.
EmrahYalçınalp
29-04-2009, 10:15
Allah belalarını versin...
Şehitlerimize rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.
Harun-61
29-04-2009, 10:19
artik yeter !!! daha ne kadar Asker sehit olacak....
Yarabbi en iyisini sen bilirsin, bunu yapanlari Kahhar sifatin Kahr eyle.
AMIN
Şehitlerimize Allahtan Rahmet dilerim.
İmralıdaki onun bunun çocuğunu sallandıracaksın. :mad:
Emirhan Ömeroğlu
29-04-2009, 10:24
Bİlkent Ünİversİtesİnde canli bomba yakalanmiŞ patlamalar falan olmuŞ galİba...
Harun-61
29-04-2009, 10:27
Bİlkent Ünİversİtesİnde canli bomba yakalanmiŞ patlamalar falan olmuŞ galİba...
Bilkent Üniversitesi'nde canlı bomba patladı
Bilkent Üniversitesi’nde eski Adalet Bakanı Profesör Dr. Hikmet Sami Türk'e yönelik bir saldırı girişiminde bulunuldu. Derse gireceği sırada Bilkent öğrencisi olmayan bir kişinin, Türk’e yaklaştığı görüldü. Bir anda ortalık karıştı, peş peşe patlamalar meydana geldi.
Bakan saldırıdan yara almadan kurtuldu.
.
Emirhan Ömeroğlu
29-04-2009, 10:29
Evet Hikmet Sami Türk bizim hemşehrimiz.. Patlamalar olmuş
Haspinallah...
Dursun Kaplan
29-04-2009, 10:31
Türkiye karışıyor !.
ugurTS1989
29-04-2009, 10:32
allah rahmet eylesın !...ınsallah bızede nasıp olur o kutsal sehıtlık mertebesı
Bekir Aydın
29-04-2009, 10:41
o....u cocuklarıııı....
bu adamlaraa kanıp da dağa cıkacak kadar salak olan baska bi topluluk yoktur herhalde..
ozgurluk diye karılarına kızlarına tecavuz edilen adamlar halan dağa cıkıyolar..
yiyecek yemegi olmayan adamlar yemeklerini bu gavurlara veriyolar o yemegi de devletten alıyolar..
devlet bu doguya ne elektrik ne su ne yemek hiçbir şey yollamasın gebersin nankorler..
ApoCaN28
29-04-2009, 10:50
Başımız sağolsun ...
Şunlara hiç bir önlem alamıyoruz yazıklar olsun baştakilere...
Cengiz Çubukcu
29-04-2009, 10:55
Allah bir türlü belalarını verir inşallah...
Mollasalihoğlu
29-04-2009, 11:01
Allah belanızı versin, bizim aracılığımızla versin de ciğerlerimiz soğusun..
Şerefsiz köpekler..
Ancak mayın kurarsınız, pusu kurarsınız..
Allah şehitlerimize rahmet eylesin ....O şerefsiz köpeklerinde belasını versin ...
Kubilay Şahin
29-04-2009, 11:29
Allah Rahmet Eylesin..
FELUKA FAN
29-04-2009, 11:40
Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim.
basimiz sagolsun,
alman basininda ise olayi pkk ISCI PARTISI yapti diyorlar, terör örgütü olarak görmediler görmezlerde hic bir zaman.
isci partileri terör estirmet benim bildigim kadar
Selim Turan
29-04-2009, 11:48
Milletimizin başı saolsun...
yüzyüze çatışmaya bi tarafları yemeyen,babaları belli olmayan kansız soysuz köpekler yine haince mayın döşemişler.
Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.Mekanları cennet olsun.Acılı ailelerinin,Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve de Büyük Türk Milleti'nin başı sağolsun
Mustafa K. Demirbaş
29-04-2009, 11:55
Allah belalarını versin...
Şehitlerimize rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.
TAHSİN 61
29-04-2009, 12:09
Bunların terörist olduğunu inkar edenler de mecliste.
Gün gelir, hesap sorulur. Gösterirler o zaman gerçek bağımsızlığı size.
O zaten beni canlı bomba yapacak bir konu Ya bu şerefsizler o meclise nasıl giriyor, ben çok merak ediyorum
Baharın gelmesiyle yine inlerinden çıkmaya başladılar.
3-5 tane çapulcu yine tüm memleketi ağlatmaya devam ediyor.Yeter Artık Yeter.
Şehitlerimize Allahtan Rahmet,Kederli Ailelerine Sabır Diliyorum.
Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun en sonunda millet işi ele alıcak ve kökünden halledecek olacağı bu hükümet yine bir şey yapmıyor adana şaibeli seçim var diyor anca onlarla uğraşıyor bu adamların nerden geldiği kimlerden destek aldığı belli ama hala bekliyoruz ırakı darmadağın etmemiz lazımken böyle beklemek teröristleri meclise sokmak kanıma dokunuyor o ölen şehitlerimizin intikamının en kısa zamanda alınmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum
Şehit yiğeni olarak böyle haberleri duyunca daha bi kahroluyorum
ALLAH rahmet eylesin nur içinde yatsınlar.
Başımız sağolsun
EyüpKILIÇ61
29-04-2009, 12:32
Allah rahmet eylesin. Başımız sağolsun... Allah yakınlarına sabır ihsan eylesin :(
Bekir Aydın
29-04-2009, 12:34
anlamıyorum bu olayda bile devlete falan suç nasıl bulunur askere suc nasıl bulunur...terörü guneydogu halkı bitirmedikce kimse bitiremez halk istemedikten sonra halk bunlara destekten vazgecmedikten sonra bu terör bitmez bizler devlete askere boş boş suc atarız...
oyle bi halk ki o guneydogu halkı
suyu bedava olmasına ragmen elektriki bedava olmasına ragmen
devletten her tur yardımı almalarına ragmen
devletin ogretmenlerine her tur pisligi yaparken devletin onlara egitim hakkı vermeye calısmasına ragmen
benim odedigim vergilerle oraya yatırımlar yapılmaya calısılmasına ragmen
mecliste onların da temsil hakkı bulunsun diye meclise terorist sokulmasına ragmen
kendi dillerinde yayın yapılmasına ragmen
universitelerde kendi dillerinde egitim verilmesine ragmen
burda yazanlar ve bircok seye ragmen hala nankorluk yapan teroriste yardım eden halkın allah belasını versin terorist zaten dağa cıkarak belasını bulmustur....
Dursun Kaplan
29-04-2009, 12:53
Utanmadan birde mecliste ki köpekler mesaj yayınlıyorlar. Neymiş üzüntü duyuyorlarmış. Yazık ya size değil sizi konuşturan adamlara yazık.
Vural Kuyumcu
29-04-2009, 13:51
Allah belalarini versin !
Sehitlerimize Allah'dan rahmet diliyorum.
Sehitler Ölmez ! Vatan Bölünmez !
mHİÇYILMAZ
29-04-2009, 13:57
Başımız sağolsun.:(
Selim Aydın
29-04-2009, 14:01
Başımız sağolsun.
Allah'tan şehitlerimize rahmet, yakınlarına sabır ve bu insanımsılara bela diliyorum.
Emirhan Ömeroğlu
29-04-2009, 14:01
ŞEHİTLERİN İSİMLERİ
Şehit olan 2'si uzman çavuş, 9 askerin kimlikleri şöyle:
“Uzman Çavuş Salih Akyürek (Yozgat), Onur Görmez (Aydın-Çine), Emrah Polat (Kars-Sarıkamış), Erdal Oral (Kars-Kağızman), Zeynel Direkçi (Gaziantep), İlhami Hardal (Kilis), Murat Çavdar (Trabzon-Maçka), Mehmet Ali Karaduman (Manisa-Kula) ve Miktat Beder.”
Kazım Uzunboy
29-04-2009, 14:09
KuTs@L__pLaK@61
29-04-2009, 14:14
kürt türk kardeşliği saftasatası yapan ahmakları çok merak ediyorum (sözüm meclisten dışarı bu siteden birini kastedmiyorum genel manada) alın size türk kürt kardeşliği adamlar terör yüzünden g.doğudan marmaraya ege ye akdenize geliyorlar sözde ekmek parası ve pkk yüzünden ama yaptıkları ne kazandıkları pkk ya aktarmak yada türk şehirlerinde pkk eylemleri yapıp masum vatandaşları tehdit altına atmak kürtlerden zerre kadar haz etmiyorum bunlardan kurtulmadıkçada tc hiç bir zaman atatürkün sölediği medeniyetler seviyesine ulaşamaz şehitleriize allahtan rahmet diliyorum terör ya bunları yok edip yada defedip tc den bitecek yada g.doğuya iranda yaşayan 35 milyon azeri türkünün 10 milyonunu iskan ettireceksin başka bitmez kimsede hayal kurmasın
Murat Çavdar tanıdığımız birinin yeğeni yeni öğrendik:(
ben bunu her hafta dıyorum ya kuzenlerımle konsurken sıyaset hakkında yada arkadaslar..dedım kı bakın sımdı Allah gostermesın sehıt veririz dedım bızım tsk operasyon duzenler..sonra 5-6 pkklı olur operasyona sona erer cekılırız.kım yalan dıyebılır ona bana bır Allahın kulu desın kı sehıt vermeden su kopeklere bı kere opersayon duzenledık kım dıyeılır..cok ama cok konuslacak sey var..
basımız sağolsun sehıtlerımıze Allahtan rahmet.
eger bu kanların bı gramı yerde bırakılırsa o bırakanların hepsı de vatan haınıdır.
tamuğ yamtar
29-04-2009, 14:49
Hakkari Şemdinli'de taciz ateşi sonucu bir askerimiz daha şehit oldu.
Dursun Kaplan
29-04-2009, 14:51
Yuh yaa. Harbi yuh. Göz göre göre yok oluyor canlar.
zafer6161
29-04-2009, 14:52
şehitlerimizden biri daha Trabzonlu
miktat beder Trabzon -Arsin
2 şehit Trabzonlu:(:(
Kamil Çakmak
29-04-2009, 14:55
Kalleş köpekler allah cezanızı versin.
Vatanımızın başı sağolsun. Allah rahmet eylesin.
Engin Türkyılmaz
29-04-2009, 14:56
analar cocuklarını bir haini öldürmek uğruna mı doğuruyor bu teröre nezaman cözum bulunacak...
Sadullah KAPICIOĞLU
29-04-2009, 14:58
Çok büyük bir resimdir bu. Her tarafı en güzel beyazla, kırmızıyla süslenmiş. Fakat her küçük siyah rahatsız eder.
Herşey yetişme yetiştirilme. Klişedir fakat özdür. İlk eğitim ailede verilir. Ama ailede eğitilir. Aile kimdir, İşte bu topraklar. Geçmişten süre gelen bir olay bu. Genç insan, kimlik arayışında olan insan, Herşeye açıktır. Eğer bu ülkede bir gün milli eğitim bakanı olursam, ya da milli eğitim bakanı ben olursa, Bu cennet ülkemde açan binbir "olgunlaşmaya" başlamış, "meyvesini vermek için hazır" olan her "laleye, sümbüle, erguvana, güle, papatyaya, mimozaya, kardelene, menekşeye, çama, söğüte yüz temel eser adı altında hikaye, masal, roman değil, gizlenip kapaklanmış, üstü örtülmüş, o eskimiz terkedilmiş ruh tufanını, Yıldız, Topkapı ve Dolmabahçe Saraylarında atılan "gübreleri" okuturum..
Şuan aklıma geldiği kadar, yazdım çiçek isimlerini. Çünkü bu topraklarda tek cins çiçek açmaz, O güzel kolular tek çiçekten yayılmaz, hepsi candır, kandır.
Bu çiçeklerdeki çeşitlilikle anlatmak istediğimi inşallah anlatabilmişimdir.
Bazı sürüler, bilimsel olmasalarda, bu çiçekler genetiği üzerinde nokta mutasyon yapmaya, şifreyi değiştirmeye, Crossing over yapmaya çalışsalarda! Başaramayacaklar! Ve sonunda silinip gidecekler...
Bu çok laf götürür... Bunları dile getirmek istedim.
ALLAH Şehitlerimize rahmet etsin, Hain düşünceleri tuzakları bertaraf etsin...
vurgun_kiz_61
29-04-2009, 14:59
Basimiz sagolsun!!!:(
Allah'tan sehitlerimize rahmet ailelerine sabir diliyorum...
hatice_61
29-04-2009, 15:00
şehitlerimize Allahtan rahmet dilerim ailelerine Allah sabırlar versin hepimizin başı sağolsun yeter artık öldürmeyin masum insanları ne istiyorsunuz
Maniack61
29-04-2009, 15:02
Bir ölürüz bin doğarız...9 şehit verdik.2 gün yas tutcaz sonra yine güllük gülistanlık yaşamaya devam edecez.Ya şehitlerin geride bıraktıkları ne oLcak.İnşaLLah şehitlerimizin kanı yerde kaLmayacak...
halil ibo
29-04-2009, 15:30
Rabbim sabır versin ailelerine,mekanları cennet olacaktır zaten genç şehitlerimizin ama dualarımızı esirgemeyelim onlardan.
Bu acıları bizlere yaşatan hainler ise şeytanlarından bulsunlar,o mayınları ve tüm bombaları ellerinde patlasın inşallah...
Emirhan Ömeroğlu
29-04-2009, 15:37
Sadece ama Sadece kendimizi kandırıyoruz!!! Değişen hiç bir şey yok!!!
http://img394.imageshack.us/img394/2669/kapak316.jpg
Ve Sözün bittiği yer: 2009!!!
TAHSİN 61
29-04-2009, 15:55
Uzman Çavuş Salih Akyürek (Yozgat), Onur Görmez (Aydın-Çine), Emrah Polat (Kars-Sarıkamış), Erdal Oral (Kars-Kağızman), Zeynel Direkçi (Gaziantep), İlhami Hardal (Kilis), Murat Çavdar (Trabzon-Maçka), Mehmet Ali Karaduman ve Miktat Beder.''
Fatih Küçük
29-04-2009, 16:00
Şehitlermizin ruhları şad olsun.
Yakınlarına sabırlar diliyorum.
İskender66
29-04-2009, 16:40
Terör örgütü PKK, Diyarbakır Lice İlçesi ile Bingöl karayolunda patlaması sonucu 9 askerin şehit edilmesiyle uzaktan kumandalı mayın patlatarak şehit edilmesini üstlendi. 1 Haziran'a kadar eylem yapmama kararlarının sürdüğünü açıklayan terör örgütü hunharca saldırıyı, örgütün Türkiye Meclisi ile Hakkari ve Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesi'nde ki olaylara misilleme olarak yaptıklarını duyurdu.
habertürk'ten alıntı
Allah bu vatan hainlerinin belasını versin. Allahın izniyle vatanımızı böldürtmeye, bayrağımızı indirtmeye güçleri yetmeyecek. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
boztepeliyasin
29-04-2009, 16:43
söyleyecek birşey yok aslında köpeklerine devlet para ödedikçe mecliste daha çok şehit haberi duyarız.
Ali Yerlikaya
29-04-2009, 17:09
Sadece ama Sadece kendimizi kandırıyoruz!!! Değişen hiç bir şey yok!!!
http://img394.imageshack.us/img394/2669/kapak316.jpg
Ve Sözün bittiği yer: 2009!!!
Kesinlikle haklisin yaaa bu ne is tüm dünya terör diye bisey uydurup baska devletleri yerle bi edebiliyor bize ise bunca abimizi sehit eden köpekleri bir tülü temizliyemiyoz burda kusura bakmasin ama destekledigim iktitar halen uyuyor onca sehidin hesabini nasil vercek cok merak ediyom.
Allah sehitlerimizin mekanini cennet eglesin.
Şerefsiz bunların soyu, hepsinin canı cehenneme.
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin...
İçimde o kadar çok şeyvar ki yazarsam siyasete girecek.Şu forumda siyasi mesaj yazacak en son kişi de benimdir sanırım.
Allah belanızı versin şerefsiz köpekler.Dağdakinden şehirdekine kadar topunuzun belasını versin.
leavemealone
29-04-2009, 17:21
Serefsiz picler . Vatansiz köpekler .
Allah hepsinin belasini versin .
Sehitlerimizin mekani cennet olsun basimiz sagolsun ...
Şehitlerin yakınlarına Allah sabır versin .
Bir insan kolay yetişmiyor . 20 yaşlarındaki delikanlılar şehit oluyor hain pusular sonucunda . Kahrolsun PKK ! :mad:
Bu şerefsizler böyle devam ettikçe ne masaya oturulur ne uzlaşmaya varılır . Hain pusulara devam edenlerle hala masaya oturmayı düşünenlere de cevap geldi ! :mad:
'Terörle mücadeledeki kararlılığımız sürecektir.'
Hüseyin İlkin
29-04-2009, 17:36
Allah rahmet eylesin.
leavemealone
29-04-2009, 17:38
1 sehit daha verdik ........
Şemdinli'de askeri birliğe taciz ateşi açıldı: 1 asker şehit oldu.Çatışma halen sürüyor.
Ayşe Aygün
29-04-2009, 18:54
Trabzona iki şehit geliyor.Biri MAÇKAYA birisi ARSİNE hemde bizim köye.Kapıkomşumuzun oğlu.Ateş sadece düştüğü yeri yakmıyor,Bu ateş hepimizi yakıyor.Şehidim seninle gurur duyuyorum.Giderken demiş olduğun bu köye ilk şehit bayrağını ben dikeceğim sözünde durduğun için.Allah sana bolbol rahmet etsin.Ailene sabır.İlk köye gelişimde ziyaretinde olacağım.
Allah bir türlü belalarını, cezalarını versin! Şehit kardeşlerimizin yakınlarına sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin.
Şehitler ölmez!
Vatan bölünmez!
Lanet olası terörist ve yandaşları, her gün birinizi bir gün hepinizi sallandıracağımız günleri göreceğiz inşallah.
pReN@_61
29-04-2009, 19:57
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.
Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.
Allah belalarını, cezalarını versin bunları yapanların
Tüm sehitlerimize Allah`tan rahmet, ailelerine,yakinlarina bassagligi dilerim.
Fatih BALTA
29-04-2009, 20:59
Şehitlerimize Allah tan rahmet,ailelerine sabır diliyorum.Türk milletinin başı sağolsun.
Allah ım bu vatan hainlerinin soyunun kuruduğunu görmeyi bizlere en kısa zamanda nasip eyle.
offf :(:(:(
ALLAH rahmet etsin :(
Ahmet Kuru
29-04-2009, 21:43
Mevlam tüm şehitlerimizin mekanını Cennet eylesin...
Ailesinin ve milletimizin başı sağolsun...
Süleyman
29-04-2009, 21:47
Bu başlıkta ve genel olarak BMN'de Ergenekon vs. konuşulması forum kurallarımıza aykırı arkadaşlar. Bu yöndeki bazı mesajlar tarafımdan silinmiştir.
Burak_52
29-04-2009, 21:52
milletimizin başı sağolsun
halk bu pisliklere destek vermediği sürece barınamazlar
''tüm bölge değil'' ama teröristlerin de destek gördükleri çok açıktır
Acar Altan
29-04-2009, 22:07
Tüm sehitlerimize Allahtan rahmet ailesine ve bütün Türk milletine bas sagligi diliyorum.
Mustafa Uzuner 61
29-04-2009, 22:42
Tüm şehit ailelerinin ve büyük türk milletinin başı sağolsun.
TAHSİN 61
29-04-2009, 22:47
Arkadaşlar Türkiye'de TERÖR bitmez bunun sebebi Teröristler değil bölge halkı Terörden geçiniyorlar.. bunları bilmiyormusunuz... ? erzak temini yaparak muhimmat temini yaparak o örgütten maddi kazanç sağlıyorlar... lütfen kımse terör biter diye kendini kandırmasın...
demiradam57
29-04-2009, 23:04
Arkadaşlar spora biraz ara verip şehitlerimiz için iki kelime yazalım buraya.
Allah bu ülke için canını vermiş tüm şehitlerimizin mekanını cennet eylesin.
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi...
Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=14300
Buradan devam...
6TRABZONE1
29-04-2009, 23:09
Vatanımız sagolsun .Aılelerıne sabırlar dılıyorum.
Bölge askerlik yaptığım yer idi.
Şehit yakınlarımızın başı sağolsun. Zor bir durum, ne denilebilirki...
demiradam57
29-04-2009, 23:19
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor!
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi...
Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
Allah şehitlerimizin mekanını cennet eylesin
Başımız sagolsun..
Çözüm nedir Allah askına, neden terör konusunda çok taviz veriliyor. Yüce mecliste bile teröristler var. İleri gitsem mesajım silinir.
Bu olaylardan sonra özellikle o bölge üzerinde ırkçı faşist olasım geliyor yemin ediyorum.
Cafer1978
30-04-2009, 01:18
Aziz milletimizin basi sagolsun.
Sehitler ölmez,vatan bölünmez.
"Allah rahmet etsin"den baska birseyler yapmak gerekli boyle olaylarin ardinda yoksa bu tur aci haberlerin ardi arkasi kesilmez
ama nerdeee?
tuncay1984
30-04-2009, 11:06
soykirim sart yoksa terör bitmez
sürülecek insanlar bu ülkede gereksiz
reisoğlu61
30-04-2009, 11:11
basimiz sagolsun
serefsizler yine basladi
soykirim sart yoksa terör bitmez
sürülecek insanlar bu ülkede gereksiz
bende bunu düşünmeye başladım iyiden iyiye
devletin bir bildiği vardır deyip sabredeyim diyorum,İstanbuldaki 1 teröriste 1000 personel müdahale edip,üstüne üstlük çok acı zaiyat verince devlettemi çolpa acaba diye düşünmeden edemiyorum.
akan kan durmaya durmayacak gibi bari bedel ötettirsek diyorum.
kürdistanın haritasi belli olmuştur diyenlerin dillerini koparmak lazım diyorum.
yapanın yaptığı yanına kar kalmasın diyorum.
hepimizin başı sağolsun,Allahım şehitlerimizin ailelerine taş-kaya sabrı versin
Cennet Mekanları olsun Efendimiz komşuları olsun inşallah.
Mustafa K. Demirbaş
30-04-2009, 12:36
http://www.haber61.net/images/news/5194.jpg
Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki terörist saldırıda şehit olan er Miktat Beder'in cenazesi askeri uçak ile Trabzon Havalimanına geldi.
Şehit er Miktat Beder'in cenazesini Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, Trabzon Valisi Nuri Okutan, askeri erkan ve kalabalık bir topluluk ve ellerinde Türk bayrakları olan şehit yakınları karşıladı.
Şehidimize Arsin Ulu Cami'de bir tören yapılacak ve buradan Çiçekli Köyü'ne getirilerek defnedilecek.
Selahattin AYDINLI / haber61.net
Kaynak: http://www.haber61.net/images/news_source/10.jpg
Mekanları cennet,ruhları şad olsun.
Allahım sen sabır ver,daynama gücü ver yakınlarına.
http://img299.imageshack.us/img299/8481/170658.jpg
Mustafa K. Demirbaş
30-04-2009, 19:04
http://www.haber61.net/images/news/14802.jpg
Arsin hain teröre lanet okudu
30 Nisan 2009 / 17:09
Trabzon'un Arsin İçesi'nde teröre lanet okundu.
Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Abalı köyü yakınlarında PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan komando er Miktat Beder, Trabzon'un Arsin ilçesinde toprağa verildi.
http://www.haber61.net/images/news/1.20090430172711..jpg
Merkez Ulu Cami'de düzenlenen cenaze törenine, şehit erin babası Mustafa, annesi Fatma Beder ile yakınları, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzon Valisi Nuri Okutan, Sahra Sıhhiye Okulu ve Merkez Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Yıldırım, Trabzon milletvekili Mustafa Cumur, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Başsavcısı Rıza Can, askeri ve mülki erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.
http://www.haber61.net/images/news/sehit2.20090430174102..jpg
Trabzon Jandarma Komutan Vekili Albay Veli Tire, törende yaptığı konuşmada, bir evlatlarını daha kaybetmenin derin acısı içerisinde olduklarını belirterek, ''Başta kahraman şehidimizin değerli ailesi olmak üzere silah arkadaşlarına ve aziz Türk milletine sabır ve başsağlığı diliyorum'' dedi.
http://www.haber61.net/images/news/2.20090430172739..jpg
Albay Tire, vatan toprağında bayrağın özgürce dalgalanmasının, insan olmanın onuruyla yaşanılmasının aziz şehitlere borçlu olunduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:
http://www.haber61.net/images/news/sehit14.jpg
''O kahramanlar bu toprakları bağımsız ve bölünmez bir vatan, bu toplumu özgür ve parçalanmaz bir ulus yapmak için canlarını ortaya koymuş, bu değerlere sıkılan kurşunlara bedenlerini ve iman dolu göğüslerini siper etmişlerdi. Bunun içindir ki yüce Türk ulusu, dün olduğu gibi bugün de kahraman şehitlerinin huzurunda bıraktıkları mirasın yılmaz bekçisi ve sahibi olarak başı dik, gururlu ve saygıyla durmaktadır. Hain bölücüler ve destekçileri çok iyi bilmelidirler ki bu yolda bundan sonra ulus olarak tereddüt etmeden canımızı vermeye ve kanımızı dökmeye hazırız. Tek bir terörist kalmayıncaya kadar nerede olursa olsun cani terör örgütünü bitirmeye yeminliyiz.''
http://www.haber61.net/images/news/3.20090430172802..jpg
Arsin'de kalabalık vatandaş topluluğu tarafaından teröre lanet okudundu, "Bir ölürüz, Bin doğarız" diyerek hain teröre lanet okundu.
http://www.haber61.net/images/news/sehit1.20090430174037..jpg
Daha sonra İl Müftüsü Ahmet Bulut, şehit er Beder'in cenaze namazını kıldırdı. Namazın ardından tekbirler eşliğinde cami avlusundan alınan Miktat Beder'in cenazesi, ilçenin Çiçekli köyündeki aile kabristanında toprağa verildi.
Selahattin AYDINLI
Kaynak: http://www.haber61.net/images/news_source/10.jpg
ALLAH rahmet eylesin..
Ailelerine ,yakınlarına ,vatadaşlarımıza sabır versin RABBİM.
Orhan Kahraman
01-05-2009, 00:50
Bu başlık altından ağız dolusu sövmek serbest olsa??
Orhan Kahraman
01-05-2009, 00:51
Allah Hepsine rahmet eylesin, ailelerine sabır versin .
Dışardan konuşmak kolay ne kadar acılarını paylaşsamda onlar gibi ciğerim yanmadığı için kendimi suçluyorum...
http://img299.imageshack.us/img299/8481/170658.jpg
Kutluyorum bu gazeteyi...
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.