PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon hakemleri mahkemeye veriyor



Oruç
02.05.2005, 13:24
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=5 width=490>
<T>
<TR>
<TD =titsBasliklar bgColor=#f9f9f0>Atay Aktug, Fenerbahçe maçi hakem üçlüsünü basta federasyon olmak üzere gerekli yerlere resmi olarak sikayet edeceklerini ve sorusturma açilmasini isteyeceklerini söyledi.</TD></TR>
<TR>
<TD =stdSmall align=right bgColor=#f9f9f0 height=10>02 Mayis 200511:53</TD></TR>
<TR>
<TD>http://image.haber7.com/haber/8972.jpg
Baskan Atay Aktug, Fenerbahçe hakemleri için sorusturma açilmasini isteyecek Trabzonspor Kulübü Baskani Atay Aktug, Fenerbahçe maçi hakem üçlüsünü basta federasyon olmak üzere gerekli yerlere resmi olarak sikayet edeceklerini ve sorusturma açilmasini isteyeceklerini söyledi. Aktug, Sari-Lacivertli takim karsisindaki haksiz puan kaybinin kendilerini sampiyonluktan da ettigini belirtti.
Trabzonspor camiasinin Fenerbahçe maçinin hakem üçlüsü Cem Papila, Adil Sinem ve Serkan Gençerler'e tepkisi dinmiyor.

CNN Türk'teki spor programina katilan Baskan Atay Aktug, buradaki açiklamalarinda hakem ve federasyona yüklendi.

Cem Papila'nin güvendikleri hakemlerden biri oldugunu ifade eden Baskan Aktug, "Papila ve yardimcilarinin Fenerbahçe maçindaki kararlari rezaletti. Yan hakemlerin de müsabaka boyunca bir çok yanlis karar verdi. Maçin tek hakimi ve elinde düdük olan kisi Cem Papila'ydi. Papila isteseydi yan hakemlerinin verdigi kararlara uymazdi. Fakat o da yardimcilara uyunca tüm hatalar Trabzonspor'un aleyhine oldu. Ben bunu hakem hatalari olarak kabul etmiyorum. Geçmiste yapilan hatalar sonrasi hap hakemleri ve hakem camiasini savunduk. Ama Fenerbahçe maçinda sadece bir hata degil, 18 pozisyonda yanlis karar verildi. Bunlarin tümüde bizim aleyhimize oldu." dedi.

Merkez Hakem Kurulu(MHK) tarafindan maçlara atanan Cem Papila'nin bir isçi oldugunu vurgulayan Aktug, konusmasini söyle sürdürdü:

"MHK hakem atamalarinda özellikle de sampiyonlugu ilgilendiren karsilasmalar için çok seçici hakemler atadigini vurguluyor. Ama MHK'nin hukuken hiçbir yetkisi yok. Bu hakemleri MHK'mi yoksa baskalarimi atiyor, bunu resmen bir yaziyla federasyonu yazacagim. Trabzonspor'un Fenerbahçe karsilasmasinda üç puan almasi halinde sampiyonluk sansi varken, bu hakem hatalari hata olarak kabul etmem mümkün degil. Maçin kirilma noktalarindaki karalar hep aleyhimize. Yedigimiz gol ofsayt. Aurelio'nun eline çarpipta verilmeyen penalti. Fatih'in Rüstü tarafindan düsürülmesi ve bu pozisyon öncesi yan hakemin ofsayt bayragini kaldirmasi. Fatih'in 2-1 maglupken kaçirdigi pozisyonu gole çevirseydi skor 2-2 olurdu ama ben bu maçin 2-2'de bitecegini sanmiyorum. Çünkü sahalarda olmayan seyler saha disinda oluyor. Bu maç saha disinda bagandi demiyorum ama bazi endiselerimde var. Bir yilin emegi bosa gitti. Parasal yönünün bir kenara birakin, hem milyonlarca taraftari üzüyorsunuz, hem de futbolcularin emeklerini çaliyorsunuz. Bunu kabul edemiyorum."

Cem Papila ve yardimci hakemlerle ilgili Futbol Federasyonu ve MHK olmak üzere ilgili kurumlara resmi olarak sikayet dilekçesi yazacaklarina dikkat çeken Aktug, "Futbol Federasyonu, sike-tesvik iddialari gündeme geldiginde kulüpler ve futbolcularla ilgili sorusturmalar açiyor. Federasyon hata yapan hakemler hakkinda da sorusturma açmasini istiyoruz. Futbol Federasyonu'nun futbolun patronlari oldugunu düsünüyorum. Eger onlar bu isi yönetiyorsa, hakemlerin hatali kararlarini sorustursunlar. Böyle bir hakkimizin olacagina inaniyorum." diye konustu.

Bundan sonraki hedeflerinin ligde kalan 4 maçi da kazanmak oldugunu ifade eden Aktug, Bordo-Mavili taraftarlari da sükunet çagrisinda bulundu.
</TD></TR></T></TABLE>


___________________


FATIH SULTAN TEKKE !smileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gifsmileys/smiley32.gif

Salih61
02.05.2005, 15:57
UEFAYA HATTA FIFAYA SIKAYET ETMELI...MAHKEME AZ KALIR BU SEREFSIZLERE...smileys/smiley7.gif


Saygilarimla...

sametaydin
02.05.2005, 16:02
hakemi mahkemeye vermekle takimimizin magduriyeti giderilebilecekmi? ben pek sanmiyorum. bu kimseyi tatmin etmez. hakemle ugrasmayi artik birakalim bence. bu olayi daha cok irdelemeliyiz. o zaman olayin arkasinda daha büyük oyunlar döndügünü görürüz. hakemin sadece olayin örünen yüzü oldugunu söyleyebilirim.

61trabzonomer
02.05.2005, 16:04
eee tabi bunun üstüne gidilmeli tüm türkiye gördü bizim fb yi ezdigimizi ama hakemler sahasinde yenildik tabi bu hakemler yukardan yönetildigi emir geldigi ap açik belli yani adam penalti veriyo sonra koollari açiyo bizim oyuncuya ben ne yapayim gidi lerden hareketler yapiyo vay türkiyem vay biz böle sampiyon olan takima bir tarafimla gülerim hayret birsey neyse bu isi birakmayalim...

Crazy_OfLu61_
02.05.2005, 20:53
Büyük baskanim sen isini bilirsin öl de ölelim.

Trapzone
02.05.2005, 21:22
Baskanimiz bu isin pesini birakmayacak taki cem papila ve o fenerasyon serefsizleri ülkeyi terk edene kadar...sonuna kadar arkanizdayiz büyük baskan.

delihamsi
02.05.2005, 21:46
Ulan artik bu haksizliga bas kaldirmak zamani geldi.Eger biz bu olayin üstüne davayla gitmezsek bu serefsizligin sonu gelmez...

Beytullah
02.05.2005, 21:59
walla dün baskanimiz herseyi söyledi acik yüreklilikle fenerbahçenin federasyonu yönettigini filan hiç çekinmeden söyledi helal olsun baskan

Utku061
02.05.2005, 22:08
Federasyonda görevli Trabzonlu delegemiz olna Erdal Atalay Bey'in de artik bu serefsizlerinin arasindan ayrilmasinin zamani geldi..Sayin Erdal Atalay Federasyondaki görevinizden istifanizi bekliyorum!

$FIRTINA61$
04.05.2005, 12:02
AZIZI PSUTU ALTINA ETMEYE BASLAMISDIR KÖPEK BEKLEMIYORDU BÖYLE BIR SEY OLACAGINI smileys/smiley7.gif

yattara11
04.05.2005, 13:54
maçin kasedini uefa'ya göndersinler...

Ziya Dogan
04.05.2005, 14:41
hakemi mahkemeye
vermekle takimimizin magduriyeti giderilebilecekmi? ben pek sanmiyorum.
bu kimseyi tatmin etmez. hakemle ugrasmayi artik birakalim bence. bu
olayi daha cok irdelemeliyiz. o zaman olayin arkasinda daha büyük
oyunlar döndügünü görürüz. hakemin sadece olayin örünen yüzü oldugunu
söyleyebilirim.



katiliyorum

zaten cevremdeki rakip takim taraftarlari siz haksiz yere nobre
atildiktan sonra 60 dakka 10 kisi oynayan febe'yi kendi sahanizda
yenemediniz diyorlar. ayrica bizim ortaligi ayaga kaldirip protesto
yapmamizi

bu gidisle sizde (gecen sezonu kastederek) besiktaslilasiyorsunuz diyorlar

61trabzonomer
04.05.2005, 16:01
En iyisini yapoiyo valla versin tabi..ama birakmamali pesinmi bu isin..

Mehmet
04.05.2005, 16:38
Hakem büsbütün tarafli bir maç yönetti.. Trabzonspor'un hakkini gasp etti.. Neymis yan hakem karalari hatali vermisde yan hakemler hataliymis.. Böylece yan hakemleri günah keçisi yapip suçu yan hakemlere yükleyip isin içinden siyrilip kurtulmanin yolunu bulmuslar.



Öyle ne basit hatalari kural hatasi deyip maçlar iptal ediliyor ve
yeniden bazi maçlar oynatildi.. Bu maçi da iptal edip yeniden
oynatmalari lazim.. Yani hakemleri yargilasanizda ceza versenizde
Trabzonspor'un kaybolmus hakkini vermedikten sonra ne ise yarayacakki?

S E R E F S I Z L E Rsmileys/smiley7.gif

Gargamel
04.05.2005, 16:59
Bu azize mahkemeyide satin alir fifaya sikayet edilmesi lazim smileys/smiley7.gif